Új privát üzeneted érkezett!

Benianyu

Fos babanet, nem adtam címet a privimnek erre nem küldte el.
Most elment.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, az a baj, hogy Julcsi nem szeret sétálni, hanem mászni akar. ... vagy nem is tudom, régen próbáltam vele sétálni, meglátjuk, milyen is lesz valójában az idő. Nagyon szivesen mennék.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa

Majd reggel meglátjátok, hogy milyen lesz az idő.

Egyébként egyszer elmehetnénk majd az Állatkerti játszóházba is. Szerintem ott is jóléreznék magukat a gyerkőcök. Meg mi is. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Képzeljétek, ma vittem Julcsit kontrollra, és még mindig csak 7,9 kiló (két hete 8 volt, 4 hete 7,7, de ez valószinűleg a mérleg hibája). A doktornéni csodálkozott, mert szerinte nagyon jól néz ki, de azért újabb két hét múlva is be kell mutatnom. Percentilisben (And, ezt te tudod jól!) a súlya 10, vagyis kicsinyke, de azt mondta, 3-tól kritikus. Azért furcsállom, mert tényleg semmi baja, és most már "csak" háromszor kakil egy nap.
A magasságát viszont átlagosnak találták, pedig elég picurka.
Na mindegy, egyelőre nem aggódom, mert tényleg szépen eszik, és szemmel láthatóan husi is, bár a mérleg nem ezt mutatja.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa,
Ne aggódj, Julcsi nagyon jól néz ki. Biztosan könnyűek a csontjai, azért nem mutat olyan sokat a mérleg.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Vagy tündér és levegőből van :)

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok.

Mi jövőhét vasárnap tartjuk Melinek,a szülinapját itt Emődön anyukáméknál.Remélem jó idő lesz,mert kintre tervezzük a partit.
Én úgy gondoltam,hogy hideg kaják lesznek:fasirt,rántott husi,tészta-virsli-franciasaláta,töltött csirkecomb,fogpiszkálóra tűzdelt falatkák.Szóval valami ilyesmik.
Már van egy csomó diszünk amivel fel lesz diszitve a terasz és vettem micimackós partimeghivókat amiket szétküldök a családnak!!Leszünk vagy 20-an.Tök jó!Én úgy várom már.
Lehet,hogy két tortája lesz Melinek,mert ugye 11-én van a szülinapja 15-én meg a névnapja és lehet,hogy azt is megtartjuk.Bár ez igy elég rosszul jön ki,hogy egyszerre letudjuk,de mégegyszer mindenkit összehivni képtelenség.
Na mindegy,azért szűk családi körben persze a névnapját is megtartjuk.

Tüncsikének jobbulást!!

Ja és kibújt Melinek a 8.foga.Nehéz menet volt.Az összessel nem szenvedett ennyit mint ezzel!

Minden babának nagy puszi!!
--------------------------------------------------------------------------------
[/img]

ancsi26

Igen, Julcsika tündér! :)

benianyu

Zsuzsa

Szerintem Julcsika egyáltalán nem sovány.

A szomszéd Dórika 2,5 éves és 11 kg. Tipikusan kislány, kis vékony csontú.

Kép
Kép Kép
sildike

Zsuzsa, ne aggódj, Zita is alig hízott az elmúlt 2 hónap alatt.
Hmm... most megnéztem, pont 30 dekát, szóval mégiscsak hízott...
És mit mondott a dokinéni a kakis pelusra? Vett szagmintát? :oops: :wink: Lehet, hogy Nálatok TündérJulcsi várandós Veled, és vigyáz az alakjára...
Azért most nagyon vigyázz tündérkével ebben a nagy szélben. :D:D:D:D
Szombaton nem leszel Móváron?
Vendég

