Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

na,mi is hazaértünk miskolcról(még egy utolsót "nyaraltunk" a nagyüzemek előtt.de bejártuk vonattal a fél országot.ic-vel jöttünk és majd 2 órát késtünk,mert pest előtt egy betonszállító kamion "ráugrott" a sínekre,kisiklott az a vonat,leszakadtak állítólag a vezetékek,stb.este nézem a híradót!!!még újszászon is járt a vonat(az meg tudomásom szerint már szolnok előtt van).de hazaértünk 14 órakor,zóra tök dili volt a vonaton,de kicsit szunnyadt,ebédeltünk és mentünk a könyvekért.holnap évnyitó,aztán :roll: :shock: :lol: :evil: :? :twisted: :cry: és ki tudja még mi....

nagyon sokat írtatok,jól elolvasgattam most órákig :lol: .úgyhogy ennyi,megyek vacsiztatni.

gyógyulást a bébiknek,hazatérő anyáknak meg jó takarítgatást(az én férjem is rendes ember,szecsőt egy éves koráig jóformán csak ő fürdette és a köldökcsonk takarítást is mindig ő csinálta,na és mos,főz,takarít-ha kell :lol: :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Én irigylek minden asszonyt akinek a férje rendszeresen segít a házimunkában.Az én férjem is szokott évente kb 2 szer porszívózni és azt be kell vallanom,hogy akkor tényleg szépen fel van porszívózva de ez kevés segítség nekem.

Viol!
Mennyit dolgozom?Keddtől péntekig(8.30-tól 17.00-is)és minden 2. szombaton(8.30-tól 14.00-ig).

Jut eszembe,nem tudtok véletlenül valakit aki eljönne hozzánk(Korona fogászat)dolgozni?Lehet kezdő asszisztens is.
Gabóca!Kár,hogy nem itt laksz mert jöhettél volna(ha akartál volna :D )

Zsani!
Fáj is a kis Virág torka?Nem lehet,hogy azért nem mer beszélni mert fél,hogy felszakad?Egyébként már nem fog.Utána kérdeztem!
Ő szeretné a kistesót?

Csilla!
Mindíg valami megzavarja az utatokat.Múltkor a nagy meleg most meg az a teherautó!
Titeket nem hívtak,hogy nyertetek egy Olaszországi üdülést?(Tudod ez az az állatkerti kérdőív)

Zsanett!
Sokan megbuktak vagy ilyenkor engedékenyebbek a tanárok?
Lábad gyógyulgat?Még jó,hogy nem kellett műteni!
Ábel melyik oviba fog járni?

Szeszike!
Nem nagyon írsz!Mizujs veletek?Kisfiad jól van?Apa ismét távol?

Gabóca!
Mizujs a kis Levivel?

Erika!
Szerintem nincs olyan gyerek aki szeretné az orrszívást.Szonja csak úgy engedte,hogy előtte az én orromat is "kiszívtuk".Nagyokat sikongattam közben ő meg nevetett.Aztán fordítva.Így aztán sikerült kitisztítani.Lehet,hogy ennek a traumának a hatására de Szonja nagyon hamar megtanulta kifújni az orrát. :D

Rik!
Szóval ennél a módszernél hónapokra van leosztva a születendő gyerek neme.Kiváncsi vagyok júliusra mit ír.Én akkor lettem terhes.Megírod nekem?

Reni!
Várjuk a fülbevalós képeket!

Ági!
Akkor neked nincs is segítséged(dadád) ha mondjuk el szeretnétek menni kettesben a pároddal mondjuk moziba?
Na egy szempont amiért mégis jó,hogy az anyós közel van nálunk! :D

Vero!
Imádom Ivánt!Úgy megpuszilgatnám!
Na,akkor ezért(7kg) nem bírom túl sokáig ölben tartani.Éreztem én milyen súlyos egyéniség. :D
Ami ruhák rá most jók az Szonjára 1 évesen voltak jók. :D

Beus!
Keményedik is a hasad vagy csak érzékeny?
Én már el is felejtettem milyen érzés volt terhesnek lenni. :?
Azt tudom,hogy elég korán elkezdtem keményedni.

