Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok, itt van a doki valasza az UHal kapcsolatosan. Tudjatok en csak a 9dik heten megyek es sokan kesonek tartottak.

"Amugy, 17-18. hetig igazan nem KELL az UH, mert addig amugysem lehet semmi olyan reszletet latni a baban, amibol messzemeno kovetkezteteseket lehetne levonni (szelsoseges kivetelektol eltekintve). Nalam annyiban mas a helyzet, hogy van egy UH gepem a rendelomben, es egyszeruen szeretem hasznalni, minden alkalommal. Csak ugy megnezem, meregetem, kepet adok a mamanak, de igazi orvosi jelentosege 18. het elott keves van."

Szoval maradok a 9dik hetnel

Udv
PK
petrakovacs50

kedves Nevtelen!

Nem tudom kinek is irtad nem elszomoritasbol,hogy mikor mit lehet erezni,de

1.hanyadik babadat varod?
2.mindenkinek ugyanazt ugyanakkor kell erezni?
3.ha esetleg nekem uzented,en csutortokon leszek kb.5 hetes HA sikerult!!!tehat mar akar lehetnek attol is rosszul!
4.a 3. babam lesz,megsugom az elsovel 2 hetesen hanytam csak nem tudta miert!

Udvozlet Kriszti
kriszti

Szija "új" Niki! Kép

Üdvözöllek köztünk!!!

Én is tri-regolt szedtem 6 évig, mult év májusában hagytam abba, és augusztus óta probálkozunk, de még semmi Kép hallottam, hogy más is járt úgy, hogy a tri-regol hosszan tartó szedése után nem sikerült egybõl teherbe esnie... szerintem kell egy kis idõ a szervezetnek, hogy "felébredjen"...
Neked a gyógyszer abbahagyása után rögtön szabályosak, rendszeresek voltak a ciklusaid? Nekem 32-33 naposra állt be, 18-19. napon van a tüszõrepedésem.

Beja
Beja

Kedves PK!

Jol vagy????KépUH-ra akkor menj amikor jonak latja az orvosod felteve ha megbizol benne

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok! Én sem tüntem el, mindig ideugrottam olvasni, de írni nem volt mit. Most járok a 23. napon,befejeztük a kétnaponkénti akciókat(egy kis pihi a férjemnek), a hőm felugrott 36,8-ra, és tegnap óta azt érzem, hogy mindjárt megjön.Volt már valakinek ilyen? És mivel végződött? Szóval a várakozási időszakomat megkezdtem.
Kriszti! Nagyon jók a jeleid!!!!!!
Beja! Új hónap, új esélyek!!Nagyon szorítok!
Mindenkinek jó keddet, holnap ismét bekukkantok, bár délután farsang lesz, lehet, hogy déletőtt lótok-futok egy kicsit.
Üdv: Netti
Netti

Szia Kriszti,

Igen jol vagyok, mar irtam feljebb. Mivel olyan sokan es sokat irunk, sokszor uj uzeneteket latok az enyem felett.

IMADOM A FERJEM. Bocsanat ez kikivankozott.

Udv
PK
petrakovacs50

Sziasztok megint Niki vagyok (a chaten catnetként szoktam bejelentkezni).
Beja!
Hogyhogy a 18-19. napon? Nem törvényszerű, hogy az utolso mensitól számított 14. nap?
A ciklusaim rendszeresek. Az elözö az viszont késett 4 napot. Tök rossz volt azt hittem összejött a picuri. De nem.
Most hőmérözök. Visszamenőleg hogyan tudom megállapítani mikor volt peteérés? Az a nap amikor a legmagasabb volt a hőm?
Elöre is köszi.Puszi!
Névtelen

Sziasztok lanyok,

Felfedeztem egy par regebbi uzenetet amit eddig nem lattam, nem ertem.

Moni,
Hogyan lehet bejelentkezni a babanetes csaladokhoz? Mit jelet ez?

Netti,
Neked is itt egy drukkolu smily Kép

Niki,
Utolag egyszeru megallapitani a peteeres idopontjat. Az azt KOVETO menstruacio elso napja MINUSZ 14 nap, fuggetlenul a ciklus hosszatol. Azt is fontos tudni, hogy a megemelkedett homerseklett mar azt jelzi, hogy megerett a pete, szoval maga a peteeres korabban volt , gondolom egy nappal.

Udv
PK
petrakovacs50

Sziasztok !

Kedves Pk: akkor mi lehet, hogy kb. egy időben fogunk szülni.
Én voltam már Uh-n, de tényleg úgymond enm volt értelme , mert semmi nem látszott belőle egy laikus ember számára. De nekem megnyugtató érzés volt, hogy a doki látta.
Legközeleb márc. 26-án kell mennem, akkor leszek a 9. hétben. Ott már sok minden látható lesz.

A többieknek kitartást. Lássátok az én esetemet. Nekem is sikerült, pedig már majdnem egy éve próbálkoztunk.
Mindenkinek kitartást !!!!

Üdv.: Király Kati
Király Kati

Uj Niki!

En is 7 evig szedtem a tri-regoltKépKépes mar 7 honapja nem tudunk osszehozni egy gyerkocot,bezzeg a gyogyi elott 2 honap alatt teherbe estem!

Kriszti
kriszti

S.O.S. tényleg elegem van a munkahelyembol! Most voltam 10oraizni (1/2 kg kenyer, 1 rud parizer) es 2 velem kb. egykoru (28) kolleganom, akik most tudtak meg, hogy lesz babam ilyen szanakozo arccal kerdezte, hogy " Es nem lehetett valamit csinalni vagy elvetetni?" Mondom nekik, hulyek vagytok vagy mi? Erre ilyen leereszkeddo mosollyal kozlik, hogy csak a hulyek mennek a szaros pelenkek koze. Na hetfotol tuti megyek betegre, ez volt az utolso csepp. A sok sznob yuppie liba...
Pocok

Kedves PK!

Nem mindig igy tortenik,nekem 5 hetes a ciklusom megis a 14. napon volt peteeresem,biztos vagyok benne mert fajt a hasam,elobb lecsokkent majd felugrott a hom.Szerintem valtozo,hogy kinek hogyan mukodik!!!!

Kriszti
kriszti

Bocs a sok elirasert, remeg a kezem is.
Pocok

Szia Kiraly Kati,

En okt 23ra vagyok hivatalosan "kiirva". Szamitasaim szerint vagy okt23, vagy okt26 a datum, ha pontosan erkezik a baba.

Lara kb egy hettel jar elottem, szoval szulunk egy paran okt vege, nov elejen.

Es egy csomoan fognak az itteni bagazsbol decemberben illetve, jan feb tajekan. Ugye lanyok?

Udv
PK
petrakovacs50

Pocok!

Molyen emberek kozt dolgozol te?KépJo lesz neked otthon pihizniKépKépKép

Kriszti
kriszti

kriszti,

En ezt egy konyben olvastam. A magyarazat logikusnak tunt. Lehet, hogy a Te esetedben a petesejt be akart agyazodni, de meggondolta magat, vagy fogalmam sincs.

Mikor is varod, hogy ne jojjon meg?

Udv
PK
petrakovacs50

pocok,

Szerintem nem felhuzni kell magad az ilyenen, hanem elmosolyodni, a vallukra tenni a kezed es azt mondani:
"Milyen szanalmasak is vagytok"
Aztan elfogyasztani a parizert es mosolyogva tavozni.

PK
petrakovacs50

De jo am! Elmegyek uszni... vilagosban erek haza... nappal mosogatok...
Pocok

Koszi, tunderek vagytok. Ugye csak irigykednek, ugye, ugye, ugye?
pocok

Niki! (2.)

Találj ki valami nevet magadnak, pl Niki2 vagy valami más becenév, hogy normálisan neveden tudjunk szólítaniKép

Petra sorait tudom csak megerõsíteni, a peteérés a következõ menstruáció elsõ napja elõtt 14 nappal szokott bekövetkezni, tehát csak visszamenõleg lehet sajnos csak kiszámolni, hogy mikor is volt a peteérés. Viszont a hõmérséklet emelkedésébõl azért lehet következtetni, persze akkor is csak utólag, mert az elsõ magas hõs nap elõtti 2-3 nap valamelyikén volt a tüszõrepedés (legalább is az én "okos" könyvem /Nõk Egészségkönyve/ ezt mondja). Talán az elsõ magas hõs napon még van esély a megtermékenyülésre.
Mi úgy szoktunk együtt lenni a párommal, hogy a 13-14. naptól kétnaponta rendszeresen, a hõm emelkedése után 1-2 napig, tehát a 13-14. naptól a 20.-ig kb.
Remélem, tudtam valamit segíteni Kép

Kriszti!
Te is tri-regolt szedtél? Szerintem tényleg van benne vmi, hogy a szervezetnek magához kell térnie hosszan tartó fog. gátló szedése után.... Remélem, mielõbb magunkhoz térünk KépKépKép

