Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, nagyon szépen köszönöm a jókívánságaitokat!!

Rik, neked is nagyon boldog névnapot kívánok!!! Nagyon szép neved van!! :lol: :lol: :lol:

Majd jövök még.......

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erikáknak BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

KépKép
KépKép
mirama

Noel tegnap estére tök taknyi lett, ritka szar éjjelünk volt! Remélem ma jobb lesz.

KépKép
KépKép
mirama

Holnaptól jobb idö lesz? Befordulok ettöl a ramaty idötöl! Milyen augusztus volt idén?!

KépKép
KépKép
mirama

[quote="mirama"]H írta:miramaolnaptól jobb idö lesz? Befordulok ettöl a ramaty idötöl! Milyen augusztus volt idén?!

Igen holnaptól nyarat mond!
Jobbulást Noelnek!
Vendég

Valahol én is megfáztam Majdhogynem lázam is van fáj a torkincám kezdek náthás lenni.
Na mi begyujtottunk!!! :D :D
Vendég

Nekem is kapar a torkom. Mira is kicsit taknyi volt de két nap alatt lefolyt. Kapott homeos bogyeszt. Noel is kapja, jó lenne ha nem húzodna el. De nála mindig sokáig tart a taknyis kor. Fúj de utálom! A porszívózásnál amit müvel......

Neked is jobbulást!

KépKép
KépKép
mirama

Jobbulást, Noelnek, Krisztinek, Gabónak, Levinek, Alíznak, Virágnak!

katus78

Sziasztok! :)

na, időpontot azt kapott anyu, de a doki nem volt ott. POnt amikor odaértünk, akkor szólt ki az asszisztens csaj, hogy kb. egy-másfél órát késni fog. Azt már nem vártuk meg. Kenetvétel lett még volna. De majd máskor.

Gabó,
hát basszus, ez keményebb dió lenne, mint amire én is gondoltam... Szal gondoltam, hogy nem keveset kell majd tanulni és fizetni, de ennyit? Tényleg gondold meg, mert nehogy az legyen, hogy elkezded, aztán valamilyen okból idő előtt befejezed. Nagy elhatározás kell hozzá, drukkolok nektek/neked, hogy jól dönts! :)
Itt is qrva hideg van... Általában (mint pl. tavaly is) búcsúkor már be szoktunk fűteni, mert arra már szar idő van, de most már ma elindítottuk a kazánt. Itt hajnalra van marha hideg. Dorka is fel van öltöztetve rendesen, még zsák is van rajt, de mindig olyan hideg a kis keze... :? Ma reggelre még a kis orra is az volt. Szal az esti fürdetésre és éjjel/hajnalban elindítjuk, vagy elindul úgyis magától.
Én is akartam ám rendőr lenni, de én csak kamaszkoromban. :)

Anita,
hűűű, azok a "haverok" jól hangzanak! Csak vigyázz, nehogy minden kiüljenek a hintába sörözni!! :D :D :D
Naggyon jók a képek, Dávid is aranyos kiskrapek! :)
Remélem el is múlt az a szar mandulagyuszi és láz... :?

Zsanett,
Dubai, Dubai... Nekem Figoval kapcsolatban más jut eszembe... :D :wink: Valami olyasmi, ami a többieknek a kis Vin Diesellel kapcsolatban... :)

Zsani,
basszus, hát még mindig nincs vége a fizikai rossznak sem?! :( Sajnálom... Remélem rendbejön Virág. Olyan jó lenne már, ha nem kéne emiatt szenvednie szegénykének. És nektek sem...

Andi,
zeng a kiságy... :) Jajj Istenem, én néha ettől az egy szem kislánytól kinyúlok, csodállak, hogy így bírod! :) És még ide is van időd? :) Színes életed van! :) Ágnes nem hasfájós? Márton és Janka nem voltak azok?

Kriszti,
jobbulást a kis Noelnek!! Ezek szerint ahogy Alíz, úgy Noel sem szereti a porszívózást? :( Szegények. Szerencsére itt ezzel nincs gond.

Amúgy vettem pár bébikaját, hogy legyen itthon, ha... Gondolodtam azon is, hogy valamikor a héten adok neki pár kanállal, de azt hiszem megvárom a jövő hetet vagy még az azutánit is. Most egy hét alatt csak 5 dekát hízott, sokáig nem szeretnék várni azzal, hogy többet hízzon. Meglátom.

nadine81

Erikák BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!

Megvolt az évnyitó!
Képek:
Áron az évnyitón:
Kép
Utána a kocsiban Ivi apunál:
Kép
Majd a parkolóban (Interspar) eszike:
Kép
Vendég

Csilla!
Ez nem az a börze, bár nem lehet kicsi ha a BNV-n van :roll:
Biztosan jó is, de most nekem se lenne rá pénzem. Ma bevásároltam ovis ruhából a nagyoknak :cry:
Találtál normális helyet Pesten ahol ruhát is tudsz venni? Már a reál is jin-juan a Momában... Nem lenne extra igényem csak legalább pamut...

Viol, Ágnes nem hasfájós annyira mint Janka volt, Márton meg sírt mindenért, tapasztalatlan voltam és sokkal idegesebb is persze ezért. Most inkább a kimerültség okoz nálam néha türelmetlenséget, de ma sem aludtak el délután a nagyok és úgy tiszta dilisek este :roll:

Gabó, teszek majd képet, csak még a gépben :wink:
szalay73-ra küldhetsz nekem is (persze freemail :lol: )
amica

Viol!Nahát akkor jól megszivattak benneteket.Dorka,hogy viselte az utazást?Ahogy te gondolod úgy add majd neki a papit!! :lol: :lol:
Biztos ízleni fog neki!! :D :lol:
Biztos is,hogy jól megkell gondolni ezt a dolgot,mert nagyon húzós.
Majd meglátjuk!! :? :? :?
Jól is tettétek,hogy befűtöttetek,mert nyomi hideg van.
Én meg tuti bekaptam valami szart,mert annak ellenére,hogy kb.most van itt bent 25fok rohadtul fázok és tetőtöl talpig fáj mindenem.Ritkán szoktam így legyengülni,de most......!Még ahoz sincs erőm.Csak a pöttöm el ne kapja ha már én benyaltam tőle a kötőhártyás dolgot.Vigyázz ám a kicsinke menyemre nehogy megfázzon!! :wink: :wink: :wink:

Vero!Szupik a képek Éedes mind a két kiskrapeked! :lol: :lol: :lol:
Elnézést három és te is.De a gyerekek az elsők!! :D :D :lol: :lol:

amica!Kitartás!! :lol: :lol: :lol:
Oké küldöm őket holnap!

Na megyek durmolni,mert majd összeesek.Asszem kérek egy masszázst aminek elég kicsi a val,színűsége,hogy meg is fogom kapni.

Mirama!Javulást szinte az egész kicsiny családodnak! :) :)

Na jó éjt nektek és sok puszi a babóknak.
Vendég

Jó estét!

Gabó,fú ez elég bonyolultan hangzik,de ne add fel!Ugye mondtam,vigyázz nehogy elkapd a kötőhártyát! :wink:

Mi is bekapcsoljuk a fűtést pancsizáshoz már 3 napja.Én amúgy is fagyos vagyok...Ma mikor mentünk az orvoshoz a nagyobbik babakocsit vittük,nehogy felkapja a szél :lol: Kép

Vero,olyan arik vagytok a képeken.De tényleg! :lol:

Ma Bencét is megmérték végre.8960grammés 74 cm.70 dekát hízott,meg vagyok elégedve.Azt mondta a dr.nő,hogy 2szer kapjon főzeléket meg adjak már sajtot is.De milyen sajtot?És hogyan?

Erika Kép

Kép

Kép
hajnus

Erika

Kép
Kép
nercsi

Lányok, aki megnézi, írja már le, hogy bejött-e ez a kínai hókuszpókusz, vagy nem.
Most már nagyon kíváncsi vagyok!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!
Nekem mindháromnál bejött, de bejött a jónás módszer alapján is, amit az astro.com-on lehet megnézni, nincs most erőm megírni, hogy hogyan tudod megnézni, de itt a babaneten a fogamzás alatt a jónásos topikban régebben valaki megírta. Ahhoz a születésed helye és pontos ideje kell, vissza is lehet benne nézni meg előre is akár még százéves korodra is :lol: :lol: :lol:

Viol, régebben kérdezted, nem nem így terveztük a gyerekek nemét, de "tudtam", hogy mi lenne ha épp bejönne a hókuszpókusz :lol:
amica

jobbulást minden anyukának és babokának aki beteg!k

Nercsi:nekem bejött Vivinél a kinai modszer.
Remélem a másodiknál tévedni fog :) :oops: :roll: :D :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Erikak,
Boldog nevnapot!!

