Sziasztok!
Na, mi falusiak, megjártuk a nagyvárost!
Minden ok volt a kontrollon, nem is kell többször menni. Dorka most nem is sírt. Az UH-on lévő doki megdícsérte a haját, illetve közölte, hogy szerinte jó ízlése van a lányomnak, mert mióta beléptünk a helyiségbe, folyton őt nézi...
No comment. Kicsit el volt szállva magától a pasas, nem volt nagy ász.
Voltunk Erikáéknál és Katuséknál is!
Hűűű, csajok nagyon szép a lakásotok!!!
(Katus, hálószobátokat irigylem, mindig is ilyet akartam, ahol nincs semmi más, csak rend, ágy, szekrény, éjjeliszekrény, kislámpa. Nálunk mindig bekerül valami gönc. ) Most éppen vasalódeszka, vagy már az etetőszék is ott áll. Na jó, mondjuk ez az én saram, mert már nem bírtam ki, hogy ne lássam összeszerelve, és nem volt máshol hely, csak ott.
Máté hogy van? Lett púp a fején? Többieknek mondom, hogy beverte a fejét a szobabiciklibe...
Jajj, de sírt.. Aztán anyu ölében megnyugodott és megnézett egy helyes kis hűtőmágnest is a sok közül...
És mikor aludt el?
És Alíz mikor aludt el?
Dorka a kocsiban bólogatott, mire odaértünk a Tesco-hoz, akkor akart elaludni. De hát ha már ott voltunk, bementünk. Hazafelé elaludt, igaz már majdnem otthon voltunk, így ebből sem lett sok.
Katus,
a listán azért van az uccsó 3 film zárójelben, mert azok csak akkor kellenek, ha a többi 17 közül valamelyik valamiért nem megoldható. Szal azok olyan ráadások, biztos, ami boztos alapon.
Hajnus,
Bencének hány foga van?
Erika,
szerencsére itt örömteli dolog az orrszívás, legalábbis tök el szokott hallgatni, ha beindul aporszívó és közeledek feléje a kicsi csövecskével.
Kriszti,
másfél óra?? Ejj, ez igen!
Irigykedek.
Úgy emlékszem Vero Ivánja is sietett...
Beus,
tök jó, hogy minden rendben van!!
Hamar elmegy ám az idő! Csak tényleg rossz várni... A rókamóka már nem megy?
Képzeld, beszéltünk a pappal, búcsúkor keresztelő!