Ayse, a Zita iwiw címéről írtam Neked mélt még 2 napja. Megkaptad?
Vendég

Zsuzsa!
Szerintem se aggódj, Julcsika nagyon jól néz ki. Nagyjából egy súlycsoportok Bendegúzzal, mert ő most épp 8 kiló. És ő ráadásul még vékonyabbnak is néz ki mint a Te Julcsid. Mi jövő kedden megyünk a hivatalos méretzkedésre, de ő már múltkor is a 3-as percentilis görbén volt, félek most sem került feljebb. De a dokinéni is azt mondta, hogy jól néz ki, és láthatóan hihetetlenül aktív gyerek, állandóan mozgásban van, nem csoda ha lassabban ragadnak rá a dekák. Meg monduk ő közben egyszer nagyon beteg volt a nyáron (intenzív osztály, vénás antibiotikum, infúzió, nem evett napokig szinte semmit, és akkor láthatóan fogyott, mérni nem tudtuk mert a kórházi mérleg irreális dolgokat mért)
Pedig azóta már tényleg nagyon jó étvággyal eszik, igaz kakil is emberes adagokat :lol: .
Én már nem aggódok, azt hiszem ő ilyen alkat, ehet amennyi belefér. Mondjuk én sem vagyok egy drabális nagydarab nőszemély a 158 centi, 49 kilómmal, meg apája se egy óriás.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Tünde!

Nem!!!!

Prüntyi!
Jobbulást Tüncsinek! Szerintem sem csak a foga.

Majola!
Kakit nem küldtek laborba?
Hugom kisfia nyáron sose hízott semmit.
Már írtam, alig hatévesen voltam 12 kiló. Lili 11 kiló volt iszonyú sokáig. Ha jókedvű, amúgy szépen fejlődik, labor ok, akkor nincs min aggódni.

ayse

Tünde!

De mégis!

Ha az én ismerősöm, (bár ő i-vel írja a nevét), akkor egy gimis osztálytársam. Fotós, maga is apuka, nbem gondolnék rosszra, inkább tévedésre.

ayse

Csajok, kezdek kipurcanni. Andris szopik este 11 körül (amikor felmegyek), éjjel 2 körül, meg hajnali 5-kor. Tényleg szopik, mondhatnám tezs egy látogatást (vagyiss hármat) a tejcsárdában. Nem akarom megfosztani tőle, mert azt gondolom, hogy szüksége van rá, azért kéri. Én viszont kinyiffanok. :evil:

ayse

Benianyu!

A dínókat Lili is szereti. Ma meg is néztünk a Spektrumon egy filmet. Megbeszéltük a látottakat, vagyis, hogy a dínók már nem léteznek.
Lili:
- Csak a lábnyomuk, a csontjuk és a lelkük.

ayse

Köszönjük a megnyugtató szavakat. Igen, szagminta megvolt, minden rendben (persze Julcsi épp ma reggel nem produkálta a második adagot...). Kakit két hónapja küldtünk laborba, nem volt baj, igaz, ott csak a bacit nézik.
Talán az lehet, mint Bendegúznál, hogy rengeteget mozog. A parkban látom, hogy minden gyerek aktiv, de Julcsit néha kilóméterekről kell összeszedni, úgy elcsatangol.

KépKép

KépKép
majola

Ayse, én se gondoltam rosszra, de mivel láttam, hogy Te ismered, gondoltam, hátha a kisbabás-terhes memóriámmal van baj...
Vendég

Ayse, én secsinálok nagy ügyet a szülinapból, Apa is felelegesnek tartja. Bár anyós akkortájt akar jönni, mert éppen szombatra esik, ezért már fűzöm Apát, h menjünk el vhova hármasban... mert ugye úgy az igazi, nem?
Vendég

Sziasztok!

Kezd kiderülni az ég, lehet, hogy mégis tudunk menni holnap szigetezni? :roll: :D
Reggel még beszéljünk róla, jó?

Zsuzsa!
Szerintem Julcsika úgy gyönyörű, ahogy van! Ő ilyen kis filigrán csajszi! Nati két hónap alatt 200gr-ot hízott, pedig nagyon jó étvágya van. Szerintem egyszerűen lemozogják.

