Sziasztok!
Megvagyok, csak a múlt héten megint bedöglött a gépünk. Kellett venni új winchestert
Sikerült feléleszteni a régit, de valószínű újra megadja majd magát. Íg mindent rá kellett rakni az újra, az e malit csak ma sikerült beállítanom, de a címjegyzék hiányzik belőle
, úgyhogy még lesz elég dolgom vele a rengeteg időmben!
Meg valami jobb rendszert is szeretnék csinálni benne, mert a régin minden összevissza volt, sosem csináltuk meg rendesen.
Szegény apa egész hétvégén dolgozott
Kinéztem a neten egy uszodát, vadiúj Veresegyházon -(ide jártam kismama tornára) -kb 40 km tőlünk, és éppen vasárnaponként van csecsemőúszás. Jobb dolgunk nem lévén elmentünk megnézni. Végül nem a csecsemőúszásra, hanem amúgy bementünk a vízbe lubickolni. Nagyon tetszett Tominak, és olyan rendi volt, hogy mikor felöltöztettem meg elrendeztem, beültettem a kiskosárba (hordozó), és még tudtam úszni pár hosszt, ő ott eljátszogatott.
Ennek ellenére -nem hazudok- fél vödör
vizet kipancsolt még este, úgy szeret lubickolni. Már a szobából "kitiltottuk"
, mert a szőnyeg már nem bírt felvenni több vizet
, szóval nem akartuk, hogy bepenészedjen, így jó ideje már a fürdőszobában fürdik, de így is olyan, mintha csőtörés lenne. Vettem is fel kisvideót a fényképezővel, de nem tudom elküldeni, mert nagy.
Jövő héten már apával megyünk, már úgy várja. Sőt etetőszéket is veszünk remélhetőleg. Sudi köszz a tippeket! És gratulálok a házassági évfordulóhoz!!!
Hamarosan írok, csak tényleg ma sikerült elővarázsolni a mailt.
Emőke, az első időben mi is gyógyszertári dolgokat használtunk, popsikrémet még mindig azt, fürdetéshez már nem.
A hasam nekem még mindig gáz,
,de a nagy része szerintem olyan két hónap alatt visszamegy, aki szerencsés, annak előbb.
Eszter, köszi, hogy érdeklődtél! Jólesett... Néztem Rékát, meg az etetőszéket, tök édi benne! Mi si ilyesmi széket szeretnénk majd venni.
Emőke, megkaptam a képeket a kisMorzsidról, szépen növöget, aranyos!!!
Na megyek a szokásos mososgatás, miegyéb....