Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!
Hát igen, így szar, hogy sértődés van. :(
Mi azért tartunk bulit (ahol anyumék nem lesznek jelen, mivel elutaztak a horvátokhoz), mert jól kijön a család, szeretünk együtt lenni. Ez nem is igazán Leonról szól, csak nekünk egy lehetőség, hogy összejöjjünk.
Leon is kap egy utánfutós teherautót, meg egy benzinkutat autóval. Nagy autóimádó :lol:
Készségfejlesztő játékot a fakopánncsból Gabi szüleitől kap. Nem is az ajándék a lényeg, csak hogy összejöjjünk.
Itt is köszi a köszöntést! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde :)!

Igazad van!
A mai éjszaka irígylésre méltó részleteit tényleg megtartottam magamnak! :lol: :wink:

ayse

sziazstok!

Ezt muszáj:

LEONKÁNAK

Kép

Kívánunk!!!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Basszus! Andris belázasodott! Délután jön a doktornéni :(:(:(

ayse

Jaj, szegény Andris! Akkor nem véletlenül volt oylan nyűgi szegény éjjel. Nagyon lázas?
Megy a vudu neki!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a szigetelésből, Nati még a kocsiban alszik. :)
Kekszet eszegetett és két hami között elaludt, annyira fáradt volt! :lol:
Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek jót legeltek, és mi is piknikeltünk a fűben!

Ayse!
Jaj, szegény Andris! :( Remélem hamar jobban lesz!
Sok a beteg babó mostanság, a másik topikban is többen írják, hogy szuttyognak a gyerekek. Ebben a lökött időben nem is csoda. :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

A szigetelés tényleg nagyon jó volt. Bazsika főleg a buszozás részét élvezte nagyon.

Hazafelé kidőltek a kocsiban, de amikor behoztam az ágyukba Bazsi felébredt és azóta is ittnyomja nekem a vakert : hod ma még busozzunk kettőt oksi ana?, vad intább vonatozzsunk, vad tjolizzunk. :lol: :lol: :lol:
Laci szerencsére simán visszaaludt.
Nem baj, legalább ma este megint kidőlnek időben. Úgyis gyakorolnunk kell a kistesóra.

Ayse
Szegény Andris. Én már megfigyeltem, hogy minden betegség hétvégén jön. Bazsi is mindig akkor lázasodik be, amikor csak ügyelet van. Hétközben soha. :twisted:

Kép
Kép Kép
sildike

Bazsika szinte semmi gyümölcsöt nem eszik, ami az én hibám, mert kicsinek csak üvegeset kapott és az ugye sokkal édesebb mint a normál. Most próbálom a banánon, adinnyén és a szőlőn kívül megszerettetni vele a barackot, körtét, almát stb. Nem sok sikerrel.

Tegnap kérdezte tőlem, miután nyüstöltem, hogy egyen egy kis gyümölcsöt:

- Anaaa, a bajack az dümölc?
- Igen Bazsika.
- Akkoj kéjek ed bajackos jeges teát.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok! :) :) :)

Ayse,
Remélem, Andris jobban van! Volt a doktor néni? Mi a tünet? Valami vírus?

Tünde,
Dani is nagy tologatóbajnok. Úgy négykézláb, ahogy Zita is szokta, meg mostanában már lépegetve is. Kedvence a porszívó, annak jó a magassága. És a dobolás is nagyon megy neki is. Kihoz valami jó kemény műanyag, vagy fa játékot a kőre, kopog vele és vigyorog, mint a tejbetök. :)

Sildike,
Nekünk sajnos nem jó a szerda, a kocsit viszem javíttatni, a centrál zár nem zárja a csomagtartót.
Tegnap elmentünk busszal az Auchanba a fiúkkal, mert olyan tré volt az idő, hogy nem akartam sétálni. Beni is nagyon élvezte a buszozást. Szerencsére a házunk előtt van a buszmegálló.

Szigetelők
Biztos nagyon jó lehetett, ma is szép idő volt. :) Fényképek nincsenek?
Tegnap halálra röhögtem magam, mert nem értettem, hogy miért akar mindenki szigetelni és minek ahhoz jó idő. Most is itt vihogok. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Andi! Mikor van pénteken a zenebölcsi? És hol pontosan? Szívesen mennénk mi is, Jack is imádja a zenét.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Köszönjük az együttérző szavakat!!!!!

Andris délutánra már nem volt lázas. Viszont taknya-nyála egybefolyik. Tegnap már gyanús volt nekem, mert egyfolytában böfögött és egyszer bukott is, pedig nem szokott. Biztos már ment le a gyomrába a váladék. Valami vírust kapott be, orrszívás, nasivin, cebion, szóval, amit úgyis kapott. De jobb a biztonság, örülök, hogy látta a doktornéni. Lili is megkapta az allergia mellé ezt is. Csak akkor mehet oviba, ha már nem köhög.

