Sziasztok Anyucik és Babucik!
Szóval extra hosszú leszek, mert egy hétre való olvasnivalóm és írnivalóm volt.
Babcika!
Nagyon édes a kajcsizós kép! Gratula a fogacskához!
Nancsika!
Tényleg sokat nőtt Alex. Majd ha az iskolás képeket mutogatjuk!
Vanillka!
Nagyon jó képek!
Vok!
Örülök, hogy jó volt a koncert! A dokis dolgoknak nem örülök! Tessék helyrejönni! A telcsit és az autót is sajnálom!
Mariannka!
Örülök az átaludt éjszakáért, és egyben irigy vagyok, mint a fene! Az üldögélős Istvánkát én is megnézném! A betegséget sajnálom.
Évi!
Sajnálom az ágyról legurulást!
Anita!
Pikk-pakk helyrejön a párod, meglátod! JÓ a nestea-s kép!
Faby!
Te már a következő babán gondolkodsz?
Meli!
Elolvastam, amit az "anyukáról" írtál. Hát fejbe kéne kólintani, hátha megjön az esze. Én sokáig fiúnak hittem a Tündit, aztán kiderült, hogy kislány. Csak az bántott, hogy én, az anyja nem tudom, hogy milyen nemű? Egyébként mindegy volt, csak jöjjön már. Viszont a nyelvkidugós kép az gyönyörű! És most látom a főzőcskézs Boglárkát. Csak nem befogtad vacsit készíteni?
Ja és az tranvesztita, nem transzfesztita. Te is már a következő babán gondolkodsz?
Babetta!
Elvileg autóm is lenne jövő héttől, csak sajnos ezer éve nem vezettem, akkor se valami jól. Pesten meg egyáltalán nem. Persze közben rájöttem, hogy ez a tali ma lett volna, szóval már lemaradtam. De azért örülök, hogy hívtatok és legközelebb megyek is. Addigra vezetni is megtanulok
. Kavicsot veszek neked, ha még aktuális. Jó az új hajad!
Lingelera!
Gyönyörűek vagytok az Adriás képeken! 10 kilós gyerek? Nem fáj a kezed? Babakocsit ne hagyjátok, tessék leordítani a hajat az eladó fejéről!
Petra!
Szerintem a 4350-et elég nehéz duplázni. Mi a kis 2880 grammunkat játszva megdupláztuk. Szóval nem betojni, fel a fejjel!
Csema!
Jó újra hallani rólatok is! Jók a gyerekek!
Becsi!
Jó volt olvasni rólatok! Gyere gyakrabban, ha időd engedi! Szépek a gyerkőcök!
Nicika!
Nagyon szép baba Szintike!
Petri!
Gyere hamar vissza!
Nancsika!
Sajnálom, hogy nektek is tornára kell járnotok. De a Dévényes torna nagyon jó. Tündi is sokat fejlődött tőle. Ha pedig előre meg tudja mondani, hogy 4-5 kezelés elég, akkor olyan nagyon komoly baja nincs is, hidd el. Nekünk egyelőre határozatlan idejű "szerződésünk" van a gyógytornásszal. Én is elvittem egyszer a férjemet, de azt mondta, hogy ő soha többet nem jön.
Cory!
Te hány éves vagy egyébként, ha nem titok? Egyébként meg a késői munkavállalók azzal tudnak jó pontot szerezni, hogy nagy az élettapasztalatuk, ezer meg egy tanfolyamot, iskolát csináltak a gyes alatt, stb.
Scullyx!
Sajnálom a csuklóműtétet. Nekem is van ínhüvelygyulladásom, de nekem "csak" fáj. Műtétről mág szó se volt, csak gipszről, meg csuklórögzítőről. Cicielutasításra nem tudok jó ötletet.
Annácska!
Örülök, hogy Petike csípője rendben van. Én a ciciharapáskor hangosan rászólok Tündire, hogy "nem szabad", ő meg hangosan kiröhög. Ezt a kisujjas technikát kipróbálom holnap. Egyéni fejlesztést csak intézményben tudnak csinálni? Vagy ehhez nem elég a szimpla gyógytornász? Persze az elég drága. Szerintem keress másik ortopéd orvost, mert szerintem is a gyógycipőt fel kell írni, mert anélkül drága. Nekem a csuklórögzítő tizedannyiba kerülne, ha felíratnám.
Boscó!
Rengeteg tejcsid van! Én a tíz darab aventes poharat se raktam még tele. Fannika tünemény!
Faby!
Mellgyuszit sajnálom. Remélem hamar rendbejössz.
Tünde!
Jó hogy újra itt vagy. Tudod a betöréseknél sokszor direkt nem látnak semmit a szomszédok. Nagyon csinik vagytok a nyaralós képeken! És micsoda festői tájképek!
Lingelera!
Én múlt csütörtökön az egyetem aulájában szopiztattam egész nap. Csak délután vettem észre, hogy a kamera minket néz. Viszont, ha benne leszel a tévében, akkor lehet pert indítani és nagy pénzeket kaszálni kártérítésként. Ugyanis ez a személyiségi jogok megsértése.
Anita!
A Brendonhoz sok sikert. Nekünk rögtön cseréltek kereket. Kiabálni kell rendesen, és megoldódik!
A talis képek nagyon jók lettek! Sajnálom, hogy nem voltunk, de nekünk ma kilenctől egyékbként torna volt.
Rólunk:
Iskolában összesen két napot voltunk. Sehol egy rámpa, mindenhol lépcsőzni kellett a babakocsival. Anyukámmal továbbra se jövök ki jól, ha együtt lakunk, úgyhogy megegyeztünk, hogy nekünk jót tesz a 180 km távolság és a havi egyszeri látogatás bőven elég.
Ma jött meg az új számítógépünk. Szép nagy memóriája van, meg gyors is mint a fene, szóval csak úgy pikk-pakk fellép a netre és fél másodperc alatt ezen az oldalon vagyok.
Ja és a Tündi, (majdnem elfelejtettem róla írni
) Ma megfordult a hasáról a hátára, az ágyról majdnem (Annácska ez miattad van, mert mondtad, hogy majd úgyis írom) -szóval majdnem legurult. És ma este kibukta az összes kaját, amit fürcsi után bevágott, azóta óránként eszik. Egyébként egész nap köhécsel szombat óta, a védőnő szerint csak a nyálát nyeli vissza rosszul. Szerintem a torkával van valami, mert ha alszik, akkor horkol is, és eddig sose csinált ilyet. Viszont se hőemelkedés, se rendellenes kaki.
Ja és egy pár kép:
Apa nyakán:
Imádkozom nagypapival:
Lábujjszopis: