Új privát üzeneted érkezett!

Kizso! Tejbegríz?

KépKép
jiny

Sziasztok!

Marci-anyu és ancsúr! Szét nevettem magam a az autóvezetős sztorikon. Én is tudnék mesélni de a vezetési tudományom az valami egetverő katasztrófa. Nálunk ez egy veszekedési alap. A férjem imád belepiszkálni ha vezetek és sikongatni a rémülettől ugyhogy kerülöm az autóvezetést.
Pedig naná,hogy jól vezetek! :lol: :oops:

Kizso! Szerintem is tejföl lehet :D

Lányok! Tegnap letört az első-alsó két fogam. Most ugy nézek ki mint egy óriás Mikiegér :? :( Kicsit szomorú vagyok e miatt..

Kép

Kép
töltike

Sziasztok

Tviky

Köszi hogy rám csörögtél, én már csak netben gondolkodok:( :):):)
A hagyományos kommunikációs csatornák kimentek a fejmből :)
Előre is köszi a fáradozást .

Ancsúr

Rég láttalak, hol tartotok a készülődésben ??? :D :)
Látom kocsit már vettetek amivel haza lehet vinni a babát :):)
A többi , mesélj majd ha tudsz :):):)

Jiny

Dóri tiszta Apja-Anyja :shock: :):):)

Tényleg nem tudék választani , hogy melyikőtökre hasonlít :lol: de nagyon szép kislány :):)

Kizsó

Ejnye bejnye álmatlan éjszakát okoztál hogy nem mondtad meg mi a helyes válasz :wink: :lol: :lol:
Ilyen tudatlanságban hagyni. :lol: :lol:

Naninga
naninga

Sziasztok!:)

Ancsúr!:)
Teljesen megértelek:))) Nekem is van jogsim, de nem nagyon szoktam vezetni, én amolyan félős tipus vagyok, óvatos...
És sajnos az sme jó, ha valaki feltartja a forgalmat...
DE azért remélem nem ment el a kedved a vezetéstől? :))))
Ja, és ne aggódj értem!!! :wink:
Örülök, hogy jót buliztál:))) Hááát igen, megérzik a gyerekek akik hatalmas szeretettel fordulnak feléjük, nálunk is így van ez!!!:)

Jiny!:)
Köszi a címet!!! és köszi a sok-sok jó tanácsot!!! :lol:
Dóri-baba tiszta anyuci és apuci, nagyon szépséges:)))

Pirinyócska!:)
Örülök, hogy jól alakultak a dolgok Noellel kapcsolatban:) Igen, néha követünk el a gyermeknevelésben olyna dolgokat, amiről nem tudjuk, hogy az pont nem jó... De szerintem az anyucik nagyon hamar meg is érzik ezt, és gyorsan változtatnak/unk rajta:))))
Az én kicsi fiamra is nagyon figyeltem, mint és hogy csináljak, próbáltam tökéletes anyuci lenni már az első napoktól... De hát ez nem olyna könnyű ám:))) A túlaggódás is lehet nagyon rossz, de szerintme ezekre a dolgokra az anyai szív nagyon gyorsan talál megoldást, ráérez mi a bibi...:)
Ha valamibe tudunk segíteni, nyugodtan kérdezz!! Bár 2 gyerek sme egyforma...:)
A névválasztást megértem, tényleg hatalmas ajándékaink ők nekünk (kicsi csodák, de mégis hatalmasak):))!!!

Reni!:)
Szerintme nagyon sokan szombaton mennek...
Örülök, hogy mégis tudtok jönni!!!:)

Marcianyu!:)
Látom nagyon jól éreztétek magatokat!:)
Nagyon helyes Marci-fiú, látszik, hogy élvezte a játékokat!!! És Gergő mekkorát nőtt mióta nem láttam, nagyon édi, a piros szín is nagyon jól áll neki!:)

Kizsó!:)
:(((( Egy rémálom lehetett!! Azért örülök, hogy nektek semmi bajotok, a nénit nagyon sajnálom..:(((((((((((((((
A dalolászás tök jó lehetett, nálam az a baj, hogy Norisz csibészségét nem tudom nagyon kezelni, én szinte mindig elrötyögöm... Persze próbálom eltakarni magam, de ezt észrevezsi és a gyönyörű pofijával belehajol az arcomba, hogy mit is csinálok:)) Persze onnantól fogva döl belőlem a nevetés:)))
Apa szinte ugyanez, nem tudjuk mikor leszünk már végre következetes szülők:))) De igyekszünk(azért a nem-nél nem nevetünk...)
Túrógombóc tejföllel??? Tejfölös kenyér?? Túrós tészta??
Tejberizs?

Ggabszi!:)
Gratulálok a papírokhoz!!!:))) Zsófi nagyon ügyes baba!:)))
Balázs hogy viszonyul a hugihoz?? Nme kérdezi, hogy mikor tudnak már játszani együtt??

Naninga!:)
Tudom, hogy mit érzel... Hidd el nem kell már olyna soká várnotok, talán a kicsi babátok ott mocorog már valahol...!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok, és beszéljünk majd este, hátha elterelem a gondolatatidat, persze nem könnyű...:((( És meg is értem...

Örökbebabára várakozó lányok, nektek mivel sikerül a gondolataitokat elterelni, sikerül egyáltalán?????
Mi ad erőt nektek a hosszú várakozásban??? Gyertek beszélgetni, ez a topic a várakozóknak szól elsősorban, gyertek, gyertek, gyertek!!!!!!!!!!

