Új privát üzeneted érkezett!

Dido! :)

Sajnalom az 1cn.-t. Latom mar leirtak a lanyok a normal ertekeket. Szoritok nagyon, hogy javuljanak a ferjed eredmenyei!

Rolly! :)

Draga, nagyon aranyos vagy, köszönöm!

Angie! :)

Tünderi vagy, köszönöm! Barcsak mar idegesitenenek!
Nem semi ez a gynevac story! En meg nem talalkoztam vele, de azt hiszem en sem probalkoznek ilyen ketes dologgal.

Pupy! :)

Gyönyörüek vagytok! :D Nagyon-nagyon szep menyasszony voltal! Megegyszer gratulalok!

Bogica!

Nagggyyyyon szep a pocakod! :D

Evi! :D

Ügyes vagy, hogy elmesz fogorvoshoz! Inkabb most mint amikor mar baj van!

Narcisz! :)

Sajnalom :( De azert innen mar ismerlek egy kicsit :D

Norwell!

Nagyon jo a ruhacimke! :D

Puszi mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Nárcisz!

Bár én csak laikus vagyok... (de gyakorlott :lol: :lol: :lol: )
Ha éhes vagy/tok, akkor sztem fehérjét mindig vehetsz magadhoz!!!
Nem az hízlal, hanem a szénhidrát!
Próbáld meg.
Én megjegyzem amúgy sem hiszek a kalória számolgatásban..., nálam az mindig csődöt mondott... Egész nap csak az "evéssel" foglalkozik az ember..., mikor mennyit ehet..., egész nap a kajálás jár a fejében... még jó hogy egyfolytában éhes... :twisted:
Hangsúlyozom ez az én álláspontom...

Puszó Brill
brill

Narco!

Házidoki esetleg nem tudna segíteni???

kacsa14

Brill!
Ne aggódj az anyagiak miatt. Ez nem pénz, ahhoz képest, hogy én mennyit adnék hogy gyerekem legyen. Különben is, nem árthat nekem, ha a férjemnek jót tenne. A napi folsav adag mellé bekapok belőle egyet :) Azt gondoltam, hogy a férjed jól szúr, na de hogy ennyire :?: :lol: :lol:
A telefonomat hétvégén én is rendszeresen elfelejtem bekapcsolni. Aputól szoktam leszúrást kapni, hogy engem nem lehet elérni telefonon.
Egyébként a kajálással én is dettóra így vagyok. Ha elkezdek fogyózni, és figyelni, hogy mit eszek, akkor garantáltan egy hét alatt 2 kiló plusz lesz rajtam. Ezért csak próbálok inkább alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket enni, de abból nem nézem, hogy mennyit.

Jucmuc!
Fognak idegesíteni, ne aggódj. Én nagyon úgy veszem észre, hogy aki akarja, annak előbb-utóbb lesz is gyereke. Csak azt az útóbb-ot nehéz kivárni. Én is emiatt szenvedek. Mindig is türelmetlen voltam, és ez a rossz tulajdonságom nem akaródzik alább hagyni :D
Vendég

Brill!
Igen nekem is ez a bajom, hogy állandóan a kajával foglalkozom, és már annyira éhes vagyok.......

Kacsa!
A házidokihoz nem tudok bejutni, mert nem fogad időpontra, és a nyugdíjasok már odaülnek 3-kor a 4 órási rendelésre, hogy ők legyenek az elsők, aztán ott traccsolnak. A leghamarabb 2 óra, mire én bejutok, bármikorra megyek. :(

Kép
narco

Narco!

A vipmailes címedre ment mail.

Zsú!

Értem, mi nem voltunk ennyire huncutok, napjában kétszer is :-) Hát akkor értem az orvost, hogy nyugalomra intett, hiszen a fiúknak is kell pihizniük :-)

tjuca

Narco!

Esetleg tel-on nem tudsz a házidokival beszélni???

Egyébként ismerős a szitu. Én legközelebb akkor megyek oda, ha már a halálomon leszek. Az elmúlt 2 hétben 2-szer 1,5 órát ültem végig feleslegesen. Egyszer már nem is fogadott, másszor meg csak nézett rá ...

Egyéb javaslatom sajna nincs, nem értek semmiféle diétás cucchoz ...

kacsa14

Nárcisz!

Csatlakozva és kiegészítve Brill jótanácsait, igyál sok folyadékot, hogy a telítettség érzésed meglegyen. :)
Kitartást!

Zsúka
zsúka

Na csajok, köszönöm.
Igencsak elfogott a pánik hangulat, de megragadtama a telefonomat, és felhívtem mindenkit,akit csak lehetett pofátlanul. Végül is vészhelyzet volt nem?

A MÁV-ben megyek majd a belgyógyász dokinőhöz holnapra fél 3-ra be is hívott. Ő foglalkozik a terhességi cukorbetegekkel. remélem tud valami kézzel fogahtót mondani. A diétát viszont, úgy vettem ki a szavaiból, hogy folytatnom kell. :(

Na majd meglátjuk, plusz most cércukor mérő készüléket kell szereznem.

Hogy honnan fogok?????
Na neki is látok.....

Kép
narco

Most találtam ezt a cikket, cicások figyelmébe ajánlom. :)

A toxoplasmosis fertőző betegség, amelynek okozója egyetlen sejtből álló parazita, tudományos neve: Toxoplasma gondii.

Fejlődése több lépcsőben történik, amelynek döntő láncszeme a macska. A macska által bekebelezett kórokozók a belében elszaporodnak és kialakulnak a megtermékenyített petesejtek, amelyek a macska székletével a szabadba kerülnek. Innen jutnak a legkülönbözőbb állatok, vagy akár az ember szervezetébe, létrehozva a fertőzést. A fertőzés emberről emberre nem terjed.

Ha a fertőzés egy terhest ér el, akkor a kórokozó az anyából a méhlepényen keresztül eljuthat a magzatba (nem mindig jut el, de erre nem lehet számítani). A koraterhességben vetélést okoz, később pedig a magzatban súlyos, sőt halálos betegség alakulhat ki (a látóideg gyulladása, agyi tályog lehetséges, mindezt veleszületett toxoplasmosisnak nevezzük). Miután a fertőzést csak egyszer lehet megkapni (egészséges embernek), a toxoplasma csak egyszer okoz bajt, ismétlődő vetélést nem okoz.

Tünetei

Megbetegedés esetén a tünetek igen változatosak lehetnek: náthához hasonló légúti elváltozások, tüdőgyulladás, láz, végtagfájdalmak, nyirokcsomó duzzanatok jelentkezhetnek, de a betegség gyakran tünetszegényen, szinte észrevétlenül zajlik le. Ezért a tünetek alapján a diagnózist gyakran nehéz felállítani. Ha tehát a fentihez hasonló tüneteket észlelünk laboratóriumi (un. ellenanyag) vizsgálatokat kérünk. Az ellenanyagok minden toxoplasma fertőzés után kifejlődnek, és az élet végéig megmaradnak. Így a korábbi fertőzést bármikor ki lehet mutatni. Az ellenanyagok termelődése azt is jelenti, hogy az ilyen emberek igen nagy valószínűséggel védettek az újabb fertőzéstől.