Ma láttam egy nagyon megható dokumentum filmet. Mozgássérült gyerekek fejlesztéséről szólt és tulajdonképpen mindegyik gyerkőc szépen fejlődött, mégis olyan szívszorító látvány volt. :cry:

Zita angolul tud, Nati meg táncol! HalászJutkanénire riszál veszettül és látszik a fején, hogy élvezi a zenét! :lol:
A kerületi műv.házban jövő pénteken kezdődik a zenebölcsi, le is viszem, kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd neki.
Télen szeretném majd játszóházba is vinni. Tudtok esetleg valami jót ajánlani?
Az állatkertiről nagyon jókat hallottam, de úgy tudom, kicsit borsos az ára. :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Micsoda rettenetes idő volt délelőtt! Leszaladtunk vásárolni, és majdnem kikapta a kezemből a babakocsit. Most kezd kisütni a nap, remélem, hétvégére tényleg visszajön a nyár! Szombaton kerti partira megyünk, házavató lesz egy volt kollegámnál. Gőzöm nincs, mit vigyünk ajándékba, eléggé igényesek, jó ízlésűek, és ezer éve nem voltam náluk, nemtom, mi kéne még. Négy gyerekük van, lehet, hogy valamit nekik? De ahol ennyi gyerek van, nyilván ott játék is ezer... Mindenesetre szalvétatechnikával csinálok egy faliórát, aztán még gondolkodom. Ötleteket szívesen fogadom!

Benianyu :) Látom, odaát Angelani megint alkotott :roll: :roll: :roll:

Ayse :) Lassan én is ott tartok, hogy kezdem visszasírni azt, amikor csak Balázs keltett éjjel, pedig akkor azt hittem, attól is megőrülök. De Gergő azért többször fönt van, és nem elég ha hozzábújok, szopi nélkül nem alszik vissza. Ő is mennyiségeket szopik, hatalmasakat nyel, aztán ha elég volt, csak elfordul, és alszik tovább. Nekem mondjuk nagyon bejött az, hogy le van szedve az ágya egyik rácsa, és így van megtoldva a mi ágyunk, legalább fölkelnem nem kell. Nem emlékszem, Nálatok hogy van ez? Együtt alszotok, vagy föl kell kelned?
Gergő szülinapjával mi sem foglalkozunk különösebben, igaz, tegnap elkezdtem kérdezgetni Balázst, hogy szerinte mit kéne neki venni, erre ő máris jött a tortával, lufikkal. Magunknak mondjuk megcsinálhatjuk, de nem lesz vendégség, az tuti. Valami ajándékot szeretnék neki venni, de tanácstalan vagyok. Hülyeség az van már dögivel, meg persze egy csomó jó játék is :) de olyan, amit Balázs nem kapott meg, és nem kerül egy vagyonba, nem nagyon. Holnap mindenesetre feltérképezem a piacot.

Ma reggelre kijött Gergő ötödik foga is, ezen a héten ez már a második. Nem volt vészesebb az éjszakánk, mint szokott lenni, szerencsére.

Tüncsikének gyors gyógyulást!

Zsuzsa :) Tényleg nem kell aggódni a hízás miatt, minden gyerek más, sőt, időszakonként máshogy fejlődnek. Balázs úgy egyéves koráig kis lufi volt, védőnénink mindig kérdezte, hogy hova hízik. Ott aztán megállt, vagy másfél évig állt a 10 kilón, és azóta is csak lassacskán hízik. A tündérek súlyfejlődéséről mondjuk nem tudok semmit... :wink:

Még biztos jövök...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

http://www.fakopancs.com/fakopancs.php?gl=elso

Jucc

Szerintem itt találsz jó dolgot, nemcsak Gergőnek, de esetleg még a vendég gyerekeknek is. Mármint a házigazda gyerekeknek. :lol: :lol:

Duda

Szerintem jó lesz holnapra az idő. Ha nincs szélvihar, akkor már mehetünk. A levegő úgyis kell a gyerekeknek.

Lányok

Szerdai talira nem harapott rá senki? Andi, tudom, hogy Te igen. Barbi is mondta, hogy lehet, hogy kinéznek. Zsuzsa, Benianyu, Angi, Jucc, Sis?