Pocok!!!! Jó isten, hol dolgozol Te? Rettenetes kolléganõid vannak Kép Próbáld elengedni a füled mellett, ne is beszélj velük a köszönésen kívül Kép Rémes....

cuppp, Beja
Beja

Jo reggelt Beja,

Lattad a Kali intezetes idezest? Volt doki nev is

Ciao
PK
petrakovacs50

en is TriRegol-t ettem 4 evig, utana Diane-35-ot.
Nem tudom miert nem mondjak a dokik idejekoran, hogy mivel jar a huzamos szedesuk. Bar az uj dokim, aki mar 2 eve van, o angyal. A regi eleg hulye volt, volt egyszer a TV-ben is, mint a varos legnagyobb MTK drukkere.
pocok

Petra,

igen, köszi, olvastamKép fel is írtam a dokinevet... tegnap amugy felhívtam õket, érdeklõdés szintjén... de eléggé elõre szaladtam, mert jövõ héten ha megyek a dokihoz, és ha rendes, és csinál vizsgálatokat, nem kell mennünk a Káliba...
Beja
Beja

Pocok!

Már tegnap is mondtam:táppénz!De most meg...Ezek normálisak???Én nem mosolyognék,mintPK,hanem olyat a bokájába rúgnék,hogy menten elájulna.Bocs,de annyira felháborodtam.A valóságban persze lehet,hogy már kínkeservesen próbálkoznak,és nem megy...Kép
Lányok!Ahogy olvasom a hozzászólásokat,meggyozodésem,hogy nekem tök felesleges homéroznöm,mert lehetetlen adatokat mutat.Például:36,5-rol leesett 35,9-re.Ez jól hangozhatna,de ez a ciklus 4.napján volt.Aztán 36,6-36,7,majd leesett 36,4-re.Most megint 36,6.
SzóvalKép
Kriszti,nagyon izgulok!Netti,Niki,szorítok!

Mariann
Mariann

Pocok!

Lehet, hogy önzö vagyok, de én gyakorlatilag 4 hetes terhesen kiirattam magam táppénzre. Az mondjuk jól jött ki, hogy éppen akkor kaptam kis emlékplakettet az 5 éves kitünö és hüséges munkámértKép. S bár nagyon érdekes volt a munkám, nagyon szerettem csinálni, de szerintem aki nem akar "szaros pelenkák közé" menni, annak sürgösen pszichológusnál lenne a helye...Én csodálatosan érzem magam itthon. Rengeteg a dolgom (építkezünk is az idén) és szinte alig marad idöm magamraKép Úgyhogy nagyon melegen tudom ajánlani az otthonlétet!!!
Szile
Szile

Sziasztok!

Két dolog jutott eszembe. Az egyik, a múltkor valaki felvetette, hogy a beágyazódófélben lévõ petesejtnek nem árthat-e a spermiumok újabb áradása. Páromnak meséltem, õ mondta (lám-lám a férfiak ebben is tudnak logikusan gondolkodni), hogy mire odáig jutnak a spermiumok, már csak úsznak, a kezdeti lendület a méhnyaknál meg kell törjön, szóval olyasmi, hogy lesodorják elképzelhetetlen.
A másik, az UH. A korai UH-nak (18. hét elõtt) olyan jelentõségei lehetnek,mint: 1, ha bizonytalan a terhesség ideje (mert teszem azt hónapok óta nem jött meg, valaki mesélt ilyet), akkor a méretbõl lehet becsülni a kort. 2, ezt már mondta valaki: esetleges méhen kívüli terhesség kizárható 3, nekem 7 hetes UH-on kifigyelte a doki, hogy nem egy babát várok, bár tény, ekkor még ez sem biztos, és itt jön a 4, egy csomó új dolgot tanulnak belõle a dokik is, így pl. hogy egy csomó terhesség indul ikerterhességnek, csak késõbb az egyik magzat felszívódik (oké, hogy senki nem akar kísérleti nyuszi lenni, de ez azért még egy elfogadható dolog azért, hogy hasznos is lehessen). Ja, még ami az ikreket illeti, korai UH-n sokkal jobban megállapítható, hogy egy avagy kétpetéjûek-e. Ja, és azért tizenegykét hetesen már elég sok minden látszik, és ha ne adj isten valami baj van vele, nagy baj, arra utaló jelek is észrevehetõk már ekkortájt. A szhelyi dokikat azóta se nagyon értem, mert a késõbbi UH-knak viszont abban van szerepe, hogy pl. a baba fekvését meghatározzák, vagy teszem azt a baba nyakára tekeredõ köldökzsínór esetét észrevegyék, amik azért a végén nem lesznek elhanyagolható ismeretek. Gyanítom, hogy egyszerûen gép és költség és ember hiány a fõ ok náluk. Amennyire többfelé orvosok véleményét hallom (és lásd Mr. Spock is), egyelõre semmi bizonyítható károsodást az UH miatt nem tudtak kimutatni. (Ez persze nem jelenti azt, hogy tuti nincs, de azért eléggé lecsökkenti az esélyt, hisz UH-t most már elég sok éve használnak.) (ja, még valami, volt itt a neten egy doki, aki terhes kismamának kérdésére válaszolta, hogy ne tartózkodjon sok monitor közelében, mert a mágneses tér árthat a babának. Erre én írtam neki egy kérdést, hogy ez utóbbi miben nyilvánul meg, ill. árt-e felnõttnek is, én ugyanis a monitoroktól származó mágneses térnél sokkal (nagyságrendekkel) nagyobb mágneses tér mellett dolgozom, és dolgoztam az ikrekkel terhesen is. A válasz nem került a rendelõ rovatba, ugyanis az volt, hogy nem tudja a doki se, nincsenek erre vizsgálatok, eredmények, és csak a jobb félni, mint megijedni alapon szólt a megelõzõ tanácsa. Hát ennyit a technika vívmányaitól való félelmekrõl.)
Ildi
Pethes Ildikó