Lányok!!!!!
A végére hagytam a jó hírt!!! :lol: :lol: :lol:
Beszéltem tegnap Vicki-vel, engedélyt kaptam, hogy elmondjam:
van egy fantasztikus híre, de sajnos nem felhőtlen!!!
Ezért mindin topiclakótól kérek neki pozitív energiát, sugi-bugit, szorítást és mindent amit csak adni tudunk!!!
Mindenki koncentráljon rájuk, mert nagy szükségük van rá!!!!!!!
Megígértettem vele, hogy ma mindneképp írja meg ő a történéseket, mert nagyon szeretnénk neki mi is szorítani.. Igaz lányok???
Kik adhatnak erőt neki, ha nem mi...!!!!!!!!!!!!!!!
Vicki! küldök neked mindenféle energiát, erőt, pozitív gondolatokat és hatalmas szeretetet!!!!
Sok-sok puszi és gyere bezsámolni, mert szegény lányoknak kifúrja az oldalát a kiváncsiság!!!:))))))))

Pszicho vizsgálatunk fantazstikus volt, Norisszal anyukám kinnt maradt, mi meg bementünk beszélgetni, hát nagyon jó hangulatban sikerült az egész...
Tulajdonképpen Noriszról bezsélgettünk nagyon sokat, és a megismerkedésről... Mi csak beszéltünk és beszéltünk és beszéltünk.... :lol: :P
Egyszercsak megszólalt a pszichológus hölgy: hát látom, hogy nagyon boldogok, gratulálok a gyönyörű kisfiúkhoz, és hát nem kérdés az alkalmasság:))))
Ez kb. 15 perc volt:)))
Már csak körny. tanulmány kell, és újra lesz határozatunk:)

Puszi mindnekinek:
Napsi

KépKép
napsugaracska

Tölti!:)
Uhh szegényke.. teljesen megértelek!!! DE!!!!
Tavaly nekem a felső első fogam tört le teljesen, mert a fogorvosom elcseszte...
Had ne mondjam én hogy néztem ki:((( És még sejpítettem is, NAGYON GÁÁÁÁÁZ volt... :oops: :oops: Ráadásul a férjem is csak röhögött rajtam, persze utána vigasztalt, de hááát hiábaaa...
Szóval cska azt szeretném írni, hogy van rosszabb is!!! DE hát nekünk nőknek ezek nagyon rossz élmények:(((
Ne szomorkodj emiatt!!! Mi történt egyébként?

Naninga!:)
Korán keltél... ma sme tudtál aludni???:(((

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

A helyes megfejtés: tejföl! :lol:

Naninga! Bocsi, hogy ilyen kételyek között hagytalak! :lol:

kizsó

Jó reggelt!

Obea!
Tündéri szépség Gréti! :)

Kizsó!
Édes tejfölös szájú cicamicád van! :lol:
Az éneklés nagyon jó lehetett!
Viszont nagyon ijesztőt írtál, én biztos bepánikoltam voltam a füst miatt.

Kavicska!
Akkor már szinte mindenetek megvan a kisbaba érkezéséhez! Én is imádok vásárolgatni, csak szokszor vissza kell fogni magam, nehogy túlzásba essek. :)
Várom a képeket a lakásról!
Gólyahír: már nem emlékszem rá annyira, de úgy rémlik, hogy először a férjem telefonált a gólyahírnek, akkor felírták az adatainkat, és kaptunk postán jelentkezési lapot, és azt kellett visszaküldeni, de telefonon majd úgyis megmondják mi kell.

Steiff!
A rakás miatt most nagyon irigykedek! :wink: :lol:
Olyan jó nézni titeket, hogy ilyen boldogok vagytok!

Marcianyu, Ancsúr!
Nagyon jók a kocsis sztorik! :lol:

Gabszi!
Gratulálok az új anyakönyvhöz!

Töltike!
Nagyon együttérzek veled a fogad miatt, nekem 2 éve tört le az első fogamból egy darab, mikor egy banánba beleharaptam. Nagyon megviselt engem, tiszta depis lettem tőle, mert nekem a fogsorom volt a mindenem. :cry: :)

Napsi!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a vizsgálat. Kisfiút vagy kislányt szeretnétek tesónak?
tirza

Vicki!
Írjál, mert már nagyon kiváncsi vagyok! :lol:

Akkor mindenki szombaton jön a talira?

Bababörze is szombaton lesz, oda megy valaki? Érdemes kimenni?
tirza

sziasztok

Kizsó :):):)
Szép kis tejfölösszájú :lol: :):):):) :lol:

Mosi

No azért nincsenek minden éjjel álmatlan éjszakáim :):)
SAjnos ma reggel már a melóból irtam olyan korán akkor még nyugi van :):)

Vickinek pedig mega-giga drukk :):)

Naninga
naninga

Sziasztok!

GGabszi gratula a papírokhoz!!! Nagyon ügyes lányod van! Dávid baba nem szeret hason lenni, hamar felhergeli magát :x . De anya szigorú vele és naponta többször hasra teszi! Ellenben az őszibarackot nagyon szereti, már napi 4 kanállal is megeszik!
Kép

Jiny Dori baba nagyon hasonlít az apukájára! Jó lenne végre beszélgetni!

Kizsó Zsófika nagyon édesen eszi a tejfölt!

