Új privát üzeneted érkezett!

Angie!

Puszit átadom az illetékesnek! És küldök neked megelőlegezett rókacsaládot :-)))

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Köszönöm, és mindjárt be is kapom őket, hogy jó mélyen legyenek a lyukban.
Tényleg! Nem akarsz még két hétre elutazni? Ez most nekem nagyon jól jönne :D 8)
Vendég

Angie!

Elutazás most nem lesz, de megpróbálhatok nem benézni ide, hátha így is működik a dolog!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Isten őrizz! Aztán a végén még megköveznek a lányok, hogy elűztelek innen. Egyébként is ez csak elutazással működik :D :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Kicsit zűrös volt a hétvége :wink:
Átrendeztük az egész lakást, mindent kitakarítottunk. Vettünk szőnyeget, de sajna ágytakarót nem találok, ami illene a csodaszép szőnyegünkhöz. :)

Pupy!
Sokat gondoltam rád :lol:
remélem fényképekkel nem váratsz sokáig.
GRATULÁLOK!!!!
Kép

Zsúka?????
Mi újság?

Anikó???
Zygóták???
Kép

Kacsa!
Ugye, hogy szuper a 12. hetes UH? Nekem az volt a legtutibb. És ahogy a pasik tudnak ennek örülni?

Mátra!
Mesélj azért légyszi, nagyon kíváncsi vagyok :)

Jucmuc!
Sajnálom, hogy megjött neked. :cry:
Olyan ismerőa az arcod, de a férjemnek is. Nem ismerlek valahonnan téged? Már úgy gondoltam, hogy nem a babanetről.
A fák tényleg akkor lesznek jók, ha mejd megnőnek :)

Sziszka!
Kép
Sok puszi :)

Évi79!
Milyen kis tündéri manócskád van. :)
Azért majd gyere gyakrabban, és mesélj, hogy mi hogy volt :)

Évi77!
Gratula kis Dórinak is. Fél év az már nagy idő :)
Főleg, ha mindezt várni kell :)

Kép
narco

Sziasztok!

Aniko!
Továbbra is Kép
Jobban van a szurihelyed??? Bízom benne! Bírnod kell még min a 10-12.hétig... :wink:

Jucmuc, Sosi!
Sajnálom... :cry: :cry:

Jucmuc!
Szép a vonalzód, remélem hamarosan lecserélheted... :wink:

Zsúka!
???

Juca!
Örülök, hogy jól telt a tábor! :)
Kinga nagyon szép továbbra is :D (sajna, nem tudok most képeket nézegetni, mert Apáé a gép..., ezért külön köszi, hogy felraktál ide is egy párat :) Pótolni fogom a nézegetést! :) )

Kacsa!
Szépen növöget PöttömBabalak! :)
És a szívdobihoz sem gratuláltam még... :oops: Gratula!!! :D

Angie!
Akkor ugye nem voltatok tétlenek!? Az esélyt meg kell adni! :wink:
Azt elfelejtettem írni a múltkor (így jár az, aki nem jegyzetel Kép ), hogy ha 15 mg cink( :lol: ) van benne, akkor az tuti jó... :)

Norwell!
Kendebaba szurihoz nyugalmat Neked. :D

Csibe!
Biztos voltam benne, hogy ezt írod majd!!! :lol:

Mátra!
Továbbra is ügyesen! :D

Dináról tudunk valamit???

Mindenkinek szép napot!
Puszó
Brill Kép
brill

Szia Narco!

Ez még csak 7+5 volt! A 12. hetes még fényévekre van! Most a szívdobi volt a cél!!!

Csodaszép szőnyegről kaphatunk fotót???

Mi bő 1 évig vadásztunk szőnyegre, míg végül a nászúton találltunk egy egész aranyos, kéziszőttes szőnyeget. Már csak dohányzóasztal kell hozzá, de ez sem egyszerű feladat.

Moszatkák hogy vannak?

kacsa14

Brill!
Közben vettünk Bio-Cinket, amin írta, hogy a napi 15 mg-nál nem szabad többet szedni. De mivel a multivitaminban benne van a 15 mg (napi bevitel 100%-a), ezért most én szedem a cinket. Hátha megörül neki a szervezetem.
Brillapu ügyeskedik a szuriknál?
Vendég

Kacsa!
Ne haragudj :oops:
Én is így gondoltamn, csak hülye vagyok :oops:
Szőnyeget még nem raktuk le, mert cica itt van, de vasárnap érzékeny búcsút veszünk egymástól. :cry:
Hát a lakberendezés nem egy egyszeű feladat, főleg hogy úgy érzem magamat, hogy különleges kéréseim vanank. Na mindegy.

Moszatkák nagyon jól vannak, köszönöm, hogy kérdezted. 2 napja az a legnagyobb szórakozásuk, hogy kidugják a feneküket. Ez két nagy puklit jelent, de mivel jing-jang pózban fekszenek, így eltorzulok egy kicsit. A férjem vette észre, hogy valami nincs rendben a köldökömmel, mert ilyen alakot még nem vett fel soha. Mondjuk nem volt valami kényelmes, így elkezdtük visszamasszírozni őket rendes pozicióba. :) Szóval erre neked is érdemes felkészülni, főleg, hogy vékonyabb vagy, mint én :twisted:
A másik, hogy mostanában hajnalban egymással vannak elfoglalva, és simogatják egymást. Ne kérdezd, hogy honnan tudom, csak a köldököm vonalában jár a lábuk, és érzem, hogy nem az a fontos most, hogy kirúgják az oldalamat, vagy valami.

Szóval ilyenek történnek mostanában.

Kép
narco

Narco!

Nagyon jól hangzik ez a mozgolódás!!!

Már nagyon várom én is, hgoy Pöttöm megmoccanjon, akkor talán én is megnyugszom egy picit. Addig meg megy a folyton para, hogy biztos, minden OK-e odabent! Mindig megígérem Pöttömnek, hogy nem leszek hülye parás anyja, aztán mindig visszakerülök a parához.

Este már mesét olvastam lefekvés előtt. A Vidám meséket!!! Emlékeztek rá? Megvan Apa régi könyve, azt kaptuk el.

kacsa14

Zsúka!
Mi újság? Ennyi a munka, hogy be sem tudtál ma kukkantani? Mi meg itt izgulunk érted. Gyere és mond, hogy mi van.

Lányok!
Ma nagyon lassú a topik. Már megint csak én f...om a szót.
Vendég

Sziasztok lányok!

Évi!
Nagyon boldog feledik szülinapot kivánok a kis pipinek! Kép

Narco!
Köszönöm remélem azt csinálják ami a képen láthato amit küldtél! Kép

Éva! :D
Virág kis tünemény!

Juca! :D
Én most megnézem a képeket!
De amiket felraktál ide nagyon édesek!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!!!

Gyorsan egy bekukk!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntőket! :)
Nagyon aranyosak vagytok!
Mi nem ünnepeltük túl a dolgot, még barátkozom a ténnyel, hogy 23 lettem :oops: :lol:

Pupy
Gratula az esküvőtökhöz!

Kacsa
Szép a pocid :)

Anikó
Drukk drukk!
Javitanál a táblicskuban 4 cn-re?
Köszönöm :)

Szisz
szisszka

Jucmuc!
Még azt akartam írni, hogy aztán rajtad egyáltalán nem látszik, hogy 34 éves vagy. Simán letagadhatnál 7-8 évet.
Vendég

Sziasztok!

Kacsa!
Látom neked is növöget a "házikó" :D Melóhelyen szóltál már?Mit mondtak?

Pupy!
Sok boldogságot Újasszony!Várjuk a beszámolót képekkel!

Nárcisz!
Mi megyünk a 12 hetesre pénteken :D De lehet, hogy szerdán meglesz, ha sikerül bepofátlankodnom a volt melóhelyre az uh-ba. :oops: :lol:

Szisz!
Én is sok boldog szülinapot kívánok!

Évi!
Dórinak is sok cuppanós! :D Hiába, a fél év nagy idő! :lol:

Anikó!
Hogy vagy?Ilyenkor kell terhességi tesztet csinálni?Vagy butát kérdezek?Vagy csak a jövő7i uh mutat majd vmit?Drukkolok nagyon!
Nagyon aranyos a kisfiad, de ez régebbi kép nem?

Mátra!
Mi újság veletek? :wink:

Engem gyötör az allergia, a tavaly jól bevált homeós bogyók most alig hatnak, gondolom a megváltozott immunrendszer miatt.De ma kaptam egy másik szert, talán az majd hat.Megkérdeztem a pulmonológust, azt mondta, hogy antiallerdikumot nem szedhetek, így marad ez.Csak használna, mert se éjszakám, se nappalom.Nemrég keltem fel a du. szunyából, mert éjszaka óránként keltem orrotfújni, tüsszögni, pisilni, megint tüszzögni, és orrot fújni. :(
És olyan hideg is van, meg esik is :(
Na, befogtam a nyafogót!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!
Én visszaadtam a tesztet amit adtak mert 7-én vérvételre megyek!
Nem tul régi a kép csak hanyatt fekszik rajta és felülről van fényképezve! :D

KépKépKépKép
aniko24

Ezt a képet kicsinyitettem le! Kép Leggyönyörűbb pasi az életembe!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Jöttem volna már délután is, mikor Kende babócám NÉGY ÉS NEGYED ÓRÁT!!! szunnyantott egy huzamban, de nem működött a babanet… :evil: Pechvogel vagyok… :D

Anikó!
Igen, tényleg én jobban féltem, mint ő, pedig nem vagyok az a nagyon félős típus, de azért nyeltem egy nagyot, mikor beleszúrták… :wink: De ő nagyon ügyes volt! Nagyon jóképű srácod van!!! :D

Kacsa!
A lényeg, hogy mindannyian tudjuk, ki is nyomogatja felfelé a szerveidet… :D

Pupy!
Szívből gratulálok az esküvőtökhöz, remélem, jövőre már keresztelőre mentek! :)

Bogi!
Akkor Neked is finis nemsokára! :)

Évi!!!
Jesszus, hova nő ez a csaj??? Boldog "szülifélévet" neki! :D

Narco!
Juj, nagyon elkapott a nosztalgia, mikor olvastam a Moszatkáid mozgásáról!!! Nagyon édesek lehetnek, ahogy egymással kommunikálnak! :)

Szisszka!
Utólag is Isten éltessen sokáig! Juj, de öreg is vagy azzal a 23-mal… :lol:

Mátra???

