Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Hát nem volt a tegnap nagy nyüzsi itt. Mi élveztük a friss levegőt, mert apa tegnap, ma, holnap egész nap szolgálatos.

És kicsit elkeseredtem. Egy biópatikus többet tud mint egy normál. Van nálunk is Normaflore Biotics baby néven és az ultica urens pedig Nultica..... csak most nem volt keszleten, de lesz csütörtökön. És azért döbbentem meg, mert ezt a biotics babyit rendes patikában árulják, és ezek szerint a patikus sem tudja mi van a patikába, hát még az orvos. Nem is csodálkozom, h annyian kimennek külföldre.

Tünde:
Utólag is boldog névnapot a lánykádnak!

Kép

Hűűűű, sör apuka kontra wiskys apuka topik :roll: Kiváncsi lennék rá :lol:

Tegnap mi is gyönyörködtünk menyasszonyokban. Volt egy vőlegény akinek be volt gipszelve a lába és mankóval járt, láttunk kék menyasszonyt, volt egy menyasszony akin fehér ruha volt, de fekete cipő és fekete harisnyanadrág és láttunk egy menyasszonyt magában fényképeszkedni. Először azt hittem ez most a trendi, h hétvégén mennyaszonynak öltözve fényképeszkednek, de kb. 1/2 óra mulva jött a vőlegény . Furi volt.

Martin, Fannika gyönyörűek vagytok. Martin azzal a kék szemével meg egyenesen hóditó. :)

Megyek főzni. Ha sikerül, mert nagyon ölbe babám van. Legfejebb ma nem eszünk.
Vendég

Köszönjük a kert dícséretét!Pedig még nem is láttatok belőle mindent!Nagyon büszkék vagyunk rá,mert mindent a párom csinált!2hónapon át,minden nap.Ennek már 3 éve.Majd teszek még a tóról is,meg a sziklakertről is képeket!Nem nagyzolni akarok vele,esetleg ötleteket adok vele nektek,hogy milyen lehet önerőből csinálni!

Vok:szerdán megyünk szurira!Jól van Hanna hajasbaba?

Annácska:Nem tudom nekünk miért nem volt esküvőnk!A párom nagyon a meglepetések embere,és még bármi megtörténhet! :lol: Soha nem volt még felesége,és mindig azt mondja,szerinte ha 2 ember szereti egymást,nagyobb dolog ha vállalnak egy közös gyermeket,mint egy esküvőt!Én meg csak nem kérhetem meg a kezét? :lol: Meg a másik hogy én elvált szülők gyermekeként elég nehéz lenne leültetni a családot,úgyhogy ha lesz,akkor is csak egy nagyon nagyon picike!(mi 3-an,meg a tanuk :lol: :lol: :lol: )De a fehér ruha nem fog elmaradni! :lol:

Faby:Örülök hogy jobban vagy!Azért gondolom Ti is pótoljátok majd az esküvőt nem?A párom szerint is olyan szép pár vagytok!(eggyütt olvassuk a blogot,meg nézegetjük a kis vőlegény képeit :lol: :lol: )

Meli:a párom ma váradon van kutyakiállításon!Sajnálom hogy ilyen rosszak a körülmények odaát!Micsoda menyasszonyok járnak arra?

Babcika:sárgarépás őszibari.Ennek hallatán a párom csak annyit mondott-pfujj az meg milyen lehet!Mondtam neki majd ha eljön az ideje,megkóstolhatod!

Tünde:én is elfelejtettem köszönteni a lányodat!Most pótolom:Nagyon boldog névnapot így utólag!!!!!

Az én párom antialkolholista topikhoz tud csak csatlakozni! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a vizsgámhoz a drukkokat,és a gratulációkat!Aranyosak vagytok!
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Tünde-Lánykádnak tolmácsold névnapi jókívánságaimat! :)

Meli-Anyáám nem semmi ez az ország!!Nálunk is nagyon sok dolog gázos,de azért nagyobb a rend. :shock: :roll: A tejszaporító homeós bogyó Urtica Urens CH5.Nem semmi menyasszonyok,akkorát röhögtem a feket cipő-harisnya összeállításon :) :)

Boscó-Én megettem maradékot,mivel a barack volt benne a domináns,egész jó volt :wink: Mutasd csak a kertet én nagyon kíváncsi vagyok rá,had gyönyörködjünk!! :)
Vendég

Boscó:

Valamelyik nap olvastam egy plakáton, h lesz és épp gondoltam rátok, h valyon nem jösztök. Jó lett volna. És ha jól emlékszem a vársáncba tartják, az meg nem olyan messze van töllünk.
Én a kutyukat, macskákat nem nagyon szeretem :oops: , de miatatok elmentem volna.
Kááááár!

Majd mikor nagyobb lesz Fannika :wink:
Vendég

Boscó:köszönjük!!
Azért én már nagyon csipném ha forogna,mert igy meg azért reklamál mert nem tud elvenni semmit :lol: :lol:
A kertetekre én is nagyon irigykedem,amit eddig láttunk az is gyönyörű!!

KépKép

KépKép
pilchard

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntőt!!!

