Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Döglődöm. Rám törtek a vörösök! :(
Szülés óta most először van meg ennyire durván, eddig csak ímmel-ámmal volt! Szerencsére Apa itthon volt ma, így sokat tudott Natizni.

Juci!
De izgi ez a költözés! Nem unatkoztok mostanság! :D
Régóta árultátok a lakást? Mesélj már na! :lol:

Ayse!
Lilinek megy a vudu!!!
Annak örülök, hogy Andris jobban van! Mi lett a mai kerti hússütéssel? :)

Ildi!
Mi elvileg mennénk szerdán! Szombaton elsétáltam a buszállomásra, felmértem a terepet. :roll: Dunakeszin melyik megállóban kell leszállnunk? :roll:
Fellegi ügyben bizonytalankodom kicsit. Nem kicsik még ehhez a gyerekek?
A képek tutik, biztos jó napotok volt! :D

Barbi!
Hogy sikerült Leonka bulija? :D

Tünde!
Érezzétek nagyon jól magatokat! :D Remélem jó időtök lesz! És kérünk szépen majd sok-sok képet!

Davallia!
Húú, Pandának nem semmi milyen népes bulija lesz! :lol:
Prücsök jól van? Kiderült már, hogy mi lesz? (vagy lemaradtam róla?)

Dóri!
Viki nagyon megnőtt! És szerintem a pokrócos képen annyira hasonlít rád! :)

Prüntyi!
Én azért remélem, hogy nem lesz igazad glutén ügyben! :?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok,
Sildike, nagyon jó lehetett! :lol:

Duda, reméljük :)

Tüncsike kitúrja Apját a foteljéből...:)

Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
Köszönjük Lilinek a vudukat!!!
Hatottak, mert ma nem lázasodott be és nem csak heverészett, hanem segített rőzsét hordani a tűzre, meg még a megsértődésre is volt energiája (Benianyu! Én is várom ám már az ovit, de mi most még nem mehetünk. Aztán, amikor ott kell hagyni, majd a szívem szakad meg).
Lili különben annyira nőci, hogy tegnap, amikor alig pihegett, akkor is kifestette magát a pólójához illő rúzzsal (barátok ajándéka, és Lili megkérdezte, hogy szabad-e). :lol:

A grillsütés kiválóan sikerült, ebből rendszert kell csinálni. Kár, hogy Apa malmai lassan őrölnek és nyár végére sikerült végrehajtani afeladatot. Na nem baj, amíg nem esik az eső, meg a hó, addig lehet sütögetni.

SIldike :)!
Hű de helyes masinisztáid vannak! Kedvencem, amikor Bazsi hátulról látható (ilyenkor látszik, hogy igaziból olyan kicsi még), meg a felette levő huncutos, meg a teliszájjal nevető Lacika.
Olyan jó kis programokat tudsz kitalálni! Egy ilyen túrát lehet, mi is megkockáztatunk.
Fellegiékhez szívesen megyek, ha ekkora babusokkal beengednek.

Duda :)!
Vörösök :( (Bár nomen est omen)
Nekem eddig olyan közepes volt, de úgy emlékeztem, hogy amíg Lilit szoptattam, 25 hónapos koráig, plusz, amíg még 3 hónap alatt helyreállt a hormonháztartásom, szinte elhanyagolhatónak volt mondható. Hát kétszer nem lehet belelépni ugyanabba a folyóba...

Benianyu :)!
Bunkóbácsi :evil:

Davallia :)!
Jó kis buli lesz!
Én sajna nem vagyok ilyen déli fiesztázós típus. Meg úgy alakult, hogy a legjobb barátnőimnek nincsenek gyerekeik!!! A férjem barátai közül is többen vannak ilyenek! És hát az már az a korosztály, ahol nem is valószínű, hogy lesz! Ez annyira vacak :(:(:(.

