Új privát üzeneted érkezett!

Na még egy kis önsajnálat!!Így nézek ki most!Borzalmas vagyok úgy ahogy vagyok! Kép
Na jó!Nem akaorm ám magam sajnáltatni!!! :D Azt nem szeretem,de érdemes látni a horrorisztikus fejemet!! :lol: :lol: Kép
Asszem megyek és ezt fogom csinálni!
Vendég

Eszti!Jajaj micsoda kis durcimókus!!Még mindíg nem akarja megszokni a hajmosást.Én gyerekként és most is imádom ahogy masszírozzák a fejemet!!Lent vagytok a borozóba?
Vendég

akaorm-akarom
Vendég

Gabóca!
Most aztán tényleg olyan vagy mint egy piros szemű nyuszi! :D
Szeximádat+piros szemek!
Na,nem viccelődöm tovább mert szerintem ez az egész nem oly vicces!

Vero!
Miért érzem úgy,hogy azonnal meg akarom puszilgatni Ivánt??????

KépKép
eszti76

Csajok!
Ha tudjátok nézzétek 19.10-től a Viasat 3-on a műsort!Érdemes!Érdekes!

KépKép
eszti76

Hűű Gabó, nagyon brutális szemek! :shock: Szegényke! :cry:

Eszti, mi lesz a Viasaton? :?: :?:
Vendég

hüü Eszty nagyon durva volt ez a műsor!ez minden szombaton van?

Gabó:de piroska a szemed.gyogyulj meg hamar.

Vero:olyan édes Ivi baba!!!!!!!!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Vero!
A címe Rejtélyes igazságok!
Nagyon hátborzongató történeteket mutat be.Van amelyik igaz és van amelyik hamis.Ez a végén derül ki.Te is tippelhetsz miközben nézed.
A mai is nagyon izg volt!

Beus!
Ugye milyen klassz?Én az összeset láttam már egy német adón de most jó újra látni ráadásul magyarul.
Igen minden szombaton 19.10-től van.
A legdurvább a tűzoltós volt nem?

KépKép
eszti76

Eszty:nagyon jo igen.csak miközben néztem ahideg rázott hogy ugye ilyen nem történhetett meg?/a t üzoltos/
vááá.és mégis.hihetetlen komolyan.

mindig nézni fogom persze ha nem felejtem el,de csaknem!
Eszty ha nem felejted el beharangozod minden szombaton? :lol:

sikerült megmosni Szonja haját?

éredekel valakit hasonlo ismikeresö mint az iwiw?küldök meghivot .csak küldjetek e-mail cimeket.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Jaj csajok,én olyan büszke vagyok a férjemre!
Ma van Sopronban a BMW-találkozó(minden évben megrendezik)szerte az országból és külföldről is jönnek BMW-sek a parádéra.Van egy kozmetikai(autó)verseny amelyen a sógorom BMWje lett az első amit a férjem kozmetikázott!Kaptak egy kupát is!
Kép
Szóval ez itt egy kicsit a reklám helye is. :D Aki azt akarja,hogy csodálatos legyen az autója hozza csak nyugodtan hozzánk! :D

KépKép
eszti76

gratulálok a férjedhez Eszty!!!!!
na meg a kézügyességéhez is :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus!
Ha nem felejtem el ígérem beharangozom!
Én egyébként hiszek ezekben a dolgokban mert velem is megesett egyszer egy durva dolog.
Még középiskolás voltam amikor egyik éjjel arra ébredtem,hogy valaki azt kiáltja:Eszterke!
Végignéztem a családomat,mindenki aludt tehát ők nem lehettek.Aztán kiderült,hogy aznap éjjel,akkor amikor hallottam a hangot meghalt a nagypapám.Váratlanul.Ő és a másik nagypapám hív csak Eszterkének!
Persze erről a dologról is megoszlanak a vélemények de engem az én példám vezérel és hiszem ezt a dolgot.

KépKép
eszti76

Háááááááááááát a kézügyességéről mesélhetnék még de nem akarom megpirongatni az olvasókat! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Köszönöm a nevében a gratulációt!

