Sziasztok!
Bocsi, csajok, tegnap iszonyúan fájt a fejem, azért nem is jöttem. Pontosabban fájdogált egész nap, délután aludtam Zsoltikával, még tornáztam is, este tesco-ban voltunk, na utána már nagyon rossz volt. Rossz közérzetem volt, hányingerem. Ma elég sok programunk volt, estére teljesen bepörgött Zsoltika, és elég nehéz volt vele, teljesen ki vagyok merülve... De amúgy közérzetileg legalább jobban vagyok. Pár sort csak, ne haragudjatok, nem leszek bőbeszédű.
Először is köszi mindenkinek a gratulát a befordulásra, nem igazán az én érdemem
Nagyon-nagyon örülök, hogy megtörtént, mert iszonyúan parázok a császártól...
Rita,
igen, mi láttuk a Túl a sövényent, DE: NEM ZSOLTIKÁVAL!!! Nagyon jó kis rajzfilm, de nem gyereknek való szerintem. Vagyis nem ilyen kicsiknek. Álhalál, veszettség, vérengző maci, rossz álom... Utána készülhetnél egy jó kis nem-alvós időszakra
Szóval szerintem ne vidd el Bernátot. Volt ott egy kisfiú, Zsoltika-korabeli, ő végigülte, nem is sírt, de hát én akkor is azt mondanám, hogy ne.
Nagyon-nagyon jók a képek, annyira aranyosak a gyerekek! És Te is nagyon jól nézel ki! Hány centi magas is vagy? 170 körül, ugye? mert akkor az a 71 kiló nem olyan rossz, sőt! És gratula a festéshez, szuper ügyes férjed van, hogy ilyen gyorsan végzett vele!
Motiot,
nekem egyből az jutott eszembe a súlyodról, hogy talán a mensi miatt, de ahogy írod, nem
Ez a gyógyszer tehet vajon róla? Ne add fel semmiképp, ami ilyen hirtelen felugrott, az ugyanilyen hirtelen le is pattan, meglátod! Ja, most látom, hogy el is indult lefelé a mérleg nyelve
Na látod!
Szirom,
ovi: szerintem jól hangzik. És a gomba jel is szuper! Mindenhol sokan vannak az ovikban! Sőt a bölcsikben is, bejutni is nehéz
Most üt vissza, hogy ugye egy csomó ovit meg bölcsit bezárattak, összevontak, aztán most nincs hely
A mi ovinkban kb. 25-en vannak egy csoportban, én még azt is sokallottam. Én is azt hallottam, hogy a Bp. környéki településeken nagyon-nagyon sokan vannak a kisgyerekek, 40 fős csoport is van (asszem Veresegyházán van ilyen ovi), sőt itt a lakótelepről költözők visszahozzák az itteni oviba a csemetéjüket!!! Mert nincs hely a lakóhelyükhöz közel. Borzasztó
Dirtha,
hát szerintem mindenhol vannak ilyen szülők. Ne törődj velük! Kan cica jel
Ildi,
megvettem a málnalevél teát
Mennyit ihatok egy nap, mennyit kellene inni? Ugye már kezdhetem? És homeos cuccból mit szerezzek be? Te szülés után is szedtél valami bogyót? Nagoyn jó lenne nekem is ilyen jól megoldani a gátvédelmet
Na de most megyek, holnap korán reggel vár a fodrász! Éljen-éljen!!!
:):)