Új privát üzeneted érkezett!

Beus!Jó régen voltál már!A picurka jól van?
És a nagy?És ti?
Vendég

köszi Gabóó!jol vagyunk igen.a kis picurka is jol van,csak olyan lassan megy az idő.Már nagyon várjuk h. megszülesen :D ami még jo soká lesz!
Eljön annak is az ideje :lol:

Ti hogy vagytok?
Levi jobban van?nagyon csunya volt szegénykének a szeme.talán most már meggyogyul és ti is tullesztek ezen a fránya betegségen.

Olvasgatni szoktalak titeket csak Vivi folyton nyaggat aztan mire irnék meg elfeljtem mit akartam :oops:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Zsani hol vagy? Virág jól van? És Te? Remélem már szép napjaitok vannak!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok! :)

Na, mi falusiak, megjártuk a nagyvárost! :) :) :)
Minden ok volt a kontrollon, nem is kell többször menni. Dorka most nem is sírt. Az UH-on lévő doki megdícsérte a haját, illetve közölte, hogy szerinte jó ízlése van a lányomnak, mert mióta beléptünk a helyiségbe, folyton őt nézi... :) No comment. Kicsit el volt szállva magától a pasas, nem volt nagy ász. :)

Voltunk Erikáéknál és Katuséknál is! :) Hűűű, csajok nagyon szép a lakásotok!!! :) (Katus, hálószobátokat irigylem, mindig is ilyet akartam, ahol nincs semmi más, csak rend, ágy, szekrény, éjjeliszekrény, kislámpa. Nálunk mindig bekerül valami gönc. :? :)) Most éppen vasalódeszka, vagy már az etetőszék is ott áll. Na jó, mondjuk ez az én saram, mert már nem bírtam ki, hogy ne lássam összeszerelve, és nem volt máshol hely, csak ott. :)

Máté hogy van? Lett púp a fején? Többieknek mondom, hogy beverte a fejét a szobabiciklibe... :( Jajj, de sírt.. Aztán anyu ölében megnyugodott és megnézett egy helyes kis hűtőmágnest is a sok közül... :) És mikor aludt el?

És Alíz mikor aludt el?

Dorka a kocsiban bólogatott, mire odaértünk a Tesco-hoz, akkor akart elaludni. De hát ha már ott voltunk, bementünk. Hazafelé elaludt, igaz már majdnem otthon voltunk, így ebből sem lett sok.

Katus,
a listán azért van az uccsó 3 film zárójelben, mert azok csak akkor kellenek, ha a többi 17 közül valamelyik valamiért nem megoldható. Szal azok olyan ráadások, biztos, ami boztos alapon. :)

Hajnus,
Bencének hány foga van?

Erika,
szerencsére itt örömteli dolog az orrszívás, legalábbis tök el szokott hallgatni, ha beindul aporszívó és közeledek feléje a kicsi csövecskével. :)

Kriszti,
másfél óra?? Ejj, ez igen! :) Irigykedek.

Úgy emlékszem Vero Ivánja is sietett... :) :) :)

Beus,
tök jó, hogy minden rendben van!! :) Hamar elmegy ám az idő! Csak tényleg rossz várni... A rókamóka már nem megy?
Képzeld, beszéltünk a pappal, búcsúkor keresztelő! :)

nadine81

Ja, és Dorka kétszer is dobott kaksit Katuséknál, így kipróbálta milyen érzés az, amikor Máté fencsijét tisztogatják. Magyarul pelenkáztam a pelenkázón. :)
Meg evett is a hálószobában. Már csak a fürdetés és alvás hiányzott és teljesen be is rendezkedett volna... :)

nadine81

Beus,
jól tudom, hogy te Beatrix vagy? Ha igen, Boldog névnapot! :) Ha nem, akkor is! :)

nadine81

Jóccakát Mindenkinek! :)

nadine81

Beus!Köszi mi is jól vagyunk leszámítva Levus szemét,de talán lassan elmúlik neki.
Ó olyan hamar elfog ám menni az idő,hogy hipp-hopp és már kint is lesz a kisbabátok.Csak nagyon vigyázz magadra!Mire is vagy kiírva?

