Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti,

Bocs, hogy én is beleszólok de a nyáron nekem is Szűcs doki mondta meg a jó hírt. Teljesen komoly arcot vágott és úgy kezdett el velem beszélni. A kórlapokat komolyan rendezgette és aztán megszólalt :" Tudja M...... miért támogat 6 inszeminációt a TB?"
Azt hiszem erre nem is válaszoltam, és Ő folytatta "azért mert statisztikailag ennyi alkalomból van esély a terhességre és ezt maga ki is használta" és itt mosolyogta el először magát.
Szóval van humora a mi Sz.ügynökünknek. :D
Tehát ha holnap ha komolyan kezdi az még nem jelent semmit.
Ne izgulj nagyon; sokan szorítunk Értetek! :)
Különben a biológus itt még nincs benn, majd csak az ultrahangon.
Legalábbis nálam így volt.

Pussz Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Kriszti,igen nekem a Szűcs mondta meg,de bent volt a biológus lány is (Mariann),de ő már mosolygott.A doki,pedig nálam is komolyan kezdte,:"Hát a vizelet eredmény .......az nem volt egyértelmű.....de a vérvétel már az!!!!!"

Azt hiszem ezeket a mondatokat senki nem felejti el.

Drukkkkk neked!puszi
taptau

Sziasztok Lányok és Mot!
El vagyok havazva, remélem holnap már lesz időm átböngészni a fórumot és visszaolvasni, hogy kivel mi történt.

Most csak ezért ugrottam be:
Drága Kriszti!

Milliószor millió drukk Nektek holnapra!
Szívből kívánom, hogy nagyon boldogan gyertek haza!
Nagyon szorítok!!!!!

Puszika mindenkinek!
lanett

Edua!

Nagyon nagy gratula Neked! :lol:
lanett

Edua:
Nem semmi vagy! Gratula! Hát ez az lányok amiről én csak álmodozom, egy spontán baba...istenem de jó is lenne! Ez hihetetlen, ezek a dolgok tényleg csodának számítanak.
Mostanában amúgy is sokat gondolkodom azon, hogy ha valaki terhes lesz, az egy CSODA. Olyan elképzelhetetlen ez az egész babanövekedés a hasban. Egy szinte láthatatlan kis pöttyből lesz egy élet, és mindez egy női hasban... 8) Na szóval érdekes dolgokat produkál a világ.
Kriszti:
Nyugi, ne idegeskedj! És ha bármit tudsz, egyből üzenj: msn, sms, galamb...bármi
esperanza

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok, hogy jó hírekkel gyertek haza! Szorítok ezerrel!!

Edua! Gratulálok Nektek! Én is álmodozom, hogy spontán sikerül, de hát....

Bibar! A Gynevactól nagyon szarul voltam én is....majd leszakadt a derekam, a lábam, sugárzó fájdalom volt két napig, nagyon erős izomlázszerű dologgal, tegnap lázas is lettem...húúú nem tudom hogy bírok ki még hármat....

Kriszti nagyon várunk!!!
milike

Köszi LÁnyok, mindenkitől, nagyon aranyosak vagytok!
:) Én még mindig nem akarom túlzottan beleélni magam, de közben tényleg nagyon boldog vagyok :)
Viszont azt tudnotok kell, hogy már olyan érzéseim voltak (nekem is), hogy sosem jön össze a baba, mert uracskám nagyon húzódozott az inszeminációtól is, és nemcsak sok kisebb konfluktusunk volt emiatt, hanem folyton azon agyaltam, hogyan fogom tudni rávenni. Még 1 hete sem tudtam elképzelni, hogy egyszercsak itt csücsüljön a baba, hát még, hogy spontán.
Úgyhogy tessék nagyon optimistán élni! :)
Mindenkiért izgulok én is!
edua

Sziasztok lányok!

Benéztem, mi újság Krisztivel, de látom még nem jelentkezett. Kriszti, nagyon gondolok rád, most rohannom kell. Remélem jó hírekkel jössz!

Edua, gratula!

Nálunk semmi különös, voltunk AFP-n és UH-n, minden rendben, és hát úgy néz ki, egy puncisunk és egy kukisunk van. :) :) :)

Mindenkinek szép hétvégét! Mennek a drukkok továbbra is!

