Új privát üzeneted érkezett!

Angel Egy mosolygós fejet tettem ám neked félre!!! Sajnálom, hogy most mégis le kellett cserélnem. Ilyenkor nem is lehet mást csinálni csak jól kibőgni magát az embernek.... Sajnálom!
Kép

A többieknek, mindenkinek továbbra is nagyon, nagyon drukkolok!!!!

Erika Te egy nagyon jószívű, kedves, aranyos lány vagy! :) Köszönöm szépen a bíztató szavakat!

Lois, Aniko Ti mikor teszteltek?

Én holnap már okosabb leszek! Legalábbis remélem! :roll:

Kép
Kép
kiscsillag

Bols! Sajnos én már nem reménykedek benne.Az olyan határozott egy csík volt,hogy az kész csoda lenne,ha abból holnapra két csík lenne!Azt szerintem magam sem hinném el!Persze megcsinálom a tesztet mégegyszer holnap ,de már elöttem van az az egy csík.Hiába várom majd a másodikat!

Icsilya! Lehet igazad van,de én már nagyon érzem a hasamban is,hogy megfog jönni!Úgyhogy sajnos én már letettem róla!Tegnap egész nap bőgtem,most talán egy picit jobb!De talán a várakozásnál és a bizonytalanságnál ez valamivel jobb érzés.Sajnos csak hiú ábrándokat kergettem!

Angel! Iszonyúan sajnálom!Tegnap reggel mikor megcsináltam a tesztet,pont Rád gondoltam.Az volt a fejemben,hogy ha már nekem nem sikerült Te mutasd meg!Erre mit olvasok?!Felhívtad a dokidat?De én hallottam olyat,hogy valaki úgy is terhes,hogy mevan neki.Te sem hiszel már az ilyen pici esélyekben?Egy darabig egyforma lesz a hangulatunk úgy érzem!
andrea23

A tesztről azért szoktam írni, amit.... mert nekem még a biokémiainál is már a 9. napon jelzett, pedig nagyon alacsony volta hcgm, de a vizeletemben ezek szerint sok ürül.
a Bnőmnek meg a 17. napon jelzett először úgy, hogy ikrei születtek, és a 11. napon iszonyú magas volt a hcg-je. és nem ő az egyetlen, akinek ikrekkel nem jelzett a teszt, és tényleg atom negatívokat tesztelt.

ezért írom mindig, hogy én a tesztben nem bízom, a vérvétel, és a konkrét számadat, ami biztos.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya! Akkor egy picit még bizakodom,hátha!
Elmentem most dolgozni,este még lehet benézek! Puszi!
andrea23

Andrea, Angel!!!
Annyira de annyira...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hát mit mondjak, kibújt belőlem az önző: ez az én optimista énemnek sem tett jót... :( :( :( :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel!
Most olvastam! Nagyon sajnálom, tényleg! :cry: :cry: :cry:

Lola!
Ne haragudj rám, hogy hátraraktalak a táblázatban! Hidd el, nagyon rossz érzés volt! :cry: Örülnék neki, ha előrébb rakhatnálak!

Bols! Csibe! Andrea!
Felírtam az adataitokat! Este vagy holnap reggel felteszem az új táblázatot, amiben már Ti is benne lesztek!
(Egy kicsit fáziskésésben vagyok, mert az üdülőben csak lent van Internet, itt megnézem mi a helyzet, felírom, azután felmegyek a szobánkba átírom a táblát a laptopon, ráteszem pendrive-ra, majd visszajövök le, és felteszem a topicra. Persze közben már lehetnek új történések! Szóval, ha egy kicsit le vagyok maradva, akkor bocsi!)

Egyébként mi pénteken megyünk vissza Krizsa dokihoz az eredményekkel, akkor kiderül, hogy hogyan tovább. :roll:
(Megjegyzem a HIV, Hepatitis eredmények 7 hét után még mindig nem érkeztek meg. Nem érdekel, megyünk ezek nélkül! A háziorvosom megígérte, hogy utánakérdez az ÁNTSZ-nél, hogy mi van velük, de szerinte elképzelhető, hogy elkavarodtak valahol. Ez azért felháborító, nem?)
kismokus

Sziasztok

Kismókus
szerintem nagyon valószínű hogy elkavarodott, ennyi idő az azért már sok, szerintem egy kicsit sürgesd a háziorvosod. Egyébként e leletek nélkül is elkezdik a dolgot?

Jó pihenést!

Sziasztok

Erika
erika13

Sziasztok!

Angel! :cry:
Őszintén sajnálom, nagyon drukkoltam Neked is, ahogy a többieknek is. Ahogy Lois írta, tulképpen ez - őnző módon - minket is visszavet kicsit, hiszen, ha azt látjuk, hogy ennek is - annak is sikerül, akkor ez nemcsak, hogy örömmel tölt el bennünket, hanem bíztatólag is hat ránk. Sajnos tegnap én sem sok jót olvastam le a doki arcáról, nem nagyon akaródzott felmenni az a bizonyos hormonszintem. Remélem összekapja magát, és csütörtökön már mosolyog a dokim!

Andi! :?
Én még reménykedek a sikeredben. Anno, mikor még magától terhes tudtam maradni, egyszer nem jött meg. Csináltam egy tesztet, de semmi. Elkenődtem. Csak nem jött meg, hát csináltam mégegyet. Pozitív lett. Sajnos nem maradt meg, de itt most nem is az a lényeg.
Úgy hallottam, hogy csak egy irányba "csalhat" a teszt, állítólag pozitívat nem mutat, ha nem vagy terhes, fordítva viszont igaz lehet. Persze, erre is rácáfol6 bárki, merthogy bizonyos hormonok a szervezetben játszhatnak a teszttel . Minden esetre én még reménykedem a Te esetedben!!

Kismókus!
Köszi az "intézkedést" :). Nem gond a lemaradás, nem lőnek vele nyulat! :wink: Különben is, miattunk egy kálváriát jársz be az internetes szoba és a saját szobátok között. Pihenj inkább!

Puszi mindenkinek!

Csibe
csibe73

Kismókus!
Nekem úgy 5 évvel ezelőtt 3 hónapot kellet várnom a HIV és Hepa leletekre! Szóval nem lehetetlen, csak kellemetlen, hogy ennyit váratnak!

Puszka!

Csibe
csibe73

árulja már el nekem vki, mi az a biokémiai?
ja!ma megjött,győrben nem adnak időpontot konzultációra,nem tudom hogyan tovább.minden nap sírok.mennyit kell még várni?
lányok,nektek is sajnálom, tudom mit éreztek.ez lassan itt siratófal lesz.
kitartás!
ez a borzasztó, hogy egyre többen vagyunk.azért nincs hely a kaáliban!már nem bírják el, akkora az igény!!!!!
lola29

Lola!

Ezt találtam Neked:

Biokémia
Bár a közkeletű elképzelés szerint az első élőlény véletlenszerű folyamatok révén, csupán kémiai folyamatok következtében alakult ki, valójában egyetlen általánosan elfogadott, részletes, tudományos magyarázat sem létezik az élet eredetét illetően. Gyakorlatilag nulla annak valószínűsége, hogy akár egy legegyszerűbb egysejtű élőlény spontán, véletlen reakciók következtében jöjjön létre.

A biokémiai (enzim-) diagnosztika alapjai

Könyvünk elsősorban a magzati diagnosztika szemszögéből tárgyalja a genetikai ismereteket. Amikor biokémiai diagnosztikáról beszélünk, akkor elsősorban enzimek minőségi és mennyiségi meghatározását értjük alatta. A magzatvízből vagy chorionboholyból vett mintában meghatározhatók a különböző enzimek, ez az alapja az enzymopathiák magzati diagnosztikájának.

De a "mimi.hu"-n még találsz egy pár gondolatot róla. Vagy ha a google-ban rákeresel a szóra.

Ami a babaelvesztést illeti, úgy látom, most itt Te vagy a legjobban padlón! Nagyon sajnálom, nagyon kéne Neked most egy kis környezetváltozás!
Az, hogy nem tudnak időpontot adni, meglepett. Nem gondoltam, hogy ekkora a tumultus. Azért Debrecenben, bár járunk jópáran, azért még van időpont. Pedig milyen drága, s úgy látszik, sokan mégis úgy gondolják, hogy a baba élete még drágább lenne, szóval nem sajnáljuk a pénzt rá. Hát, igen, kinőtte az ország ezt a néhány intézetet. Én is örülnék, ha hozzám közelebb is lenne, ahogy gondolom, sokan mások is. Ha elővennék egy térképet, tudnék az ország néhány pontjára bökni, hol kellene Kaálit nyitni, hogy embereknek közelebb, elérhetőbb legyen.

Fel a fejjel tündérke! Lesz ez még sokkal jobb!!!! Lesz ott még csini pici béby!

Puszi!

Csibe
csibe73

csibe!
köszi mindent!máris jobban vagyok!
mindenkinek kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!
andi,angel sajnálom!!!!!!!!!!
lola29

Sziasztok! :)

Csak egy rövid jelentkezés az új táblázattal! :)

Íme:

Kép
Kép
Kép
Kép

u.i.: Tudjátok, ha valami nem stimmel, szóljatok nyugodtan!
kismokus

Kismókus!
Privi ment.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lola :)
a biokémiai az a biokémiai terhesség akart lenni.
erről akkor beszélünk, ha a szervezetben elindul valami, csak a beágyazódás nem zárul le. A hcg nő, de aztán mégsem lesz terhesség belőle.
nekem ilyen volt december/januárban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Bejött sajnos a megérzésem, "természetesen" negatív lett a tesztem ma is.Felhívtam a dokimat.Azt mondta ma már hagyjam abba mindent amit szedek,megfog jönni a vérzésem és szeptember második felében megyünk hozzá megbeszélni a továbbiakat.Sajnos ez van!De nem adom fel!Megtudjátok mondani,hogy a 3hónapot honnan számítják?
andrea23

Bols70! :)

Sajnos nem kaptam meg a privit!
Próbáld meg az e-mail-em (p.klara@tvnetwork.hu).

Na, most lelepleztem magam, hogy Klárának hívnak! :lol:
kismokus

Sziasztok!

Egyszer véletlenül találtam ezt a fórumot és azóta néha olvaslak benneteket. Mi a győri kaáliba járunk. A páromnál néhány hete végeztek herebiopsiát és sikerült jó mintát venni. Engem a doki elküldött mindenféle vizsgálatokra. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha ezeknek az eredménye megvan, akkor mikor lehet kezdeni az előkészítést a lombikhoz?

Üdv. mindenkinek
buborék5

anikó!
megkaptam a prividet,remélem te is az enyémet.mert én béna vagyok ehhez.ma szuper a kedvem,két hét múlva fizetős beültetés!!!!
lola29

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek, aranyosak vagytok! :)

Sajnos elkövettem azt a hibát hogy a jó kis eredményektől elkezdtem hinni, hogy sikerülhet elsőre. :oops: De hát igen, a megtapadás... azt hiszem ez a legnagyobb rejtély... :?

Mondtam már, hogy még sose jutottam el a tesztelésig? Gonodoltam majd most... de nem így lett.

Kiscsillag,
azért tedd el valhova a mosolygós fejet, hátha pár hónap múlva elő kell venni! :wink:
Mennyivel vagy már a kanyaron túl? :)

Lola,
szegény :cry:
Annyira utálatos így várni! Az üresjáratot nagyon rosszul tűröm én is... Remélem nem kell sokáig várnod!

Kismókus,
drukk a péntekhez! :)
A HIV, Hepa-t én levetettem a Kaáliban és a köv. megbeszélésre már megvolt az eredmény. De sztem ha még nincs meg, akkor is haladhattok! :)

Andrea,
nagyon sajnálom, hogy ilyen hírekkel érkeztél! :cry:

Szept. közepe felé megyek én is egy hogyantovábbra. Remélem gyorsan csatasorba állíthatjuk a fagyibabákat!

Lois, Anikó, Bols,
nektek ÓRIÁSI drukk fejenként és babónként egy-egy zsákkal! :) :) :)

Buborék,
üdv itt! :) Válaszolni sajnos nem tudok.

Bocsánat, ha nem írtam külön mindenkinek... :oops:
angel37

andi!a beülti napjától számolják a 3 hónapot,nevetek, mert ezeket a kérdéseket tettem fel én is.
kismókus!beírhatod szeptemberre a 2. fagyis lombikot!!!!
lola29

buborék!szerintem ha pörgetitek a vizsgálatokat,minnél előbb,egyeztetés kérdése,de ez egyénenként változó,ahányan vagyunk, annyiféle módszer.
lola29

Sziasztok!

A babaprojek előtt állok topikból vagyok és a párommal mi is a Kaáliba járunk.
szalai heni

Csibe,
melyik hormon nem akar felmenni?

Szorítok, hogy holnap a doki mosolyogjon! :)

Lola,
most volt ez első fagyis lombikod?
Utána rögtön jöhet a következő ciklusban még egy fagyis?
(Csak egy kicsit előre gondolkodom...) :)

Üdv itt, Heni! :)
angel37

Köszönöm a válaszokat! Tartok tőle, hogy a genetikai vizsgálat eredménye miatt tolódik majd az egész. (cisztikus fibrózis)
buborék5

angel!júliusba a hiperstimu miatt lettek lefagyasztva,így az első és a második is fagyibaba.
lola29

Sziasztok!

Kismókus! Klári :lol: !
Köszi, egy superwoman vagy! :wink:

Andi!
Sajna-bajna! :cry: De legközelebb már tuti befutó leszel!
Ha visszalapozol, valaki írta, hogy tulképpen 2 teljes hónapról van szó, a harmadikban már lehet kezdeni.

Buborék5!
Üdv Néked köztünk! A dokid nem homályosított fel a továbbiakról? Sztem a következő mensi előtt (1 héttel) már mehettek, és gondolom bele is kezdtek. Mire is várnátok, ha minden oké? Ha nem mondta, hogy gyógyszert kell szednetek, v ilyesmi... Persze, ha valami gond van, azt előbb kezelik. Nekem júniusban lett volna, és azért lett eltolva, mert MR-en kimutatták, hogy hipofizis microadenomám (agyfüggelék daganat, ami jóindulatú) van. Ez tulajdonképpen a magas prolaktinszint miatt van. Most is kapok rá gyógyszert, igaz, csak egy negyedet, de ez rendben tartja a prolaktinszentemet. Inkább előbb kezeljék, ami gond van, minthogy belevágj, aztán a csalódás, a sok pénz... stb. És hajrá Neked is! :wink:

Heni!
Szia, üdv Néked is! Érezd jól magad köztünk, és gyűjtögesd szorgalmasan az infókat! :)

Angel!
Köszi, én is reménykedem. Hát ez az, amit én sem tudok, mert nem mondta a nevét a hormonnak, csak hogy 62. 2 éve 24 volt, akkor leállított. Na, majd holnap megkérdezem, ha nem felejtem el nagy izgalmamban! :lol:

Lola!
Miért fizetősre mész? Még csak 2 lombikod volt, nem? :roll:

Csibe
csibe73

Csibe!

Azért ez nem egyszerü, amikor már azt gondolnád, végre elkezditek akkor kezelgetnek még ezzel-azzal. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked és persze a többieknek is.

Az én problémám az, hogy a doki semmit nem mondott. Nem tudom, kell-e gyógyszert szednem,vagy csak szurit kapok. Egy folyadék feltöltéses vizsgálatot akar csinálni, ami szerinte nem fájdalmas. Ez tényleg így van?
buborék5

Sziasztok!

Buborék!
Nekem volt már ilyen folyadékfeltöltôs vizsgálatom. A méhemet töltötték fel és így ultrahangon látszódott a belsô része is. Szerencsére minden rendben volt, azt mondta a doktornô, ha lenne összenövés vagy polip a méhben az így láthatóvá válna. Kicsit kellemetlen volt, nekem menszis görcseim lettek hírtelen, de csak azért volt rossz mert nem voltam rá felkész?lve. Fél óra múlva már tényleg semmi bajom nem volt!!! Ugyhogy nyugi :D

Egyébként úgy t?nik nem sikerült az elsô inszem, mert ma(12.nap) már jött egy kis rózsaszín :oops:

Lona
lona1

buborék!

üdv! Ha jól sejtem a folyadék feltöltéses vizsgálat alatt azt értette, amikor a méhet feltöltik fiziológiás sóoldattal, hogy megnézze mennyire tágul a méhed, és minden rendben van-e. Tényleg nem fájdalmas, csak kellemetlen. Hasonló érzés mint később az embrió beültetésnél. De ha már ezt csinálja akkor szerintem elkezdődik a stimu nálad is. Hányadik ciklusnapnál tartasz?

lola, angel!

nyugodtan sírjatok, ha még szükségetek van rá. szerintem jobb mint elfolytani és azt hazudni milyen erősek vagyunk. én legalább is igy tettem és nézzetek meg, egy hónap múlva meg kitört rajtam a depi és nem bírtam abbahagyni a sírást, de az már inkább ordítás volt. az egész világ fájt.

de azért ott vannak reménynek a fagyibabák!!!!
ha nem volt stimu előtte akkor jöhet a következő ciklusba, ha volt akkor egy ciklus kimarad és utánna következőbe jöhet.

katyerina

Lona!

Köszi szépen a nyugtató szavakat!

Drukk neked, hogy sikerüljön. Ne idegeskedj,mert szerintem az sokat árthat.
buborék5

Katyerina

15. napnál tartok, de kell még genetikai vizsgálat, mert a páromnál találtak egy hibás gént, valamint az összes vizsgálat az altatáshoz,(vérkép, vércukor,májfunkció, NA,K, cratinin,vércsoport,HI
V,HBsAg,HCV, EKG, de ezeket gondolom mindenkin elvégzik.

Veled mi a helyzet?
buborék5

buborék!

nekem a teljesvérképet és az ekg-t a leszívás előtti napon csinálták, mert akkor tudtam meg, hogy ez is kellene :)
felirattam a doktornővel és bármelyik labor elvégzi. nálunk gödöllőn mikor mondtam mire kell, nagyon előzékenyek és kedvesek voltak és igyekeztek az eredménnyel. délutánra minden meg volt.
szerintem a férjed genetikai vizsgálatát meg csinálják párhuzamosan és lehet hogy ciklusvégén te is kezdheted :)

helyzet :D vasárnap kezdem szúrni a gonal-f-et

katyerina

lányok!válaszoljatok már nekem légyszi!!!
az normális, hogy 2*fél napig mensiztem?tegnap dél megjött,du volt.este,éjjel semmi,reggel semmi,napközben valami,du 3-tól már semmi.ez max 3 tamp.mini,már bocsi, hogy ilyet leírok.
de tudom hogy hülyeség, de már arra is gondoltam, hogy beülti után lettem terhes,és azért nem mutatta ki a teszt.
tudom hogy egyszer van csak peteérés egy ciklusban.ráadásul ma voltam tüdőszűrésen, idegelem magam ezen is,mi van ha mégis.
sose voltam nagy vérző bajnok, csak kislánykoromban, mióta fogigátlót szedtem azóta két-3 nap,de most 38 nap után többre számítottam!!!ennyire bekavartak a hormonok?
sos!!!!
lola29

csibe!
azért megyek fizetősre,mert így ebben a ciklusban lesz beülti.úgy meg 3 hónapig nem fogad az oep!nem akarok várni!
lola29

Szia Buborék!
Hát, ha a petevezető átjárhatóságát vizsgálják, akkor csak annyit, h nekem altatásban végezték (mikor még volt mit vizsgálni), mert jódérzékeny vagyok, és a nekem szánt vizsgálat fájdalmas lett volna. Azt mondják, nem fájdalmas, de nem kellemes.

Lola!
Értem! Erre nem gondoltam, h akkor nem fizetnek, ha nem várod ki a 3 hónapot!
Nekem is volt már ilyen "hülye" mensim, pedig akkor épp kezelés alatt sem álltam. Talán most tényleg a hormonok hülyítik meg a szervezetet. Ami meg a teherbeesést illeti, hát volt már néhány érdekes a történelemben. Volt, aki éppen mensi alatt esett teherbe (személyesen nem ismerem), a nagyim 4 hónapig vérzett, miközben Édesapám a pocakjában volt! Az egyik barátnőm tavasszal terhes lett. Elvetélt, kiderült, hogy ikrek voltak. Továbbra is rosszul volt, mensi csak éppen. Hát még mindig terhes volt, csakhogy ez a baba fiatalabb volt, mint az "ikertesói". Kiderült, hogy kb. 10 nap eltérés volt, és mint az állatoknál, (bocsi a hülye hasonlatért) rátöltődött, ami 100000-ből egyszer fordul elő. Sajnos azt is elveszítette, akkor már a szervezet kidobta. De Rád vetítve a dolgot azt mondanám, hogy vannak érdekes esetek, tehát akár teherbe is eshettél. De sajna az is lehet, hogy csak a "keserűség", vagy a bánat, de leginkább a remény mondatja ezt Veled. Ha megnyugtat, néhány nap múlva csinálj egy tesztet. De inkább ne reménykedj, vszínű csak a hormonok! (Ha mégis, annál nagyobb lesz az öröm!)

Jó éjt mindenkinek, holnap megyek Debibe, megnézik UH-n is, hogy érnek a petécskék. Remélem rendesen!!!

Csibe
csibe73

Andrea!
Szívből sajnálom! :cry:

Lola!
A két hét nagyon gyorsan eltelik, és újra várhatod a csodát, ami biztosan meg fog történni a fagyibabák ügyesek lesznek!

Heni, Buborék!
Üdv. köztünk! :wink:

Zöldike!
Nagyon eltüntél, mi van Veled???

Anikó!
Hogy vagy? :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

lola!

ha gondolod csinálj még egy tesztet. nekem a multkor teljesen megborult a ciklusom, csak én 28 napon keresztül véreztem...
meg mivel eléggé kivoltál borulva az is bekavarhatott!

katyerina

Angel! Nekem sajnos nem lettek fagyibabáim!Így nekem előlről kell kezdenem mindent!Bízom nagyon benne,hogy a következő akciónk sikeres lesz!De jó lett volna,ha egyszerre kezdünk neki!!! :wink:

Lola! Az a 3.hónap az már azt jelenti,hogy akkor lehet a beültetés?Vagy akkor kell elkezdeni a hormonokat?

Csibe! Köszi,ari vagy!Mostanra már jól kisírtam magam és az van nekem is kitűzve célul,hogy a következőnek sikerülnie kell igenis!!Nem adom ám fel egy könnyen! :wink:

Bols! Köszi!Remélem kb. 3hónap múlva már azt írod: Gratulálok Andrea! :lol:
andrea23

Lola! Én is úgy gondolom,hogy lehet a hormonjaid szórakoznak,de az is lehet,hogy csoda történt!!! :wink: Lehet érdemes lenne azért egy teszt. Neked hanyadik napra jött meg,hogy elhagytad az Utrót?Csak,hogy mire számítsak?!

Mentem aludni,jó éjt Mindenkinek!
andrea23

Szép Jó reggelt Mindenkinek

Szebbet mint itt nálunk az időjárás

Nagyon remélem, hogy a Mikulás v. a Jézuska mindenkinek azt az ajándékot hozza amire már nagyon de nagyon régóta vágyódik (mert ha így halad az időjárás akkor nagyon hamar elfog jönni).

Mindenkinek kitartás - előbb utóbb - de inkább előbb - v. inkább utóbb mint (soha) de mindenkinek teljesül a vágya!

Sziasztok

Erika
erika13

Erika,
Sok Boldog Névnapot! :) :D

Csibe,
drukk neked mára a mosolyhoz! :)

Lona,
rózsaszín :? Abból azért még bármi lehet! Drukk! :)

Katyerina,
köszi! Jó hír, hogy a köv. fagyissal nem kell várni! :)

Lola,
Nem tudsz nézetni egy hcg szintet?
Egyébként én is sokkal több vérre számítottam, de ma már - két nap után - alig.

Andrea,
sajnálom, hogy nem lettek fagyibabáid :(
A következő menetnek sikerülnie kell! :)
angel37

Sziasztok!

először is közönöm szépen a biztató válaszokat.
egy barátnőm is most küzd a 2. gyermeke megalkotásával. Nem tudtok egy asztrológust, aki a fogamzás megfelelő időpontjaival foglalkozik?

Zsó
zsofian

Kedves Erika!

Névnapod alkalmából, sok-sok Boldogságot és Jó egészséget kívánok!
Kép
Szeretettel:

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok

Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Erika
erika13

Erika!
Nagyon boldog névnapot kivánok! Kép

Bols!
Megvagyok,köszönöm!
Lassan telnek a napok nagyon! :?
És te?Pihengetsz?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Erika
erika13

Anikó! Bols!
Ti hogy érzitek magatokat???
Azért kérdezlek titeket, mert kb. egyszerre haladunk. Nem igazán akarom analizálni a tüneteimet, mert tudom, hogy nem valódiak a hormonok miatt, de én tisztára ki vagyok fordulva magamból. CSak szeretném tudni, hogy ti is így vagytok e vele.
Erika!
Boldog névnapot neked!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel!
Köszönöm, a drukkokat! Jól esik!

Erika!
Nagyon boldog névnapot kívánok![/img]