Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Anita! és kedves Anyukák!

Köszi a hiányolást, de sztem én már csak ilyen néha felbukkanós maradok! :oops:
Na, meg a vonalzóm sem jött össze még mindig, képekről meg ne is beszéljünk, szegény nagymamák is hiába kérnek fotókat, mióta digitális gépünk van, senki sem kap a családban! :D
De azért mesélnék! :wink:
Andris szept. elsején lesz 6 hós, kb. 68 cm, hó elején 7,9 kg volt. Anyatejes, az almával kb. 4 napja próbálkozunk, nem valami nagy sikerrel!
Ügyesen forog, ide-oda gurulva már nagyobb távolságokat is megtesz, gyakran koppan a feje a parkettán! :roll: Ma alig találtam meg, a karosszékemről lelógó takaró alól vakartam ki! A legnagyobb élményt mostanság az jelenti, hogy Ancsi lányom csoda reakciókat vált ki Andrisból! Jókat kacagnak együtt, hosszú ideig figyeli, mit csinál a nővére! Hm, de fog hiányozni hétfőtől a csajszi, most lesz első osztályos. :roll:

Vali!
A korai ébredések miatt már én is nagyon izgulok, főleg, hogy nálunk Apa már fél hétkor elindul dolgozni, így nekem (nekünk) kell vinni Ancsit suliba. Mi lesz hóban, fagyban?! :roll: A háztömbből osztálytársa lesz az egyik kislány, végszükség esetén kérek segítséget, valahogyan biztosan én is tudom majd viszonozni, ha egyszer-egyszer Ancsi elsétálhat velük a suliba.

Scullyx!
Andris sem kedveli igazán a kevesebbet termelő cicit, sztem tudják, hogy melyik oldal az, ahol probléma van, már akkor, amikor helyzetet változtatunk! Én ha tehetem fekve szoptatok, nemrég kitaláltam, hogy mellváltáskor nem fekszem a gyerkőc "másik oldalára", hanem szinte majdnem hasra fordulok (ez azért túlzás, de talán így érthető), és úgy kapja meg a másik mellett is! Ha a csemetéd nem eszik sokáig, ezzel a módszerrel kicsit átverhető! :lol:

Szilvi
keksz

Sziasztok!

Anita, Babcika: alapvetően nekem ismeretlen ez a helyzet, úgyhogy tuti forrásom nincs. Nálunk egyértelműen kérték a cicit akkor ha éhesek voltak, úgyhogy nem hagytak időt azon gondolkozni, milyen gyakran tegyem őket mellre. Liza pl csak éjjel bír ki 1,5-2 óránál többet cici nélkül. Hogy érzékelhetőbb legyen, elmesélem, hogy zajlik a vásárlás nálunk: szopi, elindulunk. 1 buszmegállóra van az Auchan, ezt autóval tesszük meg, szóval nincs várakozási idő stb. Ha csak az Auchanba megyünk be, akkor épp hazaérünk és már éhen akar veszni, ha benézek más boltba is, akkor tuti valahol le kell ülnöm szoptatni.
Ha már többet, többször esznek, várhatóan jobban ráéreznek a szopi ízére, és azt is érezni fogják, hogy már nem stresszeltek rá a dologra. Sokszor megy ezügyben is a versengés, hogy ki meddig szoptatott, pedig én úgy látom, hogy ez egy bizonyos szinten túl a babán múlik. Nem lehet erőszakkal rávenni egy gyereket, hogy egyen, hiába is akarod nagyon.

Tünde: nem semmi a ti pechszériátok sem :( Remélem, már kilábaltatok belőle :)
Telefonnal én úgy vagyok, hogy csak olyat, amit egy pillanatig sem sajnálok, ha el kell hajítanom, mert pl el kell kapnom egy gyereket a mászókáról.

Vali: nem hiszem, hogy ma is ilyen nagy alvást csap. Szerintem tegnap belejátszott, hogy ideért a front, és az egész napos nyűgösködést kipihente.

Liza ma komolyabb távot megtett már kúszással :) Úgy kellett kihorgásznom a lábtartó alól :D Minden érdekli, érezhetően kevesebbet volt ma kézben is, mint máskor. Kíváncsi vaygok, kitart-e ez továbbra is :D

Néhány mai kép:

Kép
Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Akkor most lefoglalok egy oldalt :)

Kép

Pancsi:

Kép

Kép

Kép

Kép

Így táncoltunk a "bíccsen":

Kép

Kép

Kép

Pihizés:

Kép

Kép

Családi hintázás:

Kép

Kiszállás a kocsiból:

Kép

Hajókázunk:

Kép

Kép

Kisvonatozunk, a babakocsikat össze kellett csukni, Bettina álmos volt, amúgy esett az eső:

Kép

Kép

Szopi:

Kép

Kép

Kacsaetetés:

Kép

Gyereksereg:

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

És néhány tájkép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory: szegény férjem álma volt egy olyan telcsi, amivel tud fényképezni (jó minőségben), hát most marad a fényképezőnél
most egy ezeréves nokiával járkál
látom nem csak ice tea hanem cola is fogy Alízka kedvéért :lol:

Holnap akkor igyekszünk a talira.
Ildi: reggel hívlak, ha sikerült elindulnunk!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Angi!
SZerintem,nekem mégsem tejkövem van. Tegnap, utánaolvastam az LLL honlapon, hogy mi is az a tejkő. Nekem nem apró fehér pontom van, hanem egy nagy hólyag. CSak akkor fáj, ha Martin elkezd cicizni. Utána már nem is érzem, csak úgy egy óra múlva, elkezd lüktetni és szúrni. Ha holnap nem tud mit mondani a nőgyógyász, elmegyek bőrgyógyászhoz.

Volt már valakinek hasonló????

Annácska!
Nem semmi az ilyen "okos" orvos. Cipész..., ja persze.
Nem küldted el kicsit melegebb éghajlatra?
55 liter???? Úristen, gratula.

Köszönöm a nagy tali időpontot. Tutira megyek!!!