És az a baj, hogy egy bizonyos koron túl ez már szinte tabutéma. Én meg miről másról is társaloghatnék, ha nem a gyerekekről első sorban. Na ezt most nem azért írom, hogy nincs baráti körünk, mert nagyon is van, jó nagy, csak ilyen nagy gyerekes partit nehéz lenne tartani.

Úgyhogy mi felnőttbuliba megyünk, a jövő hétvégén van a Borfesztivál a Budai Várban!!!!

ayse

Sziasztok!

Ildi
Én nagyon szeretnék menni a lakászongora estre!
Amúgy újépítésű házba megyünk a lakóparkon belül. Ott ahol be kell kanyarodni a főútról ott van az egyik sarkon. A barckossörözőtől nem messze :lol: Az utcanevet elfelejtettem :oops:
A fiúk szenzációsan jó pasikák! Micsoda háremed van! TE aztán tudsz élni :lol:

Duda
Az úgy volt, hogy...
kb 2 hónapja meghirdettük a kéglit, ugyanis találtunk egy kedvező árú kecót. Az csak május körül lesz kész, de gondoltuk felmérjük addig is az ingatlan piacot. Olyannyira jól sikerált, hogy megveszünk egy nagyobb de természetesen számunkra kedvezőbb lakást, mivel lett egy (reméljük tuti, kedden kiderül) vevőnk.Egyelőre a foglalónál tartunk.
Hát igen. A jövő hetem az igen mozgalamas lesz.

Ayse
És a Borfesztivál is annyira de annyira csábííííít!
Lili tényleg igazi nő. Tündérke!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Megvolt Leonka szülinapi bulija, nagyon jól sikerült minden. Borzasztóan élvete, pörgött egész nap, lefeküdni is alig akart délután, pedig hulla fáradt volt.
Ajándékoknak nagyon örült, Nolcsival volt egy kis vita, de nem vészes. Mivel Nolcsi is kapott egy betonkeverőt, így Leont is engedte játszani az ajándékaival. :lol: :P
A sztár egy autó, amihez van egy benzinkút. Meg lehet a kocsit tankolni, hanggal jelzi, ha tele a tank, akkor elindul, fékez, berregteti a motort és villogással jelzi, ha elfogyott a benzin. Akkor megáll. Nagyon szupi, ezen ment a vita, de mind a kettőnek nagyon bejön. :D

Képeket tettem fel az őszibe, ide még egyszer nincs már erőm, remélem nem veszitek zokon. :oops: :oops:

Ildi!
Jó kis napotok lehetett, arik a srácok! :D

Prüntyi!
Tüncsi nagyon édes apájával. :D

Ayse!
Örülök, hogy Lili jobban van. :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nekünk este még becsúszott egy szalonnaégetés is (ami sajnos pont ellenkezője a zsírégetésnek :lol: ). Lili iszonyú boldogan ment aludni. :)

ayse

Ayse!

Mi is szalonnát égettünk. :) Főleg Gergő, ahogy sütütte... :roll: :lol: Előtte meg bográcsgulyást dobtam össze férjjel. Már úgy kitanulta,m hogy egyedül is megtudná alkotni, na majd legközelebb próbát teszek. :)

Juci!
Kezetrázhatunk. :) Csak mi építésbe fogunk, ha minden igaz. Szocpolt felveszitek?

Megyek, kidőltem.. :oops:

Dóri
Vendég

Barbi!
Húúú, ez a torta de jól néz ki! :shock: :lol:
Tényleg, kérjük szépen a receptet!
Tényleg csini voltál, a felsőd nagyon tetszik! :)
Leon csúcs édes, ahogy beteríti az etetőszéket! Nati is ezt csinálta,
csak ő még a földre is és a hajába is dobált torta darabokat. :lol:

Prüntyi!
A C&A-t mi is leraboltuk! :lol: :lol:

Juci!
Akkor pik-pak eladtátok a lakást! :D De jó! :D
A nővéremék is az elmúlt hetekben költöztek, de ők sokat kínlódtak, mire végre sikerült eladniuk, pedig tök jó helyen laktak! (Daubnertől felfelé)
Ha foglalót már kaptatok, akkor sztem lassan beleélheted magad a költözésbe! :D
Irigykedem is ám! :)

Ayse!
:lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Dóri
Ti is ott építkeztek?
Szocpolt felvesszük. Én nem akarok építkezni. Úgy hiszem mire elkészülne a ház elválnánk Árpival...