A toxoplasma fertőzés igen gyakori, Magyarországon körülbelül minden második ember már átesett a fertőzésen, természetesen ez azt is jelenti, hogy a terhesek mintegy fele már védett a betegségtől.

A toxoplasmosis jól gyógyítható betegség

A fontos, hogy a terhes kezelése minél hamarabb elkezdődjék és a gyógyszert a terhes folyamatosan szedje egészen szülésig. Szülés után az újszülötteket is kezelni kell hathetes korig. Az idejében felismert esetekben a kezelés sikeres lesz, az újszülöttek igen nagy valószínűséggel teljesen tünetmentesek, egészségesek maradnak.

A betegség megelőzhető. Leglényegesebb a macskák fertőződésének és újrafertőződésének megelőzése, valamint az, hogy a macskák által ürített petesejtek minél kisebb eséllyel kerülhessenek be az emberbe, illetve a háziállatokba. A macska is vizsgálható és épp úgy, mint az ember, kezelhető is. Ha vigyázunk házi kedvencünkre, azok veszélytelenek számunkra. A kóbor állatok azonban veszélyesek lehetnek.

Miért nem szűrjük?

Rendszeresen felmerül az igény, hogy a terhességet tervezőket, valamint a terheseket szűrjük. Erősen megfontolandó, de tudni kell, hogy kevéssé hatékony dologról van szó. Ha a felkészülés során elvégezzük a vizsgálatokat, azt megtudjuk, hogy védettek vagyunk-e, (ilyenkor nincs tennivaló) de ha nem, akkor sem tudunk semmit tenni a megelőzésen kívül, mert védőoltás nem létezik. Azaz, akár védettek vagyunk, akár nem, a vizsgálatnak nincs lényeges szakmai következménye (terápiás konzekvenciája), ezért a toxoplasma szűrése nem kötelező része a terhességre felkészülésnek. Kérésre azonban elvégzik, a vizsgálatot a társadalombiztosítás finanszírozza.

Az én álláspontom és gyakorlatom az, hogy a terhességre való felkészülés időszakában fel kell tenni a szükséges kérdéseket, amelyek egy esetleges veszélyállapotra irányulnak, és fel kell hívni a figyelmet a macskák és egyéb háziállatok egészséges tartására. Kérésre, és a mérsékelt hatékonyság ismertetése után, elvégeztetem a toxoplasma vizsgálatát is.

A leglényegesebb azonban az, hogy a terhesség alatt figyelni kell minden "náthára" és ha a legkisebb gyanú mutatkozik, el kell végeztetni a szükséges vizsgálatokat, amelyek kimutatják mind a friss, mind az elmúlt fertőzést. Friss fertőzés esetén haladéktalanul el kell kezdeni a kezelést, a szülés után pedig az újszülött vizsgálatát és megelőző kezelését. Ez a gyakorlat sikeres, és ha tudatában vagyunk annak, hogy megelőzhető, felismerhető és kezelhető betegségről van szó, akkor nem kell tartanunk a kelleténél jobban a toxoplasmosistól.

dr. Csákány M. György
zsúka

Narco!

Holnap lehet, hogy a dokinő felír kütyüt, vagy megmondja honnan tudsz olcsón beszerezni vagy bérelni. Nem tudom, hogyan működik ez, de sztem ne hamarkodd el, egy nap már nem a világ.

tjuca

Juca!
Írtam neked mailt, de nem tudom, hogy elment-e, illetve valamit ír a levelező ptogramom, de nem tudom miről problémázik. :roll:
nem tudom, hogy megpkapod-e.
Igen, a vércukor mérővel én is így vagyok. Először kölcsön akartam kérni, de akinek van, az használja is. Második lépésben anyukámat felhívtam, aki körbekérdezi a családot. :) Sajna nem sok sikerrel.
Legutolsó esetben akarom csak megvenni, mert cska pár hónapra kell, viszont a tesztcsíkkal így is szívok, mert nagyon sokba kerül. A dokinőt megkérdezem, hátha fel lehet írni, vagy van valami támogatás rá.

Zsúka!
Látom nem hagy nyugodni-e téma. de azt mondtad a múltkor, hogy most védett vagy nem?

Kép
narco

Nem jött át telekes.judit@gmail.com vagy jucitel@freemail.hu
Most viszont hosszú túrára megyünk. Posta, hentes, DM játszó... úgyhogy eltűnök hirtelen, mint erdőben a vadnyom 8)

tjuca

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, csak már letelt a szabadságom és már dolgozom, meg zajlanak a napjaim.
Ha jól értem 16.-án 10-kor az Árkádban lesz a találkozó?

Pupy:
Még egyszer gratulálok és sok boldoságot, nagyon szépek vagytok

Brill, Sziszka:
Utólag Boldog Születsénapot kívánok nektek

Anikó:
Köszönöm a segítséget

Puszi
Heni
szalai heni

Sziasztok!
Hosszú idő után újra próbálok írni. Mint ahogy korábban írtam a munkahelyről nincs sok időm írni, itthon meg mostanában nem megy (a net igen, csak a babanet nem engedett belépni.)

Pupy
gratulálok az esküvőhöz. Sok boldogságot és kívánom mielőbb teljesüljön a legfőbb vágyatok. Szép a kép rólatok, sugárzik mindkettőtökról a boldogság.

Mátra
nagyon drukkolok értetek, a piciért és érted. Most már minden rendben lesz. (próbáltam követni az eseményeket, a te példád is mutatja, nem szabad feladni, akármit is mondanak az orvosok!!!)

Tegnap jöttem meg a genetikai vizsgálatról. Picit kellemetlen volt, de nem fájt. 7-en voltunk egy szobában (egy éjszakát bent kellett maradni) Volt aki már a második babát várta. Ők aztán meséltek sokat, szülés stb. Ha minden jól megy két hét múlva lesz meg az eredmény. A doki bíztatott minket, hogy nem lesz gond egyikünk babájával sem. Állítólag a vizsgálati papíron rajta lesz majd a baba neme is.
17 hetes vagyok, és még mindig jók a ruháim. (igaz meg kell mondanom, hogy a pocakom már a baba előtt is kipárnázott volt, úgyhogy gondolom nálam csak most kezd majd igazán nőni a pocak.) Már várom, hogy megmozduljon, múlt héten volt is valami kis bugyborékolás, de nem tudom, hogy a baba volt-e. Mindenesetre tegnap az uh-n láttam hogy mozog a pici lába. Tegnap a vizsgálat miatt a méhlepényre koncentráltak a vizsgálat miatt, de a képernyő szélén lehetett látni egy mozgó pici lábat.

Anikó, Brill
rátok is sokat gondolok. A szobában tegnap két lombikos lány is volt, Budai Meddőségisek voltak, mindkettőjüknek első beültetés sikeres volt, egyikük most ikreket vár.
Puszi mindenkinek
syry

Kép

Kép
syrynx

Syry!
De jó, hogy benéztél. Már nagyon vártalak, hogy gyere és mesélj, mi van veled. Örülök, hogy minden rendben, és biztos a genetikai eredmények is negatívok lesznek. Hamarosan szép nagy pocakod lesz, ne aggódj, ami késik nem múlik, vagy hogy is szokták mondani.
Talira nincs kedved eljönni?
Valamiért nem tette be a vonalzódat. Nézted, amit én kültem neked?

Juca!
Kingát már viszed a játszira? Hát igen, jobb időben elkezdeni a dolgokat. Ja, és ha nektek sikerült Kofa 20 milkás kiskatonaseregével, akkor nekünk is fog!

És akkor itt egy tábla a végleges időponttal és helyszínnel:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma tök jó napunk volt, mert két vendég anyuka is volt nálam egy-egy tündibündi babával, ez most jót tett a lelkivilágomnak :) Ezértr aztán csak gyorsangyorsan olvastam vissza, nem is regálok most mindenkinek.
Viszont Juca véleményét szeretném megerősíteni. Én is koppantam akkorákat, mint a büdösbogár :lol: :lol: :lol: Húúú, hogy nekem micsoda fellengzős elképzeléseim voltak arról, hogy mit hogy merre... Én pl. szentül meg voltam győződve arról is, hogy egy gyerek ha álmos, akkor elaltatom, és alszik, passz. Hát a lónak az ő füle... Lehet, hogy kotta álmos, és rázom a fenekét már félórája, és mégse hajlandó mégcsak becsukni se a szemét :twisted: Persze közben bömböl, hogy s*gge majd elreped :)Szó szerint így vagyok vele én is, hogy eddig elveim voltak, most meg egy kölyköcském, akinek néha nem egyeznek az elképzelései az enyémmel. Pedig az én nővérem három gyereke és a húgom kettője az orrom előtt nőttek fel, de a saját gyerek az ég és föld.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Itthon a kórházból és rögtön Dina híradó!!!!

Dér Benedek ma reggel 9.07-kor látta meg a napvilágot. 3200gr és 57 cm.

Mindenkit puszil ő és az anyukája
mátra

Sziasztok!

Pupy!
Gyönyörűek voltatok!!!!! :lol:
Mégegyszer gratulálok és minden jót kívánok!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

HIÁNYOZTATOK :(
Nem nyelt el a föld, csak pár napra kikapcsolódtunk :D
Annyira gyors volt az indulás, hogy nem volt időm elköszönni.

Megpróbáltam bejelentkezni, hogy írok nektek, de nem volt a billenytűzeten "Á" betű :evil: és mérges lettem!

Pupy!
Gondoltam rátok szombaton! Gyönyörűek vagytok!!!
Egész alakos képet is szeretnénk Kép hogy legyen miben gyönyörködnünk!!!

Lányok!
Valaki írna nekem egy összefoglalót :oops: nem tudom, hogy mi történt Veletek, csak annyit :shock: egyenlőre, hogy Mátra zebrás!

Előre is köszönöm

Kép
Kép
Ági279

Szeretettel köszöntjük a nagyvilágban ezt a kisfiút!
Vendég

Dina!

Gratulálok Benedekhez!!!!
Sok tejcsit és boldogságot nektek!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Mátra!
Köszönjük a hiradózást!

Dinának hatalmas gratula, és Benedeket Isten hozta a nagyvilágba!

Mátra!
Hallunk rólad többet is? Vártam ma az sms-t...... hiába....... :cry: :cry: :cry:

Puszi MINDENKINEK, és nagyon szép estét sok-sok pihivel.
Vendég

Nárcisz!

Két jó hírem van:

1.; Ha éhes vagy, csinálj tojásrántottát 20 tojásból, mert :!: 0 :!: gramm benne a szénhidrát!!!

2.; Van egy :!: felesleges :!: vércukormérőm kölcsön!!! Még csíkot is tudok neked iratni hozzá, úgy kb 1 doboz 4000 forint helyett kb. 750 forint.!

Na, milyen vagyok?
Vendég

Dina! :lol:
Gratulálok!

remélem minden rendben, majd mesélj :)

Ági!
Remélem kipihentétek magatokat! :)
Mesélj, merre jártatok? Fényképek?

Évi77!
Nekem nincsenek elveim! Elképzelni sem tudom, hogy mi lesz. Igazából nagyon bepánikoltam ezért már az elején, magam alatt voltam 2-3 hétig, de nem akárhogy. (Itt most meg sem fordulta fejemben az abortusz, remélem értitek).

Syry!
Üdv újra itt. remélem egészséges lesz a baba. A megmozdulás nagyon csodálatos dolog, már nem sokat várat magára. Akkor meg sem mutatták a kisbabát? Sajnálom, azt hittem, hogy azért egy pillantást lehet rá vetni :)

És még egy utolsó szó az augusztus 20-áról. Most kaptam az e-mailt a sráctól, aki az OMSZ-nál dolgozott, és kirúgtaák, felelősségre vonták. Szerintem ezt is érdemes tudni.
"9:45: a Katasztrófavédelem tájékoztatást kap arról, hogy várhatóan a nap második felében zivatar-vonal alakul ki az országban. Ezt a tájékoztatót a Katasztrófavédelem által az OMSZ-ba telepített KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁN - Marathon Globe 2.0 rendszer - nem e-mailen! MEGKAPTA a Katasztrófavédelem Főügyelete.

Mivel úgy ítéltük meg, hogy ez a helyzet KIEMELTEN VESZÉLYES LEHET, emiatt a Katasztrófavédelem Főügyelete FAXON (a FAX nem E-MAIL a félreértések elkerülése végett) IS megkapta az előzetes figyelmeztetést, délelőtt 10 óra előtt. Egyébként a figyelmeztető előrejelzés mindenki számára elérhető volt a www.met.hu <http://www.met.hu/> -n.

A Figyelmeztető előrejelzésben a napszak megjelölése délutáni, esti órák voltak. Ez azt jelenti, hogy a Katasztrófavédelem munkatársainak délutántól fokozott figyelemmel kell követnie a Marathon rendszeren érkező - már a veszélyt közvetlenül megelőző - riasztásokat.

17:30-kor a Marathon rendszeren (nem e-mailen, hanem ezen a kommunikációs csatornán) a Katasztrófavédelem Főügyelete megkapta az első riasztást, ami a Nyugat-Dunántúlra vonatkozott.
17:45: a Dél-Dunántúlra is megkapták a riasztást.
18:23 a Közép-Dunántúlra is megkapták a riasztást, ezenkívül 18:40-kor ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓT KAPOTT a KATASZTRÓFAVÉDELEM A KIALAKULT VESZÉLYES IDŐJÁRÁSI HELYZETRŐL.
EKKOR MÁR KIALAKULT ZIVATARLÁNC VOLT AZ ORSZÁGBAN AMI NYUGATRÓL KELET FELÉ HALADT!
Ezt a figyelmeztető előrejelzést nem csak a Marathon kommunikációs csatornán hanem ismét FAXON is megkapta a Katasztrófavédelem!!
(A megállapodás szerint CSAK A MARATHON RENDSZEREN TÖRTÉNIK A TÁJÉKOZTATÁS A KATASZTRÓFAVÉDELEM KÜLÖN KÉRÉSÉRE.)

