Dina!
Szívből gratulálok Benedekhez! Nagyon jó egészséget és sok-sok fincsi tejecskét kívánok nektek!
Pupy!
Köszi, hogy feltetted a képeteket! Nagyon szép pár vagytok! Legyetek mindig olyan boldogok, mint az esküvőtök napján
Azé' kérek mégmégmég képet
Zsúka!
szegény, ez az ügyelet, meg epegörcs nagyon rosszul hangzott
Remélem jobban vagy már! Tudod már, hogy nyert-e a kerted?
Gratula a férjed eredményéhez! Viszont ez az 5 nap kihagyás kicsit meredeknek tűnik, hiszen honnan tudhatnád 5 nappal a peteérés előtt, hogy mikor lesz a nagy nap?
Juca!
Hú, szépeket írtál rólunk, köszi szépen
Meg se érdemeljük
Mámma má' nincs szomorkás hangulata kicsicsajnak? Ja, az immunrendszernek mi is adunk munkát, "negyedikgyerek-szindrómán" jót nevettem
Mi se sterilizáljuk a gyereket. Én ki se főztem soha semmijét, csak sterilizáló folyadékba áztattam a kiskanalát, amivel a Konakiont kapta. Más meg úgyse került a szájába, csak a cici, az azért mégse főzném ki
Kajcsi: Elvileg onnan tudod, hogy elég-e a tej, hogy van Kingának napi 4-5 pisis, és 1-2 kakis pelusa is. Meg lehet, hogy most van a 3 hós növési ugrása is, amikor lehet, hogy picit többre van szüksége, de akkor a gyakori mellretétel segít. A foga is simán gyötörheti, mert attól, hogy még nincsenek látható jelei a fogzásnak, a fogcsírák már munkálkodnak, és az is fájhat, sajnos. Nálunk kb. 2 hósan kezdődött a nyáltenger, meg "amindentaszámbaveszekésszétcsócsálom"-téma. A fog meg 4 és fél hósan bújt elő. Azóta romlott el a kis alvókája is, addig ő is végigsziunyálta az éjszakát, most meg annyiszor ébred, mint 6 hetesen
Ez van. Meg alakul az alvási ritmusuk is. Mondta a férjemnek én is, hogy már kezdem azt hinni, hogy a Dórit még 18 évesen is meg kell szoptatnom majd éjszaka
Brill!
Iszonyat figyelmetlen voltam...
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok neked így utólag!!!
Örülök, hogy apa szuperül szúr
Syry!
De jó, hogy túl vagy a genetikai vizsgálaton! Biztos nem lesz semmi baj pöttömkével, stramm gyerkőc! És hamarosan a nemét is megtudjuk, éljen
A mozgását már simán érezheted, a pocakod meg hamarosan úúúúúgy megnő, hogy csak tükörből látod majd a lábad ujját
Ági!
Jó, hogy megkerültél
Remélem hoztatok potyautast
Mátra!
De jó végre rólad is híreket hallani! Drukk keddre, hogy minden rendben legyen!!!
Panka!
De gyönyörű ez a gyerek! Formás, édibogár kis törpe! Nagyon megható nekem az ujjszopis kép
Nem csodálom, hogy egyre közelebb érzed magadhoz a picit, és remélem, hogy a férjed is így lesz majd. Mindenesetre nagyon jó úton halad
Jó lehet a bölcsős kiságy, biztos jól tudjátok majd használni
Annyira ugyanazokon aggódsz mintén, nem semmi
A tüsszentéstől nem lesz baj (utólag már én is ilyen fene okos vagyok ám
)
Na, jó hosszú lettem, hihi! Köszi a fogorvoson biztatásokat, de nekem tuti van rossz fogam, ezért f*s*k. Őrület, hogy szültem egy gyereket, és a fogorvostól félek, hogy fájni fog. Ja, és jövő pénteken megyek csak addig még van egy kis időm
Na, megyek teregetni
Dido!
Nagyon szívesen. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért mondták, hogy nem jó az eredményetek
Niki!
Remélem gyorsan lesz majd netetek, mert hiányozni fogsz! Nem ám a Buborék-híradót halljuk legközelebb, ugye? Remélem tudsz még azért jönni előtte is