Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi!

Megjött apa. Szerintem mi is maradunk a megkötős változatnál, mert a másik nagy és annak kissebb is a betétje.
Alig 200Ft volt a postaköltség, a vámos meg megkérdezte apát, h mi van benne és csak megzörgette és odaadta apának.

Nagyon szépen köszönjük!
Vendég

Sziasztok!

Nem győzöm csodálni a tegnapi tali képeit. Olyan szépek és boldogok a babák és a mamák egyaránt. :lol:

Nagyon sajnálom, hogy mi nem tudtunk jönni, majd legközelebb.

Era: a kistesó projekt a Te döntésed, de az orvos nem véletlenül figyelmeztetett. A túl kicsit korkülönbség problémákhoz vezethet, például látáskárosodáshoz a kistesónál. :cry:

Megyek takarítani. :cry:

Szép napot,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok :)
Angi :)
Nagyon édes Lidike ahogy mászik ebben a kapucnis cuccban :)

Scullyx :)
Sajnálom, hogy nem volt más megoldás már az inhüvelygyulladásra :( Most már jobban van már a kezed?

Évi :)
Dóri baba hogy aludt az éjjel?
jó minitalizást mára :)

Anita :)
Kötelességük kicserélni vagy biztosítani legalább olyan vgy jobb kocsit! Ne hagyjátok magatokat. Csak ügyesen! :)
Botika nagyon husi ahogy mászik és csücsül :)

Eszter :)
Nem tudom, hogy máshol hogy megy a gyógycipi, de ittho így van. Szerintük elég egy cipő egy évre. De legalább eldönthetem, hogy szandit vagy zárt cipit akarok :lol:
Jó minitalizást :)

Mariann :)
Nem semmi a 4-5 fog :shock: Szegény Istvánka, hát persze hogy meggyötri :(
Még erről nem is hallottam, hogy látáskárosodás lehet a túl kicsi korkülönbség miatt :( Miért?

Csilla :)
Sajnálom, hogy még mindig fáj a melled :( Doki mit mondott ma?

Era :)
Szerintem igazad van :) Ha jól érzed magad és minden rendben, akkor miért ne lehetne máris kistesó :wink:
A következő telin neked is ott a helyed, hogy végre megismerhessünk személyesen is :)

Livi :)
Annamarinak jó lenne a sima gyógytornász fejlesztés is, csak győzzem megfizetni :( Úgy érzem eleget fizettem már a mindenféle alapítványnak a különböző fejlesztésekért :)
Tündike nagyon husi ahogy imátkozik :D

Ildi :)
Köszi a receptet, elírtam :)
A napszemcsim megvan, a babakocsi aljában volt :)
Apa csúcs :lol: Igaz nem hagytunk túl nagy kupit, csak jól lefárasztottunk :D

Na megyünk egy kicsit készülődni a sulira :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok,

Apa most ment el a gépért, sztem délután már én is fel tudom dobni a képeket.
Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak mi hagytunk ott cuccot, hanem más is :) Jól van :lol:

Faby: Na mi volt ma reggel a dokinál? Egyáltalán ... ilyenkor milyen dokihoz kell fordulni?? A nőgyógyászhoz? :roll: :oops:

Era: A Bepanthen nekem is segített, remélem te is hamar rendbe jössz :)
Hajrá kistesó project :lol: Szerintem ez a 2 év korkülönbség is csak valami tankönyvi előírás, valami átlag adat.

Livi: Gratula Tündinek a forduláshoz :) Most már két szemed rajta legyen ám :wink:
Az esti nagy bukta mitől lehetett??? :roll:
Cukik a képek :) Ahogy elnézem, ő sem talál biztos kapaszkodót apa fején :lol:

Ildi: Remélem nem hagytunk túl nagy rumlit magunk után :roll: Nem találkoztál még egy kóbor koszos pelussal is?? Egyet elhagytuink valahol, de ha nincs meg, az se gáz, van itthon dögivel.
Vince is tök jól érezte magát Levivel, még ki sem fordultunk a sarkon, már kérdezte, hogy mikor jövünk legközelebbb :lol: :lol: :lol:

Meli: Köszi a köszöntést, aranyos vagy, hogy így odafigyeltél rá :D Csak az a helyzet, hogy lassan én már nem fogom ünnepelni, most is totál kiakadtam, hogy már ilyen vén vagyok :cry: :oops:

Angi: Mi baja volt Lidinek az éjjel?? Anyahiány? Vagy a fogával küzd ő is? :(

Mariannka: Ezt a látáskárosodást még én sem hallottam :(

Annácska: Ti hogy "sulikészülődtök"? Én most próbálom rávenni a fiam, hogy jöjjön és csomagoljuk be együtt a könyveket, legalább nem lesz neki tök idegen, de teljesen hidegen hagyja :( Előre félek, mi lesz így a suliban :roll: :(

