Aniko
Látom, te csinálod a táblát, amíg Mátra kórházban van (róla tudok, Angie megírta, meg Mátrával is sms-eztem).
Ma 3. cn.
(Annak örülök, hogy az utóbbi hónapokban mindig 28 napra jött meg – és már ez is valami
)
Nagyon drukkolok!!!!!!! Kicsi babák, kapaszkodjatok erősen!!! Hárman vagytok és hárman várnak epedve!!!
Aniko, jól vagy? Vigyázz magadra!!
Brill Szisszka
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!
És Brill: Drukkok mennek, nagyon-nagyon szorítok!!!
Mátra
Olyan jó, hogy írtál, hogy most boldog vagy!!
Nagyon gondolok rád, te is minden nap eszembe jutsz!!
Angie
Köszönöm a sok sms-t, meg mindent!!!!
Pupy
Gondoltam rád szombaton!!! (Még júliusban beírtam a telefonomba a dátumot, már korán reggel jelezte is: itt a nagy nap). Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!
Juca
Kinga milyen nagy lett!
És milyen édesen nézi a szgépet! Hamar mgfertőzted a kisasszonyt!!
Évi 79
Gratulálok!!!
Olyan gyönyörűek a képek és olyan jó téged is látni, karodban a babával. Nagyon jó egészséget és sok örömet kívánok!!
Évi77
Az elutazásod segített Kacsának, Mátrának, van még más ilyen szerencsét hozó a topikban??
Dórika elbűvölő, és úgy megörültem, hogy megint feltetted a kendős képet (ami a kedvencem Dóribabáról
)
Jucmuc
Olyan jólesett, hogy hiányoltál!!!
Látom: október HSG. Sajnálom, hogy megint megjött.
A képek nagyon szépek, és olyan jó látni, hogy mosolyogsz!
Kacsa
Olyan szép a pocakod!!!
És Pöttömbaba már 12 mm!! „Hogy mennyit nőtt ez a gyerek, mióta nem láttam!” Szóval a babuka már 10 mm-rel nagyobb, mint ami az én emlékeimben él. És látom van már vonalzó, tehát van szívhang – nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! És így is lesz!!! Vigyázz magatokra!!
Zsúka
Megcsináltad a tesztet??? Olvastam, hétfőn már mindenki lázban volt miattad!!! Gyanús az a barnázás meg a 37 fok. De te már lehet, hogy tudod a választ???
Dido
Sajnálom, hogy megint megjött!
De látom, rengeteg minden történik körülötted, remélem, hamarosan rájönnek az okos dokik, hogy mi a gond, és utána gyorsan meg is gyógyítanak!
Kancellárka
Már a 31.hét?! Hihetetlen!!! És ha szeptembertől táppénzen leszel, tudsz majd netezni? (Bocsánat, de nem tudom, szoktál-e otthonról is írni
)
Norwell
Kendebaba hősiességéhez gratula! Na, és ilyen szép ágyban lehet ám jókat aludni!!
Narco
Olyan szép érzés lehet ikreket várni!! És figyelni a mozgásukat, meg hogy egymással mit csinálnak!! Jó egészséget kívánok!!!
Pankaa
Sajnálom, hogy így gyötör az allergia és hát ilyenkor még akármit be sem szedhetsz!! De jön hamarosan a tél, ha a hidegnek nem is örülsz, de az allergiát elűzi egy időre (mármint ha ilyen növényes, virágporos)
Csibe
Nagyon szép kismama vagy!!
Rólam: Jelenleg hullámvölgy (lehet, hogy csak völgy, felfelé jutás nélkül
). Magamban kell tisztáznom a dolgokat, ebben -úgy érzem- senki nem tud segíteni…
Most mennem kell, ne haragudjon, akinek még nem írtam, szép napot mindenkinek!!!