Cory!
Liza, nagyon helyes kiscsaj és persze nagyon ügyi.
Az otthoni kimozdulással, mi is igy vagyunk.

Pl. ma, képzeljétek, hogy jártam:
A Lehel téri piac parkolójában, az autóban megszoptattam Martint, majd pelust cseréltem, amíg apa vásárolt. Mikor elindultunk, akkor vettük észre, hogy a biztonsági kamera, pont velünk szemben volt. Amit én össze bénáztam..., lehet, hogy benne leszek valamelyik kandi kamera showban. :twisted:

Valami front volt éjszaka? Martin hajnali 2-kor felébredt és vissza se akart aludni. 4-kor sikerült, majd 6-kor megismételte.
Ilyet, meg soha nem csinált. Ráadásul enni sem akart. Csak beszélgetett (sikongatott) magában.

Jó éjt!

Szép napot nektek! a talira meg főként

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok :)
Eszter :)
Elvileg minden sarki cipész rá tud tenni sarkat a cipőre. Persze rendes cipészhez fogom elvinni, nem a Mister Mintit-hez :lol:
Ez a környékünk lévő doki, de most megyek másikhoz, mert ez nem állapot :?

Boscó :)
Nem semmi a mélyhűtőd, mintha csak a sajátomat látnám :lol: :lol: :lol:
Fannika nagyon édes :) Tök jó, hogy ilyen sok haja van :D Nekem egyik gyerkőcömnek sem volt ennyi haja :)

Cory :)
A cipőre van OEP támogatás, csak hogy ez 9 havonta vehető igénybe. Mi februárban csináltattunk egy cipőt, egy másik dokival, ami nem lett jó :? De mivel igénybe vettem, ez van. Saját kontómra csináltathatok most másikat. Amúgy ezen 9 havonta 1 cipőn már évekkel ezelőtt is kiakadta. Te is tudod, hogy egy gyerek nem egy cipőt hord 9 hónapig. Kell egy szandi, egy zárt és télre egy bundás is... Csak felidegelem magam rajta :(
Minden elismerésem, hogy ennyire alkalmazkodsz Lizához :D Nekem sokszor még a két szopcsi közötti 3 óra is kevés :lol: Igaz én nem szoptatok bevásárlóközpontban 8)
Gratula Liza kúszásához, nagyon ügyi :D

Évi :)
A doki csípőkhöz nagyon ért, de a többit azt inkább hanyagoljuk. Most majd megyek egy gerinces dokihoz. Aki remélem másképp áll a dolgokhoz :)
Nem is olyan sok az 55 liter. Sőt utána számoltam a mai fejéssel együtt 58 és fél liternél járok :lol: Kész tejcsárda :lol: :shock: :lol:

Babcika :)
Kis lustika a lányod, épp mint Peti :D Ő is imádja ha ömlik a tej a szájába :lol:
Tüneményes Lili, ahogy teli szájjal rötyög :)
A lányom enyhe fokú mozgássérült.

Csilla :)
Sajnálom a mellgyuszit :( Próbálj meg fejni meleg zuhany alatt.
Jobbulást neked :)

Anita :)
Az első gyerek a prototípus! Tanulságokat levonva lehet indítani a sorozatgyártást :lol: :lol: :lol:

Tünde :)
Nem semmi Peti pech szériája sem :( A végén én már kínomba nevettem volna az egészen :) Ez tényleg pech :(
Nem semmi Patrícia :) Cseréljünk néhány hétre, hátha Annamari is megtanulja nálatok :lol:
Szemét nagyon sajnálom, de majd később biztos megműtteti :D Akkor ti is gyógycipit hordtok?
A képek szenzációsak! Irigy kutya vagyok ám :lol:

Ildi :)
Reggel ott leszünk Bartikával, Pötyivel és Petikével :D

Vali :)
Vince foga nagyon édes :D Annamarinak majd fél év kellett mire kinőtt a vasfoga, addig fogatlan boszi volt :lol:
A doki nem akart rosszat, csak szerintem azt sem tudja milyen érzés, ha az ember gyereke beteg. Tipikus karrierista nő!
Vincét holnap kifaggatom, hogy mennyire várja a sulit :wink:

Szilvi :)
Nem semmi Andriska súlya :) Szép nagy baba ő is :D
Biztos, hogy fog hiányozni a fiadnak Ancsi, nálunk is ez lesz. Annamari már most mondta, hogy délután majd ő játszik Petivel :)
Reggelente én fogom vinni Annamarit a suliba, csak nálunk annyival rosszabb a helyzet, hogy másik kerületbe jár, így esélytelen a szomszéddal való elsétálás :? Bízom benne, hogy menni fog, eddig is ment néhány hetes babával :)
Ancsi várja már a sulit?

Era :)
Majd nézem az összes kandikamerás műsort :wink:
Nem küldtem el sehová a dokit, de azt lesheti mikor viszem hozzá mégegyszer Annamarit. Pontosan az ilyen hozzáállása miatt váltottam le 4 éve és műttetük meg Pécsen Annamarit. De legalább meg van a szeptemberi programom :D
Holnapra drukk a nődokihoz :) Biztos minden rendben lesz és akkor jöhet is a kistesó :D

Na a mai napomat még megfejelte a lakáshitel is :x
Két hete voltam benn törleszteni. A kedves ügyintézőhölgy rosszul adta meg az aktuális törlesztőt és hátralékom lett miatta :x Ma kaptam egy levelet, hogy 8 napon belül rendezzem. El is mentem a bankba és persze ma is ugyan az a kedves hölgy ült a pultnál és felháborodva közölte, hogy hát én fizette be azt az összeget... A végén oda hivattam a fiókvezetőt, aki rájött a turpisságra, hogy a kolleganő nem számolta a kezelési költséget :x
Persze elnézést kért a fiókvezető, de ez akkor is csúnya dolog volt.
Na úgy látom én is beléptem a pechesek táborába :P

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ildi, én 9-kor indulok Bencével Nancsiért, és ha ő fél 10-kor tud csatlakozni (már pedig muszáj lesz neki :)), akkor 10-kor ott vagyunk a Tesconál. :) JUHÉÉÉÉÉ!
Az uram már elment a piacra pogiért nekünk (megtartom :)), isteni burgonyás és sajtos házi pogit lehet kapni! :)

Era, nem semmi ez a Lehel piacos sztori :)

Tünde, nagyon jók a képek, mosolyra fakasztottak. :)

Cory, a csajod hót jól néz ki, tiszta anyja. :)

Elég trágya időt kaptunk ki, remélem azért délelőttig megemberli magát!

Puszi
Vendég

Annácska: ezen a 9 hónapon nem csodálom, hogy kiakadtál. Ez egy baromság. Még felnőttnek is kell 3-4 cipő 1 év alatt. Jó, ő nem növi ki, és lehet, hogy jók ezek évekig, de egyszer meg kell csináltatni mindet. Grrrrrrrrr!
Lakáshitel :(

Tünde: álomtelefon :(

Era: nekem anno Zsoma vízhólyagot rágott a mellbimbómra, és az is tudott szúróan fájni, és nemcsak szopi közben, hanem bármikor belenyillalt. Egy idő után már pólót sem tudtam felvenni, melltartóról nem is álmodtam. Remélem, tud mondani valami okosat a doki.

cory
Budapest

Ildi: Nekem még most sikerült felébresztenem a családot, szóval 11 előtt tutira nem érünk oda :roll: De igyekszünk :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Mi 10 perc múlva indulunk, remélem időben odaérünk.

Köszi a kép dícséreteket!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

én már itt vagyok a két leventével, ildi elment a lányokért,majd még jelentkezünk. edit
vas

TALISOK,
Jó szórakozást! Sok képet csinálni ám!
Tünde.
sajnálom ezt a telcsis ügyet... :( A képek nagyon klasszak. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Cory,
gratula a kúszáshoz! Liza gyönyörű!
Bosco, Babcika,
nagyon helyesek a csajok. :)
Évi,
utólag is boldog féléves szülinapot!
Vok,
nem semmi dolgok történnek Veletek! :(
Annácska,
nagyon szép a tejmennyiség, amit produkálsz!!!! Sajnálom ezt a cipős dolgot. Na és a banki is durva.... :evil:
Era,
akkor lehet, hogy nekem se tejkövem van/volt? Tegnap pl. nem volt ott, de ma megint és nekem is csak akkor fáj, amikor elkezdi szívni. Na kiváncsi vagyok, hogy mit mond Neked a doki!
Faby,
jobbulást!

Férjemnek úgy tűnik megint jön egy veseköve... Lidi 4* ébredt éjjel. Szóval ez az éjszaka nem volt valami hú de jó. Tegnap meg a bunkó eladók napja volt. A játékboltos közölte velem, mikor kerestem egy játékot, amit a kirakatban láttam, hogy "ez a bolt, az a kirakat".

Dobok én is egy mászós képet.
Pussz Mindenkinek.
Kép
angi79

Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugtat, hogy másnál is előfordul ez a cicidolog.

Annácska

A terhesség alatt nagyon zsibbadt a kezem, és ahogy megszültem ez elmúlt, de elkezdett porcosodni az ínhüvelyem és kialakult egy olyan ínhüvelygyulladás, hogy nem is nagyon tudtam már használni a kezem és állandóan kiakadt. Most már nem halaszthattam tovább a műtétet, de hát nagyon nehéz. Egyáltalán nem emelhetek.

Anita

Mi is ott voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, bár nem annyira bababarát, mint az alsópáhoki. De nagyon klassz!

KépKép
KépKép
scullyx

Angi: az ilyenektől felmegy bennem a pumpa, akkor mi a halálnak rakja ki a kirakatba. Simán hívni szoktam a főnökét ilyenkor.

cory
Budapest

Sziasztok!

Talisoknak nagyon jó szórakozást! Sok-sok képet csináljatok ám:)

Annácska!

Tök jó, hogy mindenki ért ahhoz, amivel foglalkozik :evil: A bankos némber sem semmi...

Angi!

Mászós Lidi extra vagány a kapucnis szerkóban :) Ennivaló :)

Nekünk is válogatott sz@r éjszakánk volt... Fél év alatt még egyszer se fordult elő ilyen, hogy felébredt a csaj hajnali 3-kor, és nem akart visszaaludni. Sikongatott az ágyában, meg magyarázott, néha-néha sírt egy sort. Én meg felváltva ciciztettem, simogattam, ringattam, néha mindezt egyszerere, míg végre elaludt. Na, ebben se volt köszönet, mert fél óránként felsírt, csak egy pillanatra, ő fel se ébredt rá, csak mi. Háromnegyed 7-ig sikerült ágyban tartani, addig pihentem én is (aludni nem tudtam) Persze a csajóca most szunyál, én meg nem bírok. Kicsit se vagyok zombi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Tünde: nagyon klassz képek! Szép család vagytok! :D Petitelefon: :(

Annácska: Tegnap kimaradt,hogy én is nagyon sajnálom ezt a helyzetet :(

Angi: Mászó Lidi nagyon édi, és vagesz :D Szemét boltos :twisted:

Cory: Liza gyönyörű!

Scullyx: Most adtak át babaapartmanokat, nagyon hiperszupiknak tűnnek. Szóval lesz minden, ami kell: ágy, pelenkázó, ágynemű, kád, ételmelegítő, szagelzáró pelenkatartó..... minden. Szóval ezért választottuk ezt. Legközelebb majd Alsópáhok :D

Évi: Nekünk is kb. hasonló éjszakánk volt. Szopihegyek, holott mi nem szoktunk éjszaka....stb. Mint aki sosem fog jól lakni, vagy nem is tudom....

