Szép jó reggelt, mosolygós hétvégét mindenkinek!!!
Rkata!:)
Jót mosolyogtam a megszólításokon:) Valahogy tényleg úgy van az, hogy hiába mondom, hogy anya, Norisz csak úgy szólít mostanában, hogy "gyoi, vagy doi":)
Pedig én az anyát preferálnám, de hát azt hallja mindig, hogy apa hogyan szólít:)
A kislányotok pedig zabálnivaló:))) És annyira hasonlít bizonyos képeken rád, nem mondták még mások???
A Csini Cseni kép, és a te képed között a hasonlóságot nem lehet nem észrevenni:)))
Olyan aranyos az avatarod, nincs meg ez a képed nagyobban???
A vizsgához szorítok, legközelebb biztosna sikerül!!!:)
Tirza!:)
Nemsokára talizunk!;)
Obea!:)
Gréti nagyon bájos:)
Ezen még nem gondolkoztam..., egy biztos, ha Norisz úgy fog minket szólítani, hogy Édes..., akkor nem fogom lehurrogni:))!
Jó egészséget nektek, de jó, hogy nincs semmi baj:)
Struga2!:)
Huuúúúú...
Tudod érdekes dolog ez a meggondolás... Mert egyrészt az örökbefogadóknak szörnyű érzés... Évekig vártak, szívükben hordtak egy babát, aki egyszercsak megszületett... hatalmas boldogság:)))
Az első hetek a legnehezebbek, hiszen egy újszülött szinte percenként törődést igényel! Szokja a világunkat, a szülei világát... Kapja és adja azt a rengeteg szeretet amit csak a család adhat!!!!
Aztán pár hét múlva kiszakítják ebből az éppen megszokott környezetből... Szülőknek egy rémálom, hisz heteket töltöttek már a babával...
És a rémálmon túl egy akkora csalódás....
(((((((( A szívük szakadhatott meg:(((((((((((
Másrészt: Az életetadónak van ideje átgondolni, hogy mit is tegyen... Bár a terhesség egy másállapot, mégis nagyon átgondoltan kell meghozni e döntést... Ami valljuk be, biztosna nem könnyű...
Tulajdonképpen megértem, hogy az életetadó mégis hazavitte a babáját, DEEEEEE
Muszály az örökbeadást alaposan átgondolni!!!! Mert nem csak az életetadó érzései számítanak, hanem a baba és az örökbefogadó szülőké is!!!
Mikor mi látogattuk Noriszt a kórházban, folyamatosam az zakatolt a fejemben, hogy most gondolja meg magát az életetadó inkább, ne máskor!!! Most még eltudom viselni, de ha hazaviszem az életem értelmét, akkor már neeee...!
De úgy tudom, hogy az ilyen esetek nagyon-nagyon ritkák!!! Hál' Istennek!!
Szép napot és jó talizást
Napsi