Amica,
Minden tiszteletem a tied, hogy 3 ilyen pici gyerekkel igy birod egyedul. Meg Marton is egy evvel fiatalabb mint az en Bencem, plusz a lanyok! En a kettovel is csordultig vagyok.

Hajni,
En trappistat adnek neki ugy, hogy a fozijebe kevered reszelve. Szepen beleolvad, es ugy olyan finom lesz tole a fozelek.

Gabi,
Hat ez a suli jo huzos, mert az Anyum is fogaszaton dolgozik, es naluk az asszisztensek mikor vegeztek a sulit, emlekszem nem volt egy leanyalom. Viszont biztos erdekes. Nekem szemely szerint nem lenne gyomrom a fogaszathoz. Amiket Anyu mesel neha!!....

Anita,
Nem gurul le a kisfiad az agyrol? Nekem a Bence meg 6 evesen is leesne, ha nem lenne az a kis racs feleseg az agya szelen.

Kriszta,
Jobbulast Noelnek! Milyen homeopatias bogyot adsz nekik? En majd par het mulva elkezdem a bronchowaxom kurat a Bencenek. Ez nem homeopatia, de felsoleguti megbetegedesek ellen erositi az immunrendszert. Otthonrol hoztam, jo draga, 3600ft egy doboz, de tavaly szinte nem volt beteg egesz telen, mig azelotti evben meg folyamatosan. Aztan amikor ez elfogy, akkor adom neki az Echinacea ang. nevu homeos bogyot.

Viol,
Anyukadnak nyilvan jobb amig nincs kipakolva, mert aztan megkeveredik a hormonrendszer gondolom. Csodalom, hogy igy jartatok a korhazban. Nekem maximalisan a legjobb tapasztalataim voltak a soproni nogyogyaszaton!

Zsani,
Szegeny Virag! Legyen mar vege ennek a kalvarianak! Nem csodalom, hogy egyelore nem akarsz ujabb babat, bar gondolom segitene elterelni a figyelmeteket!

Itt is huvosebb lett mara, delelott csak 6!! fok volt, de jovo hetre megint 30-at igernek.

Nem tudom mit akartam meg irni, ugyhogy inkabb lepek.

Kép
Kép
agi

Télleg Viol,
Milyen bébikaját vettél?
Vendég

Jó reggelt ezen a gyönyörű tavaszias reggelen.
Hát én úgy benyaltam valami nyavalyát,hogy este 39volt a lázam.Most reggelre már csak 37,2 remélem nem megy vissza.

Hajnus!Hát igen te megmontad,de így jártam.Annyira nem lett durva a szemem mint Levié csak piros és szúr és viszked!
Ezt a kínait én is megnézem kiváncsi leszek!!

Ági!Hova tudom neked a képeket elküldeni?Bizony húzos ez az egész dolog majd meglátjuk,hogy és miként legyen.
6-fok!!!!!!!!!Te jesszus!!BRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! :? :? :? :?
Vendég

Sziasztok!!
Köszi mindenkinek a jokivánságokat!!!!
Remélem tényleg jo idő lesz,mert ma estétől nélkülöznötök kell egy hétig!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ma megyünk Horvátországba éjfélkor.Remélem bejön amit egyiktek mondott,hogy mátol késő nyár lesz.Bár azt mondják,hogy vn egy hegység H.országban ami előtt szar idő van,ha azon átmész meg szuper!!!Igaz ez??? :idea: :idea:
Ma pakolodom.Remélem mire megjövök a betegeskedők is meggyogyulnak,mindenkinek jobbulást kivánok!!!Egyébként én is este a fürdetésnél befütöttem...
Nercsi
Neked 6 évesen megy már a Szecső suliba???Nem korai??Olyan nehéz ez a fránya suli,nagyok a követelmények....Csak mondom,hogy az én nagylányom 4.es lenne,de csak 3.-as,mert a 2.osztályt kértem az igazgatonőtől(!!!!!,lehet ilyet már)hogy ismételhesse,mert matekbol és szövegértésből nem igazán remekelt.Én (meg minden szülő)nem ezt akarja ilyenkor,hanemhogy menjen.Nagy áldozat volt ez neki is meg nekünk is,de azota látom,hogyjol döntöttünk,mert mostanra megy simán minden....
Amica

gratulálok a három gyermekedhez!!!Tegyél majd fel olyan képet ahol mindhárman rajt vannak...
Hány éves vagy???

Biztos van akinek nem válaszoltam,de nézzétek el,mert a fejem kettéáll a pakolástol,most meg a Gyereket várom hogy felkelljen,menni gyogyszertárba utipatikárt,meg Tecsóba,valami utikajáért....Na meg Kunát váltani....Ja ésa Réákának csak 3 orája van,arra haza is kell érni!!(minek kellett bemenni ezért???)

Sziasztok!!
Vendég

Nekem bejött Levinél!Ha most terhes lennék fiú lenne.
Vendég

rik!Jaj,de nagyon irigyellek.Én is akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó utat RIk-család!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gabó, gyógyulást!

Rik!
(Csilláé az iskolás Szecső, Nercsinek egy féléves kislánya van,
Alíz:wink: )
Jó nyaralást!
Most gyorsan csak ilyen dolgos képem akadt :wink:
Kép
amica

Jó reggelt! :)

Ági,
tulképp nem panaszkodok a nőgyőgyosztályra a tegnapi miatt, mert az időpont, amiért mentünk, az meglett. Az, hogy a doki késett és emiatt sokan és mi sem vártuk meg, az meg előfordulhat. Pech. Szal amúgy elégedett vagyok. Nagy Bálint is rendes akart lenni. Mert anyu hét elején elment privibe, hogy akkor megbeszéljék hogy legyen. Gondolta biztosan megvizsgálja. De csak beszélgettek, manit nem is akarta elfogadni, és azt mondta, hogy még lesz egy kenetvétel, de azt majd a kórházban, ha úgyis bemegy anyu az időpontért. Levehette volna priviben is és akkor az már vizsgálat és az már 5 ezer pénz. Így bementünk a kórházba két nappal később, de pechünk volt. Mindegy, ez van.

Hajnus,
Bencének sajtot? Én sem tudnám hogy és mennyit és egyáltalán... :shock:

Vero,
Kecskeméti kajákat vettem. "Sütőtökpüré", "Paradicsomszósz burgonyával" (ezek 4 hónapos kortól adhatók) és vettem "Almapüré csirkehússal" ill. "Csirkehús vgyeszöldséggel" (ezek pedig 5 hónapostól adhatók) Mindegyikből 2-2-t, hogy tudjam pár napig próbálgatni. Többfajtát még nem akartam, meglátom hogy ízlik neki. De még tényleg kacérkodok még csak a gondolattal, hogy mikor kezdjem...
Te hoyg tervezed, főzöl majd Ivánnak? Vagy konzerv? Vagy vegyesen?
Szupik a képek! :) Áron mit szól a sulihoz? Várta már valamennyire? Vagy "Fúj, suliba kell megint menni?" :) :?

Gabó,
Dorka egész odafelé úton aludt, aztán amíg felcipeltem a kórházba és lecipeltem, akkor is, csak akkor ébredt fel, amikor becsatoltam a kocsiba és becsaptam az ajtót. De ha összeszámolom, így is volt egy jó háromnegyed óra, annyit aludt. Az nála már jó. Ha annyi pénzem lenne, mint a dög, állandóan furikáznám a kis seggét, a kocsiban mindig kinyúlik. :D :shock: :D
Basszus, kúráld magad ám te is, az se jó, ha a szülő van legyengülve...

nadine81

Erika (Rik)
Jó utat nektek és kívánom, hogy legyen szép időtök!!! Remélem bejön az amit hallottál... :wink:

Andi,
jajj, de jó a kép!! :) :) Hogy nézik a "nagyok" a "picit"! :P :P :P

nadine81

Na, ennyit engedtem magamnak reggel, most húzok mosogatni... Van két borospohár is, tegnap estéről maradt... :D :wink: Ühümühüm... :D :wink:

nadine81

Amica!Nagyon jó ez a kép is édesek a nagyok ahogy nézik a hugit fürdés közben.

Nadine!Akkor elég jól bírta.Nincs nagy alvásigénye a kisasszonynak.Most megmár úgyis egyre többet lesz fent.Levi is rossz napközbeni alvó volt "2*fél óra",de átalutta az éjszakát és azaz ami számít.Boros pohár?????????????
Kúrálom iszok sok teát!!Gyógyszert nem zabálok azt már csak akkor ha nagyon kivagyok mint tegnap.
Vendég

Igen,
Dorka inkább bólogat, mint alszik, de apránként azért megvan neki a szükséges alvása. Meg ugye az éjjeli, nálunk is alszik éjjel. Tegnap pl. már fél 8-kor aludt, volt egy hajnali fél 4-es kaja, azonnali visszaalvás, és 7-kor kelt újra. Nekem ez így meg is felel. :)

Jajajaja, boroztunk. Na nem annyira, én 2 pohárral ittam meg. De az is csak pici pohár volt... :wink:

Én is útálom a gyógyszereket, nem tudom lenyelni őket!!! Algopyrint is 4-be töröm, de akkor is legalább negyed órás művelet, mire megzabálom őket... :? Kis koromban ez beletelt jó fél órába meg bőgésbe is! :) :) :) Én is csak akkor eszek ilyesmit, ha már nagyon durva a helyzet. Szal akkor tényleg beteg vagyok.

nadine81

Így kirándultunk tegnap Sopronba :)

Kép Kép

nadine81

Beszarás,de haláli jól néz ki ebben a kis kabátban!!Meg kell zabálni.Olyan szar,mert lassan jönnek azok a hidegek és már jól be kell őket öltöztetni.Ez a kedvenc kis csikóhala?
Vendég

De éééédes!

Andi, nagyon jó a családi-dolgos képetek, milyen nagy már Ágnes!!

Lara is csuda szép!!

Viol,
Tuti nem fogok főzni neki, mert ki tudja mi van a zöldségekben. Talán ha már 1 éves elmúlt. Akkor is lehet neki jó kis kajákat csinálni. :) Én bízom benne, hogy nem mernek a bébikajába beletenni semmi veszélyes cuccot, de nem bízom a talajban meg az esőben. :cry:
Amúgy főznék neki szívesen, talán majd olyasmit ami nem veszélyes (a répa úgytudom pl az, mert nitrát vagy nitrit vagy mia szösz lehet benne). Majd megkérdezem a védőnőt mit lehet adni (krumpli vagy nemtom). Szóval marha határozott vagyok. :oops:
Vendég

Na megint belázasodtam.Fasza!!!Megyek lefekszem a Husi mellé mára végeztem mindennel.

Szép délutánt!!!!
Vendég

Rik, azt hiszem te kérdezted :oops: :oops: :oops: , 33éves vagyok :roll:

Zsani, megnézetm a képeidet, talán már megismerlek az utcán, de ha mégsem szólj csak rám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindkétszer mi voltunk amikor nem szólítottál meg :lol:
amica

Sziasztok!

Erika!

Nalam nem jött be a kinai modszer!

Viol!

Nagyon szep a kislanyod, tünderi ebben a kabiban!
Mikor en is otthon voltam vettem Laranak kecskemeti kajat, sütötök püret. Es jobban izlett neki mint a Hipp! Aztan kiderült a turpissag! A kecskemetit CUKROZZAK! :( Ugyhogy többet nem is kapott!

Gabo!

GYogyulast!

Amica!

Aranyosak vagytok a kepen, hogy figyelnek a nagyok a kistesora! EDESEK! :)

Zsani!

Döbbenet, hogy meg mindig nincs rendben Virag! Nem akarod beperelni a soproni korhazat? Megerdemelnek!

Kepzeljetek holnap megyek dolgozni! Csak 3 ora, de mar nagyon varom! :) Dieter marad a Laraval itthon.
Kép NYARALUNK! :)