Nekem is van egy sztorim... Babakocsink félrehúz, meg az egyik összecsukó gomb bekrepált, nem lehet összehajtani a kocsit (azért megoldottuk), ami miatt meg vagyunk lőve, ha a városba akarunk menni. Felhívtam a debreceni Brendon-t, ahol vettük. Képzeljétek min. 2 hét a szervíz, és az üzletnek csak 1!!! cserekocsija van (ki tudja az befér-e egyáltalán a Yaris-ba...), de az is ki van adva... kérdem én, mi a fenét csináljak 2-3 hétig babakocsi nélkül egy 6 hónapos gyerekkel :?: :?: :?: ... :evil: Ilyenkor jön jól apa,aki ugye érvényesíti a jogunkat :wink:, azt mondja, nem hagyja, kötelesek kicserélni, ha a kijavítás nekünk kellemetlenéséggel, illetve nagy hátránnyal jár (ez pedig az a javából). Félő,hogy nem lesz raktáron, aztán mire beszerzik , addig meg is javítanák... Nem tudom,holnap megyünk mindenesetre...

Jó szórakozást Ildiéknél!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Angi!
Kiakasztó a boltos! :(:( Minek árul az ilyen?????
Lidi viszont extra cukor! :D Nagyon ügyi a csaj!!!!! :D

Anita!
A Brendon tehet egy nagy szívességet. Egyrészt marha drága, másrészt 1 kocsit fentartani cserére???? :evil:

Rossz éjszakások: Masszív hidegfront volt az éjjel. Tuti, hogy ezért volt rossz éjszakájuk a törpéknek. :( Hanna kivételesen jól viselte. :D

Évi!
Holnap délelőtt, ha nem esik az eső, akkor átmennénk Hannával. Kendőznék,szóval kocsit nem is vinném magammal. Túl hideg van hozzá. Viszont délután már jönnek hozzám, szóval délelőtti látogatás lenne, ha neked is jó. :D:D Reggel indulnánk Ádámmal olyan fél 8 körül (Ha Hanna is felébred) és akkor kb 8 fele lennénk nálatok. :D
Boldog fél évet a nagylánynak!!! :D

Faby!
Jobbulást!!!!! :(

Tünde!
Nagyon jól néztek ki a képeken!!!!!! :D
Petinek durvább volt a pechsorozata, mint nekünk!!!! Hihetetlen! :( Szegény! :( Még jó, hogy neki nem lett baja!!!!!
Patríciának a szülés miatt van ennyi baja?
Bettina nagyon ügyi nagylány már!!!! :D
A többiek meg szépek. :D

Babcika!
Lili nagyon ügyi! És szép kiscsaj! :D Tuti csini nagylány lesz belőle! Majd vigyázhatsz rá. :D:D

Vali!
Édes Vince fog nélkül!!! Gondolom büszke rá ezerrel! :D:D

Cory!
Imádom a lányod, amikor csúnyán néz. :D:D:D

Anna!
Jó fejek a bankosok... :( Mikor mentek Annamarival máshova? Van egy állandó dokitok? A 9 havonta cipő tényleg durva! :( Ez máshol is így van, vagy csak itthon???

Rólunk: Ma megyek székletminta tartóért, azt veszek mintát, csütörtökön súlyt mérünk. Szóval lesz mit csinálni... Még mindig nem tisztult a csaj kakija. :( Tudtam én, hogy aggódós leszek, de azt hittem,h ogy ennél sokkal jobban. Egész higgadtan tudok gondolkodni. :D MÉg nem rohantam vele ügyeletre, meg hasonlók. :D Bár, Coryt már nyaggattam, hogy mi lehet ez, vagy az. Remélem még bírod idegekkel... :D:D:D

pusza mindenkinek!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Vok: köszi szépen és tökéletesen jól vagyok. Hogy van Hanna széklete? Mennek a drukkok.

Barti, Scullx, Boscó, Babcika és még akit kihagytam: nagyon szépek a babaképek. :lol:

Évi: a gyerekorvos engem is próbál nyugtatni, de nem bírok magammal. Úgy döntöttem, hogy megmutatom gyógytornásznak. Legfeljebb ő is megnyugtat. :lol:

Annácska: magyar egészségügy. :( Ez olyan felháborító, az ilyen orvos jól seggbe kellene rúgni. :evil: Vagy egyszerűen elkapni az utcán. 55 liter tej? Gratulálok. :lol:

Boscó: nem semmi ez a hűtő.

Faby: hogy vagy?

Tünde: hatalmasat nőtt Bettina. A tájképek olyan szépek lettek, hogy háttérnek tökéletesek lennének. A ti pechszériátok sem semmi.

Angi: nagyon jó a mászós kép. :lol: Férjednek meg kitartás.

Rólunk: úgy tűnik, hogy összesen 4-5 fog jött ki, de egyik sem metsző fog. Van közte szemfog és rágó is. A gyerekorvos az egész fogkérdést komolytalanul kezeli, ezért szerintem el fogom vinni egy magánrendelőbe. Péntekre bejelentkeztem gyógytornászhoz. Ha szerinte is rendben van a mozgás, akkor megnyugszom, ha nincs, akkor meg elkezdjük kezelni.

Annyit gondolok rátok, érezzétek jól magatokat a talin. Mi is ott lennénk, de ilyen nyűgin inkább nem.

Szép napot, tessék jó sok képet feltenni,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann!!
De durva!!!!! Akkor ezért szenvedett szegénykém! A rágók nagyon fájank! :( Midneképp vidd dokihoz!
Mesélj majd, hogy mit mondtak!

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter!

Holnap reggel tökéletes, várunk titeket!!! Dejódejódejóóóóóóóóóó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kedves talisok!
Remélem minden jól sikerült.Itt felénk szakadt az eső reggel.remélem arra nem!Várjuk a képeket!
Fannika köszöni a dícséreteket!
Lányok segítsetek!Nem találtam olyan topikot ahol esetleg valakit érdekelne az anyatejem!Vagy csak nem néztem át mindet,de hát jelenleg örülök ha van egy szabad órám,mert tanulni kell!

