Új privát üzeneted érkezett!

Norwell!

Kende csajozós vigyora elbűvölő :lol:
Korosztályerror KOROSZTÁLYERROR :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam tegnap jönni, most is egy gyors beugrásra van időm. :(

Dina, Bogica!

Gratulálok a babákhoz,kivánok sok örömet és boldogságot!

Millió puszi Mindenkinek

Zsúka
zsúka

Lányok!

Fent van a videó!
:lol:
csak rákkatintotok, és letöltés. Sokáig fog tölteni, mert a feltöltés is sok iső volt, lehet akár egy óra is. Azt nem tudom hogy nektek mennyi lesz. Ez viszont 23 perc, zene is van alatta. :lol:
Ugyanez vonatkozik a 12. hetesre, arra is várni kell.
Ugye Kacsa :wink:
Türelem videót terem. :wink:

Juca!
Nem érdekel. Végre jól jött a Margit után (ahol beletojtak abba, hogy mi van velem), hoyg itta MÁV-ban körbenyalják a seggemet :lol: Nekem baromira jól esett, hogy értékelik...
Mondjuk baromi rendes mindenkivel a csajszi, de nem akármenniyre :)
Hát azt nem tudom, hoyg milyen lesz két kiscsajjal... :shock:

Heni!
Ezt én sme tudtam, de akkor én is maradnék. Én is így léptem le a főnökömtől :lol: . Bár sokat kellett várnom, mert 9 hónapig dolgoztam egy HP mellett, de aztán belenyögtema szemébe, hogy bocsi, én most babázok, és táppénz :)

Bogica!
Gratulálok!!!! :lol:

Angie!
Azt hiszem, hoyg két petéjűek lesznek, mert az elején 2 sárgatestet láttak, és van elválasztó burok is. Ami mondjuk nem zárja ki az egypetéjűséget sem, tehát bármi lehet.
Viszont így kell kislányt csinálni. Mi hétfőn voltunk együtt sokat, mert búcsúszkodtunk Tomival. kedden mentem Rodoszra, és szerintem szerdán volt PÉ-m. Tehát csak a sok lányos sperma maradt a petevezetőben, és ott várakoztak. :lol:
De a PÉ-t csak tippelem, mert előtte lett csak 28 napos a ciklusom a vetélés után.

Kacsa!
Ha a magándokid leveszia kenetet, és megjön az eredmény, akkor a másik orra elé dughatod, hogy itt van. Nem vagy köteles neki is megengedni, mert a terhességhez 1 évnél nem régebbi leletet kérnek. Tehát ez azt jelenti, hogy akkor kilövöd ezt a dokit.
Másrészt meg mi az, hogy jelentkezned kell a körzetinél? Nekem ez nagyon furcsa.

az oldal: www.flogi.atw.hu
jó szórakozást, és sok türelmet :lol:

Kép
narco

Sziasztok!

Tina!
Üdvözöllek, kívánok mielőbbi pocaklakót!

Norwell!
Kende nagyon aranyos kis vasgyúró!És milyen sokat nőtt!Biztos ez az esős idő okozza :lol:

Juca!
ha minden igaz, én majd gyarapítom a focicsapatot :lol:

Nárcisz!
téged sikerült megtalálnom az iwiwen?
Tök jó, hogy lányaid leszenk.Én is inkább lánypárti vagyok, de most talán a gyerekgyáros akarat érvényesül :lol: De utánna én jövök, és lány kérek :lol:
Sajnos ez is jellemző az eü.re, a kivételezés.Én eddig soha nem hivatkoztam rá, de itt Debrecenben ajánlatos.És mivel mostmár nem csak rólam van szó, élek is vele!Örülök, hogy sikerült jó szakembert találni, és hogy nem olyan súlyos a helyzet.
Várom a vidijót! :D

Kacsa!
Akkor mostmár munkanélküli vagy?Vagy még a cégnél?

Bogica!
GRATULÁLOK!Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok!

