Sziasztok!
Látom mindenki kihasználta ezt a szép napot és levegőn voltatok
Sajnos,nagyon gáz volt ez a hét számunkra
Múlt hét vasárnap óta állandóan felújítanak a drága szomszédaink
Volt olyan reggel,hogy arra keltünk fel 7.40-kor,hogy hiltiznek,ma pedig 6.40-kor állatk neki vésni,majd kiscit később hiltizni egy emelettel lejjebb
Délutánok is így teltek,letettem Vikit aludni,persze akartam volna én is egy kicsit aludni,naná,hogy abban a percben folytatták a fúrás-faragást
Már nagyon várom,hogy elköltözzünk!!!!!!!!!!
Elkezdtünk házat keresgélni,remélem,hogy hamar találunk valami jót és olcsót
Bocs a panaszkodásért,de kicsit elegem van a tömbházi életből,többet nem jönnék ide lakni!
Szívünk vágya egy családi ház,bízunk benne,hogy már nem sokáig lesz csak álom......
Ági
nagyon szépek a dekop.képeid!A citromos sárga kerettel és a jegesmacis nagyon tetszik!!!!!!!!!!
Egyik szebb mint a másik!Sokkal jobban néznek ki mint az enyémek
A keretet te festetted be olyan színűre?MIlyen festékkel?
Lehet,hogy egyszer össze kéne jönnünk és együtt dekopague-ezni a többi anyukával akik tudnak és akiket érdekel,mert mindenki más technikával dolgozik ezen belül./mármint a kép keretezését értem ez alatt/
Cirmike
Mázsa tudja Katrin dktornő tel.számát,de ha ő nem ér rá ide ülni akkor elmegyek megérdeklődöm nektek.
Ugyan már,ne szabdkozzál,hogy kicsit bővebben írtál magatokról a problémátokról!Azért vagyunk itt,hogy mindenkit meghallgassunk/elolvassunk és segítsünk!
Reni
sikerült cipőt és ruhát vennetek?Megtaláltátok azt a boltot amelyiket kerestétek?
Mázsa
én először képet csináltam,azon gyakoroltam,aztán annyira megtetszett,hogy az egész családomat elláttam ilyen képekkel
Van sokfajta/kb.70 féle/ szalvétám,azt ne vegyél,szívesen adok.
Képalapot,dekopézs ragasztólakkot,ecsetet,képakasztót/képszögem is van sok/,ezeket érdemes beszerezni/.
Ha gondolod megveszem itt nálunk a hobbiboltban a hozzávalókat.
Lrita
nagyon örülünk,hogy volt egy kis időd és benéztél!
Láttam a nyári albumotokat,bár csak két kép volt benne Attiról,lesz majd még több is?
Hanna már iskolába megy?
Hugi
jók lettek a bányásznapi képek!
Virág nagyon szeret hintázni,Vikit is lehet,felültetjük holnap valamelyik hintára,bár 3 hónapja még félt rajta
Lola,Lilla,Edit,Lívia,Zsanka,Máguska,Eagleszem veletek mi van?Hogy vagytok?
Kriszti
üdvözlünk köztünk!
Engem Erikának hívnak,kislányom Viktória Lili 17 hónapos múlt,a Bánhidai ltp-en lakunk.
meséljél kicsit bővebben magadról!
Lassan "eldugulok",bocs,kicsit hosszúra sikerültem
Puszi mindenkinek,sziasztok:ERika
Tartós marad a jó idő,azt olvastam az origón!!!!!!!!!!