Új privát üzeneted érkezett!

Prüntyi, hááát, nem tudom, hány fok van Tüncsi szobájában, de a melegben hamar megbuggyan. Én úgy kezelem a tápszert, mint a rendes tejet.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk Flocikától.
Most csinálok neki egy kis reklámot. :)
Olyan jó kis ruhákat vettünk!!!! Kabátot, hosszúujjú pólókat, pulóvert, nadrágot, szoknyát!
Lilinek vettünk egy olyan vagesz télikabátot! Vajszínű, az alján szolíd hímzés és szőrme díszítés van rajta elől, meg az ujján. Tisztára olyan, mint a Hair ben a néger nő kabátja (hippis).

Szomszédasszonyok is találtak a fogukra valót. 20 hónapos kisfúra is, meg 4 éves kislányra is.

Flocika!
Köszönjük a kölesgolyót is!

Szerintem jöhetnél babatalira is megint!!!!

ayse

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, de azért próbáltam követni az eseményeket! :)

Prüntyi!
Jobbulást Tüncsikének!
Én úgy tudom, az a hintőpor, amit újszülöttkorra adnak a köldökcsonk kezelésére, szárító hatású. Az biztos jó Tüncsi popójára? Nem inkább sima gyógyszertári kellene? Bocs, hogy belekotty! :oops:
Cipő: www.salus.hu

Flocika!
Képzeld, Nati toligálja a játékot! Úgy rongyol vele, győzöm követni! :) Köszönjük szépen még1x!
Andris szimpatizál a helikopterrel? Remélem nem volt még neki ilyen! :)

Jucc!
Édesek a fiúk! Én is úgy látom, hogy fogytál! Jól nézel ki! :)

Ma voltunk tornázni, kaptunk 1 hónap szünetet! Tulajdonképpen én kértem, hogy próbáljuk meg, Nati hogyan boldogul egyedül, de a gyógytornász is azt mondta, hogy határeset a csajszi, ő is gondolkodott már rajta, hogy elengedi.
Pár napja egyedül is megáll néhány másodpercre! Szinte napról-napra ügyesebb! :) Kicsit könnyebb most a lelkem! :)
A jövő héten veszünk neki cipőt.
A gyógytornász azt mondja, ha már csak azért mászik, hogy valahová odaérjen és ott feláll, illetve lépeget, cipő kell a gyerekek lábára. Azt is mondta, hogy kb. a nap felében kell, hogy cipő legyen a lábán, hogy a helyes tartás rögzüljön, illetve a nap másik felében mezítláb nyargaljon, hogy erősödjön a lába.

Pénteken nincs kedve valakinek szigetezni?

Nati képek! Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Szegény Tüncsi, gyors javulást neki!!!

Ayse :) Irigykedem a vásárlás miatt, nekünk is nagyon kéne lassan őszi cuccokat beszerezni, Balázs is, Gergő is egyre kevesebbet örököl a nagyoktól :( Hagytatok Flocikánál jó ruhákat? Úgy néz ki, pénteken megyünk Újpestre, lehet, hogy őt is be tudjuk tervezni, bár nem is emlékszem, akkor még nála lesznek-e a cuccok... Na, csak hangosan gondolkodom :oops:

Ma éjjel Gergő is ezerötszázszor volt fönt, de reggelre kibújt legalább a negyedik foga is, és épp ma 11 hónapos :)

Tegnap megint csattogtattam, nem hagyom ki, teszek fel megint néhány képet :oops:

Kukucs:
Kép

Mit csinálhat a cica?:
Kép

Megnézem közelebbről is:
Kép

Kérem szépen!:
Kép

Nem adod??? Na, megállj!
Kép

Na végre:
Kép

Annyira rémesen lassú, hogy ennyivel most megúsztátok, de van még...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Andi :) Nati gyönyörű-még mindig :D Torna-szünet, hurráááá! :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Gergő sorozatod nagyon aranyos! A kukucsos képen tündéri! :lol:
Éljen a 4. fog és boldog hófordulót neki! :D

Ildi!
Merre vagy???? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Dokival mikor beszéltem, mondta, hogy figyelgessem, ha többször hány vagy lázas akkor hívjam kijön megnézi, addíg csak annyit tud mondani, hogy lehet vírus is...és diétáztassam, meg igyon sok folyadékot.