Voltam ma a 12 hetes uh-n, és mindent rendben találtak!!! :D
1.2 mm a nyaki redő.A combikája 9 mm!Hossza 6.7 cm, tehát 2 nap alatt 2 mm-t nőtt :lol:
Eleinte alig mozgott, csk intett egyet, aztán mikor le akarták mérni a a combiját, nem akarta kinyújtani a lábát, így elkezdteék, ütögetni a hasamat, meg nyomkodni, ami nagyon kellemetlen volt, neki sem tetszett, úgy bukfencezett közben, majd kiugrott :( Szegény baba.
Utánna 10 percig még feszült a hsam, éreztem, hogy nem jól érzi magát.Mondták is az uh-sok, hogy nem csípi őket :wink:
De láttam a lábujjait , megszámoltuk, 5 van az egyiken, amásikat nem láttam jól.
Utrogenstanrol azt mondta a doki, hogy fokozatosan már leépíthetem.A lepény a hátsó falon tapadt, de eléri a méhszájat, így a sexel csk nagyon óvatosan :( Azt modta, hogy a 18 hetin majd látjuk, hogy feljebb ment-e már, akkor már nem olyan rizikós. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Juca!

Én úgy tudom, hogy a körzeti nőgyogyihoz mindig kell járni, ő végzi a hivatalos terhesgondozás, ő írja ki a vérvételt, ő ír ki táppénzre, ő mondta, hogy ki a védőnő, a védős terhesgondozás is ott van az ő rendelőjében. Itt Db-ben mindenki jár a hivatalos körzetishez is + vagy a választott vagy a magán dokihoz is.

De mostmár magam sem tudom, hogy akkor most mi a szösz van?!?

Elvileg jövő héttől van már a magándokim, felkeresem akkor és átbeszélem vele a bürokratikus utat is. Lassan már a bürokráciával kapcsolatban több kérdésem van, mint azzal, hoyg hogy hogy nő a bébi és hogy kell majd gondozni ...

Melót mostmár értem, hogy hogy gondoltad. Igen, a pályázatírás az picit más dolog, sajnos könyvelésnél nehezebben bontható meg a meló helyileg, mert ha bemegye a céghez az ügyfél, hogy megnézzen pl. egy számlát, akkor ciki azt mondani neki, hogy bocs, de kukutyinban van a kolleganőnél.
Egyébként a pályázatírásra már én is gondoltam, de gondolom, ahhoz is kell vmi. tanfolyam vagy vmi. előélet. Mert hiába van egy közgás fősulim + 3 éves könyvelői multam, azt se tudnám, hogy hogy kezdjek neki egy ilyennek.
Még a tanításra gondoltam, talán még az a legkivitelezhetőbb, idejön a kölök, kiokítom, aztán mehet amerre lát!

kacsa14

Kacsa!
Gratulálok a babóhoz, remélem továbbra is tartja a szép növekedési ütemet :)

Juca!
Mit jelent az, hogy korosztályterror??? :oops:

Kép
narco

Nárcisz!

Biztos nagyon jó volt látni a kislánykákat. Gratulálok!
Hát az 5 kg-os hízás terhesség alatt tényleg nagyon kevés. Én sem szeretnék majd nagyon meghízni, de ez azért kicsit durva így.

Kacsa!
A körzetis nődokihoz miért muszály elmenni? Nem azzal csináltatod a rákszűrést akivel akarod?
Nekem pl. legutóbb a korházban az ügyeletes csinálta, amikor nem tudták eldönteni, hogy vakbél vagy nőgyógyászati problémám van-e. (Vakbelem volt.)

Heni!
Én is hasonló cipőben járok. Nagyon jó lenne egy új munkahely, de a bébi project miatt ezt egy kicsit elhalasztom. Igaza van a Kacsának abban, hogy nem mindegy, hogy honnan mész el szülni. Ezért szerintem ki kell bírni azt a kis időt, aztán majd utána váltani.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Nárcisz!
Mi is hétfőn voltunk együtt, de nekem kedden volt pé-m, így fiúk előbb startoltak, igaz?eddigi álmaimban mindig fiú volt :lol:
Megyek vidijózni!

Kép
pankaa

Narco!

