Sziasztok!
Kismókus! Klári
!
Köszi, egy superwoman vagy!
Andi!
Sajna-bajna!
De legközelebb már tuti befutó leszel!
Ha visszalapozol, valaki írta, hogy tulképpen 2 teljes hónapról van szó, a harmadikban már lehet kezdeni.
Buborék5!
Üdv Néked köztünk! A dokid nem homályosított fel a továbbiakról? Sztem a következő mensi előtt (1 héttel) már mehettek, és gondolom bele is kezdtek. Mire is várnátok, ha minden oké? Ha nem mondta, hogy gyógyszert kell szednetek, v ilyesmi... Persze, ha valami gond van, azt előbb kezelik. Nekem júniusban lett volna, és azért lett eltolva, mert MR-en kimutatták, hogy hipofizis microadenomám (agyfüggelék daganat, ami jóindulatú) van. Ez tulajdonképpen a magas prolaktinszint miatt van. Most is kapok rá gyógyszert, igaz, csak egy negyedet, de ez rendben tartja a prolaktinszentemet. Inkább előbb kezeljék, ami gond van, minthogy belevágj, aztán a csalódás, a sok pénz... stb. És hajrá Neked is!
Heni!
Szia, üdv Néked is! Érezd jól magad köztünk, és gyűjtögesd szorgalmasan az infókat!
Angel!
Köszi, én is reménykedem. Hát ez az, amit én sem tudok, mert nem mondta a nevét a hormonnak, csak hogy 62. 2 éve 24 volt, akkor leállított. Na, majd holnap megkérdezem, ha nem felejtem el nagy izgalmamban!
Lola!
Miért fizetősre mész? Még csak 2 lombikod volt, nem?