sziasztok
kriszti
hát nagyon jó lehetett a kirándulásotok,mi sajna ilyet már nem csinálunk,de tavaly mi is megmásztuk a "dombot".már csak ilyen kirándulásokra futja
:
csak ezt találtam(jó kis ferős kirándulás volt,a tv tornyost nem.de szép is volt!.....
na meg így én is találtam ősrégi képet.zóra épp 8 napos:
.de rég volt...
eszter,emlékszel még?
na és az utolsó(nagy kedvenc):
annyit beszéltek hajfestésről,szinte kedvet kaptam
.csak az a baj,hogy mi a "kopaszok"családja vagyunk.bár mostmár mírának szép frizurája van,de nekem egészen rövid a hajam.(mint a padödö,csak nem színes-mostmég
).de kicsi korában egy télen át mírának is többször levágtuk,most meg annyi haja van!valószínúleg azért.na még egy kopaszos kép,aztán eldugulok
lassan menni is kell szecsőért.mírának bejött az ovi,ma is ott ebédelt,remélem később sem lesz baja.pénteken még anyás-apás nap volt,ma ment először egyedül.de mikor hazajött(hazahozta péter),sok-sok puszit kaptam,meg ölelést,meg mondta,hogy hiányoztunk.de azért eljátszogatott ott.és ez jó,hogy nem bőg,mikor bemegy,meg szívesen megy.
andi
lehet,hogy mégsem kellett az ovitól annyira félnem?attól tartottam,olyan lesz míra,mint márton volt.de nem úgy néz ki.kopp-kopp-kopp.csak nehogy elkiabáljam
zsani
csak így tovább a gyógyulás útján!sok közös program,séták(nekem ilyenkor a gyerekek imádtak gesztenyét gyűjteni,ott meg jó sok van,itt sajna nincs gesztifa).és nem is kell semmiféle pszichológus(jól írtam le?
).
jó pihit,tanulást(?!
) kicsiknek,nagyoknak