Nálunk Laci szülinapjából is,mint mindenből nagy családi buli lesz, de én nagyon szeretem ezeket az összeröffenéseket. Majd vasárnapra tesszük, mert akkor anyós tuti nem ér rá. :lol: :lol: :x :x
Én mindig csinálok előző nap salátákat, jó kis krémeket (padlizsán, kőrözött, francia sajt), fasírtott, meg kolbásszal töltött karajt aztán csinálok egy szép svédasztalt és mindenki annyit eszik, amiből és amennyit akar. Én a gyerekek miatt nem szeretek elmenni étterembe, mert otthon sokkal jobban lehet velük játszani, meg fesztelenebb a hangulat is.
Az ajándékozásból viszont nem csinálunk nagy ügyet, mert inkább az az, amit most még nem értékel. Mi anyuékkal együtt egy autósülést fogunk neki venni, meg valami kis fajátékot, hogy neki is öröme legyen az ajándékban. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Duda :)!
Lilivel a Mikkamakka játszóházba szoktunk menni régebben, a Balaton utcába (Nyugatinál). Ide féléves kortól lehet menni. Úgy emlékszem, hogy megfizethető. Van mindenféle játék, csúszda is.
A XV. kerületben is van egy játszóház (most nem jut eszembe a neve), ami kifejezetten a mozgásos játékokra épít. Ha rájövök, megírom. (Bár még sosem voltam Sildikéjéknél- és már nem is jövök számításba, de meg is érdemlem- de mintha az ő lakásuk is felérne egy játszóházzal :lol: ).

Jucc :)!
Egy szobában alszunk Andrissal. Ő annyira ragaszkodik a kiságyához és a helyhez, hogy muszáj ott altatni. Szopi után éber lesz és csak az ágyikójában alszik el. Amikor beteg, odatolom az én ágyam mellé, de nem szereti). Szóval ha nem is sokat, de mégiscsak másznom kell, és ez nem is baj abból a szempontból, hogy akkor leellenőrzöm Lilit is. Aki ma rosszat álmodott, így nálunk kötött ki. Nekem kétszer pisilnem kellett és éjjel 1 magasságában rájöttem, hogy elfelejtettem bekapcsolni a mosogatógépet és reggelre nem lesz edény....Brrrrrrrrrrrrr

ayse

Ayse

Najólvanmááá. Azért nem is írtam Neked, mert nekem akartalak kellemtlen helyzetbe hozni, hogy megint meg kelljen magyarázni, hogy miért nem tudsz jönni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De természetesen és amennyiben jönnél szerdán én komolyan nagyon örülnék. :lol: :lol:

Mi az Állatkerti játszóházba szoktunk járni, de csak ünnepnapon, mert tényleg elég drága, és ilyen pici gyerekeknek annyira nem is jó még szerintem. Majd talán egy 1/2 év múlva már érdemes lesz vinni őket.

A mi játszóházunkba bárki bármikor jöhet hívás nélkül is, csak szóljon előtte. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Yes, yes, yes.

Mindkét fiú alszik. Végre egyszer nyugiban nézhetek végig egy tv műsort (Agatha Christie).

Remélem reggel nem lesz meg a böjtje. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse!
Köszi, tényleg a Mikkamakkát ismerem is! Az unokahúgomat vittem oda 1-2x, a nővéremék bérletet vettek neki oda. Úgy tudtam, megszűnt, vagy elköltöztek, vagy történt velük valami. :roll: Utánanézek majd!
Ildiék játszóházát Nativak együtt nagyon bírjuk, megyünk is, ha hínnak! :lol: Gyertek ti is! :D (bocs Ildi! :oops: )
Jó sok a program nálatok így éjszaka! :?

Ildi!
Jó ez a Fakopáncsos oldal, lestem is el ötleteket! :D
Holnap megint 10 körül talizzunk? (ami nálatok fél 12? :lol: :lol: )
Szóval, akkor hánykor is?
Zsuzsa?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Holnap szerintem jó lesz a 10, mert apa reggel korán megy dolgozni és nem 9-kor fogja kitalálni, hogy ugorjak már el vele az állomásra.