KépKép
eszti76

hüüha.ez nagyon félelmetesen hangzik.és mit éreztél akkor?mármint mikor kiabált?elmondtad valakinek?és mit mondtak?ez valamiféle segitségkérés lehetett?
én is hiszek valahol ezekben a dolgokban csak olyan hátborzongatoak.
meg pl. a szellemek is.biztos besza.....nék ha látnék egyet vagy nem tom ,de mindiog is ki szerettem volna probálni a szellemidézést.
sztem mindenkinek magában kell feldolgozni kitapasztalni ezeket a dolgokat hogy hisz e bennük,mert ugy hogy ha te hiszel benne akkor én is igy nem megy sztem.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Gabó!
hívtál, véletlen, vagy holnap felhívjalak? Nem volt nálam a telefon, mire visszacsörgettelek nem voltál bekapcsolva. Gyorsan gyógyuljon a szemed
:wink: :!:

Csilla, azért nincsnek a többiek a képen a kádba, mert Janka evett éppen, Márton meg mostanság "férfi" :D
Nálunk is indul hétfőn a nagyüzem!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :oops: :wink:
amica

A mérgezős bébiétel kupak épp a Hipp volt ha jól emlékszem.
Én mindkét gyereknek főztem anyuék kertjéből, nem vettem még soha bébiételt, na persze nem is akarták megenni korán. Márton 10hónaposan kezdett kóstolgatni, Janka meg már egy évesen :oops:

Engem, nem visz rá a lélek a hajfestésre, pedig elkezdtem tempósan őszülni :cry: :cry:
amica

Beus!
Nem éreztem különösképpen semmit de egy életre szóló "élmény"lett.
Ez egyébként nem az utolsó ilyen élményem.Tehát van okom hinni a dologban.

Most az én egyik kedvenc,serdülőkoromat idéző filmem megy éppen a TV2-n.Forró rágógumi a címe.Biztosan ismeritek páran! :oops: :D

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

mi is zat nézzük :D :D
jaj nem ám megsértödsz nem azert irtam.
jo éjt

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus!
Dehogyis sértődöm meg!Azért is írtam,hogy mindenki maga dönti el hisz e az ilyesmiben vagy nem!
Pont ezért nem megyek bele vallási dolgokba sem.
Ezt is mindenki maga dönti el!

Viol!
Jut eszembe,Júlia lesz a Dorka egyházi neve?Asszem még ez az a név amit szerettél volna.

Szeszike!
Nem jöttök Sopron környékére?Ha jönnétek mi el tudnánk szálásolni titeket.Ez komoly!
Csak ne akkor amikor dolgozom! :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Egy alvós képet szeretnék megosztani veletek.
Kép

KépKép
eszti76

Amica!Val.színű a Husi volt,mert újabban mindenkit hivogat "véletlen"!

Eszti!Nekünk itt a hegycsúcson nincs ilyen adónk"sajna"pedig én is szeretem ezeket a fajta műsorokat.Anyuéknál ilyen műsorokat szoktam nézni.
Hú ez tényleg durva,de én hiszek ezekben a dolgokban bár velem még ilyesmi nem történt.Érdekesenek találom.Nagyon édes a képetek.Attilának pedig nagy gratulációóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Gabóca!
Köszi a gratulációt.Átadom amint megjön,ugyanis ma is ment a találkozóra.Ma lesz a BMWfelvonulás.Tavaly mi is megnéztük a Szonjával de ma nem megyünk mert várom a barátnőméket akik azt sem tudom mikor jönnek.
Az egyik igaz történet arról szólt a tegnapi műsorban,hogy egy kisfiú eltévedt az erdőben ahol megmarta egy mérges kígyó de egy tolószékes orvos segített neki és így túlélte.Aztán kiderült,hogy a tolószékes doki már 10éve halott!Durva nem?
Én imádom az ilyen műsorokat.
Jobban vagy?Levi meggyógyult?

KépKép
eszti76

Ez tényleg nagyon izgi műsor lehet,de ide már nem veszünk műholdat!Szeretem a misztikus,megmagyarázhatatlan eseményeket.Ez tényleg durva,de bizos vannak ilyenek.
Na az ilyet nem szeretem mikor egész nap otthon kell ülni,mert az ember nem tudja mikor jönnek hozzá.Erre allergiás vagyok megha valaki késik!
Levinek már semmi baja kicsit még takarékon van a szeme.
Én viszont lehet,hogy bemegyek az ügyeletre,mert iszonyúan viszked mind a két szemem és fájnak is.Szemcsepp meg már alig van.Vagy ha ma nem akkor holnap a háziorvohoz délután.
Még addig elmegyek orvoshoz amíg nem kell érte pénzt fizetni.
Lázam már nincs,de délutánra nagyon legyengülök.
Mi jót ebédeltek?
Vendég

