Új privát üzeneted érkezett!

Takido

hát nem ígérem,hogy ma... :D:D:D:D

Tontica

nem,én pont azt tapasztalom,hogy nem biztos,hogy ösztönös az okosan szeretés.Egy idő után sokan hajlamosak arra,hogy a gyerekük szeretetét mindennel kivívják és bizony hamar átesnek a ló túloldalára és mindent megengednek,csak hogy a gyerek "szeresse" őket.... :( Na erre írtam én,amit...Hogy az okosan szeretés azt jelenti,hogy nem csak az adott pillanatban akarok jót neki és magamnak,hanem hosszútávon.Még ha ez lyakor súrlódásokkal is jár.
Emellett persze fontos,hogy ne feltételekhez kössük a szeretetet,hanem feltétel nélkül szerssük a csemetét és ezt ő érezze is.De ha vmit nem szabad,akkor nem szabad.

Beszéd:szt sem célravezető,ha átvesszük a gyerek "beszédét",mert így tényleg nehezebben tanul...Én mindig rendesen beszéltem Bulcsúval is,amikor még csak szótagozott,vagy ha vmire más hangzókat talált.Attól még,hogy ő Va-VA -nak hívta a vonatot,én vonatot mondtam....Ő pedig tudta,hogy én miről beszélek... :)
ettől függetlenül Villőnek szoktam mondani,hogy gyere hamizni és nem érzem idióta gügyögésnek,ő viszont ezt már megérti.
De nem nevezem az innivalót ISZI-nek(nekem ez a halálom :D),vagy egyebek...
Ettől függetlenül biztosan előbb-utóbb azok is megtanulnak szépen beszélni,akikkel így tárgyalnak.

De én is úgy gondolom,Csakegy,ahogy Athiz írta,hogy sokat változik az ember,ne akarj ennyire ilyen vagy olyan lenni.Ösztönből kell csinálni (Tontica :D) és akkor biztosan minden jól fog működni.
És tényleg Tonticának van igaza,rugalmasnak kell lenni,mert ember tervez.... :)

Na lépek takarítani :?

anyapoc

Sziasztok!

Elköszönök, mert ma utazunk, és szerintem már nem jutok vissza a géphez addig.

Jók legyetek, sokasodjon aki szeretne, szép napokat és éjjeket, gyönyörteljes szexeket!

Puszilom a társaságot! :D
Vendég

Athiz
Kellemes pihenést!!

Holnap megyek beírtakozni,így kedden leszek legközelebb.Remélem fel tudok kelni 2-kor. :shock:
Puszóka!!

KépKép

KépKép
okr

Lanyok ez most gusztustalan lesz, gyengebb idegzetuek ugorjak at a hozzaszolasomat!!!

Az elobb ahogy folalltam az agyrol ereztem hogy valami nagy jon ki belollem es egy jo 4 cm. szeles es olyan 2-3 cm. vastag darab volt a betetemen de nem ver mert kemeny volt, kerdem en hogy kapartak ki ha meg maradtak bent ilyen nagy darabok??? :idea:
Azert ez durva nem?
Nem tudjatok mennyi ideig tarthat a verzes ilyenkor? Jo lenne elmenni egy dokihoz hogy nezzen mar meg tuti minden rendben van-e mert en mar nem hiszek el ezeknek semmit de amig verzek nem mehetek gondolom.
Ha rendesen szedem az antibiotikumot ugye nem tortenhet semmi a mehemmel?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
sajnálom hogy még ezen is izgulhatsz... :(
Nekem mikor megcsavarodott a cisztám a mensim második napján voltam, és bizony nem érdekelt! Elvánszorogtam a nőgyógyászatra hogy nézzenek meg. Véres lett a kacsa is, hüvelyi UH is (vagyis a gumi rajta). Nem érdekelt. Én biztos elmennék ha úgy érezném orvosra van szükségem.
Vendég

tontica:
Szerintem hivd fel a dokit, dontse el o mi a surgos, vagy menjel el ugyeletre ha nagyon aggodsz. En pl jo 2,5 hetig vereztem sajnos es mar kezdtem a vegen elegge izgulni, hogy az amugy is verszegenyseget okozo mutet utan ez mennyire lesz nekem elviselheto :( Aztan megis minden normalis volt.
Ilyenkor meg nagy urules zajlik odabent, barmi ami kijon az csak jo. Ha kapsz antibiotikumot akkor csokken a mehgyuszi kockazata, de sajnos vannak nagyon ritka kivetelek szovodmennyel, amibe Te remelem nem fogsz beletartozni: Gorcsok nincsenek, laz nincs, szerintem nem lesz gond.
De ha aggodsz, akkor menj dokihoz azonnal, mert minden doki meg fogja erteni, hogy most mar nem akarsz varni.

baratodildi

Sziasztok!

Athiz,
jó nyaralást! :)

Tontica,
nyugodtan elmehetsz vérzéssel is dokihoz!

Most, mikor megvolt, belőlem is jött egy kb ekkora valami, mnyh darab volt. :roll:
angel37

Tontica

Valószínűleg vagy nagy darab alvadt vér volt,vagy maradt a lepényből(én inkább az elsőre tippelek),minden esetre valóban az a jó,hogy kijött... :roll:
Én mindkét gyerekkel majdnem 6 hétig véreztem,persze egyre kevesebbet és egyre világosabb folyás volt(ez a lochia),majd mindkettőnél a 6. héten meg is jött a rendes mensim,aztán utána hónapokig semmi (szopi miatt).
Az elhúzódó vérzés sem jelent feltétlenül bajt,akkor van gáz,ha rossz szaga van,vagy nagyon görcsöl a hasad,esetleg belázasodsz.
Eleinte én is aggódtam,emrt úgy tudtam,hogy minél hamarabb abba kell maradnia,de nem ez a fő szempont. :roll:
Szt is menj el egy orvoshoz(de most már vmi normláishoz!!!),mert attól bajod nem lesz. :)

Áfonya

Pár oldallal előbb írtam neked,hogy küldjél emilcímet,ha akarod a keresztszemeseket és írtam az akkori dekupázsolt képderől is,de nem méltattál még válaszra... :? :evil:

anyapoc

Jo Reggelt!!!

Koszike a gyors valaszokat azt hiszem en mar az arnyekomtol is megijedek azok utan ami velem tortent merthogy az ember sosem gondolja hogy vele is megtortenhet a legrosszabb aztan hat, sajnos megis!

Anyapoc: Nem alvadt ver volt!!! Direkt megtapiztam, megneztem (bocsi) es mehlepeny volt, ez tuti, kemeny volt es olyan a felszine mint egy szerve.
Keresek egy jo, fizetos dokit akinek van ultrahangos keszuleke es ezentul oda fogok jarni meg ha sz@rul is allunk anyagilag azert ennyit megerdemlek!
Szoval 6 hetig vereztel es utana meg 1 het menzi? HU, remelem en nem fogok annyi ideig hisz nem ugyanaz egy 3-4 kilos babat megszulni mint egy ilyen kicsit.
Es a tej mennyi ido mulva apad el rendesen? Mert van hogy reggelente csopog de azert mar sokkal puhabb.ak (sajna).

BaratodIldi: A 2,5 het az jol hangzik. :roll:

Afonya: MI az hogy megcsavarodott a cisztad?

Tudjatok mit mondott az uram? Hogy ha vegzunk a gyerekvallalassal megcsinaltatjuk a melleimet :idea: Jo, mi?

KépKép
KépKép
tontica

Athiz: BAR MAR ELMENTEL KELLEMES NYARALAST, PIHENEST!!! Talan ez meghozza a varva vart babat!

KépKép
KépKép
tontica

OKR!