Andris iszonyatosan nyafi volt, hiába, pasi, egy nátha is kimeríti. Amikor Lili beteg, az a pihenőnapom, mert összegömbölyödve kialussza, piheni magából a bajt. Őrület, hogy már ilyen kicsi korban is meglátszik ez!

Ma elkezdtük a tanévet Nagyhanagú Zolival. Sikerült neki a középfokú még júniusban, most a felsőfokúra készülünk.

A férjem megcsinálta a kerti sütőt! Vetetett velem husikat. Bepácolom és vasárnap lesz asütőavatás. Kis szerencsével nem fagy szét a télen :lol: :lol: :lol: !

Sildike!
Bazsiszáj :):):)

Benianyu!
Ti mikor kezditek az ovit?

ayse

Sziasztok!

Szigetelők!
Ti nem égtetek le a napon? Nekem az arcom leégett. Most irulok-pirulok! :lol:

Ayse!
Örülök, hogy Andris már nem lázas! Bár tudom, a nátha sem egyszerű menet! :( Orrszívást hogy bírja? Apa végzi a műveletet?
Jobbulást neki és Lilinek is!
Húú, pácolt husi, jaj, de finom is az! Mi lesz hozzá, saláta?

Manka!
A zenebölcsi a XIII. kerületi Művelődési Házban lesz, a Dagály utcában. Egy óvodapedagógus nő tartja, mi is most megyünk először. Ha nem jó, keresünk mást! Nem felejtettelek el ám benneteket, csak eddig nem mertem ajánlani, mert nem hallottam még róla semmit. Pénteken 10-től lesz, ha jöttök, találkozhatunk valahol! :)

Benianyu!
És ha nem is szerdán lesz az Ildi talija, akkor jöttök? Szóba került ma a kedd is! :roll:
Nem fényképeztünk a szigeten, csak henyéltünk! :lol:
(szerintem senkinél sem volt gép)

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
Köszi!
Én szívom az orrát. Ha már látom a gyűlölet tüzeit felcsillanni a szemében, akkor megkérem Apát. Egy kicsit utálja őt is.
Engem már nem visel meg lelkileg. Egy kicsit úgy vagyok vele, mint a pattanásokkal: olyan jó kinyomni!!!! (bocsibocsi)

Igen görögsali lesz hozzá!!!!
Meg villányi vörösbor :).

Hogyhogy erre jársz ilyen késői órán?

ayse

A görögsali a husikhoz lesz! :lol:
ayse

Sziasztok!

Leonnak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Ayse :) Szegény Andris! Gyógypuszik mennek, remélem, semmi komoly!
Én is szinte száz százalékosan így tapasztaltam, hogy azok a betegségek, amikor orvost is kell hívni, hétvégére időzítenek :(
Hajrá harmadik baba! :D Azért ahhoz Neked is nagy lelkierő kell, hogy újra belevágj, nem? Nekem csak a rosszullét teszi nehézzé a dolgot, de Neked nem volt zökkenőmentes az utad Andrisig :(

Ma elmentünk Újpestre, a régi lakásunk mellett lévő játszótérre. Balázs kis barátnőjével mentünk, meg anyukájával. Először egy-két helyre beugrottam vásárolni / Stop Shop-ban van egy Siesta Outlet, 6-7Ezerért vannak bébicipők, előtte a Kenguruban néztem, ott 10-11./, vettem Gergőnek egy cipőt, meg néhány őszi ruhát a két fiúnak. A Siestában egyébként helyes cipők vannak, de nem nagy a választék, én is csak két cipő közül választhattam. 20-ast kellett vennem.
Aztán anyukatársamnak megfájdult nagyon a foga, elküldtem a régi dokimhoz, aki tudta is fogadni, én addig a gyerekekkel elmentem fagyizni, meg játszóra. Nem szerettem ott lakni annak idején, de most olyan jó volt a régi ismerősökkel találkozni, beszélgetni :) Óriásit nőttek a gyerekek / most lesz két éve, hogy elköltöztünk/, van egy csomó kistesó, és tök jó, hogy a régi arcok még mindig járnak oda. Végül Apa eljött értünk, így hazafelé nem kellett metrózni :) Ma megint bizonyítottak az emberek, hogy mennyire bunkók tudnak lenni, ha tömegközlekednek :( Alig bírtam föltenni a babakocsit abuszra, mert csak bámultak lefelé, de nem mozdultak félre. Hát kénytelen voltam a lábára rátenni a kocsit, egyből arrébb ugrott... Aztán még Balázst is agyon akarták nyomni, ahelyett, hogy helyet adtak volna neki, végül a kegyelemdöfés: végállomáson szállunk le, Balázst előreküldöm, mondom, hogy várjon meg lent, én meg fölkapom a kocsit, hogy megyek utána, erre vagy nyolcan elém tolakszanak. Nem érdekel, hogy megszakadok a kocsitól, és nem segítenek, de a gyerekemhez engedjenek már oda! Bocs.

