Új privát üzeneted érkezett!

Lostoto :lol: :lol: :lol: :lol: ez jóóóó
Vendég

Gabi,
én is megmosolyogtam a Lostoto-dat! :)
Igen, Dorkának mindenhova visszük azt a csikóhalat, nagyon szereti nyűni, enni... :)
Azt a rucit anyu vette neki még mielőtt megszületett volna. Már akkor is láttam, hogy a kapucni mindig is óriási lesz neki, de amikor feltettem... Hááát, jót röhögtem... :)
Te meg már megint lázas vagy?? Basszus... Mondjuk este fel szokott szökni annak, akinek van... De akkor is... Bújj be az ágyba, tea és/vagy bogyók!

Vero,
és az a lik amit beszúrtál... Az Univer is jó termék? Megbízható? Régóta van már a piacon? Te használtad már? Áron korában is volt?

Reni,
és a cukor annyira de annyira nem jó? Tény, hogy nem, de mennyire?? Ha beleteszik bébikajába, csak nem lehet annyira de annyira veszélyes... Vagy?? :? :roll:
Szupik a képek, Lara milyen kis csajosan könyököl!! :) Nemtom ki írta (talán Ági) de sztem is Dieter-re hasonlít jobban... :)

Ági,
húúú egyáltalán nem voltál okoskodó, jó, hogy ilyen kimerítően infoztál a kajákról! Ki is másoltam wordbe és el is mentettem a gondolataidat!! :) :)
Amiket írtam, hogy vettem húsosat is, még nem is akarom adni, csak megvettem, hogy legyen. Eláll. Itt a boltaban kicsi a választék, az áruházban meg válogathatok. Vettem kétfajtát, de természetesen nem azzal akarom kezdeni. :)
Megnézem nekem milyen képeim vannak rólatok és küldöm én is. Neked is azt írom, amit Reninek, hogy picit le fogom kicsinyíteni, nehogy hamar beteljen a postafiókod, de ha kell vmelyik eredeti méretben, szólj és elküldöm. :)

Csilla,
köszönöm neked is a kajás infokat, 3 gyerekkel már sejthetsz valamit... :D :D :D
Na, akkor zsúfoltra sikeredett a mai napod... Egy 3 gyerekes anyuka mikor pihen? :)
jajj, először nem tudtam mit lógnak bele a nagyok a kádba, aztán láttam, hogy Zóra virít bent!! :) :)

KÉpzeljétek, valszeg be fogom festetni a hajam, mahagónira. :lol: Korábban (pár éve :)) már voltam ilyen színű, de most marha furcsa lesz. Remélem Dorka meg fog ismerni... :lol:

Andi,
és te? Te mikor fújsz egy kicsit? :)

nadine81

Vero,
lik=kink!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Éssssssssss!!!!!!!!

Ezt sem írtam jól!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval:

lik és kink= link :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Na, most meg hol vagytok? :(

Én lépek, jó éjt Mindenkinek! :)

nadine81

Viol,
Koszi a kepeket neked is!!

Szerintem nem szukseges babaknak cukrozott kajat adni, mert a gyumolcsok pl. onmagukban is eleg edesek. A fogcsirakat tonkretehetik a cukrok,szoval amig nem muszaj en sem adom. A Bence kb. 2.5 evesen kapott eloszor csokit, a dedipapi 80. szulinapi tortajabol. Nem is dilizett miatta, mert nem tudta mi az. Amugy, ha jol tudom, az uveges kajak kozul, aminek "desszert" a neve, az mind cukros.

Vero,
En a Bencet 4, a Balintot 6 honaposan kezdtem hozzataplalni. A Bencet azert korabban, mert 6 honapos koraban vissza kellett mennem dolgozni, igy addigra mar muszaj volt mast is ennie a tejen kivul. En ugy probaltam az elso kanalakat, hogy ket szopi kozott. Igaz ugy irjak a konyvek, hogy szopi utan, de ugy nyilvan nem kell neki, mert tele a hasa.

Az elejen valoban ugy van ahogy Csilla mondta, hogy egy kanal az egesz amit eszik, szoval azert tenyleg kar az uvegeset felbontani.
Amugy a Balint is 7 honapos volt mar mire valoban nekialltunk rendesen a foziknek, gyumolcsoknek, mert 6 honaposan ugyan kostolgattunk, de nem nagyon fogadta el. Aztan utana is csak uvegeset, es -ahogy Csilla mondta-, nagyon nehezen fogadott el mast kesobb az uvegesen kivul.
A Bencenel meg kulon paroltam neki csirkemellet meg pulykamellet, es azt turmixoltam, a Balintnal mar a mi levesunkbol vettem ki a hust amit neki adtam. Igy megjobb ize volt. Persze ez akkor volt amikor mar megette azt amit en foztem.