Köszönjük a drukkokat, szerencsésen túl vagyunk az oltáson, és valóban szerencsésen: Kende baba meg sem mukkant sem közben, sem utána! Nem is sírt, és nagyon ügyes volt, nagyon büszke voltam rá!!! Ja, és el ne felejtsem: 5950 gramm és 59 centi!!! Hát igen, egy ekkora gyermeknek már illik hősként viselkednie…
Hazajöttünk, kapott egy fél Germicid-C kúpot megelőzésképpen, evett, aztán bevágta a szunyát 2-kor, és negyed hétkor én keltettem fel, mert már szét akartak durranni a cickók… :wink: Megfürdettük fél nyolckor, kapott még egy fél kúpot, evett, és most szintén durmol. Remélem, éjszaka is jól fog aludni, bár hogy lekopogjam, azzal nincs gond, egy kis változással: nem egyszer ébred már, hanem elalszik ilyen tájban, és egy óra-negyed kettő körül ébred, utána pedig 6 körül. De így is nagyon jó, pláne, ha az anyja másnap arra sem emléxik, mikor vette ki éjjel a gyereket a kiságyból szoptatni... :twisted: Szerintem félig aludtam még (vagy egészen)... A lényeg, hogy a cici a szájában volt, ő meg kiszolgálta magát, utána meg beszunyált. :D

Ja, és képzeljétek: ma reggel a tisztaságimon volt néhány piros pötty, úgyhogy azt gondoltam, megjött. De napközben is csak egy kicsi volt, most, estére meg már semmi... Nem tudom, mi lehetett... Majd kiderül. :wink:

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Most megpróbálok képet feltenni a kiságyról. Kép
dbogica

Még egy kép velem. :) Kép
dbogica

Sziasztok!

Lányok!

Kofa köszöni szépen az aggodalmat, mondta, hogy legalább Ti foglalkoztok szegény párával... :twisted:

Angie!

Nem tudom, hogy melyik képre gondolsz, de nyugodtan tedd fel. Te egy hős vagy, hogy végignézted az összeset. Nekem Peti most mondta, hogy feliratok is vannak, nekem még az sem tűnt fel :roll:

Norwell!

Hát tudlak sajnálni, hogy ennyire sokat alszik Kende! Hogy bírod? :wink: Na jó, ez a kúptól van. Mi háromhós adataink: 62,5 cm és 5620 gramm. Szóval Kendéhez képest Kinga nagyon cingár, pedig neki is vannak hurkácskái 8)

Bogi!

Nagyon csini vagy, és csak a hasad nagy. Én mindenhol teltebb voltam. A szoba is nagyon aranyos, biztosan jól fogja magát érezni majd a lakója :P

Anikó!

Hogy vagy? Ilyenkor milyen gondolatok járnak a fejedben? Remélem csak pozitívak! Drukkolok nagyon!

Na megyek, mert igazán nagyon fáradt vagyok most.

Pusza!

Ja nem reagált senki arra, hogy ideje lenne konkretizálni valamit a talival kapcsolatban :evil:

tjuca

Bogica! :)
Látom, már lassan berendezkedtek ti is. Nekünk is ezek a halvány, aranyos színek tetszenek.
A zoptatós párnát merről vettétek? Ez rendelt? Mert én is ezta mintát néztem ki:)

Norwell! :)
Bár te nem szoktál nekem írni, de azért gratulálok Kende baba bátroságához. Miért kellett neki germicid-C kúp? Azt egyből adja az orvos?
Remélem a mi babáink is ilyen kis nyugodtak lesznek, és aludni fognak éjszaka. :)

Pankaa!
A nyár elején én is allergiás voltam. Hidd el ki lehet bírni mindenféle gyógyszer nélkül, akármiből is legyn. Már nem sok vana nyárból, és ha esős idő lesz, akkor még könnyebb lesz majd.
Remélem a 12 hetes UH-n minden rendben lesz.

Kacsa!
Te írtad a róka komát?
Őszintén szólva szerintem nálam többet nem szenvedett e miatt senki. Azt nem tudom, hogy emlékeszel-e, de még kórházban is voltam e miatt. Viszont csak abbna a 3 napban hánytam, aztán 3-4 hónapig volt még nagyon durva émelygésem, de egyszer sem jött ki semmi.

Szreintem a jeges víz, meg tea felejtős, mert se nekem, sem annak az anyukának, aki mellett feküdt ikrekkel nem jött be, pedig nála több liternyi is volt bejegelve. Mindent lehet enni, amit azonnal megkívánsz. Még ágyból kikelés előtt enni, nekem oda volt készítva a cukros tea, meg a zsemle, mega különféle vajkrémek, mert azok még lementek. Kaja után még pihenés. Nem éri meg az acetonnal játszani, mert nem túl jó az idegrendszerüknek.

Kép
narco

Narco!

A pasztell színek csak neked tetszenek, a gyerkőcök a multikolor cuccokra buknak :twisted: Ezt csak baráti tanácsként írtam, hogy szerezzetek be néhány harsányabb darabot is, meglátod azok lesznek a kedvencek. Nálunk Krokó és a bohóc a sztár, egyik sem visszafogott színvilágával hódít. Ja és a barátnőm fiának pasztellméhecskés forgója volt, rá sem hederített. Papa mondta, hogy ahhoz túl drága, hogy levegye, erre bealufóliázta a zümiket. Na azóta nem lehet elcsábítani a gyereket, és terjed az alus forgójáték :wink:

Kúpot automatikusan kell adnod, de ezt elmondja majd az orvos is és a védőnő is.

Kacsa!