Kétszer próbáltam privit küldeni, de mindig hibaüzenetet jelez. Megkaptad? Jelezz vissza légyszíves.
Fanny
fanny01

Tpntica

Hát ha Te mondod,akkor az volt...ekkor tényleg az a jó,hogy kijött,de szt meg kellene nézetni,nem maradt-e bent még darab,mert nagyon csúnya gyulladást tud okozni... :(
Azért 6 hétig nem volt ám olyan erső,csak mire megjött,nem múlt el teljesen a lochia... :roll:
Szt ez nem annak a függvénye ,hogy mekkora babát szültél,inkább alkalti kérdés...mint hogy pl nálam 38 hét a terhesség :wink:!
A tej teljesen elvileg kb másfél hónap alatt apad el,még jó,hogy így megúsztad.Bár még jöhet mellgyulladás,jó lenne talán néha,mondjuk amikor feltelik,lefejni.Aztán ezt majd egyre ritkábban kell...bár tudom,hogy felejteni akarsz.... :(
Most azért mondok,egy érdekeset.Villőnek kb 6 hós koráig evett anyatejet,utána még fejtem,mert ugye el kellett apasztani,miután nem óhajtott szopizni,én meg mellgyuszit,tehát ez kb fél éve volt....És vmelyik nap megnyomtam a mellem,mint mikor kézzel fejtem és bizony jött belőle...Szóval hogy elapad-e teljesen...? :roll:
Hirtelen arra gondoltam,talán még magas a prolaktinszintem,azért...de PÉ van,így nem tudom,hogy mitől lehet ez...de talán így is normális vagyok :D!
Mnj csak rendes dokihoz,mert az életed is függhet sajnos tőle,hogy most mi van a pocakodban... :roll:

Athiz

Jó nyaralást,talán majd olvasol minket Füredről! :)
Az állatkert szuper,pénteken voltunk,mindenképpen menjetek!!!!!

anyapoc

SZiasztok!

Megvagyunk. Semmi extra nincs velünk. Megkezdődött a munka, el vagyok havazva. Csüt., péntek évnyitó. 7végén túrázni voltunk, Vikivel történt egy kis baleset. Részletekről akit érdekel írok priviben, mert nem szeretném, ha v.ki rám ismerne.

Vissza még nem olvastam, ezért nem reagálok.

Mindenkinek sok puszi! Akik a célegyenesben vannak azoknak extra drukk!

moni

Anyapoc,
nagyon sajnálom ha átugrottam volna nekem szánt mondatot, de világosan emlékszem hogy adtam email címet, hiszen oda küldted a képeket is!!! :shock: Én ezt most nem egészen értem. Persze megadom újra nagyon szívesen: adel.adel@freemail.hu
Tontica,
volt egy nagy cisztám, egy Clostys hónap termése mert nem kaptam repiszurit, magától meg nem repedt meg a tüsző, így jó nagy ciszta lett, és egy reggel eszméletlenül begörcsölt, és elvonszoltam magam UHra, ott mondta a doki hogy megcsavarodott. Lépni is alig tudtam, hányingerem volt a fájdalomtól, de kaptam rá gyógyszert, így fél nap alatt elmúlt.
Vendég

Áfonya

Most mondd meg...pedig nem is vagyok terhes... :(:( :oops:
És megérkezett,Mert a kimenő fiókomban nem találtam és mivel nem válaszoltál,ezért azt hittem,nem is adtál címet... :? Szóval akkor melyiket küldjem?
Mégegyszer bocsika... :?
Végül mit kapott anyós? :)
Ezt a cisztacsavarodást nem értem...szó szt?????

Moni

Pont most olvastam a másik topikban rólad :).Mi történt a csajjal?

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc

A múlt héten megszakéretted a görbémet.Megtennéd most is?!
Mi lehet az a kékvonal:????

