Új privát üzeneted érkezett!

- lett a tesztem, most csináltam meg...ez van. Egy darabig szerintem nem jövök, mert most kész vagyok! :(
elizabeth25

Elizabeth,
sajnálom a negatív tesztedet, de szerintem elpazaroltad. Korai terhességet délutáni pisiből... max ha ikrek. Tudom mi van ráírva, dehát el kell adni valahogy. A másik amit elfelejtettem, hosszában ketté lehet vágni, sokkal költséghatékonyabb. Azért én szorítok hogy pár nap múlva elund a mensire várást, és REGGELI pisiből + legyen a teszt! :wink:
Vendég

nomibogar:
Sajna nekem sem jon be. Tedd be a kepet, akkor szivesen megszakertjuk. :)

baratodildi

[/img] Kép
Na, hatha megsem vagyok olyan bena...remelem nem stresszeltelek tul sokat.
Sziasztok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomibogar:
En 2 nappal kesobbre tennem legalabb, de lehet 3 nappal kesobb volt a pe. Viszont azota elegge szepen alakult a gorbed. :)

baratodildi

Nem értek egyet Ildivel, miért volna 2-3 nappal késöbb? Szerintem a mélypont a mérvadó és a folyamatos emelkedés (ha már ugrás nincs). De ahogy nézem holnap reggel 14. DPO, tesztre fel! :wink:
Vendég

Afonya:
Hat en azert gondoltam, mert a fokozatos emelkedesnel az szamit, mikor van az utolso 6 napnal magasabban a ho.
A ma megint megjott- hasznos linkek- masodik oldalan nickie irt egy jo forditast arrol, hogyan kell ertekelni a gorbeket. Persze ez sem szentiras, de en ez alapjan mondanam 2 nappal kesobbinek, mint az ami be van jelolve. Nekem sem 3 napja volt a peteeres, mert akkor meg csak 15 mm tuszo csilli villizett az uh-n. Nalam is hasonloan emelkedik, mint ahogy nomibogarnal. Sajna a homero azert nem ultrahang, ezert nomibogar biztosat a teszt utan tudsz csak. Probalj szerintem meg 1-2 napot varni a teszttel. Ha nem birod mar kivarni, akkor se keseredjel el, mert lehet koran van meg.

baratodildi

Bar most ha nezem a W es az E az meg arra utal, amit Áfonya mond :roll:

baratodildi

Hát a hőmérő biza nem UH, nekem is akkorra jelöl PÉt mikor UHon 3 nagy tüsző volt... én ezt a fordítást nem olvastam, én a fertitől tanultam többek közt, meg persze sokat olvastam a mi miért van-okról.
Síkideg vagyok, a gyerekem a macskák kajájára rászórta a súrolóport, összefirkálta a hasát (86x elmondtuk hogy CSAK PAPÍRRA SZABAD rajzolni) lefekvés elött bosszúból nem pisil, mert nem akar aludni menni, le szed a felső polcokról (valahogy felmászva) tárgyakat amiket már ezerszer megtiltottunk, és mindezt egyetlen nap... hogy nekem mégegy ilyen??? Inkább a cölibátus! :evil:
Vendég

Afonya:
Hat ez nem kislanyod napja :shock:

baratodildi

Sziasztok,

Nem írtam, mert nagyon el voltam kenődve a hőm miatt, ami igazolta is önmagát, mert megjött. Ez tette fel az i-re a pontot. :cry: Erről most ennyit...

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Verőfényes szép jó reggelt minden higanyos rúddal ébredőnek! (meg a digiknek is)

Tegnap hazaérvén beestem a kádba, majd az ágyba. Este voltam dokinál , és megbeszéltük - ha még egyedül vagyok egyálátalán - jövő hónapban kezdjük az inszemet. Bár gyönyörű bent minden, és jól is működöm, hajlott koromra való tekintettel nincs több kecmec!!!

Rohanok drága tankönyveimhez - már nem sokan vannak :wink: - és még tanítani is kéne!