Nekem bejött a hideg, mondjuk nem jeges. Nekem jó volt a citrom, a sósok és a savanyúak. Ez alkati dolog. Nekem is majdnem kórház lett a vége, de megúsztam. Nincs recept sajnos. Ja és nekem a 30. héttől visszajöttek a rókák, így összesen 10 hetem volt rókamentes :evil: A lényeg, hogy folyadékot nyomass, még ha ki is jön, meg kortyonként, hogy ki ne száradj. Orvos nekem azt mondta, hogy a többit a raktából eszi a gyerek. Mondjuk nekem volt raktár :rol: Szívesen odaadom a ginger and lemon teát, hátha segít. Jössz a talira?

tjuca

Sziasztok!

Anikó!
Gratulálok a 3 kis pontocskához, és nagyon drukkolok, hogy jól kapaszkodjanak odabennt, és, hogy 9 hónap múlva 3 neven kelljen gondolkodnotok :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pupy!
GratulálNektek így utólag is, és köszöntlek a feleségek népes táborában :D !

Sziszka!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked :D !!!

Brill!
Isten éltessen Téged is nagyon sokáig :D !!! ...és ne haragudj, hogy csak így utólag köszöntelek :oops:

Éva!
Virág nagyon szép kislány, olyan kis édes arcockája van :D és szerintem nagyon hasonlít Rád, bár a Férjed nem ismerem...

Juca!
Kinga napról napra szebb :D , tünemény kiscsajszi, és olyan jó lépeket csináltok Róla :D

Rólunk:
Sajnos ma 1 cn. Anikó légyszi javítanál a táblában.
Meg van a kromoszóma izsg. eredménye és szerencsére nincs semmilyen eltérés.
A Férjem andrológiája nem jó, szerdán lesz a helyszíni minta adás. Azt is mondta az andrológus, hogy okozhat a kiskatona milyensége is vetélést, úgyhogy erre irányuló vizsgálatot is fognak csinálni állítólag.
A hormon vérvételnek még kb. 2 hét múlva lesz csak eredménye, az immunológiát sikerült elérni, ahol kifejezetten egy orvoshoz irányítottak, aki természetesen szintén elérhetetlen :?
Lehetne még egy kérésem is :oops: leírná valaki az andrológia normál értékeit???

Jó éjt:

dido
dido

Sziasztok, és jó reggelt Lányok!! Kép
Előkerültem, újra itthon és újra tudok netezni! És újra sikerült felkelnem, hogy írni tudjak - de még annyira nem vagyok képben!
Nekünk már újra suli (a diákoknak még nem), sajnos biztosan nem fogok tudni túl gyakran jönni a tanévben, de minden héten leszek!
Most kicsit olvasgatok, aztán még jövök!

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Aniko
Látom, te csinálod a táblát, amíg Mátra kórházban van (róla tudok, Angie megírta, meg Mátrával is sms-eztem).
Ma 3. cn. :( (Annak örülök, hogy az utóbbi hónapokban mindig 28 napra jött meg – és már ez is valami :) )
Nagyon drukkolok!!!!!!! Kicsi babák, kapaszkodjatok erősen!!! Hárman vagytok és hárman várnak epedve!!!
Aniko, jól vagy? Vigyázz magadra!!

Brill Szisszka
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!
Kép Kép
És Brill: Drukkok mennek, nagyon-nagyon szorítok!!!

Mátra
Olyan jó, hogy írtál, hogy most boldog vagy!! :lol: Nagyon gondolok rád, te is minden nap eszembe jutsz!!

Angie
Köszönöm a sok sms-t, meg mindent!!!! Kép

Pupy
Gondoltam rád szombaton!!! (Még júliusban beírtam a telefonomba a dátumot, már korán reggel jelezte is: itt a nagy nap). Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!
Kép

Juca
Kinga milyen nagy lett! :lol: És milyen édesen nézi a szgépet! Hamar mgfertőzted a kisasszonyt!! :wink:

Évi 79
Gratulálok!!! Kép Olyan gyönyörűek a képek és olyan jó téged is látni, karodban a babával. Nagyon jó egészséget és sok örömet kívánok!!

Évi77
Az elutazásod segített Kacsának, Mátrának, van még más ilyen szerencsét hozó a topikban?? :lol:
Dórika elbűvölő, és úgy megörültem, hogy megint feltetted a kendős képet (ami a kedvencem Dóribabáról :lol: )

Jucmuc
Olyan jólesett, hogy hiányoltál!!! :lol: Látom: október HSG. Sajnálom, hogy megint megjött. :cry:
A képek nagyon szépek, és olyan jó látni, hogy mosolyogsz! :)

Kacsa
Olyan szép a pocakod!!! :lol: És Pöttömbaba már 12 mm!! „Hogy mennyit nőtt ez a gyerek, mióta nem láttam!” Szóval a babuka már 10 mm-rel nagyobb, mint ami az én emlékeimben él. És látom van már vonalzó, tehát van szívhang – nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! És így is lesz!!! Vigyázz magatokra!!

Zsúka
Megcsináltad a tesztet??? Olvastam, hétfőn már mindenki lázban volt miattad!!! Gyanús az a barnázás meg a 37 fok. De te már lehet, hogy tudod a választ???

Dido
Sajnálom, hogy megint megjött! :cry: De látom, rengeteg minden történik körülötted, remélem, hamarosan rájönnek az okos dokik, hogy mi a gond, és utána gyorsan meg is gyógyítanak!