Viol!Ez jó,hogy minden ok és nem kell többet menni.
Ugye milyen tök szuper Katusék kérója?Nagyon baba!! :D :D
Szegény kicsi Máté pussz-pussz a pici fejecskéjére!!! :lol: :lol:
Tyű most akkor egy lány is volt a fiús pelenkázón!! :D :D
Mátéka nemám lecsapod Dorkát Levi kezéről!!! :) :) :)

Na én is lelépek holnap korán kelek megyünk haza a megbeszélésre.este beszámolok bár ahogy számolgattam lesz fél 10-mire hazaérünk.

Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Beus!

Boldog Névnapot!
Kép
Vendég

Gabóó,Viol:köszönöm szépen aranyosak vagytok!
igen Beatrix vok :D

Viol:tök jo hogy minden rendben és nem kell mennetek többet.tyü akkor mindjárt keresztelő!és ki lesz a kerije Dorkának?
Valamikor ha sétáltok erre jöhettek ámm!babázunk egyet :D
rokamoka nincs már csak hányinger meg hasfájás,de majd elmulik.

Gabó:akkor holnap jo hosszunapotok lesz.vonattal jöttök vagy ?Levi is jön?
február 6,ra vagyok kiirva.
jo utat nektek,és egy kalappal,már ha szükség van rá! :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!Beus boldog névnapot!
Kriszti!Megvagyunk köszönöm szépen!Virág most egész jól van.Anyukám szabadságon van aztán ott voltunk náluk.Anyuval nagyon jól megértik egymást ,egész nap mosolygott jó kedve volt.Csak a hangja nem tetszik,remélem renbe jön.
Valamelyiktek kérdezte,hogy szombat éjjel nem hiányolt-e minket.Hát nem 8-kor elaludt reggel 9-kor kelt.Én csajos buliba voltam,old boys vagy mi a neve aztán az egyik csajékhoz mentünk fel dumálni meg iszogatni.De jól éreztem magam.
Gabó!Jó utat holnapra!Levi remélem hamar rendbe jön.
kola2

Kriszti!Nagyon jók a képek!!
kola2

Jó estét mindenkinek!
Amint érzékelitek megkezdődtek a dolgos hétköznapjaim. :cry:
Sajnos nem tudok annyit veletek lenni mint az elmúlt 2 hétben és mire a nap végén visszaolvasok el is felejtem az elején írtakat. :cry:
Bocs ha valakinek nem válaszolok!
Beus!
BOLDOG NÉVNAPOT!

Hajnus!
Mit is kérdeztél a fogakkal kapcsolatban?

Reni!
Biztosan szép lett a fülbevalós,fogacskás Lara!

Ági!
Örülök,hogy épségben átrepültétek a fél világot!
:D

Gabóca,Nercsi!
Jobbulást a kis betegeknek!

Katus!
Imádlak! :D (tudod a Te is helyes vagy-ért)

Egyébként lányok a Katus kávéja nagyon finom,menjetek és éljetek a meghívásával és kóstoljátok meg!
Kép

Rik!
Kitalálom!........kisfiút szeretnétek!
Na,kitaláltam? :D :D

Kriszti!
Már meg is néztem az Olasz szálloda honlapját és ott láttam,hogy az nem a szoba.
Ti melyik tipusúban voltatok?
Durva az a motoros kép.Én nem mernék így utazni a gyerekemmel.

KépKép
eszti76

Eszti, nem tudom én sem melyik típusú volt a szobánk. Ut.irodában fizettük be, nem volt odaírva, hogy melyik. Az ár meg más volt. De azért majd megpróbálom kikövetkezteteni, engem is érdekel.
Az a motorok kép szerintem is durva, tök veszélyes meg szerintem hangos is. Ott a rendörök nem szólnak ezért?!

Beus! Boldod névnapot!

Zsani! Örülök, hogy jól vagytok és, hogy jól érezted magad szombaton. Remélem most már csak szép napok jönnek.