Babcika, Barti: Merre vagytok?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali :)
Dehogy vagy vén! Nagyon is fiatal anyuci a vagy :D
Nagyon boldog szülinapot :)
Kép
Élmény füzetbe próbáljuk leírni a nyári emlékeket (ez volt a feladat), összepakoljuk a rajz és matek dobozokat, meg bekötjük a könyveket. Már csak két nap és indul a nagyüzem :lol:
Valahol várom már nagyon, de tuti furcsa lesz egész nap itthon lenni egyedül :?
Vince miatt ne aggódj majd bele rázódik :) Egy csomó érdekes dolog lesz, új gyerekek, barátok, új élethelyzet. Lelkesítsétek minél többet, hogy ő már milyen sokat tud...
Nálunk Apa előadta, hogy ő nem tud írni és olvasni és Annamarinak kell megtanítania. Na ezt nagyon élvezte, tanítgatta lelkesen :lol: :lol: :lol:
Egyszer ki is fejtette, hogy nem érti Apa hogy lehet cégvezető, ha még olvasni sem tud :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Helló Csajok!!

Vagyunk mi is,csak még mindig éjszakázott apa,tehát anyukáméknál vagyunk,itt meg csoda,ha géphez ülök. :? Aztán du. már apa gépezik nálunk,úgyhogy a terep csak este lehet az enyém,akkor meg nagyon hamar kidőlök,jó,ha egy topikkal végzek.

Most nem is olvastam,de a képeket megnéztem és elképesztően irigy vagyok :oops: :oops: talira,a csinos anyucikra, Ildi gyönyörű nappalijára,a pizzára,a sütikre...a gyönyörű babócákra nem irigykedem,az nekem is van :wink: :lol: Tényleg szuper lehetett,látszik rajtatok,hogy minden jól sikerült.

Az is szembe tűnt,hogy szüli nap van:
Kedves Vali!! Boldog születésnapot!!! :) :) :)

Na pusz,majd vmikor újra csatlakozok a közeljövőben,de most lépek vasalni!! :?
[i]
[/i]
Vendég

Szem: egy ismerősöm és a tesója között 15 hónap van. A kisebbiknek -13-as szemüvege, nem műthető. Az orvosok szerint a kicsi korkülönbség miatt. :cry:

KépKép
mariannka

Mariann :)
A bátyám és közetem 3 év van, a hugom 14 hónappal fiatalabb, mégis csak nekem van a családban szemüvegem. Soha senkinek nem volt, se le se felmenők között. Mindenki úgy lát mint a sas, csak én vagyok vaksi :lol:
Szerintem ott valami más is közre játszhatott. De hogy mi azt nem tudom, nem vagyok doki :roll:
Mindenesetre ha lesz egy kis időm utáa nézek

annácska

Sziasztok!

Hát olyan mérges vagyok, hogy fel tudnék robbanni. Kiderült hogy amit a doki eddig csinált az szimpla szadizmus, örülhetek ha nem trancsírozta szét a tejcsatornákat a cickóban. Én meg a legnagyobb hülye vagyok hogy bíztam benne. :evil: És ma már pedzegette hogy valszeg műteni kell. :evil:
Ha valaki érdekel a sztori a blogba leírtam. Húdemérgesvagyok. :evil:

Vanillka, boldog szülinapot kívánok! :)

Nekem van ismerősöm, ahol az anyuka akkor esett teherbe amikor a fia 7 hetes volt... szóval ott tényleg pici különbség volt, és mégis tökéletesen egészséges mind a kettő. Szóval szerintem áltaánosságban nem igaz hogy baj lesz a pici kül.-ből.

Mindenkinek szép napot!

faby

Faby: sajnálom az esetedet!!! Remélem a meleg zuhany, fejés, sok szopi jó helyzetben, finom maszírka segít!!!!
Hát igen, a mell finom szerkezet, de ezt egy vén f*sz honnan tudhatná...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska
Jobban van a kezem, de 3. hete nem emelhetek vele és már megőrülök. Szinte semmit sem tudok csinálni vele. Annyira szeretném Laurát már végre rendesen magamhoz ölelni. Pihenni is nehéz, mert mindig itt van valaki segíteni. Persze ez szuper, csak így mindig valakivel törődni kell. Legalábbis én úgy érzem. Pedig lehet, hogy ők tök jól meglennének magik is. Szóval most már megjavulhatna a kezem :)

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Most csak gyorsan: Tök jó volt Eszterrel és Hannával személyesen is megismerkedni :) Tök jót beszélgettünk, a csajok meg felváltva aludtak :) Hanna nagyon nyugis baba, és nagyon sokat nevet. Kis édi. Dobok pár képet, és teperek rántott sajtot sütni. Majd holnap jövök rendesen is :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!
Nagyon jól éreztem magam nálatok. Köszönjük a vendéglátást!!! :D Legközelebb kocsit is viszek és akkor meg is tudod vizslatni. :D Köszike a képeket!!! :D:D

Dóri naaagyon édes! Tök ügyin tartja magát és nagyon édesen tud mosolygoni. :D Sőőőt, cukor, amikor eszik. :D:D És hogy milyen jó alvókája van ennek a lánynak?!