Kancellárka
Már a 31.hét?! Hihetetlen!!! És ha szeptembertől táppénzen leszel, tudsz majd netezni? (Bocsánat, de nem tudom, szoktál-e otthonról is írni :oops: )

Norwell
Kendebaba hősiességéhez gratula! Na, és ilyen szép ágyban lehet ám jókat aludni!! :lol:

Narco
Olyan szép érzés lehet ikreket várni!! És figyelni a mozgásukat, meg hogy egymással mit csinálnak!! Jó egészséget kívánok!!! :lol:

Pankaa
Sajnálom, hogy így gyötör az allergia és hát ilyenkor még akármit be sem szedhetsz!! De jön hamarosan a tél, ha a hidegnek nem is örülsz, de az allergiát elűzi egy időre (mármint ha ilyen növényes, virágporos)

Csibe
Nagyon szép kismama vagy!! :lol:

Rólam: Jelenleg hullámvölgy (lehet, hogy csak völgy, felfelé jutás nélkül :( ). Magamban kell tisztáznom a dolgokat, ebben -úgy érzem- senki nem tud segíteni… :(

Most mennem kell, ne haragudjon, akinek még nem írtam, szép napot mindenkinek!!!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Most csak gyorsan, mert ma egész nap betanítok elvileg, de azért majd igyekszem gépközelbe kerülni:

Narco!
A te telszámod megvan még, majd telózhatok neked, amikor nem lesz netünk? Kis információcsere rólatok rólunk :) Nem tudom, hogyan fogom bnet nélkül bírni :)

Amúgy jól vagyunk, tegnap voltunk dokinál minden rendben, megdícsért, hogy a pocakomon kívül nem is látszik, hogy babát várok. Irigykedett egy sort, mert ő meg saját elmondása szerint kifolyik a nadrágjából :)

Na megyek, dolgom van, pusszantás mindenkinek.

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Hello Lányok!
Jövök még bővebben is, csak gyorsan szeretném bemásolni az (orvos)öcsém véleményét a Gynevac-ról:

"Ettől inkább óvnálak téged.Nem látom értelmét elölt Lactobacillusok bejuttatásának a szervezetbe. Azoknak élő flórát kell alkotniuk ezért is alkalmazzák hüvelykúp formájában. Az élő lactobacillus eltolja a hüvely Ph-ját savas irányba és ez véd a bakteriális és gombás fertőzésektől. A szerző a honlapon logikátlan és nem is fejti ki az általa forgalmazott laktobacillus vakcina működésének elvét. Őszintén szólva elég nagy hülyeség injekcióban beadni hiszen még ha kialakulna is védettség annak épp az lenne a következménye hogy a hüvely normális lactobacillus formája is lecsökkenne, ami ellentétes hatást váltana ki.Férfit beoltani még nagyobb baromság (nem nagyon fordul elő laktobacillus a farkunkon, legföljebb ha "ránk ragad").
Kockázatosnak tartom , hogy valami nevesincs kft gyártja kitudja milyen körülmények között és ilyenről még nem hallottam, hogy formalinnal ölnének el bacit gyógyszergyártásban. Kimondottan veszélyesnek tűnik ez a módszer. A honlap is amatőr és nagyon üzletszagú a történet. Sztorit manapság mindenki tud gyártani busás haszon reményében és ez engem abszolút nem győzött meg. Szóval felejtős ha engem kérdezel, de azért kérd ki szakember véleményét is ez ügyben."

Azt hiszem, engem meggyőzött. Igaz, előtte is nagyon hitetlenkedve álltam a dolog előtt. Persze, mindenki eldönti, hogy mit vállal be a sikeresség érdekében, de azért ne felejtsük el, hogy ártani is tudunk magunknak.

Na puszi, majd még jövök, csak előbb jön a reggeli kávézási szeánsz a kolléganőimmel.
Vendég

Sziasztok!

Juca, Narco!

Köszönöm a tanácsokat! Azért annyira nem vészes a helyzet. Még csak 2x hánytam, abból a tegnapi lehet, hgoy csak idegesség miatt volt. Inkább a hányinger gyötör + hogy nem tudok enni semmit. De már az is lehet, hgoy annyira elszokott a gyomrom + a tudatom a kaját, hogy már csak azért sem kell semmi. Azért igyekszem eszegetni + iszok (ezt a hólyagom miatt amúgy is teszem). A hideg lőtyiket egy életre töröltem a szótáramból, mert lehet, hogy annak köszönhető, a torok-takony és mostmár fül kórságom.

Dbocica!

Nagyon édes a kiságy és a pocid is!!!

Anikó!

A kisfiad tényleg nagyon tuti pasi! Biztos, döglenek utána az ovis csajok!!!

kacsa14

Kacsa!

Nem tudom mennyire ittál jegeset, sajnálom. Nem akarlak megijeszteni, de Kofa torokbaja is göthőnek indult, és kiderült, hogy valami kórság. A csibetáborban is sokan voltak betegek, és a családban is sorra halljuk a híreket. Szóval lehet, hogy ez valami torokgyuszi, de az is lehet, hogy csak a hideg löttyök tettek taccsra. Sajnálom, hogy így alakult, annál is inkább, mert én ajánlottam :cry:

tjuca

Most láttam csak, hogy mit írtam, természetesen: dbogica :oops: :oops: :oops:

kacsa14

Juca!
Nem csak Te ajánlottad! Úgyhogy ne legyen emiatt lelkiismi furdid!!!
Én is sokaktól hallom, hogy göthösek! Lehet, hogy a házidoki rendelőben kaptam el vmit, múlt hét hétfőn, mikor 1,5 órát vártam a semmiért. Használom a Bioparoxot, az talán segít. Az orrom már egész jó, most ismét kicsit a torkom fájdogál.

Ez van, nem tudok mit tenni. Ki se mozdulok a lakásból, csak házidokinál voltam. De jó darabig oda sem megyek. Csak tojnak az emberre, közben meg ki tudja, hogy mit szed össze! Nagyon mérges voltam rájuk tegnap is. Bő 1 órát vártam, aztán csak vállat vonogatott a doki ...

Ma meg körzetis nődokihoz megyek, már előre szégyellem magam, hogy ott fogom terjeszgetni a bacijaimat a sok kismami között, de muszáj mennem oda is!

kacsa14

Jó reggelt!

Juca!Ha taliról van szó, nekem a de. jobb lenne, mert du. megyünk a szülinapi bulira.Talán pénteken megyünk Pestre, így a 10 óra körül nekem jó lenne.Nem tudom a többiek mikor érnek rá, én ennyit tudok mondani.

Rolly!
Minden völgyből van felfelé vezető út is, ez fizika :D És nézőpont kérdése.Biztos megtalálod te is ezt az utat, még ha nehezen is.Muszáj!!!

Anikó!
Tényleg más a nagy képen, kicsin fiatalabbnak tűnik a "kisherceg"!
Hogy vagytok így négyesben?Afdtak a kórházban terhességi tesztet?Miért adtad vissza?Bocsi ez most nem világos :oops:

Bogi!
Én is pasztellszín rajongó vagyok, de a babák sajnos tényleg nem rajonganak annyira, inkánbb az élénk színekért.De én is hasonló árnyalatú dolgokat fogok vásárolni, mert én nézem többet :D , és a kiegészítők, játékok majd harsányabbak lesznek.
Ja, és nagyon csini vagy!Nagy már a pocak is :wink:

Nárcisz!
Én is most csak azért szeretm azesőt, mert így jobb egy kicsit, a hideget útálom, de most az is jöhet :D
Sajnos a férjem sem tud miattam aludni, felébred a tüsszögésekre, orrfújásokra. :( Ja és megtanultam az orromom keresztül menstruálni :lol: Csak hogy nehogy hiányérzetem leygen :wink:
Tényleg a 12 hetes uh-n a tarkóredőről azt olvastam, hogy 2 mm-ig normális.te is így tudod?

Kép
pankaa

Pankaa!
Az orrmensit az elmúlt 2 napban én is gyakran alkalmaztam! :)
Néha az orrfolyás, néha az orrvérzés miatt gondoltam őgy, hogy talán tampont kéne beledugni. (Úgyis van raktáron!)

kacsa14

Lányok!
Dobok egy friss talis táblát. Délelőtt 10-kor szoktunk találkozni az Árkádban a Gelato kávézóban (a legfelső szinten).

Kép

Most már csak azt kell eldönteni, hogy melyik hétvégén legyen.
Egy kis összesítő:

szept.9: 11 igen / 10 nem / 3 kérdőjeles
szept.16: 11 igen / 10 nem / 3 kérdőjeles
szept.23: 9 igen / 11 nem / 4 kérdőjeles

Nekem szept 16. szimpi. Kikiálthatom hivatalos taliidőpontnak?

Természetesen MINDENKIT nagy szeretettel várunk, azokat is, akik még nem jeleztek.
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Esküvőtök alkalmából minden jót és sok boldogságot kívánok! :lol:

Rolly!
Üdv újra itt! :lol:
Én is voltam bent a suliban, bár nekem most jó dolgom van, csak pletyiztem a többiekkel! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Norwell
Öülök,hogy rendben ment minden!
Egy kis hős Kendebaba! :D
Már a képen is látszott hogy nincs baj az evéssel! :wink:
Bogica!
Nagyon szép a kiságy!
Csinos kismami vagy! :D
Juca!
Köszönöm kérdésed!
Azt nem részletezném,hogy milyen hülyeségek járnak a fejembe….! :roll:
Narco!
Estleg egy pocis képet mostanság nem kaphatnánk?! :D

Dido!
Köszönöm,én is remélem nagyon! :wink:
Örülök,hogy elindultak a kivizsgálások!
Lehet hogy egy kis vitamin apának és egyből ott fog csücsülni a baba a pocidba! :D
Sajnos én az andrologiai értékekről nem tudok semmit de Nárcisz biztos tud segiteni!
Sajnálom,hogy megjött! :cry:
Zsuka!
??????????????????????????????
Mátra!
???????????????????????????????
Rolly!
Örülök,hogy jelentkezték! :D
Sajnálom a menzit! :cry:
És azt még jobban hogy a lelked fáj! :cry:
De ha tudsz gyere és segitünk kilábalni a völgyből!
Angie!
Én tavaly kaptam a gynevacot és helyretett bizonyos dolgokban de amiért kaptam abban sikert nem hozott! :( Terhes nem lettem! :(
Kacsa!
Én jot nevettem az eliráson! :lol: :lol:
Igen vannak az oviba tuti csajok! :wink:

Panka!
Azért adtam vissza mert annyi negativ tesztet pisiltem,hogy többet nem akarok látni az életembe!Igy inkább felmegyek csütörtökön a Kaáliba és vérből megcsinálják a tesztet!