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Nálunk speciális eset lenne, anyuék lemondanak a házukról (200 nm), mert nagy kettőjüknek és költözzünk mi be oda, és mi építünk nekik közös (nagy) telken egy 60-70 nm-est. És nem tudom, hogy a szocpollal mi újság így, megadják-e, ha a telek közös stb. Mindezt Újpesten a kertvárosban. Szóval holnap de. uh, aztán informálódom a mit hogyan. Mi építkeztünk már és nem félek. :)
Vendég

Na mentem aludni. Hányinger helyett álmosság van rajtam, ez még mindig jobb.. :)
Vendég

Ildi, ti mindig olyan jó mozgalmas napokat szerveztek, látszik, hogy tele van energiával a család.
Ha Barbinak is jó és velük tarthatünk, mi is mennénk szerdán.

Ayse, jó, hogy Lili ilyen könnyen viselte végül a kórt.

Na, mindenki költözködik, mi meg csak tervezgetünk és beszélünk az épitkezásről. szerintem alkatilag alkalmatlanok vagyonk rá.

Ma annyira büszke voltam kis családomra. Apa a Zeneakadémián játszott, nagy sikere volt, tényleg fantasztikusan sikerült. Julcsi meg itthon volt a bébiszitterrel, aki azt mondta, tündéri gyerek és ő is ilyet akar, csak mosolygott, dumált, egy rossz szava sem volt és simán elaludt. Hmmmmmmmm.... Azért vártam volna egy kis anya utáni vágyat, de semmi.

KépKép

KépKép
majola

Majola!
Szuper nap! :)
Jobb, hogy Julcsi nem bánkódott!

Eddig annyira jól csináltátok, úh. most kérnék egy kis vudut Apának is, a változatosság kedvéért most őt kapta el a kórság :evil: .
(Gondolom, miután mindenkit végigápoltam, én se maradhatok ki, hihi).

ayse

Ildi, ti mindig olyan jó mozgalmas napokat szerveztek, látszik, hogy tele van energiával a család.
Ha Barbinak is jó és velük tarthatünk, mi is mennénk szerdán.

Ayse, jó, hogy Lili ilyen könnyen viselte végül a kórt.

Na, mindenki költözködik, mi meg csak tervezgetünk és beszélünk az épitkezásről. szerintem alkatilag alkalmatlanok vagyonk rá.

Ma annyira büszke voltam kis családomra. Apa a Zeneakadémián játszott, nagy sikere volt, tényleg fantasztikusan sikerült. Julcsi meg itthon volt a bébiszitterrel, aki azt mondta, tündéri gyerek és ő is ilyet akar, csak mosolygott, dumált, egy rossz szava sem volt és simán elaludt. Hmmmmmmmm.... Azért vártam volna egy kis anya utáni vágyat, de semmi.

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Hmmmmmmmm
Mégegyszer? :)

ayse

Jó reggelt Lányok!

Akkor a tali legyen szerdán. Holnap csinálok pizzát, megsütöm félig és utána csak a cuccot kell rátenni és sütni még egy picit. Feltéve persze, ha mindenki szereti a pizzát. A tésztában se tej, se tojás, úgyhogy a gyerkőcök is megehetik.

Ayse, Majola
Néha úgy érzem, hogy kicsit túl mozgalmasak is vagyunk. Múlt héten pl. annyira jól esett szombaton itthon maradni és kertészkedni, de most már hányzott a jövés menés.
Egyébként ez a szombati kirándulás még az én gyerekkoromban alakult ki. Mi is mindig mentünk anyuékkal. Volt hogy csak gombászni, meg szamócát szedni, volt pedig hogy elutaztunk valmi szép helyre kirándulni. Szerencsére Balázs is abszolút partner ebben (csak megszervezni ne kelljen), és a gyerekek is nagyon szeretik.

