Hahó!
Timurr, Tamesz, Brigó, köszi az infókat!
Bár nem igazán értem, hogy hogy számolják ki a táppénzt? A gyed 70 %-a? És aztán a következő tgyás annak a 70%-a lesz? És ha a gyesről megyek szülni, akkor a 23 ezer 70 %-át kapom majd???
Én egyébként olyat hallottam egy környékbeli kismama-ismerősömtől, hogy ha a két gyerek között kevesebb, mint két év a korkülönbség, akkor a régi tgyást, gyedet, gyest kapod, és nem számolják újra. Ez igaz? Mert akkor Tamesz, rád vonatkozna ez.
Ma hálistennek csak hőemelkedése volt Marcinak, most este sem volt túl magas láza, remélem, éjszakára sem megy föl.
Timurr, mekkora Maja lába? És a többieké? Már mindenki beszerezte az őszi cipőket? Mi a múltkor pont Fankával vásároltunk együtt a Mom-beli Deichmannban, vettem egy kicsit vízálló, kicsit magasszárú cipőt, ha rosszabb az idő, ezt hordjuk. Béleltet vagy csizmát még nem vettem. És még mindig annyira káros, ha nem lúdtalpbetétes Siesta-cipőt adunk rájuk, hanem olcsó Deichmannt vagy Decathlont???
Tamesz, én azt sem tudtam, hogy a Jóban Rosszban-ban van baba
, úgyhogy tegnap gyorsan meg is kellett néznem, hát ledöbbentem, jó izgi az a sorozat (eddig csak néha kukkantottam bele), lehet, hogy azt is fogom nézni...
Bár nem igazán jó, hogy ahelyett, hogy Marcival játszanék, a tévé előtt ülök, míg lemegy a két sorozat...
Ráadásul a Barátok közt is olyan félelmetes mostanában, hogy Marci megijed a zenéjétől, úgyhogy azt sem lehet nézni.... Viszont már alig várom a Grace Klinikát, azt ígérték, lesz folytatása, és az jó későn is van, nem Marcitól rabolja az időmet (hanem férjemtől...
)
Muki, köszi a keményítős infót, majd kipróbálom! Érdekes ez a korosztályos dolog, amit írtál Liziről. Marcinál meg azt veszem észre, hogy a saját kora beli gyerekekkel gyakran agresszív, míg a nagyobbakkal kimondottan barátságos, kedves.
Timka, hogy állsz a könyveddel? Kiolvastad már? Én vmikor tavaly olvastam, már nem emlékszem rendesen, de asszem, tetszett. Bár a végét ki lehetett találni. Én most Erica Jong: Rettegés a repüléstől c. könyvét olvasom, a címe miatt vettem már régebben.
Nagyon bírom!
Na, sziasztok, remélem, elég hosszú lettem... Azért még mindjárt rakok föl képeket is.