Faby:mi újság?Jobban vagy már?
Vendég

Vali:nem álmodtam ám rosszat!Sőt nagyon cuki Vince!

Tünde:Nagyon jók a képek!A páromnak kifejezetten tetszettaz,amelyiken az egyik kislányod néz ki a kocsiból!

Angi:az a fránya kő!Borzasztó!Jobbulást!Cuki a bébid! :lol:

Vok:hát nem fogsz unatkozni az biztos!Örülök hogy higgadt tudsz maradni!Sokszor az nagyon fontos!
Vendég

Sziasztok,

nahhh, a tali naggggyyyon jó volt. :)
Ildi, remélem nem hagytunk nagy dzsuvát. Istenien főzöl, és hogy három gyerek mellett ilyen vendéglátást csináltál....le a kalappal. (csak hogy értsétek, két féle süti, és pizza - nem ám dobozos, hanem gyúrt)

Csajok, jó volt veletek, szuper jó kis társaság gyűlt össze, a gyerkők pedig nagyon klasszak.

Levibébi, szóval ő tényleg óriási. Hát nagyjából a paraméterek: ami Benyón a combi, hát Levin az a csukló (már méretileg) :wink: Nagyon durva. :) De édesbogárka.

És mind az összes, aki ott volt, Petike, ahogy hintáztatja magát az ülésben (frankón hintázik egyedül), Alexbaba, kis cuppogós, Bettina a nagy lobonccal, Alíz a kis pofikájával, és hát Natasa, aki kicsit taknyos volt, de mégis tündérbabóca volt.

Szóval nagyon jól éreztem magam, persze hazafelé a két fiú azonnal beszunyált. :lol:

Én speckó nem csináltam képeket, de várom, hogy a többiek tegyenek! :)

Pussz
Vendég

Sziasztok,

A tali tényleg szuperül sikerült, jó volt IRL is megimerni a csajokat, mert ugyi én most voltam először :roll: De mégis úgy éreztem, mintha ezer éve ismernék mindenkit :)
Sajnálhatja aki nem jött, Ildi isteni pizzát sütött (többek között), nem is értem, hogy van erre ideje és energiája 3 gyerek mellett :shock:

Képet nem fogok feltenni, mert sikerült Ildiéknél hagynunk a gépet :evil: Dehát kb ezt vártam magunktól, még jó, hogy nem valamelyik gyereket hagytuk ott :lol:
De úgy gondoltam, hogy ma a többiek úgyis tesznek fel egy csomót, én meg majd holnap vagy holnapután boldogítalak vele benneteket :lol:

Angi: Lidi nagyon édeske a kapucnijában :lol:
Apát és az éjszakát sajnálom :( A boltos viselkedése meg felháborító, még jó, hogy ők vannak a vevőért, és nem pedig fordítva :evil:

Évi: Mára jobb éjszakát kívánok nektek. Lehet, hogy tényleg a front zavart be Dórinál :(

Anita: Remélem apának sikerül kicsikarnia belőlük a cserebabakocsit. Vagy ha nem tudnak biztosítani, akkor az áráért nem lehet mást választani??

Eszter: Kitartást a hétre! Nem fogsz unatkozni :roll: Pont ezért jó az ilyen fórum, mert az ember tanácsot tud kérni a tapasztaltabbbaktól, és nem rohan egyből dokihoz, hogy hülyének nézzék :roll:

Mariannka: Úristen, nem semmi ennyi fog egyszerre, ráadásul a nehezével kezdtétek. Nem csoda, hogy extra nyűgös volt a fiad :(

Boscó: Én sem néztem végig teljesen, elsőre ezt találtam:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 5&start=50
Majd még nézelődöm másfelé is.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Tali nagyon jó volt!!!!!!! :lol:

Ildi még egyszer köszi mindent. :lol:
Egy pár képet rakok ,nekem csak ennyi van ,
Készült vagy 100 kép, de azt a többiek rakják majd fel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hát ennyi van

Angi
Nagyon ügyi Lídi, olyan jó lett volna ,ha eljöttök. :lol: Párod meg nagyon sajnálom. :cry:

Anita
Kocsi nélkül el ne gyertek. Tessék kiverni a balhét. :evil:

Vali
Várjuk majd a képeket. :lol:

Mariann
Nem semmi mennyi foga jön. :shock: Csoda ha nyűgi szegény :?

Évi,Eszter
Holnapra jó talit nektek. :lol:

Faby
Cicid, hogy van? :cry:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Halihowww!!!!!!

Örülök, hogy ti is örültök :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval, jól esik a májamnak, hogy jól éreztétek magatokat, meg még a kajáimat is ízlettek :lol: :lol:

Megpróbálok én is képeket felrakni, most nyugi van, Olivér kidőlt(ugye nem aludt délután), Natasát Levente szórakoztatja, én meg itt vagyok :D

Akkor tessék:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
vas

Mariann: :shock: :shock: Nem semmi, és nem csoda,hogy ennyit szenvedett Istvánka. Én is oldalsó fogakat érzem most jönni... Gratula a hős nagyfiúnak!

Talira nagyon irigy-irigy... :roll: Nagyon szépek a babák, mamák, tesók (és egy apuka :wink:) :D

Bocsi,hogy a talis képek sorába vágok... :oops: Februáriak külön bocsesz :lol:

Boti képek:

Anya, jól csinálom?
Kép

Vajon, így kell ezt a lasztit megfogni?

Kép

Nézd, Anya, sikerült!!!
Kép

Innen indítom a felülést! :D
Kép

Egyik oldalra felülés...
Kép

...másik oldalra...
Kép

Boti úton
Kép

Egy ráadás...
Mondd Anya, nem értem!!! :D
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
vas

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
vas

Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép [/b]
vas

Sziasztok!

Szuperjók a tali képek, babák aranyosak :)

Én még mindig vacakul vagyok, voltam dokinál, kaptam antibiotikumot, holnap reggel kell visszamennem. Megnyomkodta úgy a cickóm, hogy azt hittem összepisilem magam, inkább szültem volna ott helyben 2 gyerkőt.. huderossz volt. :( Azt mondta hogy úgy nyomkodjam holnapig, mert a kis gyenge masszírkától nem fognak kijönni a csomók..hát köszi. Én magamnak nem tudok ekkora fájdalmat okozni. Apát kértem de ő sem tud.