Ayse
Ha vonatozni szeretnétek, akkor kezdjétek most szombaton. Nosztalgia nap lesz az úttörővasúton és mennek a régi gőzösök is. Mi tavaly véletlenül pont aznap mentünk ki. Hát mit ne mondjak. Bazsi teljes extázisban volt. Komolyan, még azóta is emlegeti.
http://www.gyermekvasut.hu/nosztalgianap2006-09-09.html
Itt meg tudod nézni a menetrendet, meg a többi részletet ha érdekel.
Nekem is nagyon tetszett. Végig röhögtük magunkat a kalauzokon, akik azok a felnőttek voltak, akik gyerekkorukban is dolgoztak itt. Az utolsó vonattal jöttünk vissza és szerintem addigra már annyit nosztalgiáztak (tütükéltek), hogy tuti jó hangulatot csináltak, sípoltak, énekeltek. Nagyon jópofák voltak.

Barbi
Látszik, hogy nagyon jól sikerült a buli.
Én személy szerint kicsit nehezményeztem a képeket.:lol: :lol: :wink:
Hogyhogy nem az olasz cukrászdából hoztad a tortát? Én megnéztem a honlapjukat és már teljesen biztos, hogy Laci szülinapjára onnan fogok hozni. Basszus annyira jó sütik vannak, hogy csak itt csorgattam a nyálam.
Szerintem egy ilyen banzinkutas autót én is beszerzek majd, de én Bazsinak veszem, hogy addig amíg azzal elberreg, meg tankolgat, addig Laci nyugodtan bontogathatja majd az ajándékait.

Majola
Julcsika mindig is egy kis tündér volt. Annyira kis vidám kiegyensúlyozott baba.
Már akartam is kérdezni, hogy Ti hogy álltok az építkezéssel?

Juci
Csak nem a Barackos előtti sarkon lévő társasházban vesztek lakást? Ha igen, akkor olyannyira közel leszünk egymáshoz, hogy majd csak átintegetünk.

Kép
Kép Kép
sildike

Amíg úgyis pangás van, addig rakok fel pár művészfotót "by Apa", Bazsi huncut kis szeméről. Basszus pazarlás a természettől, hogy pasiknak ad ilyen szempillát, bezzeg az enyém rövid is meg szőke is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse
Még azt akartam mondani, hogy én szívesen küldök gyógypuszikat a férjednek is, de ha minden kismama társam ezt teszi, abba lehet, hogy Te fogsz belebetegedni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, tuti képek...tutira csajozós... :wink: :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Ne is mond. Már előre rettegek tőle, hogy mi lesz ha az első csaját hazahozza. Tuti utálni fogom. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Olyan leszek én is mint anyósom. Egy féltékeny dög, akitől az a kva eszereti a kisfiát. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Zsuzsa!
A szerda az oké, megyek érted!
Gratulálok Karcsinak a sikeres koncertért, meg Julcsinak is, hogy ilyen jól viselte. :D

Ildi!
Bocs, de tényleg nem volt tegnap már energiám ide is feltenni a sok képet.
Most vasárnap lesz még egy szülinapi buli anyukáméknál, oda már az olaszból rendelek tortát. :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi

Vége a világnak. Kornélia elment főállásba dolgozni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Még holnap megpucolja az ablakokat, aztán nem tudom még, hogy hogy lesz. Te mit fogsz csinálni?
Én kicsit meg leszek lőve, főleg hogy elkezdtünk próbálkozni a harmadik babával. Két kicsivel terhesen tuti nem fogok takarítani meg ablakot pucolni stb..

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, ugye viccelsz!?