Marci anyu Marci és Gergő biztos nagyon jól szórakozott. Remélem sikerült Mónit rábírni, hogy írjon nekünk! Egyébként Mónihoz menet én is majdnem eltévedtem! Pedig úgy ahogy ismerem a környéket :?

Töltike :(

Vicki szorítunk, küldjük a pozitív energiákat!!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat és a dicsérő szavakat.

A vezetés témához: 4 éve kezdem el vezetni, amikor kiderült, hogy kiköltözünk Pestről Szigetszentmiklósra. Olyan helyen lakunk, hogy kocsi nélkül se-ho-vá nem lehet eljutni. Az első élményem, olyan közel mellőztem egy BKV buszt, hogy letörtem a tükrömet, és végig húztam a kocsimat. Úgy megijedtem, hogy meg sem álltam, persze a busz semmit sem észlelt. Azóta nagyon körültekintően és biztonságosan vezetek, nap mint nap az M0-on járok be Pestre.

Jiny
Sokkal jobban vagyok. Beszéltem Nikinozsoval, annyira megnyugtatott, hogy most megint kiegyensúlyozott lettem, tudok a sulira koncentrálni. A hétvégén hazautazunk Kárpátaljára, ezért nem tudunk menni a találkozóra. De az októberire mindenképp megyünk.

Marci-anyu
Lilikéről milyen hírek vannak, mikorra várható?

Tirza
Akkor, majd beszámolsz a tanfolyamról. Nekem csak a 23 a jó, mert a férjem ügyel, és én hozzá igazítom a programjaimat. Különben a léghajós doktor azt mondta, hogy el ne merjem vinni az orvos férjemet, meg nekem is lesz sok olyan dolog, amit már tudok. Én annak ellenére megyek, hisz amint már mondtam, 15 éve nem dolgozom a szakterületemen.

Napsi
Én is örültem a találkozásnak. Milyen kicsi a világ, hogy csak így összefutottunk.

Matiba

Olyan jó, hogy ilyen ügyesen kezelitek Mati problémáját. Nagyon stram kiskrapek.

Naninga

Postáztam, remélem jó lesz.

Akihez most nem szóltam, azt is üdvözlöm!

Tviky

Kép
tviky

Napsi!

Kérdezted, hogy milyen várakozni, beszéljünk erről.
Néha jó, néha nagyon rossz.
Mivel sajnos a munkám nem nagyon tud lekötni, ezért nagyon sok időm van gondolkodni. Néha szerintem túl sokat gondolkodom is. :) És ilyenkor szoktam kitalálni dolgokat, amitől a férjem falra mászik. :wink: :lol:
Sokszor gondolok arra, hogy milyen lesz az életünk, ha kisbabánk lesz. (a kisbabát nem szeretném és nem is tudom elképzelni, hogy milyen lesz, legyen az meglepetés :) )
Sokat gondolok arra is, hogy most hogy érezheti magát, mert abban biztos vagyok, hogy valakinek a pocijában ül, vajon vigyáznak-e rá. És már nagyon izgulok az első találkozásunktól, itt sem képzelem el, hogy milyen lesz, de már nagyon várom. Tele vagyok érzésekkel, félelemmel és kiváncsisággal. Nagyon remélem, hogy helyt tudok állni, mint anya, ha belegondolok, a felelősségtől nagyon félek.
Egy kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, amikor kiskutyát választottunk. Akkor is féltem attól, hogy hogyan fogom a gondját viselni, jó gazdija leszek-e. (Már egyszer itt meséltem, hogy van egy régóta és elég sokszor visszatérő álmom, hogy nem gondozom, foglalkozom a babámmal. Ja és amikor kislány voltam, akkor nem nagyon gondoztam az állataimat. :oops: ) Ha magamba nézek, akkor úgy vélem megálltam a helyem, mint gazdi, igazából észre sem veszem, hogy gond lenne a kutya ellátása, a vele való foglalkozás, valahogy ez a legtermészetesebb dolog a világon, hogy ő van nekünk. Gondolom úgyanígy lesz a babával is, biztos nem lesz gond velem, csak az új élettől félek, az ismeretlentől, de persze nagyon várom, hogy végre elkezdődjön az új életünk. :)

Szóval ilyen gondolatokkal telnek a napjaim. Azok a jó napok, amikor van valami babás dolgom, pl vásárolgatás, vagy majd ilyen lesz a tanfolyam is, vagy a szombati tali, mert ilyenkor fel tudok töltődni.
Néha érzem azt, hogy ha azonnal nem kapok egy babát, akkor megőrülök, de szerencsére az ilyen állapotomon hamar túllépek, keresek valami elfoglaltságot. :)

Azt hozzá kell tennem, ha nem a különleges sorban állnánk, akkor már rég megőrültem volna! :twisted: :D
tirza

Tviky!

Akkor majd beszámolok róla, remélem jó lesz és hasznos.

Madri!

A babátok csupa szemből áll! Nagyon édes!