Kép

Köszönöm!!Kriszta

málna2162

Anyapoc,
semmi baj, hirtelen én se tudtam mi van :D
A havas templomot, és a szélmalomképet kérem szépen, ez nekem cirka egy évre elég is lesz.
Most ezzel a pipaccsal harcolok, fele van meg kb.
Kép

Hogy a ciszta szó szerint csavarodott, vagy sem nem tudom, de biztos hogy ezt a szót használta a doki, meg olvastam is hogy a nagyobb ciszták megcsavarodhatnak... nagyon fáj az biztos.
Vendég

Málna

Szt a beágyazódási hőugrást(illetve előtte esést) jelölte a progi :D:D:D!Én is ezt gyanítottam volna :wink:!
Nagyon ígéretes a görbéd!!!!!
Érzések?

Áfonya

Jóvanakkor :D!
Most nem ígérem,hogy át tudom küldeni,mert ha Villő megébred,akkor tépünk a védőnőhöz,de ha este lesz időm,akkor feltétlenül!!!!
De fonalat válts mindenképpen,mert ezekre érdemes áldozni!!!! :D:D:D

anyapoc

Anyapoc

Semmi.
A múlt héten fájdogált a hsam,mintha megakart volna jönni(de ahhoz még nagyon korán volt).
Sokat pisilek.
Idönként tompa nyomást érzek a mellemnél, a hónalj vonalban.

Kérhetek én is keresztszemes mintákat...?!

málna2162

Ja és a mai tesztem negatív...

málna2162

Málna

Persze,kérhetsz :).Csak adj mélcímet :)!
teszthez szt még korán vagy,11. DPO-n még elég kétesélyes,hogy kimutatja-e a teszt...Nekem pl. Villőt még nem mutatta ki,pedig tudtam,hogy van(félreérthetetlen jelei voltak :D)....
A hasfájás lehetett a beágyazódás jele, a sok pisilés is lehet terhességi tünet...
Szt várj két napot és tesztelj újra,ha adig nem esik le a hőd.

anyapoc

Málna

Persze,kérhetsz :).Csak adj mélcímet :)!
teszthez szt még korán vagy,11. DPO-n még elég kétesélyes,hogy kimutatja-e a teszt...Nekem pl. Villőt még nem mutatta ki,pedig tudtam,hogy van(félreérthetetlen jelei voltak :D)....
A hasfájás lehetett a beágyazódás jele, a sok pisilés is lehet terhességi tünet...
Szt várj két napot és tesztelj újra,ha adig nem esik le a hőd.

anyapoc

Tontica!

Miért, mi baj a melleiddel? :wink:
Szerintem is el kellene menned a dokihoz, mert a végén le leszel cseszve, hogy "akkor kellett volna jönni"... :evil: Szóval inkább feleslegesen, minthogy valami gond legyen, bár amilyen alaposak voltak eddig is... De azért csak menj! :roll:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Ma betette mind2 program a pé.-t, itt a görbém linkje:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1157440278.77.jpg

moni

Sziasztok!

Moni!
Eddig jól néz ki a görbéd?
Mi történt a kiránduláson?

Athiz!
Így utólag is jó nyaralást.Itt lesztek a közelben :D És talán az időtök is jó lesz :)

Áfonya!
Nagyon szép lett a tulipános kép.A lakk,spray,vagy ecsettel kented?

Tontica!
Kívánom,hogy jövőre minden összejöjjön(esküvő+baba)
Nagyon jók a képek,amiket Rateről a kádban csináltál :)
Hogy döntöttél,elmész dokihoz? Vérzés tart még?

Anyapoc!
Teljesen megdöbbentem ezen a tejes dolgon.Nem is tudtam,hogy ilyen van.
Amelyik könyvet ajánlottad a Tonticának,az nekem is megvan(Gyerekekre hangolva)tényleg jó kis könyv :)
A felnőtt változatát már jó pár évvel ezelött olvastam,és az is nagyon tetszett.

KépKép
takido

Takido!

Tudjuk már, hogy fiú vagy lány? :D ...vagy már írtad, csak lemaradtam? :roll: Jól vagytok?

Szia Kriszta!

Kedd van! Mizu? :D

Livi

bali78

Szia Bali!

