Sziasztok!:)
Ancsúr!:)
Teljesen megértelek:))) Nekem is van jogsim, de nem nagyon szoktam vezetni, én amolyan félős tipus vagyok, óvatos...
És sajnos az sme jó, ha valaki feltartja a forgalmat...
DE azért remélem nem ment el a kedved a vezetéstől?
)))
Ja, és ne aggódj értem!!!
Örülök, hogy jót buliztál:))) Hááát igen, megérzik a gyerekek akik hatalmas szeretettel fordulnak feléjük, nálunk is így van ez!!!:)
Jiny!:)
Köszi a címet!!! és köszi a sok-sok jó tanácsot!!!
Dóri-baba tiszta anyuci és apuci, nagyon szépséges:)))
Pirinyócska!:)
Örülök, hogy jól alakultak a dolgok Noellel kapcsolatban:) Igen, néha követünk el a gyermeknevelésben olyna dolgokat, amiről nem tudjuk, hogy az pont nem jó... De szerintem az anyucik nagyon hamar meg is érzik ezt, és gyorsan változtatnak/unk rajta:))))
Az én kicsi fiamra is nagyon figyeltem, mint és hogy csináljak, próbáltam tökéletes anyuci lenni már az első napoktól... De hát ez nem olyna könnyű ám:))) A túlaggódás is lehet nagyon rossz, de szerintme ezekre a dolgokra az anyai szív nagyon gyorsan talál megoldást, ráérez mi a bibi...
Ha valamibe tudunk segíteni, nyugodtan kérdezz!! Bár 2 gyerek sme egyforma...
A névválasztást megértem, tényleg hatalmas ajándékaink ők nekünk (kicsi csodák, de mégis hatalmasak):))!!!
Reni!:)
Szerintme nagyon sokan szombaton mennek...
Örülök, hogy mégis tudtok jönni!!!:)
Marcianyu!:)
Látom nagyon jól éreztétek magatokat!:)
Nagyon helyes Marci-fiú, látszik, hogy élvezte a játékokat!!! És Gergő mekkorát nőtt mióta nem láttam, nagyon édi, a piros szín is nagyon jól áll neki!:)
Kizsó!:)
((( Egy rémálom lehetett!! Azért örülök, hogy nektek semmi bajotok, a nénit nagyon sajnálom..
((((((((((((((
A dalolászás tök jó lehetett, nálam az a baj, hogy Norisz csibészségét nem tudom nagyon kezelni, én szinte mindig elrötyögöm... Persze próbálom eltakarni magam, de ezt észrevezsi és a gyönyörű pofijával belehajol az arcomba, hogy mit is csinálok:)) Persze onnantól fogva döl belőlem a nevetés:)))
Apa szinte ugyanez, nem tudjuk mikor leszünk már végre következetes szülők:))) De igyekszünk(azért a nem-nél nem nevetünk...)
Túrógombóc tejföllel??? Tejfölös kenyér?? Túrós tészta??
Tejberizs?
Ggabszi!:)
Gratulálok a papírokhoz!!!:))) Zsófi nagyon ügyes baba!:)))
Balázs hogy viszonyul a hugihoz?? Nme kérdezi, hogy mikor tudnak már játszani együtt??
Naninga!:)
Tudom, hogy mit érzel... Hidd el nem kell már olyna soká várnotok, talán a kicsi babátok ott mocorog már valahol...!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok, és beszéljünk majd este, hátha elterelem a gondolatatidat, persze nem könnyű...
(( És meg is értem...
Örökbebabára várakozó lányok, nektek mivel sikerül a gondolataitokat elterelni, sikerül egyáltalán?????
Mi ad erőt nektek a hosszú várakozásban??? Gyertek beszélgetni, ez a topic a várakozóknak szól elsősorban, gyertek, gyertek, gyertek!!!!!!!!!!
Lányok!!!!!
A végére hagytam a jó hírt!!!
Beszéltem tegnap Vicki-vel, engedélyt kaptam, hogy elmondjam:
van egy fantasztikus híre, de sajnos nem felhőtlen!!!
Ezért mindin topiclakótól kérek neki pozitív energiát, sugi-bugit, szorítást és mindent amit csak adni tudunk!!!
Mindenki koncentráljon rájuk, mert nagy szükségük van rá!!!!!!!
Megígértettem vele, hogy ma mindneképp írja meg ő a történéseket, mert nagyon szeretnénk neki mi is szorítani.. Igaz lányok???
Kik adhatnak erőt neki, ha nem mi...!!!!!!!!!!!!!!!
Vicki! küldök neked mindenféle energiát, erőt, pozitív gondolatokat és hatalmas szeretetet!!!!
Sok-sok puszi és gyere bezsámolni, mert szegény lányoknak kifúrja az oldalát a kiváncsiság!!!:))))))))
Pszicho vizsgálatunk fantazstikus volt, Norisszal anyukám kinnt maradt, mi meg bementünk beszélgetni, hát nagyon jó hangulatban sikerült az egész...
Tulajdonképpen Noriszról bezsélgettünk nagyon sokat, és a megismerkedésről... Mi csak beszéltünk és beszéltünk és beszéltünk....
Egyszercsak megszólalt a pszichológus hölgy: hát látom, hogy nagyon boldogok, gratulálok a gyönyörű kisfiúkhoz, és hát nem kérdés az alkalmasság:))))
Ez kb. 15 perc volt:)))
Már csak körny. tanulmány kell, és újra lesz határozatunk:)
Puszi mindnekinek:
Napsi