Na pusz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lanyok, szep jo reggelt mindenkinek,

Asszem soha nem fogom megelozni Zoldit :) .

Zoldike, nem tettel gorbet :).

Macspacs, igazabol semmi jelet nem erzek, de szerintem azt csak max 7-10 dpo-n nem, amikor megtortent a beagyazodas, vagy vannak beagyazodas elotti jelek is :? , segitsen valaki ha tud, koszi.

Afi, nagyon szivesen, a gaz csak az, hogy mostanaban nincs sok idom ugyhogy nem leszek veluk napra kesz, de amint tudom, forditom oket. Ha nekiallok nem tobb, mint 20 perc, csak ra kell vennem magam :) .

Kuldom a gorbet:

Kép

Szep napot mindenkinek!!!!!!!

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Hát nem hiányzok senkinek?????
Ti viszont hiányoztok.

Zölddisznó!

Az jó ha elkezdik az inszemet legalább történik valami biztató. :lol: :lol:

Helyzet, valakinak összejött már????

Üdv:
Gizmi
gizmixxx

Purc,
sajnálom :( Meglásd ez a hónap sokkal jobb lesz, és különben is, új ciklus új remények... gondolj szegény PCOsokra, (én is az vagyok csak rám ez nem igaz) ők már annak is örülnek ha mensiznek egyáltalán... fel a fejjel! :wink:
Coca,
JUHÉÉÉ tök jó! Az inszemnek én is nagyon örülnék, ha igaz októbertől lesz nekem is. DE néztek nálad átjárhatóságot? Szinte mindenütt feltétele az inszemnek, és anélkül felesleges is! Szerintem beszéld meg a dokiddal hogy csináljatok egy átjárhatósági vizsgálatot mielött belekaptok. De a hír szuper, egykettőre lesznek zöldmalackák :D
Melcsi,
milyen jelet szeretnél az 5. DPOn? :wink: Eljön annak is az ideje ne félj, visszasírod még ezeket az időket! :P
A fordításra ha kevés az időd, beszéljük meg hogy minden másodikat fordítod te, minden másodikat meg a férjem, és én felteszem. Jó így neked?
Gizmi,
dehogy nem hiányzol! :)
Vendég

Ja, a görbéim megemberelték magukat:
(száj)
Kép

(hüvely)
Kép
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Melcsi,
Hogy neked milyen szép a görbéd!!!!!!! ++++++++++
A beágyzódás nem a dpo-3-on kezdődik, hiszen 2-3 nap alatt ér a petesejt a petevezetőböl a méhbe... Kép
Purc, ELizabeth,
Nagyon sajnálom!!
Áfi,
Tegnap este 2 szem duphastont is bevettem, és meg is lett az eredménye, visszamászott 37-re a hőm ! :lol: :lol:
A gyerkőcöd pedig nagyon Édes, biztos sokszor megnevettet a rosszcsontságaival...
Coca,
Az inszem tök jó ötlet, és szerintem nem is fájdalmas, viszont sokkal könnyebben eshetsz teherbe, mint az otthoni próbálkozással. Én is gondolkozom rajta, hohy a következő hónapban inkább inszem mint sex :lol: :lol: . Mindenesetre nagyon szorítok!!!!!!!++++++++++++++
Dobom a görbém:
macspacs

Véletlenül rossz helyre szúrtam a görbét :oops: :lol: :? :)
macspacs

Macspacs,
a gyerekem iszonyat rossz, inkább az agyvérzés kerülget a gutaütéssel karöltve... ovi vagy tesó kéne neki, szerintem unalmában ilyen istenverése... (ovi elöbb lesz az biztos, januártól megy)
A görbédnek örvendek, mostmár szépen egyesével szedd a Duphastont reggel, este. Remélem nem csúsztál sokat ahhoz képest amit a dokid mondott a Duph. kezdéséről.
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel betettemind2 program a pé-t. Sz.tem is akkor volt, de még holnap, vagy h.után megyek UH-ra, hogy tényleg megrepedt-e, mert már volt olyan,hogy magától nem repedt, és hajt a kíváncsiság!