Meg az ivasrol akartam irni (nem tudom valakit erdekel-e, de azert leirom :D ), szoval nekunk egyik gyerekkel sem volt cumisuvegunk. Ezt meg ugy csinaltam, hogy az elejen csak cici volt, aztan a fozik melle a folyadek meg mindig anyatej volt, es szipokas poharbol adtam nekik vizet. Eloszor kivettem a dugot, hogy rajojjon, hogy onnan jon valami, majd mikor mar tudta, akkor visszatettem, es igy rajott, hogy szivni kell. Aztan 1 eves koruk utan meg a tejet is ebbol kaptak. Igy aztan ott all a pinceben egy zacskoban az az uvegkeszlet amit meg a Bence szuletese elott vettem 6 eve, de soha nem hasznaltam.

Szoljatok am ram, nem akarom itt osztani az eszt!

Kép
Kép
agi

Mi az a Lostoto?

Ja, Vero meg kerdezted, hogy hol vettem a zoldsegeket. Nem tudom, mert Anyu vette mindig. Mondjuk az igaz, hogy az uveges elmeletileg vizsgalt, bio zoldsegbol, gyumolcsbol van, szoval nem tudom, ilyet hol lehet beszerezni?

Kép
Kép
agi

Lostoto= Lost című sorozatot . :lol:
Azt akarta írni, hogy Lost-ot, vagy Lostot és egy betű becsúszott. (Gondolom) :lol: :lol: :lol:
Én szívesen hallgatom a beszámolódat, nagyon hasznos! :lol:

Nekem nincs bajom a cumisüveggel, Ivcsi szokott üvegezni lefejt tejcit vasárnap mikor anyunál van. Annyira nem szereti mint cicizni...

Viol,
Az Univer=Kecskeméti. Megvette. :twisted:
Vendég

Ja, és én Kecskemétit adtam anno az Áronnak, ugyanezek voltak mint most. A Hipp is volt már, de az nagyon drága volt, és nem is szerette. Most nem tudom mennyibe kerülhetnek. :?:
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Ági!
A Lost című sorozatról van szó csak Gabó megtoldotta egy betűvel. :D

Gabóca!
Gyógyulj meg gyorsan.Csepegtess te is a Levi cseppentőjével de ne érintsed a szemedhez.

Erikák!
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT nektek!
Kép

Csilla!
Attila nem akar elmenni mert nem terveztünk Olasz nyaralást 1 éven belül.Jövőre Horvátország az úticél.Nem megyünk el szombaton az előadásra.Itt lesz Sopronban.
Szóval megkezdődött a nagyüzem!
Kitartást hozzá!

Bocsánat de nem tudom ki kérdezte,hogy Szonja hova fog oviba járni.
Április óta a kópházi oviba jár.Ismét kiscsoportot kezd hétfőtől.Anyós vagy a férjem hozza el.Egyébként anyós a dadusa.

Zsani!
Ne aggódj el fognak múlni a bibik.Gondolom gyorsan kellett a vérzésnél cselekedni és a tubus megsértette a garatot.
Nagyon sajnálom a kis Virágot,nagyon bátor kislány!

Most megyek én is Lostot nézni aztán alvás!
Jó éjt mindenkinek!Ágiéknak szép napot!
Kép

KépKép
eszti76

Rik!
Jó utat és érezzétek jól magatokat!
Kép

KépKép
eszti76

Kellemes hétvégét Mindenkinek! :P

nadine81

Ági,
én is azt mondom, mint Vero, nyugodtan oszd csak az észt, nagyon hasznos, nekünk, pici gyerekeseknek! :) Én ezt is kimásoltam! Hihihihihiiiii!!! :)

Cumisüveg Dorkának sem kell, és a cumi sem. Nekem nem baj. Őt meg ezek szerint nem érdekli... :)

Vero,
a Kecskeméti az olyan 169 vagy 199 Ft, a Hipp 300 felé van...

nadine81

Jó reggelt!!

Elnézést nem is figyeltem milyen hülyeséget írtam.

Nadine!Mahagóni?Az jó szín nekem is volt olyan biztos jól fog állni!! :D :D :D Különben is nagyon gondolkodom rajra,hogy újra befestem pedig azt mondtam,hogy soha többet,de néha kell egy kis változatosság.Na ezt majd még meggondolom.
Ó az,hogy lázas vagyok az még csak haggyán,de ráment a másik szememre is a kötőhártya.Úgy nézek ki mint egy űrlakó piros szemekkel.

Ági!Én is szívesen olvasom amiket írsz tényleg nagyon hasznosak.

Vero!Iván minden vasárnap anyudnál van?

Eszti!Horvát az jó jövőre mi oda megyünk.
Vendég

Cumisüveg hál isten nekünk sem volt sokáig"másfél hónap kb."amíg pótlás kellett neki aztán jött a szívós üveg.
Cumi pedig eddig csak alváshoz kellett utánna ki is köpte,de ez kb.egy hónapja megváltozott ugyanis rávan kattanva a cumijára.Hogy miért nem tudom,de ha meglátja mindjárt megy és dugja a szájába.
Már azt csinálom,hogy elrakom ne is lássa!
Vendég

Gabó,
nekem is volt már mahagóni, csak elég régen és kicsit furi lesz. De nem baj, én akarom, tök jó lesz! :) Meg le is vágatom. Úgy volt, hogy amikor bent voltunk Sopronban, megyünk unokatesómhoz is - ő vágja a hajam - de nem volt neki jó az időpont, majd máskor. De szülinapomig és keresztelőig mindenképpen meg kell oldani ezt a problémát! :D
És most már mindkéz szemed?! Basszus... :(

Én asszem ma már nem jövök, most pihi van kicsit, du meg jön egy volt ált. isk. évfolyamtársam meg a pasija babanézőbe. Húúú, ő jó beszédes, lesz téma, az tuti! :)

Sziasztok! :)

nadine81

Csőrös pohár nekünk is van, vettem, hátha... De az sem kell. Talán majd később. Különben Dorka sem ivott még mást csak tejet. Próbáltam párszor a teét, de több ment mellé, mint bele... :?
Vizet még nem, volt ugye az akis répalé, de az nem nevezhető mennyiségnek, szal csak a tejci.

nadine81

teét=teát :)

nadine81

Viol!
"mindkéz szemed?"(Gabónak írtad!Tök jó.Tetszett! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Egyébként nem írtál hülyeséget mert például a fogorvos(és nőgyógyász)harmadik keze a szeme! :D
Mahagóni?Izgin hangzik.Biztosan jól fog állni.Anyumé is mahagóni,sőt az enyém is volt egy röpke időre de csak kényszerből.
A történet a következő:a terhességem alatt nem akartam festeni a hajamat ezért lenőtt a saját színemre ami meglepő módon már nem volt olyan világos mint gondoltam.Ahogy megszültem anyut odarendeltem,hogy újra szőke nő szeretnék lenni fessen vissza.Megvettem az addig használt festékemet és anyu befestett.A végeredmény katasztrofális lett.Én meg csibesárga. :cry: :roll: :shock: :(
Másnap pedig mennem kellett a védőnőhöz és a dokihoz.Szóval ilyen fejjel nem akartam csúfkodni ezért anyu gyorsan hazaszaladt a saját(mahagóni) festékéért és így lettem mahagóni.Ja mondanom sem kell,hogy ez este 10 körül történt,szóval bolt nem volt nyitva ahol más színt vehettem volna.Érdekes voltam ezen színnel mert némely képemen úgy nézek ki mintha kucsma lenne a fejemen.Így a család kérésére elmentem a keresztanyámhoz(ő fodrász is)és 2 zacskó szőkítőporral,1 tubus szőke festékkel és ezüst habbal sikerült a fejemet szőkére varázsolni.Ekkor viszonta szőkítőpor akkora sebeket mart a fejemre,hogy elhatároztam többé soha nem festetek durva szőkére.Ezért vagyok most ilyen színű,amilyen.
Ennyi mahagónisságom röpke története.

Gabóca!
Szegénykém!Csepegtetsz?Leviével?Lehet,hogy hozzáértél a szemedhez a cseppentővel ezért lettél piros.Ez vírus és könnyen terjed.Elég ha hozzáérsz a szeméhez és aztén a sajátodhoz.
Javulást!
Akkor lehet,hogy rendőrnő leszel?
Szerintem az is nagyon érdekes!

KépKép
eszti76

Az előbb elfelejtettem megmutatni nektek a szenzációs recepciósunkat a fogászaton :D :
Kép

KépKép
eszti76

Csilla!
Ne haragudj de most találtam meg,hogy aug.31-ig küldjem el a képeket.Asszem az már elmúlt.Bocs. :oops: :oops: :oops: :oops:
Talán ma vagy holnap elküldöm nektek.

Reni!
Várjuk a fülbevalós képet Laráról!
Milyen volt a meló?

KépKép
eszti76

Nem minden vasárnap, de többnyire vasárnap 9-12 ig. :lol: Közben egyszer eszik 11 körük, mi meg pihizünk.
Vendég

Csilla!
Küldtem a képeket!
Kép
Most hívott az utazás miatt a nő.nemleges választ kapott arra vonatkozóan,hogy érdekel e az Olasz út.
Milyen szálás lehet 50ezer forintért Olaszban amikor a Balatonra mentünk le és egy szobáért 6 napra fizettünk 60ezret?!?!
Ha azt mondták volna,hogy a szálás,utazás,+gyerek őket terheli talán.De így nem!
Kép

KépKép
eszti76

Nadine!Biztos nagyon szép leszel.Jó dumcsizást!

Eszti!Édes Szonja ahogy ügyködik!! :D :D :D Nincs véletlenül olyan fényképed amin mahagóni vagy?És,hogy lettél csibesárga a szokásos festéktől?Jujj ilyen leszivatás nekem is volt,de nem lett a kobakomnak semmi baja.Lehet,hogy valami cullang sok volt benne valamiből.
Igen a Leviével csepegtetek lehet ez volt a baj,hogy a másikra is faszán átment.Lehet bemegyek az ügyeletre és iratok fel valami felnőtteset.

Vero!Ez akkor nagyon jó van egy kis szabadidőd.Kedves anyukád,hogy így beválalta.
Vendég

Igen még a rendőrösdi érdekel bár gyárilag selejt vagyok nem biztos,hogy átmennék az orvosin.
Egy próbát azért ez is megér.

Jó étvégyat az ebédhez,desszerthez!!
Vendég

Gabóca!
Szerintem te is ugyanazt a cseppet kapod csak saját üvegben.Fertőtlenítsed le Leviét.
Lefényképeztem 2 mahagoni képemet de szar lett.Azért felteszem,hátha látsz belőle valamit.
Kép
Kép

KépKép
eszti76

Vercsi!
Már ki is terveltem merre megyünk délután Ivánnal.Te nyugodtan otthon maradhatsz és pihenhetsz vagy amit akarsz.Én meg majd nagyképűsködöm 2 gyerekkel. :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Nézzétek meg ezt a honlapot!
Sok érdekes dolog van rajta. :D :D :D www.videa.hu

KépKép
eszti76

Eszti!Húúúúúúúúúúúúú!Hát jobb ez ami van.Így sokkal szebb vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az ott tetkó?Jól látom?
Szóval nagyképüsködsz!!!!! :D :D :D :D
Vendég

[quote]V írta:ercsi!
Már ki is terveltem merre megyünk délután Ivánnal.Te nyugodtan otthon maradhatsz és pihenhetsz vagy amit akarsz.Én meg majd nagyképűsködöm 2 gyerekkel.
--------------------------------------------------------------------------------

:( :( Már írtam sms-t, elfelejtettem a bornapokat! De bepótolhatod bármikor, akár holnap vagy amkor jó neked!!! Olyan aranyos vagy! Jók a képek, kicsit látni azért! Szonja éééédes volt!!!! :lol:
Vendég

Nézzétek meg ezt a honlapot!
Sok érdekes dolog van rajta. :D :D :D www.videa.hu

KépKép
eszti76

Csak gyors bekukk! Eddig olvasgattam az utolsó két oldalt!

Csak azt szeretném megosztani veletek hogy a gyümiket milyen sorrendben adtam a Szintinek:
alma, banán, őszibarack, nektarin, körte, sárgabarack, narancslé, szőlőlé, citromlé, szilva (ezt még csak ma adtam neki először - Frutapura alma-szilva 5 hónapos kortól). Talán nem hagytam ki semmit! A védőnő azt mondta hogy meggyet és szilvát és a többi magos gyümölcsöt ne adjam neki. Ide tartozik a meggy, görögdinnye, áfonya, szilva. Viszont a sárgadinnye mehetne, de még nem próbáltam.

Zöldségek (ezeket Szinti nem nagyon komálja):
burgonya, répa, sütőtök, karfiol, brokkoli, cékla, spenót, sóska, karalábé, zöldbab, zöldborsó, sárgaborsó
Azt mondta a védőnő hogy kukoricát és tökféléket még ne adjak. Mindent burgonyával adjak 1:1 arányban, kivéve a céklát, mert azt 2:1 arányban (burg.-cékla). A borsót pedig főzzem meg és szűrön paszírozzam át.
Később ha már egy adagot megeszik, ami kb. 2dl, akkor jöhet egy kis olaj, majd a sajt!

KépKép
nicika

Ja ananászlét is adtam neki (alma-répa-ananászlé Hipp - osztrák), viszont az egy kicsit meghajtotta úgyhogy egyenlőre nem kap belőle.
A sárgabaracktól pedig eleinte kiütéses lett, aztán rá egy hónapra újra megpróbáltam és nem volt semmi baj. Valószínűleg túl korán kapta!

KépKép
nicika

Vercsi!
Kép
Akkor majd máskor nagyképűsködöm!

Gabóca!
Lefotóztam a tetkómat,igen nehezen ment de a lényeg látszik.
Neked van?Ez az én egyik lázadó korszakom eredménye.
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!Sajnos nekem nincs annyit húztam halasztottam,hogy most már apa nem engedi!Nagyon tetszik!!
Vendég

Eszti!
Ez igen! En regen (ugy 12 eve kb.) a bokamra szerettem volna, de nem csinaltattam, hatha raunok. Most mar jo, hogy nincs, mert valoban rauntam volna. :lol:

Viol!
En is voltam voros, es derekig ero hosszu haju evekig, de aztan a sok festestol teljesen tonkrement a hajam, igy levagattam, es visszafesttettem barnara, hogy konnyebb legyen kinoveszteni a voroset. Azota volt daueros (na azt is egy kin volt kinoveszteni), ugyhogy most mar marad ez. (egyelore legalabbis) :)

Gabi!
El tudom kepzelni milyen jol nezel ki ket piros szemmel! Meg az lenne "jo", ha Apa is elkapna! :)

Nicika!
En ugy tudom, hogy a citrusok is allergizalok, igy azokat nem ajanljak tul koran, ananaszt szinten nem, ill. bogyosokat mint az eper, malna, szeder csak 18 ho utan. Tudom a bebietelekben benne vannak, nem ertem miert?
Borsot te mar probaltal paszirozni? En igen, azert vettem uvegeset. :D En is mindent krumplival keverve adtam (marmint a zoldsegeket).

Kép
Kép
agi

Ági!
Az életem egyetlen részlete amit évek óta nem unok az a tetkóm. :D :D Soha egy percig sem bántam meg,hogy megcsináltattam.
Lázadó korszakaim eredményei:egy orrpiercing,egy nyelvpiercing(amit csak azért vettem ki mert amikor terhes lettem hányingert okozott),egy köldökpiercing,csutka rövid haj.Ebből már egy sincsen meg. :D :D
A tetkóm örök!
Majd az unokáim elmondhatják:milyen menő az öreganyám,tetkója van!
Kép
Egyébként valóban érdekes,hogy a nem javasolt zöldségek,gyümölcsök(amit írtál)benne vannak egyes bébiételekben amiket 4hó-tól lehet adni :!: :?: :!: :?: :!: :?:

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Gabo!

A melo itt van a varosban ugyhogy kocsival 5 perc alatt ott vagyok!
Tök jo volt, egy kicsit ujra melozni. Csak 3 ora, de azert az sem rossz! Es igen optika! :) Es addig a papa tartotta itthon a frontot! :) Minden okes volt, meg ebed is vart! Lehet többször kellene mennem dolgozni! :) Hogy vagy? LAZ?

Vero!

En tenyleg csak a sütötökös kecskemetit vettem Laranak es az cukrozva van! En sem ertem miert, mert a sütötök mar eleve egy kicsit edeskes. A Tescoban a Hipp 320 FT körül van,dragabb mint itt!

Viol!

En azert nem adok Laranak cukrozott kajat, mert ahogy Agi is irta nem jo a fogacskainak es kekszet sem fogok neki adni 1 eves kora elött. Sajnos rengeteg fajta kaja van, de az meg nem azt jelenti, hogy mindegyik egeszseges a gyerköcnek! Ha erdekel leirom, hogy mire kell figyelni mikor megveszel egy üveges kajat! (AZ itteni elemelet szerint!)