Lucia
lucia1

Sziasztok!
Csak Kriszti miatt léptem be,de még úgy látom semmi hír.Hú de izgulok.Megy a drukkkkkk!!!!!
Edua!
Ezer gratula,de szuper,jó példával jársz előttünk.......
:wink:

Kép
lukrécia

Kriszti, várjuk nagyon a híreket!!!!
lyutka

Sziasztok!
Tényleg nagyon jó kis csapat van itt, mindenki érdeklődik Kriszti felől!!! :D
Én is ezért jöttem, reméljük csupa-csupa jó híreket kapunk majd! :D :D :D
Mamm
mamm

Sziasztok!
Most hívtam Krisztit telefonon, de ki van kapcsolva.
Még mindig a BMC-ben lehet??? :shock:
esperanza

hahó
már nagyon izgulok,miért nem jelentkezel már Kriszti?
az nem lehet hogy még mindig a bmc-ben van,már fél 4!!!!!!!!!!! :shock:
Esperanza
hivogasd majd légyszi,hátha sikerül.
puszi

bibar

lukrécia
nem lesz jó a szerda nekem,nem tudtam az angolt lemondani,csütörtökön megyek majd :( :( :(
hétfőn 4 körült irtam erának,remélem jó neki.irj majd mikor hivjalak!!!!!!
puszika

bibar

Sziasztok!

Mi nemrég jöttünk haza a BMC-ből,bevittük megmutatni a Mátét és vittünk fotót a faliújságra.Hát ez kb.1 óra körül volt és akkor beszélhettünk a Szűcs dokival is.Két lány és egy srác várt eredményre(nem tudom hogy ők voltak-e vagy sem)Az egyik lány szemüveges volt.
taptau

Sziasztok!
Kép Talán ez mindent elmond!!!!!!!!!! :cry:
Nem értjük a dolgot, de azt hiszem ezt nem is lehet érteni!Magyarázható oka nincs. Természetesen mélységesen szomorúak vagyunk, az "ítélethírdetés után " 2 óra sírás, majd épp ésszel való gondolkodás következett!!!De csodálatos 2 hetet töltöttem el mint "kismami"!!!! :cry:
Babókáink már fentről néznek bennünket, és biztos vagyok benne, hogy küldeni fognak egy másik babót, vagy babókákat, hogy enyhítsék fájdalmainkat!Az időt pedig kivárjuk, hisz nincs mit tenni!!!
Csak nagyon nehéz elfogadni, mikor annyira biztosnak látszott!
Sebaj, előre kell nézni, talán a legjobban a 3 hónap várakozás fog kikészíteni, de háziorvosommal konzultálva Gynevac kúrát kezdünk(a sorozatos gyulladásaim miatt), így 1.5 hó ezzel fog eltelni!!!
Egy esélyt ennek is adunk, hisz lehet mégsem lesz hiába a várakozásunk. Talán ennek így kellett lennie.
Ráaadásul 45 perces várakozás után végre sorra jutottunk a patikába, és kaptunk Gynevacot!Mákunk volt, épp ma jött gyógyszer, és csak ezt az egy dobozzal hozták!
Szerintem ez jelent valamit!!!(Csak pozitívan!!!)
A dologban az bosszant a legjobban, hogy most mehetek vissza a "sajnálkozó" tekintetű kollegák közé, (akik nem is igazából sajnálják, hogy nem jött össze),de nagyon optimistán állunk a dolgokhoz, és januárban újra megpróbáljuk!!!!!!(akkor kezdhetjük újra a dolgot). Szerencsére meg tudtam beszélni a főnővérrel, hogy még hétfőn kedden szabin leszek, és ha úgy érzem menjek dolgozni, ha nem, elég ha betelefonálok, és kiíírja a szabit, pihenjem ki magam...Nagyon rendes volt!