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ayse!
Hát igen, én ilyenkor már aludni szoktam, vagy mást.. :oops:
De most Apa dolgozik. :( És sajnos úgy néz ki, a hétvégén is. :(
De lassan kidőlök ám! :lol:

Jól hangzik a vasárnapi menütök! :D Én is hetek óta kívánom a tzatzikit, kértem is Apát, hogy vigyen el a kedvenc görögünkhöz, végül is mindjárt házassági évfordulónk is van, erre jól elment dolgozni. Igy jártam! :lol:

Szegény Andris, nem irigylem orrszívás ügyben, némi "vérszomjat" vélek felfedezni a soraidban! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, a Jack délelőtti alvása pont 10 és 12 közé esik :( , azért nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz, és hogy tetszik majd Natinak. Aztán ha átrendeződik az alvásrend, akkor csatlakozunk :) .

Andrisnak és a többi kis betegnek én is küldöm a gyógypuszikat!

Manka

manka7

Sziasztok lányok! Titeket is megkérdezlek...
Lenne egy körkérdésem, mivel szerintem Tüncsi nagyon keveset eszik...nektek a szilárd kajából mennyi csúszik le egy evésnél? Gondolok pl.-ilyenre, hogy reggelire most már kenyeret eszik, de kb. egy 4x4 centis darabot tudok neki adni azt nem kéri már...vagy míg korábban a nem darabos bébikajákból simán megevetteg üveggel (190 mg), addig ez ma kb (3/4 üveg) vagy a 8 hónapos kajákból (ami ugye darabosabb) maximum a felét eszi meg...ja, és a reggeli vagy esti tápiból is max 100-120 ml-t iszik meg. Napközben nics semmi nasi, vagy gyümi (pont, hogy ne avval lakjon jól)...gyümit amúgy is csak 5-6 falatkát lehet letolni neki...Nekem ez baromi kevésnek tűnik...(most már kb 1 hónapja ez a kajálása)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Andi, Manka

Már én is gondolkodtam Bazsikánál is, hogy elviszem zenebölcsibe. A Brendonban is van zenebölcsi és zeneovi is.

Viszont, ami nagyon érdekeset hallottam, még régen és most gondolkodtam el újra, hogy oda kellene elvinni a gyerekeket:

Fellegi Ádám zongoraművész minden szombaton délután 4-től (ez szerintem tuti időpont mind az alvás mind pedig a közös családi programok miatt) tart a lakásán zongorakoncertet várandós anyukáknak és kisbabáknak. A gyerekek odaülnek az ölébe, a zongorára stb.. Állítólag nagyon élvezik.

http://www.hazipatika.com/articles/Zene ... 8-13B00962

Ebből a cikkből többet megtudhattok. Ha érdekel valakit, akkor az anyósommal utána nézetek a részleteknek.

Benianyu

Szigetelés. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most én röhögöm magam halálra.
A kedd esetleg jó lenne Nektek?

Többiek? Kedd :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép Kép
sildike

http://www.fellegiadam.hu/index.php?bong=NS

Na itt is vannak a részletek.

Szerencsére nem is kell felhívni anyósomat. :lol: :lol: :lol: Bár mentségére legyen mondva, erre ő hívta fel a figyelmemet, hogy létezik ilyen. Most beírok neki egy nagy pirospontot.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse

Andrisnak jobbulást kívánunk. Ez az előbb lemaradt bocsi.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok!

Este jövök, mert most elmegyünk Gyöngyösre és onnan kis erdei vonattal fel Mátrafüredre. Bazsikának ez volt mára a kívánsága, hogy menjünk el kisvonattal valahová, legyen ott rét és focizhasson az apjával.
Szerintem jó kis nap lesz. Megpróbálom a fényképezőt nem itthon hagyni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, ez tényleg érdekesen hangzik. Mindenképpen szeretnék Jacknek valamilyen zenés programot szervezni, bár nálunk gyakran van "zenebölcsi" amikor apa gyakorol, de jó lenne ha olyan zenét is hallgatna, ami kifejezetten neki szól.

A mi zenebölcsink :wink:
Kép

Manka

manka7

Sziasztok.

Először is LEONNAK,DÁVIDKÁNAK,GERGŐNEK nagyon-nagyon boldog szülinapot kivánunk!!

Másodszor pedig minden kis betegnek nagyon gyors gyógyulást!!!

Itt vagyok a lakásunkban,jöttem takaritani,mert ha igy haladunk mint most még karácsonykor is anyukméknál leszünk.