Őszintén bevallva álmomban sem gondoltam, hogy mindezen információk közül egyet sem olvasott el SENKI EGÉSZ NAP /9:45 és 18:40 között/. Ráadásul mindez a nyilvános met.hu <http://www.met.hu/>-n is elérhető volt. Ha tudtam volna, hogy a Katasztrófavédelem Főügyeleténél SENKI sem dolgozik augusztus 20-án, akkor természetesen telefonáltam volna. Mivel számomra egyértelmű volt, hogy a Katasztrófavédelemnél folyamatos ügyelet van és teljes mértékben használják a kommunikációs csatornákat ill. néz(het)ik a met.hu-n lévő radarképet, így eszembe sem jutott, hogy telefonáljak is.
Telefonon akkor értesítettem volna őket, ha a zivatarvonal VÁRATLANUL, HIRTELEN robban ki valahol az országban és nem vagyon benne biztos, hogy kellőképpen felkészültek, mivel például a figyelmeztető előrejelzésben ez benne sem lett volna (de ez nem így történt).

Mint látható itt már reggel várható volt, hogy délután veszélyes időjárási jelenségek valószínűek. (90 km/ó fölötti szél, jégeső, felhőszakadás-zivatar-rendszerekhez kapcsolva nem pedig elvétve vagy itt-ott).

Tehát szó sincs arról, hogy egész nap egy db e-mailt kaptak volna (19:39-kor), az már az utolsó mozzanat (egy MEGERŐSÍTÉS VOLT) volt a nap folyamán.

Összefoglalva a zivatar-rendszer nem váratlanul, hanem előre látható módon folyamatos nyomkövetés és TÁJÉKOZTATÁS mellett érte el a fővárost és Pest megyét.

Éppen a viszonylagos kiszámíthatóság és a folyamatos tájékoztatás miatt még csak fel sem merült bennünk, hogy egy ilyen veszélyes helyzetben a Katasztrófavédelem Főügyeleténél senki sem dolgozik és csak este 11 után néz meg reggeli faxokat ill. üzeneteket.
Tévedtem(tünk).

Csonka Tamás, meteorológus"

Csak sajnálom szegényt :roll:

Kép
narco

Sziasztok!

Dina!
Hatalmas gratula Benedekhez! Szép neve van! Sok tejcit, örömet!
Most már tényleg én jövök! :o

Bogi
dbogica

Kati!
Istenem, hogy mennyire örülök!!!! :lol: :lol: :lol:
És tényleg elkérhetem tőled a vércukormérődet. Hogyan oldjuk mega dolgot?
Jaj, nagyon-nagyon köszönöm, ha tényleg elkérhetem.

Kép
narco

Tavasszal, amikor elkezdett emelkedni az inzulinigényem, vettem még egy mérőt, mert hol itthon hagytam, hol meg a cukiban.

Így most kettő van, az egyik teljesen új.
Minden van hozzá, Anyukám a 13. ker-ben lakik. :lol:

Holnap jön hozzám, mert pénteken évnyitó van a suliban, és kisbébire vigyáz. Vele pénteken beküldöm Pestre, és hát oda el kéne menni érte. A többit privát. Plussz privátban küldöm az emil címem :lol: :lol: :lol:

Pussz
Vendég

Dina!

GRATULÁLOK!!!

Narco!
Pihenten értünk haza, és remélem, hogy többen is :roll:
Paralia-Katerinini jártunk, szívesen vissza mennék, mert itthon fázom :( Képek vannak, csak kicsinyítenem kell.
Magas a cukrod, hogy diétáznod kell? Ha gonolod, megkérdezem a keresztanyámat, hogy mit egyél, és hogy jól is lakjál vele.

Kép
Kép
Ági279

Nárcisz!
Nagyon sajnálom, hogy cukor problémáid adódtak. Reméelm minden rendben lesz a babákkal.

Puppy!
Csodás menyasszony voltál, öröm rátok nézni.

Évi!
Fogorvoshoz önként? Brrrrrrrrrrrr

Angie!
Bocsánat :oops: Csak úgy elvoltam foglalva. Még az utolsó pillanatban sem volt biztos, hogy hazajöhetek.

Juca!
Köszönöm!

Syry!
Jó, hogy látlak! Biztos minden rendben lesz a genetikán. Ha eljutok odáig én is meg szeretném csináltatni.

Mivel a visszaolvasási tudományom eddig terjedt, írna valaki egy összefoglalót? :oops:

A velem történtek: A lényeg, hogy emelkedik a Hcg, igaz lassan és megfontoltan, a hőm mindig 37,1 és semmi nem látszik az UH-n. A nyálkahártya 8 mm most már lassan 1 hete és ha nem számítom a tévedést (4,5mm :twisted: ) akkor régebben. A méh is nől.
Egyenlőre még mindig nincs semmi kizárva, illetve igen, a méhen kívüli terhesség.
Most úgy jöhettem haza, hogy kedden lesz kontroll és ha addig minden ok, akkor nem kell a kórház közelébe sem mennem.

Ennyi egyenlőre. Megyek vacsizni :wink:
mátra

Narco!
Egyenlőre csak ezeket tudom felrakni, mert a többiképet a barátnőm csinálta, de azokért el kell majd mennem. Biztos jók lettek, mert Ő fényképész. Nagyon kíváncsi vagyok :roll:
Kép Kép
Kép
Most már megismertek, mert eddig még nem láttatok :?

Kép
Kép
Ági279

Benedek!

Üdv itt a nagyvilágban. Sok tejcit, anyamelegséget, és csini csajszikat, akikkel megesik majd a cumicsere vagy pelustapi :-)

Évi!

Hát igen ez már csak így lesz. Most felváltva szórakoztatjuk Csipit a fürcsi előtt. Kicsit szomorkás a hangulata mámma.

Mátra!

:D

Narco!

Írtam mailt. Ez a magyar közig. Mindig a leggyengébb láncszem esik ki, persze általában az aki dolgozik. Sajnálom szegény csákót.

Angie!

Naná, hogy megyünk a játszóra :-) Hadd tanulja a rendetlenkedést. Kabriójából nézi a gyerekeket, és kommentálja az eseményeket, mire a gyerekek felfedezik, és ott zsonganak, és az anyukák megpróbálják kivenni a koszos kölköket a kocsiból. Aztán hazajövünk., és én kimosom Csipiszt gyapjúprogramon,azért azon, mert különben még összemenne :twisted: A múltkor Kofa megjegyezte, hogy úgy neveljük, mintha a negyedik lenne. Hát tehet ő arról, hogy ő az első, hát megadom neki az esélyt :twisted: Szóval a sterilitást már régen jegeljük, hadd barátkozzon, na meg valami kell az immunrendszerének is!

Na kezdődik a fürcsitájm :wink:

tjuca

Ági!