Tutik a talis képek. :D

Ildi!
Egyszer már én is elmegyek hozzád. :D:D Egyrészt kíváncsi vagyok már a gyerkőceidre, meg másrészt a főztöd is érdekel. :D

Megyek, mert vendégem van.

pusza nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Vanillka!
Mostanában már csak pár cseppeket bukik. Aztán pár hetente előfordul, hogy egyszerre sokat. Szerintem túlzabálja magát. Baja biztosan nincs, sőt olyan boldog, amikor kibukja a sok kaját. Persze utána meg éhes.
Boldog szülinapot!

ScullyX!
Én ugyanezt éreztem, amikor anyu két napot itt volt múlt héten. Egyébként is hatalmas a lakás (kisebb, mint Ildi nappalija), és még őt is kerülgetnem kellett.

Most egyébként polcot tervezek a konyhába. Hát nehogy má' tanuljak!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vok, Évi: jó, hogy sikerült Nektek is egy "minitali"! Édesek a Ti babáitok is!! :)

Szelivi: milyen polcot tervezel??
Én állandóan áttervezem/átrendezem a lakást, Peti mondta, hogy ez rendben csak úgy csináljam, hogy neki ne kelljen semmit csinálni :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!
Van egy sárga gurulós zöldségtárolónk, amiben kétféle dolgot tartunk, limet és lomot :D . A helyére szeretnék egy polcos szekrényt. A bibi csak az, hogy két radiátorcső van keresztben. Viszont ma kitaláltam, hogy az Ikeás Branás kosármérethez tervezek és akkor nem kell bele fiókot csinálni. Én is rendezném a lakást, de olyan kicsike, hogy nem nagyon tudom. Annak idején milliméter pontosan vettük bele a bútort.

Kép
szelivi

Hű lányok-asszonyok!

Nagyon jó lehetett a tali!
Irigykedem... az Árkádban is nosztalgiával megyek el a kávézó elött, hogy milyen jó volt élőben találkozni-beszélgetni még pocakosan...

Vali
Boldog szülinapot!

scullyx (valami egyszerűbb nevet is kitalálhattál volna) :wink:
Az ínhüvelygyuszi miatt részvétem...nekem is szokott lenni,de műtétig még nem fajult hála Isten...

Mariann
Nem semmi! Gratula a fogacskákhoz!

Csilla
A mellgyuszit sajnálom... :(
Neked még csak most volt először? azt hittem ha eddig kihúzza az ember akkor már megússza...

Én teljesen kivagyok, hogy semmire nincs időm, töki mostanában felébred most épp 5xkelt éjjszaka fényképek szerteszét a lakásban, ugyanis próbálom rendezni, de egyre nagyobb a káosz... mi a fenének fotózunk annyit...

hűha felkelt a maszat... jelenésem van...

Kép
Kép
Kép
mamacka

...ja és a jó hír...
Megkaptuk a kerületi önkormányzattól a pénzt a lakáshoz így indíthatjuk a banki dolgokat és szept vége felé már kezdhetjük a felújítást! juhéjjj

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntést, aranyosak vagytok :)
Volt tortám is, de apa már csak 5 gyertyát rakott rá, édes volt nagyon :lol: A torta is :D Csak szegény Vini nem tudta, hogy most akkor mi is van???

Faby: Hát ez nem semmi, ami veled történt :( Remélem a nehezén már túl vagy, és mihamarabb rendbe jössz.

Scullyx: Hát neked sem lehet könnyű ... :( De azért most már próbáld meg kibírni, míg teljesen helyre nem jön a kezed, nehogy aztán újból meghúzódjon :shock:

Évi, Eszter: Szupi, hogy nektek is jól sikerült a tali :) Jók a képek, úgy látom nemcsak az anyukák, de a babák is jól kijöttek egymással :)

Livi: Nálunk is mostanában újra van bukás, de nem hiszem, hoyg Aliz amiatt bukik, mert túl sokat eszik :roll: Én arra gyanakszom, hogy még szopi közben is annyit izeg-mozog, hogy amiatt jön ki belőle. Vagy ez hülyeség? Mondjuk az is igaz, hogy van mikor egy óra múlva bukik :shock: Ahhh ... nem tudom, fene sem érti ezeket a gyerkőcököt néha :)

Tünde: Sörapuka még nem jelentkezett, párom már hiányolta :wink: :lol:

Mamacka: Végre!!!!! Akkor gyorsan azzal a fényképrendezgetéssel, mert nemsokára már ennyi időd sem marad rá a lakásfelújítás miatt :wink:

Megvannak a képek a tegnapi taliról, csakhogy újra meghozzam hozzá a kedvet, fel is teszem őket. Jó sok lett, szal ez az oldal már stipi-stopi :lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
vanillka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
vanillka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
vanillka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
vanillka

De nagyon dolgozol Vali!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!
Kép
vas

Asszem elég is volt mára ennyi belőlem, bocsiiii :oops:

Egyébként ha valaki szeretné, szívesen elküldöm email-ben eredeti méretben is a képeket.