Lanyok,

En ugy gondolom, hogy felesleges mas emberek hulyesegen idegeskedni. En nem strsszelnem es idegesitenem magam ket idiota kolleganom miatt.

En sajnos meg nem tudom magam kiiratni, de ugy tervezem, hogy az utolso ket honapban nem dolgozom.

Tovabbi kellemes napot
PK
petrakovacs50

Kedves ex-tri-regolosok!
Én is 5 évig szedtem tri-regolt. 1999 decemberében hagytam abba, de mivel a párom külföldön dolgozott, csak augusztus óta dolgozunk a baba projecten. A gyogyi szedése elõtt a mensim átlag 6-7 napig tartott, a gyógyszerrel csak 3-4 napig. Miután abbahagytam, bár a ciklusaim 28-ról vissza álltak 30 napra, de mensim továbbra is csak 3-4 napig volt meg. Ez a hónap volt az elsõ hónap, hogy 6 napig menstruáltam. A nõgyógyászom szerint egyáltalán nem ritka, hogy a fogámzásgátló után akár egy év is kelljen a szervezetnek a letisztuláshoz.

PK!
A terhesség elõtti és a terhesség alatti sportra egyaránt igaz, amit írtam, ez utóbbira csak akkor persze, ha már korábban is sportolt a kismama és azzal a kiegészítéssel, hogy figyelni kell a pulzusra, ne menjen 130-140 fölé! Nekem azért volt ez jó hír, mert a környezetemben mindenki azt hajtogatta, hogy a sok futás miatt nem esem teherbe!

Minden mesi (nem)várónak szorítok!
Középidõsöknek mindent bele!
Orsi
Orsi

Niki!

Legyszives szamolj be mindenröl amit erzel.
Olyan jo hogy neked is bizsereg, akkor meg sem vagyok gyogyos. Tegnap ejjel megint felebredtem hajnal 3-kor, izzadva... es nem tudtam elaludni.
A höm 37,o5 volt.

Szoritok nekünk es mindenkinek

Anna
Névtelen

vesszenek a "kiralykisasszonyok"! a bufesneni is nagyon haragudott rajuk, mondta is utana, mikor elmentek, hogy ... na mindegy, sokmindent. En nem vagyok se bokanrugos se odasefigyelos. De az biztos, hogy ok nem tudnak valami nagyon fontosat.
pocok

Orsi,

Van egy weboldal azt hiszem worldsrunner vagy valami hasonlo. Angolul van, ha erdekel megnezem a pontos cimet. En rengeteget olvastam. Van egy kulon noi reszleguk, mindenfele terhesseg futas stb sztorik. Van egy norol szo (nagyon gazos) aki lefutotta a marathont 8honapos terhesen. Szep? A babaja makk egeszseges lett. (Persze ez alkati kerdes)

Udv
PK
petrakovacs50

Beja!Segítettél.Legalább tudom,hogy nem az akciók idopontjában van a hiba(viszont akkor miben?Kép)
Az elozo ciklusban a 11.naptól a 20-ig 2 naponta akció,eredmény zéró.Most már(!)az 5.naptól akció a 20.napig.Eredmény:a férjem kivan.(Hátha lesz más isKép)
Helló,Mariann
Mariann

Mariann,

En azt olvastam, hogy a tulzott sex (folyamatosan ketnaponta harom hetig)sem tul jo. A spermanak kell kis ido, hogy ujratermelodjon.