Melyik uriember a férjed? Csak nem az, akinek tollas a háta? :twisted: 8) Na jó, nagyon helyesek vagytok mindketten! :D

tjuca

Kati!
Az e-mail címem narco@vipmail.hu, ide nyugidtan írhatsz, várom :)
Nagyon szépen köszönöm. Azt szeretném még kérdezni, hogy ki tud ilyen olcsón stick-et írni? Sima belgyógyász is? Mert akkor holnap megkérdezem, ha megadod a készülék paramétereit. Előre is köszi. :lol:

Juca!
A lényeg, hogy megtaláltáka főbűnöst :roll:
Végüla férjem rájött, hogy miért nem ment el a mail, de most már elküldte neked.

Ági!
Mi is arrafelé voltunk nyaralni. Kicsit lejjebb neoi Poroi-ben. Innen is az Olimposzt látni, csak más szögből. A falu-város ugyanolyan, csak nem olyan zsufi, bár kezd hozzá hasonlítani. Szélesebbek az utcák, ennyi.:)

Kép
narco

Lányok!
Még egyszer szövegelek ma itt, aztán befogom.

Szóval felhívott az a barátnőm, aki már nem barátkozok, nem tudom emlékeztek-e, amikor írtam ezt.
Szóval haragszom rá, mert nagyon hülye. :x
Az a problémája, hogy pénteken begörcsölt, vérzett. Elment a kórházba, ahol azt mondták neki, hogy a 14 hetes babája 65 mm. Nem tudom mennyire vagytok képben, de a 13 hetes babák 70 mm-esek. Annyit mondtak csak neki, hogy elmarad az átlagtól, és nagyon pici. Persze az összes könyv a normális értékeket írta le neki, így persze mindenki hülye volt. Azt hitte, hogy 14 hetesen csak 64-nek kell lennie a gyereknek. Hát mondtam neki, hoyg ez nagyon-nagy elmaradás azért.
Mondta, hogy nem tudja, hoyg mitől lehet ez. Erre mondtam neki (kicsit sem finoman), hogy végül is a 12 hetet, meg előtte is végigdohányozta, akkor mit vár? Kérdezte, hogy rendbe lehet-e hozni a dolgot. Hát mondtam, hogy az első 12 hét számít, amíg kifejlődik mindene, és imádkozzon, hoyg ne legyen nagyobb baja a babának. Erre elkezdett fogadkozni, hoyg többet nem dohányzik. Mondtam neki, hoyg én nem vagyok nőgyógyász, de menjen el a dokijához, és mondja meg neki, hoyg mit csinált eddig, ne hazudjon, és tőle kérdezze meg a fejleményeket. Ez a hülye meg azért nem rakta le a cigit, mert az első gyereke is egészséges lett, hát gondolta majd ez is az lesz. Erre megkérdeztem, hoyg miből gondolja, hogy az 1,5 éves gyereke egészséges. Azt már nem mondtam, hogy a sok benzoltól akár leukémiás is lehet később, vagy éppen viselkedési, vagy tanulási problémái lehetnek.
Most éppen köcsögnek érzem magamat, de úgy érzem, hogy ez már nagyon régen ért bennem. Gondolom azt hitte, hogy majd megvígasztalom, hoyg minden rendben lesz, de én nem tettem.
Na tény, hogy most ezen fogok agyalni egész éjjel, de nem bántam meg.

na jó, most már befogom a csipogómat.

Mindenkinek jó éjszakát, és ígérem, hoyg holnap nem írok majd ennyit.... :oops:

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Pupy!
Gratulálok, csodaszépek vagytok, csak ámulok, és bámulok! :D

Mátra!
Örülök, hogy hallok felőled!Remélem minden rendben lesz, és megszabadulsz a kórháztól egy pár hónapra :lol:

Dina!
Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget nektek!

Nárcisz!
Jajj, nagyon roszz ha nem ehet az ember, én már most a reggelit várom! :oops: Nagyon együtt érzek veled.Csak annyit fűzök hozzá, hogy anyukám azt mondta, hogyha vmit megkívánok, egyem meg, mert ha nem, annál rosszabb lesz.De ez a te esetedben nem mindig kivitelezhető. :( Remélem holnap tudnak segíteni a dokik, és gyere utánna mesélj, kíváncsi vagyok!
A barátnődet nagyon sajnálom, olyan rossz, hogy vannak emberek, akik ilyen felelőtlenűl bánnak mások életével. aki ki van szolgáltatva! :(

Most ennyi jutott eszembe, gyors visszaolvasás volt, holnap jövök majd.
De a képeket még felrakom, mert én most "a boldogságtól ordítani tudnék..." Voltunk ma uh-n a férjemmel, és láttuk a babánkat mozogni is, cumizta az ujját, utánna két kézzel fogta a fejét(gondolom akkorra már eleg volt az uh-ból :oops: )
Hihetetlen élmény volt!!!
Férjem is csak lesett! :lol:
A képen jól látszik a bal keze, éppen cumizza :lol:
Szóval produkálta magát a kisember!
Nagyon jó volt a volt munkatársaimmal is találkozni!
Úgyhogy most nagyon fel vagyok dobbva.
Jó éjszakát!
Ja, és már 6.5 cm!!! 2 hét alatt dupplájára nőtt!!! Pénteken megint uh, az már a hivatalos lesz, akkor néznek tarkóredőt!

Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

DINA!!!!
Nagyon sok boldogdágot, egészséget és tejcsit kívánok Nktek!!!

Évi, Brill!
Köszsönöm az értékeket. Igazából nem értem, hogy mi a baj, mert ezeknek az értékeknek megfelele a Férjemé :roll: ?!?!? Ma mindenesetre megcsinálták a helyszínit is, majd hétfőn kell menni az andrológushoz újra az eredményekért.

Nárcisz!
Sajnálom, hogy nem stimmel a cukrod :( Remélem a MÁV-ban majd kitalálnak valami okosat.
Igazából most nem értettem a dokinkat, mert nem mondott semmit, hogy hogyan tovább, csak azt, hogy az eddigi eredmények nem okai a vetélésnek. Meg erőltetné, hogy mérjem a hőmet, de fél évnyi uh-os peteérés követés után és nagycsomó progi szint mérés után nem igazán értem, hogy miért is van erre szükség.

Lányok!
Aranyosak vagytok, de egy kicsit most örülök, hogy megjött. Pontosabban nem annak, hogy megjött, de annak, hogy 26 napra jött igen, úgy néz ki, hogy kezd visszaállni a ciklushosszam. Sajnos a mennyiség még mindig elégtelen :(
Ne haragudjatok, hogy nem tudok Mindenkinek írni, mint régen, d reméljük eljön majd annak is az ideje :wink:

puszi:

dido
dido

Panka!

Nagyon édes a Babucid, annyira jó, ahogy szopizza az úját :D

dido
dido

Nárcisz!

Az a helyzet, hogy tesztcsíkot is csak inzulinosnak irhatnak fel. Ameddig gyógyszeres voltam, anyukám adta a csíkot. 3 hónapra 9 dobozzal írnak fel. Ez korlátozva van, az inzulin nincs. Ott nincs kvóta. De az ingyen van.

9 dobozért kb 4500 forintot szoktam fizetni

D Cont Personal a készülék neve, ehhez kell a csík. Tehát neked nem fogják felírni.