KépKép
KépKép
mirama

Eszti, nem tudom én sem melyik típusú volt a szobánk. Ut.irodában fizettük be, nem volt odaírva, hogy melyik. Az ár meg más volt. De azért majd megpróbálom kikövetkezteteni, engem is érdekel.
Az a motorok kép szerintem is durva, tök veszélyes meg szerintem hangos is. Ott a rendörök nem szólnak ezért?!

Beus! Boldog névnapot!

Zsani! Örülök, hogy jól vagytok és, hogy jól érezted magad szombaton. Remélem most már csak szép napok jönnek.

KépKép
KépKép
mirama

Jó estét!

BEUS BOLDOG NÉVNAPOT!

Viol fogak száma vagy 0 vagy kettő :lol: :lol: :lol: egyszerűen nem tudom megmondani.De nagyon nyűgös,ma egész délután hisztizett,még ölben is :evil:

Erika,szegény kis Alíz,nem is gondoltam,hogy ilyen komoly :cry: Gondolom a csütörtöki tali lefújva. Kép

Voltam babanézőben.A császáros babák bőre milyen szép!A kis feje is
tök formás.Ja nem Márk,hanem Milán :oops: Egyébként a Berkes a dokija és a Tiboldi mondta,hogy sürgősen császározni kell. :?

Ennyi mára,jó éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép
hajnus

Eszti annyi volt,hogy szerinted ha Isti fogait szeretném megnézetni akkor azt iskolafogászaton kell vagy a saját dokimnál?Én a terhesség előtt a Murányi Edithez jártam,de már nem rendel ott(az ikvánál)azt hiszem.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Nekem a nap vege van, ti meg lassan keltek.
Jo volt a mai termes is, csak gyozzem olvasni!

Erika,
Jobbulast Aliznak! Sokszor minket jobban kikeszit egy-egy betegseg mint oket. Jo, hogy nincs nagyon elesve.

Zsani,
De jo, hogy Virag jobban van! Jol tetted, hogy elmentel egy kicsit, nagyon radfer! Az Old Boysban en is voltam a nyaron, jo hely szerintem.

Kriszta,
Csodalom, hogy nem buntetik Olaszo.-ban azt aki igy megy gyerekkel. Tiszta eletveszely!
A Balintot en is 2 ora alatt szultem meg, 3-ra ertunk a korhazba, 1/2 4-re kerultem a szuloszobara, es 5-kor kesz is voltunk. A Bence bezzeg 14 orat vett igenybe. :D

Viol,
Tok jo, hogy meg tudtad latogatni Katust! Meg az is, hogy a szuresen minden ok!

Reni,
Milyen ugyes csaj Lara! Igy ataludni az utat! Megint ejszaka utaztatok? A fogakhoz gratula! Akkor minden kulonosebb hiszti nelkul kibujtak ugye?

Nem jegyzeteltem, ugyhogy nem tudom mit akartam meg irni.

En lassan haladok a haz ujra rendezesevel, hat vannak hianyossagok mit mondjak. Nem remeltem, hogy nagy takaritasokat vegez a Jason amig tavol vagyok, de azt sem, hogy a szobanovenyeimnek csak a fele lesz meg... Az egyiket majd lefenykepezem, mert erdemes megnezni. Aztan allitja, hogy o ontozott. Mondtam kar a szoert, az eredmeny magaert beszel. :)
Aztan talaltam szaraz kenyercsucskot a Bence jatszo padja alatt. Ez ugy kerult oda, hogy valaki itt jart vacsorara gyerekkel, es a kolok ott ult amig evett, nyilvan o ejtette le. CSak a hiba ott van, hogy ennek mar tobb mint 2 honapja, vagyis takaritas nem volt kozben nyilvan, mert kiderult volna akkor, hogy ott van.
Vagy a szaritoban rago volt. A gatyajaban benne felejtett egy csomaggal, az szetolvadt, majd tobbszori szarito hasznalat utan rasult a dobra. Na ezt vakartam alkohollal vagy egy oran at. Jajjj!

Megyek, mert a Bence megy aludni, es mesere var.

Kép
Kép
agi

Jó reggelt mindenkinek!

Hajnus!
Viheted Istit az iskolafogászatra(mert elvileg az iskolásokat oda"kell"vinni)azt hiszem az ingyenes(ha kell valamit csinálni)de ha te jobban bízol a te fogorvosodban akko oda is viheted.Nekünk vannak 4-5 éves kis pácienseink is.Csak akkor mindenért fizetni kell. :(

Ági!
Akkor apa nem erőltette meg magát takarítás ügyben.Miért nem hívta át az anyósodat segíteni.Szegény virágok.
Köztünk legyen szólva én 1 hétre sem merném a férjemre ráhagyni a lakást és azt a pár gazt ami ékesíti a házunkat. :D
3 napra mentünk el és mire hazajöttem a mosogató tele volt koszos edénnyel és a szennyestartóból csurgott ki a szennyes ruha.Este hazaértem és másnap már kereste a tiszta munkásruháját(az összes a szennyesben volt)rajtam.
Kérdem én,mire jó az anyós a háznál?Levihette volna hozzá a ruháit mosni de az anyós is rákérdezhetett volna magától.

Kis betegek,hogy vannak?

Szép napot mindenkinek!(nekem meg könnyűt!)

KépKép
eszti76

csak gyorsan...

Viol,
Sokan voltak a csípőszűrésen? Mi majd csak csütörtökön megyün...

Áron 3 óra alatt született meg Iván fél (! :shock: ) óra alatt. Igaz 3 hét jósló után...
Vendég

Ja, amikor tüdőgyulám volt, és hazajöttem a kórházból penészes mosogatatlan edények vártak. :(

Igaz, azóta eltelt 4 év, és mikor most jöttünk meg Ivivel szép rend volt. Igazából egy szavam sem lehet, tegnap elmosogatott helyettem. Fürdet, pelenkáz, ringat, segít mindenben! :P

Kriszti, Katus!! Nagyon jók a képek, szépek vagytok!
Kriszti téged külön utállak, hogy lehetsz ilyen vékony 2 gyerek után! :shock: :P :P :P 8)
Vendég

Sziasztok!

Eszti
Igen,én szeretnék fiut(ez a honap volt az ideális-kinai szerint),de a férjem azt mondja ő lányos apa,neki csak lányai lesznek(vannak).Na mindegy ám!!!
Bár tegnap azt mondtam a nagyobbikat odaadom anyosnak nevelje meg egy kicsit,mire a barátnőm azt mondja,Era hogy lesz neked 3 ha ez is kiakaszt???Röviden annyi,hogy a kicsit el kellett vinnem körútazásra hogy elaludjon.Oké,megvolt,hozom fel a lakásba,Réka meg bekapcsolja neki az iteraktiv macskát.Hát poersze felkelt.'0 percet(!)aludt egész nap.Én nagyon idegbeteg voltam estig,mert nem tudtam semmit se tenni itthon(pl.felmosás).Na ennyi esze volt tgnap a nagynak ...Én meg a dilibe kerülök.Mindig huzogatja a vállát,ha rászolok,ilyenek...
Vero
neked is vannak hasonlok az Áronnal????

Vizmatibeus

valamelyik cseten mi már taliztunk,lehet nem vagyok képbe neked...akkor irtad már hogy Te Hegykői vagy...azt hiszem a babanet chat-en.Te jobban tudod...

Ági!!

Rend????Én kétszer voltam korházba,egyszer terhesen tüdőgyuszival,egyszer most szülni(miota külön lakunk),és mindkétszer mosatlan,ágyazás nuku..ja,és a kukát csurig hagyta,az előtte napiak meg bezsákolva mögötte!!!
Erről ennyit,nem a te férjed az egyetlen!!

Sziasztok!!!Megyek főzni!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Köszönjük szépen, Alíz jobban van, már nem köhög annyit, de az orrporszívózás nem a kedvenc programja. Most éjjel sem kelt fel a köhögés miatt, csak meg kellett igazítani egyszer, mert ráfeküt a takaróra, és kényelmetlen volt neki.

Beus, boldog névnapot utólag is!!

Akkor már lassan a felénél jársz!!! Nemsokára ultrahang. Igaz?? Most úgy irigyellek!!!
Vivi várja már a kistesót?