KépKépKépKép
aniko24

Kacsa, Panka!
Akkor egy cipőben járunk. Nekem is tagnap éjjel volt az első nap az orrmensiből. Mondtam már a dokinak is, hogy az orromon keresztül menstruálok azóta, és havonta jelentkezik (persze nem 28 naponként), és csak nézett rám nagy boci szemekkel :)

Panka!
A tarkóredő valóban 12 hetesen történik. Elvileg 4 mm már nem jó, de 3 mm-nél elküldenek további szakértőhöz. A jó érték az 1 mm. Persze ez csak szűrés, és van akinél a 3-4 mm sem jelent semmit.

Angie!
Akkor elolvastad a honlapot. Hát ehhez én sem tudnék hozzászólni.
Szeretted volna beadatni? Egyébként annak idején, amikor javasoltam az irrigálást, akkor merült fel eza kérdés, mint alternatív út. Hát ?

Niki!
Írj nyugodtan, ahogy szeretnéd. Sajnálom, hogy most már nem leszel sokat net közelben, de pihenj sokat :)

Rolly!
Újra üdv a klubban :)
Mi újság?

Dido!
Sajnálom az 1. cn-t :cry:
És mit mondott kedvenc dokink? Mi a következő lépés?

Juca!
Lesz majd rikító, vagy aktív szín is. Az alap lesz csak paszetell, pl ágynemű, és egyéb berendezési tárgyak. Van olyan helyzet, amikor a nyugalom, és nem a figyelemfelkeltés a helyes.

Kép
narco

Anikó!
Mátrának folyamatosan emelkedig a hgc szint. Legközelebb szerdán nézik. Még mindig korházban van, de már nagyon unja, és reméli, hogy ezen a héten kiengedik. 5 és fél hetesre tippelik a babát, de még nem látszik.
Te hogy bírod a várakozást? Néha átnézek a Kaális topikba, hátha többet megtudok rólad. Elég sok lánynak sikerült az utóbbi időben, már amennyire tudom követni az eseményeket.
Nekem szerintem ebben a hónapban vagy elmarad a pé-m vagy nagyon elcsúszik. Két napja kíváncsiságból mérem a hőmérsékletemet, és 36,5 volt mindkét nap. Hüvely váladékot sem látok. Azt mondják, hogy az egészséges nőknél is kimaradhat évente egyszer. Lehet, hogy nekem most van ez az egy alkalom, mert amióta próbálkozunk, mindig volt pé-m, sőt, az utóbbi három ciklusaimban 13-12-ik napon. Majd a mensinél kiderül, hogy csak később volt vagy egyáltalán nem volt.
Kisfiad nagyon helyes pasi. Én ha ovis lennék, tutira őt szúrnám ki magamnak :D Ti csináltátok a képet, vagy műteremben készült?
Vendég

Angie!
Én még reménykedem a 23.-ában, hátha vki még meggondolja magát.

Anikó!
Már értem, sejtettem, hogy ilyesmi lehet az oka.

Jaj lányok, olyan lusta vagyok, nem akaródzik kibújni az ágyból, pedig kéne reggelizni, meg csinálni a dolgomat.De ez a hideg esős idő elkedvetlenít :( Csak aludnék, mint egy rest macska :oops:
Biztosan az idő teszi :wink:

Kép
pankaa

Anikó!
Igen, még neked szerettem volna írni.
Pocis kép már megszületett, a férjem meglepije lett volna nektek, mert ő minden nap ámuldozik. Csak aza a nagy helyzet, hogy a gépünk nem ismer fel semmilyen USB-s eszközt. teljesen hülye (ezt halkan írom, hoyg nehogy meghallja, még a végén képes lefagyni ).
Szóval nagyon el fogsz ámulni mejd te is :wink:
Viszont az újrainstallt nem ússzuk meg, csak kérdéses, hogy mikor legyen.

Veled mi újság? Nyugodv vagy, vagy mindig a babócák járnak az eszedben??
nekem utóbbi :)
De hát végülis nekem csak max 2 pelust kell egyszerre cserélnem :wink: :twisted:

Kép
narco

Sziasztok!

Köszönöm a kiságy és pocakdícséreteket!:) Aranyosak vagytok!

Narco!
A szopipárna.hu-ról rendeltem a párnát, most volt egy akció, vagy van is, hogy ha egy póthuzatot rendelsz, olcsóbban jön ki a párna.:)
A pasztellszínek nekem is bejönnek, sőt a narancs, barack, citrom a menők, de azért valami élénket is beszerzek, talán a játékhoz, mert én is hallottam, hogy a babák azt jobban csípik.:) Persze alvásnál tényleg nem a figyelemfelkeltés a fontos.:)

Juca!
Mondtad, hogy ittad a málnalevelet. Ne hari, nem emlékszem, írtad-e hogy hogy érezted, használt-e. Meddig is ittad?

Most megyek, ma új kazánt szerelnek be télire. A régebbi nem volt olyan hatékony, és hát héha vacogtunk tavaly télen.

Szép napot Mindenkinek!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Norwell!

Kende egy kis hős! Igazi bátor férfiember. De jó kis rágcsálnivaló husibaba lehet! :)

Dido!

Előkerestem a férjem andrológiai leletét, azon ezek a referenciaértékek vannak:
30% élénken mozgó
20% mérsékleten mozgó
50% alig haladó, mozdulatlan

20-250 millió spermium/ml

kereksejt <2 millió
germinális sejtek <1 000 000/ml
leukocyták, lymphocyták <500 000/ml

vitalitás: 80% élő spermium, fruktóz >1200mg/ml

mennyiség: 2-6 ml
pH: 7,2-7,8

hormonvizsgálatok:
FSH: 1-10 nmol/l
testosteron: 9-30 nmol/l
LH: 1-10 nmol/l
prolactin: 15 ng/ml-ig

Az ő eredményei ezeknél sokkal jobbak voltak.

Bogi!

Nagyon szép kismama vagy, és eszméletlenül lent van a hasad. Jó nehéz lehet már így :) A gyerekszoba meg különösen tetszik :) Jó helye lesz itt kinn is a csemetének :)

Rolly!

De jó, hogy jöttél! Viszont azt sajnálom, hogy gödörben vagy... Na, nyújtsd a kezed, elkaplak :) Komolyan, olyan nincs, hogy hepe után ne jöjjön hupa :lol: fel a fejjel :)

Anikó!

A fiad nagyon tuti csávó! Lennék kiscsaj az ovijában :)

bocsi, felébredt a csaj, mennem kell, majd folytatom

Mindenkinek köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket, nagyon figyelmesek vagytok!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Az én férjemnek 20-250 millió helyett 10 millió spermája van. Azon belül csak 20% mozdulatlan. Egyéb értékeket nem mértek (kereksejt, lymphocyta, stb), pedig szerintem az is fontos. De szerintem én sosem kérdeztem meg tőled, hogy nálatok mi volt a gond, miért kellett inszemet alkalmazni?

Dido!
1cn-t Kép
Jó hogy jelentkeztél, és hogy halad előre az ügy. Most aztán mindenre fény derül. Jaj, már én is alig várom, hogy elkezdjük a vizsgálatokat. Ha megvannak az eredmények, kérünk szépen beszámolót. A taliig sokminden kiderül.

Pankaa!
Ha a többség 23-án fog ráérni, akkor biztos 23-án lesz (viszont akkor én nem érek rá :()

Nárcisz!
Már nagyon várom azokat a titokzatos képeket! A gynevac nagy kérdés. Én inkább nem veszem be. Soha életemben nem vettem be semmi kétes eredetü dolgot, legyen az gyógyszer vagy élelmiszer. A 16-i talira akkor el tudsz jönni?

Zsúka!
Merre vagy????

Szegénykém, megint kiborultál? Vagy nagyon örülsz? Jaj, nagyon aggódom miattad!
Vendég

Sziasztok!

A "Babát szeretnénk"-ből vagyok.
Angie! Olvastam az Öcséd orvosi véleményét a Gynevac-ról. Arra gondoltam, hogy be kéne raknod a Gynevac-os topicba. Szerintem jó ha van egy ellenvélemény is. (én önhatalmúlag nem akartam a hozzászólásodat bemásolni)

Én akkor kezdtem gyanakodni, hogy van egy kis "üzleti-fogás" szaga, mikor meghallottam, hogy az első 5 injekció után két havonta "nem árt" egy "emlékeztető" injekció. Na de mindegy. Én nem foglalkozom ezzel. Aki hisz benne, lehet, hogy segít.

Üdv.

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Angie!
Igen ez műtermi foto(most kicsit dicsekszem)ez a sorozat rola ujságban is megjelent!De igazábol azért készült mert a férjem szülinapjára csináltattuk és amikor kész lettek felhivtak,hogy nekik ez a kisfiu kellene!Azért gondoltam erre mint szülinapi ajándék mert vagy pislog vagy elfordul szoval egy jo kép sincs egyikőnkről sem!És közös foto is készült mint ami az avataromba is van!Nagyon ügyes fotos csinálta a képeket ,felnagyitattam belőle 6-ot és bekereteztettem őket!Amikor a férjem meglátta ugy sirt mint egy kisgyerek és akkor éreztem hogy ez volt a legjobb és legszebb ajándék amit adhattam neki!

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Kamilla!
Mivel én nem szoktam más topikokba írni (csak néha beleolvasok), ezért nem szívesen írnék sehová elsőként egy ellenvéleményt. De ha te gondolod, nyugodtan átmásolhatod, hiszen ez itt egy nyilvános fórum, tehát szabad a rablás :)
Mindemellett pedig szívből kívánom, hogy mielőbb beköltözzön egy élet a pocakodba.
Vendég

Anikó!
Én is zokogtam volna, az tuti. Azon sem lepődök meg, hogy akarta a fotós az újságba, hiszen simán lehetne a legsikeresebb gyerekmodell Marcikából.
És remélem, ott csücsül a hugica, vagy hugicák a pocakban, és már nagyon várják a nagy találkozást :D
Komolyan, én türelmetlenebb vagyok mint te. Már alig várom 6-át!!
Vendég

Angie!

Nekünk azért kellett inszem, mert hiába szedtem Clostit, hiába volt kb. fél évig irányított az együttlét, mégsem jött össze a baba. És mindemellett hormonális és szervi oka sem volt már, HSG-t is csináltak nekem, az is okés, volt, és mégsem. Egyesegyedül azt nem nézte a kutya se, hogy nem termelek-e ellenanyagot a kispasik ellen. És mivel az inszem elsőre sikeres volt, erős a gyanúm, hogy lehet(ett) ilyen gond.
Te lány, nagyon készülsz te az inszemre :) Nyuginyuginyugi :) Mondjuk könnyen beszélek, meg aztán valljuk be, én a lombikra készültem így, mert teljesen abban a hitben voltam, hogy az inszem felesleges időhúzás :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?