Gabóca!
Igen,nagyon szar dolog a kötőhártyagyulladás.
Menj el a dokihoz mindenképpen.Kamillás öblítést is csinálhatsz az gyulladáscsökkentő hatású.
Durva ez a vizitdíj meg receptdíj.Én havonta 5 gyógyszert iratok fel.A gatyám is rámegy majd!Ráadásul kötelező félévente a vizsgálatom.Szóval kaka lesz a helyzet.
Ezek azt akarják,hogy ne menjünk orvoshoz hanem patkoljunk el?Mert ennek ez lesz a vége!Spórolni akarnak a nyugdíjon,úgysem éri meg az ember! :( :( :( :( :(
Ráadásul tegnap üzentem a barátnőmnek,hogy mikor jön és azóta se kép se hang.Én nagyon utálok várni.

KépKép
eszti76

sziasztok

nem is nagyon írok,mert én az álmosságtól nem látok rendesen.gabó,gyógyulj hamar,menj inkább ügyeletre,mert még a végén visszafertőzöl mindenkit,ha sokáig húzod.no meg a szemed-nem játék,jobb,ha mihamarabb meggyógyul.

a kajához még talán annyi,hogy én sem törtem át a borsót,mert az iszonyú meló(meg sok kárbavész így csak),azt konzervet vettem.meg most nyáron ugye nincs sütőtök,így azt is konzervben és főztem hozzá krumplit.de amúgy minden hazai kaja,most meg már a miénkből eszik,csak néha kap babás kaját.és ha már azon tanakodunk,hogy mit lehet a piacon,boltban venni-a konzerv kajákat is megfőzik valamiből!azt is vásárolják valahonnan,valakitől.szóval ki tudja,azokban is mi van?manapság már.....

eszter
én a nyelvpiercinget irigylem(bár már neked sincs).csak nagyon félek,hogy nagggyyyyon fáj.nekem meg van tetkóm,csak ritkán látom(a derekamon hátul),így nincs is időm megbánni.meg szeretnék is még(apának van egy nagyon jó "karszalagja",annak van egy szép motívuma,azt szeretném a vállamra.apának még a csuklóján is van(a nevünk van "ráírva" jelekkel).ő is nagy tetkórajongó,de anyagiak híján még emberi kinézete van.de ha nyerünk a lottón!....köszi a képeket,épp ma hajnalban adta le péter a megrendelést(nem tudott aluszni,már 1/2 7-kor bekapcsolta a gépet :P :twisted: )egypárat választottam abból is.

andi
és van,hogy mér míra is beül a kádba zóra mellé(mert ugye szecső is már nagyfiú,csak zuhanyozik),de akkor azért szecső kicsit megsértődik :roll: .

na megyek teregetni,ebédelni.jó pihit mindenkinek!holnap meg már megint őrület 5 napig :shock:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Eszti!Nyugdíj!Lehet meg sem érjük ilyen stresszes világba.
De kérdem én!Minek fizetjük a TB-t +meg is emelik ha fizetni kell mindenért.Hál isten nem sokat járok dokihoz talán egy évben 1*v.1*sem,de akinek meg többet kell?Mint pl.neked a gyógyszerek.Én fel vagyok háborodva teljesen.Most ha ezt már akkor bevezették volna mikor 3-hetet bent voltam a kórházban akkor fizethettem volna napi 300ft-ot.Nevetséges.Még a bőrt is leakarják húzni az emberről.Milyen vizsgálatokat kell csinálni?

Szemizó!Annyi mindenkinek van már nyelvben,hogy nem is fájhat annyira.Azt mondják többen azért rakatnak be,hogy foggyanak ne legyen étvágyuk.Ebből mennyi igaz?De jó neked tetkó ügyben.Bár csak apát rá tudnám venni,hogy engedjen meg egyet.Én a vállamra szeretnék egy oroszlánfejet.De asszem ez csak ábránd marad.
Pihenj még a hátralévő pár órában és töltődj fel a következő hétre!
Vendég

Gabóca!
Aszthmás és allergiás vagyok és csak orvosi vizsgálat és igazolás mellett kaphatom meg a támogatott(az 5-ből 1)gyógyszert.
Szóval nekem nincs választásom.Attila gerincbeteg ezért az év végén be is kell feküdnie a kórházba vagy ha nem akkor is naponta kell járnia fizikoterápiára.Azt mindenképpen elintézzük még idén,hogy ne kelljen érte külön fizetni.
Ezeknek a sz..ét politikusoknak semmi nem drága.Naná,olyan fizuval mit nekik van én is ellennék.