Kép

Kép
prüntyi

Andi

Vagyok és olvasok és a pénteki szigetelés jó is lenne, főleg egy ilyen csajszival, mint Nati, csak egyszerűen nincs időm írni. Ráadásul a vörösök is betörtek úgyhogy még fos is vagyok.

Gondoltam írok egy hosszabb litániát, hogy mi van velünk (amúgy semmi különös), de igyekszünk még kihasználni ezeket a nyár végi napokat. Szinte folyton a kertben vagyunk, vagy csavargunk.

Ma van anyuék 36. házassági évfordulója, úgyhogy mindjárt indulunk oda, csak bekukucskáltam előtte.

Egy mondatot azért muszály leírnom.

Jucc
Te bazi nagyon nagyon sokat fogytál. És döbbenet, hogy a fiúk mennyire hasonlítanak Rád.

Este a vacsi után megpróbálok jönni, ha apa nem tart igényt rám.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
36 év? Hát az már nem semmi! Sok boldogságot nekik! :)

Jó lenne, ha összejönne a pénteki szigetezés, jó időt ígérnek!
Többiek?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, Nati nagyon huncut a győzikés pléden! (bocsi, ezt nem hayghattam ki :lol: :lol: :lol: ) És hurrá, hogy kaptatok 1 hónap szünetet!

Jucc, a macsek már nem menekül Gergő elől? :wink: De azért ugye nem ette meg?
Vendég

Tünde!
Ha hiszed, ha nem, még gondolkodtam is, hogy a kép mellé írom, hogy nem a Győzikénél készült! :lol: :lol:
(mentségemre legyen, hogy az ágytakaró tök rég megvan.)

Andi&Nati

KépKép
duda

Na végre sikerült videót feltennem!!!!

Zita mai új játéka, és meg tudjátok nézni a térdenjárássegítőt is használatban. :D:D:D

http://s114.photobucket.com/albums/n275 ... ppancs.flv
Vendég

Andi, akkor Rólad koppintottak Gáspárék? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tünde :) Gergő a macskát, vagy Gergő a kajamaradékot? Amúgy egyiket sem hagytam neki :wink: Ha kaja is van a macsek előtt, akkor eszébe sincs menekülni...

Ildi :) Köszi-köszi-köszi! A fejetekbe vettétek, hogy növelitek az önbizalmamat, vagy mi? Nem lehet, hogy jobban öltözöm, mint eddig? Kaptam embertől pár jobb cuccot, talán attól látszom olyannak, mint aki fogyott...

Lányok, lehet, hogy marha nagy hülyeséget csináltam... Volt itt háromtól egy pasas / ügynökféle/, és bemutatott egy légtisztító készüléket. / eredetileg egy takarítógéppel hívtak föl, de mondtam, hogy vadiúj porszívónk mellé nem fogunk venni, de nem hagyták magukat lerázni, jöttek ezzel/. Nagyon megtetszett a cucc, pláne az allergiám miatt, úgyhogy mondtam is, hogy szívem szerint meg is venném. / spec. szűrője a levegő szenyezettségének több, mint 99%-át szűri, polleneket, poratkákat, stb., ezen kívül van még egy UV lámpája, amit ha bekapcsolok, a vírusokat és bacikat is megöli. Külön funkciója van arra, ha erős szagot kell semlegísíteni - pl. ételszag/. De persze férjem nélkül nem dönthetek. Erre mondta, hogy van lehetőség egy 8 napos kipróbálásra, addig itthagyja a gépet, és ha valami miatt nem tetszik, vagy Apa megvétózza, akkor visszajön érte, semmi kötelezettségem nincs. Ez persze benne van a szerződésben. 16 hónapos futamidőre vehetném meg, havi 9Ezer körül van a törlesztő, így 194 Ezer az ára. /Ha kápében azonnal vásárol valaki, úgy kábé 160 Ezer!/ A lényeg, hogy a szerződést megkötöttük, és itthagyta, ember meg mindjárt jön haza, és dob egy hátast... Kíváncsi vagyok.

Sziget: Mi már beterveztünk programot péntekre, ugyanis Balázs és kis barátnője már olyan régóta nyafogott, hogy menjünk vissza a régi lakásunknál lévő játszótérre, így oda megyünk, Újpestre. Pedig már úgy mentem volna!