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Nálatok már megint esti banzáj van, hoyg nem alszol? :mrgreen:
Köszi neked is :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Most nincs banzáj, de aludtam délután egy nagyot :D
De már készülök az ágyikómba :wink:

Csak kihasználtam, hogy nyugalom van végre, és nem zsong körülöttem 3 (4) gyerek :lol: :lol:

Szállást keresgetek az okt.23.-i hétvégére valahova

jó éjszakát

Bartika, mi van Veled,?
Hiányoltunk tegnap.Meggyógyultál???? :P :P
vas

Vanillka!
Nálunk is van olyan, hogy egy óra múlva bukik. Pedig szopi után akkorákat büfizik, hogy én nem tudok olyan hangosat. :D

Hát a képeket nézegetve, egyre jobban sajnálom, hogy nem voltunk a talin. :?

Nancsika!
Ugyanilyen pólóm van, mint neked a talin, csak nekem bébirózsaszínben. Így legalább tudok összhangban öltözni a lánykámmal. :D

Ma leolvasztottam a fagyasztót. A tejcsikéket gondosan átpakoltam addig a hűtő részbe, nehogy kiolvadjanak. Szépen kiglancoltam a fagyasztót, aztán visszapakoltam mindent, kivéve a tejcsiket. :cry: Most meg dobhatom ki az egészet, mert mind felolvadt, és visszafagyasztani állítólag nem lehet. :cry:

Ti milyen gyümiket fagyasztotok le? Mert én most almát csináltam, de azt hiszem azt nem is szoktak fagyasztani. :?

Kép
szelivi

Sziasztok!

Én már megint csak csendes olvasó voltam a napokba, mert (szerencsére :) ) olyan sokat írtatok, hogy nem bírtam utolérni magam. Angi is nyűgi volt a napokban, és ma reggelre hőemelkedése is volt, de szerencsére már lement. Most folyamatosan az figyelgetem.. Ráadásul reggel ment is a hasa, vagy a hőmérőzéstől, vagy fogalmam sincs, de azóta nem volt széklete. Szóval el vagyok havazva állandóan.

Nagyon szuperek a talis képek, örülök, hogy jól éreztétek magatok, nagyon édesek a babócák, így egykupacban. :D :D

Tünde: gyönyörű a családod, és szépek lettek a tájképek is. :D
Cory: Hatalmas Liza, és az a kis csókos száj!! Enni való! :)
Hanna, meg Dóri baba is csoda aranyosak! Dórinak utólag is sok boldogságot!
Olyan jó, hogy megint ilyen sok képet raktatok fel, minden babát megcsodáltam, azokat is akiket nem név szerint soroltam fel!! :wink: :lol:
És ezek az őrületes tejmennyiségek a fagyasztókban......... :lol: :lol:
Faby: remélem hamar túl leszel a mellgyuszin, és nem kell orvosi beavatkozás. A dokidom legalább annyira kiakadtam, mint az ortopéd dokin, aki nem írta fel a gyógy cipőt! :evil:
Scullyx: reméljük lassan neked is meggyógyul a kezed, és megint ezerrel ölelgetheted Laurát. :) Nem csodálom, hogy zavar a segítség, én is nehezen viselném, de kitartás!!
Vali: boldog szülinapot!

Mi is állandóan rendezkedünk, 2 hete jött meg a szekrényünk, most meg emeletes ágyat csinálunk a két lánynak, hogy elférjenek.
Végre megvan az időpont, és vasárnap jön a környezet tanulmányos, így megint takarítani fogok egész hétvégén.. :(

JAAAAAAA... meg a lényeget majdnem elfelejtettem! :lol:
Mi is ismerkedtünk 2 napja.. Jobban szólva a családot már rég ismerjük, de náluk is van egy picurka, Sirá a neve, és 2 hónappal idősebb Anginál. Úgy mászik a kicsi hogy alig lehet utolérni.. nagyon cuki ő is.

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Dobok én is egy pár képet a csajokról...

Sirá, és Angi
Kép

Kép

Kép

És egy tegnap esti fürcsi, mert ezt nem lehet kihagyni.. :lol:
Kép

Petra
vpetra

Scullyx :)
Évekkel ezelőtt nekem is ott lebegett a kés a kezem fölött, de megúsztam. Vagy 2 hónaig volt gipszben a kezem, hogy sehogy se tudjam megerőltetni :)
Nem sokára magadhoz ölelgetheted a kisasszonyt :D

Évi, Eszter :)
Nagyon édesek a csajok :)
Látom Hanna baba is kipróbálta Dóri szupi hintáját :)

Évi :)
Hol lehet ilyen micimacis gatyeszt kapni?

Mamacka :)
Gartula a támogatáshoz :) Drukkolok továbbra is :)
Szeptember vége mindjárt itt van :D

Vali :)
Szenzációsak a képek :lol:
Pont erre gondoltam, hogy majd kérek néhány képet előhíváshoz :)

Merrefelé keresgélsz szállást?

Livi :)
Almát nem érdemes lefagyasztani, mert az lesz egész télen. Inkább barackot tegyél a hűtődbe :)
A tejeket sajnálom :( Ha kell szívesen adok neked :D

Egész nap sütöttem főztem, mert este a nagypapa 70. szülinapját ünnepeltük. Jól sikerült minden és most már a romokat is eltakarítottam :D

Szép napot Mindenkinek :)

annácska

Sziasztok! :)

Lingelera:
Kép

:D Dóra baba, Hanna baba édesek a minitalin :D

:D Angi baba, Sirá baba is nagyon édes a másik minitalin :D

Mamacka:
nektek meg különösen nagyon örülök. Ráérsz azokat a képeket hosszú téli estéken rendezgetni. Most inkább tervezgest a lakást! Vagy már megvan.

Lehet egy buta kérdésem!
Nektarin barack télen is van. Az miért nem jó?
Vendég

SZiasztok LÁnyok!!!

Még nem volt időm visszaolvasni, csak a képeket néztem meg gyorsan! Annyira fájt a szívem nézegetés közben...
Nagyon jók a képek!!! ÉS a vendéglátás! Ildi, nagyon kitettél magadért! Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott. :cry:

Kicsit rámjár a rúd mostanában, 2 hete a fosós vírus, most ez. ALig bírtam kikelni az ágyból az izületeim miatt, szegény kis Pötyim, mintha érezte volna, hogy jobb ha átalussza a napot. Az egészben az a legszarabb, hogy amikor végre alhatnék akkor sem tudok a sok takonytól. :(

Most megyek is, majd később visszaolvasok! Nem vagyok még 100-as sajnos. :shock:

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jó reggelt!!!!

Barti, jobbulást! :D
Tényleg sajnálhatod, hogy kimaradtál a jóból, na, mindegy, majd legközelebb. :D Addig is javulgasss :D :D

Era, nagyon boldog névnapot!!!! :D :D

Meli, nagyon szívesen mégegyszer :D :D
Ez mondjuk fura, hogy csak 200 ft lett a postaköltség, itt a postán 1200-t írtak rá.Miben kellett fizetni, lej-ben(ez van nálatok, ugye?)

Anna, nem tudom még hova mennék, annyi helyen nézegetek szállást.Szóba jött már ugye Miskolctapolca, de elvetettük, aztán a Bakony, most meg már Sopronnál tartok :D
Passz.

Vali, pelus nem tudom maradt-e, annyi volt itt össze-visza.Nekem is volt lennt 1-2.Felismerni nem tudom őket, de ha gondolod, adok egyet :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom, gép hazakerült.Pedig gondolkodtunk az urammal, hogy félúton eladjuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Csilla, mi új's cickókal?????
Hűje, szadista orvos :twisted: :twisted:

Minitalis minicsajok nagyon egymásra találtak :D
Cukik :D

Petra, édes Angi is a kis játszótársával a földön :D

Mamacka, gratula!!!Innetől már talán zökkenőmentes lesz :P :P

Ma lesz az évnyitó a suliban :wink:
Leventét tegnap megpróbáltam 9-kor lefektetni, tartottunk egy főpróbát :roll: , persze nem sikerült, még 10 órakor se aludt.
De!!!!
Reggel fél 8-kor már felébredt!!!
Úgylátszik az az egy óra ágyban fekvős pihenés is jót tett neki :wink:
Holnap reggel meg már élesben megy a buli :lol:
vas

Jó reggelt!

Vali,
utólagosan is boldog szülinapot! Szerintem nagyon fiatal vagy, így a képek alapján. :) A fotók királyak! Látom Babetta minden babócát megdajkált.
Nati nagyon csini a ruhában! Bencének jó ez a gondolkodós, ülős képe. :)
Vas,
nagyon tudom ajánlani Galyatetőt, Hunguest Hotel. A kert óriási, van vadaspark, játszótér. Van wellnes, gyerekmedence, szauna stb. Nagyon kedvesek. A superior szobák óriásiak. Ha érdekel még valami, dobj egy emailt.
Annácska,
bolodg szülinapot a papának! Jó ünneplést!
Petra,
aranyos nagyon Angi. :)
Livi,
sajnálom a tejeket!