Mondjuk hozzánk 2 hetente jön, de ha azt sem tudja, akkor.......hát...én fogok takarítani..és ismét nem lesz vasalt póló a férjemnek! :oops: :cry:

Kép

Kép
prüntyi

http://index.hu/homar/media/fajdalom.jpg állatok

Prüntyi

Nem viccelek, most beszéltem vele telefonon. Kapott egy munkát, ahova be is jelentik és a pénze sem sokkal kevesebb, mint így. Szerintem igaza van, csak nekünk lesz szar.

Majd meglátjuk, mert lesz neki délutános műszakja is. Akkor talán tud jönni takarítani, de nekem a kéthetente az most még ok, de ha meglesz a harmadik baba, akkor tuti keresnem kell valakit, aki hetente tud jönni.

Kép
Kép Kép
sildike

Láááányok! Olyan öröm ért engem!....Tüncsike elkezdett símogatni...olyan édes! Majdem elsírtam magam! :) Szerencsére jobban van...étvágya is jobb...ma megevett 1 egész almát (reszelve)! Sajnos az éjszakáink gyötrelmesek... óránként felsír...füléhez kapdos...vakarja afültövét, homlokát, fejét...mi lehet...már középfülgyulladásra gyanakszom...de az lázzal is jár állítólag...szóval marad a foga...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

A fog az simán kisugározhat a fültőhöz. De mintha Ayse mondta volna, hogy az ő tesójának a fülében jött ki az ekcéma.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok.

Lányok HELP!!!

Mit kell csinálni ha Meli nem akarja meginni a tápszert??
Még este kortyolgat is belőle,de reggel egyáltalán nem kell neki!!

Nagyon cuki az összes kép!!

ancsi26

Sziasztok!

Barbi!
Láttam a képeket a másikban, csúcs. :lol: Jó kis buli lehetett. :)

Én ma voltam uh-on és már 7.6 mm a pocaklakóm. :) 2 hét múlva kell mennem újra és akkor már a szívesckéjét is lehet látni dobogni. :)

Szocpol, hitel ügyben is tökjól állunk, benavigálok ma du az építési osztályra az önkormányzathoz, miután összeszedtem Gergőt a suliból, és meglátjuk mit tudunk kihozni belőle. Olyan jóóól alakulnak a dolgaink, nagyon örülök neki! :)

Dóri
Vendég

Ancsi!

Másik tápszert próbálj. Vagy tejpépet, HA-t akár. Vikinél a Milupa jött be.
Vendég

Dóri

Basszus én meg még nemis gratuláltam.

Most visszaolvastam hogy megtettem-e de nem.

Szóval nagynagynagynagy gratula.

Remélem pár hét múlva én is ezzel az örömhírrel jövök.

Ancsi

Szerintem kezdjél próbálgatni más tépszert is. Van pl. a Humana. Annak a késztépszerei kis kiszerelésben vannak, és így nem kell egy egész dobozt megvenned. Nekem Bazsi nagyon szerette az almásat és a banános vaníliásat is. Mivel Meli eddig anyatejes volt, talán érdemes lenne 2-es tápszerrel kezdeni, mert az vassal dúsított és az anyatejes babáknál a vas a neuralgikus pont.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!

köszönöm :) De jó lenne, ha Te is csatlakoznál! :lol:

Érdekes ez a szempilla kérdés, mert nálunk is Gergőnél óriási nagy és gyönyörű szép hosszú a pillája. Nekem lenne fele olyan.. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Mi sajnos úgy néz ki, nem tudunk menni a szerdai talira, mert Ildi nem árulja el, melyik megállóban kell leszállni, így az egész napot a buszon töltjük majd!!!! :twisted: :twisted:

Dóri!
Remélem minden a terveitek szerint alakul majd! :)

Zsuzsa!
Apa&Julcsi :D :D
Julcsira korábban is vigyázott már bébiszittyó? Vagy most először?
Honnan "szereztétek"?

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi, köszi!

Sildike, Barbi, milyen olasz cukrászdából rendeltek?