A papírokkal nagy kavarodás volt:
Megvolt már 8 után a vérvétel, de eredményt majd 2 órakkor kaptunk! Az egyik ismerősömet kértem meg, hogy ugyan nézze már meg, hogy van e egyáltalán eredmény....
Eredmény volt, de a kartonom nem volt Szűcs dokinál, ami számomra nagyon furcsa volt, hisz ő volt a dokim.
Kiderült Wiegand doki mondja meg a végeredményt. Kb. 30-an vártak fönt az emeleten....Hogy miért így csinálták nem tudom, de ha nem kérdezünk rá, akkor lehet még most is ott ülnénk!
Mindegy, ez már részletkérdés, a végeredmény volt a fontos!!!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, most megpróbálunk nem rágondolni, és mi is a spontaneitásban bízni, hisz egyebet nem tehetünk!!!
De igérem ha lesz valami pozitív vagy negatív változás, azt veletek tudatom először(persze párom után).
De januárban ugyanígy számítok mindenki "támogatására",addig drukkolunk a többi leendő ksmaminak!!!!!HAJRÁ!!!!!!!!!HAJRÁ!!!!!!!!!!HAJRÁ!!!!!!!!!!!
Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett, de legalább kiíírtam magamból, és máris könnyebb!!!Más is kibírta már hogy nem sikerült elsőre, én is erős csajszi vagyok, túlélem, csak még most kissé fáj!(de azt hiszem ez érthető)

Puszi mindenkinek, és mégegyszer köszönök mindent!!!
Vendég

Taptau!!!!
Én voltam az a szemüveges lány, csak mindig csalok, a képeken nincs rajtam! :lol: :lol: A srác pedig a párom volt!
Kukucskáltunk hátha látjuk babódat, de nem láttuk, meg is dicsértem milyen szép babakocsitok van!!(Zöldes, sárgás, kockás minta is volt benne, nekem az nagyon tetszik, és azt hiszem kék volt a kocsi, és anyuddal voltál!
Vendég

Bibar,
lehet,hogy átrakom én is csüt-re,nem akarok nélküled menni.Majd még meglátom,mert most betegszabin vagyok mától és ilyenkor kavarodik a beosztásom,meglátom mi lesz.Ez a hétfőre is vonatkozik.
Hívhatsz a hétvégén ,itthon vagyok.Ha holnap hívsz,inkább déltől,hogy egyedül legyek.Csak egy kis megfázás,meg láz,azért túlélem.
MI VAN MÁR A KRISZTIVEL?????Úgy szorítok!!!+++++++

Kép
lukrécia

Jaj,egyszerre írtunk....
Kriszti,
hát szóhoz sem jutok.....
Nagyon ügyesen állsz hozzá,mindennek oka van..... :(
Most egy kicsit szabad sírdogálni pár napig,aztán újult erővel neki a következőnek!!!!Úgyis sikerülnie kell!!!!Addig nem adjuk fel,ugye?

Kép
lukrécia

Lukrécia,
én, vagyis mi addig megyünk, amíg babó nem lesz belőle!!Addig nyaggatom a Szűcs dokit, addig járok a nyakára, míg "nem csinál" nekünk egy babát!!!!! :lol: :lol:
Ezt csak így lehet, bár mint írtam még elpityeredem, de ennyi megengedett...
2 hete nem ittam kávét, azt hiszem most iszom egyet!!!És eszem csípős paprikát!!!!És mindent ami eddig tiltott volt!!!!! :lol: :lol:

Sajnos a 9 emberből (ennyiőnknek volt hétfőn transzfer) 2 emberkének sikerült!!!!Nekik nagyon nagy gratula, ha olvasnak bennünket, és további szép pocakosodást!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti,nagyon sajnálom,de bízni kell,hogy a következő majd sikerül.
Nekem a párom optimizmusa segített hogy egyáltalán a következőnek nekiinduljunk,pedig csak 1 hónapot kellett várni.De ilyenkor egy örökkévalóságnak tűnik minden perc,

Viszont akkor ott ültünk mellettetek a váróban /a copfos lánnyal beszéltetek épp,nem tudom ki ő,de a műtőben segédkezik/,egy bébihordozóban volt a Máté.Csak titeket fölküldtek az emeletre,és mi meg lent dumáltunk a dokival.

Na ,ha ezt tudom,de így nem ismertelek fel.Majd legközelebb!

Minden jót és fel a fejjel!!!!!
taptau

Szia Kriszti!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!Szívből kívánom hogy a következő sikerüljön!!!!!Majd meglátod a gynevac segíteni fog!!!
És ha még ajánlhatok valamit: Aloe Vera berry gél, napi 1*0,5dl. Nekem nagyon jók a tapasztalataim, és már olvastam pár sikersztorit, ahol ez segített.
lanett

Akkor tudom már!!!!!!
A manókádat még meg is dicsértük, hogy mekkora gyönyörű szeme van!!Csodálatos, aranyos, édes baba!!!!!!!!!!!!!!!Azon mosolyogtunk, mennyire elszórakoztatta magát....Ezért érdemes küzdeni!!!Ez lebeg előttem!!!!!
Egyébként én is csak a páromnak köszönhetem, hogy egyáltalán belementem a következőbe...Első gondolat, kész, itt a vége, én ezt nem csinálom. Aztán az, hogy hagyom, párom találja meg a boldogságot más oldalán(mintha csak velem lenne baj!) :wink:
Aztán gondolkoztam józanul, és rájöttem, ezt így nem lehet, jól ki kell sírni magam, és össze kell fogjunk, mert csak mi tehetünk meg mindent azért, hogy babánk legyen...A szomszédnak hiába szólok! :lol: :lol: (meg egyébként is nem az esetem, öregecske, kopaszodó, pocakos) :wink: :lol: :lol:
És igen, az Évivel beszéltünk,őt ismerem(egy vidéki városkából származunk)...Nya, majd legközelebb!!Akkor biztos megszeretgetem a kisfiadat!!!! :roll:
Vendég

Kriszti Drága :)

Ma én is 5 percenként a netet kukkoltam, mi hír veled, mert én is annyira bíztam az optimizmusodban, és most nagyon szomorú lettem. :( :( :(

A jó ég tudja, min múlik ez, sajnos nem csak hit kérdése az egész, de persze mindegyiknek ilyen lelkesedéssel kell nekiállni, mint ahogy Te és a Párod tettétek.

De csak előre van, menni kell tovább, és egyszer majd évek múlva elmondhatod, hogy igen, sokat küzdöttél a gyermekedért, de megérte a küzdelem!!!

Tudom, hogy most nagyon soknak tűnik az idő, amit ki kell hagyni, nálam is így volt, de hidd el, tényleg tök hamar elmegy, és azt is hidd el, hogy jövő héten már ugyanolyan optimista leszel, mint tegnapig voltál.

A sírás jót tesz, már holnap reggel sokkal szebbnek fogod látni a világot.

Hát a 9-ből 2 az most nem a legjobb arány, az én 3 ítélethirdetésemnél mindig kijött a 30% sikerarány, mindig arra gondolok, hogy egyszer nekünk is bele kell ebbe a 30-ba esnünk! :shock:

Puszi és kitartás Mindenkinek!!!

Mary
mary78

Krisztikém!Kép
Nem találok szavakat! Nagyon-nagyon sajnálom. A híres optimizmusod, úgy látom, nem hagyott most sem cserben. Remélem, sikerrel jár a Gynevac-kúra, és januárban már boldog kismama leszel!! Őszintén kívánom!
share

Na, szóval, ezt meg kell veletek osszam...
Párommal megy a harc, ugyanis ma kezdjük a Gynevac-ot...Gondolhatjátok, annyira fél a szuritól, talán még jobban mint én, és most majomkodik, ugrál, mint valami kisbaba...
Persze jókedvre derített, azóta röhögök, hogy megbeszéltük, ma kezdjük...
:lol: :lol: :lol: Én meg megyek egy aranyos kis kolleganőmhöz(pont ma éjszakás), és beadatom vele, mert párom nem szúr meg....
A Ti párotok is ilyen kis betojós???MIndenáron fekete tűvel akarja hogy megszúrjam, hiába mondom neki, hogy mélyen izomba kell adni, és a fekete nem olyan nagy...Mert ugye van neki is egy kis háj a popón...
Bibar, Ti milyen színű tűvel kapjátok???Zöld, vagy fekete a papírja???
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, nagyon sajnálom. Átérzem a helyzeted... én 2004. karácsonyán vesztettem el egy 10 hetes terhességet :(
Mi a 4. Gynevac injekción vagyunk túl, mélyen izomba adják, így igaz. (a tű csomagolásának színét nem tudom, hátha Bibar tudja) A férjem az első három injekció után 2-3 napig fájlalta a fenekét, és jókat nevetett magán, hogy most már van egy érzékeny pontja .(Ráadásul úgy kellett belökdösnöm az orvoshoz, hogy beadják neki :D ), de most már HŐS!
lyutka