Katus!
A héten már sajnos nem tudom élvezni a kávédat és a társaságotokat de a jövő héten valamelyik nap ebédszünetben meglátogatlak titeket.

KépKép
eszti76

eszter
pont ez jutott eszembe,hogy elvagyunk átkozva ic-n utazáskor :cry: :roll: :shock: .láttam a híradóban,eszembe jutott,hogy az a jó,hogy nem AZON a vonazon voltunk :? .és elküldenéd a jólsikerült fotókat emailben,csináltatnék papírképet,de már csak ezen a héten lehet rendelni a neten.na.épp most van a fókuszban.

jó éjt mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

vonazon=vonaton

és akkor még mutatok fotót,ha már újra írnom kellett: Kép

zsanett
nekem is fogynom kéne,de nekem időm sincs,energiám sincs és most látom,hogy ez veszélyes üzem,így maradok ahogy vagyok,ill azért megpróbálok kevesebbet enni :lol: .gyógyulj hamar.akkor a munkát sem kezded el szept elején?rögtön táppénz,vagy besántikálsz majd tanítani?

andi
írok majd emailt,de még itthon utól kell érni magam,meg jön a rohangálás.majd mesélekaz új életről :lol: :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csak hogy kedvet csináljak mindenkinek a nagycsaládhoz!erika,hajrá!!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Vero,
hűű, milyen fényárban úszik Ivánka!! :) De nem is Ivánka, hisz már több, mint 7 kg??!! :shock: :D Ez igen!! Belehúzott! :)
Nekünk a Mozsolits volt, igen. De most ugye kedd volt, előző alkalommal meg csütörtök, akkor meg a másik.
Ugye milyen tutti Katusék lakása??? Hűűű, olyan szép. :)

Zsanett,
és Figo Luis is? Vagy csak simán Figo? :D :D :D

Hajnus,
de jó házias férjed van! :) Nálunk tulképp úgy megy, hogy sokszor megkérdezi mit segítsen, de én azt mondom semmit. Az az igazság, hogy jobb szeretem magam tisztítani/mosni/takarítani a dolgokat. Valszeg ők is jól csinálják, de én még jobban! :D :D
Amit szinte mindig ő csinál, az az, hogy kiveszi a tiszta edényeket a mosogatóból, leveszi a tiszta ruhákat a szárítóról, össze is hajtja és el is teszi. Én ezeket utálom, szal így pont jó! :) Ja és persze leviszi a szemetet, stb. :)

Katus,
jajj, szegény kis Búbos. De akkor nem is aludt, ha Apukájával sétált? Vagy az is jót tett neki? És ilyenkor merre indulnak?
A lemezes dolgot most nem értem ám... :oops: :D :oops: Ami a lista végén van 3 db zárójelben, az csak akkor kell, ha valamelyik a többi közül valami miatt nem megoldható. Amolyan pót-féle. :) De nemtom mit variálok ám, tök mindegy! :)

Erika,
és Alíz be is dobott egy kazit a videóba? :D :D :D

Reni,
én is küldöm a képeidet, amin ti vagytok, csak nem bizti, hogy ma. De mennek!! :)

Beus,
Gábornak egy öccse és egy nővére van. Nővérének már van családja, férj és két kislány, ők már Fertődön laknak, de öccse még fiatalka, még tanul gimiben, ő otthon lakik.
Terhesgondozóba annyiszor kell menni ahányszor mondják, a 4 alkalom azért lehet ismerős, mert legalább 4 alkalom kell, hogy megkaphasd az egyszeri anyasági támogatást, ami olyan 55 ezer vagy valamennyi.
Hogy mikor menj, azt nemtom, mert ugye te privibe jársz Berkeshez. Nekem mindig a t.gondozóban mondta, hogy mikor menjek legközelebb. Ezt neked akkor valszeg privin kell hogy említse.

Eszti,
aha, akkor értem a melódat. Ez így azért nem a legjobb, mert majdnem elmegy az egész napod... Viszont a hétfő mindig szabad, a vasárnap is, és minden második szombaton meg bírható. Vagy nem? Így is meg úgy is? Ha szereted csinálni, akkor ezek elfelejtődnek?

nadine81

Csilla,
óóó mennyi gyönyörű Vigyorid van! :) :) :)

nadine81

Sziasztok!

