Szija lányok!
Olyan hibába estem, hogy két napig nem olvastam a topicot. Most van 13:20, mostanra sikerült a nem olvasottakat végigolvasni és 10-kor kezdtem...
Szani! Ez fantasztikus! Nagyon nagyon örülök! Szuper!!!
PK50!Elviekben tényleg elõtted járok egy héttel, de az én számításom szerint napra pontosan ott ahol te. Az télleg érdekes lenne, ha egy napon...
Mónika! Kiszámoltam: 47nap. De biztasson, hogy nekem is a most várandó mensid-ciklusa után azonnal összejött. Legalább abban biztos lehecc, hogy képes vagy teherbe esni! Olvastam, hogy sok esetben az a sorsa az elsõ terhességeknek és így a méh felkészül a következõ terhességre, az igazira.
Csak azt nem értem, hogy a dokik mi alapján mondta azt, hogy ez a terhességed nincs már meg??? Merthát ez a menoteszt elõtt mondta, ha jól értem és még UH-n sem nézett meg...
Krisztina! Ezek szerint 2 csíkod van? A barnás folyással jól teszed, ha dokihoz mész, az a biztos. A férjeddel történteket sajnálom.
Adri! Én holnap (szerda) délután megyek, nagyon izgulok! És te is láttad az UH-n, vagy csak a doki? A toxoplazma szûrést ott csinálták a rendelõben? (bár asse tom, hogy csinálják) Kellett érte külön fizetni?
Kriszti! Nekem tényleg a várt nap után 4-5 nappal mutatta ki, azért mert csúszott az ovuláció(23.nap) Ha hamrabb lett volna, hamrabb kimutatta volna a teszt.
A csüt.regeli teszteléshez szorítok!
Pocok! Elég brutálisak a kolléganõid
Szijasztok, Lara