Lyutka,
sajnálom a Ti eseteteket is...Mostmár én is átérzem azoknka a helyzetét, akiknek nem sikerül....Majd legközelebb...
Bibar megsúgta, világoskék...De azért köszike
Páromnak én adom be, nekem pedig egy kis kolleganőm, mindjárt indulunk, mert pont éjszakás...
Remélem az én párom is hős lesz!Mert ugye ha csak én kapok, az nem ér semmit!
Vendég

Kriszti,
nekem is kék a tű doboza.
De annyira nem érezni amikor beszúrják,ne aggódjatok.Viszont szóljatok a nővérkének,hogy lassan nyomja be a folyadékot,úgy meg sem érzitek.Amúgy csíp.
Én Bibarral együtt adattam be+a két hős férj,mindhárman belázasodtak,nekem csak fájt a helye,más bajom nem volt.Aztán a második alkalommal már sokkal egyszerűbb a történet,utána kicsit érzed a helyét és ennyi.
Sok sikert hozzá! :wink:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Kriszti :( :(
Gondolj arra,hogy napról napra jobb lesz! :lol:
Néhány napig még van egy kis pityergés de utána már csak a következő beavatkozás fog lebegni a szemed előtt...és ez így van jól.
Nagyon szeretem az optimizmusodat,örülök,hogy máris tudsz nevetni; és igazad van addig nem hagyjuk békén Szűcs dokit amíg " nem csinál nekünk gyereket"!
Kedden én is hasonlóképpen jártam mint Te. A párom bejelentkezett vérvételre és spermavizsgálatra, én pedig szóltam,hogy szeretnék beszélni Sz. dokival. A párom végzett kb.45 perc alatt mindennel ,nálam semmi /a gyanús csak az volt,hogy alig voltak néhányan a kórházban/. Ezután a doki aszisztensnője kérdezte meg,hogy hol van a kartonom? Mondtam nem tudom, én szóltam a recepción. Szóval egy kicsit elfelejtettek "assziszem",de legalább nem küldtek fel Wiegandhoz :wink:

Kismoni
kismoni

Kriszti
ide irok most,sajnálom hogy nem jött össze,de örülök hogy már nevetni zudtok.a pasik ilyen beszariak,ez van....
most majd eggyütt dolgozunk a spontán babáért,ki tudja,sok lánynak sikerül igy is :D :D :D szóval csak ügyesen.
most kényeztesd magadat,menj el a pároddal valahova valamelyik hétvégén,nekem ez nagyon bejött.
és ne keseredj,azért valljuk be,ritka az hogy elsőre sikerül,viszont nem vagy lekésve semmiről.
puszi

bibar

Kriszti,köszönjük szépen a dícséretet a Máté nevében is.Ma a Szűcs dokitól is megkaptuk:"Jól össze lett rakva ez a baba!"
Na, ezért kell tovább csinálni,ez lebegjen mindenki szeme előtt!Egy édi-bébi,vagy kettő,v. három stb. Ezt kívánom mindenkinek ebben a topicban!!!!!!!! :lol:

Jó éjt! :lol:
taptau

Drága Kriszti!
Igaz már beszéltünk, de azért még írok neked:

Amíg benned éltem,
Bölcsőm volt a tested,
Befelé figyelve
Kívánságom lested

Örülök, hogy jól vagy, és már nevetsz. :)
A héten még dolgozom, aztán hétfő-kedd szabad vagyok, utána megint dolgozom, ha arra jársz nézz be! :)
esperanza

Én ma ezt akartam ám küldeni Krisztinek:
Kép
Annyira tetszik ez a figura elküldöm ezt is!
Jó éjt mindenkinek!
esperanza

Lányok!
Köszönöm mindekinek!!!!!!Nagyon aranyosak vagytok!!!!MIndjárt ezért sírok!

