Vero,
hűű, milyen fényárban úszik Ivánka!!
De nem is Ivánka, hisz már több, mint 7 kg??!!
Ez igen!! Belehúzott!
Nekünk a Mozsolits volt, igen. De most ugye kedd volt, előző alkalommal meg csütörtök, akkor meg a másik.
Ugye milyen tutti Katusék lakása??? Hűűű, olyan szép.
Zsanett,
és Figo Luis is? Vagy csak simán Figo?
Hajnus,
de jó házias férjed van!
Nálunk tulképp úgy megy, hogy sokszor megkérdezi mit segítsen, de én azt mondom semmit. Az az igazság, hogy jobb szeretem magam tisztítani/mosni/takarítani a dolgokat. Valszeg ők is jól csinálják, de én még jobban!
Amit szinte mindig ő csinál, az az, hogy kiveszi a tiszta edényeket a mosogatóból, leveszi a tiszta ruhákat a szárítóról, össze is hajtja és el is teszi. Én ezeket utálom, szal így pont jó!
Ja és persze leviszi a szemetet, stb.
Katus,
jajj, szegény kis Búbos. De akkor nem is aludt, ha Apukájával sétált? Vagy az is jót tett neki? És ilyenkor merre indulnak?
A lemezes dolgot most nem értem ám...
Ami a lista végén van 3 db zárójelben, az csak akkor kell, ha valamelyik a többi közül valami miatt nem megoldható. Amolyan pót-féle.
De nemtom mit variálok ám, tök mindegy!
Erika,
és Alíz be is dobott egy kazit a videóba?
Reni,
én is küldöm a képeidet, amin ti vagytok, csak nem bizti, hogy ma. De mennek!!
Beus,
Gábornak egy öccse és egy nővére van. Nővérének már van családja, férj és két kislány, ők már Fertődön laknak, de öccse még fiatalka, még tanul gimiben, ő otthon lakik.
Terhesgondozóba annyiszor kell menni ahányszor mondják, a 4 alkalom azért lehet ismerős, mert legalább 4 alkalom kell, hogy megkaphasd az egyszeri anyasági támogatást, ami olyan 55 ezer vagy valamennyi.
Hogy mikor menj, azt nemtom, mert ugye te privibe jársz Berkeshez. Nekem mindig a t.gondozóban mondta, hogy mikor menjek legközelebb. Ezt neked akkor valszeg privin kell hogy említse.
Eszti,
aha, akkor értem a melódat. Ez így azért nem a legjobb, mert majdnem elmegy az egész napod... Viszont a hétfő mindig szabad, a vasárnap is, és minden második szombaton meg bírható. Vagy nem? Így is meg úgy is? Ha szereted csinálni, akkor ezek elfelejtődnek?