Íme a görbém, változatosság kedvéért most a f.circle:
Kép

moni

Jó reggelt mindenkinek!

Áfonya!
Jó bosszantó a kislányod cselekedete, de igy olvasva olyan aranyos lehetett, ahogy elügyködött vele.

Purc, Elizabeth!
Sajnálom! :cry:

Zöldi!
Jó, hogy végre történik valami előrelépés!

Macspacs!
Szépen alakul a görbéd. Kérdésem volna, mire jó a Duphaston?

Velem semmi különös hőm még lent.
vivin

Hat en ma nem vagyok boldog a gorbemtol, de a ferty is korrigalta magat es egy nappal elcsusztatta a pe-t. Mondjuk szinte biztos meg eggyel kesobb volt. Na de sebaj, gorbet elemezni ugyis a ciklus vege fel eerdemes igazan, addig meg nem zaklat a dolog. :wink:

Kép

baratodildi

Vivin,
képzeld a macskák milyen aranyosnak találták a kölköt több centi súrolóporral a kajájuk tetején... :lol:
A Duphaston hormonkészítmény, progeszteront pótol a ciklus második felében, illetve a terhesség első 12 hetében. Utána már nem kell pótlás, a méhlepény átveszi a sárgatesttől a progitermelést.
Vendég

Na vettem Magne B6-ot, meg Elevitet. Legalább feltuningolom magam. Állítólag a vizsga miatt is jó a Magne B6.
A hőm változatlanul 36,5..az elmúlt cilkusban legalább felugrott 37-re. Nemtom most mi a franc van. A pajzsmirigy-gyógyszer előtt kazán voltam, most meg hal vagyok. Majd dobok egy összehasonlító görbét ok?

Kép
babancs

A júliusi görbe:

Kép

Az augusztusi görbe:

Kép

Kép
babancs

Sziasztok!

Na nem bírom mérni a hőmet ugyanis a kötőhártyagyuszi miatt lázas vagyok......, remélem 1-2 nap és kiheverem és mire PÉ jön már okés lesz a hőm! :lol: :wink:

Mindekinek drukkok mennek!++++++++++++++++++

Elizabeth, Purc: nagyon sajnálom :cry: Köv hónaphoz +++++++++++++++++++++

Gizmi: Neked végülis megjött vagy mi van Veled, görbéd??????

Sül az oldalas= illathegyek :wink: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Nagyon aranyosak vagytok. Ma már jobban vagyok. Jól berúgunk a héten, olyan jó kis magyarosan :lol:

Coca,

Lenne egy hülye kérdésem, mi az az insz? :roll:
Lehet, most tök hülyének néztek, de tényleg nem tudom.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok! :)

Már biztosan nem is emlékeztek rám, úgy két hónapja írtam egyszer-kétszer, azóta elmaradtam...

Ugye jól emlékszem, hogy közületek volt, aki félbevágva használt LH tesztet? Ez terhességi teszttel is eljátszható? Nem ad emiatt fals eredményt?

Másik kérdés: ha egy terhességi teszt nem tíz percig, hanem egy óráig csücsül a mintában, kaphatok emiatt hamis eredményt?

Köszi a választ előre is!

Fringilla
fringilla

Fringilla,
igen, a terhességi is félbevágható, nem ad fals eredményt így. Én is így használom. Azt mondjuk nem értem miért ázik a teszt egy órán át a mintában... úgy tudom ennyi idő alatt átüthet a második csík, a tesztek többségére rá is van írva, hogy 10 perc után nem szabad leolvasni! Percekig sem kell ázni, lassan számolj el 10ig, vagy várd meg míg a kontrollcsík megjelenik, utána bátran kiveheted, a kontrollcsík épp azért van, hogy jelezze:a teszt működik.
Vendég

