Sziasztok Lányok!
Na most van egy kicsi időm írni.
Tiszta bolondok háza van nálunk, meg igyekszünk még kihasználni a jó időt és szinte alig vagyunk a lakásban.
Hétvégén kertészkedtünk. Imádom. Ültetgettem, földet túrtam, egyik virágot ide, a másikat oda. Egyik cserépből a másikba, hajtásokat törögettem, gyökereztetek. Csak azt nem tudom, hgy hova fog elférni ez a rengeteg virág télen.
Szerintem az össze ablakpárkány és létező szabad hely tele lesz virágokkal. Sebaj, imádom ha tele van a lakás növényekkel. Remélem Lacika is így fogja gondolni.
Vsaárnap végre hazajöttek anyukámék az egész nyári utazgatűsból, egyenlőre nem mennek sehová. Ennek örömére főztem egy békebeli húslevesrántotthusiubisalis, vasárnapi ebédett. Nálunk volt az egész család. Nagyon jó volt.
Hétfőn Dórikáztunk ezerrel, délelőtt és délután is, még aludni is együtt akartak a kicsik. Így mi a mamával jól kidumcsiztuk magunkat. Kicseréltük az utcabéli pletykákat stb.. Dórikának kistesója lesz.
Már a szíve is dobog a babónak.
Tegnap volt ugye anyukámék házassági évfordulója. Mindenkinek köszönöm a gratulációkat. Koccsintottunk a következő 36 évre.
Anyuék annyira aranyosak, még ma is kézenfogva sétálnak, szájrapuszi stb.. Szerintem tuti szerelmesek még egymásba. Annyira imádom csak nézni is, hogy micsoda összhang van köztük.
Bazsika - vagy inkább a papa -
megpróbálta kibuizni, hogy ott aludhasson, de szerencsére lebeszéltem róla, így ma nem kellett reggel átkocsikázni érte.
Képzeljétek, megyünk síelni. Januárban, 1 hétre Olaszországba a Sella Rondára. Egy jó nagy - kb. 40 fős - társasággal. Imádom. Na nem a síelést, hanem télen azt a vakító napsütést. Én nem is viszek lécet, mert: 1. remélem addigra már kb. 4 hónapos terhes leszek 2. Lacikával fogok csúszkálni, meg sétálni nagyokat, amíg Bazsi síel az apjával.
Ma szusszanunk egy kicsit (én már kiganajoztam a sütőt, meg a hűtőt, és leengedtem a fagyasztót) , holnap takarítós napunk lesz, pénteken meg irány a sziget. Hallod Andi????
Andi
Tök jó, hogy meg tudtátok beszélni a csajszival a szünetet.
Azt igazából nem értem ám, hogy miért kellene cipőt adni a gyerekekre, csak azért, hogy erőltessük, hogy járjon. Mindenhol azt hallottam, hogy a mászás a legjobb mozgásforma, egy életre megalapozza az ember "tartószerkezetének" az erősségét. Miért kell akkor mesterséges dolgokkal rábírni a gyereket a járásra? Mindegy én nem adtam Bazsira cipőt csak már akkor, amikor tudott járni, és Lacira is csak akkor fogok. Mi ez a nagy járás erőltetés???
Én legközelebb tuti meg fogom kérdezni a védőnő barátnőmet, vagy a gyerekdokinkat és majd leírom mindenkinek, hogy mit mondtak.
Prüntyi
Örülök, hogy Tüncsike jobban van. Szerintem ne okold magad, mert ahogy visszaolvastam, nem feltétlenül a tejtől lehetett. Ráadásul szerintem a rossz ízű tejet Tüncsi nem is itta volna meg. Nálunk reggelente rendszeresen van az, hogy Laci felébred iszik egy kicsit a tejéből és kb. 1 1/2 óra múlva, amikor visszamegy aludni akkor issza meg a maradékot és még soha nem lett baja. Talán már eleve a pocakja miatt volt nyűgös Tüncsi és maga a tejtermék nem volt már jó erre. De hát ezt ki tudhatja előre.
Jucc
Nem hiszem, hgogy a ruha tenné, bár sokat tud javítani. Szerintem sokat fogytál.
Én is fel akartam dobni, hogy jövő szerdán lehet nálunk egy tali, ha van kedve valakinek kijönni.
Ayse
Én egy disznóvágás után kiskoromban hónapokig nem ettem szalámit, kolbászt ilyesmit. Azt viszont simán végignéztem ahogy nagymamám levágja a csirkéket.
Balázs nagymamája mesélte, hogy egyszer kiskorában egy eskövőn annyit magyarázott a vőfély a kajákról: ez a tyúkocska tegnap még itt kapirgált ...., az a malacka tegnap még a földet túrta... stb., hogy a végén csak sütit evett.
Sis
Köszi a vudut, már kivonulóban vannak.
Szerencsére nem nagyon szoktam megérezni, csak most valahogy rosszabbul viseltem.
Tünde
Zita édes volt minden ruhában, de a rózsaszín az igazán nőcis volt.
Jaaa, elfelejtettem írni az elején, hogy Lacikának kibújt még egy foga és ma vagy holnap lesz még egy. jellemző, hogy alul vártam a következőt és tegnap egy nagyobb szájtátáskor a tesóm közölte, hogy jééé Lacinak kibújt felól még egy foga?
Lassan mi is 9 fogúak leszünk.