Egy hónap múlva születik meg Annácska (öcsémék kislánya), már nagyon várom, majd én is teszek fel róla képeket. Szerencsére a kislány nagy Hair rajongó, ahogy a nagynénje is :D A pénteki előadáson amikor elkezdtek zenélni, és énekelni, annyira tombolt, hogy majd szétdöntötte anyuci hasát, és lányok! éreztem, ahogy mozgott, fantasztikus érzés! :D
tirza

Kedves lányok!
Örökbefogadás témával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Remélem tud valaki segíteni! Kicsit bonyolultnak tűnhet, de nem az.
A kérdésem a következő. Ha a báttyámnak és párjának (aki nem felesége) születendő gyermekükről le kívánnak mondani és örökbe szeretnék adni, de családon belül pl. Nekünk (édes testvérének) akkor ez jogilag lehetséges -e (tehát megjelölheti -e az örökbefogadót) és Nekem, mint örökbefogadónak ugyanúgy végig kell -e járnom a gyámhivatalt meg a többi bürokráciát? Vagy elég ha 1 évig Mi neveljük és akkor autómatikusan a Mi örökbabánk lesz? Vagy Ők kitöltenek egy papírt, és megjelölnek Minket, mint örökbefogadó szülőket?? Tud valaki esetleg érdemben segíteni Nekem ezzel kapcsolatban? Nagyon megköszönném! Sűrgős!
nevetesdel

Lányok, ne rémisztgessetek már ezekkel a vezetős sztorikkal, pénteken megyek (megint) forgalmi vizsgára!!! :cry: :lol:

Madri: ez a hasonfekvés nagyon gyerekfüggő dolog... Csenge is utálta, 5 perc után éktelen sírásban tört ki, Vincus viszont IMÁD hason lenni, 3-4 órát simán alszik így (most is :) ).
Nagyon édes a kép, mekkora szemek!! :D

Képzeljétek, Csenge ma egész délelőtt a maciját büfiztette, takargatta, ringatta, meg kellett zabálni!! Kicsit tartottam attól, hogy mit fog szólni Vincushoz, hogy fog hozzá viszonyulni, de semmi gond nincs az égvilágon (kopp-kopp)! Csak kiejtem a számon, hogy "Szomjas, vagy Vincus?", már rohan is a cumisüvegért, tudja, hogy a cumit csak a szélénél, vagy a fülénél szabad megfogni, ha fáj a pocakja, simizi a pociját, bármit kérek, azonnal ügyesen megkeresi és hozza.Komolyan mondom, nagy segítség, amellett, hogy meg is könnyebbültem. És nagyon jól viseli, ha nem tudok éppen vele foglalkozni, mert Vince van az ölemben, vagy pelusozom, etetem éppen. Most meg azt látom, hogy ugyanazt csinálja a macijával ("jóvan, jóvan, macika, nesíjjá'", "büfiztetlek meg", "takajlak be, ne fázzá'", "jingatom macikát"), amit tőlem lát, nagyon jó anyuci lesz belőle! :D
rkata

Kata, nálunk is Maciúr lépett az unoka helyébe. Pelusa is volt, cumisüvege is. Pedig Balázs nagy és fiú!
Remélem az unokám úgy 20 év múlva kevésbé lesz szőrős. :lol:

nevetesdel, én úgy tudom, ez családon belüli nyílt örökbefogadás.A különböző gyámhivatali paragrafusok között így kell keresni, így tudsz utánanézni mi is kell hozzá.

Mennem kell, mert Zsófi sír!

KELIMONI!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Nevetesdel

Jogilag lehetséges, és végig ksll csinálni a procedúrát. Hiába nevelitek Ti, akkor is. Velünk a tanfolyamon volt egy hölgy, aki már 4 éve nevelt egy rokon kislányt (bonyolult jogi ügy volt) és ugyan úgy kellet a tanfolyam és minden más. De ezek a papirok kb 2-3 hónap alatt beszerezhetők.

Tviky

Kép
tviky

Napsugi!
Nagyon jók lettek a képek Noriszról, nekem is a kalapos tetszik a legjobban, igazi kis huncut kópé :D Szombatom mi is szeretnénk menni, remélem engedi majd, hogy megdögönyözzük egy kicsit :)
Előre is köszönöm a CD-t, ha lehetek egy kicsit szemtelen, akkor érdekelne minket a komolyzenei is :oops:

Örülök, hogy jól sikerült a pszichológiai vizsgálat, de ez nem is volt kétséges. Rátok öröm nézni, mindig úgy sugároztok a boldogságtól...

Renóca!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben , nagyon sokat nőtt Miklóska, és az az alvós kép, remélem hamarosan rólunk is készül ilyen.

Jiny!
Dóri baba kis tündér a képeken és tényleg nagyon hasonlít rátok. Féltve őrizzük a képeket, amikor a karjaimban evett, rengetegett nőtt azóta, már alig várjuk, hogy újra lássuk személyesen is.

Kelimoni!
Csak csatlakozni tudok a többiekhez. Nagyon szeretném én is, ha nem hagynál itt minket és írnál továbbra is. Engem soha nem bántottál meg, de a többiek sem. Nagyon jó ez a kis csapat, de mindenki kell hozzá, és nélküled, mint "törzstag" nélkül már nem lesz ugyanaz, és Gergő is nagyon hiányozni fog!

Obea!
Gyönyörű kislányotok van, és bízom benne, hogy nektek sem fog semmi komolyabb problémát okozni a szívzörej.

Ancsúr!
Első autóhoz gratulálok!

Pirinyócska!
Örülök, hogy már otthon van a pici Noel, még egyszer sok boldogságot nektek!

Kizsó!
Döbbenten olvastam, hogy milyen tűz volt nálatok, nagyon sajnálom. Szerencse, hogy nektek nem esett bajotok. Lehet már tudni, hogy mitől volt?
Édesek a tejfölös képek.