Sajna még mindig rejtély,hogy mi lesz.de előbb-utóbb csak megtudjuk :) Köszönöm kérdésed,mi jól vagyunk.Ma voltunk védőnőnél,és meghallgattuk a szívhangot :)
És veletek mi újság?Már nagyon kevés van hátra.Hogy érzed,kihúzzátok a végéig?

KépKép
takido

Tontica
Nekm is jött méhlepény darabka hónapokkal szülés után.És tuti az volt,mrt kemény volt,bár csak egy körömnyi nagyságú lehetett össz-vissz!
Sztem jó,hogy kijött,de azért egy UH jó lenne.Remélem már jól vagy,és esetleg az orvosi vizsgálat is megvolt!

Málna
Szuper a görbéd!

Moni
Ez nagyon ígéretes görbe!

Bali
Köszike a kérdésed,voltam reggel UH-n.
3 mm-s petezsákszerű képlet a méhben.Ez van a papíron.Elég picurka még,hivatalosan még nem is mondták ki,hogy kismama vagyok. :oops:
Itthon gyorsan újabb tesztet lőttünk,mert az aggódás határtalan. :oops: Erős kétcsíkos lett.
Egy hét múlva kell mennem UH-ra addigra nőnie kell jó nagyot! :D (remélem fog is)

Áfonya
Szép a virágod!!

Anyapoc
Te már dolgozol?Milyen a munkás élet?Suliban voltál?

Rólam:UH eredmény Balinál található :D
Fősulin majd rosszul lettem! :evil: Eben a hónapban 2X4 napot kell Nyíregyházán tölteni.Apa persze pont ügyel.Hát nemtudom hogyan oldjuk meg.
Más:Betörött a szélvédőnk az autómosóban. :( Még szerencse,hogy van casconk.

KépKép

KépKép
okr

Fanni
Megkaptam!!!3 példányban :D :D :D

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Örülök, bocsi, hogy ilyen béna vagyok! Fanny
fanny01

Kriszta!

Vau! :D És mikor jössz? Kimenjek eléd az álomásra? Végülis ráérek... :) :shock:
Szólj, ha segíthetek valamiben!

Takido!
Ki tudja... A Nagyfiam aznap született, amikor kellett... Úgy beszéltük meg, hogy jövő hétvégén szex, lépcső, szex, lépcső, szex....stb. :D :D

Pocakfotó (ha kell, ha nem):

Kép

Livi

bali78

Bali
De szép pocód van!!Küldesz fejeset priviben?
Nyíregyházán laktok?De jó!!!!!!!!!!Mostanában sokat leszek ott.Esetlege talizhatnánk is,ha ráérsz!
Tényleg nagyon,nagyon örülök!!!!!!! :lol:

Fanni
Sebaj,lényeg,hogy ideért! :D

KépKép

KépKép
okr

Bali!
Nagyon szép a pocid.Elárulod,hogy mennyit híztál,mert a pocidon kívül sehol nincs rajtad súlytöbblet :)
A jövő heti program tuti hatásos lett.Egy ismerősünknek is a szex következtében indult be a szülés.Majd mi is bevetjük dec 15.-e táján,és akkor 24.-re már otthon lehetünk :D

Okr!
Ne aggódj,a következő Uh-ra biztos belehúz,és jó nagyot fog nőni.
Nekem a doki,csak 7 hetesen ismerte el e terhességem,mikor látszódott a szívpulzáció.Hüvelyi UH-t csinált?
8 napot a főiskolán kell lenned ebben a hónapban?Nem semmi,ezt még gyerek nélkül se lenne egyszerű megoldani.

KépKép
takido

Takido
Pocakfotó?
Ja,és sztem kislányod lesz.Már ugye,ha eddig a fütyi nem szúrta ki a szemüket,akkor biztos nincs is!

Hüvelyi UH volt.A 8 nap már azért is sok,mert aki pl. dolgozik annak egy hóra előre megvan a beosztása.Most abból 8 napot lecsípni szinte lehetetlen. :?