Egyébként most már rutinosan fel fogok szállni a buszra és nem caplatom végig a két gyerekkel az egész szigetet. Az Árpád hídnál megáll valahol a busz? A múltkor valami 1070 Ft-ot fizettem a parkolásért. Kicsit pillogtam, amikor a bácsi mondta az összeget.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
A 26-os busz egyik végállomása az Árpád-hídnál van!
Ha mondasz egy időpontot, találkozhatunk is, mert mi is busszal megyünk! A megálló az 1-es villamos vonalával párhuzamosan van, kb. a rendőrpalota előtt.

Zsuzsa!
Merre vagy?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Inkább nem mondanék időt, nehogy elkéssünk, de rádcsörgök ha indulunk. Előttetek lehet parkolni, vagy fizetni kell?

Kép
Kép Kép
sildike

Én még mindig szkeptikus vagyok, miután ma délután majdnem odafagytam a homokozó pereméhez, amig Julcsi, 4 másik bátor szülő gyerekével együtt (máskor tele van gyerekkel a park) virgonckodott a homokban.
Mindenesetre ha mégis valami csoda történik holnapra, jó a 10 óra.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Sildike :) Köszi a Fakopáncsot, "sajna" ismerem, ha a gyerekeimnek játék kell, mindig otthagyok egy kisebb vagyont, annyira tetszik minden :) Lehet, hogy megint az lesz, hogy Gergőnek itt találok valamit, bár már nagyon sokminden van innen is. Amúgy is aktuális, hogy menjek, mert unokahuginak is szülinapja lesz, és tényleg nem rossz ötlet innen válogatni a vendégségbe is.

Tali: nagyon jó lenne már, fölhívom majd hétfőn a bébiszittert / akit szeret Balázs/, hogy van-e már azon a héten, és ha igen, akkor Gergővel megyünk. Csak hogy is kell menni Hozzátok?
Egyébként már nagyon unom, hogy Balázs sehova sem akar menni, ahova én igen, a szombati házavatót is meg akarja vétózni, de mondtam, hogy álljon meg a menet, én mostmár ki akarok mozdulni, és kész. Ezer éve nem látott emberekkel találkozhatnék végre, nem engedek belőle. Tényleg oviba kéne már mennie...

Andi :) Tudtommal megvan a Mikkamakka, igaz, még Gergő nem volt meg, amikor jártunk ott Balázzsal, valami átalakult, de megvan. Arra figyelni kell, hogy közben bezárnak / megvan! egyben van egy ovival, vagy bölcsivel, és alszanak a gyerekek/, mi pont akkor mentünk, amikor még nem lehetett bemenni, de szerencsére van egy tuti játszótér a közelben :) Egyébként a Jászairól pár perc séta. Keresgélem itt közben, nem találom sehol a telszámukat :(

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Csajok!
A 2006 őszieknél olyan cuki babákat lehet látni!

Sildike!
Irígyellek a babaprojekt miatt!!!

ayse

Ayse!
Én is be szoktam lesni oda... :)
Lassan megjön a kedvem nekem is. De azért nem kapkodjuk el. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok, Tüncsi elaludt..., kicsit köhög, de remélem nyugodtabban alszik majd. Most megyek, hátha én is alszom kicsit...

Ayse, bár nem szopizunk már, de maximálisan megértelek!

Sildike, PÜ-ment.

Kép

Kép
prüntyi

Szigeti talizók! :)

Holnap mi csak 11-1/2 12 körül érünk ki, de majd csörgök, hogy merre jártok.

Én is nézegettem a friss babákat, olyan jó érzés, annyira arik.
Ilyenkor én is szívesen babáznék újra, de még nem érzem felkészültnek magam teljesen lelkileg.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse :) Én is nézegettem a friss babucikat. Mi majd egy év múlva vágunk bele újra úgy kábé. / legalábbis így tervezzük.../
Amúgy akartam már mondani, hogy Titi a 2006-ban akarok szülni topikon megtalálható, valamikor a múlt hét végén írt talán, és annyira pozitívan, és erősen áll a dolgokhoz, hogy őrület. Nagyon örültem neki.
Az éjszakákhoz nincs sajna más ötletem, az "okosok" is ezt a melléfekvést szokták javasolni, hiszen így nem olyan fárasztó az anyukának, nem is nagyon kell felébredni. Ha nem lenne közben egy-két extra pocsék éjszaka, akkor én gond nélkül bírnám, de ezeket pluszban ki kéne pihenni, és nincs mikor...
Vajon mitől kezdett újra ébredezni Andris, hiszen ő olyan korán átaludta az éjszakákat? Egyszer majd kialusszuk magunkat, nem :?:

Akartam még írni, hogy annyira örülök, mert Gergő szinte már egyáltalán nem cumizik. Nappal semmit, esetleg a babakocsiban, ha máshogy nem megy az elalvás, és néha éjjel, ha nem az éhség ébreszti fel, akkor azzal visszaalszik. Amúgy állati dühösen tudja megfogni, és elhajítani a cumit, és ezzel a tudtomra adni, hogy nem azért hívott, hogy ezzel betömjem a száját :) Kicsit izgultam az elején, mert nagyon cumifüggő volt, nem úgy nézett ki, hogy egyéves korára / úgy mint Balázs/ megválik tőle, de talán mégis.
Van a házban egy kislány, méretre akkora, mint Balázs, de nemtom, mennyi idős lehet, mindenesetre az utcán is cumi lóg a szájából. Ez olyan szomorú. És pár hónappal ezelőtt még babakocsiban tolták, olyan volt, mintha beteg lenne, nem tudna járni, de aztán a játszón kiszállt, és elszaladt...

Cigizős szomszédaink helyére máris új szomszédok költöztek. Elég nagy dirrel-durral pakoltak, most kezdenek csöndesedni. Úgy láttam, két nagyobbacska fiuk van, remélem, nem lesz nagy felfordulás itt minden este. Meg bagó...

Mára eldugulok, szép álmokat!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi!
Leonkának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Ildi!
Lehet parkolni a ház előtt, nem is kell fizetni! :)

Zsuzsa!
Meggyőzött a napsütés? :roll: :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt Lányok!

Barbi

Leonkának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Andi

Akkor megpróbálok elétek leállni és onnan mehetnénk együtt.

Szerintem tudjuk tartani az időt, mert Kornélia kicsit hamarabb jött, így simán össze tudok pakolni, meg készülődni. Főleg, hogy egy gyereket ő öltöztet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Még itt vidéken is nagyon jó idő van, úgyhogy a városban meg tuti még melegebb is a levegő. Gyere, gyere, gyere.

Jucc
A Fakopáncsot én is ismerem már legalább 10 éve ugyanis a volt barátom bátyjának az osztálytársa volt a tulaj srác. A felesége egy nagyon tehetséges iparművész és amikor én találkoztam velük utoljára, akkor 2 gyönyörű kislányuk volt. Szerintem tuti bővült azóta a család, mert tipikusan olyanok, ahova még egy tucat kölköckét el tudnék képzelni.

Ayse
Gyerünk beszéld rá Apát, aztán babázz Te is még egyszer. Én úgy érzem, hogy minden szempontból fel vagyok készülve a következőre. Már alig várom, hogy megint terhes legyek. Leszámítva az álomkóros első 10 hetet a két kicsi gyerekkel. Attól azért tartok egy kicsit.

Prüntyi
Válaszoltam. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Andi, Ildi!
Köszi Leon nevében is :lol:

itt is nagyon szép idő van, szerintem is menjünk.
Ildi, majd hívlak, ha arrafelé vagyunk, oké?!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Mi nem tudunk ma menni a szigetre veletek, mert oda-vissza azért nagy út lenne bkv-val Harasztiról, és apa most jön haza tegnap reggel óta, szal még őt sem kérhetem meg, hogy ugyan, alvás helyett fuvarozzon má minket kicsinyég, de legközelebb nem menekültök ám!