Marcianyu!
Jót mosolyogtam a "bukósisakos, kesztyűs" képen, de az autós sztori még azt is felülmúlja. Én is elképzeltem magam elé, hát nagyon vicces lehetett :D

Vicki!
Nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok, küldöm az energiákat :lol:

Töltike!
Nekem is tört le gyerekkoromban egy fogam, sajnos már csont volt és a jobb első. Játszottam az unokatesómmal még a régi telefonnal (ami nem műanyagból volt), ki akarta venni a kezemből a kagylót, én nem engedtem és visszacsapódott a fogamhoz, ahogy elengedte és kb. a 3/4-e letört a fogamnak Anyáéknak akkor el sem mertem mondani, csak másnap. Szerencsére szépen tudták pótolni, azóta sem volt vele probléma.

Tirza!
Mi is néztük a börzét, de szerintem a börze is és a találkozó is nem férne be egynapra, így a találkozót választottuk. Azt hiszem novemberben lesz a Kismama által szervezett börze, majd arra elmegyünk (ha addig lesz még olyan cucc, amit vennünk kell, mert most nagyon belelendültünk a dolgokba).
rvan

nevetesdel!:)
Én úgy tudom örökbe lehet fogadni, sőt, ha konkrétan titeket jelöl meg és családon belül történik az egész, akkor nem olyna bonyolult ez az egész folyamat... Konkrétan ebben nem vagyok jártas, érdemes lenne érdeklődni a gyámhivatalnál, ott mindent pontosan elmondanak...
De nagyon ajánlom a Gólyahírt is, Gabika is bizonyára tud neked segíteni, szeirntem jó az, ha van mellettetek egy civil szervezet!!!
Tel.: 06-30/251-71-20
Esetleg itt is keresheted a választ:
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ug ... kbefogfelt
Sok sikert!!! (átgondoltátok alaposan már???)

Madri!:)
Csudi heyles Dávid!:)

Rkata!:)
Fantazstikus Csenge, nagyon aranyos!!!!!!! És biztos vagyok benne, hoyg nagyon jó példa leszel előtte!!!!:)
Már akkor szívembe zártam a pici Csengét mikor puszikat dobált a találkozón!!!!:))) Kívánhatnák jobb feleséget a fiamnak?? :wink: :P :lol:

KépKép
napsugaracska

Napsi: Ismételten kérlek! Szeretnék megnyugodni. Örülnék, ha megértenéd. Nem jobb, hogy minden szálon próbálsz kapcsolatot teremteni. Nekem is van lelkivilágom és most kicsit káosz van benne.
Tegyünk pontot a dolgok végére. Oké?

KépKép
KépKép
kelimoni

Rkata!
Örülök, hogy jól vagytok. Csenge kis tündér lehet, ahogy anyucisat játszik. Tesómék is féltek, hogy hogyan fog reagálni a keresztfiam az öcsi érkezésére, de ott is minden rendben volt. Sőt, Viktor szinte apáskodik, gondoskodik Leventéről (igaz 9 év korkülönbség van). Amiben változott a Viktor, hogy "nagyfiú" létére (12 év) többször odabújik, hogy szeret minket, megölelhetjük, megszeretgélhetjük, míg kisebb korában ezt nem nagyon engedte. Lehet, hogy látta, hogy a kicsit is így szeretgéljük és ez nem is olyan rossz dolog :lol:

Tirza!
Ugyanezek a gondolatok és érzések játszódnak le bennem napról napra. Ezerrel készülődünk és mellette aggódok, hogy jó szülők leszünk-e. Tudom, butaság, de még ilyenek is eszembe jutnak, hogy jól fogom-e meg majd, tudom-e majd, hogy mennyit kell neki adni enni, stb. Megpróbálom elképzelni, hogy milyen lesz, amikor csörög a telefon, otthon leszünk, vagy munkahelyen, nekem szólnak vagy a férjemnek, már ismerni fogjuk a terhes anyát, vagy csak szülés után találkozunk? Milyen lesz az első találkozás? Mivel mi sem jelöltünk meg nemet, én sem szoktam arra gondolni, hogy kislány lesz vagy kisfiú, teljesen mindegy, csak a mi babánk legyen!!
Én sokszor arról a képről álmodom, amikor otthon megállunk a kocsival a hídon, anyukámék várnak már minket a kapuban ( egy házban lakunk), szállunk ki az autóból a kis unokájukkal, és mindenki sír örömében, hogy végre elérkezett ez a várva várt nap.

Vasárnap este kaptunk egy csomó babaruhát apósoméktól (nekik most 2 éves a kislányuk). Férjem teljesen fel volt háborodva, hogy ez így nem jó, hogy egy csomó lány ruhánk lett, fiú pedig nincs, de ekkor tesómék megnyugtatták, hogy tőlük meg fiú ruhákat fogunk kapni, ne izguljon. Eddig tudatosan nem vettünk ruhákat, és nem is szeretnénk, amíg meg ne születik a babócánk, de legalább az örökölt rucikat tudom rendezgetni :)

Azért Gábor is élvezte a babaruha válogatást, első dolga volt egy kis rózsaszín sapit a fejére rakni, még a kaput is abban nyitotta ki, amikor csöngettek, gondolhattak egy-két dolgot rólunk :D

Na jó, most már eldugulok. További szép napot mindenkinek!
rvan

Tvicky!:)
Látom te többet tudsz erről a dologról,én úgy emlékeztem egyszerűbb folyamat....:(

Gabszi:)))

Rvan!:) Köszike:)
Akkor viszem neked a komoly zeneit is, azért nem nagyon ajánlottam mindenkinek, mert pl. Norisz nem nagyon szerette, talán amjd most, hoyg már nagyobb... Inkább a vidám dalokat kedvelte, amiket mi is... Peidg nagyon nyugtató babás dalok, én nagyon sokat hallgattam mert megnyugtatott a várakozás nehéz perceiben!:) A hangszerelése miatt babás...
Viszek jó pár Zene Ovi Cd-t, meg aki kéri a komoly zeneit is viszem!
Naná, hoyg engedi Norisz a dögönyözést:)) Bár már kész nagyfiú, kissé nehéz sétálni vele... Nme engedi hoyg fogjuk a kezét, mindent maga akar csinálni... :)))
De majd meglátjátok, mennyire Csibész :wink:

KépKép
napsugaracska

nevetesdel: tudomásom szerint családon belüli örökbefogadásnál is el kell végezni a tanfolyamot és kell az alkalmassági. Szerintem tedd fel a kérdést az index.hu örökbefogadós topikjában is, ott egészen biztosan tudnak segíteni, de ha Nikinozso erre jár, talán ő is.

http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &na_order=
rkata

Most látom, hogy már megtetted. Helyes. :)
rkata

Sziasztok! :lol:

Jinny: Hazajöttünk, és ruhát cseréltünk, megfürödtünk meleg vízben, úgy eláztunk, és tüsszögtem, fáztunk, hogy ilyen csatangosan nem akartunk beállítani. :? Már ittam forró teát és nem tüsszögök, de nem akartam Dóri közelébe így menni. :oops: Azért menni fogunk, és nagy betűvel áll a meghívás! :lol: :P

Naniga: :P Igen a kocsit már megvettük. Ennek most nagyon örülök, mert addigra rutint is szerezni fogunk, és nem kell majd azon törni a fejünket, hogyani is jutunk el a mi kis drágánkhoz. Mert a család összes tagja ugrana, de mi van ha nem engedik el a melóból őket éppen, vagy akármi.. Én még ezen is képes voltam rágódni, de megoldottuk. :P :lol: Mikor Nikinozsóval beszélgettünk, annyira elkeseredtem, hogy még olyan messzire vagyunk a várva várt boldogságtól, hogy egyenlőre nem vettük meg a kiságyat. :? :oops: Várunk még, hogy minél kevesebb ideig legyen egyedül felállítva. :wink:

Napsugi: :lol: Nem is tudom mit írhatnék a várakozásról. Nehéz. Van hogy bezárkózom, pityergek, van hogy röpködök a boldogságtól, van hogy félek, na nem a gyerektől, attól hogy okosan mindent meg tudjak oldani. :wink: Elterelni a figyelmet? :shock: Nincs mivel, munka ide vagy oda, bármit is csinálok visszatalál a gondolatom egy képhez, amelyben már hárman vagyunk boldogságban, és amelyről már annyit álmodoztam. :roll: Olyan jó hogy már a papírjaitok így haladnak, és a csibészkének kistesója lesz!

:P
Töltike: Hát én is ezt mondom! Jól vezetek én, csak jöjjön valaki mögöttem, és világítson ha én nem teszem. :lol:

Madri: Egyem is meg ezeket a nagy szemeket! :lol:

Vicki: Nagyon-nagyon szurkolok nektek! Aztán gyere és légyszi-légyszi mesélj nekünk! :lol:

Rkata: :P Ne félj, nagyon kicsi az esély hogy velem találkozzál vezetés közben. :lol: :P

Rvan: Köszike! :lol: :P Bubinak hívják. :lol:

Tirza: :lol: Látom sok mindenben hasonlít a napi gondolatmenetünk. :wink:

Gabszi: Örülök, hogy megint előrébb léptetek! :lol:

Kizsó: És a kiscicák nem irigykedtek a tündérkére? :lol:

KépKép
ancsúr

"Megpróbálom elképzelni, hogy milyen lesz, amikor csörög a telefon" - na, erről eszembe jutott, amikor tavasszal (Csenge hathatós közbenjárására :lol: ) ismét előadtuk a Gólyahíres talin a történetünket, és Tamás azt találta mondani "éppen együtt voltunk Katával, amikor csöngött a telefon". :roll: Azt hittem, elsüllyedek :oops: :oops: , merthát jó, hogy együtt voltunk, csak éppen a melóhelyen a konyhában voltunk együtt és kávéztunk... :lol: :lol:

Ggabszi: "Remélem az unokám úgy 20 év múlva kevésbé lesz szőrős." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rkata

Rvan: az az érdekes, hogy Csenge eddig is "nagylány" volt (külsőleg is, meg viselkedésre is - többször nézték / nézik óvodásnak), de most, Vincus érkezésével még nagyobb lett a kontraszt. Borzasztóan büszke vagyok rá!! :lol:
rkata

Sziasztok!

Most , hogy olvasgattam a mai termést, látom , hogy ami az érzésekről szól,szinte ugyanaz játszódik le mindenkiben. Szerintem mi kb. ugyanazokkal a gondolatokkal foglalkozunk naponta,amit azok élnek át,akik első babát várnak.Hiszen mi is azt tesszük.Ők is ugyanolyan türelmetlenek,mint mi,csak pontosabban tudják a dátumot,mint mi, amikor végre a kezükbe tarthatják kisbabájukat. Arról nem beszélve,hogy amikor a kezükben tarthatják sem hiszik el hogy tényleg ott van....Naponta látom ezt.