Mariannka, durva hogy mennyi foga jött egyszerre, tényleg nem csoda ha ennyire kivolt. :(

Jóéjszakát, megpróbálok megint megbírkózni a sztrájkoló tejcsapattal. :twisted:

faby

Sziasztok :)
A tali szuuuper volt :lol:
Nagyon jól éreztük magunkat :)
A gyerkőcök nagyon édesek egytől egyig :)
Bencus viszi a pálmát a mászással és üléssel :) Ahogy meg az almát eszi :D
Alexka annyira édesen cuppog, meg kell zabálni :)
Levente haláli ahogy rötyög na és persze a súlya nem kispályás :) Editet jó edzésben tartja :lol:
Alízka aranypofa, kis mosolytündér :)
Bettus sérója szenzációs :)
Natasa tiszta apja :)
A nagyok: Vince és Levi tök jól eljátszottak együtt Annamarival :)
Olivér nagyon sokat változott az év eleje óta. Most már igazi kis pasi :)

Vali, Tündi :)
Tök jó, hogy az apucik ott voltak :)

Ildi :)
Köszi mindent, nagyon ügyi anyuci vagy :D Csúcs volt a pizzád, kérem ám a receptet :wink:

Vannak még képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Én is csatlakozom az előttem szólokhoz, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.
Minden baba és nagyobb gyerek olyan rendesen viselkedett! :P

Ildi: köszönjük még egyszer a vendéglátást!!!

Ilyen sem volt még, amint hazajöttünk Peti egyből felcsatlakozott a babanetre megnézni mi újság :lol:

Képeket később teszek fel én is.

Anita: nagyon ügyes nagy fiad van már!!!! :)
Apuci akkor már jobban van, igaz?? Brendonban csak határozottan!!!

Angi: Nagyon édes Lidike!!! és persze nagyon ügyi :D

Vok: fogalmam sincs mitől ilyen Patrícia, de remélem nagykorára kinövi ezeket.

Mariannka: szegény kis Istvánka! Nem lehetett neki egyszerű ennyi fogat egyszerre kinöveszteni.

Faby: meleg zuhany? (mondjuk biztos próbáltad már)
Szerintem nem szabad azért nagyon erőteljesen masszírozni de aki jobban ért hozzá, majd megmondja.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Én is csak írigykedem :( a találka miatt, tényleg szuper lehetett!!!!
A babák nagyon édesek igy együtt is.

Ildi!
Tök jó nektek, hogy ilyan hatalmas nappalitok van!!!

Cory, Angi!
A doki azt mondta, hogy felázott a mellbimbóm és ezért sikerült Martinnak hólyagosra szívni. Azt mondta kenegesem Bepanthennel vagy fújjak rá FIRST-öt. Én most Aventtel próbálkozom, ez úgy néz ki, hogy egész jó.

Anita!
Boti nagyon ügyes.
Jó, hogy írtad a babakocsis sztorit, ugyanis mi holnap visszük vissza, mert valami kattog a kerekénél. Szintén Brendon. Kíváncsi leszek, de Én sem hagyom magam!!!

A nőgyógyászom elvégzett mindenféle vizsgálatot, 2 hét múlva eredmény.
Ő még nagyon korainak tartja a kistesó projectet. Szerinte, 2 év kell a regenálódáshoz.
Mégis vannak, akik közt még egy év sincs. Ha minden leletem tuti és én is erősnek érzem magam, akkor miért ne???
Nem is biztos, hogy olyan könnyen össze fog jönni, mint Martin.
Ha meg igen, akkor meg bekerülök a 2007 nyári topicba is. :D

Jó éjt!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Szóval extra hosszú leszek, mert egy hétre való olvasnivalóm és írnivalóm volt.

Babcika!
Nagyon édes a kajcsizós kép! Gratula a fogacskához!

Nancsika!
Tényleg sokat nőtt Alex. Majd ha az iskolás képeket mutogatjuk!

Vanillka!
Nagyon jó képek!

Vok!
Örülök, hogy jó volt a koncert! A dokis dolgoknak nem örülök! Tessék helyrejönni! A telcsit és az autót is sajnálom!

Mariannka!
Örülök az átaludt éjszakáért, és egyben irigy vagyok, mint a fene! Az üldögélős Istvánkát én is megnézném! A betegséget sajnálom.

Évi!
Sajnálom az ágyról legurulást!

Anita!
Pikk-pakk helyrejön a párod, meglátod! JÓ a nestea-s kép!

Faby!
Te már a következő babán gondolkodsz?

Meli!
Elolvastam, amit az "anyukáról" írtál. Hát fejbe kéne kólintani, hátha megjön az esze. Én sokáig fiúnak hittem a Tündit, aztán kiderült, hogy kislány. Csak az bántott, hogy én, az anyja nem tudom, hogy milyen nemű? Egyébként mindegy volt, csak jöjjön már. Viszont a nyelvkidugós kép az gyönyörű! És most látom a főzőcskézs Boglárkát. Csak nem befogtad vacsit készíteni?
Ja és az tranvesztita, nem transzfesztita. Te is már a következő babán gondolkodsz?

Babetta!
Elvileg autóm is lenne jövő héttől, csak sajnos ezer éve nem vezettem, akkor se valami jól. Pesten meg egyáltalán nem. Persze közben rájöttem, hogy ez a tali ma lett volna, szóval már lemaradtam. De azért örülök, hogy hívtatok és legközelebb megyek is. Addigra vezetni is megtanulok :D . Kavicsot veszek neked, ha még aktuális. Jó az új hajad!

