sziasztok!
olyan jó olvasni a már babával kint rendelkezőket...szopiügyek, büfi, altatás...
mi meg, a 2in 1 csapat meg keményedünk, nyilallunk, pisilünk, türelmetlenkedünk, de szerintem ez a normális.
Mondom én, aki aug. 20-ra megbeszéltem Gergő fiammal, hogy kibújik, ő meg tojt rám magasról...
azóta figyelem az összes időjárásjelentést, frontot, teliholdat, de a babát ez sem izgatja.
6-án lesz a szülinapom, már fűzögetem őbabaságát, hogy nagyon tudnék örülni egy 3-3,5 kilós szuszogó, bömbölő kis csomagnak, meglátjuk, veszi-e a lapot.
Tegnap lerajzoltam a baba fejét az uh adatok alapján, kissé elhűltem a párommal együtt...Hogy EKKORA...és hogy ONNAN...te jó ég...bpd 9.5, ofd 11,59 volt 2 hete, azóta gondolom nőtt...
Ha ezt tudom, nem sütök tegnap malomkeréknyi csokitortát, na és nem falom be a felét....
Szkata, visszaolvasgattam tegnap, végülis Istvános leszel, vagy Áginál szülsz? Ezt nem láttam, persze már eléggá álmos voltam.
Tina, a ctg-nél az a lényeg, hogy ha fájásod van (bármekkora is), arra a baba szívverésének is gyorsulnia kell, ill. ha mozog, akkor is gyorsulnia kell. (legalábbis azt hiszem, így van) .ezzel mérik le, hogy bírni fogja-e a szülést.
Na meg persze látszik az is, ha éppen már 2 perces fájásaid vannak...
Sue, tarts ki, olyan ez a várakozás, mint egy nagy ajándékra várás, minden nap közelebb visz!
Vigasztalásul még annyit: én már jún. közepe óta nem alszom éjjel csak 3 órát, mert Gergő baba rájött, hogy éjjel a legjobb játszani..
este 11-kor kell elkezdeni a "jaj de szeretek körben forogni, mindent rugdosni" című játékot, és kb. 4 felé érdemes abbahagyni.
Ezt átlag 6 ízben szokás megszakítani pisiltetéssel.
Ezen felül utálja, ha oldalt (BÁRMELYIK OLDALAMON)alszom, amit bősz taposással ad tudtomra, de úgy, hogy néha remeg az ágy tőle. Marad a hanyatt alvás, ami egyrészt neki sem jó, másrészt azt meg én utálom, de csak ez marad. Néha, nagy cselesen sikerül amolyan félfekvő teshelyzetet felvenni, de 5. 40-kor úgyis csörög a vekker a férjemnek, akkor meg kelni kell.
Ja, és az állandó gyomorégésről még nem is meséltem...
Na, ennyit a panaszáradatról, végülis nem vészes, meg lehet szokni a nemalvást, legalább a szoptatásnál lesz némi rutinom...
Most a hétre beköltözünk Pestre anyósomhoz, hogyha rohani kell, akkor ne innen kelljen bebumlizni, úgyhogy egy darabig nem leszek fórumközelben. Mondjuk most annyit jártattam a számat, hogy untig elég lesz egy hétre....
ha péntekig nem dugja ki az orrát Gergő, akkor a hétvégére hazajövünk, aztán megint be...de én már szeretnék babával hazajönni....
Anyukáknak puszihegyek, na meg a babáknak is, egyben lévő kismamatársaknak kitartás!
Krisztiangel
(igazság szerint ide most 7 féle dátumot kellene írnom...szept. 8, 11, 13, 15 ,19, 23, 24...az uh-k ezeket hozták ki. A terhesség előrehaladtával csökkentek a számok, a 8-a a naptári, nagyon reménykedem azért a 6-ában....)