Hajnus, holnap sétálni biztos nem megyünk. Főleg ilyen időben. :cry: De mi délelőtt megyünk a doktornőhöz, megkérdezem újra nem fertőz-e. Ezt mondta tegnap is, de megkérdezem megint, és ha tényleg nem, feljöhetnétek egy kávéra!! Az én kávém is finom ám!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon kíváncsi vagyok Bencére!! :lol:

Ági, akkor most tatarozhatsz. Ezek a pasik!!! :roll:

Reni, gratula a fogacskákhoz!!! Meg a fülbevalóhoz!! Mi péntekre terveztük, hát ha addig Alíz rendben lesz.

Zsani, örülök, hogy Virág már jobban van. :lol: Meg ti is! :lol: Még kell visszavinni kontrollra??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Apa nálunk se különbb.Mikor jöttűnk haza a kórházból előre szólt,hogy kupi van a lakásba.Mosogató tele,ágy úgy ahogy aludt bent,szemetes tele.Hát ez van.
Képzeljétek Apa este azt mondta ,legyen mostanába kistesó.Virágnak is lehet jót tenne.Lehet elfelejtené a dolgokat.De én nemtudom jó ötlet-e.
Nercsi!Hetente egyszer kell vinni kontrollra.Tegnap voltunk ,mindenki körbe ugrálta a kórházba ajándékot is kapott.Mondták,hogy szépen gyógyul a torka.Csak hát remélem a hangja is visszajön.Olyan furcsa,hogy egész nap szinte csendbe van. :(
kola2

Zsani, az jó ha így gyógyul. A hangját nem kérdezted? Biztos az is rendben lesz előbb utóbb. Nekem 17 évesen vették ki, de emlékszem kellett pá, mire rendbe jöttem, rendesen tudtam enni meg a hangom is a régi lett.
A kistesó meg úgyis minimum 9 hónap múlva jönne! :lol: Addig meg már biztos túl lesz rajta! Az tuti, hogy a gondolatait elterelné. :lol: Már nem riad fel álmából ugye?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szióka! :)

Gabó,
hááát, Katus azt mondta, hogy Máté Alíz körül nem is szokott ennyit legyeskedni... :) :) Dorka nagyon érdekelte.... :) :) De megnyugtatlak, azt is mondta, hogy átalában az érettebb csajokra bukik! :)
Szép napot nektek, remélem jól alakulnak a dolgok. :)

Beus,
Gábor nővére lesz a keresztszülő, az ő lányuknak is mi vagyunk, illetve Gábor, szal most így lett ő.
A hasfájáson mit értesz? Görcsök?

Eszti,
és minden hétköznap melózol? Hogy van a beosztásod? Kár, hogy nem tudsz jönni sokat, a lényeg, hogy hazaérkezés után a család legyen az első! :) Aztán persze mi!! :) :)

Hajnus,
hát az a 0 vagy 2 fog tényleg nem sok. Reméljük nem szenvedi meg úgy, mint Máté... :(
Jaj az én császáros babám is szép volt. :) Ja, meg most is az! :) De mindenki szép! :)

Ági,
jesszus, micsoda rejtett kis szemetek lapultak meg rejtett helyeken... Kenyércsücsök, rágó... :( Ha nekem nem lakna anyum alattunk, sztem nálunk is hasolnló lett volna a helyzet. Na jó, nem ennyire durva, végülis nem hónapokig voltunk távol, de azért találtam volna az én szememnek nem tetsző dolgot... :)

Vero,
hú, időben kell menni és akkor elsők között vagy. Viszont ha emiatt korán mész - mint mi - akkor meg azért kell sokat várni. Szal szar. Mi olyan 3/4 1-re értünk oda - volt is helyünk lepakolni a gyereket egy normális pelenkázóra - és UH-ra ugyan be tudtunk menni időben, de ugye a doki csak 2-re jön. Szal sehogysem jó... :?

folyt. köv.