Képzeljétek el,hogy csütörtök este óta Meli azt mondta,hogy köszöni szépen,de neki elég volt a cicis tejből.
Azóta nem hajlandó cicilni.Ha oda akarom neki adni,csak visit és tol el magától. Hát elég fura érzés,hogy lassan egy éve már hogy imádta a cicit és most hirtelen nem kell neki.
Felhivtam a védőnőt és mondta,hogy vegyek nyugodtan tápszert és azt adjam még neki.Úgyhogy tegnap vettem egy Beba3-as banánosat.Hát még annyira nem volt elragadtatva tőle Meli,de azért ivott belőle este.Aztán még ébren letettem aludni és szó nélkül elaludt!!Éjszaka fél2-kor kelt,kivettem az ágyból,megkináltam a tápszerrel,de nem kérte,mjd odaadtam a kispárnáját,visszatettem és megint gyönyörűen elaludt reggel 7.30-ig!!
Lenne pár kérdésem hozzátok.
Akinek tápszert kap a babája és éjszaka felszokott kelni,akkor is adtok neki?És ha igen frissen csináljátok,vagy az estit beteszitek a hűtőbe és azt melegititek??
És szerintetek megfogja Meli szokni??Mennyit kellenne meginnia egyszerre??
Bocsi,de ebben a tápszerben még nem vagyok otthon.
Ja és még valami.Mi lesz most a ciciben lévő tejjel??Elfog apadni magától,vagy mit kell ilyenkor csinálni??Már nincs sok,de azért 3nap alatt érzhetően kicsit több van benne.

Köszi a válaszokat.

ancsi26

HELP!!!

Olyan zizi vagyok,hogy elfelejtettem hogy kell videót feltenni.Vagyis valamit rosszul csinálok mert nem sikerül.Be tudok lépni,ki is választom,de valamiért nem tölti fel.
pl ide mit kell irni?:description!!
Aki tud segitsen,mert megszeretném mutatni táncoló Melit!!

ancsi26

Sziasztok!

Ayse, Andrisnak jobbulást! A porszívózás nálunk is nagy mutatvány, szegény Zita már akkor sír, amikor fölétérdelek, és közrefogom a fejét, de hát máshogy nem megy, így is nehezen. Én vhogy nem merném Apára bízni... de lehet, teszünk egy próbát.

Prüntyi, nálunk a reggeli még mindig tápszer, 300ml, vhogy nem sikerült átállni még a kenyérre, de nyaralás után megpróbáljuk. Zita ált. lenyom egy 8 hós üvegnyi kaját, kivétel ma, csak pár falatot evett, de sztem fogzik és azért. Az uzsi vagy Sinlac gyümivel. vagy üveges gyümi felturbózva 7 gabonás péppe. Vacsi kis Sinlac kanállal, és fürdés után 270-300ml tápi.
Ehhez képest Tüncsi tényleg alig aszik. Próbálj adni neki Cebiont, attól megjön az étvágya, esetleg nem lehet vérszegény?
más ötletem nincs.

Lányok, épp azon gondolkoztam, hogy a topicból talán egyedül Zita nem volt még beteg? Persze a tejalélergia és a vesemedencetágulat van, de az nem ilyen lázas-megfázás miatt.
Most ne haragudjatok meg, de én olyan büszke vagyok magunkra, mert ugye ő tápis, elvileg sokkal fogékonyabb a kórságokra, és a dokibácsink szerint tipikusan fehérbőrű-kékszemű, tehát ettől is fogékonyabb a felső légúti hurutokra, viszonylag sokat találkozik más gyerekekkel, és eddig nem volt semmi, kopp-kopp-kopp!!!!
Ugye nem haragszik meg senki, hogy ezt leírtam, de én úgy örülök, hogy Zita ilyen stramm kiscsaj, és remélem, tartja ezt a jó szokását.

Ancsi, a ciciben lévő tejjel nem tudom, mi lesz. A megmaradt tápit beteheted a hűtőbe, 1x simán újra lehet melegíteni, attól semmi baja nem lesz. Zita reggeli-esti adagja 270-300ml, de persze Nálatok ahhoz mérd, hogy mennyiket evett előtte Melike.

