Sziasztok!
Megérkeztünk ma hajnalban a nyaralásból. Szerencsére sikerült szép időt kifogni, a híresztelések, és időjóslások ellenére.
Nagyon sok szép helyen jártunk, nem sokat pihentünk, de nagyon megérte. A 8 nap alatt 8 várost láttunk: Zadar, Split, Makarska, Hvar-szigete (Jelsa), Brac-szigete (Bol), Dubrovnik, Omis, a Plitvicei-tavak, meg persze a szálláshelyünk Brela, úgyhogy nem is 8, hanem 9
Hamarosan teszek majd fel képeket is. Nem volt jó hazajönni, és nem akarok holnaptól dolgozni, de sajnos, muszáj…
Látom, azért itt zajlottak az események, történtek jók-rosszak egyaránt…
Kriszti drága,
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de akkor szinte folyamatosan úton voltunk, és csak késő éjszaka láttam, hogy írtál, akkor meg már nem akartam válaszolni, meg aztán tudtam, hogy ma már gép közelben leszek, és többet tudok írni itt neked, mint sms-ben… Drága, nagyon-nagyon sajnálom, hogy így alakult, de hidd el, nem szabad feladni. A soraidban látom, hogy ügyesen és okosan állsz hozzá a dolgokhoz, ennek nagyon örülök, de ne fojtsd magadba kérlek, az érzéseidet. Sírd ki bátran magadból, nagy levegő, és utána tiszta lappal beletudtok vágni újra. Meglátod, hamarosan sikerülni fog, és akkor már Te leszel az, aki azzal bíztatja a többieket, hogy ezért érdemes…
Erős csajszi vagy, csodállak. Csak így tovább!
Puszillak!
UI: ja és nagyon szépséges lett a táblázat, köszönjük!
Mot,
Örülök, hogy jól zajlik a lakás-projekt! Mi volt a 4D-n? Mikor kapunk képeket? Kíváncsian várjuk, hogy láthassuk a pocaklakótokat!
Lyutka,
Nem kell izgulnod az első beszélgetés miatt, csak legyél türelemmel, és ha rám hallgatsz, viszel könyvet magaddal
Kriszti jól leírta, hogy kb. miket fognak kérdezni.
Zuzmó,
Jó hallani felőletek. Remélem jól vagytok, és szépen növöget a pocid
Edua,
Ezer gratula!
De jó - nagyon szeretem az ilyen jó híreket, minden BMC-be, vagy más hasonló intézetbe járó pár vágya ez - lsd. Zuzmóék is
Csodák mindig vannak. Boldog pocakosodást!!!
Chesti,
Remélem, hogy nektek is legalább olyan jó időtök lesz, mint nekünk!
Lucia kedves,
Nagyon gratulálok a vegyes-pároshoz
:D:D:D Mikor kapunk pocifotót?
Csibe,
Gratulálok mind a kislányodhoz, mind a pocilakódhoz!
Most megyek, eléggé fáradt vagyok. Nem sokat aludtam mióta hazaérkeztünk, és nemsokára indulunk a barátainkhoz, akikkel nyaraltunk - olyan régen nem láttuk egymást
(hajnali 1:30 óta
)
Kedd délután megyek BMC-be, és ha rendben lett a párom lelete, akkor kezdjük a stimut
Puszi mindenkinek! Sziasztok!