Csilla!
Akkor megnyugodtam,hogy időben küldtem a képeket.
Nagyon húzósak a hétköznapok?Erre számítottál vagy rosszabbra?

KépKép
eszti76

Eszti!Jujj ezek nem jó dolgok és csak egy gyógyszerre!!!!!
Én is épp mondtam a Balázsnak,hogy még az idén elmegyek kezeléseket feliratni a derekamra,mert én nem fizetek azért,hogy meglátogassam a szakrendelést.
Na olyan fiztu én is elfogadnék.
Ennyire komoly,hogy be kell neki feküdnie?
Vendég

Szép napot!

Gabó,Eszti,mennyit írtatok!
Gabó,nagyon durván nézel ki!Gyorsan menj orvoshoz.Levi már rendbe jött teljesen?
Eszti,mi mindíg nézzük a viasat-ot szombaton.Istinek mindíg mondom,hogy ne fossál,ezek csak kitalált történetek,közben én meg jobban izgulok,mint ő. :lol: Párodnak én is gratulálok!

Most jutott eszembe,hogy akkor havonta a gyerekorvosnál a tanácsadáson is kell fizetni!?

A bébikajákhoz annyit,hogy a Bence idősebb,mint Szinti,de én még nem adtam neki ennyi félét.Kb.2 hetente próbálunk ki egy újabb ízt.Csak szépen lassan.Bár szerintem elég gyorsan át fog szokni arra amit mi eszünk.A múltkor kikönyörgött az Isti tányérjából pár szál spagetti,csak úgy tuszkolta be a szájába.Tegnap meg ringlót evett,de csak úgy a fél gyümölcsöt harapja,szépen leszedi a fogával a héjáról.

Merthogy van ám foga!!!Már nagyon jól látszik.

Nekem is volt a köldökömben piercing,de begyulladt,mikor terhes lettem :roll:

Majd még gondolkodom mit is akartam írni,ezt most "összekapkodtam",készülődnöm kell,megyünk évnyitóra.Majd este jövök

Kép

Kép
hajnus

Halihó!

Tényleg mennyit írtatok!! :)

Eszti,
na jó, én is szoktam félreírni... :) "Mindkéz szeme..." :)
Nem semmi, ahogy megjártad a hajfestéssel... Bár sztem nem rossz a fejeden az a mahagóni szín... :)
Nagyon jók a képek Szonjáról, egytől egyig! :) Legyen az dolgos, hisztis, vagy szundis! :)
Jujjj, férjed kézügyességéről tényleg ne mesélj, mert akkor már kitehetnénk a 18-as karikát!! :) :) :)
Amúgy meg gratula a díjhoz! :) Egészen pontosan mit csinál az autókozmetikus? Kívülről totál mindent? Csillivillire? :)
A sztori a nagypapádról... Hááát, végigfutott a hátamon a hideg... Érdekes dolgok ezek.
Ja, és még azt is akartam írni a mahagónis képedről, hogy furi ilyen picinek látni Szonját! :) Még nem is láttam róla ilyen picike képet. Kérhetünk még? :)
Dorkának akkor lett volna Júlia védőszentje, ha nem lett volna jó apapnak a Dorka. De azt mondta jó az, legfeljebb Dorottya lesz, mert olyan van. :)

Tetkóm nekem is van, kettő, és egyáltalán nem bántam meg őket. :) Az egyik a bokámon van, egy sárkányka, a másik pedig a nyakamon, vagy tarkómon, vagy mittomén hol, az egy nonfiguratív izé. :) A sárkány volt előbb, fájt, mint a rosseb, de belementem a következőbe is... :) :)

Ági,
hosszú haj? :) Dauerolt haj? :) Hűűű, ezekről van képed? Olyan nehéz elképzelni. De nagyon jól áll ez a rövid haj, csini! :)

Reni,
nyugodtan leírhatod, ott hogyan javasolják a kajákat, szívesen olvasom! :) Valszeg elmentem azt is, jó, ha megvan! :)