Eszti!

:cry: :cry: :cry: (ez azért mert most nem tudsz jönni!)
:D :D :D :D :D (ez meg a jövő hét!)

Az én férjem is rengeteget segít, igaz nem tud minden olyan tökéletesre, mint én :lol: , na de nem szólok, nehogy lelohadjon a nagy lelkesedése: lol: :lol: :lol:
A Máté is csak ő fürdeti az óta mióta hazajöttünk a korházból.
Mosni, vasalni, mosogatni nem segít, de bármi mást szívesen segít, ha megkérem! :)
Most is tornászni voltunk Erikával, ő fürdet, altatott, és még el is pakolt! :)

Vero!

Nehogy azt hidd, mostanában úgy néz ki minden napközben, mintha a bomba bevágott volna, Máté gondoskodik róla! :)

Mindenkinek köszi a dicséreteket!

katus78

Viol!

Csak azt akartak mondani, hogy felveszem mindet! :)

Máté nem volt hajlandó aludni, már csak egyszer tudom elaltatni egy nap, ma pl egész nap 1 órát aludt, de így viszont 7kor már le kell rakni, mert nem bír magával.

katus78

Szemizo!

Nagyon szépek a gyerekeitek! Még lehet kedvet kapok, csak a terhességet nem akarom!!!!!!!!!!!! :? :? :?
Sajna a nélkül meg nem megy!

katus78

Jo estét!

gyors olvastam vissza a mai napot.Igy a hirado után...hát nem semmi ami ezzel a vonattal,és milyen jo,hogy nem ti voltatok rajta!!!!
Mindig kérdezni akartam hogy a szecső az lány név???Bocsi a tudatlanságomért!!!!A képen nagyon helyesek!!!

Eszti!

Nem semmi ez a sok melo,ennyire szereted,vagy nincs más???Jol megfizetik???(ha nem akarsz ne váéaszolj!)
Kérdezted,hogy mi van juliusra neked irva!Még ezt igy nem tudom megnézni csak ha megirod,hogy mennyi idős voltál akkor júliusban amikor terhes lettél???
Erre a honapra fiut irtak nekem,majd ha nem jön meg akkor kezdek reménykedni,hogy fiam lesz...

jo éjt mindenkinek!!!
Vendég

Katus,
tényleg mindig Jocó fürdeti? Az tök jó! :) Én már többször is megkérdeztem, hogy nem akarja-e fürdetni Dorkát, de azt mondta, nem, inkább majd te. Mármint én. :) De nem baj, megy ez nekem! :)
Azért az a bomba amit Veronak írtál, hogy gyakran bevág hozzátok, jó kicsi lehetett! :D :D :D
Köszi a lemezeket, látod, te megoldottad a problémát. :)

Jó éjt Mindenkinek!

Ja, még azt akartam kérdezni Erikától és Katustól, hogy
sikerült itt Sopronban barátnőket találni? Mert most tök jó, hogy el tudtok szökni együtt csavizni, gyúrni (vazze :D) Vannak mások is? Mármint barátosnők?

Jóccakát! :)

nadine81

Vazze :lol: Ne tud meg, hemzsegnek :lol: :lol: :lol:
Na jó is lenne, de nem is kell jó megvagyunk mi Erikával? :wink:

Erika vagy??? :)
(lehet ő másképp gondolja :) )

Jó éjt!

katus78

Ja igen kimaradt! Tényleg mindig Jocó fürdeti, én eddig kb 5ször fürdettem (legelőször 4 hónapos korában), amikor nem ért haza fürdésidőre, amikor meg otthon vagyunk, akkor a nagymamák fürdetik! :)

katus78

Eszti írtam privit!!!

Csilla szépek a gyerekeid!!!!!!!!!

Amica mi újság????
Vendég

Boldog névnapot Erika! :)

nadine81

Mi ma megintSopronba kirándulunk ezzel a kiscsajjal...
Anyut viszem megint, ma megint időpontot kér MRI-re. A múltkori szerint vannak vagy voltak (nemtom) pici miómái, ill. a méhe is picit meg van naggyobbodva, és a Nagy Bálint szerint az lenne a legjobb, ha kipakolnák... De azt mondta előtte legyen még egy MRI, megnézik mizújs. De valszeg nemsokára befekszik, kédés, hogy mikor.