Hát igen, a türelem tényleg videót terem ... :D

Mostmár végképp nem tudom, hogy akkor most mi van. NEM KÖTELEZŐ JÁRNI A KÖRZETI DOKIHOZ????????????

Pankaa!

És a korára nem mondtak semmit???

Most úgy áll, hogy ma kezdtem a párom cégénél és majd onnan megyek tp-re. :D :)

kacsa14

Eszti!
Persze azzal csináltatom a rákszűrést, akivel akarom. Bár most úgy ált. senkivel sem akarom. Még Apa se járkál odabent nem hogy egy doki matasson mindenféle cuccal. De mindegy, ezt megoldom, ezen lépjünk mostmár túl, mert látom, hogy mindenkit nagyon bekavartam.

Mostmár azt nem tudom végképp, hogy akkor kell járni a körzeti nőgyógyászhoz vagy elég kipécézni egy szülészorvost (akár magánrendelésen is) és elég csak ahhoz járni?

kacsa14

Mi is szombat-vasárnap voltunk együtt és szerdán kezdett emelkedni a hőm, tehát ez alapján én is lányra számítok. :)

kacsa14

Kacsa!
Tényleg írtad :oops: (szitaagy szindrómában szenvedek)
A korát nem a centik után számolják, hanem az utolsó mensi után, de majd utánna nézek a CRL táblázatnak, hogy ez alapján milyen idős :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Szerintem megfogadom a tanácsotokat és maradok.
Októberben megyünk a Kaáliba, valószíű novemberben stimu és decemberben beültetés és várjuk az eredményt. Eddig ez a tényállás idáig és optimista hozzáállásommal réménykedek, hogy sikerülni fog és egyből elmegyek táppénzre.
Ha esetleg mégsem sikerül akkor viszont mindenképpen váltok az orvos 3 hónap várakozást mindott a két beültetés között, mert mi fagyasztani is szeretnénk és nincs szükség annyi herce-hurcára. (remélem inkább az első eset fog fennállni).
Tehát mindenképpen csak decemberig kell kibirní.
Köszönöm a tanácsokat

Puszi
Heni
szalai heni

Kacsa!
Nézd, ez nekünk bejött, de ne számíts erre mindenképpen. Látod Évi77-nek is lányocsája van, és mégis tudták mikor van PÉ. Csak van egy ilyen szemlélet, hogy a lányos spermák jobbak, illetve tovább bírják.
Nődoki: itt Budapesten úgy van, hoyg beesel az egyik kórházba, amit úgy választasz ki, ahogy akarsz. Aztán kinézel egy dokit, aki megmondja, hoyg elvállal-e. ha igen, akkor elkezdia vizsgálatokat.
Ha viszont magánrendelésre jársz, akkor oda, csak fizetsz érte. Aztán ott lehet szülni, ahová éppen beesel (ezt mondjuk indokolt esetben elmegy, de átvágni a dokit????), vagy szülhetsz ott (ez a gyakoribb), ahol a magándokid egyébként is dolgozik.
Nincs olyan, hoyg körzeti nődoki.
Biztos, hogy vidéken sincs, mert a sógornőm helyileg Szikszóhoz tartozna, de az első babája Sátoraljaújhelyen, a második Miskolcon született.
De kérdezd mega védőnődet is, hogy ott milyen dokitól fogadnak el igazolásta trehesgondozásról. de szreintem mindent elfogadnak.

Kép
narco

Narco!

Korosztályerror: nekem kicsit fiatalka a srác :lol: Kingának még bejöhet, de sztem a fiatalabb lyányokra fog bukni.

Kacsa!

Pesten ill. még előtte nem találkoztam azzal az intézménnyel, hogy körzeti nődoki. Ha valaki SZTK-ba megy, akkor az van, akit kap. Ha választ magának magándokit, akkor ahhoz jár mindennel, ha terhes, ha nem. Nekem ez volt egyértelmű. Minek menjen az ember duplán? Erre kérdezz rá a magándokinál, mert lehet, hogy azt mondja, hogy csak hozzá menj! Ő beutal mindenhova ahova kell. Ha kell rákszűrés, akkor kell, de te dönts, mikor kinél!

