Sziasztok!
Előszöris Enéh-nek kivánok énis,boldog hófordulót!!!
Mölli:Hát nagyon-aranyos lehetett a fiad mikor a nő szoknyáját felkapta.
Etterke!!
Nagyon jó hogy teis beálsz a 2 évesek sorába,ha igy haladunk valóban újra együtt lesz a társaság a következő szüléskor is.
Gyógyszert én is irattam fel a dokimmal,de a párommal megbeszéltük itthon,hogy ne válltsam ki,mert igy lesz tiszta a szervezetem a következő babához.
Úgyhogy most mi is ügyeskedünk.Lassan ugyis megint babás leszek azt a kis időt kibirjuk.
Mi nagyon nagy katicabogár rajongók vagyunk a Mirával,vettem neki szennyestartót egy óriási nagy katicabogár Mirácskám 3x belefárne.
Én is nézegettem a teknősbékát,mert nekem is tetszik.
Sudi!
Szerintem is szólj a dokinak,hogy állandóan vérezgetsz,ez szerintem már nem normális 17 napig vérezni.
Én szülés után azt hittem sosem mulik el 5 hétig volt meg,3 hét után felhivtam a dokimat és megkérdeztem hogy ez normális-e?Biztos gondolta hogy türelmetlen vagyok nagyon.
Edit,Emőke!!
Nekünk sajna volt szájpenészünk,ugy hoztam ki a kórházból,és ami a leg jobb volt,hogy ugy adták ki,hogy mégcsak nem is szóltak róla.Szegénykém nagyon utálta mindig kenegettem neki,üvöltött tőle.Én nem tudtam,hogy a glicerin borax az más néven rózsaméz.
Mostmár ezt is tudom.
A dokim is azt mondta mikor másnap reggel kijött,hogy csak tej van a nyelvén,mert én még bent is kérdeztem nem-e szájpenésze van ott is mondták tejes.
Másnap reggelre meg tiszta fehér volt a kicsim egész nyelve,apust ugy ugrasztottam az ügyeletre,ott mondták,hogy ezt a dokinak észre kelett volna vennie előző nap,mert ez látszódott.Én láttam is,de ügye nem v-ok orvos.A dokim meg egy fasz volt.
Szegény B.Eszter,azthiszem pár napot még biztosan nem tud közén jönni,mire helyrerázódnak náluk is a dolgok.
Én már azt hittem Mira sosem enged a gép elé.
Puszi mindenkinek!