Sziasztok!
Tina!
Üdvözöllek, kívánok mielőbbi pocaklakót!
Norwell!
Kende nagyon aranyos kis vasgyúró!És milyen sokat nőtt!Biztos ez az esős idő okozza
Juca!
ha minden igaz, én majd gyarapítom a focicsapatot
Nárcisz!
téged sikerült megtalálnom az iwiwen?
Tök jó, hogy lányaid leszenk.Én is inkább lánypárti vagyok, de most talán a gyerekgyáros akarat érvényesül
De utánna én jövök, és lány kérek
Sajnos ez is jellemző az eü.re, a kivételezés.Én eddig soha nem hivatkoztam rá, de itt Debrecenben ajánlatos.És mivel mostmár nem csak rólam van szó, élek is vele!Örülök, hogy sikerült jó szakembert találni, és hogy nem olyan súlyos a helyzet.
Várom a vidijót!
Kacsa!
Akkor mostmár munkanélküli vagy?Vagy még a cégnél?
Bogica!
GRATULÁLOK!Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok!
Voltam ma a 12 hetes uh-n, és mindent rendben találtak!!!
1.2 mm a nyaki redő.A combikája 9 mm!Hossza 6.7 cm, tehát 2 nap alatt 2 mm-t nőtt
Eleinte alig mozgott, csk intett egyet, aztán mikor le akarták mérni a a combiját, nem akarta kinyújtani a lábát, így elkezdteék, ütögetni a hasamat, meg nyomkodni, ami nagyon kellemetlen volt, neki sem tetszett, úgy bukfencezett közben, majd kiugrott
Szegény baba.
Utánna 10 percig még feszült a hsam, éreztem, hogy nem jól érzi magát.Mondták is az uh-sok, hogy nem csípi őket
De láttam a lábujjait , megszámoltuk, 5 van az egyiken, amásikat nem láttam jól.
Utrogenstanrol azt mondta a doki, hogy fokozatosan már leépíthetem.A lepény a hátsó falon tapadt, de eléri a méhszájat, így a sexel csk nagyon óvatosan
Azt modta, hogy a 18 hetin majd látjuk, hogy feljebb ment-e már, akkor már nem olyan rizikós.