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Azt miből gondolod, hogy ígéretes? Még semmi sem nem látszik rajta, majd egy hét múlva! :lol:

moni

Sziasztok!

Okr!
Majd megpróbálok minél előbb előrukkolni egy pocis képpel :)
A nemével kapcsolatban pedig az az igazság,hogy nem is kérdeztünk rá konkrétan,én mindig vártam,hogy majd megkérdezik,hogy esetleg szeretnénk-e tudni,de nem kérdezték+közben nem látták rendesen a szívét a 18 hetesen,úgyhogy visszarendeltek,de aranyom akkor is úgy feküdt,hogy nem igazán akarta megmutatni.Gondoltam,majd a saját dokimtól megtudakolom,de mikor visszamentem hozzá,mondtam,hogy keményedik a hasam,ezért az UH helyett tapintásos vizsgálat volt :cry: ,hogy nincs-e nyitva a méhszáj.De talán két hét múlva,bár akkor hüvelykenet vizsgálat lesz,de remélem mostmár csinál egy UH vizsgálatot. :)

Moni!
A privire válaszolva,elhiszem,hogy már unja szegény.

Anyapoc!
Nem kell ám elküldenia keresztszemest mailbe,majd jó lesz a cd-n is :D
Kifárasztottak a diákjaid?Milyen érzés volt visszamenni?

KépKép
takido

Okr!
Gratulálok nektek, kicsit lemaradtam de nagyon örülök neki ! :lol:
Elárulnád hogy csináltátok' ? ? :oops: :lol:
katica_75

Sziasztok!

Gyors leszek,mert már meló van,este meg nincs erőm bekapcsolni a gépet... :?
Azért nem fáradok ám ki ennyire,de így az elején elég sok a meló... :D

Tontica

Voltál dokinál?????

Bali

Csudaszép a pocid(irigy-irigy :oops: ),megy a drukk,hogy ki tudjátok csalogatni a manót :wink:!

Kriszti

Köszi,jól vagyok,bírom :wink:!Suli még nem volt,majd október elején,addig a tantrágyfelvétellel nyüglődök :D!
Ne aggódj,Bulcsúnál nekem is később mondtak áment :).Nekem is szó szt az volt a papírom,hogy 3mm-s grav-hoz hasonló képlet és hogy következő héten újra vizsgálat,hogy van-e folyadék(vagy mi).Akkor a kórházba kellett mennem,mert ha méhen kívüli lett volna,akkor azonnal operáció.De előtte megkérdezte a doki,hogy ha nincs gond,ugye maradhat? :D :wink:
Erős kétcsíkos pedig szuper jó jel,nem lesz itt semmi gond :)!

Takido

Hát én is meglepődtem a tej dolgon,majd megkérdezem azért Melittát holnap,mert megyünk hozzá(és ha nem felejtem el...).
Megvan neked a felnőtteknek szóló könyv egyébként?Mert azt is hajtom,de nem találom sehol... :(
Jó egyébként visszajönni,bár a diákokat is megkérdezném erről,mennyire örülnek nekem :D:D:D!Azért egyenlőre semmi gond :).

Moni

Szt is jó a görbéd és igenis ígéretes :D:D:D!Legalább is tuti a PÉ :)!Privi ment :)!

Málna

Mizu a görbével???Izgulok ám!!!!!!

Na futok szaladok,mindenkinek puszi!!!!!

anyapoc

Sziasztok!

Bocsika, szerencsere sok dolgom van, nem unatkozom! :lol:

Nem voltam meg dokinal majd csak a jovo heten mert mivel maganorvoshoz megyek akinek van ultrahangja jo 80-100 euroba fog kerulni es ez csak a jovo heten lesz meg!
Otthon is ilyen draga?

Amiota kijott belollem ez a darab nem verzek csak icipicit barnazok ugyhogy nem aggodom! A melleim is puhak mar, bar meg jon belole tej szerintem nemsokara teljesen el fog apadni!