Vero,
jajj, Iván csúcs! :) nekem az is tetszik még benne a csodálkozó szemein kívül, hogy olyan magasra felhúzza a szemöldökét (vagy amúgy is magasan van neki? :))! :) :)

Gabó,
basszus, bocsi, de tényleg nem vagy valami szívderítő látvány... vegyél "felnőttes" cseppeket és hajrá a gyógyulás! :)
És lenne még kérésem is! :) Ha nem gond, el tudod tenni még nekem a Pampers vonalkódokat? Ha még azt használtok... Amúgy totál ráér, mert még sok kell, szal nem mostanában fogom beküldeni őket. Csak tedd el, ha nem baj, és majd egyszer átveszem őket. Köszönöm! :)

Beus,
én kaptam múltkor egy meghívót egy másik ismioldalra, de azóta sem jártam ott, mert sztem két vagy több oldalon tök felesleges portyázni. Legalábbis én asszem nem élek vele. Elég az iwiw, ott már megtaláltam mindenkit, aki számít! :)

Kriszti,
tőled azt szeretném kérdezni, hogy azok a képek, amiket a talin készítettél és fent vannak az oldaladon, azok eredeti méretűek? Mert szeretném az egyik kalaposta előhívatni, és az jó lenne eredetiben, mert úgy jobb a minőség. Ha nem eredetiek, de megvan úgyis, elküldenéd nekem? Majd megmondom melyik kell, csak előbb megvárom mit válaszolsz. Köszönöm! :)

nadine81

Eszti,
amúgy nekem még nem jött be az az oldal, amit ajánlottál, később újra próbálkozok. Különben mik vannak rajt? Úgy értem írnál egy témát? Mert baromi kíváncsi vagyok! :)

Ja, Dorka ma megkapta keresztanyámtól a keresztelőruháját! :) Tök szép! :) Egy szép fehér rugi, amihez van egy kis csipkés mellény, amit elöl csak meg kell kötni, és egy szintén csipkés sapi. Olyan stílusú, mint amilyet régen viseltek a nők... :) :) Mármint nem az egész ruha, hanem csak a sapi. Majd megmutizom! :) Ha előbb nem, majd a keresztelőn. Úgyis nemsokára itt van. Na jó, még egy hónap... :)

nadine81

Hajnus,
Bencének hol jön a foga?

És általában hol szokot jönni az első fog? Alul? Vagy felül? Vagy ez tök változó? De egyszerre csak egy, ugye? Kettő egyszerre sosem jön. Vagy?

nadine81

Hajnus!
Mintha azt olvastam volna a neten,hogy 6 éves kor alatt nem kell(vagy kevesebbet?)fizetni a vizsgálatokért.Remélem a receptért sem mert Szonja bőre érzékeny és mi a Hidrophyles krémmel fürdetjük és kenjük.Az meg receptköteles.
Gratula Bence fogacskáihoz!

Viol!
A fogacskák általában alul kezdenek bújni.Van úgy,hogy egyszerre 2.Alul a két 1-es,aztán felül a két 1-es aztán ismát alul de ez csak általánosítás.Mindenkinek lehet eltérő a fogzása.
A videán nagyon érdekes klippek,történetek vannak.Le lehet tölteni őket.
Van pl Kelemen Annáról egy kisfilm amin ühümühüm elég hiányos öltözetben nyalogatja a térdét egy fotelben.De nem a térde a lényeg.................. :oops:
De nem mind felnőttes,vannak aranyos állatos,vicces kisfilmek,bakik,stb......
Próbálkozz mert érdemes megnézni. :D
Küldenék én kicsikori képeket Szonjáról de csak lefényképezni tudom és az nagyon rossz minőségű.Vagyis lefényképezni sem mert tegnap leejtettem a fényképezőt és megadta magát.Holnap viszem a szerelőhöz. :cry:
Az autókozmetikus kívülről és belülről tisztítja az autót.Beleértve a kárpittisztítást,műszerfalápolást,polírozást,stb.Szóval nem kis meló egy autót szépre kozmetikázni.Speciális tisztítószerei és berendezései vannak hozzá.