Na, nem tudott visszaaludni a ksiasszony... :? :shock:

nadine81

Erika!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

Erika (rik) !

Kép

katus78

Erika!

Kép

Erika (rik) !

Kép

katus78

Hali!Megjöttünk este fél 10-kor értünk haza,de már nem volt erőm írni.
Azt,hogy mi volt maj leírom ha a Lvi elaludt,mert kicsit hosszú.
Most hívtam Esztit,de nem vette föl,mert érdekelne az állás.

Ági!Hát nem irigyellek,de biztos "nagyon komoly"elfoglaltsága volt ebben a két hónapban,hogy nem ért rá a "komolyabb"takarításra.
De én erre csak azt tudom mondani,hogy férfiból van.Bár naggyából én sem szólhatok egy kurva szót sem,mert gyerek téren az elejétől kiveszi a részét mindenből és takarít és főz ha kell.Arra az egyre szoktam ugrani ha haza jövök otthonról ha nem ugyan ott vannak a lábosok,tányérak ahol lenniük kell.Ilyenkor rendszerint pakolással kezdek.De lényegében jó sorom van.Gyerekek átáltak már? :lol: :lol:

Nercsi!Örömmel hallom,hogy Alíz már jobban van! :D :D :D

Viol!Már a legelsőnél ki kellett volna pakolni és akkor nem lenne ez a "gubanc".De ugye az orvosok az okosok. :? :?

Kola!Szerintem is jót tenne mindenkinek ha lenne egy kistesója Virágnak főleg Virágnak.Miért félsz tőle?

Reni!Azonnal küldöm a képeket!

Veró!Iván tényleg egy óriásbébi hatalmas életerős baba és gyönyörű.

Szemizó!2-óra késés az nem semmi!!Ilyenkor mikor haza mentek nem vágyódsz vissza?Arik a gyerekek!! :lol: :lol:

Ha valakit kihagytam bocsi,de rengeteget írtatok!

Levi már jobban van már csak a szeme körül piros neki olyan mintha elégett volna.Most a változatosság kedvéért én kaptam el tőle.Soha nem volt még kötőhártyám úgy látszik itt volt az ideje.

Remélem Eszti látja,hogy kerestem,mert nagyon érdekelne az állás,főleg,hogy a sulihoz kell egy fogdoki akihez járnom kéne gyakszira.
Vendég

ERIKÁK,BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép
Kép

Kép

Kép
hajnus

Nercsi,Rik!
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek.
Vendég

Olyan rohadt lassú ez a babanet ma,hogy győzöm kivárni míg gondolkodik!!
Vendég

NERCSI ÉS RIK NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!
Nagyon köszi mindenkinek a szép lapokat és a jokivánságot!!!
Puszika!!!
Vendég

Kép

Mindkettőtöknek!
Vendég

Csilla:nem semmi ez a vonat meg a betonkeverös ütközés.nagy szerencse hogy nem azon a vonaton voltatok.baszus már semilyen jármüben nem vagyunk biztonságban.gondolom a két orás csuszás is megviselte eléggé a gyerköcöket.olyan helyesek és édesek ahogy mosolyognak! :)

Eszty:hát igazábol én ugy érzem keményedik is,de csak este. én ezt elég korainak tartom.
sztem Te is tudni ujra megtapasztalod milyen terhesnek lenni,Szonja nem rendelt még kistesot?
jo sokat dolgozol.és Szonja meddig van oviban?ilyenkor ki viszi haza?

Katus nagyon szép a lakásotok.és tényleg bombának semmi nyoma :lol: :lol:
tök jo hogy a férjed fürdeti Mátét!
Mikor Vivi kicsi volt nálunk Peti azt mondta hogy nem meri megfürdetni Vivit.mert olyan izgö mozgo-igaz ma már nincs ilyennel gond mert már régota nagykádban pancsizik és apa fürdeti,ha itthon van.
a pelenkázásra a mai napig nem tudtam rá venni.

Gabo:Levi hogy van?mi volt a megbeszélésen?