Én most nem irattam, mert van még, de aug 1-től megint lehet. Majd én íratok a háziorvossal. 9 hónapra ő írhatja fel, 3-ra a belgyógyász. Ez azért van így kitalálva, hogy legalább egy évben egyszer biztos elmenjenek a cukrosok a belgyógyászatra. Mindenféle szűrésre. Ez vonatkozik az inzulinra is. Azt is felírhatja a háziorvos.

Kicsit zagyván írtam, de nemrég keltem fel, Petra meg most ébredezik, sietek.

Puszi
Vendég

Jó reggelt!

Nárcisz!
Az jutott még eszembe, hogy van olyan kenyér, aminek a neve:Glyx Ez diétás kenyér, cukorbetegek is fogyaszthatják, alacsony a glikémiás indexe.Nagyobb boltokban, Príma péknél kapható.És nagyon laktató, finom!Túró tejföllel kikeverve, és ezzel a kenyérrel prítósként nagyon finom, tudom ajánlani.2-3 kis szelettel jól lehet lakni!És ha jól emlékszem, akkor a te értéked a referencia érték felső határa volt.?Tehát nem túl magas,csak emelkedett.És ez 2 baba esetén is nagy eltérésnak számít?Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, csak ezek eszembe jutottak.
A másik dolog:lesz ma a Spektrumon egy érdekes dok. film:9.25-kor Ikrek:öröm és küzdelem a címe, egymás után 2 rész lesz.Jó szokott lenni.

Dido!
Köszi!Remélem neked is rendeződnek a hormonjaid, és utánna költözik a babucid! :D

Ági!
Nagyon jók a képek, különösen az indiános!

Lányok!
Tegnap voltunk a Kikába, és láttunk olyan kiságyat, aminem a lábaira fel van csavarozva egy bölcsőtalp, tehát kiságy, csak bölcsőként működik.Ha nem akarom úgy használni, csak leveszem a talpakat, és sima kiságy lesz belőle.És "csak" 16000 ft.Nagyon megtetszett!
Annyira jó volt a tegnapi uh, annyira fel vagyok még most is dobódva!Most így egy kicsit másképp látom a dolgokat, vhogy közelebb érzem magamhoz a babámat, kézzelfoghatóbbnak, hogy tényleg ott van, és jól van, fejlődik, stb.Eddig is szerettem, de most mintha még mélyebb lenne ez az érzés.
A férjem is nagyon sasolta! :lol: És mintha egy kicsit őbenne is mélyültek volna az érzések! :wink: De sajnos tudom a dolgok miértjének a háűtterét.Az ő apja nem egy szerettel teli lény, elég távolságtartó, rideg ember.Sajna ez az apa modell van előtte.Mondta a férjem, hogy ő nagyon nem akar ilyen lenni, ha mégis úgy látom, inkább elmegy pszichológushoz :roll: De szerintem idővel változni fog ő, főleg ha a kezében tartja majd a babát.Ő alapvetően nagyon tud szeretni, és nagyon érzékeny lelkű, olyan mint az anyja.Csakhát az apjától soha nem kapott szeretetet, melegséget, így ez játszik most közre :(
De az a jó, hogy ezt ő is látja, és változtatni akar rajta!

Évi!
Mi volt a fogdokinál?Vagy csak lemaradtam?

Syrynx!
Örülök, hogy hallok felőled!Eezk szerint neked nincs haspuffadásod! :D Rólam mindenki azt hiszi, hogy kb. félidős terhes vagyok.Mondjuk már megbarátkoztam a dologgal, csak mindenki ledöbben, mikor mondom a valós koromat :roll:
Mostmár hamarosan látszódni fog neked is a pocid!És a mozgásokat is érezni fogod!Jujj de jó!Már én is alig várom!
Ha jól emléxem a táblára én utánnad fogog szülni?!
A nemét még nem tudjátok,ugye?

Kép
pankaa

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Képzeljétek, kiscsajszi még mindig húzza a lóbőrt. Csak engem ébresztett fel fél nyolckor, azóta szundikál: :lol:

Biztos ez a szuper idő nyomja el ennyire. Hát engem is, nem vagyok valami friss. :roll:
Vendég

Dido!

Most hol mondták, hogy hőmérőzz??? Remélem minden helyrerázódik most már végre. Már várom a talit, hogy személyesen traccsoljunk egyet 8)

Panka!

Örülök, hogy a férjedben is kezd felsejleni, hogy apa lesz. Pszichológus pedig nem rossz ötlet. Nálunk hasonló, de durvább probléma volt, és kapcsolatunk elején Kofa magától elment egy pszichológushoz. Nagyon sokat segített, helyretette a gyerek és ifjúkorában felhalmozott negatívumokat. Én csak ajánlani tudom. Nehéz lépés volt a részéről, de nem bánta meg sőt! És akkor még se gyerek se házasság nem volt. Szóval, ha felmerült, akkor még akkor menjen, amikor nincs konkrét baj. Ja és itt a NÉNI nem húzta, megmondta, hogy kb. mennyi idő, és tartották magukat hozzá, nem az alkalmankénti összegre utazott. Ha érdekel a többit privát megbeszélhetjük.

tjuca

Kati és többi Kismamákok!

Kb. másfél hete Kinga egyre többet ébred éjjel. Régen négyig aludt, betermelte a tejet, és reggelig szunya. Mostanában éjfélkor felkel és onnan még négyszer ötször. Van mikor eszik van mikor nem, van mikor sokat van mikor egy-két kortyot, ezt nem tudom kiszámítani, hogy mikor mit fog csinálni. Lehet, hogy jön a foga, és az hat rá így? Vagy kevés lenne neki a tej? Ötletek? Megoldási javaslat???

Ez az idő nálunk hipernyűgöt okozott 6-tól fél 9-ig :-( De msot csend van, megyek és kihasználom az időt.

tjuca

Jó reggelt!

Mostanában csak olvasgattalak titeket a betanítás mellett annyira nem volt időm. Most meg szomorú vagyok mert ma van az utolsó munkanapom és ez azt jelenti, hogy jó ideig netmentes leszek. HIÁNYOZNI FOGTOK! :( Remélem a költözés és a netbekötés mihamarabb elkövetkezik, mert elvonási tüneteim lesznek. Majd néha Narco-n keresztül jelentkezem, ha van valami velünk, meg hogy veletek mi van.

Leírom a tegnap történteket, aztán próbálok mindenkinek üzenni.

Szenvedünk a kikával, mert már egy hónapja ígérgetik csak a bútorunkat a fürdőbe (amit meg már szerelvényeznénk), azaz leelőlegeztünk két bútort akkor az egyik volt a másik nem, mi egyidős szállítást kértünk. Mire megjött a másik bútor addigra az egyik eltűnt - eladták. Tegnap huszonhatodjára mentünk reklamálni azaz mentünk lámpát venni éás ha már ott voltunk beugrottunk a reklamációra.
Na ennek az lett a vége, hogy KÉT !!! órán keresztül ott ténferegtünk a reklamációnál, már a fél kika rettegett meghallani azt a szót hogy Dolomiti (a bútor márkája) a fél kika velünk foglalkozott raktárosok, osztályvezetők, asszem még valami nagyobb ember is, de az csak telefonon. Szóval a végeredmény: a hiányzó bútorból megkapjuk a kiállított darabot (bár nem a kika, hanem a beszállító tulajdona) ami abszolut ép darab körbekémleltük, valamint mindkét bútorból kaptunk 10 % kedvezményt és grátisz házhozszállítják őket. A párom ahhoz képest, hogy ilyen helyzetekben milyen hamar fel bírja húzni magát, tök higgadt volt és ő harcolta ki a végén az ingyen szállítást. Amúgy végül egész korrekten álltak a kikások a dologhoz, persze arról nem ők tehetnek, hogy a szállító nagyívben ejt a fejükre...

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Juca!
Azt hiszem meg fognak oldódni maguktól is a dolgok, ahogy a férjemet ismerem.Mivel őt is bántja a dolog, de azért nem olyan súlyos a helyzet.De köszi a segítséget!

Lányok!
Felétek is ilyen zima van? :( Befagy a sejahajom!
Szerintetetk a sok tüsszögés hogyan hat a babára?Úgy értem nem árt neki sokat, mert hát az hasból jön, és mindig félek, hogy nehogy nagyon megerőltessem magam, de ezt nehéz lájtosra fogni.Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de ezen már sokat töprengtem.Mondjuk gondolom, hogy mivel természetes dologról van szó, ezért talán nem ártalmas, de olyan rossz mikor az egész hasam megremeg :roll:

Kép
pankaa

Először is:
Tegnap valami front lehetett bizti, mert másik fórumon is megszületett egy baba és az unokatesóm is tegnap szült és Dina is.

Úgyhogy Dina és Benedek és Apuka! Nagyon sok boldogságot kívánok a kibővült családnak!

Mátra!
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Nagyon vigyázz magadra, bárén érzem, hogy nem lesz semmi gond és nemsokára a karjaidban tarthatod majd szerelmetek gyümölcsét.

Juca!
Imádom a Kinga történeteidet.

Pupy!
Mégegyszer sok boldogságot! Gyönyörűek vagytok! Kár hogy lemaradok a többi képről, majd visszakeresem egyszer...

Akiknek mostanában jött meg, sajnálom, és kitartás!

Dido!
Akkor most örülünk is kicsit a piroskának, meg nem is, remélem ez a beállni látszódó ciklus meghozza gyümölcsét!

Zsúka!
Kertes pályázattal mi újság? Sokszor eszembe jut, hogy remélem nyersz, mert nagyon szép a kerted, és mindig olyan szépeket írtál róla!

Jucmuc!
Remélem arrafelé még nincs ilyen cidri idő mint itt és ki tudjátok még használni a medencét :)

Monyoka!
Remélem rendben lezs minden eredményetek mostmár.

Anikó!
Csuriban vagyok érted és nagyon szorítok a kis petéidnek.

Brill!
Értetek is nagyon szorítok és kívánok minden jót ehhez a lombikhoz, hogy simábban menjen mint az előző és sikerresebb, sőt teljes sikeres legyen!

Pankaa!
Nagyon jó az uh kép, még én is ki tudtam rajta venni a babótokat, nagyon aranyos. Vigyázz magatokra!

Kati!
Úgy látszik neked is egy angyalkád van, hogy hagy pihenni :) Remélem ez is olyan bnetes „hagyomány”, mint a szépséges és nagyhajú babák :)

Narco!
Sajnálom ezt a diétás dolgot, én tuti meg lennék halva, ha szabájoznák az étrendemet. Köszi a hiradózás lehetőségét.

Ági!
Nagyon csinik vagytok a képeken, az az indiános kép tök jó :)

Bogi!
Most már te vagy soron :) De biztos ügyik lesztek és a kislányod nem fog nagyon meggyötörni.

Csibe!
Neked sincs sok hátra, vigyázz magatokra.

Duddura is sokat gondolok, biztos két tüneményes kislánykája lesz.

Syry!
Még mindig le a kalappal előtted, hogy bevállaltad a genetikát, én nem mertem, de nálatok úgysem lesz semmi gond!

Évi!
Vigyázz Dórira, mert hamar körülrajongják a fiúk és a végén csak azt veszed észre, hogy olyan gyönyörű menyasszony lesz, mint amilyen most Pupy. :)
Ja ez Jucára és Kingára is vonatkozik :)

Biztos kimaradt valaki, attól bocsi és minden jót neki, kismamának kéretik elnézni a szelektív agytevékenységet!

Igyekszem ma még idenézni, de délutánra rendeltem egy hatalmas gyümölcsös túrótortát, úgyhogy azt fogjuk falatozgatni!

Szép napot!

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Jo reggelt Lányok! Kép

Dina!
Nagyon sok boldogságot nektek!Isten hozta a kis Benedeket! Kép

Panka! :D
Hihetetlen édes a kisbabád!

Niki! :D
Nagyon fogsz hiányozni nekünk!

Narco! :D
Én is ezt mondtam volna a barátnődnek!
Ez miatt ne emészd magad!

Dido! :D
Akkor ennek a menzinek picit örülünk! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Pankaa, Juca!
Ismerős, amiket írsz a férjedről. Az én férjemnek is vannak nem kicsit fura dolgai, és ahogy kezdem jobban és jobban megismerni, rájövök, hogy sokmindent a gyerekkorából hoz amellé, amiket az anyukájától örökölt (lelki túlérzékenység) és amilyen szokásokat az apukájától elörökölt. Nagyon sokszor hallom tőle, hogy rossz emlékei vannak a gyerekkorából bizonyos dolgokkal kapcsolatban, vagy hogy EGYSZER az apukája mondott vagy csinált valamit, és az neki olyan rosszul esett, hogy a mai napig kísérti, és nem tudta megemészteni. Félelmei vannak a régi dolgok miatt. De ő ezeket nem látja magában, és ezért el sem lehetne küldeni pszichológushoz. De nagyon tud szeretni és nagyon jól oldja meg a konfliktusokat, igaz, legtöbbször nem is kerül konfliktusba. Nehéz őt felidegesíteni és vitába rántani.

Pankaa!
Babucid nagyon édes, ahogy kóstolgatja a kis öklét. Számomra annyira hihetetlen, hogy egy 6 centis emberke már ennyire formás tud lenni.

Juca!
Tetszik a hozzáállásod. Én is azt tervezem, hogy majd nem fogom higiéniaburokban tartani a gyerekemet (ha végre már lesz nekem is :(). Engem sem úgy neveltek, folyton az udvaron voltunk, összefogdostunk mindent, benyaltuk az összes létező bacit, de nem is voltam soha beteg (35 éves koromig, amikor aztán jött csőstől).

Dido!
Örülök, hogy néha bejelentkezel. Biztos, most nagyon nehéz neked, de ha meglesznek az eredmények, akkor már lehet célirányosan orvosolni a dolgokat.

Mátra!
Semmi gond, megértem, hogy most nem egyszerű az élet. Lényeg, hogy végre kiengedtek, és továbbra is emelkedik a hcg. Bízok benne, hogy jövő héten már a kis shy-baby megmutatja magát. Addig is kitartást neked.