Lingelera!
Gyönyörűek vagytok az Adriás képeken! 10 kilós gyerek? Nem fáj a kezed? Babakocsit ne hagyjátok, tessék leordítani a hajat az eladó fejéről! :D

Petra!
Szerintem a 4350-et elég nehéz duplázni. Mi a kis 2880 grammunkat játszva megdupláztuk. Szóval nem betojni, fel a fejjel!

Csema!
Jó újra hallani rólatok is! Jók a gyerekek!

Becsi!
Jó volt olvasni rólatok! Gyere gyakrabban, ha időd engedi! Szépek a gyerkőcök!

Nicika!
Nagyon szép baba Szintike!

Petri!
Gyere hamar vissza!

Nancsika!
Sajnálom, hogy nektek is tornára kell járnotok. De a Dévényes torna nagyon jó. Tündi is sokat fejlődött tőle. Ha pedig előre meg tudja mondani, hogy 4-5 kezelés elég, akkor olyan nagyon komoly baja nincs is, hidd el. Nekünk egyelőre határozatlan idejű "szerződésünk" van a gyógytornásszal. Én is elvittem egyszer a férjemet, de azt mondta, hogy ő soha többet nem jön.

Cory!
Te hány éves vagy egyébként, ha nem titok? Egyébként meg a késői munkavállalók azzal tudnak jó pontot szerezni, hogy nagy az élettapasztalatuk, ezer meg egy tanfolyamot, iskolát csináltak a gyes alatt, stb.

Scullyx!
Sajnálom a csuklóműtétet. Nekem is van ínhüvelygyulladásom, de nekem "csak" fáj. Műtétről mág szó se volt, csak gipszről, meg csuklórögzítőről. Cicielutasításra nem tudok jó ötletet.

Annácska!
Örülök, hogy Petike csípője rendben van. Én a ciciharapáskor hangosan rászólok Tündire, hogy "nem szabad", ő meg hangosan kiröhög. Ezt a kisujjas technikát kipróbálom holnap. Egyéni fejlesztést csak intézményben tudnak csinálni? Vagy ehhez nem elég a szimpla gyógytornász? Persze az elég drága. Szerintem keress másik ortopéd orvost, mert szerintem is a gyógycipőt fel kell írni, mert anélkül drága. Nekem a csuklórögzítő tizedannyiba kerülne, ha felíratnám.

Boscó!
Rengeteg tejcsid van! Én a tíz darab aventes poharat se raktam még tele. Fannika tünemény!

Faby!
Mellgyuszit sajnálom. Remélem hamar rendbejössz.

Tünde!
Jó hogy újra itt vagy. Tudod a betöréseknél sokszor direkt nem látnak semmit a szomszédok. Nagyon csinik vagytok a nyaralós képeken! És micsoda festői tájképek!

Lingelera!
Én múlt csütörtökön az egyetem aulájában szopiztattam egész nap. Csak délután vettem észre, hogy a kamera minket néz. Viszont, ha benne leszel a tévében, akkor lehet pert indítani és nagy pénzeket kaszálni kártérítésként. Ugyanis ez a személyiségi jogok megsértése.

Anita!
A Brendonhoz sok sikert. Nekünk rögtön cseréltek kereket. Kiabálni kell rendesen, és megoldódik!

A talis képek nagyon jók lettek! Sajnálom, hogy nem voltunk, de nekünk ma kilenctől egyékbként torna volt.

Rólunk:
Iskolában összesen két napot voltunk. Sehol egy rámpa, mindenhol lépcsőzni kellett a babakocsival. Anyukámmal továbbra se jövök ki jól, ha együtt lakunk, úgyhogy megegyeztünk, hogy nekünk jót tesz a 180 km távolság és a havi egyszeri látogatás bőven elég.
Ma jött meg az új számítógépünk. Szép nagy memóriája van, meg gyors is mint a fene, szóval csak úgy pikk-pakk fellép a netre és fél másodperc alatt ezen az oldalon vagyok.
Ja és a Tündi, (majdnem elfelejtettem róla írni :D ) Ma megfordult a hasáról a hátára, az ágyról majdnem (Annácska ez miattad van, mert mondtad, hogy majd úgyis írom) -szóval majdnem legurult. És ma este kibukta az összes kaját, amit fürcsi után bevágott, azóta óránként eszik. Egyébként egész nap köhécsel szombat óta, a védőnő szerint csak a nyálát nyeli vissza rosszul. Szerintem a torkával van valami, mert ha alszik, akkor horkol is, és eddig sose csinált ilyet. Viszont se hőemelkedés, se rendellenes kaki.

Ja és egy pár kép:

Apa nyakán:

Kép

Imádkozom nagypapival:

Kép

Lábujjszopis:

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Nagyon klassz lehetett a tali :) Szuperjók a képek :)

Szelivi: 28 éves vagyok, és én spec úgy gondolom, hogy a gyes arra való, hogy a ygerekemmel legyek, nem arra, hogy eljárjak tanfolyamra, úgyhogy ezzel nem leszek előrébb.

cory
Budapest

Faby: én is úgy tudom, hogy nem szabad nagyon durván masszírozni, mert nem tesz jót a tejcsatornáknak.

cory
Budapest

Jó reggelt!!!!

Sikerült kipihennem a tegnapi nap "fáradalmait" :lol: :lol: , na nem ám, csak viccelek :lol:

Kösz mindnekinek mégegyszer, hogy eljöttetek, jöhettek bátran máskor is :D .
Az uram mondta is este, (mert volt egy Miskolctapolcás hétvégi ötletem, persze leszavazta, aztán hoztam az érveimet, hogy emberek közt akarok lenni, befásulok itthon...stb.....)
SZóval akkor mondta, hogy inkább tartsak minden héten egy ilyen bulit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KÖVETKEZŐ DÁTUM????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vali, az uram bevitte a gépeteket ma magával, már csak a tiédnek kell érte bemenni.
Eszti, ti meg itthagytataok egy Canpol izét.
Valami akasztószerű sárga cucc :D
Anna, napszemcsit sehol se láttam.De rajtad volt egyáltalán mikor jöttetek, nem is sütött a nap :wink:

Pizza:
25 dkg liszt
2 dkg élesztő
1 dl víz
1 ek. olaj

késhegynyi cukor

Élszetőt megfuttatni cukros langyos vízben, aztán összegyúrni, megkeleszteni, és ennyi a tésztája.
Paradicsomszószt tettem rá, egy kis bazsalikommal, aztán rá a feltéteket.
Ebből a tésztából 2 pizza lesz, én a dupláját csináltam

Anita, nagyon cukorfalat Boti, ahogy ő is felül, mostmár te is figyelhetszrá minden pillanatban :D
babakocsi, Brendon :evil:
Nekünk egyszer a pergo hordozó huzata jött szét, mire megküldték a cserehuzatot Olaszo.-ból, biztos volt egy hónap :(

Angi, Lidike is istenien mászik :D
Boltosok meg tehetenek egy szívességet
Én ilyenkor olyan balhét csinálnék, aztán látványos kivonulás, aztán sohanme látnak viszont.
Tudom ez őket nem érdekli, de nekem jól esik :lol: :wink:

Cory, én is ugyanígy gondolom a tanfolyamos, sulis gyeses kérdést.
Még Leventével jártam egyre, de most már tök nem izgat az iylen.Bár nekem sincs f*gom se, mihez kezdek 3 év múlva, de majd valami csak lesz :D

Lívi, akkor majd legközelebb várunk téged is :D
Tündike nagyon ari az imádkozós képen, meg a lábujjszopis is jó :D

Era, hú, de nagyon bébit akartok :D
Nagyon belejöttél a babázásba, úgy látom.Nekem pont 2 év van a két kicsi között, ez szerintem tök jó korkülönbség, bár majd később derül ki igazán.
A nappali 30m2-es :lol:

Tünde, na és Peti mit talált a babneten???? :lol: :lol:

Csilla, szegény, nagyon szenvedsz ezzel a mellgyuszival :?

Istvánka 4-5 fogához gratula! :D
Szegényke, nem csoda, hogy ennyit szenvedett vele.

Évi, Eszter, jó talizást nektek is mára :D :D

na, most megyek, Natika letornázta a zokniját :lol:

puszkó
vas

Jó reggelt!

Vanillka:

[img]Sok%20boldog%20szülinapot![/img]http://images.bigoo.ws/content/image/kao_anis/kao_anis_9.gif[img]

Talisokra nagyon irigy vagyok. Jó tikteket egy kupacban látni. :)

Anita:
ma mennek nyuszikák. A tegnap akasztani való idő volt, de ma küldöm apát a postára.Botika nagyon ügyes.
Holnap már jár :) és szaladgálnak Bencével. :lol:

Szelvi:
Elütöttem. :oops: Most helyben meg is birságolsz vagy megúszom egy sima figyelmeztetéssel :wink: :lol:
Tünde baba nagyon édi. :)

Angi:
Lidi baba is nagyon ügyi. :)

Mariannka:
Szegény Istvánka :( Nem semmi fogmennyiség :shock:

Cory:
"Liza csak egy van" Nagyon ügyike :)

Annácska:
Szegény Annácska :( Hát nálatok is lehetne reformálni az egészségügyön.
Nem csodálom, h délig alukáztok, hamarosan suli.

Era:
én a multkor a Praktikerben a laminált padlók között szoptattam. De fel lettem világositva, h a biztonsági kamerák képe nem közeliti meg a dolgokat nagyon, így nem igazán kivehető a kép.
Hajrá kistesó. :)

Tünde:
szépek a nyaralós képek. Apa jól birja a tűrődést :) ennyi csajjal.[/img]
Vendég

Vanillka:
szülinapodon csak nem hagyhatlak üres betük között. Vigasztalóul:

Kép
Vendég

Meli!!!!

Odaért már a pelus?????????
:D :D :D :D :D :D :D :D
vas

Ildi!

Neked direkte nem akartam írni az előbb, mert apa azért ment a postára, h kivegye.
Csak azután akartam írni, h apa hazajött.

Majd akkor még írok. Ok. :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek!!!! Úgy sajnálom, hogy nem lehettem ott.... De hát itt volt öcsém. Bartika nem volt?
Lányok,
mindenki annyira csinos. És látom nagy barátságok és szerelmek szövődtek tegnap Ildiéknál. :D

Babetta,
nagyon jó lett a séród!!! :)
Anita,
tündéri Boti! A mezitlábas ülős nagyon tetszik+ az utolsó kép is. :)
Mikor jöttök Pestre? Mert arra gondoltam, hogy nálunk tarthatnánk akkor egy minitalit, ha jó a dátum nekünk. Na?
Livi,
aranyos Tündike!
Era,
szerintem ha minden rendben van, akkor miért kellene olyan sokat várni? Nekem a császár miatt minimum 1 évet mondott a doki a 2 terhesség között. De mi többet szeretnénk várni. Akkor most már javul a cicid?
Mariann,
sajnálom Istvánkát, hogy egyszerre jönnek a fogak. Milyen dokihoz viszed el? Már én is gondolkodtam egy magánban.
Vas,
pedig Miskolctapolca is jól hangzik ám. :) A boltot egyébként szeretem és váltásban a másik 2 eladó tündéri. Ha megint ez a csávó lesz be se megyek.

Én megint hulla vagyok. Lidi ismét műsorozott éjjel. :(
Pussz.
angi79

Jó reggelt mindenkinek!

Cory!
Nem muszáj járni tanfolyamra, elég, ha azt mondod, hogy tudsz olyat, ami a tanfolyamon van. Pl számítógépezés. Arra ma már nem a tanfolyamot kérik, hanem a gyakorlatot. :D

Ildi!
Köszi, majd a következőre megyek!

Meli!
Ezt csak úgy írtam. :D Anyukám egyébként azt szokta mondani, hogy tranveszcica. :D

Tündibündim óránként kelt az éjjel, de hajnal háromtól hatig aludt, utána meg kilencig. Szóval azért aludtam én is egy hangyányit.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?