Faby: borapuka is nyugodtan csatlakozhat, ha lesz türelme kivárni, míg az én sörapucim megnyitja a topicot (bár már más is elkezdeti!!)

Boscó: jöhet üdítőapuka vagy ásványvízapuka is nyugodtan!!! :lol:

Ma éjjel Bettus óránként felébredt és esze ágában nem volt visszalaudni ott hempergett az ágyában és sikítozott. Remélem ez csak egy kirívó eset volt.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Túlvagyunk a keresztelőn.
Jó volt, csak a lányom sikeresen egy akkorát kaksizott, hogy átáztatta a rucit, engem, meg az apját is, mivel mind a ketten fogtuk. :D:D:D:D:D Jó fej volt. Így nagyon hamar leléptünk az Istentisztelről.
Jól kidolgoztuk magunkat anyuval, hogy meglegyen minden kaja. Tök sokat segített.

Az esküvő meg a mi esküvőnk majdnem tökéletes mása volt. Tisztára úgy éreztem, mintha a sajátomon lettem volna, azzal a különbséggel, hogy nem az asztalfőn ültünk. :D:D Hanna még a szertartást (polgári) is nehezen viselte, így a katolikus templomit ki is hagytuk. Elmentünk a kajára, de ott meg olyan hangos volt a zene,h ogy a kiscsajt haza is kellett hozzam. Nyűgös volt, keveset aludt egész nap és szerintem a foga is elkezdte újra a játékot, mert extra rágós kedvében volt. És ugye extra nyűgös is... Hazajöttünk. Elvittm fürdeni. Szokásos esti szopi, berakom az ágyába, úgy csinál, mintha elaludna, de 10 perc múlva sír. Oké. Bemegyek, simi, séta, ölelke, még egy kis cici. Bealszik. Berakom az ágyba, erre 2 perc múlva megyek be, megnézni, hogy bealudte tényleg, erre egy fej néz ki az ágyból. A kiscsaj hasrafurdult, kinyomta magát és bőszen nézelődött. Anyu mondta, hogy menjek, mejd ellesznek. 1,5 óra múlva nagy sírással hív anyu, hogy most tört el a lánynál a mécses... Mire hazaértem megnyugodtott, e megláott és elkezdte paanszoni, hogy neki milyen szörnyű volt. Hüppögött is egy kört. :D Aztán elaludt a vállamon és mehettem is vissza bulizni. :D Jó volt. :D Kiscsaj hajnali 3ig nyomta a szunyát. Én meg fejhettem, amikorm hazajöttünk, mert godnolom az éjszakai kajától megnőtt a tejcsi mennyiség egy csöppet...

Szóval jó volt. :D:D

Tünde!
Ilyen napom volt. :D De az ötlet jó! :D Süti gyár. :D:D

Mindenkinek további jó napot!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok :)
Tünde :)
A környékünkön senki sincs aki ilyen korosztályú, de ha lenne is tuti a helyi iskolába járatnák a gyereket, nem úgy mint mi :? Kocsival 20 perc az út a másik kerületi iskoláig, tömegközlekedéssel meg majd egy óra :(
Sajnos Apa sem tudja vinni Annamarit, de igyekszünk megoldani a helyzetet. Most keresünk olyan embert aki el tudná vinni reggelente :roll:

Csilla :)
Örülök, hogy jobban vagy már :)
Egészben tetted el a barackot? Én tegnap kaptam 20 kilót :shock:
A képek jók lettek :) Csak nem az Árkádnál taliztatok :wink:

Meli :)
Hát tényleg áldatlan állapotok vannak nálatok :(
Hogy milyen mennyasszonyok járkálnak :lol:

Boscó :)
Párodnak igaza van! Nem a papír a fontos, együtt élünk és szeretjük egymást, vannak közös gyerekeink ennél több nem is kell :D Csak egy nőnek a gyerekkori álma a fehér ruhában az oltár előtt állni :lol:
Kérünk képeket a kertről
Kép

Eszter :)
Nem semmi hétvégéd volt :lol:
Gratula a keresztelőhöz :) Azért képeket majd kérünk :)

Később még jövök, de most vár a család és a barack :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Elhavazódtam a hétvégében. Pénteken leánybúcsún voltam Lizával, tegnap a Jókai téren Kolibri fesztiválon a teljes családdal, ma meg a szüleimhez megyünk szülinapozni.
Egy pénteki kép:

Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Akkor itt van néhány kép a kertről azoknak,akiket érdekel! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Fannika legújabb tudománya Kép
Vendég

Anna!
Ja, a nagy kaki miatt a fényképezőgépet elfelejtettem kivenni a táskámból... Így még képünk sincs... Jók voltunk. :D:D:D

Boscó!
Ahha. Kicsit naaaagyon szép! :D És Boscó kutya merre lakik? Ha azt mondod, hogy ott, akkor nagyon irigy leszek a kertészre. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Én is itt :D

Cory: Boldog szülinapot Zsomának! Liza gyönyörű, és az ruciiiii :D Nagyon édes! :wink:

Tünde: Dorinának boldog névnapot!

Boscó: Gyöngyörű a kertetek! Nagyon ügyes Fanniapu! :D

Vok Eszter: :D Hannaprodukció :D:D:D Azért sajnálom a rucikat :( Jó azért, hogy vissza tudtál menni mulatni!!!

Gyorsan rólunk:
Nagyon megváltozott a világ mifelénk az elmúlt hétvégén! 3-4 nappal ezelőttig szinte egész nap hason lévő gyermekemnek esze ágában sincs feküdni! Folyton üldögél! Annyira édes, és egyelőre tök jól lefoglalja magát! Játszik, nyugiban van, nincs sírdogálás, nem ölbebaba... hát, azért jó így na :wink: Persze pelenkázni nem lehet... :roll: Eszti, Angi: hogy oldjátok meg? Hagyják a bébik???? Ha kiles magának vmi érdekeset, azt persze meg kell szerezni, vagy odakúszik, vagy mászik :D
Na, és a nyugi másik oka az lehet, hogy képzeljétek, el sem hiszem: 2 FOGACSKA kibújt. Középen alul, felül a bal... hát, ha nem bújik elő a további jövőben lévő 4 fog, elég érdekesen fog mutatni a legényke :D (Ma éjszaka pl. nem is ébredt...:roll: :wink:)

Szóval így vagyunk! Annyira büszke vagyok,hogy csak na!!!

Era: Babakocsit kedden hagyjuk ott, és szerdán viszik szervizelni. 1 hét.... Most egy óriási cserekocsit kaptunk volna, ezért nem hoztuk el. Nem akartunk vitatkozni nagyon (hogy már pedig mi ragaszkodunk a kicseréléshez annak ellenére,hogy ők biztosítanak cserekocsit), mert nem hiányzik a fogyasztóvédelmisekkel a 60 napos huzavona... sosem lenne babakocsink :(
Ti vittétek a szervízbe a kocsit??? A Soroksárira... (szintén PP kocsi amúgy) Sajnálom,hogy nem tökéletes még a tiétek sem.

Apa-kérdéseket köszi: Már tök jól van! Megmarad :wink: :lol: :D

Holnapra teljes erőbedobással a sulisoknak és szüleiknek :wink:

Pussssz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Boscó: Nagyon gyönyörű a kert!!!! A kis tóban vannak halacskák is?
Sajnos, mi most nem rég szüntettük meg a kerti tavunkat, mert nem volt időnk foglalkozni vele és sajnáltuk szegény halakat. A békák, nyár elején mindig megszállták a tavat és telirakták ebihallal. Ez mindig tönkretette a vizüket.
és persze nem utolsó sorban, ti is szépek vagytok ám!!!

Vok!
Gratula a keresztelőhöz. Kaki :P

Tünde!
Nálunk a sikítozós éjszaka/hajnal még mindig tart (kb.: 1hete)..... :evil:
Remélem nálatok, csak egyszeri alkalom!!!

Cory:
Igazi kis tündérke Liza. Gyönyörű....

Anita!
Gratula ügyi Botinak a fogakhoz és az üléshez. Már én is nagyon várom az ülést és a fogakat is!!! Már mindkettővel nagyon szenvedünk....!
Rakhatnál fel Botiról friss képeket!!!
Igen a soroksári szervízbe vittük. Remélem nektek is elkészül 1 hét alatt.

Kép
A névnaposoknak és hónaposoknak minden jó kívánunk
Kép

Jó éjt!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Nem fogjátok elhinni, 2 napig készültünk, hogy ma reggel 8 körül jön a környezet tanulmányos felmérni a terepet, erre mikor ért ide, este 10-kor, és most ment el! :evil: Itt már éjfél elmúlt. Teljesen kikészültem az egész napi várakozásba, de szerencsére túl vagyunk rajta. Ráadásul Ronikának ma reggel kezdődött a suli is, (most kezdte a 9.-et) amire ugyancsak készülni kellett. (Itt vasárnappal kezdődik a hét, és csak a szombat a hétvége.) Na szóval nem egyszerű napjaim voltak. Most már csak az írásos eredményre várunk, reméljük az is hamar meglesz.
Remélem nem haragusztok, hogy nem írok mindenkinek külön, de az már igazán nem menne most... :oops:
Szeretnék utólagosan is minden mamának, és babának boldog névnapot, és hófordulót kívánni!
Boscó: gyönyörű a kertetek, élvezet nézni a képeket!!! Persze Fannika is csúcs az ujjszopival. :lol:
Cory: nagyon édi Liza a ruciban, és tényleg nem tagadhatnák le hogy testvérek, annyira hasonlítanak a gyerkőcök.
Vok: én is gratulálok a keresztelőhöz! Nem csodálom, hogy elfelejtettél fényképezni.
Iskolakezdéshez, meg korán keléshez mindenkinek kitartás!!!!!