Na, még pár kép:
Hintalovon:
Kép

Hát Te ki vagy?
Kép

Ja Te vagy az, Apa?
Kép

Jaj, ne csikizz!
Kép
Balázs a körhintán:
Kép

Jó volt ez a jégkrém...
Kép

Még egy kis hancúr:
Kép

Vége!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Tünde :) Csúcs a hanyattdobálós, nagyon jót nevettem :lol: És nagyon ügyes Zita, innen már nem sok kell, és elindul! És a térdenjárás sem semmi :lol:

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, :D ha nincs apróbetűs rész, akkor sztem nem csináltál hülyeséget! Én is hallottam ilyen levegőszűrőkről, sztem jó dolog, pláne, ha Te allergiás vagy, és most ki is tudjátok próbálni, szóval nem zsákbamacska a dolog!
Utolsó kép: nemrég még teljes hosszukban elfértek a lábunkon!
Vendég

Sziasztok!

Benianyu,
táblit köszi!
Legó király! Alig várom, hogy Mátéval lehessen gyurmázni, rajzolni, meg ilyenek! :D

Prüntyi,
Virnyairtó vudu megy Tüncsinek!
A tápiban is van tej, tehát hűtve kell tartani. Gondolom én, aki még nem is látott tápis dobozt sem :P

Tünde,
de jó arc Zita :D
Az ágyon Máté is hanyatt meri vágni magát, tudja, hogy nem lesz baja.

DudAndi,
szépséges Natikirálylány csábító tényező, pénteken remélem, mi is ki tudunk menni :P

Jucc,
Balázslovag és Gergőlovag tüneményesek! Macska türelmes jószág :D Múltkor Mátéval sétáltunk, és találtunk egy kiscicát. Dorombolt, meg minden, gondoltam, felveszem, és közelebb viszem kicsit, erre Máté akkorát sikított, hogy szerencsétlen macsek az összes karmát kieresztette a kezemben :D:D:D :(

Ildi,
Boldog évfordulót anyudéknak! Neked meg vörösirtó vudu megy! :)

Most hirtelen ennyi jut ezsembe :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sziasztok!
Tünde
Zita csúcs! Nagyon édespofa!

Jucc
Nagyon szépek a fiúk és csatlakozom az előttem szólokhoz. Tényleg sokat fogytál és sokkal fiatalosabb vagy, ha nem sértelek meg :oops: :lol:

Ildi
Gratulálok a Szüleidnek!

Nati
De örülök,hogy szünet van tornaügyileg! Reméljük végleges szüneteltetés lesz belőle :wink:

Volt ma tali Nyúléknál! Nagyon édesek voltak a gyerkőcök! GYertek és nézzétek meg a képeket!

Puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jucc!

Nagyon szép kicsi fiaid vannak!
Kiváncsi vagyok a pollenszűrőre!

Duda!
De jó, hogy szünetet kaptatok! Akkor meg lehetett beszélni a dolgot a gyógytornásszal is :).
Nati gyönyörű. Úgy bírom ezeket a fejfélredöccentős képeket!

Sildike!
A szüleimnek 5-én van a 36. házassági évfordulójuk :)!

ayse

Prüntyi!
Nyúlnéféle szuperpopsikrém?
ayse

Juci :) Dehogy sértesz meg, tudom jól, hogy minél kövérebb vagyok, annál öregebbnek látszom :( Láttam a talis képeket, nagyon jó lehetett! Marci olyan nagyfiú, mintha ovis gyerkőc került volna a picik közé :) / kis túlzással persze! És gyönyörű/.
Zsuzsának nem semmi pocija van!

Benianyu is nagyon csini/ nem mintha eddig nem lett volna az!!!/, tuti, hogy ő is fogyott.

Kezd újra kedvem támadni egy tali megrendezéséhez! Lassan összehozhatunk egyet.

Ayse :) Én is kíváncsi vagyok a szűrőre, megy folyamatosan, és alig tüsszögök :) Azt mondta a pasi, hogy kábé fél év alatt minimálisra csökkenhet az allergia, vagy meg is szűnhet, ha ezt használjuk. Mondjuk ezt a parlagfűszezon alatt nem fogom megtudni / hálistennek ennyire nem hosszú/, de akinek pl. porallergiája van, az egész évben "élvezheti" a dolgot, így a javulást is. Nem bánom én, ha nem szűnik meg, csak éjjel tudjak aludni, és ne őrüljek meg nappal se a viszketéstől, tüsszögéstől! Attól bolondulok meg, amikor Gergőt fölébresztem egy tüsszögési rohammal, és szegény vissza se tud aludni tőlem :( Úgyhogy viszem be a hálóba a cuccot, és szűröm a levegőt :)

Amúgy nem volt Apával nehéz a dolog, eleinte ugyan duzzogott, hogy megkérdezhettem volna, meg hogy 8 nap után megy a készülék a háztól, de aztán elmondtam miket tud, és hogy én nem bánnám, ha maradna. Erre ő elgondolkodott, majd azt mondta, hogy sokba fog ez nekem kerülni. / nem kell semmi rémesre gondolni, csak a szexuális életünk fog fellendülni kicsit, annak meg nem is árt :lol: :oops: /. Én meg megígértem, hogy megpróbálom visszafogni magam telefonálás terén, hogy ezzel is spóroljunk valamicskét.

Na, emberem megjött a futásból, megyek, megmosom a hátát :)

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

sziasztok, úgy tűnik, egy gyomorrontás volt, és szerintem az éjszakai "buggyant" tápitól...én hülye, hogy ilyenre nem gondoltam...hűűűűűűűűűtőőőőőőőőőőő!

Most már jól van Tüncsi,csak nagyon nyűgi, de az lehet a foga is, vagy a frontok...

Tünde, édes a videó!

Sis, köszi a vudut! :lol:

Jucc, nagyon édesek a srácok.

Kép

Kép
prüntyi

Andi, mi is szivesen megyünk a szigetre, ha jó idő lesz. Igen, levágattam végre a hajamat, végre nem kell küzdeni a halom hosszú hajszállal, amivel tele volt a lakás.

Jucc, kiváncsi vagyok én is a pollenszűrő hatására.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Jucc!
Sorozat a fiúkról nagyon szuper!
Szerintem is fogytál, csini vagy! :)

Tünde!
Nagy-nagy gratula a kis fütyishez!!!!!!!! :lol:
Zita videón behaltam, ahogy hátraveti magát az ágyra!

Davallia!
Pandának utólag is nagy-nagy gratula az elinduláshoz! :D

Dóri!
Neked meg a kis pocaklakóhoz! :D

Most csak ennyi, mert nyűgi van.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lili ma újra elővette a hogyan készül a hús a malacból témát. Ezúttal tényleg megértette és elsírta magát :) és :(.

A szalámis zsömlét azért megette :lol:

ayse

Jaj, Ayse, szegény Lili! Vhol olvastam vki híres emberről, hogy ezért lett vega, mert gyerekkorában annyira sajnálta az állatokat, hogy nem tudta megenni.
Egyébként tegnap csináltam őzet, de nem ettem belőle. Bevallom, nem emocionális okokból, hanem finnyás vagyok. :D

Majola, jó lett a hajad, először csak pillogtam, hogy ki az a pocakos csaj ott??? De ott volt segítségnek Julcsi. :)

Prüntyi, sajnálom, hogy Tüncsike így járt a tápival, de talán picit jobb, mintha vírus kapta volna el.
Vendég

Sziasztok!

Tünde!
Nagyon jó a Zitavideó! :lol: Nati is hátraveti magát, de ő csak ülésből. :)

Zsuzsa!
Tényleg csini lett a hajad! :) Úgy irigylem az ilyen embereket, mint te és Tünde, te is! Én hónakokig vacilálok, mi legyen, aztán a fodrásznál maradok a régi fazonnál. Uncsi vagyok. :cry:
Jó lenne, ha pénteken tudnánk találkozni! :)

Ayse!
Lili :( De azért jó, hogy ilyen empatikus!

Ma voltunk tanácsadáson. Nati 9300gr és 76cm. Hát, ő sem triplázott.
Képzeljétek, kint van neki két oldalon egy-egy kisörlője. Valszeg ezért volt nyűgöseb éjszakánként és talán a megfázás is ennek tudható be. De annyira rendes kismanóm van, ehhez képest nem is nyűgösködik! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Na most van egy kicsi időm írni.

Tiszta bolondok háza van nálunk, meg igyekszünk még kihasználni a jó időt és szinte alig vagyunk a lakásban.

Hétvégén kertészkedtünk. Imádom. Ültetgettem, földet túrtam, egyik virágot ide, a másikat oda. Egyik cserépből a másikba, hajtásokat törögettem, gyökereztetek. Csak azt nem tudom, hgy hova fog elférni ez a rengeteg virág télen. :lol: :lol:

Szerintem az össze ablakpárkány és létező szabad hely tele lesz virágokkal. Sebaj, imádom ha tele van a lakás növényekkel. Remélem Lacika is így fogja gondolni.

Vsaárnap végre hazajöttek anyukámék az egész nyári utazgatűsból, egyenlőre nem mennek sehová. Ennek örömére főztem egy békebeli húslevesrántotthusiubisalis, vasárnapi ebédett. Nálunk volt az egész család. Nagyon jó volt.

Hétfőn Dórikáztunk ezerrel, délelőtt és délután is, még aludni is együtt akartak a kicsik. Így mi a mamával jól kidumcsiztuk magunkat. Kicseréltük az utcabéli pletykákat stb.. Dórikának kistesója lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: Már a szíve is dobog a babónak.

Tegnap volt ugye anyukámék házassági évfordulója. Mindenkinek köszönöm a gratulációkat. Koccsintottunk a következő 36 évre. :lol: :lol: :lol: Anyuék annyira aranyosak, még ma is kézenfogva sétálnak, szájrapuszi stb.. Szerintem tuti szerelmesek még egymásba. Annyira imádom csak nézni is, hogy micsoda összhang van köztük. :) :) Bazsika - vagy inkább a papa - :wink: megpróbálta kibuizni, hogy ott aludhasson, de szerencsére lebeszéltem róla, így ma nem kellett reggel átkocsikázni érte.

Képzeljétek, megyünk síelni. Januárban, 1 hétre Olaszországba a Sella Rondára. Egy jó nagy - kb. 40 fős - társasággal. Imádom. Na nem a síelést, hanem télen azt a vakító napsütést. Én nem is viszek lécet, mert: 1. remélem addigra már kb. 4 hónapos terhes leszek 2. Lacikával fogok csúszkálni, meg sétálni nagyokat, amíg Bazsi síel az apjával.

Ma szusszanunk egy kicsit (én már kiganajoztam a sütőt, meg a hűtőt, és leengedtem a fagyasztót) , holnap takarítós napunk lesz, pénteken meg irány a sziget. Hallod Andi????

Andi

Tök jó, hogy meg tudtátok beszélni a csajszival a szünetet.

Azt igazából nem értem ám, hogy miért kellene cipőt adni a gyerekekre, csak azért, hogy erőltessük, hogy járjon. Mindenhol azt hallottam, hogy a mászás a legjobb mozgásforma, egy életre megalapozza az ember "tartószerkezetének" az erősségét. Miért kell akkor mesterséges dolgokkal rábírni a gyereket a járásra? Mindegy én nem adtam Bazsira cipőt csak már akkor, amikor tudott járni, és Lacira is csak akkor fogok. Mi ez a nagy járás erőltetés???

Én legközelebb tuti meg fogom kérdezni a védőnő barátnőmet, vagy a gyerekdokinkat és majd leírom mindenkinek, hogy mit mondtak.

Prüntyi

Örülök, hogy Tüncsike jobban van. Szerintem ne okold magad, mert ahogy visszaolvastam, nem feltétlenül a tejtől lehetett. Ráadásul szerintem a rossz ízű tejet Tüncsi nem is itta volna meg. Nálunk reggelente rendszeresen van az, hogy Laci felébred iszik egy kicsit a tejéből és kb. 1 1/2 óra múlva, amikor visszamegy aludni akkor issza meg a maradékot és még soha nem lett baja. Talán már eleve a pocakja miatt volt nyűgös Tüncsi és maga a tejtermék nem volt már jó erre. De hát ezt ki tudhatja előre.

Jucc
Nem hiszem, hgogy a ruha tenné, bár sokat tud javítani. Szerintem sokat fogytál.
Én is fel akartam dobni, hogy jövő szerdán lehet nálunk egy tali, ha van kedve valakinek kijönni.

Ayse
Én egy disznóvágás után kiskoromban hónapokig nem ettem szalámit, kolbászt ilyesmit. Azt viszont simán végignéztem ahogy nagymamám levágja a csirkéket.
Balázs nagymamája mesélte, hogy egyszer kiskorában egy eskövőn annyit magyarázott a vőfély a kajákról: ez a tyúkocska tegnap még itt kapirgált ...., az a malacka tegnap még a földet túrta... stb., hogy a végén csak sütit evett. :lol: :lol: :lol:

Sis
Köszi a vudut, már kivonulóban vannak. :lol: :lol:
Szerencsére nem nagyon szoktam megérezni, csak most valahogy rosszabbul viseltem.

Tünde
Zita édes volt minden ruhában, de a rózsaszín az igazán nőcis volt.

Jaaa, elfelejtettem írni az elején, hogy Lacikának kibújt még egy foga és ma vagy holnap lesz még egy. jellemző, hogy alul vártam a következőt és tegnap egy nagyobb szájtátáskor a tesóm közölte, hogy jééé Lacinak kibújt felól még egy foga? :lol: :lol: :lol: :lol:
Lassan mi is 9 fogúak leszünk.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert sok a dolgom, de most kicsit nyugi van. :)
Úgy néz ki ma Dani csak egyet fog aludni, mert egész délelőtt nem dőlt ki. Remélem, azt hosszan teszi! :)

Tünde,
Megnéztem én is a videót! Zita nagyon édes, ahogy hanyatt vágja magát! :)

Jucc,
Köszi a bókot! Gyűröm a norbidiétát, egész jól megy, kicsit már látszik, hogy mennek le a kilók. A ruháimon is kezdem észrevenni, volt két cicitartóm, aminek a kosara jó lett volna, de a hátamon már szűk volt és most újra tudom hordani. Viszont így a többi meg nagy kezd lenni. :(

Ayse,
Lili milyen okos kislány! Benit ilyen dolgok nem foglalkoztatják. Annál inkább a dínók, amihez én nem igen értek.

Prüntyi,
Örülök, hogy Tündike jobban van!

Duda,
De klassz, hogy egy hónap tornaszünetet kaptatok! Nati tüneményes a zebrás pléden is és a kádban habosan is! :)
Gratula a rágófogakhoz, de jó, hogy ilyen jól viseli!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ja és, hogy senki ne izguljon, akinek a gyereke még nem iszik pohárból. Nálunk Bazsika sem iszik még abból:

Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Rohadt vörösök. Kivonuló félben még belémrúgtak egyet.

Vaze megettem egy tábla mogyorós Milkát miközben az üzit írtam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép Kép
sildike

Na, az előbb azt hittem, rosszul látok. Olvastam, amit Ildi írt, hátranéztem, mit csinál Nati és azt látom, hogy a kanapén üldögél.Nem hittem a szememnek! Tök csendben mászott fel! Nagyon résen kell lennem már, úgy néz ki!

Ildi!
A busz milyen messze áll meg a házatoktól? Arra gondoltam, ha lesz tali, kibuszoznánk, de lehet, akkor nem szerencsétlenkednék még a b.kocsival is. Persze, ha sokat kell gyalogolni, mégis viszem, mert azért Nati popókáját nem tudom hosszasan cipelni. :roll:
Hajrá babaproject! :lol:
Bazsikán kifeküdtem! :lol: Nagy arc a gyerek! :lol:
cipő: talán félreértjük egymást. :roll:
Szóval a nőci szerint, ha már többet áll és lépked a gyerek, mint mászik, cipő kell a lábára. Ez miért jelenti azt, hogy siettetjük a járást?
táblacsoki :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Ja, és Dórikáéknak nagy-nagy gratula! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Akkor tényleg félreértettők egymást. Ez nem járás siettetés. Én ezt az "azért mászik, hogy valahova odaérjen és feláll"-t értettem félre. Mert Laci nálunk is ezt csinálja, hogy odamászik valamihez, amin fel tud kapaszkodni, ott feláll és pl. az asztal körül lépeget. De én úgy gondolom (tapasztalatból), hogy ez a járástól azért még messze van.

Ha már lépeget többet, és kevesebbet mászik, akkor jó a cipő. Mi egyébként a lakásban eleinte mindig szandált adtunk Bazsira, mert az nem annyira zárt és nem izzad bent bele a lába.

Szerintem közelebb lakunk a buszmegállóhoz, mint Ti az árpád-hídi végállomáshoz. Úgyhogy ha odáig elviszed Natit kézben, akkor hozzánk már gyerekjáték lesz. :lol: :lol: :lol:

Esetleg lesz még, aki felbuzdul és szövetkezik Veled!!???

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Majd átadom, de még titok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=2 ... fdec078520

Lányok!