Sildike,
mi szívesen megrohamozzuk a gyerekparadicsomot és -paprikát jövő hét szerdán! :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbi, Leonkát Isten éltesse!

Sildike, köszi :)

Kép

Kép
prüntyi

Andi

Nem tudom hogy tudjuk-e tartani a 10 órát, mert Lacika elaludt. :lol: :wink:

Minden esetre összekészülünk Bazsikával és amint Laci felébredt indulunk is.

Majd csörgök.

Kép
Kép Kép
sildike

Hát próba szerencse :)
De én sem érek oda 10-re, mert apa itthon van, és ezt ki kell használnom, hogy bevásároljak, Julcsi nélkül, mert vele csak az éjjel-nappalikban tudok a környéken.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa, Andi

Akkor beszéljünk meg egy 1/2 11-es időpontot, ha az jó mindenkinek.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó!!!!

Annamami, te nem jössz? Többiek? And?

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa

A szökőkútnál?

Kép
Kép Kép
sildike

LEONKÁT AZ ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!

ayse

Prüntyi, Ayse!
Köszi :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

szülinap: szerintem mi Zitának vmilyen gurulós dolgot veszünk, pl dömpert, mert annyira imád tologatni mindent, olyankor arcára fagy a vigyor. Ezen kívül pedig úgyis újságot olvas Apával, bmivel dobol akárhol, :D:D:D könyve van egy rakás, babája, plüss állat szintén, fejlesztő játékok is...
Majd karásonyra kap több játékot, akkor talán már jobban érdekli.
Ha minden jól megy, szeptembertől megyünk heti 1x gyerekek közé, ilyen fejlesztő játszóházba. Én nem vagyok túl kreatív, így mind a kettőnknek hasznos lesz. :)
Nálunk még az a gáz az esetleges vengéghívással, hogy pl anyukámék, tesómék jönnének, anyósék-sógornőmék nem tudnának eljönni, és akkor megint sértődés van, amiből, már baromira elegem van, és szegény Apát sajnálom az egészben, mert neki kell hallgatni hónapokig.

Andi, :D:D:D tényleg mennyi éjszakai program van Aysééknél, de figyeled, csak azt írja ám, amiért sajnálni lehet, az irigykednivalót megtartja magának! :D:D:D

Szigetelőknek jó szigetelést!

Leonkának itt is boldog szülinapot kívánunk Zitával!
Vendég

Nekünk pocsék éjszakánk volt. Andris betaknyosodott és nem volt hajlandó aludni, csak zokogott és zokogott. A vállamon ringatva meg elájult minr egy kis béka a fáradtságtól. Dehát nem ringathattam egész éjszaka. Magam mellé fektettem átöleltem és fekve ringattam, így valahogy álomba merült egy-egy órára. Szerintem a foga is kínozza.
És azt hiszitek, most elájult? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Lilivel buliznak a járókában és kicsit dem álmos a feje.
Pedig nekem koradélután jön a tanítványom és fel kell készülnöm az órámra. Szakmai felsőfokúra készül és iszonyú szőrözős. Én meg mint a mosott....

Jucc :)!
Nekem nincs ellenemre az együttalvás. Sőt, Lili is annyira hiányzik, hogy a másik szobában alszik! (lehet, nem vagyok normális). A mai esetet leszámítva Andris nem bír elaludni velünk. Túl izgi vagyok a számára. Felül, azt hiszi, kezdődik a hepaj. Csak az ágyikójában alszik el.

Sildike :)!
Igazad van, nagyon szeretnék babázni és szerintem lelkileg is fel lennék rá készülve. De azt gondolom, hogy a férjemnek magától kell eljutnia arra az elhatározásra, hogy ő is szeretné, mert ha nehézségek adódnak (azok pedig ugye adódnak), akkor nem akarom, hogy az én felelősségem legyen az egész. Ezt ketten kell akarnunk. Talán ha látja, hogy mennyire sóvárgok utána...

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?