Csak folyik a nyálam itt a görögsalira és a tzatzikire, horvátoknál biztos fogok enni!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ildi!
Nagyon érdekes ez link, amit betettél! :) Kíváncsi lennék, Natinak hogy tetszene egy ilyen előadás. :roll:
Én biztos kicsit furán érezném magam, zavarban lennék. :oops: Nem is értek túlzottan a komolyzenéhez ráadásul egy művész "látna vendégül". Hát, nem tudom. :roll:
Ha esetleg valaki lecsap az ötletre, talán csatlakoznánk. Szerintem Apa nélkül, ez nem az ő műfaja. :shock:
Jó mulatást mára! :lol:

Manka!
Édesek a fiúk együtt! :D
Kár, hogy nem tudtok jönni! :( Ha esetleg találtok valahol máshol zenebölcsit, talán csatlakoznánk! :)

Ancsi!
Tápi ügyben nem tudok segíteni. :(
Régebben kérdeztem a védőnőnket, mi a teendő, ha egy nap a gyerek úgy dönt, elég a ciciből. Ő azt mondta, a tej lassan elapad magától, ha nagyon duzzadna a cici, kicsit le lehet fejni belőle, de csak annyit, hogy a kellemetlen érzés megszűnjön. A hideg vizes borogatás is apasztja a tejet állítólag.

Prüntyi!
Amennyit Nati eszik, inkább le sem írom, nem fájdítom a szíved! :( :D

Tünde!
Ez nem az a topik, ahol ebből vita kerekedne! :lol:
Örülök, hogy ilyen stramm csaj Zita! :D
Nati most nyáron volt először komolyabban beteg, torokgyuszija volt. Most először volt láza, 2 napig. Pedig ő még most is szopik.

Ayse!
Andris hogy van? Hogy aludtatok?

Andi&Nati

KépKép
duda

Lányok, egyre inkább az a kép áll bennem össze, hogy a glutén a felelős! kb 1 hónapja írtam ugye, hogy az a fürdető (babé, zabkivonatot tartalmaz), amellyel addíg hónapokig fürdettük, csalánkiütést okoz, és visszagondolva kb azóta eszegeti a kenyeret, zsömlét...ha még nem is a krónikus glutén érzékenység, de mindenképp valami glutén intoleranciára gondolok...hisz amióta gluténtartalmú kenyeret eszik, a fürdetőjét sem bírja (zab szintén gluténtartalmú)...ja és az étvágytalanság első helyen van a glutén érzékenység listáján...és enni is kb 1 hónapja nem eszik igazán..az ekcémája is rosszabb most (persze fogzás is lehet)...szóljatok ha, szerintetek hiba van az elméletben, de egyre inkább ez az érzésem...most megpróbálok teljesen gluténmentesen etetni...hátha nem hagy mélynyomot benne és később nem kell megvonni tőle a fincsi péksütiket, tésztákat :(

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, én azért drukkolok, hogy ne a glutén legyen a ludas! De akkor hasmenése is lenne, nem?
Vendég

Tünde, volt is néha...de a fogra fogtuk...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Én is vagyok, csak nagy a prögés, úgy tűnik belefogunk egy építkezésbe. :) Gergő meg már hétfőtől suliba megy, meg a szokásos különórák, edzés miegymás. :) Úgyhogy intéznivaló az van bőven. :P :lol:

Voltam uh-on, hétfőn de. még visszamegyek, mert a szoptatás miatt nekem eléggé össze-vissza volt a mensim, így tulképp tökmindegy mikor volt az utolsó, mert teljesen rendszertelenek voltak a ciklusaim. De van pocaklakó, csak jelenleg 3 mm, tehát még picike. :) Jól vagyunk mindannyian.

Barbi!
Leonkának mi is boldog 1. születésnapot kívánunk! :)

Ancsi!
Annyit fejjél,amenyyit nagyon muszáj, azaz csak ha nagyon kellemetlen, el fog apadni magától.
Nekem is alig van már tejem, rohamosan megcsappant az elmőlt héten. Úgyhogy Viki a Milupa vaníliás HA-s tejpépet kanalazza (persze Gergőnek is meg kellett kóstolnia és rohant a wc-be köpködni, hogy milyen sz.r :lol: ).

Na megyek vasalni, itt egy halom cucc :( :evil:

Holnap kibabakocsizunk az újpest városnapokra, Gergő meg jön bicajjal. :) Van ott mindenféle program meg fincsi kaják, még a sokat emlegetett töki pompos is. :wink:

Dóri
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ayse
Andrisnak jobbulást!És köszi, hogy nyitva tartod a szemedet angol ügyben! :P

Ildi
Talira vszínűleg sajnos nem tudunk menni, mert úgy tűnik elköltözünk és elég sok rohangálás vár ránk a jövő héten.
Annál is inkább, hogy azt követő kedden utazunk. De jó! :lol:

Popója javulgat a Kishercegnek hála Istennek. Még nem az igazi, de alakul. Az álla úgyszintén. De a helye szerintem megmarad.
Nem baj, ez legyen a legnagyobb baja egész életében. Ez lesz a szexepilje :wink:

Tünde
Tök jó, hogy Zitának ilyen erős a szervezete! Ezt már párszor letárgyaltuk odaát, de a gének szerintem is többet nyomnak a latba mint a tejcsi.