Főnek a gombócaim, Dorka felébredt, oltáson is voltunk, nyűgös is, stb... :?

nadine81

Szal még annyi:

Erika,
örülök, hogy Alíz jobban van! :) Tényleg elég csúnyán köhögött... Remélem hamar rendbejön! :)

Zsani,
sztem is jó ötlet egy kistesó és tényleg igaz, hogy ez legalább 9 hónap, de a gondolattal akkor is el tud játszani, ha már összejött és meg is mondtátok neki. Sztem teljesen elterelné a gondolatait. :) Próbálkozzatok, én azt mondom! :)

És akkor megint lesznek babáink!

Beus, Erika, Zsani! :) :) :)

Hajrá, hajrá, hajrá! Na meg, aki még akar!!! :) :) :)

nadine81

Viol, ha én UH-ra nem akarom vinni, akkor csak 2-re menjek?
A Mozsolits volt az okos doki?
Vendég

Sziasztok,
lehetetlen titeket követni :)

Jobbulást kivánok a a bébiknek! (Virág, Levi)

Voltam tegnap pótvizsgát nézni, hát mit mondjak :(
Egy mondatnál többet egyik sem birt mondani, azt sem helyesen.
Nem hiszem, hogy könnyű dolgom lesz. Na mindegy, én akartam.

Kriszti,
Figóval futottam (a kutyánk) aki egy kicsit lusti, igy mindig mögöttem poroszkált, én meg folyamatosan hátra nézegettem, hogy jön e már. Igy sikerült gödörbe lépnem
Úgyhogy most megint hízom tovább :(

Szia Andi
tényleg jó rég találkoztunk, le is maradtam a harmadik bébitekről.
Utólag is gratulálok neked is és Csillának is.
Márton és Janka, hogy viselik?

Többieknek puszi, remélem hamarosan meg bírom jegyezni ki kicsoda, és melyik édes baba kinek a gyereke :oops:
ábibaba

Veró, uh-ért nem mentek??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi,
bocs, Aliznak is jobbulást!
Nem próbáltad még az anyatejet a nózijába cseppenteni?
Állitólag használ.
ábibaba

Nercsi az UH jó lett, azt mondták ok. Csak a manuálisnál mondták hogy az egyik kicsit lazább. Nem tudom ez mit jelent, gyógypelust sem kellett adni rá. :shock:
Gondolom nem kell mégegyszer UH.
MA megkérdezem a gyerekdokit, úgyis megyünk oltásra.

[quote]V írta:oltam tegnap pótvizsgát nézni, hát mit mondjak

Hát pótvizsgára nem is az ászokat küldik... :cry: :lol:
Vendég

Sziasztok

Erika,én benne vagyok,majd írj mit mondott a dr néni.Örülök,hogy jobban van Alíz.Be kell vallanom,hogy imádok kávézni.De ha most nem jön össze megbeszélünk másik időpontot :wink:

Rik,bár nem tőlem kérdezted azért belekotyogok.Pont egyik nap panaszkodtam épp,hogy Isti közben kiakaszt :D Ő is sokszor felébreszti a Bencét.És még csak most kezdődik a kamaszkor! :roll:

Zsani,szerintem sem rossz ötlet ez a baba-projekt.Jó lenne valami,ami elterelné a figyelmeteket.Szerintem Virág sokkal hamarabb túlteszi magát rajta.

Hogy kicsit dicsekedjek,mikor hazajöttünk a kórházból engem ragyogó tisztaság fogadott és főzött is a férjem.Még a függönyöket is kimosta!De egyébként is nálunk sokszor ő takarít és mosogatni is szokott.

Eszti,köszi!Megvárom lesz-e év elején a suliban vmi fogászati ellenőrzés.Ha nem ,elviszem az iskolafogászatra.

Gabó,mizujs?Hogy van Levi?

Kép

Kép
hajnus

Vero,
igazad van, csak azt gondoltam ennél jobban összeszedik magukat, ha nem akarnak évet ismételni.
ábibaba

Hello!

Viol!

Máté buciján egy kis búb lett, de már nem is nagyon látszik.
Kb fél óra múlva megjött apukája, és nagy vidáman elmentek sétálni. :) Ja persze én voltam a legvidámabb, mert így kaptam 1 óra szabadidőt :lol: :lol: :lol:

Oké a filmeket csak bízd rám milyen sorrendben, készítem,(már kész van az egyik a 3 közül)
Jó a lemez, amit hoztatok! :)

Erika!

