Halihó!
Tényleg mennyit írtatok!!
Eszti,
na jó, én is szoktam félreírni...
"Mindkéz szeme..."
Nem semmi, ahogy megjártad a hajfestéssel... Bár sztem nem rossz a fejeden az a mahagóni szín...
Nagyon jók a képek Szonjáról, egytől egyig!
Legyen az dolgos, hisztis, vagy szundis!
Jujjj, férjed kézügyességéről tényleg ne mesélj, mert akkor már kitehetnénk a 18-as karikát!!
Amúgy meg gratula a díjhoz!
Egészen pontosan mit csinál az autókozmetikus? Kívülről totál mindent? Csillivillire?
A sztori a nagypapádról... Hááát, végigfutott a hátamon a hideg... Érdekes dolgok ezek.
Ja, és még azt is akartam írni a mahagónis képedről, hogy furi ilyen picinek látni Szonját!
Még nem is láttam róla ilyen picike képet. Kérhetünk még?
Dorkának akkor lett volna Júlia védőszentje, ha nem lett volna jó apapnak a Dorka. De azt mondta jó az, legfeljebb Dorottya lesz, mert olyan van.
Tetkóm nekem is van, kettő, és egyáltalán nem bántam meg őket.
Az egyik a bokámon van, egy sárkányka, a másik pedig a nyakamon, vagy tarkómon, vagy mittomén hol, az egy nonfiguratív izé.
A sárkány volt előbb, fájt, mint a rosseb, de belementem a következőbe is...
Ági,
hosszú haj?
Dauerolt haj?
Hűűű, ezekről van képed? Olyan nehéz elképzelni. De nagyon jól áll ez a rövid haj, csini!
Reni,
nyugodtan leírhatod, ott hogyan javasolják a kajákat, szívesen olvasom!
Valszeg elmentem azt is, jó, ha megvan!
Vero,
jajj, Iván csúcs!
nekem az is tetszik még benne a csodálkozó szemein kívül, hogy olyan magasra felhúzza a szemöldökét (vagy amúgy is magasan van neki?
)!
Gabó,
basszus, bocsi, de tényleg nem vagy valami szívderítő látvány... vegyél "felnőttes" cseppeket és hajrá a gyógyulás!
És lenne még kérésem is!
Ha nem gond, el tudod tenni még nekem a Pampers vonalkódokat? Ha még azt használtok... Amúgy totál ráér, mert még sok kell, szal nem mostanában fogom beküldeni őket. Csak tedd el, ha nem baj, és majd egyszer átveszem őket. Köszönöm!
Beus,
én kaptam múltkor egy meghívót egy másik ismioldalra, de azóta sem jártam ott, mert sztem két vagy több oldalon tök felesleges portyázni. Legalábbis én asszem nem élek vele. Elég az iwiw, ott már megtaláltam mindenkit, aki számít!
Kriszti,
tőled azt szeretném kérdezni, hogy azok a képek, amiket a talin készítettél és fent vannak az oldaladon, azok eredeti méretűek? Mert szeretném az egyik kalaposta előhívatni, és az jó lenne eredetiben, mert úgy jobb a minőség. Ha nem eredetiek, de megvan úgyis, elküldenéd nekem? Majd megmondom melyik kell, csak előbb megvárom mit válaszolsz. Köszönöm!