sziasztok
andi
szépek vagytok!és hogy-hogy nem segítenek?az enyéim már nyakig vizesek lennének.mióta nagykádban fürdik zóra állandóan pancsolnak vele,teszek fel képet-azt vártam a fotógéppel,hogy míra mikor esik be fejjel a kádba.akkor a börze miatt nem izgatom magam,várok az őszire.
viol
én is imádom az ilyen típusú sapkát,kapucnit,olyan cuki dorka is ebben a ruciban
.szerintem meg főzhettek kaját nyugodtan,van olyan bébi,aki ha csak konzerv kaját kap,később nem,vagy csak nagyon nehezen áll át az anyafőztjére.meg most,amikor elkezded átszoktatni,csak napi 2-3 kanállal kell neki adni,folyamatosan növelni az "adagot",de a konzervet max 3 napig tárolhatod a hűtőben felbontás után,szóval szerintem a felét kidobod majd.inkább főzz egy negyed vagy fél krumplit,a levével,vagy cicitejjel hígítod(én vettem egy szűrőt,mindent azon nyomok(nyomtam át) és csak erre használom.és ha már a krumplit eszi mehet hozzá alma,vagy banán.de nem akarok okoskodni....
.meg szerintem még ráérsz vele,először próbáld a délelőtti gyümit.pici almát,vagy banánt reggeli meg ebéd között.nálunk csak szecső kezdte korán a főzelékezést(6 hónaposan),a lányok már 7 hósak is elmúltak,mire elkezdtük-addig csak a gyümi volt,és elég is volt.bár azért zóránál már rámszóltak,hogy ideje adni neki főzeléket(de addig sem éhezett sosem
)
hajnus
én a sajtot mindig a paradicsomos krumpliba reszeltem(én is trapistát,mint ági),és isteni finom úgy.persze bármi máshoz is lehet reszelni
rik
én vagyok a szecsős
.bár már lehet,hogy nem is olvasol el.én is úgy gondoltam,hogy marad még egy évet oviban(főleg a költözés miatt),de a soproni oviban is azt javasolták,hogy menjen nyugodtan iskolába,itt meg a második napon mondták már az óvó nénik,hogy menjen csak.okos gyerek(nem azért mert az enyém),nagyon érdekli minden,könnyen tanul.az oviban is búsúltak az óvó nénik(mármint a trefort tériben),hogy elmegy szecső,ki fogja a hosszú verseket hamar megtanulni.hááát,remélem nem lesz gond vele.ma reggel az ő hangjától volt hangos a terem,ő kérdezgette a tanító nénit mindenről.majd most délután lesz szülői(apa megy),meglátjuk mit mondanak
na,azt hiszem már ennyi,én annnnnyyyyyira elfáradtam ebben az első napban!reggel rohanni az iskolába,haza,itthon gyorsan összedobtam egy darástésztát,aztán mentünk az oviba-első nap ilyen ismerkedős,mindenki vitte anyát,apát,tesót,ott hemzsegtünk,míra végülis haza sem akart jönni,de ebéd után kitették a szűrűnket
,jöttünk haza aludni.ma jól érezte magát,kíváncsi leszek,hogy majd hétfőn,mikor "egyedül" lesz.....
.
gyógyuljanak a betegek!(na meg az időjárás is)