Nárcisz!
Katinak köszönhetően szépen megoldódik majd a cukor kérdés. Sajnálom, hogy inzulinproblémáid adódtak, és reméljük, Moszatkák ebből semmit nem fognak érezni. Vigyázz magatokra!!
A barátnőd (vagy talán nem is az) miatt nem emészd magad, mert aki ennyire nem tud lemondani káros szenvedélyéről egy formálódó élet ellenére sem, akkor az megérdemli, hogy így beszéljenek vele. Most az jobb lett volna, ha hazugságokkal megvigasztalod, és folytatja a dohányzást? Hát nem!!! Biztos, hogy én is megmondtam volna neki kerek-perec, hogy hülyeséget csinál felelőtlenül.

Niki!
Hiányozni fogsz, de reméljük, hogy hamarosan lesz net, még a szülés előtt. Tudsz telefonszámot, hogy hiradózni tudj? Ha gondolod, megadom a számomat, hogy írj, ha megszületett kis buborék. Mi itt mind nagyon de főleg kíváncsian várjuk Őt :wink: :wink: :D

Lányok!
Nálam valami nagyon nem stimmel ebben a hónapban. Szerintem az a hólyaghurut és az antibiotikum kavarhatott be nekem. Úgy tűnik, hogy még mindig nem volt pé-m, pedig eddig legkésőbb 16. napig mindig megvolt. 5 napja mérem a hőmérsékletemet, és fixen 36.5, 36.6. Hüvelynyák sehol, viszont tegnap többször is, mintha késeket szurkáltak volna a jobb petefészkembe. Ennek ellenére a mai hőm is csupán 36.6. Érti ezt valaki? Digitálissal mértem szájban, holnap reggel hagyományossal fogom (lehet, hogy hüvelyben). Szerintetek, ha nincs pé-m, akkor ki fog maradni a mensesem? Vagy ettől függetlenül akár meg is jöhet. Hát én még így sosem jártam. Kicsit idegesít.
Közben felvettem a kacsolatot egy Kaális asszisztensnővel, aki hétfőn be fog jelenteni az egyik Kaális dokihoz konzultációra. Általában 3-4 hétre tudna időpontot adni, talán szeptember végére. Ő mondta azt, hogy a férjem spermium vizsgálata alapján akár teherbe is eshetek, de elég kicsi az esélye, főleg, hogy amikor csinálták neki a vizsgálatot, nem csináltak morfológiát, hogy a mozgó spermiumok közül mennyi alkalma megtermkenyítésre (mert ez is nagyon fontos- komolyan, nem is értem, hogy ha elmegy egy férfi andrológiai vizsgálatra, ezt alapból miért nem csinálják meg? nem tudja egy andrológus, hogy ez is egy alapvető információ, hogy teljes képet lássanak? ez felháborít).
Tehát mi is elindulunk valamerre, nem várok tovább!!!!

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Dina!

Szívből gratulálok Benedekhez! Nagyon jó egészséget és sok-sok fincsi tejecskét kívánok nektek!

Pupy!

Köszi, hogy feltetted a képeteket! Nagyon szép pár vagytok! Legyetek mindig olyan boldogok, mint az esküvőtök napján :)
Azé' kérek mégmégmég képet :lol: :lol: :lol:

Zsúka!

szegény, ez az ügyelet, meg epegörcs nagyon rosszul hangzott :( Remélem jobban vagy már! Tudod már, hogy nyert-e a kerted?
Gratula a férjed eredményéhez! Viszont ez az 5 nap kihagyás kicsit meredeknek tűnik, hiszen honnan tudhatnád 5 nappal a peteérés előtt, hogy mikor lesz a nagy nap? :roll:

Juca!

Hú, szépeket írtál rólunk, köszi szépen :oops: Meg se érdemeljük :oops:
Mámma má' nincs szomorkás hangulata kicsicsajnak? Ja, az immunrendszernek mi is adunk munkát, "negyedikgyerek-szindrómán" jót nevettem :) Mi se sterilizáljuk a gyereket. Én ki se főztem soha semmijét, csak sterilizáló folyadékba áztattam a kiskanalát, amivel a Konakiont kapta. Más meg úgyse került a szájába, csak a cici, az azért mégse főzném ki :lol: :lol: :lol:
Kajcsi: Elvileg onnan tudod, hogy elég-e a tej, hogy van Kingának napi 4-5 pisis, és 1-2 kakis pelusa is. Meg lehet, hogy most van a 3 hós növési ugrása is, amikor lehet, hogy picit többre van szüksége, de akkor a gyakori mellretétel segít. A foga is simán gyötörheti, mert attól, hogy még nincsenek látható jelei a fogzásnak, a fogcsírák már munkálkodnak, és az is fájhat, sajnos. Nálunk kb. 2 hósan kezdődött a nyáltenger, meg "amindentaszámbaveszekésszétcsócsálom"-téma. A fog meg 4 és fél hósan bújt elő. Azóta romlott el a kis alvókája is, addig ő is végigsziunyálta az éjszakát, most meg annyiszor ébred, mint 6 hetesen :) Ez van. Meg alakul az alvási ritmusuk is. Mondta a férjemnek én is, hogy már kezdem azt hinni, hogy a Dórit még 18 évesen is meg kell szoptatnom majd éjszaka :)

Brill!

Iszonyat figyelmetlen voltam... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok neked így utólag!!!
Örülök, hogy apa szuperül szúr :lol:

Syry!

De jó, hogy túl vagy a genetikai vizsgálaton! Biztos nem lesz semmi baj pöttömkével, stramm gyerkőc! És hamarosan a nemét is megtudjuk, éljen :) A mozgását már simán érezheted, a pocakod meg hamarosan úúúúúgy megnő, hogy csak tükörből látod majd a lábad ujját :lol: :lol: :lol:

Ági!

Jó, hogy megkerültél :) Remélem hoztatok potyautast :)

Mátra!

De jó végre rólad is híreket hallani! Drukk keddre, hogy minden rendben legyen!!!

Panka!

De gyönyörű ez a gyerek! Formás, édibogár kis törpe! Nagyon megható nekem az ujjszopis kép :) Nem csodálom, hogy egyre közelebb érzed magadhoz a picit, és remélem, hogy a férjed is így lesz majd. Mindenesetre nagyon jó úton halad :)
Jó lehet a bölcsős kiságy, biztos jól tudjátok majd használni :)
Annyira ugyanazokon aggódsz mintén, nem semmi :) A tüsszentéstől nem lesz baj (utólag már én is ilyen fene okos vagyok ám :) )

Na, jó hosszú lettem, hihi! Köszi a fogorvoson biztatásokat, de nekem tuti van rossz fogam, ezért f*s*k. Őrület, hogy szültem egy gyereket, és a fogorvostól félek, hogy fájni fog. Ja, és jövő pénteken megyek csak addig még van egy kis időm :)
Na, megyek teregetni :)

Dido!

Nagyon szívesen. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért mondták, hogy nem jó az eredményetek :roll:

Niki!

Remélem gyorsan lesz majd netetek, mert hiányozni fogsz! Nem ám a Buborék-híradót halljuk legközelebb, ugye? Remélem tudsz még azért jönni előtte is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?