A tanítás jó ötlet. Pályázatíráshoz kell rutin, ismerettség, és jó sok ideg! Iskola a legkevésbé sem sajnos. Én mindhárom oldalon voltam, írtam, voltam kedvezményezett, és voltam kedvezményezetteket elszámoltató szervezet :-) Ezen a téren elég dörzsölt vagyok! Van is elég ősz hajszálam!

tjuca

Nárcisz!
Nekem a filmet nem tölti be, csak a zenét :(:(
Vendég

Angie!
Szólni fogoka férjemnek, de szerintem ne a megnyitást válasszátok, hanem a lementést, utána max törlöd a gépedről.
Bár nem tudom, hogy tudjátok-e, de nagy gebasz van a chellónál. Ha megnyitást választod, akkor nem lesz elég az adatátvitel sebessége a lejátszáshoz.

Kép
narco

Na, körzeti doki még egyszer és utoljára, utána tényleg befejezem a témát. Szóval itt Db-ben az tuti, hogy be van osztva, hogy melyik utca, melyik dokihoz tartozik, tehát ha az SZTK-ba mész, akkor sem ahhoz aki tetszik, hanem ahova tartozol. Egyébként a körzeti nődoki és a védőnő is tudja, hogy magéndokihoz is járok, de egyik sem mondta, hogy akkor a körzetihez miért mentem. De mindegy is, hogy hol hogy van, jövőhéten elmegyek a magánhoz, aztán megbeszélem vele ezt is.

Pankaa!
Tudom, hogy a mensi alapján számolnak, de az csak egy vélhető támpont, ha az UH-s méretek alapján úgy tűnik, hogy idősebb a baba, akkor módosítják a szülés várható dátumát. (Mert az ugye nem szentírás, hogy a petének pont félidőben kell repedni.)

Egyébként itt van egy magzti méret táblázat: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Ugye, kismamik? Erősítsetek meg vagy cáfoljatok!

Narco!
Megnéztem a lánykákat! Nagyon jók a felvételek!!! És a szívhang!!!!! Teljesen elaléltam!!!

Anyunak még síma magnókazin megvan az én szívhangom is. :)

kacsa14

Nárcisz!
Nekem nincs olyan, hogy lement vagy másol. Ha ráklikkelek a képre, akkor megnyitja a Window Media Playert, és ott csak a hang megy. Próbálkoztam jobb egérgombbal is de, én mást nem tudok csinálni :(
Vendég

Panka! Kacsa!

Nálam az UH-n mindig menstruáció alapján számoltak, a doki, mindig az uh alapján, ami kb. egy héttel volt kisebb (hosszabbak a ciklusaim). Nos kiírt dátumom máj. 23 volt, ezt toltuk 28-30-ra, majd 22-én szültem (burokrepivel, de előző este távozott a nyákdugó). Szóval a kiírt dátum egy ref. érték, amit a kölkök nem olvasnak, ld. Bogi Izája :wink: Inkább az az érdekes, hogy az uh-k között jó ütemben fejlődjön, és az orvos azt mondja, hogy minden ok. A kiírás dátumát, és a szűrővizsgálatok dátumát is inkább az uh-hoz igazítják, ld. AFP, de nem minden orvos! A védőnők meg ragaszkodnak a menstruációból számolt dátumhoz általában. Így lehet, hogy van három dátumod, és a gyerek fütyül rájuk és akkor születik meg, amikor akar, akár hetekkel előbb vagy később :lol:

tjuca

Nárcisz!
Nagyon tetszett, az elején nyeldestem a könnyeimet, olyan megható volt :D
Egyébbként nekem 9 perc alatt töltötte le, és csak megnyitottam.
A részletekhez nem értek :oops:

Kacsa!
Köszi, megnézem.Eddig még nem módosítottak 1x sem, és mindig ugyanannyival nézik nagyobbnak. :roll: De nem baj, legfeljebb ő is olyan égimeszelő lezs, mint mi :lol:

Kép
pankaa

Kacsa!
A táblázat alapján már tényleg 13 hetes :roll:

Juca!
Igen, még nem tud olvasni :lol: Engem nem is izgat, ő tudja mikor akar kibújni :D A lényeg hogy mindig minden rendben legyen!

Kép
pankaa

Niki!

Te is hianyozni fogsz! Remelem azert neha be tudsz majd nezni hozzank! :)
Sajna itt is jönnek a hidegebb idök, de szerencsere csak reggel es este van hideg napközben eleg jo idö van meg. A medencet viszont holnap leengedjük, mar nincs sok ertelme.

Angie!

Örülök, hogy elindultok a remelem nem tul göröngyös uton, teljesen megertem, hogy nem akarsz mar varni vele. Ha minden rendben legalabb megnyugszol. Ha viszont bibi van, hat azert vannak az orvosok, hogy segitsenek nekünk. Es igy vagy ugy de babank lesz! Ami az optimizmust illeti, hat en is el tudom neha hagyni magamat, de szerencsere itt vagytok TI, akik eröt adtok!
Ès nagyon tetszett amit irtal Nekünk, èn is ugyanezt erzem Veletek kapcsolatban! :D

Brill!

Köszönöm! :D Nagyon drukkolok neked is!

Aniko!

Mint, ahogy Angie is irta hidd el, hogy sikerült! Puszi :D

Pupy!

Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a dokinal! Hamarosan jön a bebyke is! :D

Narcisz! :D

Mi volt a belgyogyasznal?

Unique!

Laura meg mindig naggyyon szep! Sajnalom, hogy te sem tudsz jönni de azert meg hallunk rolatok igaz? :D

Szep napot mindenkinek!
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Niki!
Vigyázunk Magunkra! :lol:

Unique!
Nagyon szép kislány Laura!
Bűbájos! :lol:

Kati!
A te családod is gyönyörű! :lol:

Panka!
Grat. a 12.heti uh-hoz!Szép eredmények! :lol:

Norwell!
Kende nagyon jóképű srác!Majd barátkozik a mienkkel! :lol:

Tina!
Üdv közöttünk!Mielőbbi babásodást!

Évi!
Dóri bűbájos a képen!
Az én férjecském rakott el egy rossz billenytyűzetet a gyereknek! :? Ezek a férfiak! :lol:

Bogica!
Gratulálok Izabellához!Nagyon szép méretei vannak!Biztos gyönyörű!!!! :lol:
Kép

Lányok!
Olyan fura volt, hogy nem kellett ma suliba mennem!Úgy hiányoznak a "gyerekeim"!Nagyon szerettem őket!Végig azon gondolkodtam, vajon mi van velük!Pedig nélkülem is megy az élet és tényleg jó kezekben vannak!

Most, hogy Bogi is megszült én jövök! :lol:
De lehet, hogy Duddu-Réka megelőz!
Kedves Brill!Most kezd a zabszemeffektus beindulni!

Mátra!
Hogy vagytok?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Narco!

Megnéztem a videót! nagyon szuper! Te életed legszebb éveire készülsz és nem a legbrutálisabbakra! Gyönyörűek a lányok már benn is látni! Olyan szép kis pofijuk van! Az egy is csoda, nemhogy kettő!

tjuca

Csibe!

Billentyűzet :wink:
Nyugi minden rendben lesz! Ez már csak hagyomány!

A gyerekem barnamedvét játszik és alvásrekordot döntöget!

Na lesz még ennek böjtje!

tjuca

Lányok!
Megőrülök!!! Miért nem tudom én lejátszani a videót. Itt mindenkinek sikerül? Pedig nem vagyok totál hülye a géphez. A Babáink menű alatt ráklikkelek az Ultrahang Videókra, és akkor feladja a fényképét a két UH videónak, fölött írja, hogy 12. heti, 23. heti, és mást semmit. Ha a képre kattintok, akkor megnyitja a Windows Média Playert és ott csak a hangot kezdi el játszani, és a kép helyén semmi nem jelenik meg.
Ti hogy csináljátok?
Vendég

Juca!

Én is mormota lettem. Apa már aggódik, hgy mormota lesz a gyerek is! :D De aztán felolvastam neki az egyik kismamából, hogy pont most jön az álmosság, és aludjon, amennyit bír, úgyhogy mostmár van alibim a sok-sok durmolásra.

Ált. Barátok közt után már húzom a lóbőrt és egyre később kelek. Ma reggel pl. 9 után.

kacsa14

JUca!
Szegény Kingát biztosan megviseli eza hülye idő. Néha ilyen, néha olyan.
Igen, ez a legcsodálatosabb dolog. Tudod hiába tudom a menetét a biokémiai hátterét, de nem tudok betelni a fogamzás, babavárás misztikumával. Eddig megfoghatatlan volt számomra, de tegnap úgy láttam őket, ahogy eddig még soha. Lehet, hogy csak nekem szép az arcuk, és okoz boldogságot a kibogozhatatlanul sok láb és kéz, de tegnap a férjemmel valami olyat éltünk át, ami közelít egy szülés élményéhez szerintem. Nagyon nehéz leírni, hogy mit is érzek pontosan, de a sírás és felhőtlen boldogság között vagyok. Ímádom a babáimat. És tudod tegnap ilyesmit láttam a férjem szemében is, aki nagyon büszke. De most már kezdi felfogni, hogy mi is lesz vele hamarosan. nagyon szeretett minket eddig is, de valamikképpen más lett a kettőnk kapcsolata, valahogy másképp nézünk egymás szemébe, mert van valami közös kincsünk, ami csak a miénk. :)

Kép
narco

Angie!
A pasim :lol: megcsinálta.
A lejátszáshoz kell egy kodeck, amit az oldalon megtalálsz egy hivatkozással. Free, csak töltsd le, és menni fog.

Kép
narco

Nárcisz!
Na végre meg tudtam nézni (azaz bele tudtam nézni, mert itt bent nem értenék, hogy miért nézegetek és UH képeket). De gyorsan stikiben belenéztem, és nagyon édik. Én még ilyet nem láttam, ahogy "ölelgetik" egymást.
Istenem, most már értem, hogy miért mondta az egyik barátnőm az anyukájának azt, hogy "TUDOM", amikor 10 évesen megmondta neki, hogy volt egy iker testvére pár napig (igaz egypetéjűek voltak).
Nagyon boldog évek várnak rád, életed legbodogabbjai, ahogy Juca is mondta!!!
Vendég

Sziasztok!

Fantasztikus, hogy mi mindent meg lehet itt beszélni veletek!

Nárcisz!
Mivel még elég kezdő vagyok itt letudnád írni, hogy hol lehet megnézni a pocaklakókról készült UH felvételt?

Bogi!
Gratulálok! Sok-sok együtt töltött, boldog pillanatot Nektek!

Próbálok felzárkózni mellétek, egy kis időbe tellik, de igyekszem. :)
Egy kérdésem is lenne. Ti milyen multivitamint szedtek? Hallottam egy új fajtáról (Gravida), aminek állítólag jobb az összetétele, mint a másiknak.
Tina
tina82

Tina!
Rámégy a www.flogi.atw.hu oldalra, ott a babáink menüpont alatt van az Uh videó menüpont. Azon belül a 12. heti és a 23. heti. Az utóbbi egy kicsit hosszabb. ha nem tudod lejátszani, akkor harmadikként ott van a hozzá tartozó kodek, azt letöltve és telepítve megnézheted. Sok sikert.
Én Elevitet szedtem, a gyógyszerész ismerőseim azt ajánlották, de szinte mindengyikben ugyanaz van. A fólsavat érdemes külön szedni min 300 mikrogrammot naponta, tehát egy szemet. De ezeketa vitaminokat a terhesség előtt 2-3 hónappal érdemes elkezdeni, mert úgy védik kia fejlődési rendellenességeket.

Kép
narco

Tina!
Kép

Én a Gravidát szedem. Régebben az Elevitet és is, de volt, hogy napokig nem tudtam wc-re menni. ( :oops: ) Most semmi olyan problémám nincs. Persze ahogy Nárcisz írta a Folsavat is napi 1. Eddig jó, már most az előző vetélésem óta eszegetem.
Bár én még mindig nem érzem magam kompetensnek...