Ma megvettük Marci ajándékát. Egy olyan toligatós izét, tudjátok amin a dróton kell a golyókat toligatni, meg egy Micimacis könyvecskét és egy "rumbatököt" :lol: A tortáját szerintem holnap megrendeljük, egy kis tízszeletes túrótortát gondoltam. Az enyémet már megrendeltük ma! Én katicát kapok és csokisat :roll: :lol:
Nagy banzáj szerintem nem lesz. Szombaton esküvőre is megyünk, aztán hármasban ünneplünk egyet mert este meg megyünk a bulira. Vasárnap Árpi dolgozik, aztán meg utazunk kedden.
Nem baj, még úgysem értené, hgoy mire ez a nagy cécó. Szerintem. Bár egyre okosabb. Megzabálom. Elég egyszer látnia egy dolgot és megjegyzi! A lámpa a legújabb szavunk a vau és az Anya után. (ok, nem ilyen tisztán, de én értem :lol: )

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Lányok!

Köszönöm az együttérő szavakat és a gyógypuszikat!
(hiánytalanul átadtam :)) Andris már jobban van. Nem lázas és a takony se olyan vészes (de azért jóóóóóóóól kiporszívóztam többször is hehe).
Most Lilinek kéne egy kis drukk!!! Nagyon csúnyán köhög és estére be is lázasodott. Aggódom, mert már volt tüdőgyuszija és most az allergia miatt minden fokozottabban jelentkezik. A doktornéni szerint 38 foknál jön az antibika. Ma egész nap csak heverészett, összegömbölyödve aludt. Tiszta karikás a szeme és falfehér. Majd megszakad a szívem érte :(. Ráadásul nem volt hajlandó beszedni az ACC-t (köptető), mondván, hogy fáj a hasa. Én meg nem erőltettem, nehogy azzal a lendülettel jöjjön vissza. Mostmár nagyon bánom, mert lehet, hogy a hurut okozza, hogy rosszabbul van :evil: :evil: :evil: .

AMúgy nagyon tuti kis napunk lett volna. Imádom a vénasszonyok nyarát. És, hogy ne mindig csak sajnáltassam magam, hanem irígylésre méltót is írjak (hallod Tünde?), aaaaaaaaaaaaannyira jó, hogy csak kilépek a teraszajtón és máris a természetben vagyok. Egyszerűen tökéletes volt ma az idő, minden zöld, csodaszép! Itt volt a fest tanítványom és terméskővel kirakta a földszinti félkörívet (kívülről), mert az eső, hólé odafolyik és a vakolatot tönkre tette (még bejáratós a ház). Marha jó lett!!!

Jucc!
Tömegközlekedés :evil: :evil: :evil:
Ha rászánom magam, hősmek érzem magam!
Ilyenkor azt szoktam gondolni magamban, hogy nem baj, előbb-utóbb mindenki lesz rászoruiló!
Csak az a baj, hogy szerintem bunkóországban élünk (bocsánat, nem akarok senkinek a lelkébe gázolni), és nem is látok esélyt a javulásra.

Sildike!
Én voltam Fellegi Ádám lakáskoncertjén. Felnőtteknek valón, mert akkor még gyerek sehol. Nagyon élvezetes volt, magyarázott a darabokról, amiket játszott, így olyanok számára is tökéletesen élvezhető és érthető volt, akik amúgy nem járatosak a témában. Az Egy kiállítás képei volt, tök jókat mondott róla, azóta közelebb állónak érzem magamhoz. Biztos, hogy a gyerekekkel is vérprofi.

Manka!
Zenebölcsi :)

Juci!
Szabad érdeklődni, hogy hova költöztök?
Jó kis izgi heteknek néztek elébe!!! (szülinap, buli, utazás)

Prüntyi!
Megyőző az elméleted, de bár ne lenne igazad!!!

ayse

Ildi
Engem nagyon érdekelne ez a lakásos zongorázás!

Ayse
Dunakeszire. Nem messze Ildiéktől.
Lilinek jobbulást!Szegénykém....

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, hirtelen jött ez a költözés-ötlet? De jó lesz, járhatsz majd Sildike játszóházába :)

Ayse, örülök, hogy Andris jobban van, akkor én most Lilinek küldök gyógypuszikat. Remélem, ő is hamar kiheveri.

Tünde, beleolvastam a babaváró topicba és nem láttalak. Te már nem irsz oda?
Mi az, amit keményedésnek neveznek? Én is érzem mostanában, hogy néha befeszül a hasam, felül, de csak pár másodpercre. Ez az? És mit kell vele csinálni?

KépKép

KépKép
majola

Ayse!

Szegény Lili! :( Jobbulást neki! Ha alszik, az jó, legalább gyógyul addig is. Gergő is ha beteg végigalussza a nap legnagyobb részét, és másnapra sokkal jobban van.

