Gabi,
én is megmosolyogtam a Lostoto-dat!
Igen, Dorkának mindenhova visszük azt a csikóhalat, nagyon szereti nyűni, enni...
Azt a rucit anyu vette neki még mielőtt megszületett volna. Már akkor is láttam, hogy a kapucni mindig is óriási lesz neki, de amikor feltettem... Hááát, jót röhögtem...
Te meg már megint lázas vagy?? Basszus... Mondjuk este fel szokott szökni annak, akinek van... De akkor is... Bújj be az ágyba, tea és/vagy bogyók!
Vero,
és az a lik amit beszúrtál... Az Univer is jó termék? Megbízható? Régóta van már a piacon? Te használtad már? Áron korában is volt?
Reni,
és a cukor annyira de annyira nem jó? Tény, hogy nem, de mennyire?? Ha beleteszik bébikajába, csak nem lehet annyira de annyira veszélyes... Vagy??
Szupik a képek, Lara milyen kis csajosan könyököl!!
Nemtom ki írta (talán Ági) de sztem is Dieter-re hasonlít jobban...
Ági,
húúú egyáltalán nem voltál okoskodó, jó, hogy ilyen kimerítően infoztál a kajákról! Ki is másoltam wordbe és el is mentettem a gondolataidat!!
Amiket írtam, hogy vettem húsosat is, még nem is akarom adni, csak megvettem, hogy legyen. Eláll. Itt a boltaban kicsi a választék, az áruházban meg válogathatok. Vettem kétfajtát, de természetesen nem azzal akarom kezdeni.
Megnézem nekem milyen képeim vannak rólatok és küldöm én is. Neked is azt írom, amit Reninek, hogy picit le fogom kicsinyíteni, nehogy hamar beteljen a postafiókod, de ha kell vmelyik eredeti méretben, szólj és elküldöm.
Csilla,
köszönöm neked is a kajás infokat, 3 gyerekkel már sejthetsz valamit...
Na, akkor zsúfoltra sikeredett a mai napod... Egy 3 gyerekes anyuka mikor pihen?
jajj, először nem tudtam mit lógnak bele a nagyok a kádba, aztán láttam, hogy Zóra virít bent!!
KÉpzeljétek, valszeg be fogom festetni a hajam, mahagónira.
Korábban (pár éve
) már voltam ilyen színű, de most marha furcsa lesz. Remélem Dorka meg fog ismerni...
Andi,
és te? Te mikor fújsz egy kicsit?