Nárcisz!
Töltődik, töltődik.... az oldalam meg lyukasodik....

Ma anyámnál leszek, mert a párom Pesten a gyerekek szanaszét, nekem holnap dolgozni kell és nem mernék azért telejsen egyedül lenni. Úgyhogy ma reszkessetek egerek :P
mátra

Lányok!
Én ma rövidre zárom a napot, és 4-kor hazamegyek! Szépen beidult a nap, de aztán mindenki szétszéledt.

Tina!
Kép
Én Elevitet szedtem. Sajnos van egy olyan hatása, mint amit Mátra is írt, de nekem 2 hét szedés után megszokta a szervezetem és nem okozott már gondot. Elég drága, az utóbbi időben megemelték az árát. Most csak folsavat szedek, mert miután nem lettem terhes 3 havi szedés után, fölöslegesnek tartottam szedni. Most szedjem évekig?
Kitartást a felzárkózáshoz. Nekem legalább két hónapig tartott, amikor végre "itthon" éreztem magam. Nyavalyogtam is az elején :wink:
Kezdésnek egy bemutatkozás? Mesélsz egy kicsit magadról?
Mielőbbi babásodást kívánok Neked!

MINDENKINEK nagyon szép hétvégét. Használjátok ki a viszonylag jó időt.
Mi megyünk a telekre, meglátogatjuk a "bébikénket". Jövő héten adunk rá egy body-t, egyelőre még szürkét, de majd színeset is fog kapni (te jó ég, de hülye vagyok! lassan az agyamra megy már minden, de hát ez van).

Puszó, Kép
Vendég

lányok!
Szombaton lesz a BNV-n bababörze.

Kép
narco

Nárcisz!
Én teljesen átérzem mostmár a te érzéseidet is, én is vhogy így vagyok vele.Nekem is a misztikum témakörébe tartozik a babavárás, fogantatás.De amikor látom Őt mozogni az uh-n, akkor az én gyerekemet látom benne, nem azt, hogy pont olyan, mint mindegyik ebben a korban.Vhogy más.Én ettől függetlenűl nagyon meg voltam hatva a videótokon, már más szemmel nézem az ilyesmit.Férjemmel kapcsolatban én is ilyesmire számítok majd, de ezt mondta ő is, hogy másképp fogja látni majd, ha már lesz arca, és különbözni fog más babáktól.Hát majd meglátjuk.(Nekem már most különbözik, de ezek csak anyai érzések :-) )
Tegnap volt a discovery-n egy film a parazitákról, ahol egy pasi önként vállalta, hogy "felnevel" magában egy galandférget :? Azt mondta, hogy nagyon morbid érzés, hogy egy élőlény fejlődik benne :lol:
Akkor mi mit szóljunk?Bennünk egy egész emberi lény fejlődik :lol:

Tina!
Én is Elevitet szedek, de megnézettem a patikában, hogy melyikben miből mennyi van, és az Elevit győzött :D

Mátra!
Mikor lesz uh? Vagy vérvétel megint?

Kép
pankaa

Köszönöm, hogy ilyen szeretettel fogadtok!
Pár sort magamról: 24 éves vagyok. Mint látjátok Dunaújvárosban lakom. A fog.g. tabletta szedésénak abbahagyása után, úgy gondoltuk, hogy kivárunk még 2 ciklust és azután jöjjön, aminek jönnie kell! :wink: Már volt egy peteérésem és érzéseim szerint most élem meg a másodikat.
Délelőttőnként dolgozom, így sajnos csak délután vagy este tudok csatlakozmi hozzátok.
Ti mit gondoltok arról, hogy tabl. után érdemes várni?
tina82