Andi, majd mi kifigyeljük, melyik megálló és szólunk!
Először volt Julcsi bébiszitterrel, az egyik játszótéri anyuka unokatestvérével, akit már ismert a térről és mindig kedvelte (mint mindenkit :) ), és aki csecsemősnővér, szóval nagyon jól jött ki a lépés.

KépKép

KépKép
majola

Andi

Jajj neeeee, légyszi, légyszi gyertek, teeeeeljesen kiment a fejemből. Szóval a Széchenyi utcai megállónál kell leszállni. Szerintem a buszon fognak segíteni, de van egy körforgalom, ahol templom, meg víztrony van. Az utána következő megálló az.
Ha a 9.20.-as busszal jössz, az nem csalinkázik bent Dunakeszin és 9.56-ra már itt is vagytok.

http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi

Zsuzsa
Barbi mondott egy olasz cukrászdát a Szentendrei úton.
Itt a honlapjuk:

http://www.gianduia.hu

Engem meggyőzött. Ráadásul tök jó kis tarantella szól, amíg nézegetem a sütiket. A narancsos csokitorta, a mogyorós csokitorta és a torta Dolce Latte között vacilálok.

Dóri
Ha minden úgy megy, ahogy a két fiónál, akkor 3 hét múlva már tuti megyek én is 2007 nyári babákhoz is. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Andi
Ba kell írogatni az adatokat, mert ez a buzi a kezdőlapot adta be.

Kép
Kép Kép
sildike

nna, csak sikerül kicsikarnom Ildi a választ! :lol:
Attól függ, elérjük-e a 9.20-as buszt, hogy Nati hogy ébred reggel.
Ha elérjük, nem érünk oda hozzátok túl korán?
Barbi, ti mikor jöttök?
A 10.20-as busz, gondolom ugyanolyan vonalon megy, mint a 9.20-as, nem? Köszi egyébként a linket, én is nézegettem már! :D
A busztól a házatokig tartó utat is megosztanád velem? :roll: :lol:
Húúúú, ez a cukrászdás oldal de jó! :shock: :shock: Csorog a nyálam! :lol:

Zsuzsa!
Tényleg minden klappolt akkor! Ügyes kislány Julcsika! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Leszállsz. A buszmegállónál van a Széchenyi utca, azon elindulsz befelé. A második mellékutcán (Meggyes utca) bekanyarodsz jobbra. Az első utcán balra, az már az Almás utca és a bal oldalon az utolsó előtti ház a miénk, de szerintem meg fogod ismerni.

Felénk már ugyanúgy jön a busz, csak a körforgalomig csalinkázik egy kicsit Dunakeszin. Kb. 10 perccel hosszabb az út.

Ha a 9.20-as busszal jöttök az sincs korán.

Prüntyi
Értetek hányra kell menni?

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Cukis oldal. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azóta azt nézegetem, hogy mit is vegyek még onnan, sőt már mondtam Balázsnak, hogy a kisbaba idegrendszerének a fejlődéséhez kell a cukor, úgyhogy már most sok édességet kell ennem. Ráadásul le is kellene tesztelni, nehogy valami szart vegyünk Laci szülinapjára. Szerintem szombaton elnézek oda valami hétvégi finomságért.
Anyukám kedvence a profiterol, úgyhogy lehet, hogy a vasárnapi ebédhez hozok 20-30 :lol: :lol: :lol: db-ot.
Ha terhes leszek az első három hónapban úgyis fogyni fogok 4-5 kilót.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Az én kedvencem is a profiterol! :lol: :lol:
Gondoltam bedobom az ötletet, hogy teszteljünk egyet szerdán a talin, de senki nem jön abból az irányból! :cry:
A világért se kapjon Lacika valami vackot! :lol: :lol:

