Kedves Anita!
Én 2002.július 2-án szültem meg ksifiunkat szintén Dr. Mészáros Gábornál alias: Mészinél. Elõtte én is kb. 4 éve jártam hozzá, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Én pl. csak beállítottam a sima rendelésére, azt sem tudtam kihez megyek, de mivel vidékrõl költöztem fel, ezért kellett váltanom, mert macerás lett volna a vidéki dokimhoz járni továbbra is. Nos, mivel szimpatikus volt már az elsõ rendelésen, így megkérdeztem, mikor szokott rendelni, és ezentúl mindig hozzá jártam, így mikor kismama lettem nem volt kérdés, hogy kinél szeretném megszülni a bébit.
Nekem akkor esezmben sem volt megkérdezni, hogy mégis elvállal-e kismamának, és mégis mennyiért, utána meg ciki lett volna már a közepén megkérdezni, így a szülésig a vizsgálatokon nem is adtunk pénzt, a szülés után kapott tõlünk nagyobb összeget 50e Ft-ot. ennek ellenére, hogy nem kapott pénzt mindig nagyon rendes, kedves volt, minden bugyuta kérdésre válaszolt, telefonon is lehetett zargatni, sõt a férjemmel is végig nagyon kedves, közvetlen volt. És ami a legpozitívabb, hogy ellentétben sok orvossal, végig! bent volt, amikor szültem, ült egy széken és már amikor én tudtam a fájdalomtól, akkor beszélgettünk. Sõt, elintézte azt is, hogy vasárnap mehessünk haza a kórházból
(mivel akkor telt le az 5 nap benttartózkodási idõ), nem pedig hétfõn. Vizsgálni sem úgy vizsgál, mint némelyik barbár hentes (sajnos korábban volt szerencsém ilyenekhez...), nos õ nem ilyen, legalábbis vcelem nem. Egyébként nagyon kíváncsi, mert egy lánnyal, akivel majdnem egy napon szültünk itt ismerkedtem meg a babaneten, szintén hozzá járt, és érdeklõdött a babanet iránt is. szóval lehet néha bele bele olvas
LEhet pont ezt is, ahogy éppen fényezem
UH-n is mindig nagyon alapos volt, sokszor még akkor is megnézte a babát, amikor nem is kellett volan, csak a biztonság kedvéért.
Szerintem érdemes felhívnod és megkérdezni, hogy elvállal-e, de szerintem nem fog elutasítani.
Pl. nekem az is nagyon imponált, hogy már a második alkalommal a nevemen szólított, így sokkal emberibb volt a kapcsolat a várandósság alatt. Második babánkat is nála szeretném majd szülni, mert csak jó élményeket és a szüléssel felejthetetlen emléket vittem magammal a kórházból!
Remélem segítettem valamit, ha esetleg lenne még kérdésed, akkor a
karolina.csik@freemail.hu ra írhatsz, ide ritkán nézek be, de a leveleimet olvasom, mert lefoglal a kisfiam.
Üdv:
gumicukor
UI: mindent bele a próbálkozással, ha pedig összejött, akkor nagyon boldog várandósságot kívánok! Álvezd ki minden percét, mert ez és világra hozni a szerelmed és a Te kisbabádat a legcsodálatosabb dolog a világon!