Sziasztok!!!
Jó néhány napja csak arra volt néha-néha időm, hogy beleolvassak a soraitokba!!!
Nomibogár>>>> NAGYON GRATULA NEKTEK!!!!!!:)
A többieknek kitartás!!!!!
Lehet, hogy kicsit érdekes lesz a kérdésem, de mit jelöl a fertility DPO-val?????
Egyébként én most járok a ciklusom 30. napján, 36,9 és 37,0 között ingadozik a hőm. Eddig mindig 28 napos (percre pontos, panaszmentes) ciklusaim voltak. Április óta (amióta a babaprojekten dolgozunk) 26 napos ciklusom is volt már.
Most nagyon reménykedem, hisz a hőm 6 napja fent van. Fájnak a melleim, émelygek is napközben, reggelente pedig furcsán érzem magam!
Egyébként csináltam görbét a fertilityn, viszont miután beírtam az adatokat nem tudom előhívni a teljes görbét, így nem is tudom nektek bemutatni, pedig jól néz ki! Elvileg a 13. napon volt a peteérésem, a 24. napon pedig ismét egy csökkenés látható rajta(beágyazódást jelentene???).
Szóval reménykedem, márcsak azért is, mert július 17-én az UH egy 5x 4 mm-es petezsákot mutatott (állítólag az volt, de már ebben is kételkedem), viszont a 10 napos vitalitás kontrollra eltűnt!!!
Épp emiatt most nem mondtam még semmit a férjemnek, azt sem tudja, hogy késik a vérzésem, sem a hőmet, mert nem akarok újabb csalódáson osztozni vele, elég majd ha én koppanok esetleg nagyot (bár ne lenne így!!).
Borzasztó ez a várakozás!!!
Ha tud nekem valaki segíteni abban, hogy mi is az a DPO, akkor megköszönném!!!
Mindenkinek sűrű babaragacsot és jó éjszakát!!