Eszti!

Nekem lehet lenne egy baratnöm aki asszisztenskent dolgozik es melot keres! Aktualis meg?

Kép
Kép
reni76

ági!És neked van hosszú hajú képed?
Hát még csak az kéne,hogy a Balázs is elkapja.Jól néznénk ki.

Eszti!
Ennyi piercing.Nekem a köldökbe engedélyezve lenne,de még nem szántam rá magam.Inkább a tetkó kéne.

Reni!Hát ez akkor nagyon jó.És mikorra tervezed,hogy több órát is visszemész?
Most kezd felmenni a lázam+leszakad a derekam+alig látok valamit fájnak a szemeim és gyengének érzem magam.
Naggyából ennyi.Köszi az érdeklődést.
Vendég

320! Jó drága, ha belegondolsz h egyet minimum megeszik egy nap. Még szerencse hogy odébb van, majd kitalálom mi legyen (mondjuk Kecskeméti-Univer nem-cukros típusok + saját krumpli mondjuk keverve).

Eszti jó a tetkód!! Én is akartam régen, de megbántam volna. Én is megunós típus vagyok. A Lacié teccik, azt nem unom, de nem is rajtam van (má' többnyire ;))

Reni,
Írd meg mire kell figyelni, engem érdekel!

Citrusra is algériás volt az Áron, szegényke mire nem! :cry: De már minden allergiáját kinőtt, szerencsére! 8)
Vendég

Reni!
Hétfőtől várjuk a jelentkezőket,tehát jöhet a barátnőd.Nem lesz nehéz a bejárása Németországból? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Persze,adok egy számot amin jelentkezhet.Ha a nevét is megadod én ajánlhatnám./340-440. Korona fogászat/

Vercsi!
Öcsém tetkói nekem is nagggggggyon tetszenek.Nagyon férfias!SZERINTEM!
Én odavagyok a tetkós pasikért!!!!!Öcsémet is szeretem de nem úgy hoznak lázba mint a nem a családomba tartozó tetkós,kopasz pasik.

Gabóca!
Tetováltass egy piercinget a pocidra! :D :D :D :D :D
Nagyon sajnállak a szemed miatt!Rohadt rossz lehet.Gyors gyógyot kivánok!!!
Kép

KépKép
eszti76

Íme egy kép a hajat nem mosni akaró,duzzogó Szonjáról és jómagamról.

Kép

KépKép
eszti76

[quote]n írta:em mosni akaró

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mi van ma gyerekek?????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ma néztem egy műsort a Spektrumon és ott azt mondták:sokkal jobb ha házilag készítjük el a bébikajákat.Persze mivel ez egy Ausztrál ismeretterjesző film volt talán ott jobban ellenőrzik az élelmiszer alapanyagokat és nem fordulhat pl olyan elő,hogy mérgezett a pirospaprika. :( :( :( :(
Szóval a fene tudja melyik megoldás jó.A TV azt is szajkózta,hogy egyes bébiétetek kupakja mérgező anyagot tartalmaz.Persze azt nem írták melyiké.Az lett volna a fer ha azt is leírják.Az én kislányom Kecskemétit és az én általam kotyvasztott kajákat kapta és felnőtt! :D :D :D :D :D
A HIPP-et érdekes nem szerette.Nem is bántam mert iszonyú drága volt már 3 éve is.
A tejpép lazára csinálva volt a sláger nálunk.

A fogak épsége pedig attól függ mennyire és hogyan tisztítjuk őket.A fogorvoslás szerint nem játszik be genetika!Lehet édes,cukros kajákat adni a gyerekeknek ha utána jól megmossuk a fogukat.Ha van!Ha nincs azt nem károsíthatja!

KépKép
eszti76

Én imádom a Gáspár Laci és Szekeres Adrien dalát!
Ti ismeritek?
Most is az szól!

KépKép
eszti76

Kép
IMÁDOM!

KépKép
eszti76

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Egyre gyönyörűbb Iván baba!

Eszti!Köszi!Már teljesen kivagyok semmi erőm Levi is a sírba visz kurva hisztis.
Na,de nem sajnáltatom tovább magam.
Vendég

Igen ismerem és nagyon tetszik!! :D :D De főleg az Adrien hangja miatt!! :lol:
Ma este lesz a Sátánka imádom ezt a hülyegyereket aki játsza!!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?