Sziasztok!
Micsoda rettenetes idő volt délelőtt! Leszaladtunk vásárolni, és majdnem kikapta a kezemből a babakocsit. Most kezd kisütni a nap, remélem, hétvégére tényleg visszajön a nyár! Szombaton kerti partira megyünk, házavató lesz egy volt kollegámnál. Gőzöm nincs, mit vigyünk ajándékba, eléggé igényesek, jó ízlésűek, és ezer éve nem voltam náluk, nemtom, mi kéne még. Négy gyerekük van, lehet, hogy valamit nekik? De ahol ennyi gyerek van, nyilván ott játék is ezer... Mindenesetre szalvétatechnikával csinálok egy faliórát, aztán még gondolkodom. Ötleteket szívesen fogadom!
Benianyu
Látom, odaát Angelani megint alkotott
Ayse
Lassan én is ott tartok, hogy kezdem visszasírni azt, amikor csak Balázs keltett éjjel, pedig akkor azt hittem, attól is megőrülök. De Gergő azért többször fönt van, és nem elég ha hozzábújok, szopi nélkül nem alszik vissza. Ő is mennyiségeket szopik, hatalmasakat nyel, aztán ha elég volt, csak elfordul, és alszik tovább. Nekem mondjuk nagyon bejött az, hogy le van szedve az ágya egyik rácsa, és így van megtoldva a mi ágyunk, legalább fölkelnem nem kell. Nem emlékszem, Nálatok hogy van ez? Együtt alszotok, vagy föl kell kelned?
Gergő szülinapjával mi sem foglalkozunk különösebben, igaz, tegnap elkezdtem kérdezgetni Balázst, hogy szerinte mit kéne neki venni, erre ő máris jött a tortával, lufikkal. Magunknak mondjuk megcsinálhatjuk, de nem lesz vendégség, az tuti. Valami ajándékot szeretnék neki venni, de tanácstalan vagyok. Hülyeség az van már dögivel, meg persze egy csomó jó játék is
de olyan, amit Balázs nem kapott meg, és nem kerül egy vagyonba, nem nagyon. Holnap mindenesetre feltérképezem a piacot.
Ma reggelre kijött Gergő ötödik foga is, ezen a héten ez már a második. Nem volt vészesebb az éjszakánk, mint szokott lenni, szerencsére.
Tüncsikének gyors gyógyulást!
Zsuzsa
Tényleg nem kell aggódni a hízás miatt, minden gyerek más, sőt, időszakonként máshogy fejlődnek. Balázs úgy egyéves koráig kis lufi volt, védőnénink mindig kérdezte, hogy hova hízik. Ott aztán megállt, vagy másfél évig állt a 10 kilón, és azóta is csak lassacskán hízik. A tündérek súlyfejlődéséről mondjuk nem tudok semmit...
Még biztos jövök...
Judit