Rik:honnét nézed ezt a kinai naptáras dolgot?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

sziasztok

először is boldog névnapot minden erikának! (én nem értek ahhoz sajna,hogy szép képeslapot,színes betűt dobjak ide :cry: )

gabó
lakni én már sopronba vágyok vissza,a büdös,koszos,mocskos miskolcra csak a család,rokonok,barátok vonzanak.de mivel lottónk sincs mostanában....,maradunk itt

veró
tényleg nagyon nagy ivánbébi.zóra most egy évesen csak 2 kilóval volt könnyebb(pedig ő is jó husis).de csak nőjön jó nagyra,szép daliás herceg lesz :lol: :lol: :lol: szecső is mindig nagyobb volt a koránál.de ne is legyen olyan dugó,mint én.majd míra!elfelejtett nőni,lassan zóra utóléri.lehet,hogy ő lesz a pici lány a családban.majd holnap az oviban felmérem a többi kislányt. :shock: :wink: :P

andi
hol vagy?tegnap hazafelé jövet láttam egy plakátot,szept 2.-án babaruhabörze(így volt írva).ez az igazi,amire ti is szoktatok jönni?mert úgy emlékszem ez is a bnv területén lesz,de azt gondoltam,hogy majd csak okt,nov körül.lehet,hogy ez nem is az a nagy börze?mert most pénzem sincs vásárolni :cry: ,pedig a téli cuccokat jó lenne megnézni ott.

ott is hideg van?majd megfagyunk itthon,meg kint is csek esik,meg fúj a szél mint állat

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Beus!

Ez a kinai egyszer a babaszobán volt,akkor kinyomtattam,de most már nem láthato.nemtom hova tünt!!

Az érdekelne mi az a Jonás modszer????Valaki irta egyszer,már nemtom ki...

Gabó

Neked is köszi a szép lapot!!!

Nercsi!!!!!!!!!!

nagyon boldog névnapot kivánok neked,telljen békességben a napod!!!

Sziasztok!
Vendég

ja,és köszi a kölkök dicséretét mindenkinek.

eszter
engem is hívtak igen az olasz üdülés miatt,de csak felidegesített.még el is mentem volna a 2 órás fejtágításra,de aztán kiderült,hogy ha el is mennénk az utazásra a gyerekek után mindent fizetni kéne.mert megfordult a fejemben,hogy jövő nyárra már úgyis egyenesbe jövünk,még akár el is mehetnénk,mert a kiút,meg a költőpénz igaz minket terhel,de megoldható olcsón is.de hogy még a gyerekek után kitudja mennyit fizetni....!és ti mentek,elfogadtad?aludhatsz itt,amikor az előadás lesz :wink: :lol: :shock: :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Beus!Köszi Levi jól van már csak a szem sarkában piros kicsit és a szeme körül.Remélem így,hogy elkaptam tőle nem fertőzöm vissza.

Ja a megbeszélés Levi elaludt addig gyorsan leírom.
Na szóval:OKJ-s bizit ad ez az uccsó ilyen tanfolyam.
Az ára 200.000ft+kb.50.000a vizsgadíj"ami engem mellbevágott"és +,hogy utazgatok vagy nem!!
Heti két alkalom kedd és csütörtök 4 fél5-től kb 2*v.3*45perc.
Heti két alkalommal el kell menni fogorvos mellé a gyakorlat miatt.
Egy hetet el kell menni Győrbe a szájsebészetre majd valamikor 2-napot Szombathelyre a paradontológiára ami ugye +költséget jelent.
Ezeket kell igazolnia a fogdokinak,hogy nála voltam v. máshol:
-Fogászati röntgen 120óra
-Konzerváló fogászat 180óra-40óra
-Fogpótlástan 160óra-40óra
-Fogtechnikai laboratórium 40óra
-Gyermekfog.szabályzás 120óra
-Szájsebészet"Győr" 120óra
-Szájnyálkahártya betegségei,paradontológia 100óra

Tantárgyak-vizsgák:
-Anatómia
-Latin
-Munkavédelem
-Ált.és orális pathológia
-Mikrobiológia
-Ügyviteli alapismeretek
-Fogorvosi váró,rendelő
berendezések,műszerei,higiénéje
-Etika
-Szociológiai alapismeretek
-Ápolástan
-Elsősegélynyújtás
-Kommunikáció
-Pszichológia
Gyermekfogászat-fogszabályozás
-Fogtech.laboratóriumi alapis.
-Fogászati prevenció
-Fogászati radiológia
-Fogpótlástan tananyaga
-Belgyógyászat
-Szájsebészet
-Paradontológia
-Konzerváló fogászat
-Táplálkozási alapismeretek,dietetika

Csupán csak ennyi ezekből év közben osztályvizsgákat kell tenni szóban v. írásban.Nekem kicsit húzosnak tűnik nem gondoltam,hogy ennyi mindent kell majd tanulni "amit utálok"pláne vizsgázni.

Szal az a helyzet,hogy nekem ez az egész csak úgy érné meg,hogyha mellette dolgozhatnék,mert ha felköltözöm a Husival a GYED-ből még egy egyszobás albit sem tudnék kifizetni nemhogy félretenni a sulira ami kétszer 40.000tf és 4*30.000ft.
Megmondom őszintén kicsit elment a sulitól a kedvem és a Balázstól sem akarok sokat távol lenni,de az ingázás sem kifizetődő amit nekem senki nem fog kifizetni.
Ehez az egészhez nagyon lenne kedvem és érdekel is,de a suli valahogy nem.Szal nem tudom.Szept.19.-én kezdődne addig kell eldönteni mindent.Igazábol úgy lenne jó ha a Balázs elmenne GYED-re én melóznék ha anyagilag megéri és ő lenne a picivel.De ugye a Levit sem szívesen hagynám egész napra magára,mert azért akár milyen ördögfióka nagy a kötődés.Ha a Balázs ott lenne nem lenne gond.
Esztiékhez meg gondolom gyorsan kéne valaki nekem viszont minimum egy hét mire összeráznám magam agyilag is költözésileg stb:.Nagyon nehéz dolog ez.A nagymamira sem lehet már sokáig számítani"Ott lakás szempotjából",mert december 31.-ig akár mikor behívhatják az otthonba.Anyuékhoz meg nem akarok menni.A másik meg ha nem dolgoznék nem keresnék pénzt jövőre lejár a GYED-em utánna mit csinálok?Abból meg végképp nem lehet kifizetni sok mindnet.Tehát melóznom kéne,de a picit meg a Balázson kivűl nem igen szeretném egész nap másra hagyni és nekem is szörnyen hiányozna ha nem lenne velünk.Nagyon át kell rágnunk magunkat ezen a dolgon,mert a keribe nem fogok visszamenni melózni az egyszer már biztos.
Nem tom nagyon érdekel amit Eszti írt.

Bocsi kicsit hosszúra sikerült..!! :D :D
Vendég

Szemizó!Akkor te nagy Sopi rajongó lettél.Jó kis hely!! :D :D
Milyen üdülés h nem titok?

Itt is baromi hideg van 16fok a kéróban már be kellett kapcsolnom a hősugárzót.Utálom ezt az időt!
Vendég

Faszom ebbe a kibaszott városba,hogy itt nem indul ilyen tanfolyam.
Vendég

Sziasztok!

Köszi lanyok a kepeket!

Gabo!

Valoszinüleg Te nem tudtad mar elküldeni, mert tele volt a postafiokom, de mar töröltem, ugyhogy küldheted a kepeket! :)

Egy kep Lararol, nem tudom mennyire fog latszani a fülbevalo. Kép LARA

Kép
Kép
reni76

Semmi sem latszik, majd csinalok közelebbit! :)

Kép
Kép
reni76

Sziasztok csajok!

Olvasom Eszti,hogy hiányolsz.Azért írok egy kicsit magunkról.Tudod azért nem szoktam írogatni,mert titeket nem lehet követni.Nem tudok mindent visszaolvasni,és ezért le vagyok mindíg maradval.A bajai topikba nefélj nem tudsz lemaradni.Az meg alig pörög.

Apa nincs kint.Itthon dolgozik,és valószínű hogy oda nem akar már többet menni.Ahogy egyre nagyobb a gyerek,nincs szíve itthon hagyni.Mert most már elég sok mindenről maradna le.Most itthon van munkája.

Dávid vasárnap lesz egy éves.Kaja lesz nálunk a családnak,hétfőn pedig jönnek a haverjai babazsúrra.
Leszokott a ciciről is.Szétszedettem apával a kiságyat ágynak.Állandóan ha nekiért a rácsnak felébredt,és ezért nem szeretett benne aludni.Pedig rácsvédőnk is volt.
Így ahogy elkezdett aludni az új ágyába leszoktattam a ciciről.Kapott este tejpépet higítval.Valaki közületek ajánlotta.Mert ugyebár a tápszer nem csúszott neki.Azt elfogadta cumisüvegből.
Rá egy hétre megpróbáltam neki a kakaót,és elfogadta.Gondolom most hogy már nem cicizik,biztos azért jött be neki a kakaó.Most már azt kap lefekvéskor.
Menni még nem megy egyedül a lelkem,de van hogy egész sokáig áll egyedül kapaszkodás nélkül.
Most pont beteg volt.Csúnya mandulagyulladása volt,és egy napon keresztül 38,9 volt a láza.Most úgy látom ezen túl vagyunk,most pedig jön a 11 foga.Rágófog felül.
Más is ennyit kínlódik a rágófogakkal?Ez lesz most a 2. neki.A többivel nem volt semmi gond neki.

Nagyon szépek a babáitok!Láttam a talis képeket is.Nagyon jó,hogy ennyien össze tudtatok jönni.
Mi max.8-an szoktunk.Na jó,de mi meg sűrűbben.Ennyi embert még vendégül tudunk látni,de annyit amennyien ti voltatok,már kevesebben.

Katus:Majd egyik nap én is "felugranék"egy fini kávéra.Olvastam,hogy aki kávézni akar,csak menjen hozzád. :lol: :lol: :lol:

Boldog névnapot az Erikáknak:

Kép

Dobok azért képet a gyerkőcről:

Kép

Itt alszik Dávid:
Kép

Így kell hintázni,sörösdobozzal a kezünkbe:

Kép

Dávid kergeti a legyet:

Kép

Hirtelen most ennyit rólunk!
Majd kaptok jövő héten szülinapos képeket is. :lol: :lol:

Sziasztok,legyetek jók!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

gabó
mikor az állatkertben voltunk eszterékkel,kifelé jövet kitöltöttünk valami üdülési kérdőívet,aminek ez a "nyereménye"-olaszban csak a szállás kb 50000 ft értékben,de ezek szerint csak 2 felnőtt mehet oda ennyiért.no meg az előadás,amit meg kell hallgatni előtte,akkor adják a cuccot,amit egy év alatt lehet felhasználni.lehet,hogy csak valami átverés az egész.mi még nem fűtünk,de ha nem áll helyre az időjárás esze,akkor én is előveszem az olajradiátort.délután meg évnyitó,de szerencsére a tornateremben lesz.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szeiszike!Nagyon cukik a képek!!Mi is kinlódtunk a rágókkal,de csak annyi,hogy belázasodott és hígabb volt a kaki 2-napig.
Hú,de nagylenyég már rendes ágy ninscs cici van kakaó szuper!
Biztos jó lesz a zsúr élvezni fogja/fogjátok!
Jobbulást neki!!
Talán jobb is,hogy apa nem megy most ki ez az egyik legszebb babakor mama és papa számára is.Pénzben gonodolom jóval kevesebb,de a gyerek fontosabb!
Vendég

Szemizo!Aha így már értem!Én asszem begyújtok este marha hideg van Levi nehogy megfázzon.Szecső is megy holnap suliba?Az öcsém igen tiszta hülye aki ezt kitalálta.
Vendég

Sziasztok,

boldog névnapot Nercsinek és Riknek!

Nadine,
Figo sajnos nem Luis, mert ha az lenne akkor most nem munkába készülnék, hanem Dubaiba :lol:
Remélem anyudnak nem lesz semmi baja.

Eszti,
szerintem túl engedékeny volt a kolléganőm, egy kivételével mindenkit átengedett.
Ábi egyébként már ovis és a Borsmonostoriba jár, tök jó ovi, mindenkinek tudom ajánlani.
Szonja hova fog járni?

Csilla,
nagyon szépek a gyerkőcök, Mira nagyon lányos lány, na ezt jól megmondtam :D
Megyek dolgozni, besántikálok. Legalább gondoskodtam a gúnynevemről, biztos én leszek a sánta :twisted:

Gabó,
bocs nem tudtam követni, hol indul ez a suli?
És ha esetleg várnál, és jövőre itt is indul?
Van egy tanítványom, aki fogászati aszisztensnek tanul, ha kell valami jegyzet, vagy segítség, szólj csak, elkérem tőle.

Üdv mindenkinek
Zsanett
ábibaba

Sopiba indul Szep.19.-én
Gondoltam rá én is ,hogy várok,de ha meg nem indul akkor?Valahová akkor is el kell majd mennem melózni,mert a GYES lófasz.
Még a Rendőrin gondolkodom.
Oké köszi!
Vendég

Sziasztok!Erikák boldog névnapot!!!!!
kola2

Gabó!Tényleg marha sok ez a tanfolyam.Hát jól gondold át a dolgokat.Nem is tudom mit csinálnék a helyedbe.
Ma is voltunk dokinál mert a Viri nem tud nyelni.Tök ideges lettem mert azt mondta,hogy a garatívnél van egy nagyobb seb.Aminek ugye nem kénne ott lenni.Vagy a tubus vagy a műtét közbe sérült meg.Írt fel tápszert,hogy azt egye.De hát egy 3-éves gyerek már ne tápszeren éljen.Hát nagyon elcseszték a gyerek torkát az biztos.
kola2

Kola!Ejnye ezek az orvosok jól elintézték szegény kis Virágot!! :( :( :(
Most épp a rendőrség honlapjait bújom.
Vendég

Sziasztok!
köszönöm, hogy gondoltatok rám, megvagyunk.
Egyszerűen annyira nem jutok gép elé, hogy azt el sem tudom mondani. Itthon mindent én csinálok egyedül, de a férjem fizet a tescoban :lol:
Na de ezt szerettem volna :wink:

Erikáink, Isten éltessen benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Rik, addig írtam ide sokszor míg pocakban volt a harmadik :oops:

Gabó, ügyesen dönts :wink:
(Én 7-27éves koromig iskolás voltam :lol: :lol: :lol: )

Katus, ha beindul az ovis nagyüzem találkozzunk!!!!

Vero, Iván hatalmas!!!!!!!!!!!
folytatnám mindenkinek, de zeng a kiságy!!!!!!!!!!!!
Talán este tudok jönni...
amica

amica!Nagyon örülök,hogy jól vagytok.Ha lesz egy lélegzetnyi időd
teszel fel
ágnesről képet?
Ha megadod az emiledet neked is küldök a gyerekekről képeket.
Vendég

Gabó!örülök h. Levi jobban van.TE meg elkaptad??????,jesszus.vigyázzatok magatokra!
Hát elég huzos igy a suli sztem.jol átkell gondolnotok.de biztos jol döntötök majd.
Rendör???????2éve én is ezen rágom magam.de Peti nem örülne neki!milyen honlapokat nézel ?kiváncsi vok mik vannak.

Zsani:Szegény kicsi Virág!hogy kicsesztek vele a szemét orvosok!tápszert irt fel a doki?istenem szegényke.jobbulást neki!

basszus most látom hogy összevissza ment be ide a babára minden!
Bocsánat az összevisszaságért!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

NEM MÉGSEM!
akkor jo :oops: :D

Reni:nagyon édes Lara!!!!!!!!!
sajna én nem látom a fülbijét.nem tudsz vmi közelebbit feltenni?bizti nagyon szép ám!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Hát a keresőbe írkáltam be a Kanizsaiakat meg az országost,de semmi sincs.Én már régóta ez akarok lenni,de eddig még valahogy nem jutottam el odáig,hogy be is menjek megkérdezni.Ehez még lenne kedvem nagyon is.33-éves korig lehet azzá válni asszem.
Vendég

Ha jól tudpm úgy van,hogyha átmész az egézségügyin meg a pszichológián akkor ha van felvétel fel vagy véve érettségivel.Mindjárt kiraknak az utcára valami tapasztaltabbal és ezután iskoláznak be ami ha jól tudom 3-hó.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?