Kép
Kép
reni76

Kép BABATALI Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Viol,

Ezekkel a husos kajakkal ne kezdd a probalkozast! Eloszor csak zoldseggel vagy gyumolccsel, abbol is egyszerre csak egyet, hogy tudd melyik uti ki, ha esetleg ilyesmi elofordul. Gyumolcsnek almaval lehet kezdeni, zoldsegnek meg krumplival. Aztan ha jol tudom a zoldsegeket lehet ugy adagolni, hogy narancs szinuek (repa -ebbol valoban csak uvegest a nitrat miatt amit felsziv a talajbol, sutotok stb), majd zoldek (spenot, borso, -most a brokkoliban nem vagyok biztos, hogy az nem puffaszt-e esetleg? Mindenesetre kesobb mar az is mehet) Gyumolcsokbol meg banan, barack, es ha jol tudom a meggy is az elsok egyike, bar nem tudom milyen gyerek enne azt a dog savanyut meg. Amikor mar tobbfele zoldseget meg gyumolcsot eszik, akkor meg lehet probalni a hust (csirkemell, pulykamell, en csirkemajat is adtam nekik - a sutotok krumplival es majjal volt az egyik nagy kedvenc), aztan ha jol tudom talan 8 honapos kortol a sajtot, turot (fozibe keverve), es megkesobb a tojas sargajat. (Feherjet csak 1 eves kor utan, tehen tejet szinten). Ez igy ilyen szepen, nekem a Bencenel jott ossze, a Balint nem ette meg a "hazikosztot", igy o uvegesen elt. Azok meg olyan rosszak szerintem, semmi izuk, de o azt szerette. A Bencenek en ugy csinaltam, hogy mindenfele zoldseget megfoztem, lepureztem, es jegkockatartoban lefagyasztottam, aztan zacskoztam. Igy egyszeru volt, hogy pl: egy kocka krumpli, egy kocka brokkoli, egy kocka pulykamell, es kesz az ebed.
En a borsot mindig uvegest vettem, mert hogy a turoban lehet azt purezni heja nelkul? De mikor mar sokfelet evett, akkor volt a hutoben ceklatol kezdve karfiolig minden, es igy eleg valtozatosan lehetett etetni.
Jo hosszu lettem,es nem akarlak am kioktatni, csak gondoltam hatha van hasznalhato otlet is ebben a sokmindenben amit leirtam. :D

Rik,
Jo utat!

Vero,
Ivan olyan edes!! Mekkora! Nekem igy jobban tetszik a hajad mint osszekotve. Bar nyilvan kisgyerekkel az a praktikus.

Gabi,
Kurald magad. De szar, en ugy utalok beteg lenni! (Nyilvan mindenki nem csak en :lol: )

Kép
Kép
agi

Kép Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Reni,
Lara tiszta Dieter! (Nem tudom miert mondtam a talin, hogy rad hasonlit? :D )

Akinek van az en kolkeimrol kepe, azokat az agicalgary@freemail.hu cimre kuldhetitek. Koszi!!!

Kép
Kép
agi

sziasztok

andi
szépek vagytok!és hogy-hogy nem segítenek?az enyéim már nyakig vizesek lennének.mióta nagykádban fürdik zóra állandóan pancsolnak vele,teszek fel képet-azt vártam a fotógéppel,hogy míra mikor esik be fejjel a kádba.akkor a börze miatt nem izgatom magam,várok az őszire.

viol
én is imádom az ilyen típusú sapkát,kapucnit,olyan cuki dorka is ebben a ruciban :lol: :P
.szerintem meg főzhettek kaját nyugodtan,van olyan bébi,aki ha csak konzerv kaját kap,később nem,vagy csak nagyon nehezen áll át az anyafőztjére.meg most,amikor elkezded átszoktatni,csak napi 2-3 kanállal kell neki adni,folyamatosan növelni az "adagot",de a konzervet max 3 napig tárolhatod a hűtőben felbontás után,szóval szerintem a felét kidobod majd.inkább főzz egy negyed vagy fél krumplit,a levével,vagy cicitejjel hígítod(én vettem egy szűrőt,mindent azon nyomok(nyomtam át) és csak erre használom.és ha már a krumplit eszi mehet hozzá alma,vagy banán.de nem akarok okoskodni.... :oops: :roll: .meg szerintem még ráérsz vele,először próbáld a délelőtti gyümit.pici almát,vagy banánt reggeli meg ebéd között.nálunk csak szecső kezdte korán a főzelékezést(6 hónaposan),a lányok már 7 hósak is elmúltak,mire elkezdtük-addig csak a gyümi volt,és elég is volt.bár azért zóránál már rámszóltak,hogy ideje adni neki főzeléket(de addig sem éhezett sosem :lol: :lol: :lol: )

hajnus
én a sajtot mindig a paradicsomos krumpliba reszeltem(én is trapistát,mint ági),és isteni finom úgy.persze bármi máshoz is lehet reszelni