Örülök, hogy Alíz már jobban van!

Eszti!

Könnyű napot neked! Ha szeretnél kávét inni, csak gyere! :)

Zsani!

Kérdezted már Virágot, mit szólna egy kistesóhoz? Éjjelente vannak még rémálmai? Te, hogy vagy?

Vero!

Én szerintem mindenképp kell előtte az, uh, a nélkül nem is fogad a doki, szerintem,( persze ezt csak az én véleményem).

katus78

Beus!

Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

katus78

Hajnus, lehetne klónozni a férjed???? :lol: :lol: :lol: Mondjuk én se panaszkodom, nekem húslevest főzött, mikor kórházban voltam. Mondjuk takarítani nem takarított, de igyekezett fenntartani amit itthagytam. :lol:
Elküldöd a telcsiszámod? kohalmierika@freemail.hu

Ábibaba, sajnos már nincs anyatejem. :( 4 hónaposan kezdtük a pótlást, és kb. 5és fél hónaposan már nem is szopott.

Megyek, mert már a videó fele közelít sebesen. :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,elküldtem!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Gabo!

Az e-mailem a következö:
galavicsreni@freemail.hu
Es termeszetesen elöre is köszi! :)

Megkerhetnek mindenkit, hogy a rolunk keszült kepeket elküldenetek nekem! :) Halas köszönet!

Aztan en is felteszem am a kepeket, de meg en sem ertem magam uton a takaritasban meg a többi hazimunkaban!

Agi!

Lara abszolut nem volt nyügös a fogacskaja miatt, egyszer csak mikor mentünk be Sopronba nevetgelt nekem a kocsiban es akkor lattam meg a ket kicsi fogat. :)

A fülbevalorol is felteszem am a kepeket, de meg minden a gepben van!

Van egy ket uj anyuka is! Üdv Nektek!
Irtok egy-ket szot magatokrol! Valahogy amikor csatlakoztatok lemaradtam rolatok!

Kép
Kép
reni76

Eszti!
Az en anyosom 1500 km-re lakik (hal'Istennek!!), mert ha o itt lett volna meg "szebb" vilag vart volna ram. Ilyen egy lusta, mocskos not te meg nem lattal!

Amugy nem volt am kupi mire hazaertunk, elotte port torolt, meg minden szemetes ures volt, meg az agy beagyazva, kiporszivozva, csak hat nem olyan alaposan mert a kenyer ugye nem kerult elo :) es a viragok kisse megsinylettek a dolgot. En azt hiszem, hogy egyszer takaritott amig otthon voltunk, azt is az erkezes elotti nap.
Az Anyu is azt mondja, hogy minden ferfi ilyen, csak en azt gondoltam, ha maskor rend van korulotte, es azt szereti, akkor takarit akkor is amikor neki kell csinalni. Na mindegy am, mert amugy o is segit, csak meg kell mondani, hogy mit kell csinalni. :D

Abibaba,
Melyik suliban potvizsgaztatsz es milyen targybol?

Kép
Kép
agi

Szia Ági,
még nem pótvizsgáztattam, csak hallgattam a Vendéglátóban németet.
Veled már "beszélgettem" a topik indulásakor :)
ábibaba

sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést!ARANYOSAK VAGYTOK! :D

Nercsi:igen lassan a felénél leszek.szept.11.én megyek UH-ra.már várom.igen ugy veszem észre hogy Vivi is várja már a kistesot!Alizka már jol van?nekünk sokszor rosszabb ilyenkor mikor betegek a kis manokák.nem?

Rik:hát hogy öszinte legyek nem tudom :oops: babás chaten beszélhettünk mert máshol nem voltam,de már nem emlékszem mert rég jártam ott.de ha Te mondod biztosan ugy van :D :D Hajrááá a babaprojekthoz.de jo hogy bevállaljátok a harmadikat!

Ági:örülök hogy sikeresen hazaértetek.nem lehetett könnyü az uton.de a lényeg hogy már otthon vagytok!

Reni:biztos nagyon csini Lara a kis fülbevalojával.olyan kis csajszis.de jo!hogy viselte?sirt?

Hajnus:hát nem semmi a férjed!rizka aki ennyire házias!büszke lehetsz rá!nagyon szuper lehet neked.én is klonoztatnám,ha lehetne :D :D

Vero:olyan édes Ivi baba.hát hallod nagyon gyorsan kibujt.

Viol:Gábornak van tesoja?látod én ezt sem tudtam!ök Nyárligeten laknak?vagy csak Gábor szülei?nekem ugy tetszik az a falu.olyan nyugis...
csak ugy fáj a hasam,semmi komoly,ez tök normális legalábbis a védönö azt mondta.valaminek lennie kell ha már nincs rokamoka.mégse legyen olyan könnyüü :D :D

mikor mi hazajöttünk Vivivel a korházbol itt is nagy rend volt de csak azert mert anyum itt volt és mindent megcsinált :D

Hányszor kell menni terhesgondozoba?ugytudom 4szer.vagy nem?????
és az mindegy hogy mikor nem?

basszuis én már teljesen elfelejtettem mindent! :oops:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Gabóó:örülök hogy Levi jobban van és most már biztosan hamar meggyogyul.

Zsani!de jo hogy ti is babát szeretnétek.Virág is biztosan örülne neki és könnyebben elfelejtené ami vele történt.mondtátok már Virágnak?mit szolna hozzá???

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Voltunk oltáson, és méreszkedtünk is:
7160g :shock: :P
és 66.5 centi :shock: :shock:
:P Óriásbébike!!!!!!!! :P :P

A gyerekdoki szerint semmi baja a csípőjének, de azért ha azt mondták, akkor vigyem vissza. Megnézte az UH papírt, mondta h az is ok.

Még akartam írni a Violnak, hogy nem tűnik érzékenynek a bőre, csak elővigyázatos vagyok. Nem akarom, hogy kiüsse valami szegényt.

Áron néha piszok szemtelen, úgy látszik ez a korral jár. :evil:
De most aranyos, a tesó miatt most bújósabb. Hiába 10 éves, azért még kisfiú, és ez így jó. (ő most tiltakozna h ő nem kisfiú! :twisted: . Kis pimasz :lol: )

Katusék lakása pedig csúcs, olyan rend van nála mintha nem is lenne kisgyerkőce! :P :oops: :oops:

Reni várjuk a képeket!!!

Itt indultunk oltásra:
Kép
Vendég

mégegy:

Kép
Vendég

BEUS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Vendég

sziasztok!

Hajnus

Kösz,hogy válaszoltál a kérdésemre,még ha nem is neked szántam.Nem is figyeltem igazán meg (bocs)hogy a te nagyfiad is 8 éves már!!!
Köszi!!!Hát nekem ez volt az első eset,de kiosztottam,ugyhogy remélem mégegyszer nem játsza el ezt!!!

Reni!

Én is uj vagyok.Kb.2-3 hete csatlakoztam itt a lányokhoz!Az összeröffenésről lemaradtam,de remélem lesz alaklmam megismerni mindenkit személyesen!!!
Szal:Réka 10 lesz okt.-ben,Petra 19 hos.Eredetileg ápolonő vagyok,most a családsegitőben dolgoztam gyed előtt 4 évet gondozonőként!
Ja és nagyon szeretnénk még egy bébit!Én már kb.10 hos kora ota szeretnék,de apa csak most kezd megérni rá!! :lol:
Hu,most mást nem tudok irni igy ,majd menet közbe megismerjük egymást jobban!! :)

Sziasztok!!!
Vendég

Vero hogy sikerült Áron szülinapja a papáéknál????
Voltak gyerekek is????
Mit kapott tőletek???

Erika
Vendég

VERO KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Jól sikerült, köszi!
Asszem a 2 unokatesója volt (Adri és Gömbi) kapott tőlük egy telefont.
Tőlünk Lego Bionicle-t kapott, meg ruhát.
Anyutól egy sárkányt (amit eregeti lehet, de még nem sikerült egyszer sem :()
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?