Képzeljétek!
Ma reggel bejeletkezett a TEGYESZ-es családgondozónk,hogy jönnek a mi kis falunkba máshoz,és hogy megkukkanthatná -e az új házikónkat.Mondta a férjem,hogy nincs még teljesen kész,de elfogadható állapotban van.
Remélem elnyeri a tetszését.
Most megyek is.Mert vár a meszelő.A nappali még csak félkész állapotban van.

Sziasztok!

Madri!
Tényleg csupaszem a babócátok!Annyira édes! :D
kavicska

Sziasztok!

Nagyon szégyenlem de nemrégen olvastam vissza az elmúlt hónap történéseit. :oops: :oops: :oops: :oops:

Mindenkinek előre is köszi a + energiákat nagy szükségünk van rá!!!
Írtam egy köremailt lányok, abban leírtam mi történt velünk mostanában. :)

Nem Kelimoni miatt nem jöttem, most olvastam hogy nem jön fórumozni. Remélem nem így lesz, nekem hiányoznál!!! :cry:

Utólag is nagyon sok boldogságot kívánok a születésnaposoknak, házassági évfordulósoknak!!! :lol:

Nekünk július 25-én volt a 8.házassági évfordulónk. :) Hogy megy az idő....... :roll:

Rkatáéknak és Csöpkééknek szívből gratulálok a babához!!! :lol:

Köszi mindenkinek a képeket, a gyerekek gyönyörűek mindegyik nagyon szépen fejlődik!!! :lol:

Sok puszi:

Vicki
vicki

Vicki: kíváncsiskodhatnék én is? Remélem, vmi jó dolog!! :)
r.k@freemail.hu

Hozzánk pénteken jön a családjóléti körny.tanulmánykodni, 30 napból a 22-en... nem kapkodták el... mindegy, legyen végre meg, mert enélkül nincs végleges kihelyező, anélkül meg egy csomó más nincsen. :cry:
rkata

Sziasztok!

Vicki: Biztos elírtad,nekünk még nem kell gratulálni! :) :(
Amúgy meg : Bárcsak a próféta szólna belőled!!! :D :D :D
Puszillak,drukkolok neked és együtt örülök veled!
csöpke

Biztos azért kevert össze, mert rokonértelmű nicketek van pirinyócskával. :lol: :lol: :lol: :lol:
rkata

[quote="csöpke"]S írta:csöpkeziasztok!

Vicki: Biztos elírtad,nekünk még nem kell gratulálni! :) :(
Amúgy meg : Bárcsak a próféta szólna belőled!!! :D :D :D
Puszillak,drukkolok neked és együtt örülök veled!

Jaj bocsánat, most olvasom hogy véletlenül Csöpkét írtam Pirinyócska helyett!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Ez viszont annyira nem lehet véletlen, Csöpke hamarosan kopogtat hozzátok a gólya!!! Lehet engem küldött futárnak!!! :lol:
vicki

Kata küldtem a mailt!!! :D

Igen lehet, hogy a hasonló nicknév miatt írtam Csöpkét vagy már tudok valamit.... :oops: :)

Lányok bocsi ha valakit kihagytam, szóljon és elküldöm neki is a mailt. :D
vicki

Rkata!

Emlékszem Csenge hogyan produkálta magát a talin, nagyon édes volt. Én sem bánnám, ha éppen "együtt lennénk" a férjemmel, szeretném látni az arcát, amikor megtudjuk a jó hírt. Csengére pedig büszke is lehetsz, egy nagyon talpraesett, aranyos kislány és biztos ilyen kis okos lesz az öcsikéje is.

Kavicska!
Jó meszelést! :) Biztosan nagyon szépek lesztek!

Vicki!
Írtam e-mailt.
rvan

Vicki: Itt is küldök sok-sok szeretet nektek! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Vicki én kimaradtam, megtudhatom mi történt? Címem a táblázatban szerepel!

Rkata Csenge már nagylány :D ! Kitartás, a bürokrácia nem mozdul, ha nem nyoszogatod őket, sajnos!

Kavicska jó munkát! Szépek legyetek!

Jiny jó volt beszélgetni :D

További szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Vicki most olvastam hosszú leveledet! Szorítunk nagyon!!!!

Kép
madri

Sziasztok Lányok!

Jövök majd bővebben is, csak most gyorsan felteszem Móncsi+3 kisfiának fotóját. Móncsi kért meg és persze azonnal szívest-örömest teszek kérésének eleget :)

Puszi!

Kép
ildi_ko

Vicki

Nekem megváltozott a mail címem :(
az új: rusznyakr@rubicom.hu
Nagyon izgulok értetek :P , küld el nekem is a mail-t ha van egy kis időd köszönöm. :P

Süni
renóca

Sziasztok!

Vicki!
Én még csak új vagyok,de nagyon kíváncsi :lol:

Köszi megvolt a jó munka.
Lemeszeltem a nappali plafonját,és a falat is.A fal szép vanília?színű lett.Majd holnapra talán kiderül. Addigra megszárad.