rik
én vagyok a szecsős :wink: .bár már lehet,hogy nem is olvasol el.én is úgy gondoltam,hogy marad még egy évet oviban(főleg a költözés miatt),de a soproni oviban is azt javasolták,hogy menjen nyugodtan iskolába,itt meg a második napon mondták már az óvó nénik,hogy menjen csak.okos gyerek(nem azért mert az enyém),nagyon érdekli minden,könnyen tanul.az oviban is búsúltak az óvó nénik(mármint a trefort tériben),hogy elmegy szecső,ki fogja a hosszú verseket hamar megtanulni.hááát,remélem nem lesz gond vele.ma reggel az ő hangjától volt hangos a terem,ő kérdezgette a tanító nénit mindenről.majd most délután lesz szülői(apa megy),meglátjuk mit mondanak :oops: :roll: :shock: :x :lol: :P :wink:

na,azt hiszem már ennyi,én annnnnyyyyyira elfáradtam ebben az első napban!reggel rohanni az iskolába,haza,itthon gyorsan összedobtam egy darástésztát,aztán mentünk az oviba-első nap ilyen ismerkedős,mindenki vitte anyát,apát,tesót,ott hemzsegtünk,míra végülis haza sem akart jönni,de ebéd után kitették a szűrűnket :lol: ,jöttünk haza aludni.ma jól érezte magát,kíváncsi leszek,hogy majd hétfőn,mikor "egyedül" lesz..... :shock: .

gyógyuljanak a betegek!(na meg az időjárás is) Kép Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Reni!Nagyon jók lettek a képek!De jó,hogy mész melózni!!!!Optikába ugye?Milyen messze kell bejárnod?Odamész ahol melóztál?

Ági!Küldöm a képeket!

Szemizo! mindíg Olyan jók képek a gyerekekről.Nagyon mosolygósak.
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok a tippeket!Ági nagyon szuper ötlet ez a "kockázás" :lol: Én eddig csak üvegest adta Bencének,most szeretném elkezdeni a főzést és pont ma beszéltük a férjemmel hogy hogy a fenébe fagyasszak le 2 csík húst például.De hát akkor így.
Mi Istinél most fejeztük be a broncho vaxom kúrát,szerintem érdemes minden ősszel "végigcsinálni".Hú,de hülyén hangzik!

GABÓ,GYÓGYULJ MEG!!!!!!

Kép

Kép
hajnus

Nálam bejött a kínai...

Kép

Kép
hajnus

nálam már zóránál nem jött csak be,de az első kettő igen!ez azért jó arány :wink: .a harmadik gyerek neme nálunk már úgy is mindegy volt :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Gabi!
Koszi a kepeket!!!

Kép
Kép
agi

Nagyon jól leírtad a főzést Ági, jó lenne ha így menne nekünk is (reméljük). Mikor kezdtél el adni nekik mást is mint tejci? Szopás előtt-után, reggel délben? Én a délre emlékszem, azt hiszem először délben kezdett enni mást kb 5 hósan. De az már rég volt. Másik hogy hol vetted a zöldséget? (Már amikor Mo-on voltatok) Honnan lehet tudni hogy okés-e pl. a krumpli? ??

Hajam, persze jobb így de ahhoz mindennap mosni kéne :shock: meg így kitépi mikor büfizik. :lol:
Vendég

Csak egy gyors bejelentkezés!

Nem tudom melyikőtök kérdezte a sajtot.Én Dávidnak annó reszelt trappistasajtot kevertem a kajájába,és együtt összeturmixoltam.Azóta bármilyen kajába ha van sajt,sokkal jobban ízlik neki.De medvesajtot is turmixoltam neki.Azt is szerette.
Most vár a varrnivalóm,apával elmentek csavarogni,úgyhogy csend van itthon egy kicsit.
Én meg most belehúzok a varrnivalóba meg a takarításba.

Pá!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Én is reszelve adtam neki trapistát 7-hósan.utánna mikor már rendesen rágott kockázva.
Most megyel Lostoto nézni.

Ági!Szívesen!
Vendég

Reni,
NEm mindeygik kecskemétiben van cukor, itt meg lehet nézni, én is pont ezért néztem meg (cukor miatt). A sütőtökben pl van, az igaz.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?