Egyszoval jol vagyok!

Bali: Annyira szep a pocid es tenyleg nem hiztal semmit, mennyinel tartasz?
En kivarnam az idot, szerintem tudja a termeszet mikor kell kijonnie a babanak es minnel fejlettebb, nagyobb szerintem annal konnyebb lesz Vele csecsemokent!

Anyapoc: Teged biztos nagyon szeretnek a diakok!!! Jo hogy igy szereted a munkadat!!!

Takido: Ha tenyleg kislanyod lesz en sarga leszek az irigysegtol! :wink: Na nem mindha most nem lennek az! :roll:

OKriszti: Az a darab ami belolem jott ki olyan nagy volt mint a huvelykujjam, durva mi?
Gondoltam hogy koran mentel uh-ra es nem fog latszani a baba, par het mulva mar majd ott fog dobogni a kicsi szive!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Az csak jó,ha nem unatkozol :D
80-100 euró,nem semmi.Itthon se valami olcsó(6000-12000)de ez azért túlzás. :evil:
Ne irigykedj,a csoda szép fiad mellé hamarosan lesz,egy gyönyörű kislány :D

Anyapoc!
Én is a héten voltam a Melinél.Hallgattunk szívhangot is. :D
A felnőtteknek szóló sajna nekem sincs meg :( ,úgy kaptam kölcsön anno.Azt hajtottam én is,mikor ráakadtam a gyerek változatra :) Ha valahol összefutok vele,majd szólok.
A diákjaid pedig biztosan örülnek a viszontlátásnak :D

KépKép
takido

Jó reggelt!

Anyapoc

Köszi az érdeklődést!
Egyenlőre várakozó állásponton vagyok...

Kép

Csináltam tesztet,de negatív lett.Néha fáj a hasam mintha megakarna jönni,de semmi.Pedig nekem ha jön, akkor az jön,és pontosan.
Ha marad fent a hőm, akkor hétvégén tesztelek.

Küldtél nekem keresztszemes mintát?!

málna2162

Sziasztok!

Málna

Hőd eddig pedig jó,de akkor várjunk :wink:!
Elkezdtem feltötleni a freemailen a képeket,hogy tudj válogatni,de lefagyott és már nem tudtam újrakezdeni,mert el kellett mennem otthonról.
Most hétvégén elutazunk,de utána küldeni fogom, a címed megvan :)!

Takido

Én is úgy imádtam szívhangot hallgatni,mindig meghallgattuk,ha mentem hozzá :)!
Pláne,ha sikerült is elkapni,mert Villő is bújkálós volt... :wink:!
Sajna ma mégsem tudok menni hozzá,mert Apáért megyek ( :D),de majd a jövő héten megtudakolom tőle ezt a tej dolgot!!!! :)
Könyv... :( Akkor én is keresem,aztán szólok,ha gyorsabb voltam :)!

Tontica

Örülök,hogy elfoglaltad magad :).Azért túlzásokba ne ess....
Szt is elég húzós ár a 80-100 Euro,nem semmi,hogy ott ilyen tarifával dolgoznak... :( De sebaj,most fontos,hogy rendesen megnézzenek!!!!!

Na lépek dolgozni :)!

Puszi

anyapoc

Sziasztok!
Bocs mindnekitől, hogy nem reagálok, de mióta megkezdődött a munka, azóta semmire nincs időm... :oops:

Helyzetjelentés magamról:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1157651492.75.jpg

Még mindig ígéretesnek tartjátok??? :lol: Mert én egyáltalán nem... :(

moni

Sziasztok!