Megvolt az első szuri...
Bibar, Lukrécia!
Ha esetleg lesz láz, az kb. mikorra várható? Kicsit fáj a helye, és csípett mindkettőnknek amikor megkaptuk, valamint páromnak a dereka kicsit fájt, és a combja hátul húzódott, nekem a combom elől kicsit húzódott. Semmi komoly!Remélem nem is lesz! :wink:
Párom HŐS volt, kibírta a szurit...Persze én adtam neki, nem engedte, hogy kolleganőm adja be. És megdicsért, hogy a szúrást nem is érezte, nagyon ügyi vagyok! Egy pozitívum a mai napra! :lol: Mostmár nyugodt éjszakám lesz(remélem)

Esperanza, köszi a kis figurát,megmosolyogtatott...

Zuzmo, és Edua!
Ha nem haragudtok, "ellopjuk" a mottótokat, hisz nektek is szerencsét hozott! És ha jól emlékszem Zuzmó írta először, Edua kölcsönözte, most pedig én szeretném igénybe venni! :roll: :lol:
Elvégre most mi is a spontán szerelemtől várjuk a csodát, valamint a szuritól...
Dobok egy táblát, hisz változott:
Kép Kép
Na, jó éjszakát kívánok mindenkinek, azt hiszem ránkfér egy kiadós alvás...
Valószínű, hogy egész hétvégén nem leszek elérhető, Bibar tanácsát megfogadva vidékre utazunk, kicsit babázunk tesómnál, beszélgetünk, kikapcsolódunk...
De ezt még holnap döntjük el, hogy megyünk e, addig még írok!
Puszi mindenkinek, és higyjétek el, nagyon sokat segít, hogy Ti is mellettem álltok!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!:((((((( Pedig annyira pozitívan álltál hozzá, de meglátod majd a következő sikerülni fog. Jól megvárakoztatak benneteket, gondolom már tiszta idegek voltatok.
Ki volt az akinek még sikerült?
Tegyél majd be légyszi a tálázatba, itt vannak az adatok
csibe31 34év Bp. Koncz 2éves kislány szept 13 Uh 4hét

Ritkán írok, inkább csak olvasgatlak bennetekt, én voltam az egyik akinek sikerül. Pedig semmi jelét nem éreztem, az esélytelenek nyugalmával voltam, de sikerült. 100-as hcg szint lett és fagyibabás beültetésből volt. Bár nekem ez már a második babókám lesz, de kitartás mindenkinek így vagy úgy mindenkinek sikerülni fog. Biztos recept nincs, én esténként megettem a túróadagomat így-vagy úgy elkészítve és hozzá egy deci sangria. Beültetés után 2 nap pihi, de aztán ezerrel mászókáztam, rohangáltam a lányom után és legnagyobb meglepetésemre sikerült. Hasonló babaesőt kívánok mindenkinek.

Móni
csibe31

Kriszti

Ami a pasikat illeti az enyém egy hős, ugyanis ő adja be nekem a progeszteron szurikat. Egész jól csinálja, elmehet nővérkének is.

Jó éjt mindenkinek!
Móni
csibe31

Csibe,
bocsi, pont egyszerre írtunk!!
Igérem, ha holnap megyünk, előtte még teszek egy újabb táblát!! :lol:
Alíg vártam, hogy jelentkezz, és gratulálhassak!!!!!!Nagyon nagyon gratulálok!!!!!Nem akartam lelőni a poént, ezért nem írtam eddig!
A másik lány Rita lett, 170-es HCg-vel...Szóval 1-2 baba van!!Nagyon örültünk neki is!!!!

Akkor a Te párod tényleg hős...Az enyém nem is a szuritól fél, csak a tűtől van rosszul....Nem is mutattam meg neki, csak mikor túlvolt rajta, hogy mekkora tűvel szúrtam... :lol: :lol:
Nagyon szorítok Nektek!!!!!! Ezer millió babaragacs+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Taptau,
légyszi tegyél föl Mátéról képet, más is had gyönyörködjön benne!!!(persze van aki azt mondja, nem bazári majom, hogy mutogassák---bocsi a kifejezésért, de a mondás így van) Az ilyen kis csodálatos tündéreket meg kell mutatni a világnak, hogy ilyen kis ártatlan, édes, aranyos, és még fokozhatnám....babákért KELL, ÉS ÉRDEMES küzdeni!!!!
Nem vagyok elfogult, de olyan csodálatos az a baba!!!!!Láttam már szép babát, de Ő különösen az!Olyan csodálatos szemei vannak!!
Vendég

kriszti
a láz nekünk másnap estére jött,addigra már nagyon fájt a szuri helye is,de ez mindenkinél más.most a 4.jön,csak az elsőnél volt láz.már nem is fájt annyira a 3. szuri .szóval kitartás :D :D :D
jó pihenést a tesódéknál.