Legutóbb akkor volt beteg, amikor anyumék elutaztak és a férjem is ágynak esett (bátyám fél vírus :evil: ) és felkelni sem tudott annyira rosszul volt. Ráadásul ő sosem szokott beteg lenni. És vele egyidőben Gergő is kidőlt, felváltva jöttek az orvosok hozzánk én meg Vikivel rohangásztam, mint a mérgezett egér a patikába, meg láttam el őket. Hááát, nem volt egyszerű, de szerencsére gergő sokat aludt, ha meg felkelt, akkor hányt. :(

Ha nem bánjátok rakok fel pár képet. :)
Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1157227268.31.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 164.94.jpg[/img]

Dóri
Vendég

Sziasztok! :) :) :)

Ayse,
További jobbulást Andrisnak! Már az is jó, hogy nincs láza! Lilinek meg pláne gyógyulást! Remélem, nem megy majd fel a láza.
Hétfőn kezdjük az ovit. Őszintén szólva nem is bánom. Az utóbbi egy-két hétben már nem volt egyszerű Benivel. Türelmetlen, morcos, sértődős. Hiányzik neki a saját korabeliek társasága, nem alszik délutánonként, kicsit sok nekem a pörgés reggel 7-től, este 8-ig Danika mellett.

Egyetértek, hogy bunkóországban élünk.
Egy adalék. :( Voltunk a két fiúval az Auchanban csütörtökön délelőtt, alig voltak rajtunk kivül. Kirakodóvásár van papír-írószerből, ott a bejáratnál. Nem is igazán figyeltem, Beninek rajzolós füzetet kerestünk. Dani babakocsija valahogy keresztben a sor közepén maradt, hogy minket lásson. Jött egy bácsi és elkezdett kiabálni velem, hogy miért rakom a babakocsit az út közepére. Elvileg igaza volt, bár simán mehetett volna a másik oldalon, de miért kell rögtön kiabálni és beszólni! Nem lehet, normális hangon, kultúráltan beszélni. Egyre inkább jellemző, hogy mindenki beszól a másiknak, agresszív és bunkó! :( Ez a bácsi vajon nagyon sietett valahova?
Másik meglepő dolog. Ma esküvőn voltunk Apával. Álltunk a házasságkötőterem előtt, épp az előző pár jött ki, fényképezkedtek, mosolyogtak, mikor odament egy cigányasszony a vőlegényhez, 2 perccel az esküvője után és elkezdett kéregetni. A vőlegény, meg kínjában elkezdett magyarázkodni, hogy nincs nála pénz. Ilyet én még nem is láttam. :(

Duda, Sildike,
A jövő héten minden napra van már programunk. Azért köszi, hogy érdeklődtetek. :)

Manka,
Jack szuperédes, ahogy Apával gyakorolnak! :)

Juci,
Sikerült eladni a lakást! Éljen, de azért én nagyon szomorú vagyok. :(

benianyu

Dóri,
Viki hogy megnőtt! Milyen nagylány már! :) Jól látom, hogy kezd visszahúzódni a pötty a fején?

benianyu

Zsuzsa, hát nekem nem csak ennyire keményedett a hasam. :(
Egy gombócban volt a méhem babástól, egész hétvégén, ha feküdtem, picit jobb volt, de mihelyst felkeltem, máris tök kemény volt.
Meg amikor nem volt ekmény, akkor is állandóan olyan érzés volt, mint amikor gyomorideged van, csak a méhedben.
Ha csak pár mp, az normális már félidő után, ha tovább tart, szedjél Magne B6-ot. Nekem 500mg-os magnéziumot kell szednem (a Magne B6-ban 50mg van) naponta 3x1-et.
Szoktam írni a babavárós topicba, de változó intenzitással, sokszor nincs türelmem végigolvasni és válaszolgatni.

Dóri, Viki nagyon nagyot nőtt! Mi lett a legutóbbi vese uh eredménye?
Vendég

Benianyu, nagyon tetszik a barna kiscipő, nekem nagyon bejön ez a stílus!
Vendég

Tünde,
Köszi, nekem is bejön. Én simán hordanék ilyet, ha 38-as lenne. Apa is szereti az ilyeneket. :)

benianyu

Lehet kapni nagyban is hasonlókat. :)
Vendég

Benianyu!
Igen, már nagyon kis halványka, jól látod. :)

Tünde!
Lényegében szinte ugyanakkora maradt a legutóbbi uh-on, mint előtte volt 3 hónappal. De sajna ez nem jó hír (pedig már kezdtem épp örömködni akkor :roll: ), persze jobb, mintha nőtt volna.. :roll: Október elején kell menni újra és ha nem változik akkor izotóppal meg kell nézni. :( Egyébként változatlanul semmi tünete és jó kislány. :) Reméálem megússzuk a szadizást. :(
Vendég

Köszönjük Lili nevében is!