Köszi az útvonalat, igyekszünk odaérni! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Én nem vagyok semmi jónak az elrontója. Végül is este 8-ig nyitva van. Holnap viszem be a városba Balázs keresztmamáját, Budára, majd kerülök egy kicsit és hozok.
Végül is pizzát akarok sütni, nehogymán valami nem ahhoz passzoló édességet kelljen enni utána. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagy lehet, hogy holnap kinézünk a szigetre, mert nálunk most nem lehet a főre menni, akkor pedig szinte már útba is esik. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Akartam is kérdezni, mit vigyünk a talira, de ha komolyan elmész és veszel sütit (az ég áldja a neved!!! :lol: :lol: ) akkor azt mi fizetjük a lányokkal, jó??
Barbi, Zsuzsa, Prüntyi??? Remélem nem veszitek rossz néven, ha a nevetekben ígérgetek! :oops:

Mi van a füvetekkel? :roll:
A keresztmamával szigeteztek?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Ahogy gondoljátok. Én szívesen elmegyek, mert amúgy is ki akartam próbálni még a szülinap előtt. Meg így legalább anyu szülinapjára is tudok majd ott nézelődni.
Azt kellene tudni, hogy ki melyiket szereti. Van étcsokis, tejcsokis, fehér csokis és Barbimondta, hgy még vagy 3 fajta gyümölcsös.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Balázs keresztmamájával megyünk a szigetre ha megyünk. Azért nem is mondtam, mert a nagy játszótérre mennénk hogy egyszer a Bazsinak tegyünk a kedvére.
Vasárnap gyepszellőztettünk, meg szórtunk fűmagot és gyeptrágyát, úgyhogy a kert most ki van lőve. Viszont behoztam a teraszra a csúszdát és felfújtam a várat, úgyhogy Bazsika ki tudja élni a mozgásigényét.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Én tejcsokis és fehércsokis rajongó vagyok!!! :D Nyammmmmm! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!
Hát mi 10 előtt semmiképpen nem indulunk, ma is 9-kor keltek a fiúk. :D
Szóval inkább azt mondom, olyan 11 felé érünk ki.
Legyen akkor tejcsokis, mert a fehércsokis az vanília krémmel van, azt én nem igazán szeretem.

Zsuzsa!
Jó a tejcsokis profiterol???

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Andi

Akkor legyen tejcsoki. Én a fehéret egyáltalán nem szeretem. 15-ösével lehet venni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Hogy Neked miolyen memóriád van! igen, a hugomnak ekcémás a füle (belül is). Borzasuó kellemetlen. Lehet, hogy Tüncsikének is kijött ott is. :(
Gyönyörő szempillák, elmehetne szempillaspirál reklámnak (és akkor is azt mondanák, hogy számítógéppel feljavított :))

Lányok!
Én is imádom a profiterolt! Meg mindent, ami olasz!
A cukis honlapot meg sem merem nézni, mert nem állok jót magamért!

Dóri!
De jó, hogy jól alakulnak a dolgaitok!
Én dem félek az építkezéstől. Minket még jobban összekovácsolt.
Sőt, ha lenne forgótőkém, biztos, hogy építési vállalkozásba kezdenék!

ayse

Én Sem félek

ayse

Ayse

Hát igen az én szempillámat tuti még tuningolni kellene egy kicsit spirálozás után is, hogy ilyen legyen.

Nézd csak meg azt a honlapot. Hátha Ti is hoztok onnan valamilyen alkalomra tortát.

Egyébként nagyon jó igazi olasz tészták is vannak. Nagyon csábítóak azok is. Főleg nekem, mert én nagyon tésztás vagyok.

A kisebbik pasim egészen új módott talált a fogmosásra. Fürdőhabbal mos fogat. Ja és néha már lazázik is. Pedig még csak egy egy lépést tesz egyedül.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde most hívott, hogy tudok-e homokos strandot Krk-en, mert a baskai strand nem igazán jött be se Zitának sem pedig neki. Minden esetre ezek szerint odaértek és jó idő van. Nem nagyon akartam kérdezgetni, mert onnan baromi drága a telefon.

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?