KépKép
eszti76

Nem tom a szemöldöke nincs szerintem mindig fenn, csak ha felhúzza. Nekünk sincs viasat 3, mert még a régi kábel "szisztéma" van az utcában. :cry:
Szemöldök fenn :)-kép
Kép
Vendég

szemöldök alapból: Kép
Vendég

Eszti,
és olyat nem lehet, hogy a recepten mondjuk egyszerre 3 db fürdetőt ír fel a doki? Mert én is csak gyógyszert szoktam íratni a dokinál és szerencsére falun úgy megy (lehet, hogy nálatok is), hogy nem kell bemenni a dokihoz, hanem kijön az asszisztensnő és megmondjuk mi kell, majd hozza ki a receptet. De szerencsére védőnőnél, amikor a háziorvos van (ez minden héten van) ő is ír fel gyógyit. Fogamzásgátlót is, stb. Az is rendelésnek számít ezekneél a barom politikusoknál? Aztán lehet, hogy a dokikat is úgy fogják elszámoltatni, hogy a receptfelírás normális esetben orvos-beteg találkozás, szóval neki el kell kérnie azt a 300 pénzt, ha felírja a receptet... :?

Nahááát, ne tessék dobálni azt a fényképezőgépet! :D :shock: :(
Ha neked nem gond, ha meggyógyul a gép, azért lefotózhatod... Addig meg majd elképzelem milyen volt pici babának! :) Biztosan olyan szép, mint most, kislánynak! :)

Majd nézegetem azt az oldalt, így már érdekel. Persze nem az Annácska miatt, azt a nőt ki nem állhatom. Nálam egy lapon vannak a Kiszellel... :evil:

És sok-sok pénz egy ilyen alapos kocsirendbetevés? Mennyi egy sima kezelés? :)

Vero,
:lol: :lol: :lol: Olyan jóóóóó!!

nadine81

Én most épp ráérek, legalábbis már régóta itt nyomom... Gábor meccsen, anyu unokázik itt fent Dorkával. Én meg lazulok. Bááár... Lenn egy kis vasalnivalóóó, de nem akarom! Van mindenből még vasalt, szal megvár holnapig! :) :) :)

nadine81

Lesz 300 forintos vizitdíj, amelyet minden alkalommal fizetni kell, ha a beteg felkeresi háziorvosát vagy szakrendelőbe megy. Ugyanekkora összegű kórházi napidíjat is kell fizetni. Ezeknek a hozzájárulásoknak a teljes összege az intézményeknél marad, és azt fejlesztésre, bérköltségre és minőségjavításra fordíthatják.

A kormány szerint ugyanakkor a díjkból mintegy négymillió ember kedvezményeket kap. A hat éven aluli gyerekeknek például nem kell ilyen díjakat fizetniük, a szociálisan rászorulóknak pedig az összeg kétharmadát elengedik. Ebbe a körbe tartoznak a kisnyugdíjasok, nagycsaládosok, kismamák, munkanélküliek.

Az viszont még nem tisztázott, hogy a kedvezmény adását miként oldanák meg. Gyurcsány három lehetőséget említett: 1. miután kifizette a teljes 300 forintos díjat, az önkormányzattól később visszakapja, 2. az önkormányzatoknál előre lehetne valamilyen igazolást kérniük a rászorultaknak, 3. amikor átállnak az intelligens tébékártyákra, akkor azzal automatikusan meg lehet oldani a kérdést.

Van még egy megkötés, amelynek értelmében egy évben a beteg legfeljebb hatezer forintot fizethet a háziorvosnak és ugyanennyit a szakrendelőben. Szintén hatezer lehet legfeljebb a kórházi napidíj is. Ha viszont valakinek olyan gyakran kell felkeresnie a háziorvost és a szakrendelőt is, illetve olyan sokat kell kórházban feküdnie, hogy mindhárom ellátási formában eléri a felső korlátot, annak háromezer forint kedvezményt adnak. Vagyis éves szinten nem háromszor 6 ezer forintot kell fizetnie, hanem 15 ezret.

nadine81

Hajnus!Igen Levi már teljesen helyrejött!Holnap megyek a háziorvoshoz délután amíg anyós sétálgat a Husival.Kicsit homályosan látok szerintem el fog küldeni a szemészetre!Hány fogacskája van Bencének?

Vero!Ez a szemöldökösdi aranyos!! :D :D :D Zabálni való!! :lol: :lol:

Nadine!Neked is van tetkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóód!!!!!!!Én is akaroooooooooooooooooooooooooooook!!!!!!De amíg apán múlik nem lesz.Azt mondta még pár éve ha lesz elhagy!!!Micsoda férfi felfogás ez!!!!Szörnyűűűűűűűűű!Én meg olyan hülye vagyok nem merek "kockáztatni"!!! :D :D :D Beszari vagyok!!! :) :) :)
Lefényképeznéd Dorka ruhácskáját?
Ja!Szó nélkül rakom neked a zacsikat,mert mi mindíg ilyet pelust fogunk használni amíg kell.Nagyon szívesen tárolom neked őket.
Husikámnak úgy jöttek a fogai ahogy az a nagykönyvben le van írva.De ha jól emlékszem Máténak már nem!!!De erről Katus jobban tud majd nyilatkozni.
Este lesz a Shrek.De jóóóóóóóóóóóóóó!Addig kiütöm a Levit,hogy teljes nyugalomban tudjam nézni bár már majdnem itt alszik az ölemben pedig mér fürcsizni kell!!
Vendég

megnéztem ezt a Videa-s honlapot.hát .én is utálom Annácskát,de most még rátett egy lapáttal.
érdemes megnézni hogy csinál hülyét magábol.
undorito komolyan mondom.

Bocs attol aki szereti!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Viol!
Változó és autó függő az ár.Ha nagy az autó(transporter,családi,kombi)akkor több és függ a koszosság mennyiségétől és milyenségétől is.Vannak sáros koszos autók azok olcsóbbak mint a gittporos(karosszériázás után)autók.Azt kegyetlen nehéz takarítani.Ami még feláras az a kutyaszőrös autó.5000-15000-ig
Nálunk nincs ilyen,hogy kijön az asszisztens.Meg aztán mi nindahányan Sopronba járunk orvoshoz.Nekem havonta kell menni.
Most akkor receptenként300ft vagy a felírás alkalma szerint 300ft?
Ha meggyógyul a gépem fotózom ezt megígérem.Csak gyógyuljon meg!

Gabóca!
Nálunk meg az a helyzet,hogy én nyúzom a férjemet,hogy csináltasson magának tetkót!NEM AKAR! :cry: :cry:
Én nagyon oda meg vissza vagyok a tetkós pasikért.

KépKép
eszti76

nindahányan=mindahányan :D :D

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Hú mennyit irtatok, lehetetlen követni. :D
Mi du. a Fö-téren voltunk. Nem voltatok? Zsanettel és Ábival találkoztunk. :wink:

Viol! Nem küldtem én el egyszer a kalapos képet Neked? Vagy lekicsinyítettem? Akkor elküldöm eredetiben méretben is. Ok?

Nekem is van tetkóm, bö-bö. Én sem bántam meg de a mintát igen. Virág, akkor ezt tetszett. Most már vmi egyedibbet csináltatnék. Már gondolkodtam, hogy csináltatok köré vmit. De akkor azt látni, hogy az friss, nem? Amúgy a bal bokámon van.

Noel még mindig taknyi de már éjjel "csak" kétszer kel, nappal meg nem nyügi miatta.
Ági, Te kérdezted, hogy mit adok Neki. Van egy alkati szere, Silicea.
Ezt heti egyszer kapja.
És ha taknyi akkor Kalium Muriaticum és Hydrastis Canadensis.
Meg iszunk Aloe Vera gélt bár most elfogyott.

KépKép
KépKép
mirama

Gabó,
oks, majd lefényképezem, de ma már nem, ha nem baj, mert lent van anyuéknál, ma már nem megyek le. De holnap lekapom a ruhát! :)
Örülök, hogy Levi már teljesen OK, most rajtad a sor! :)
Igen van tetkó. Az az igazság már én is régóta akartam, de féltem, hogy fájni fog. (Nem tévedtem...) Meg ugye a bokánál, ahol közel a csont... Ja, meg amúgy egyet terveztem... Szal, amikor először eszembe jutott, már ismertem a Gábort, neki nem volt ellenére. Azt mondta, az én dolgom, ha én szeretnék, csináltassak, őt nem zavarja és nem fog rosszat gondolni rólam. Mert hallotam olyat is, hogy ha egy nő tetováltatja magát, az gusztustalan, meg rossz, meg börtönös(! :shock:), stb. De sztem ez hülyeség. Ha szép a tetkó és olyan helyen is van, akkor aki úgy gondolja bevállalja, akkor miért ne? Attól még nő marad.
Nálunk inkább szüleimnek nem tetszett, de mivel már abban a korban voltam, amikor max meghallgatom a véleményüket és nem feltétlen megfogadom, megcsináltattam. Ez nem is volt olyan rég. Az első az asszem 2005 februárja, a második pedig 2005 augusztusa volt. Akkor már terhes voltam, csak még nem tudtam... De sztem ez mindegy. Na, az ő véleményük az volt, hogy "miért most megy el az eszem, ennyi idős koromra?!" No comment. Én akkor éltem a vad korszakomat, kicsit későn... Ha csak a tetoválás lett volna... Voltak tényleg vad dolgok. Ez is no comment...
De most itt vannak és ez a lényeg, és hogy nem bántam meg.
És szerinted a Balázs tényleg elhagyna?? Sztem csak nem... Az durva. Neki amúgy nem tetszik a tetkó, vagy a nőkön nem tetszik? És ha olyan helyre menne, ahol csak ő látja? :wink: :wink: :wink:
Köszönöm a vonalkódokat, akkor neked is köszönhetjük majd az ajándékot! :) Majd megmondom a Dorkának, hogy az anyósától kapta! :) :) :)
Na, Levi elaludt?
Shrek-et én is nézni akarom, mert most nincs itthon a lemez és amúgy is régen láttam. Itt az ideje kicsit megint gyereknek lenni... :)

nadine81

Tegnap meg kirándultunk. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Eszti,
sztem alkalmanként. Olvastam vhol, ahol úgy fogalmaztak, hogy orvos-beteg találkozás. Hát b@sszák meg, ha receptenként...
Hát, akkor lehet, hogy egyszer kipróbáljuk a kozmetikát a kocsin is! :) Majd szülinapjára meglepjük egy kezeléssel... :) Bár Gábor ha nekiáll, akkor nyalja-falja, simogatja, viaszozza, törölgeti, porszívózza, kenegeti, mindent. De a speckó anyagokkal meg eszközökkel bizti más.

Kriszti,
nemtom. :oops: Van egy csomó, de azt aszem úgy töltöttem le tőled. De aztán lehet, hogy elküldted már nagyban. Passz... :oops:

Kép

Ezt szeretném. Köszönöm! :)

Nekem is a balon van, hihihihiiiiiii. Jó, mi? Mármint a hely.

Szupi, hogy Noel már jobban van! :)

nadine81

Sziasztok.

Annácska azt mondta,hogy nem is ő van rajta csak egy ugyanolyan csaj akinek ugyanott ugyanolyan tetkója van mint neki. :lol: :lol: :lol: Az eszéhez kell mérni :lol:

Viol,Bencének az alsó kettő jött ki,de az egyik tényleg kijjebb van,mint a másik!Fényképezd le a ruhát!Olyan kiváncsi vagyok rá!

Gabó,megkérdeztem :oops: :oops: és Isti osztálytársáék voltak az esküvőn!Hála Istennek,hogy Levi már jól van.Egy nyűgös gyerek+beteg anyuka nem jó összeállítás.

Megvolt az évnyitó.Kinn tartották az Orsolya tére,iszonyú fülledt meleg volt és tömeg.Isti rosszul lett,leültették a teakonyhában,kapott vizet,kockacukrot.Meg rajta kívül vagy 20 gyerek.

Kép

Kép
hajnus

Jajj, de jó képek! :) TV-toronynál voltatok? Máshol is? Vagy gondolom elég volt oda-vissza ballagni...
Szép a csokor is! :) Anyunak szedte Mira? :)

nadine81

Hajnus,
basszus, szegény gyerekek, szegény Isti... De már akkor jól van? Ő is ilyen rosszullevős? Nálunk voltak olyan gyerekek, akik tök gyakran rosszul voltak ünnepségeken, már előre tudni lehetett, hogy nem fogják bírni. Pláne meg, ha meleg van...
De Bencének nem egyszerre jött az a két foga? Egyenként?

nadine81

Viol,pár perc múlva jobban lett,még soha nem volt ilyesmi...De ma itthon is figyelmeztettem,hogy keveset iszik,valószínűleg ez is lehetett a baj.
Bencének tegnap óta látom a fogait,mert megnézni eddig nem hagyta.Most akkor látni,ha etetem és tátja a száját :lol: :lol: :lol:

Kriszti tényleg nagyon jók a képek!

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?