Sziasztok!
Leonnak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Ayse
Szegény Andris! Gyógypuszik mennek, remélem, semmi komoly!
Én is szinte száz százalékosan így tapasztaltam, hogy azok a betegségek, amikor orvost is kell hívni, hétvégére időzítenek
Hajrá harmadik baba!
Azért ahhoz Neked is nagy lelkierő kell, hogy újra belevágj, nem? Nekem csak a rosszullét teszi nehézzé a dolgot, de Neked nem volt zökkenőmentes az utad Andrisig
Ma elmentünk Újpestre, a régi lakásunk mellett lévő játszótérre. Balázs kis barátnőjével mentünk, meg anyukájával. Először egy-két helyre beugrottam vásárolni / Stop Shop-ban van egy Siesta Outlet, 6-7Ezerért vannak bébicipők, előtte a Kenguruban néztem, ott 10-11./, vettem Gergőnek egy cipőt, meg néhány őszi ruhát a két fiúnak. A Siestában egyébként helyes cipők vannak, de nem nagy a választék, én is csak két cipő közül választhattam. 20-ast kellett vennem.
Aztán anyukatársamnak megfájdult nagyon a foga, elküldtem a régi dokimhoz, aki tudta is fogadni, én addig a gyerekekkel elmentem fagyizni, meg játszóra. Nem szerettem ott lakni annak idején, de most olyan jó volt a régi ismerősökkel találkozni, beszélgetni
Óriásit nőttek a gyerekek / most lesz két éve, hogy elköltöztünk/, van egy csomó kistesó, és tök jó, hogy a régi arcok még mindig járnak oda. Végül Apa eljött értünk, így hazafelé nem kellett metrózni
Ma megint bizonyítottak az emberek, hogy mennyire bunkók tudnak lenni, ha tömegközlekednek
Alig bírtam föltenni a babakocsit abuszra, mert csak bámultak lefelé, de nem mozdultak félre. Hát kénytelen voltam a lábára rátenni a kocsit, egyből arrébb ugrott... Aztán még Balázst is agyon akarták nyomni, ahelyett, hogy helyet adtak volna neki, végül a kegyelemdöfés: végállomáson szállunk le, Balázst előreküldöm, mondom, hogy várjon meg lent, én meg fölkapom a kocsit, hogy megyek utána, erre vagy nyolcan elém tolakszanak. Nem érdekel, hogy megszakadok a kocsitól, és nem segítenek, de a gyerekemhez engedjenek már oda! Bocs.
Jó éjt!
Judit