Moni!
Ebből még bármi lehet :)

Anyapoc!
Akkor könyvkereső verseny indul :)
Azért biztos nem bántad,hogy Melitta helyett a férjedért mehettél :D
Milyen jó,ha az ember unokatesója védőnő,felajánlotta,hogy egyszer elhozza,és akkor Férjem,meg Anyuék is hallhatják :D

Ma átestem a terheléses vércukor vizsgálaton.Kissé érdekesen indult,az első vérvétel után kissé összevéreztem a rendelőt :? Mondták,hogy szorítsam oda a vattát,de azt is,hogy kevergessem a pohárba a cukros vizet.Hát a kettő együtt nem jött össze. Egyszer csak olyan meleg,furcsa érzés volt,odanézek,hát a kezemből folyik ki a vér,és a vatta már teljesen elázott+padlón jó pár folt:roll: Szerencse,hogy nem ájultam el.A többi része már nem volt olyan vészes.Bár így is elég emlékezetes volt.

KépKép
takido

Nagyon kihaltunk :( :(

Mentségemre mondom,én folyton fáradt vagyok.El tudnék aludni álva is akár :oops:

Moni
Szuper a göréd!Nemsokára tesztelhetsz!

Képzeljétek Ada már egész napos a bölcsiben.Nagyon szeret ott lenni. :lol:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

En mar megint beteg vagyok azert nem irok.
2 napja nem tudok felkelni az agybol mert elszedulok, nagyon gyenge vagyok, a doki szerint verszegenyseg es elgyengult a testem a vervesztesegtol meg az atibiotikumtol.
Most szedem a gyogyszert ra de bevallom nagyon meg vagyok remulve hogy mi van velem mert sosem voltam ilyen sz@rul.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Sajnálom! :(
Most azért a lelki dolgokat is nyugodtan bekalkulálhatod a betegségedbe.Egyébként pedig tuti ki sem pihented magad :? Ezt aból gondolom,hogy írtad,mennyi dolgod akad mostanában.Egy hét ágynyugalom rendehozza a testedet.A lélekre pedig az idő a gyógyír,vagy ha úgy érzed egy pszichológus is segíthetne.
Joulást,kicsi fiadnak pedig nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!!!

KépKép

KépKép
okr

Tonti,
nagyon sajnálom hogy szarul vagy. Gyógyulj meg mielöbb! Nem tudok semmi okosat írni... :(
Kriszta,
Ada ügyes nagylány! :) Megkérdezhetem miért jár bölcsibe?
Takido,
brrr... te lennél Drakula gróf kedvence hogy csak így eregeted a véred :D Mikor lesz meg az eredmény? (Ha jól emlékszem nem feleltem neked, bocsi! A tulipános képet simán lakkal, ecsettel kentem át.)
Anyapoc,
na most hogy írjam hogy ne cseszegetésnek tűnjön... khmmm... a keresztszemesekről van szó. Nem sürgős csak ugye nem felejtetted el? :oops:
Vendég

Sziasztok!

Okr!
Gondolom nagy öröm,és megkönnyebbülés,hogy Ada jól érzi magát a bölcsiben. :)

Tontica!
Nagyon sajnálom,hogy rosszul vagy,kövesd,amit a doki mondott,és biztos,hogy a pihenés is jót fog tenni.
Ratenek pedig BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT :!: Remélem,azért meg tudjátok ünnepelni.

Áfonya!
Szerencsére Drakula messze tartózkodott akkor :D Megvan az eredményem,a vércukor jó,de enyhén szólva is vérszegény vagyok.Unokatesóm azt mondta,hogy ilyen vérképre már vénás injekciót szoktak adni,ugyhogy minél előbb keressem fel a dokimat,mert ha így folytatom,akkor vérre lesz szükségem szülés után.Úgyhogy jól rámijesztettek :cry: Csak azt nem értem,hogy már az első vérvételnél is rossz volt az eredményem(persze nem ennyire)nem kellett volna már akkor felírni valamit? Na mindegy,ezen már kár bosszankodni.
Köszönöm a választ.Csak azért kérdeztem,mert én eddig csak repesztőlakkot használtam,és múltkor ajánlottak a kézműves boltba egy spray-s változatú lakkot.Az nem olyan pepecselős.
Látom közeledik a ciklus vége.Megérzés?

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?