Lanyok!
Koszonom a hozzaszolasokat:)
Hat nem birtam ki, es teszteltem egyet, hat bizony pozitiv lett!
Mindenkinek kivanok sok sikert, minel hamarabb keruljon baboca a pocitokba!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Áfi,
köszi a választ! :) Akkor éljen a félbevágás! :D
A teszt azért ázott egy órán át a mintában, mert csak gyorsan megnéztem 10 perc után, és otthagytam, aztán amikor mentem kiüríteni, ott volt egy nagyon halvány sejtésszerű második csík. Na, most ezért vagyok kicsit besózva... :wink: Holnap mindenesetre megcsinálom a teszt másik felét is. :) És ha esetleg jó híreim lennének, akkor jövök Csakegyhez köszöngetni a méhpempő reklámozását! :D 8)
F
fringilla

Nomibogár,
ismeretlenül is nagy gratula! :)
F
fringilla

Nomibogar!

Hatalmas grat!!! :D :lol: Bár én már a görbédből is láttam. Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok Neked a kicsivel!

Kép
babancs

nomibogár,

huuuh de jó hírek. Gratulálok..... :D

Purc

Kép

Kép
purc

Hát Nomi, óóóriási nagy gratula!!!! :D
Babancs, az enyémből nem látod? Naaaaa :P
Vendég

Áfi! A tiédből az ikreket látom hehehe, de tény, hogy szépen haladsz.
Képzeld, Kavics most világosított fel, hogy ha szájban mérem, nem is olyan rossz a hőm..hüvelyben meg 37 fok fölött vagyok :)

Kép
babancs

Kép
zölddisznó

na. ez jól elszállt!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Jó néhány napja csak arra volt néha-néha időm, hogy beleolvassak a soraitokba!!!

Nomibogár>>>> NAGYON GRATULA NEKTEK!!!!!!:)

A többieknek kitartás!!!!!

Lehet, hogy kicsit érdekes lesz a kérdésem, de mit jelöl a fertility DPO-val?????

Egyébként én most járok a ciklusom 30. napján, 36,9 és 37,0 között ingadozik a hőm. Eddig mindig 28 napos (percre pontos, panaszmentes) ciklusaim voltak. Április óta (amióta a babaprojekten dolgozunk) 26 napos ciklusom is volt már.

Most nagyon reménykedem, hisz a hőm 6 napja fent van. Fájnak a melleim, émelygek is napközben, reggelente pedig furcsán érzem magam!

Egyébként csináltam görbét a fertilityn, viszont miután beírtam az adatokat nem tudom előhívni a teljes görbét, így nem is tudom nektek bemutatni, pedig jól néz ki! Elvileg a 13. napon volt a peteérésem, a 24. napon pedig ismét egy csökkenés látható rajta(beágyazódást jelentene???).

Szóval reménykedem, márcsak azért is, mert július 17-én az UH egy 5x 4 mm-es petezsákot mutatott (állítólag az volt, de már ebben is kételkedem), viszont a 10 napos vitalitás kontrollra eltűnt!!! :(

Épp emiatt most nem mondtam még semmit a férjemnek, azt sem tudja, hogy késik a vérzésem, sem a hőmet, mert nem akarok újabb csalódáson osztozni vele, elég majd ha én koppanok esetleg nagyot (bár ne lenne így!!).

Borzasztó ez a várakozás!!!

Ha tud nekem valaki segíteni abban, hogy mi is az a DPO, akkor megköszönném!!!

Mindenkinek sűrű babaragacsot és jó éjszakát!!
judithappy

DPO= ovuláció utáni napok (száma)

Kép
babancs

Sziasztok Lanyok,

Nomibogar GRATULACIO!!!!!, felteszed nekunk a gorbedet, csak csemegezni :) .

Afi, ok, benne vagyok, persze csak akkor ha a ferjednek nem megterhelo, de ha tudtok varni hetvegeig, akkora mindig leforditom az adott heti leckeket. Rad illetve az uradra bizom :) , nem semmi egy apuka :) .
A lanyodhoz kitartas :) az ocsem 6 eves koraig kezelhetetlen volt :evil:

Macspacs, koszi a biztatast gorbe ugyileg :) , sajna minden honapban szep gorbeim vannak, de aztan a vegen soha nem lesz beloluk semmi. Nem panaszkodom, meg csak 4 honapja probalkozunk.....es lehet, hogy ez a honap mas lesz :D , jo lenne......