csibe
gratulálok a babóhoz,kivánom hogy minden rendben legyen!!!!!!!!

bibar

Csibe:

Kép Kép Kép
esperanza

Na, akkor eldöntöttük, jót fog nekünk tenni, ha elmegyünk itthonról egy kicsit!Egy kis pityergés még van, hisz 2 tagú maradt a család...De én hiszek benne, hogy nemsokára bővülni fogunk!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!

Bibar,
kicsit izomlázszerű fájdalma van mindkettőnknek, (mint egy kiadós sex után), :lol: , de kibírható!!!Reméljük a láz elkerül!
Ahogy ígértem teszek föl egy táblát, hisz Csibével kiegészültünk...

Csibe!
Szerintem Chesti is írni fogja, de a másik topikban is szivesen látnak, ott vannak a kismamijaink!!!De azért mi is szeretnénk ha néha ide is írnál! :wink:
Kép Kép
Vendég

Csibe, most látom, az Uh-ra augusztust írtam...bocsi, majd javítom.Úgy látszik nálam amegállt az idő!
Zuzmóét is javítom....
Aztán ha visszajöttünk dobok fel egy újat, addigra Lyutka is tud valamit mondani, hogy hogyan tovább!!! :)
Puszi mindenkinek!
Vendég

Kriszti Drága !!!!!

Tessék előre nézni és pozitívan!!!! Fiatal vagy és tuti sikerülni fog!!!!!

A sírás megvolt, most tessék eltűnni, pihenni, szerelmeskedni!!!!

Kitartás Drága!!!!

Hajrá!!!!!

Hajrá!!!
mot

Sziasztok!

Csibe, Nagy gratula nektek!!!!!!!Gyere a másik topicba is!
/remélem ezt a mondatot még egy párszor begépelhetem/

Kriszti,nektek jó pihenést,lazítsatok!
A képpel az a helyzet,hogy nem boldogulok a fölrakással,de ha valaki tud tanácsot adni hogyan csináljam ,megpróbálom!Pontosabban a gépen fönt van,csak nem tudom idevarázsolni.Előre is kösz!

Szép napot mindenkinek!
taptau

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon sajnálom, hogy kiköltöztek a pocakodból a babók...
De ne add fel, legközelebb sikerülni fog, a Gynevac meglátod meghozza a hatását!! Most tényleg pihizzetek egy kicsit, szeressétek egymást nagyon!! És drukkolok, hogy spontán szerelmetek sikerrel járjon!
Én is kapom a Gynevacot, szerdán kaptam a másodikat. Első után még a helyét se éreztem, semmi bajom nem volt, a második után alig bírtam felállni, erős izomlázam volt nagyon a derekamban meg a lábamban. Másnapra egy kicsit lázas lettem, de inkább csak hőemelkedés volt az...dolgozni tudtam, takarítottam is...szóval nem volt annyira vészes. És a babáért mindent kibírunk!!!

Csibe! Nagy-nagy gratula nektek! Küldöm a babaragacsokat is: ++++ ++++++++ ++++++++++ +++++++++

Lányok! Többek kezditek a stimut szeptemberben. Ki hogy áll? Mi jövő héten megyünk UH-ra, meg kiskatona vizsgálatra, aztán két hét múlva - ha nem lesz cisztám - akkor indul a stimu.

Nagyon jó idő van, remélem Kriszti ettől jobb kedvre derülsz egy kicsit!
Szép napot mindenkinek!
milike

Csibe,
ezer gratula,de jó,ezek a sztorik adnak erőt...
Sok-sok tapi +++++++++++++++++
Kriszti,
pihizzél,
látod,a szuri mindenkinél máshogy hat,a párom harmadnapra lett tőle lázas,meg kissé vicces volt a járása... :D
Nekem csak annyi volt,hogy fájt a helye.
A második és harmadik alkalommal már csak kicsit éreztem a helyét,ennyi.
De már írtam,szólj annak,aki beadja,hogy lassan nyomja be a folyadékot,mert úgy egyáltalán nem csíp (legalábbis nekem így volt) NA ÜGYESEN!
Taptau,
Kriszti biztos segít majd felrakni a képet,most már én is olyan kíváncsi lettem...