Ez az a játékbolt, ahol voltunk Barbival múlt héten. Szülinapi ajándékötletekért esetleg be lehet nézni. Szerintem nagyon jó játékok vannak benne.

Kép
Kép Kép
sildike

Gyors bekukk.

Lenne két praktikus kérdésem:

1. Mikortól nem kell forralni a babáknak a cspvizet/ásványvizet?

2. Ismertek valamilyen hatékony sütőtisztítási módszert?
Mister Muscle megvolt, nem tetszett. A sütőhöz adtak tisztítószert, de az sem vált be. Még leginkább a Cif súrolószer. De nem elég hatékony.
Egyéb ötlet?

ayse

Ayse, nekem van hideg zsíroldóm, az nagyon jó, csak kesztyűben kell használni, mert kimarja a kezemet is. És nemrég vettem Cif power dream-et is, az is jó.

Én még forralom a vizet.
Vendég

Ayse, a zsíroldó valóban nagyon jó, de nagyon fontos, hogy jól szellőztess mikor csinálod, vagy állni hagyod!!! Nagyon mar a gőze. És én is még a cif-nek az új sárga konyhai zsíroldó lötyijét ajánlanám.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Fos babanet, annyira lassú volt, hogy nem volt türelmem kivárni, amíg beenged. Látom másoknak sem.

Minden esetre van ahol zajlik az élet. :lol: vagy inkább :cry: .

Ma valami állompor lehetett a levegőben, mert Lacika 9-ig aludt, és vele együtt jól elaludt az egész család. Szegény apa csak úgy kapkodott, még a kocsit is elvitte, hogy beérjen időben. :lol: :lol: :lol:

Lányok, én ezt a Komfort zsíroldót tök jól tudom használni, és még szaga sincsen. Se maró, se semmilyen, mármint semmi kellemetlen.

Holnapi Szigetelés? Zsuzsa, Andi esetleg még valaki?

Kép
Kép Kép
sildike

Tüncsi ma elkezdett köhögni :( még nem vészes, de egyértelmű, hogy valami baci/vírus miatt (LÁZA NINCS), és mondanom sem kell szörnyű éjszaka volt a mostani ...nem tudom mitől, de óránként felsírt, és sokszor percekig forgolódott nyöszörgött és sírdogált (pedig mellettem aludt a nagy ágyban, direkt, hogy nyugodt legyen), majd hajal 1 kor ugyan ezt az követte, hogy még fel is ült, majd beverte kicsit a buciját az ágyba, és olyan sírásba kezdett, hogy nem hagyta abba jó 5-10 percig, apja sem én sem tudtuk vígasztalni, majd (félve nehogy sírógörcsöt kapjon) bevittem a fürdőbe és hidegvízzel átmostam a fejét, arcát, tarkóját...ott még sírt, de utána 1-2 percre rá lenyugodott :( majd végre visszaaludt, és úgy láttam, hogy rosszakat is álmodik...kb 2 óránként felsírt :(
HOGY MI A FÉSZKES FENE LEHET EZ???? CSINÁLHAT ILYET EGY FOG?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Simán lehet a nyűgösség a fogától. Bár ma szerintem valami volt is a levegőben, mert Bazsi is elég sokat forgolódott, meg fel fel sírt.

A köhögés viszont nem gondolnám, hogy a fogtól van. Talán ez a hirtelen hideg viseli meg ennyire a babákat.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Van ahol zajlik?!?!? :) :( :) :(

benianyu

Benianyu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inkább írok privit jó???

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, én szivesen sigetelek, ha mégis beköszönt a kánikula. Nálunk egyelőre nyoma sincs, sajnos, ma majdnem elvitt a szél babakocsistól.
Ez az álompor érdekelne engem is, mi fél hatkor kelünk, aztán evés után 7-kor.

Szegény Tüncsi, remélem, hamar meggyógyul!

KépKép

KépKép
majola

ok, persze

benianyu

Benianyu

Írtam privit.

Zsuzsa

Most néztem meg a met.hu-n, hogy holnap napos idő várható, 14 km/h-s széllel, kb. 21 fok lesz. Az sétálni jó nem?

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Ide írtad? Nem jött át. :( Vagy mélben küldted?

benianyu

Benianyu

Privit küldtem itt.

Kép
Kép Kép
sildike

Basszus most nézem, hogy nem ment át.

Kép
Kép Kép
sildike