Afi, a wunche-os gorbe ugyanazokat az adatokat tartalmazza, meg is szebben mutatja hodet, nekem jobban tetszik.... :shock:

Puszi mindenkinek, holnap reggel jovok a gorbevel, bar most egy oraval korabban tudok csak merni :( .

Melcsi

Kép
melcsi6

Jo reggelt!!!!!!!!!

Csatolom a gorbemet es rohanok dolgozni. Puszi

Kép

Kép
melcsi6

Brrrr! Melcsi! Ez nem ér! Megelőztél :wink:

Kép

Rohanok én is...

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Purc,
az inszemináció az mesterséges megtermékenyítés, a nőt UHon figyelik (többnyire valamivel stimulálják is hogy biztosan legyen peteérése) és adnak neki tüszőrepesztő injekciót, hogy kiszámíthatóvá váljon a PÉ ideje. A PÉ ideje elött pár órával apuka megtisztított, tápfolyadékba tett spermáját egy vékony csövön át egyenesen a méhbe fecskendezik a méhszájon át. Így sokszoros spermamennyiség átjut a kritikus ponton. Ez az inszem.

Az én görbéim meg tényleg úgy megemberelték magukat hogy csak kapkodom a fejem, soha életemben nem mértem 37 fokot, hüvelyben sem, nekem ennél sokkal alacsonyabb a hőm általában... nagyon remélem hogy ez jót jelent! :P

(száj)
Kép

(hüvely)

Kép
Vendég

Áfonya!!!! :)

Küldöm: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ennyi elég lesz! :)
Még öt nap és tesztelsz??? :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babásodást Mindenkinek!!! :)
Vendég

Üdv mindenkinek!

Nomi!
Óriási gratula!

Judit!
Tesztet csináltál?

Velem semmi különös, görbét nem teszek, mert a 3.cn-en vagyok, még fölösleges.

Mindenkinek mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meg én is megyek dógozni, csak bekukkantottam...

Kép
perzsi

Kavicska,
nagyon nagyon aranyos vagy, köszi!
5 nap? Tényleg már csak ennyi lenne? :roll: Az igazság az, hogy 2 nappal késöbb kellett legyen PÉm mint a görbén látszik az UH és a repiszuri szerint, a tickerem mutatja helyesen, 7. DPO, de én 12. DPOn már simán vagyok oly merész hogy teszteljek, így tényleg 5 nap már csak :o A tesztem hivatalos időpontja: hétfő reggel! :D
Vendég

Jó reggelt! (nekem még csak most van).

Áfonya, Melcsi, Coca!

Szépen fent van a hőtök, így tovább! Megy a drukk ezerrel!

Na én is rakok be görbét..kicsit megbuhertam..li. egy nap fals erdeményét, mivel aznap 10kor keltem, és így berakta az ovulációt pontosan a pé. napjára. Én szájban mérem, de kicsit alacsonynak tűnik az értékem.

Kép

Kép
babancs

Kép

Hat nalam meg ez van. A hom meg nem nagyon akar magasabbra kuszni...Mindenestre babancs nagyon hasonlit a Tiedhez az enyem a peteeres elott kozvetlen es azota.

baratodildi

Nem olyan rossz el Ildi!

A te hőd ahogy elnézem a ciklus 1. felében eléggé alacsony. Ahhoz képest az ovuláció után megemelkedett és nagyjából stagnál. Én már láttam 36,4 fokon stagnáló terhesgörbét is. Arra viszont próbálj meg figyelni, ha lehet egy időpontban mérd minden nap! Látom ez nem jött most össze.
Te is szájban méred a hődet?
Jól látom, hogy a pé. napján nem voltatok együtt?

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?