Sziasztok!
Köszönjük Lilinek a vudukat!!!
Hatottak, mert ma nem lázasodott be és nem csak heverészett, hanem segített rőzsét hordani a tűzre, meg még a megsértődésre is volt energiája (Benianyu! Én is várom ám már az ovit, de mi most még nem mehetünk. Aztán, amikor ott kell hagyni, majd a szívem szakad meg).
Lili különben annyira nőci, hogy tegnap, amikor alig pihegett, akkor is kifestette magát a pólójához illő rúzzsal (barátok ajándéka, és Lili megkérdezte, hogy szabad-e).
A grillsütés kiválóan sikerült, ebből rendszert kell csinálni. Kár, hogy Apa malmai lassan őrölnek és nyár végére sikerült végrehajtani afeladatot. Na nem baj, amíg nem esik az eső, meg a hó, addig lehet sütögetni.
SIldike
!
Hű de helyes masinisztáid vannak! Kedvencem, amikor Bazsi hátulról látható (ilyenkor látszik, hogy igaziból olyan kicsi még), meg a felette levő huncutos, meg a teliszájjal nevető Lacika.
Olyan jó kis programokat tudsz kitalálni! Egy ilyen túrát lehet, mi is megkockáztatunk.
Fellegiékhez szívesen megyek, ha ekkora babusokkal beengednek.
Duda
!
Vörösök
(Bár nomen est omen)
Nekem eddig olyan közepes volt, de úgy emlékeztem, hogy amíg Lilit szoptattam, 25 hónapos koráig, plusz, amíg még 3 hónap alatt helyreállt a hormonháztartásom, szinte elhanyagolhatónak volt mondható. Hát kétszer nem lehet belelépni ugyanabba a folyóba...
Benianyu
!
Bunkóbácsi
Davallia
!
Jó kis buli lesz!
Én sajna nem vagyok ilyen déli fiesztázós típus. Meg úgy alakult, hogy a legjobb barátnőimnek nincsenek gyerekeik!!! A férjem barátai közül is többen vannak ilyenek! És hát az már az a korosztály, ahol nem is valószínű, hogy lesz! Ez annyira vacak
:(:(.
És az a baj, hogy egy bizonyos koron túl ez már szinte tabutéma. Én meg miről másról is társaloghatnék, ha nem a gyerekekről első sorban. Na ezt most nem azért írom, hogy nincs baráti körünk, mert nagyon is van, jó nagy, csak ilyen nagy gyerekes partit nehéz lenne tartani.
Úgyhogy mi felnőttbuliba megyünk, a jövő hétvégén van a Borfesztivál a Budai Várban!!!!