Leírom, hogy mi volt nálunk az este. Bekajálás megvolt és elaludt Lidi. Majd olyan 10 óra körül felsírt. Kapott cumit, úgy tünt visszaaludt. Aztán megint sírt, vártam hátha megnyugszik, de nem. Aztán kivettem, aludt és a kezemben is alig tudott megnyugodni, mindig felsírt. Aztán már átvittük magunk közé egy kis időre, na így oké volt. Később visszatettem. Utána már csak enni kelt fel 3*.
Volt már valakinek ilyen felsírás? Álmodott valamit? Úgy sajnáltam... :(

Pussz.
angi79

Bartika,
jobbulást!
Évi, Vok,
nagyon édesek a lányok együtt! :)
Era,
boldog névnapot!
angi79

Angi, köszi, majd megnézem :wink:

Nálunk is tegnap éjjel volt yilen felsírás, amikor fél 12-kor lefeküdtem, éppen után sírt fel kétszer is, de nem volt ébren, csak álmában sírdogált egy kicsit.Nagyon furi volt, mert nem szokott ilyet csinálni :wink:
vas

Jó reggelt!

Minden iskolakezdősnek jó szeptember 1-ét. :D Olyan jó, hogy idén nem kezdek. :D:D

Mamacka!
Tök jó!!!! :D:D:D Hajrá! :D
Mikor tudtok így költözni?

Ma megyünk méreckedni. Kíváncsi vagyok, hogy a zöldikétől (még minidg meg van) fogyott-e a csaj. Remélem nem.

Megyek, mert hív. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Nagyon Boldog Névnapot :)
Kép

Barti :)
Sajnálom, hogy még mindig beteg vagy :( Gyógyulgass mielőbb, nem sokára lesz újabb tali :)

Petra :)
Nagyon jók a képek :) A nagytakarítás mellett azért pihenj is egy keveset :)

Este elolvastam a blokkot. Hát nem semmi szadista dokival akadtál össze, de azért a csecsemős viszi a pálmát :cry:
Remélem most már hamarosan rendbejön a cicid :)

Lassan majd készülhettek az őszi szünetre is :lol:
Nálunk is nehezen megy még a fekvés-kelés :D Peti csak 9-kor kelt fel, így egyenlőre elképzelni sem tudom holnaptól hogy fog felkelni reggel 6-kor :roll:

A felsírás oka lehet fogzás is. Nálunk tegnap előtt sírt fel 2-szer, de hamar megvígasztalódott :)

annácska

Nagyon Boldog Névnapot :)
Kép

Barti :)
Sajnálom, hogy még mindig beteg vagy :( Gyógyulgass mielőbb, nem sokára lesz újabb tali :)

Petra :)
Nagyon jók a képek :) A nagytakarítás mellett azért pihenj is egy keveset :)

Este elolvastam a blokkot. Hát nem semmi szadista dokival akadtál össze, de azért a csecsemős viszi a pálmát :cry:
Remélem most már hamarosan rendbejön a cicid :)

Lassan majd készülhettek az őszi szünetre is :lol:
Nálunk is nehezen megy még a fekvés-kelés :D Peti csak 9-kor kelt fel, így egyenlőre elképzelni sem tudom holnaptól hogy fog felkelni reggel 6-kor :roll:

A felsírás oka lehet fogzás is. Nálunk tegnap előtt sírt fel 2-szer, de hamar megvígasztalódott :)

annácska

A képeket nézegetve még jobban sajnálom, hogy nem voltunk a talin.

KépKép
mariannka

Vali:Bocsi,én lemaradtam de most pótolom:Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Era:sok boldog névnapot kívánok!

Köszöntöm a hófordulós babókat is!

Nagyon jó lehetett a tali.A képek magukért beszélnak!

Szelivi:engem is minden jobban érdekel mint a tanulás! :lol: :lol: Tejcsi ügyben én is tudok segíteni!

Mamacka:Eggyütt örülök veletek!Végre elintéződött!!!!Mostmár erről a részről megnyugodhatsz,de a java mégis most jön!Hajrá! :lol:

Barti:jobbulást Neked!

Petra:Cukik a bébik!

Hát csajok kiakadtam rendesen!Itt a kutyának nem kell a tej!Inkább tápszereznek!A fagyasztottat(egy részét) elviszi majd egy pesti hölgy,ott majd szétosztja,de ezt ingyen odaadom.A frisset meg le fogom adni.Eddig még így néz ki,de ma még visszaszól egy csaj hogy hogy döntött.Pedig még fizetniük sem kell érte.Én ezt nem értem.Ti is azt mondjátok akkor hogy nem fog elmenni a tejem ha ennyi van?Jön a vizsgaidőszak.Remélem ez sem okoz majd problémát.Én még sokáig akarok szoptatni.De minek tároljam a fagyasztottat ha lehet meg sem issza Fannika.Na mindegy,majd megoldódik.

Faby:Nem semmi a történeted!Remélem egyre jobban vagy!Fannikának nagyon bejön ám Domika!!!! :lol: Kikerekedett szemekkel nézte a monitort mikor arra a részre jutottam ahol a képek vannak!Tetszik a haja(is)!!!Cuki!
Vendég

Trose,
a szomszéd lányka is. Akkor lehet valami a levegőben, sajnos...

Lidi eddig ezeket ismeri: meggy, alma, őszibarack, répa, krumpli, sütőtök. Én adok neki 10-11 között gyümölcsöt, 13 óra környékén főzeléket és olyan 16 órakor gyümit, persze előtte mindig szopi van.
Nálatok?
angi79

Sziasztok!!

Jól eltünök mostanában,most sem igazán vagyok képben! :oops: :oops: Csak hírt adok magunkról.Ma voltunk dokinéninél,Lilit ismét megmérték,és most 20 dekával volt több,mint múlt csüt.Na jó előtte félórával szopizott egy nagyot,de ez akkor is extrarekord. :) Most 5 deka hiányzik a 6 kilóhoz! :) Dokinéni rendbe talált mindent,felírta receptre a milupa HA gabonapépet,így jóval olcsóbb is volt. :) Gondolom ettől indult be a kicsilány,merthát szopit még nem váltunk ki,de az adagok mellé kapja a tejcsivel kikevert pépet,ami tuning kalóriabomba. :wink: :lol: És szépen eszi a krumplis almát stb. ,ami szintén hízlaló. :) Éééés ma megint fél 9-ig aludt,tehát lehet,hogy mégis éhség miatt kelt korábban.Szopizni most is ugyanannyit szopizik este,jó kis ujjszopizós birkozás,cicicsempésző akciók kíséretében.Olyan hulla vagyok a végére,hogy csak bedőlök az ágyba. :shock:

Vali-A Te képeid is csúcszuperek,sajnálom,hogy ilyen messze lakunk és nem igazán lehetünk ott talikon :(

Ünnepélyes ígéretet teszek,hogy visszaolvasok,és próbálok visszarázódni. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Előbukkanok kicsit a homályból :)
Remélem sikerül fél kézzel regényt írni... Olvasgattam én szorgosan, de csak kb. vagyok képben :)

A teljesség igénye nélkül sajnos...
Itt minden baba gyönyörű!!!! A képek alapján szupi lehetett a tali :) :) :) én meg itthin nyűglődtem a torkommal :cry: Legyen méééég!!!

Csillus: végre Ibolynál jó kezekben vagy :) :) Gyógy :) :) :) :) :) :) :) :) ok Doki :( Szörnyű, amikor egy eü. szakember nincs képben - és még be se vallja...

Babcika: van egy gyönyörű őzgidácskád :) ahogy indiában osztályozzák a babákat :) Jókedvű, jól alszik fejlődik szépen méretben és értelemben. A fotók alapján igazi kis tündér :) :) :) Azt hiszem, sarokba vághatod a parázást, helyette élvezd! Sokkal-sokkal kellemesebb :lol: :lol:

Szivárványos pelusok: egy anyatejes baba rengetegféle szinűt kakilhat úgy, hogy közben kutya baja :) Ha csak a kaki furi színű, de közben jókedvű, úgy eszik-alszik, annyit nyüszög, mint szokott, akkor érdemes azt végiggondolni, nem evett-e anya vmi olyat, ami több kakit csinál...(pl ringló (vö fosóka szilva :wink: ), barack, szőlő, körte...) És napirendre térni a dolog felett :)
Elborzasztásul :P Gergő a múltkorában megkaparintott egy Tesco újságot, mivel a közbelépés nem volt elég gyors, a pelusban újságpapír galacsinok voltak. Kékek :shock:

A fiatalember mióta betöltötte a fél éves kort, ismerkedhet a barackkal és még a rizzsel is :) Egyelőre nem látom rajta azt a lelkesedést, ami miatt jobban kéne nyomulnom a kanalazással... Ami amúgy se fexik neki, csak ha csócsálhatja a kezemből az egész barackot :wink:

Mozgás: az előre kúszás helyett a hátrafele mászás technikáját sikerült kidolgoznia, ettől néha rémes gumikacsa-hangokat hallatt :P Van viszont, amikor szinte nyusziugrással közlekedik: nagy lendülettel maga alá húzza mindkét lábát, aztán előrevetődik :) :) A kezemben ülni-állni akar csak :)

Legújabb tudománya a gagyarászás - ez már egész úgy hangzik, mintha bushmanul beszélne :) kb. daj-daj-egye-*cuppantás*-daj ilyesmik :lol: Tegnapra virradóra hajnal 4 kor tartotta jónak bemutatni a tudományát :)

Ez jó hosszú lesz azt hiszem... Talán ha az ovi-suli beindul, jobban képben leszek...

Borcsa
KépKépKép
borsts

Trose,
Lidinek is jó étvágya van. Az almából ő is sokat be tud vágni és a krumpli+répa általában fele-fele arányban megy. Most vettünk egy tuti botmixert és azzal pépesítek. De előtte használatam a reszelőt is, amikor még volt finom lédús golden alma. Te most milyent veszel Hannának?
A körte az én listámon, amit védőnő adott csak 10-12 hótól szerepel. Nálunk 7 hósan jön a hús. 7-8 hótól írja még a céklát, krumplihoz paradicsomot, spenótot heti 1*, zöldbab, borsó stb.
Nálatok mi jön?
Babcika,
jó étvágyat az alma-krumplihoz! Király, hogy így gyarapszik Lili. :)
angi79

Angi: én a paradicsomot még hagynám... más listákon egy éves kor alatt nem javasolt (allergizál viszonylag gyakran) ráadásul a téli paradicsom brrrr....
Ez nagyon szigorúan szvsz....

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa,
köszi a tanácsot! Én sem gondoltam adni, csak a listámon ez állt és még csodálkoztam is. :shock:
angi79

Trose: Istvánka eddig barackot, meggyet, almát, répát, krumplit, csirkemellet és fehérrépát evett. A gyümölcsöket semmivel nem ízesítem, abból úgy 1/2 baracknyit, kb. 1/2-1 decinyit eszik. Nálunk nincs klasszikus főzelék, hanem pároltzöldséget török össze, és azt kapja. Most már keverem is az ízeket, ez nagyon bejött neki. Pl. almáskrumpli, csirkéskrumpli, stb.

Ő napjában kétszer eszik normális kaját. 12-13 óra között "főzeléket", majd este 6-kor gyümölcsöt. Reggel, tízóraira, este, éjjel, fájdalomcsillapítónak és szomorkodás ellen csak szopi van. Még nem érzem úgy, hogy ideje lenne a harmadik étkezés bevezetésének.

A honlap, amit keresel: www.okosbaba.hu
Én foglalkozom ezzel is, így ha kérdésed van, hívj/írj bátran.

Szép napot,

KépKép
mariannka

Mariann!

Húú, komolyan? És mutogatsz is Istvánkának táblákat?

Angi!
Olyan jó, hogy leírtad ezeket. Én még ugye messze vagyok és addigra úgy is elfelejtem, de jó látni egy kajás napló félét. :D Tényleg, írod, hogy mikor mit kapott és hogy ízlett neki? Én szeretném ugyan úgy, mint ahogy a szopit írtam. :D
Kitartást az éjszakai ébredéshez.

Livi!
Hát, jól megjártad... :( Kár! De biztos segítenek a lányok! :D

Csilla!
Még mindg jobbulást! Az ilyen doki+védőnő+csecsemős tehet egy szíességet. Majd, amikor egyszer neki lesz szüksége segítségre, remélem visszakapják!!!!! Főleg a doki a nyomkodást! Próbálkozhat ilyennel a heréin. Megnéznm, hogy neki hogy esne!!!!!! Kiakasztóak! :(

Babci!
De jó, hogy ilyen szépen elindult Lili hízása!!!! :D Megy ez! :D Aztán tessék olvasgatni!:D

Barti!
Szegénykém! Jobbulást neked!!!! Van valami homeós szered, amit tudsz szedni? Pötyi nem kapta el?

Bortsa!
Köszönöm a megnyugtatást! :D Mikor is lesz belőled szopis tanácsadónő? :D:D:D

Boscó!
Csak elkel a tejcsid. :D És aki kapja, tuti naaaagyon fog neki örülni!!!!!

Rólunk:
A súlyproblémákkal küzdők az első részt nyugodt szívvel ugorják át. :D
Voltunk dokinál, Hanna 7240gr, azaz 300at hízott két hét alatt.
Szóval tuti rendben van. Erre a védőnéni megkérdezi, mielőtt kilépek az ajtón, hogy milyen sűrűn eszik a Hanna. Hát, mondtam 2,5-3 óránkként. Döbbenet-döbbenet hátán, hogy na, ettől van akkor a zöld kaki, mert túl sokat eszik a gyerek... és éjjel, jön a következő okos kérdés... hát, mondom 3 óránként... válasz: egy 7 kilós 4 hónapos babának már át kéne aludni az éjszakát. Adjak neki teát, hátha rájön, hogy nincs miért felkenie...
Na, ezekután felhívtam Bortsát és ő megnyugtatott, hogy a barackfogyasztásomtól is lehet zöld a kakija a lánynak.
A párom meg kifejtette,h ogy eszembe ne jusson ne adni a gyereknek enni, amikor kér, mert ha olyan az anyagcseréje, mint neki, akkor csont és bőr lesz, ha el kezd mászni. És kihangsúlyozta, hogy ez az éjszakákra is vonatkozik. Addig kap éjjel enni, ameddig kér. :D Olyan büszke vagyok rá. :D:D
Szóval megvárom még a tenésztés eredményét, de tuti, hogy jól van a csaj. :D:D És most már én is nyugodt vagyok. :D:D

Bocsi, hosszúra sikerültem. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?