Kép
lukrécia

Milike:
Mi szept.26-án megyünk legközelebb a BMC-be, már jó időben kértem időpontot, most apának lesz vizsgálat, aztán októberben inszem (ha minden rendben lesz).
Mindenkinek jó éjt és jó hétvégét!
esperanza

Sziasztok!

Megérkeztünk ma hajnalban a nyaralásból. Szerencsére sikerült szép időt kifogni, a híresztelések, és időjóslások ellenére. :) Nagyon sok szép helyen jártunk, nem sokat pihentünk, de nagyon megérte. A 8 nap alatt 8 várost láttunk: Zadar, Split, Makarska, Hvar-szigete (Jelsa), Brac-szigete (Bol), Dubrovnik, Omis, a Plitvicei-tavak, meg persze a szálláshelyünk Brela, úgyhogy nem is 8, hanem 9 :D Hamarosan teszek majd fel képeket is. Nem volt jó hazajönni, és nem akarok holnaptól dolgozni, de sajnos, muszáj… :(

Látom, azért itt zajlottak az események, történtek jók-rosszak egyaránt…

Kriszti drága,
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de akkor szinte folyamatosan úton voltunk, és csak késő éjszaka láttam, hogy írtál, akkor meg már nem akartam válaszolni, meg aztán tudtam, hogy ma már gép közelben leszek, és többet tudok írni itt neked, mint sms-ben… Drága, nagyon-nagyon sajnálom, hogy így alakult, de hidd el, nem szabad feladni. A soraidban látom, hogy ügyesen és okosan állsz hozzá a dolgokhoz, ennek nagyon örülök, de ne fojtsd magadba kérlek, az érzéseidet. Sírd ki bátran magadból, nagy levegő, és utána tiszta lappal beletudtok vágni újra. Meglátod, hamarosan sikerülni fog, és akkor már Te leszel az, aki azzal bíztatja a többieket, hogy ezért érdemes…
Erős csajszi vagy, csodállak. Csak így tovább! :) Puszillak!

UI: ja és nagyon szépséges lett a táblázat, köszönjük! :)

Mot,
Örülök, hogy jól zajlik a lakás-projekt! Mi volt a 4D-n? Mikor kapunk képeket? Kíváncsian várjuk, hogy láthassuk a pocaklakótokat! :)

Lyutka,
Nem kell izgulnod az első beszélgetés miatt, csak legyél türelemmel, és ha rám hallgatsz, viszel könyvet magaddal :) Kriszti jól leírta, hogy kb. miket fognak kérdezni.

Zuzmó,
Jó hallani felőletek. Remélem jól vagytok, és szépen növöget a pocid :)

Edua,
Ezer gratula! :) De jó - nagyon szeretem az ilyen jó híreket, minden BMC-be, vagy más hasonló intézetbe járó pár vágya ez - lsd. Zuzmóék is :) Csodák mindig vannak. Boldog pocakosodást!!! :D

Chesti,
Remélem, hogy nektek is legalább olyan jó időtök lesz, mint nekünk! :)

Lucia kedves,
Nagyon gratulálok a vegyes-pároshoz :D:D:D:D Mikor kapunk pocifotót? :D

Csibe,
Gratulálok mind a kislányodhoz, mind a pocilakódhoz! :)

Most megyek, eléggé fáradt vagyok. Nem sokat aludtam mióta hazaérkeztünk, és nemsokára indulunk a barátainkhoz, akikkel nyaraltunk - olyan régen nem láttuk egymást :D (hajnali 1:30 óta :D)

Kedd délután megyek BMC-be, és ha rendben lett a párom lelete, akkor kezdjük a stimut :)

Puszi mindenkinek! Sziasztok!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok és Mot!

Kriszti, nagyon-nagyon sajnálom! De sikerülni fog!! Hidd el! Már a 16. hetet is betöltöttem, egész pontosan 16+2, kérlek majd javíts ki! Köszi.

Zsókuci, köszi a gratulációkat, majd teszek fel pocakképet, igérem. Ti ma mentek először, igaz? Nagy drukk!!!

Mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?