Ja és ma töki lompost sütöttem!

ayse

Sziasztok!

Szülinapi jókívánságokat köszönjün szépen! :)

Jó korán fent vagyok, mert Nolcsi kicsit taknyos lett és már 7-kor szirénázott, hogy be van dugulva az orra. :(
Én meg már nem tudok visszaaludni. :(

Tegnap állatkertben voltunk, összefutottunk Cleoékkal is, nagyon jó kis nap volt. :D
Ma meg készülünk a telekre, ünnepelni a kis makit.

Ildi!
Nekem tuti NEM jó a kedd, már szerveztem rá programot!

Tünde!
Jó utazást, remélem szép időtök lesz! :)

Prüntyi!
Remélem azért nem a gluténtől vannak Tüncsi problémái. :(

Csajok, segítsetek, a lisztérzékenység az NEM kinőhető, ugye?!

Juci!
Nagyon jók Marci ajándékai. :)
Mikor költöztök?

Ayse!
Lili drukk megy!
Örülök, hogy Andris jobban van :)
Én is nagyon szeretem a vénasszonyok nyarát. Ilyenkor már nem is vágyom a nagy melegre, csak erre a kellemes napsütésre, amiben kint lehet üldögélni a teraszon és egy pulcsiban napoztatni az arcomat.

Dóri!
Nagyon helyes Viki, szépen múlik a hemangióma is! :D

Benianyu!
Auchanos bácsi :( :(
Nekem is sok bajom van a magyar emberekkel, nagyon rossz a hozzáállás sok mindenben, sajnos. Csak az a baj, hogy a fiatalság is ezt látja a szülőktől, ez a követendő minta. :cry:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt Lányok!

Majola
Én úgy tudom, hogy pihenni és magneB6.
És szólni az orvosnak :wink:

Benianyu
MÉg semmi nem 100 százalék, egyelőre csak foglalót kaptunk és kedden lesz a szerződéskötés.
De egyik szemem :cry: a másik :lol: .
NÉzzük a dolgok felemelő oldalát.Nem leszünk messze, jó tágas lesz a lakás és tarthatunk babatalit. Már mondtam is Árpinak :lol: .
És Titeket pedig duplán szívesen látunk :lol:

BArbi
Kellemes ünneplést mára!
Ha költözünk, akkor nov 1-én legkésöbb.
De Danika szülinapjára ígérik, hogy elkészül a lakás.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Nagyon kedves vagy! :) :)

Barbi,
Kellemes ünneplést Leon szülinapján! :)
Nolcsinak jobbulást! :)

benianyu

Sziasztok Lányok!

Tegnap szuper napunk volt. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani a Gyöngyös-Mátrafüred közötti kis erdei vasutat programnak.

Nagyon szép helyen megy. Kb. 20 perc az út, amit még a pici babák is élveznek. Fent Mátrafüreden nagyon jó kis kiránduló részek vannak a patakokkal és forrásokkal. Aki nem akar túrázni az is ki tud dülni a parkban, vagy ehet valami finomat a jobbnál jobb bőfék vagy éttermek egyikéban.

Gyorsan dobok is fel pár képet.

Fölfelé csak a Balázsok mentek, mert Lacika a kocsiban durmolt.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép

Aztán fent megebédeltünk:
Kép Kép Kép

Visszafelé meg már a kis manófejű is felült a vonatra.
Kép

Én sajna lemaradtam, mert a kocsit is le kellett hozni valakinek. Aztán beszaladtunk egy cukrászdába pár krémesért és meglátogattuk a nagymamámat, aki kb. 40 km-re lakik onnan. Volt nagy örömködés a dédi és a fiúk részéről is. Főleg Bazsikával nagy a szarelem. Folyton ölelgeti simogatja meg puszilgatja a nagymamámat.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse

Te a gyerekekkel nem szeretnél eljönni a Fellegihez egy lakáskoncertre?

Andi, Manka, Ayse és még aki szeretne jönni

Szerintem menjünk együtt. Én vállalom, hogy felhívom őket, hogy adjnaka egy időpontot, amikor mehetünk.

Tünde
Jó utat Nektek. Érezzétek magatokat nagyon jól, pihenk sokat, és ha szereted a pizzát, akkor a strandnál, az utca sarkán lévő pizzériát nehogy kihagyjátok. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse
Most Lilinek küldjük a gyógypuszikat, és neki kívánunk jobbulást.

Juci
Merre költöztök? Lakóparkba, vagy régi házat újítotok fel?

Lányok!

Akkor maradjon a szerda. Ki is jön pontosan?

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?