Ja! Nárcisz! Köszi! Ezt beírom és már töltöm is!
tina82

pfffffffffff ilyenkor kel nekem dolgozni. Mikortól meddig tart Nárcisz?
mátra

Tina!
nem szeretnélek horrorisztikus történetekkel traktálni. Szerintem érdemes kivárni a 3. természetes menstruációt a fog gátló után. Mi szeptemberben, októberben egyet sem vártunk, megfogant a baba, lettek pozitív tesztjeim, de egyre halványbbak. Kb 4-et csináltam. A végén megjött, tehát a 6. hét közepén meghalt a baba. Úgy gondolom, hogy lehet hogy valami genetikai baki volt, de lehetett az is, hogya sokáig elfolytott méhnyálkahártyám nem tudott hirtelen elég vastag lenni. Így nem volt képes megtartani a babát. Ezek után felborulta mensim. Az eddig 28 napos ciklusom 35-36-ra bővült. majd márciusban beállt magától 28 napra, és március 20-án volt az utolsó menstruációm. Azóta két kis pöttöm utazik a pocakomban. Szóval szerintem bárki bármit mond, érdemes várni, mert én is utána jártam, és azt mondták, hogy 1 hónapot sem kell várni.
Persze lehet nálad másképpen lesz. Remélem nem voltam túl zavaros.

Kép
narco

Panka!
kedden megyek vissza a kórházba, akkor lesz uh és vámpirizmus.

Tina!
Én már egy éve várok a fogigátló után :? Na persze ez nem vonatkozik mindenkire. Rád meg főleg nem.
mátra

Nárcisz!
Én megnéztem az ultrahangot!
Fantasztikus!Annyira édes pofijuk van!! :D

KépKépKépKép
aniko24

Tina!
Üdvözöllek én is közöttünk! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Nem értem a kérdésedet :oops: Bocsika, mi tart meddig?

Örülök, hogy tetszik nektek az UH. Ha nem baj, akkor még hozok majd :)

Kép
narco

Nárcisz!
A bababörze a BNV-n...
mátra

Mátra!
jaj, tényleg bocsika, teljesen hülye vagyok.
Szóval a börze: 8-16-ig tart. Mit dolgozol szombaton?
Hogy érzed magad?

Kép
narco

Nárcisz!
Az UH nagyon jól sikerül. Főleg, amikor az arcocskájuk látszik. :D
Nem voltál túl zavaros. Nekem is éppen ezek voltak a gondolataim, hogy annyi év gysz.szedés után vajon mennyi idő kell a nyálkahártyának, hogy regenerálódjon. Úgy gondolom, ,megéri még egy kicsit várni, ha már ennyi időt kibírtunk. Bár az uh képeket elnézegetve nem könnyű. Gyönyörűek! Fantasztikus lehet érezni, ahogy a pocakodban mocorognak!

Anikó!
Nagyon jól néznek ki ezek a grafikonok! Találtam egy jól átlátható táblázatot is, az alapján próbálok tájékozódni. :)
tina82

Nárcisz!
Köszi! Van egy szoc gopndozó-ápoló csoport, nekik lesz holnap konzultáció. Úgyhogy tanítok, hogy mire 15-én kezdünk (bocsi mindenkitől, aki ma az évnyitón hallgatta főnöke lelkesítő szavait) lendületben legyek. :roll: Nálunk szombat-vasárnap is van oktatás. :?
Jól vagyok. Ma sokat dolgoztam, és sokat pihentem is. Jó lenne találni valami oylan munkát, amit itthon is tudok csinálni. Tananyagfejlesztés, távoktatás stb. egyelőre marad az ingázás. Amíg bírom persze.
Nagyon nem éltem még bele magam, mert már annyi - érzés és félelem volt, hogy mi is van tulajdonképpen, hogy már nem merek reménykedni. Na jó egy kicsit.
mátra

Tina!
szerintem is érdemes legalább 3 mensit kivárni, utánna pedig teljes vérkép, hormonok, rákszűrés, chlamydia szűrés, meg setleg ha olyan a dokid, akkor hepatitis, toxoplasma szűrés is.
Folsavat, vitaminokat már most kezdheted, meg esetleg a hőmérőzést, hogy képbe kerülj magaddal, mikor van kb. a peteérésed, meg van-e egyáltalán.
Jó felkészülést! :D

Mindenkinek jó 7végét!talán 7végén is benézek, de most elutazunk az én szüleimhez.
Puszi Mindenkinek!

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?