Már van sötétítő függöny is az ablakokon a háló és a gyerekszobában.Teljesen feldobja .Már csak a macikás bordűr hiányzik.
Ja egyébként csütörtökön este költöztetnek minket a család és a barátok.
Jó fárasztó nap lesz,de életem egyik legkedvesebb napja,amikor saját házikónkban megkezdhetjük közös életünket.
Nagyon furcsa lesz,de nagyon várom.

Remélem a babaszobát is hamarosan betölti a babaillat.Már csak Ő hiányzik a boldogságunkhoz.

Egyébként mikor választottátok a gyerkőceiteknek a nevet?Volt rá példa ,hogy volt kiválasztott kedvenc név,és amikor megismerkedtetek a babával megváltoztattátok az addigi elképzelést?
Mi sokat szoktunk ezen gondolkodni.Legalábbis most van elképzelésünk arról,hogy mi lesz a neve majd a babánknak,ha kislány lesz, de kisfiú nevünk nincs,azaz nincs konkrét.
Nekünk egyébként mindegy hogy kisfiú,vagy kislány lesz a babánk,de azt gondolom tudat alatt kislányra vágyom.Kislány nevünk van,mindig a kislányos cuccokon akad meg a szemem.....

Így elnézve a képeket a babákról,és gyerkőcökről.......mindőjük hihetetlen szép .Már alig várom,hogy én is dicekedhessek egy ilyen szépséggel.

Most viszont lassan a "tudat alattim" azt mondja menni kéne aludni. :lol: És nem szövegelni itt a bolondságaimról.

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
kavicska

Sziasztok Lányok!

Viki! Nagyon szorítunk majd értetek!!!!!!! :)

Egyébként egy friss képet hoztam Nektek:

Kép De Anyuci! Csak épp az orrod hegyét harapnám - de tényleeeg....

KépKép
amneris

Amneris, nagyon szépek vagytok mindketten!!! :)
rkata

Jó reggelt!

Örülök, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal. :D

Amneris!
Kis ragadozód :wink: nagyon sokat nőtt, aranyos ez a kép. Zituska nem az apjára ütött? :D

Kavicska!
Szerintem biztos szép lesz a vaníliaszín, nekünk is olyan a nappali teteje.
Tegnap voltak a tegyesztől, vagy ma mennek?
Akkor már csütörtök este ott alszotok?

Móncsi!
Milyen icipici kisfiad van, szinte elveszik apa kezében, gondolom azóta már sokat nőtt! :D

Rvan!
Apósodék kislánya két éves, jól értettem?
Elképzeltem a férjedet kissapkával a fején. :lol:
tirza

Tirza!
Igen, jól értetted. Természetesen nem tervezett baba volt, hiszen mindketten 50 körüliek, de megtartották és nagyon szép kislány.

Amneris!
Nagyon édes ez a kép, igazi kis huncut lehet Zituska!

Kavicska!
Nekünk is megvan már a nevünk, legalábbis a fiú biztos: Gábor. A férjem minden erejével ragaszkodik, hogy a fiát úgy hívják mint őt. A lány nevek közül is van 2 toplistás, amiből majd választunk.

Moncsi!
Nagyon aranyos a pici fiad és a nagy, erős apuka együtt :lol:
rvan

Rvan!
Gáborkát akartam én is, de a férjem nem akarja! :cry:
tirza

Tirza!

Nálunk csak az lesz furcsa, hogy férjemet a nagymamája a mai napig Gáborkának hívja, és szinte kétnaponta találkozunk velük. Tehát ha kisfiút kapunk, akkor már két Gáborkánk lesz:).

A két lány nevünk a Veronika és a Hajnalka. Én Veronika szavazó vagyok, de a család többsége a Hajnalkára szavaz (nekem ez az első keresztnevem, de nem ezt használom.)

Valamelyik este gondolkodtunk azon, hogy a mi babánknak -ha a Jó Isten is azt akarja- 4 dédije lesz és háromnak ő lesz az első dédunokája. A férjem szülei elváltak, így a lista bővül 6 nagyszülővel. Biztosan nem lesz elkényeztetve :D
rvan

Kedves Lányok!
Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt! Sokat segítetettek! Annak aki babázik, sok-sok boldogságot, jó egészséget a picivel, aki pedig még vár, sok-sok kitartást és erőt kívánok!!!
Nagyon édesek a fényképek minden babóca gyönyörű!! :) :) Gratulálok!
Többiek kitartás! Már nem kell sokat várnotok és megérkezik a Ti szemetek fénye is!
Mindenkinek minden jót!
nevetesdel

Napsugi!
Én is kérhetnék a cd-ből? Mi biztos nem tudunk felmenni pestre, de ha valahogy meg lehetne oldani a gyerekek nagyon örülnének neki.Imádják a zenét, meg a mondókákat.
steiff

Sziasztok!
Ildiko koszonom de meg hozad is amitt kuldok nem mindig megy át.
Na igen egy regi valaszal ados is vagyok:A patikaban ano nem adtak babahamit vasaarnapi napon recepnelkul.Akkor felhivtam a gyerek orvossal dolgozo novert es o kortelefonban szerzet na es meg hazhoz is hoztak!Hal Istenek rajtunk kivul meg egyparan eezt hamizak itt a kornyeken.De erdekes masnap nyitasra mar a patikaban voltam receptel es JÉÉÉ mar volt pedig aruszalitas az meg nem volt .?????szova tetem es csak mosoly volt a valasz na aznap azert adtak ki papir nekul hamit igaz mas markat.
Jaj mar olyan nagyok vagyunk.
móncsi+3

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?