Angiról: 3 napja hason alszik a kis tündérkém, pedig eddig 5 percet se bírt hason lenni! El se tudom képzelni mire fel ez a hirtelen változás, de nagyon nyugodt, és látszik rajta, hogy élvezi. Annyira sokszor próbáltam hasra rakni, és már teljesen feladtam, erre teljesen magától ilyet csinál! :shock: :D
Tegnap voltunk vendégségben a barátnőméknél, és nagyon élvezte a nyüzsit. Majd teszek képet is. :D
Szerencsére ma nagyon jó napja volt, minden menetrend szerint ment, csak a séta maradt el , ami miatt már 8-kor aludt este, pedig csak 10-kor szoktam lerakni. Lehet ebből nagyon korán kelés lesz.
Remélem most már jön egy pár nyugis nap...
Álmodjatok szépeket!
Jó éjszakát!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

vendégségben..

Kép

készülünk haza..
Kép

ilyen lett a lányok ágya, csak még hiányzik a létra, meg felülről egy védő vas le ne essenek. De már azt is csak festeni kell meg felszerelni. :D
Kép

Petra
vpetra

Sziasztok!

Tegnap beszéltem Gyöngyivel. Betegek mind a ketten betegek. Torokfájás, náthával kombinálva. Lili kapott sajnos antibikát is, de szerencsére nem maradt benne, így Gyöngyi nem adta be neki a többit! A netet talán ma megcsinálják nekik.

Még jövök. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt :)
Cory :)
Zabálni való ebben a ruciban Liza :)

Boscó :)
Gyönyörű a kertetek :) Elismerésem apának :) Ha lesz kertesházunk már látom kit kell hívni kertrendezőnek :lol:

Eszter :)
Sajnálom, hogy nincs képetek, de valószínű nekem sem ez lett volna a legfontosabb :lol:

Anita :)
Örülök, hogy apa jobban van :)
Botika nem semmi, hogy már ilyen sok mindent tud :D Gratula a fogacskákhoz :)

Era :)
Nagyon husi Martin :) Remélem nem egyedül nyomta be azt a sok csokit :P
Eredményeiddel mi van? Mikor mész vissza a dokihoz?

Petra :)
Nem semmi a környezettanulmányos :evil: Arra nem gondolt, hogy egy csecsemőnek pihennie is kell, nem is beszélve a sulisokról, akiknek szintén nem hullaként kéne suliba menni :roll:
Azért örülök, hogy minden rendben volt :) Pihend ki magad ma :)
Klassz a lányok ágya :) Angika is nagyon édes :)
A három csajsziról is kapunk majd képet?

Gyöngyi :)
Jobbulást neketek :) Küldöm a gyógyimanókat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na, már mindjárt alszik mögöttem a csaj, talán lesz egy kis időm írni. :D

Cory!
Liza még mindig zabálni való! :D

Petra!
húúú, az ilyen embert kéne egyszer megváratni!!! :evil: :evil: :evil: úúúgy utálom az ilyet!!!!! :(:(
Viszont remélem cserébe villám gyorsan megírja a jeelntését!!!!
A lányok ágya tuti. :D:D Csini lett nagyon! :D
Le a kalappal előttetek a lányok örökbefogadása miatt!!!!!

Anita!
Éljen, élejen, élejen!!!! :D Kint vannak azok a fránya fogak!!!! :D:D Legalább 2. :D Már ez is naaaagyon jóóóó!!!!!! :D

Babkocsi+Brendon:
Ha érteném,hogy akkor mi a fene kerül egy PP babakocsin olyan sokba, ha még csak nem is jó??? A barátnőmnek is olyanja van és 1,5 év alatt romhalmaz lett belőle. Most nálam van a PP babaülés. Ilyen bepattintós. Mire megtanultam kivenni az aljából... :D Kész voltam. :D:D
És azt se értem,h ogy a Brendon a legdrágább hely az országban és még csak értelmes cserekocsit se tudnak adni?????? Menjenek a fenébe!!! :(

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!!

Vok-Nem semmi hétvégétek volt!! :lol: :lol: Mi most szombaton megyünk majd lagziba.Kíváncsi leszek,hogy alakul :roll: Én meg attól tartottam,hogyha nem alszok rendesen,lesz-e tejcsi reggelre,annyi amennyi szokott! :roll: De akkor majd termelek éjjel,jó sokat :wink: :oops: Zöld kaka már elmúlt??

Boscó-Húúú csodaszép ez a kert!!! :shock: :shock: Gyönyörű!!Le a kalappal párocskád előtt!!Fannika ügyesen szopizza az ujját! :) Lili is így kezdte :? Most meg már cici helyett is az ujja kell neki :?

Cory-Liza nagyon édi ebben a ruciban(és egyébként is :wink: ) :lol: Olyan kis csibész mindig! :P

Anita-Sajnálom ezt a babkocsis cirkuszt!! :( Szupcsi,hogy férjed már jól van!! :) Jaj de aranyos lehet ülve játszó Botibébi. :) Hatalmas gratula végre a fogacskákhoz!! :) Talán most jön egy kis nyugi Nálatok! :roll:

Petra-Angi nagyon aranyos :) Szuper lett az ágy! Nagyon :shock: remélem kipihenitek a hétvége fáradalmait! :roll: Nem semmi,hogy nálatok nincs vasárnap. :roll: Ill. van csak az is munkanap :shock:

Gyöngyi-Jobbulást Nektek!! :roll:
Vendég

Hello,

Vok,
gartula a keresztelőhöz! És akkor gartula a házassági évfordulóhoz is!
Anita,
nagyon ügyi a kisfiad! Gartula a fogakhoz! Nálunk is nehezen megy a pelusozás. Öltözést ülve szoktuk csinálni és Lidi mindig "segít". Babakocsis dolog durva. Nekünk nincs bajunk a PP-vel.
Petra,
aranyos Angi! Nyugis napokat!
Annácska,
ma hogy sikerült elvinni Annamarit a suliba?
Era,
édes a nagyfiad!
Bosco,
szép a kert. Cuki a kiscsaj!
Cory,
de csini Liza!!! :)

Lidi most csak 1* ébredt, 2-kor. Csak az elalvás ment nagyon nehezen. Végül fél 10-kor dőlt ki. 7végén nagyszülöknél jártunk. A hazafele út nehéz volt, mert az utolsó egy órában nagyon nyügi volt Lidi. :(
angi79

Jó reggelt!

Gyöngyiéknek jobbulást kívánok!

Annácska: szerencsére Angi végig aludta az egészet. még arra se kelt fel, hogy bementünk a szobájába. Ronika meg még reggel elment a suliba. Bentlakásos az iskola ahova jár, mert kinti suliba nem tudná megtanulni a nyelvet. Januártól jár ide,akkor kezdte tanulni a hébert, és év végén kitűnő, dicséretes bizonyítvánnyal jött haza. Majd meg pukkadtunk a büszkeségtől. :D :lol: :lol: Minden 2 hétben jön haza hétvégére, és a közte levő hétvégén mi megyünk hozzá. Van a suliba net, így szinte minden nap gép előtt van, és telcsin is sokat beszélünk. Szerencsére imádja a sulit. :) Vok: Viki most még Magyarországon van, becsomagolt bőrönddel, és várja a jelentést, hogy indulhasson. Már csak pár nap, és ő is jön.Persze sokat volt már itt, nem lesz új neki semmi, csak a suli.

A három lányról nincs még egyszerre kép, de keresek külön-külön... :D

Köszi a dicséreteket, de biztos vagyok benne, hogy ti is ezt a megoldást választottátok volna. Ronikát az anyja folyamatosan intézetbe adta, mert nem tudta ellátni, és mikor ki is hozta akkor se volt benne sok köszönet, de ebbe inkább nem folyok bele. A lényeg, hogy nekem elképzelhetetlen volt, hogy ne próbáljuk meg.

Sok gratula az új fogacskákhoz mindenkinek! (nálunk még mindíg semmi.. :shock: )

Baba kocsi: Nekem Peg-Pérego / venezia/ van, és minden nap kiakadok a biztonsági övén. Valami katasztrófa milyen idétlen a kapcsolója. Pedig ezen kívűl nagyon bejött.

Babcika: nagyon nehéz volt megszokni, hogy vasásrnap nem lehet csavizni, pihenni, de mára már megszoktam. Bár a jóról nehezen mond le az ember. :lol: :lol:

Na keresek képet.. :D

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, ha még lehet! Én április 7-én császárral szültem az első babámat a Schöpf Mérei kórházban!

Üdv: Anna

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szia Anna!! :lol:

Gyere bátran!!Várjuk a beszámolót a kis Pogácsádról!! :lol:
Vendég

Szia Anna!
Üdv itt :) Mesélj a babódról :)
Az én kislányom március 11-én született, már forog, kúszik, és ő a harmadik gyerek a családban, van már két bátyja, akik 5 és 3 évesek.

cory
Budapest

Ronika Angival
Kép

Viki Angival ('06.05.02)
Kép

Roni, Viki tavaly nyáron (akkor volt itt Viki is másfél hónapot)
Kép

Petra
vpetra

Szia Anna! Érezd te is jól magad itt!! :D
:lol:
Petra
vpetra

Anna: köszöntelek! :) Nálunk három kislány van, 11, 3, fél évesek.
Kinél szültél? Miért lett császár, hogy vagytok... Írj Magatokról!

Petra: nagyon szépek a lánykák!! Szerintem jó három lányt nevelni :lol: Persze mindig adódnak problémák, de ha ők is szeretnek és elfogadnak téged, akkor minden rendben lesz!! Drukkolok!!

Boscó: továbbra is tetszik a kert! :)

Cory: első olvasásra azt hittem, már Liza leánybúcsújára mentetek, nem csodáltam volna ha ilyen hamar elkel, nagyon szép kiscsajszi! :lol:

Anita: örülök, hogy végre jobbak a napjaitok!! :P

Era: hát úgy látszik nem egy éjszakás kalandja volt Bettusnak :wink:
Most is éjjel 1-kor felébredt, viháncolt majd nyüglődött és csak hajnalban aludt vissza.

Vali: örömmel jelentem (ha eddig nem vettétek észre :) ), hogy megnyílt az apukák topicja.

Bátran írjanak az apucik!!!!!
(egyébként először tejapuka akart lenni-tápapuka után- de maradt a sörnél (persze szigorúan alkoholmentes!! :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!
Aliz lányom két héttel késöbb jött mint vártuk 3540g és 56 c volt. Kicsit nehézkesen hizik, de most már alakul a dolog 6110g. Kevés volt a tejem egy ideje így non stop szopiba kezdtünk és úgy tünik újra elég tejcsim van. :D
Már forgolodunk rendeses és már 1 fogunk is van!

Petra nagyon aranyos a lányod!

Aliz:
Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna: az én kislányom is Aliz, ő Liza becenévre hallgat :)

cory
Budapest

Annácska: nem tudok pü-t küldeni, nem engedi a gép, úgyhogy ide írom: 535. oldaltól lehet a sztorit olvasni amiről lemaradtál...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory: Én Poginak,Pogácsának hívom,mert olyan kis pogácsaképű volt amikor született :D
De azért szoktam rendesen is becézni Lizinek.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok Lányok!

A hétvégén megint otthon voltunk. Szóval megint hosszú leszek! :D

Vanillka!
Nagyon elemében van a nagyfiad! Látom szereti az isit!

Boscó!
Nagyon édesen tekereg az ágyban Fannika! És szép kertetek van! Fannika nagyon szabályosan cumizza az ujjacskáját!

Meli!
A fenobarbitált én úgy tudom a múlt században kábítószernek használták. De lehet, hogy nem jól emlékszem. Egyébként meg szerintem nem "tanulja" meg 10 nap alatt a szervezete, hogy aludni kell.

Ezt találtam a Viburcol végbélkúpról:
Hatóanyag: Homeopátiás gyógyszerkészítmény. Növényi- és ásványi eredetű anyagok felhasználásával készült végbélkúp. Chamomilla recutita D1 1,1 mg Atropa belladonna D2 1,1 mg Solanum dulcamara D4 1,1 mg Plantago major D3 1,1 mg Pulsatilla D2 2,2 mg Calcium carbonicum Hahnemanni D8 4,4 mg 1,1 g-os végbélkúponként.
Javallat: A szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére lázas vagy láz kialakulása nélküli, nyugtalansági állapotokban. Banális fertőzések tüneti kezelése. Hatás : Homeopátiás gyógyszerkészítmény. Növényi- és ásványi eredetű anyagok felhasználásával készült végbélkúp. A szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére lázas vagy láz kialakulása nélküli, nyugtalansági állapotokban. Banális fertőzések tüneti kezelése.
Hatástani csoport:
Megjegyzés: Eltarthatóság : Szobahőmérsékleten (30 °C alatt). Felhasználható: 5 év.
Kiadhatóság: Vény nélkül.
Gyógyszerforma: Végbélkúp
Kölcsöhatás:
Csomagolás: 12 db végbélkúp.
Gyártó: Dr. Peithner KG.
Figyelmeztetés: Az alkalmazás kezdetén jellemző módon sor kerülhet a panaszok átmeneti erősödésére. Minden nem várt reakciót jelezzen orvosának. Amennyiben a panaszok a kezelés ellenére fennállnak, ismételten orvoshoz kell fordulni. A homeopátiás gyógyszer alkalmazásával egyidőben (ń 1/2 óra) tilos illóolajat is tartalmazó (mentolos, eukaliptuszos) cukorkát szopogatni és nem szabad intenzív illatú fogkrémet használni! A kezelés ideje alatt aromás anyagokat tartalmazó kenőcsöt (pl. kámforos) sem szabad alkalmazni, mivel ezek jelentős mértékben képesek befolyásolni a homeopáthiás szer hatását. A gyógyszert a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni! A gyógyszert gyermekek elől gondosan el kell zárni!
Ellenjavallat:
Adagolás: Ha az orvos másképp nem rendeli, szokásos adagja naponta 2-3-szor 1 végbélkúp gyermekeknek 6 hónapos kortól. Akut tünetek fellépésekor óránként 1 végbélkúp. Csecsemőknek 1 napos kortól 6 hónapos korig: - naponta legfeljebb 2-szer 1 végbélkúp. A panaszok enyhülésével az adagolás gyakorisága csökkentendő.
Mellékhatás: --

Egyébként bármi gyógyszerről leírás:

http://www.pharmachip.hu/main/ut/gyogyszer

Lingelera!
Szép nagyra nőtt a kisfiad!

Tünde!
Az én férjemet Unicum-apuka néven lehetne nevezni, de sajnos nem fórumozik, mert nem szeret magáról beszélni. De arra bezzeg kíváncsi, amit én írok! :)

Anita!
Gratulálok a fogacskákhoz!

Petra!
Nem semmi a környezettanulmányos emberke! Elvégre tudta, hogy kisgyermekes családhoz megy.
Angi nagyon szép! És le a kalappal az örökbefogadás miatt! Bátrak vagytok!

Kicsilány!
Üdv a bandában! Mekkora haja van a lánykádnak! Gratula!

Ma voltunk visszarendelve a neurológushoz. Megint megkaptam, hogy túl fejlett szellemileg a lánykám, hagyjam egy kicsit egyedül élni. Viszont a mozgása határozottan fejlődött a dokinéni szerint. És azt mondta, hogy érdekes, hogy egy ilyen nyugodt anyukának hogy lehet ilyen hisztis gyereke (merthogy végigbömbölte a vizsgálatot). Szerintem nem is hisztis, és amin jót röhögtem, hogy én egyáltalán nem vagyok nyugodt fajta ember. Anyukám azt szokta rám mondani, hogy idegzsába vagyok.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Anna-Nagyon szép pogiképű Lizike!! :) Különben az én lánykámnál nehézkesebben senki nem hízik kb. itt a babaneten :wink: :lol: Ő 14-én lesz 7 hónapos és még csak most 6 kg és 64 cm. :wink: Semmi baja,normál súllyal született (3400 gr.,52 cm),eszik rendesen,tejcsi van(most már mást is kap),csak nem kapkodja el a dolgot.Vigyáz a vonalaira,igazi csaj :wink: :lol: Ő is forog,nem kúszik,mászik még,de mindent elér,amit akar,feltolja a popóját kiegyenesített lábbal és úgy forgolódik,ill. jut előre :lol: Ő a kitekeredő pózok nagymestere. :) Azt hiszem nincs már messze a kúszás,a négykézlábraállás,a mászás.IMÁDOM :lol:

Angi-2-től fél 10-ig fenn voltatok :?: :shock: :shock:

Petra-Csudaszépek a lányok. :) És mondanod sem kell,mert,ha izgulsz is az "új élet" miatt,sugárzik az írásaidból,hogy boldogok vagytok. :)

Tünde-Én nem vettem észre az apukatopicot :oops: És le sem esett,hogy a tápapuka mintájára lettek sör,bor...apukák. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Enyém mindenivódemértékkelapuka lehetne :lol: :lol:
Vendég

Most találtam a neten, hogy pl. a Germicid C végbélkúp is fenobarbitált tartalmaz. És ezt egy olyan lapon találtam, aminek az a címe, hogy " forgalomba hozatalra engedélyezett kábítószert és pszichotrop anyagot tartalmazó gyógyszerek" De pl. a fenoobarbitált a görcsrohamok ellen adták afrikában. Na jó sok hüleséget írtam.

Kép
szelivi

Tünde!
Én megtaláltam az apukás topicot! Már 27-en megnézték, de még senki nem mert írni! Hiába, a férfiak nem olyan beszélgetősek azért! Vagy csak szégyenlősek! :D

Kép
szelivi

Tünde: ezért is van az, hogy a Cs receptköteles, a sima meg nem. Én nem szoktam C-st adni

cory
Budapest

halihó :!: :!:

most jöttünk meg a második agyhártyagyuszis oltásról, picit sírt, de nem volt vészes.
viszont picit még mindig hörög.
jövő héten vihetem vissza.
hízni se hízott túl sokat :? 6130 g, asszem 5920 volt 6 hete(most nincs előttem a könyv. csak egy félig alvó-szopó bébi), és 65 centi.
legalább nőtt egy kicsit :D

Anna, üdv. a kis pogácsképű Alizzal együtt :D
Szép kiscsaj :D

nagyon szépek a babák:Liza, Petra összes lánya :D
Martin a csokival :lol:
Fannika az ujjszopival :lol: , és a kert is tecc

Hol a fateros topik???
Nekem most nincs kedvem keresgélni, pontos címet adjatok :wink: :wink: :wink: :wink:

Anita, végre kijöttek a fogacskák :!: :!: :!: :!:
Kép

pusz, du.talán jövök, de most itt ülök egy szál bugyiba, most jöttünk meg, gyorsan megszoptattam, most meg ebédet kell csinálnom :wink:
vas

Ildi!
Pont a miénk alatt van. Az a neve, hogy 2006 tavaszi babák apukái

Kép
szelivi

Bocsi,, nem is Tünde, hanem Livi :)

cory
Budapest

Örülök hogy újra van élet a topikon!Már kezdtem beparázni hogy magam maradok!

Köszöni a kertész a dícséretet.Jó pénzért elvállalja másoknak a kertépítést! :lol: :lol: :lol:

Vok:Nem semmi sztorijaid vannak!Tényleg mi a helyzet a kakikkal?Boscó kutya is ebben a szép kertben lakik.Jólnevelt jószág,csak a színes virágokat nem bírja,na meg persze kihugyozza idővel jó pár fánkkat.De ez ezzel jár!

Meli:megint nyert a Boscó kutya,Romániai CAC,CACIB,és fajtagyőtes lett!Nekem ezek a rövidítések sokáig semmit nem mondtak,mostmár azért belelátok! :lol:

Vas:jobbulást Natikának!

Kicsilány,Anna:üdvözöllek én is Titeket!Tetszik a lánykád!És a beceneve is cuki!

Babcika:remélem Fannika nem marad az ujjánál.Szerencsére szereti a hasát.De ezt a tekergőzést elég lesz megszokjam! :roll:

Vpetra:Szépek a csajszik!Le a kalappal előttetek!Büszkék lehettek magatokra!De igazán!

Cory:meg sem dícsértem Lizát milyen gyönyörű kislány! :lol:

Era:Martin is nagyon szépfiú!
Vendég

Babcika,
nem. Bocsi, ha kicsit érthetetlen volt... :oops: Szóval este ment nehezen az elalvás, 8 körül szokott elaludni, de fél 10-kor sikerült lenyomni. Aztán csak egy gyors kaja volt 2-kor, majd alvás 7-ig.
Kicsilány,
üdv itt. :) Szép a kislányod! Én is császis voltam és a kislányom 7 hónapos lesz szombaton.
Livi,
mi az hogy hisztis? Hogy mondhat ilyet a dokinő? Ezt a szellemileg túlságosan fejlett babát se nagyon értem.
angi79

Sziasztok!

Megint be tudok nézni egy kicsit. Hétvégén nem voltunk itthon, a délelőtt meg mindig úgy elröppen a bevásárlással, szoppanccsal, következő kajához való kotyvasztással, délután meg már a vacsifőzés... Egyre jobban elhavazom magam, és egyre ritkábban jövök... Ég a képem, hogy már megint nem tudok személy szerint írni mindenkinek, de igyekszem majd.
A babák tündibündik, és hát Boscóék kertje egyszerűen mesés!

Eszter, sikerült végül felhívnod a masszírozós nőcit? Én még nem hívtam :oops: Gratula a keresztelőhöz!

Annácska ugye te kérdezted, hogyhol vettük a Dórinak a micimackós szerkót? Még valamikor nyár elején volt akciós az Auchanban, és kis fölsője is van.

Anita, nektek gratula a fogacskákhoz, végre kinn vannak! Remélem a többieket "olcsóbban" adja a fogmanó :)

Anna, jó hogy jöttél! Gratula Pogácsához :) Szép kislány!

Livi! Szuper, hogy egyre javul Tündi! Hogy lehet valaki szellemileg túlfejlett? Hát már az is baj?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!
Nem, de talán nem is hívom. Coryval kiveséztük a dolgot és arra jutottunk, hogy mivel fizetős, nagy a valószínűsége, hogy találnak valamit, ami talán nem is gáz, de mégis megkezelik és sírni fog a csaj. Na ez hatott. Nekem ne sírjon, ha nem kell. És mivel egyébként semmi baja, csak én vagyok parás, ezért hagytam magam lebeszélni a dolgoról. :D

A héten mikor értek rá Dóriavl egy randira? Szívesen átugrunk Hannával. :D

Angi!
Köszönjük!!! :D:D
Mi van Ferivel? Kijöttek már azok a fránya kövek? Örülök, hogy most már jobban aludt Lidi! :D Van újabb sztárfotó a csajról? :D

Petra!
Nemsoká ti is jöttök haza. :D

TALI:
AKKOR JÓ A SZEPTEMBER 29-e, PÉNETK 11 óra az Örsvezért téri IKEA-ban????

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok,
a kő megszületett szombat reggel. Elfelejtettem leírni. :oops:
Milyen tornát akarsz Hanna babának? Képek: a szokásos képtáros helyen vannak. Ha van időd lesd meg őket. :)
angi79

Eszter!

A héten bármelyik nap jó, mi ráérünk :) Gyertek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Cory!
Rájöttem ám! :D

Angi és Évi
A szellemileg túlfejlett az azt jelenti, hogy előrébb van szellemileg, mint fizikailag. És nagykorában hiperirritábilis lesz. Ez azt hiszem majdnem olyan, mint a hiperaktív. És azt is mondta, hogy majd toporzékolós gyerek lesz. Szóval ne olvassak neki mesét (eddig se tettem, mert csak felpörgött), és hagyjam sokat egyedül játszani. A hisztist a sírására értette remélem. :D

Kép
szelivi

Tényleg senki nem írt 3 óra óta?

Kép
szelivi

Gyanúsak vagytok nekem csajok!Remélem nem másfele topilkoltok!Láttam ám egyeseket másfelé is irogatni!Ide meg nem!Na ne mááááááár! :lol: :lol: :lol: Ma volt egy tök jó sztorim!(nem is olyan jó,de hát ez van!)Jöttek látogatni,az unokanővérem a nagyfiával,meg a nagynéném.Fannikának egyszercsak eljött a szopcsi ideje.Unokanővéremmel bevonultunk a szobába,Fannika hozzáfogott enni,majd kis idő múlva csörgött a mobilja az uncsitesómnak,persze kinthagyta a táskájában,és a nagyfia udvariasan utánahozta a szobába! :lol: Szegénykém azt sem tudta merre nézzen! :oops: Mi meg jót mosolyogtunk rajta! :lol: :lol: :lol:
Szőlőt amúgy szabad enni?Mert én arról is azt hallottam hogy szeles!(mi nem az :lol: :lol: )
Vendég

Boscó!
Én itt topikolok csak!
Nekem is van mai sztorim: lementünk este sétálni. Már egy órája tekeregtünk. Aztán találkoztam egy ismerős anyukával a játszótéren. És ő szólt, hogy a szopis melltartóm fele ki van kapcsolódva. Én meg egy órát így mászkáltam. :D

Kép
szelivi

Én most nyomtam be egy fürt szőlőt. Sőt ma két körtét is. Tündi elég rendesen pukizott eddig is. Szóval remélem nem árt meg neki.

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?