PK
petrakovacs50

Kedves Pocok!

Hát ezeket a "kedves" kolleganõket én sem tudom szó nélkül hagyni.
Egyszerûen az a bajuk, hogy irigyek.
Vagy még nem értik, mit jelent az, ha az ember testében egy másik ember fejlõdik.
Csak a "szaros pelenkáról" van tudomások, és az tényleg nem sok.
Egyszerûen buták, vagy legalábbis éretlenek az életre.

Úgyhogy ne stresszeld magad emiatt, hanem örülj a kisbabádnak! Kép Kép
A kolleganõid arcába pedig halálos nyugalommal mosolyogj bele!!!

Kedves Anna!

Csak figyelmedbe szeretném ajánlani, hogy az üzeneted elküldésénél írd be nyugodtan a neved az azonosító mellé, a jelszóhoz nem kell írni semmit, és akkor a névtelen felirat helyett a neved jelenik meg. Kép

Kedves Király Kati!

A 9 hetes UH-n valószínûleg már Te is tisztán fogod látni a babát.
Nekem 8-9 hetesen is csináltak UH-t (fotót is kértem, azóta is õrzöm) láttam, ahogy ver a kicsi szíve, emelgette a fenekét, és mintha a lábait is mozgatta volna.
Ez annyira elevenen él bennem, nagyon sokszor eszembe jut. Kép

Ancsi
Ancsi

Szia Móni! Köszönöm a gratulációt! Üdv.Szani
Szani

PK,

hallottam én is,de egyszeruen már bezsongtam az idopont latolgatásától,a hotol-ami nekem semmit nem mutat-meg mindentol.Én egyszeruen nem tudom kiszámolni a lehetséges napokatKép

Mariann
Mariann

Sziasztok lányok!Niki2 vagyok!
Köszi mindenkinek mindent!Sajnos nem tudom, hogyan kell nevet csinálni.Hívjatok Nikol-nak és igy meg tudtok különböztetni.Majd minden üzenetem elejére odaírom,hogy Nikol vagyok!
Pusszancs!
Névtelen

Pocok!

Ez a kolléganöd tiszta hülye? Hadd képzeljem el: müköröm, szöke libalobonc, szilikonmell. Bingo? A jelenlegi pasija egy kigyurt állat, de két hetente dobják a csajt, mert unalmas.
Ja, ha meglesz a Kispocok, én vinnék a kolléganödnek egy "csupakaki" pelenkát, de amolyan jo töményet, és beleragasztanám a hajába egy ovatlan pillanatban.
És edd csak a parizert, a Kaizer pulykapárizsi nálam a nyerö.

Mariann, köszi a szorítást! Vasárnap ugye nem jön meg? Ugye???? Ugyeugyeugyeeeeee????????

Anna!

Furi, hogy igy együtt pezsgünk hasilag. Tényleg érdekes érzés. Szerintem a szerencsétlen spermiumok szaladgálnak bennünk petesejtecskét keresgélve Kép, remélem találnak is egyet (kettöt...) KépKépKép
Az a baj, hogy nekem a höm katasztrofális, kezdek kihülni... De Neked tuti sikerül !!!

Kedves "uj" Niki! Légyszi válasz más nevet, (Niki2, ÚjNiki, stb) mert így összekevernek bennünket a többiek. Köszi!

Niki
Niki

Ancsi,

OK

Anna
Anna

Niki!

Nem fog megjönni!!!!!Nem,nem és nem.(Jó lenne,ha rajtam múlnaKép,mert akkor csak szólnátok,és kész isKépKépKép
Szóval,nem fog jönni.Remélem nekem sem.
Mariann

Ja,bocs,az aláírás lemaradt a nagy lendülettol:
Mariann
Mariann

Próbálkozom megváltoztatni a nevem.
Nikol

Végre sikerült!Akkor ezentúl Nikol leszek!

Pocok!

Teljesen egyetértek Nikivel!Kenj majd bele a
szöszi arcába egy jó nagy adagos pelust!! Kép Kép

Puszi
Nikol

Kriszti,hol vagy ilyen sokáig?Ne mondd,hogy hánysz!KépKépKép
Mariann
Mariann

Mariann!
Én sem igazán tudtam kiszámolni az optimális napokat, a hömérözéstöl pedig a párom volt teljesen kiakadva (én rendszeresen visszaaludtam, hömérövel a számban, ö meg nem mert aludni, nehogy elharapjam a höméröt) most két hónapja már csak a méhnyaknyákot figyelem. Nem nehéz észrevenni (általában), wc-zés elõtt a wc-papírt végig kell húzni a hüvely elõtt ha jól nyújtható tojásfehérje szerû váladékot tapasztalsz az csak tüszörepedéskor jelentkezik, tehát a nyák érzékelésekor és az azt követö 2 napban van esélyük a spermiumoknak megtermékenyíteni a petesejtet. Csak akkor nem lehet észrevenni, ha nem vagy elég ideig fenn. Hozzá kell tennem, hogy olyat is hallottam már, akinek csak a hüvelyen belül maradt ez a nyák, de ez az elsõ hónap után kiderül. Sajnos a módszer hatékonyságáról még nem tudok beszámolni (múlt hónapban a párom még szaunázott, most pedig még csak a 16. napon tartok) csak reménykedhetem.

PK!
Sajnos az internet hozzáférés itt nálunk le van korlátozva Kép és én csak a .hu-s oldalakat tudom elérni!
Orsi
Orsi

lanyok!

Nem nem hanyok(bar egyszer elindultam) de piszok rosszul vagyok,emelygek es faj a derekam,mehem,petefeszkem tan meg a prosztatam is.Mult honapban is nagyon rosszul voltam mielott megjott!Kép
Olvastalak titeket csak nem volt idom irni mert baromi sok melom vanKépKép,azert egesz nap gondolok ratokKépKépKépKépKépKép!Tok sokan lettunk az utobbi par napban,mindenkit puszilok

Kriszti
kriszti

Nahat, egy percre nem figyel oda az ember, es mi minden van. Mindenkinek kosz mindent. HOlnap megyek laborokra, holnaputan meg fogorvoshoz (es attol meg felek is). Gyujtom a pecseteket a konyvembe, mint uttoro koromban.
pocok

Niki!

Nekünk márc.17.-én lesz az esküvőnk. Kérdésem az lenne, de itt off topic. Gyere a Mi nők - Felkészülés az esküvőre topicba.

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Szija lányok!

Olyan hibába estem, hogy két napig nem olvastam a topicot. Most van 13:20, mostanra sikerült a nem olvasottakat végigolvasni és 10-kor kezdtem...

Szani! Ez fantasztikus! Nagyon nagyon örülök! Szuper!!!KépKép

PK50!Elviekben tényleg elõtted járok egy héttel, de az én számításom szerint napra pontosan ott ahol te. Az télleg érdekes lenne, ha egy napon...Kép

Mónika! Kiszámoltam: 47nap. De biztasson, hogy nekem is a most várandó mensid-ciklusa után azonnal összejött. Legalább abban biztos lehecc, hogy képes vagy teherbe esni! Olvastam, hogy sok esetben az a sorsa az elsõ terhességeknek és így a méh felkészül a következõ terhességre, az igazira.
Csak azt nem értem, hogy a dokik mi alapján mondta azt, hogy ez a terhességed nincs már meg??? Merthát ez a menoteszt elõtt mondta, ha jól értem és még UH-n sem nézett meg...

Krisztina! Ezek szerint 2 csíkod van? A barnás folyással jól teszed, ha dokihoz mész, az a biztos. A férjeddel történteket sajnálom.Kép

Adri! Én holnap (szerda) délután megyek, nagyon izgulok! És te is láttad az UH-n, vagy csak a doki? A toxoplazma szûrést ott csinálták a rendelõben? (bár asse tom, hogy csinálják) Kellett érte külön fizetni?

Kriszti! Nekem tényleg a várt nap után 4-5 nappal mutatta ki, azért mert csúszott az ovuláció(23.nap) Ha hamrabb lett volna, hamrabb kimutatta volna a teszt.
A csüt.regeli teszteléshez szorítok!

Pocok! Elég brutálisak a kolléganõidKép

Szijasztok, Lara
Lara

Szia Lara! Kép
Hogy telnek kétcsíkos napjaid?
Olyan irigy vagyok ám...
Hányadik héten is vagy?

Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: