Mariann!
Húú, komolyan? És mutogatsz is Istvánkának táblákat?
Angi!
Olyan jó, hogy leírtad ezeket. Én még ugye messze vagyok és addigra úgy is elfelejtem, de jó látni egy kajás napló félét.
Tényleg, írod, hogy mikor mit kapott és hogy ízlett neki? Én szeretném ugyan úgy, mint ahogy a szopit írtam.
Kitartást az éjszakai ébredéshez.
Livi!
Hát, jól megjártad...
Kár! De biztos segítenek a lányok!
Csilla!
Még mindg jobbulást! Az ilyen doki+védőnő+csecsemős tehet egy szíességet. Majd, amikor egyszer neki lesz szüksége segítségre, remélem visszakapják!!!!! Főleg a doki a nyomkodást! Próbálkozhat ilyennel a heréin. Megnéznm, hogy neki hogy esne!!!!!! Kiakasztóak!
Babci!
De jó, hogy ilyen szépen elindult Lili hízása!!!!
Megy ez!
Aztán tessék olvasgatni!:D
Barti!
Szegénykém! Jobbulást neked!!!! Van valami homeós szered, amit tudsz szedni? Pötyi nem kapta el?
Bortsa!
Köszönöm a megnyugtatást!
Mikor is lesz belőled szopis tanácsadónő?
:D:D
Boscó!
Csak elkel a tejcsid.
És aki kapja, tuti naaaagyon fog neki örülni!!!!!
Rólunk:
A súlyproblémákkal küzdők az első részt nyugodt szívvel ugorják át.
Voltunk dokinál, Hanna 7240gr, azaz 300at hízott két hét alatt.
Szóval tuti rendben van. Erre a védőnéni megkérdezi, mielőtt kilépek az ajtón, hogy milyen sűrűn eszik a Hanna. Hát, mondtam 2,5-3 óránkként. Döbbenet-döbbenet hátán, hogy na, ettől van akkor a zöld kaki, mert túl sokat eszik a gyerek... és éjjel, jön a következő okos kérdés... hát, mondom 3 óránként... válasz: egy 7 kilós 4 hónapos babának már át kéne aludni az éjszakát. Adjak neki teát, hátha rájön, hogy nincs miért felkenie...
Na, ezekután felhívtam Bortsát és ő megnyugtatott, hogy a barackfogyasztásomtól is lehet zöld a kakija a lánynak.
A párom meg kifejtette,h ogy eszembe ne jusson ne adni a gyereknek enni, amikor kér, mert ha olyan az anyagcseréje, mint neki, akkor csont és bőr lesz, ha el kezd mászni. És kihangsúlyozta, hogy ez az éjszakákra is vonatkozik. Addig kap éjjel enni, ameddig kér.
Olyan büszke vagyok rá.
:D
Szóval megvárom még a tenésztés eredményét, de tuti, hogy jól van a csaj.
:D És most már én is nyugodt vagyok.
:D
Bocsi, hosszúra sikerültem.