Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az éjszaka megjött :cry:

Ez a menet ennyi volt :(
angel37

Angyal
Ez nem lehet igaz!!!! :( :(
Annyira,de annyira sajnálom Kép
Olyan igazságtalan az élet!
IKüldök egy nagy ölelést:
((((((((((((((((((((((Angyal))))))))))))))))))))))))))))

Ha megtehetném kicserélném a mensidet a pozitív tesztemre!!!

KépKép

KépKép
okr

Angyal annyira de annyira sajnalom! De nehogy foladd, majd most!!!

Kriszta: Te se add fol, Te is tudod hogy ez a kicsi eses nem jelent semmit es az en masodik tesztem is ugyanolyan halvany volt mint az elso. Ada minnel elobb gyogyuljon meg, otthon mar elkezdodott a bolcsi? Nalunk jovo heten fog.
Megneztem a papiromat, Augmentint irtak fol, ez erre van? Mert en azt hittem ezt a fertozesre kaptam, kellett volna kapjak egyet a fertozesre es egyet a melleimre ugyhogy egyet tuti elfelejtettek de ha ez igaz komolyan mondom visszamegyek es marha nagy ribilliot csapok mert ez mar turhetetlen!!!

KépKép
KépKép
tontica

Ezeket a kepeket meg azelott szerettem volna felrakni csak nem volt ra idom, csutortokon keszultek az unokateso szulinapjan.

Az ott egy hold es egy napocska az arcan:
Kép
Ezek pedig csaladunk ferfiatagjai: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nagyon édes Rate,Te pedig csini vagy,na meg a párod is! :D
Augmentin antibiotikum.A tejre prolaktin csökkentőt kell adjanak,pl. bromocriptin,de lehet nálatok más készítmény van,vagy más a neve.Jók a barátcserje kivonatok is,azok recept nélkül kaphatóak.

KépKép

KépKép
okr

Koszi, nem lehet hogy itt nem adnak semmit? Vagy erre kotelezo adni valamit? Anyum csak borogatta a melleit anno amikor elvetelt nem adtak neki semmit de nekem meg ezt se mondtak.
Komolyan nagy kedvem van bemenni es alaposan beszolni hogy ugyanmar figyeljenek egy kicsit jobban az emberre!!!
Siman tehetnenk feljelentest mert amikor bementunk az ugyeletre mondtam hogy fajasaim vannak es nem hitte el a doki, azt mondta ezek a meh szallagjai ahogy nyulnak es csak akkor menjek vissza ha menzeszszeruen verzek, szoval ki tudja ha akkor komolyan vesznek a baba meg mindig a pocakomban van.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica a borogatás elég idejétmult dolog.Sztem anyukád is azért csinálta mert nem tudott mást tenni.
A tejet el kell apasztani,feltétlenül!Szülés után,bármikor is történt az ,beindul.Az biztos,hogy ha nincs szopi,előbb utóbb elapad,DE addig magas lesz a prolaktinod,és gátolja a ciklusod kialakulását.Na meg ha begyullad a melled....A gyógyszert "csak" felírni kell.Mégcsak nem is drága,és megkímél ezektől a dolgoktól.Bár az igaz,eleinte rosszul van tőle az ember,de megszokod!
Példa:Egyik ismerősöm 27-30 hetesen szülte meg halott babáit,és kapott bromot.

KépKép

KépKép
okr

Még a mai tesztemet felrakom:
Kép

Ez pedig a görbém linkje:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 146.15.jpg

KépKép

KépKép
okr

Angyal!
:(:(:(:(:(:(:(:(
Vendég

Angel,
borzasztóan sajnálom!!! :cry: :( :cry:
Én is ölellek! ((((((((ANGEL)))))))))))
Okriszta,
naaa nem korai még a pesszimizmus? Ne viccelj már! A "vírus" jó jel, a korai terhességben gyengül az immunrendszer. Hidd el hogy van babád! Én tudom! :)
Tontica,
amikor anno nekem felírták a Bromocriptint, nekem mondta az orvos hogy azoknak is adják akik elvetéltek, hogy ne induljon be a tej. Tényleg nem kéne neked most mellgyulladás, és azért is fontos lenne mert a magas prolaktinszint (az a hormon ami a tejet termelteti) gátolja a peteérést. És mivel ti szerencsére hamarosan újra belevágtok... szerintem mindenképp menj vissza.
Ancsa,
előtúrtam hogy mi van veled, ha már a kérdéseimre nem válaszoltál. :( Arra azért még kíváncsi lennék hogy mit mondott a doki, mit lehet ezzel csinálni? És mi is ez pontosan? Nem baj ha nem válaszolsz, csak akkor írd meg kérlek hogy nem szeretnél róla beszélni. Azt is megértem.
Vendég

Angel!

Én is szörnyen sajnálom... :cry: :cry: :cry: Pedig nagyon azt hittem.....

Kriszta!
Nem csoda, hogy ennyi rossz hír után ilyen negatív vagy, de Áfonyának igaza van! Láttam a görbét, nicsen vele semmi baj, az enyém is esett ilyenkor egy picit és meg is maradt azon a szinten. legalábbis abban a további egy hétben, amikor pusztán perverzióból mértem magam... :) Gyerünk! szedd össze magad, nyuszi! :D :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kriszta: ez nem jelent semmit!!! Drukkolok hogy holnap visszamenjen a hod vagy maradjon ott a heleyn nyugiban!

Voltam dokinal es azt mondta hogy nem kell gyogyszer csak ha tartosan ilyen kemenyek es fajdalmasak a melleim. Ennyi, nem tudom ezek utan mit gondoljak!
Olyan merges vagyok legszivesebben betornem valaki orrat, tok mindegy kiet de annyira haragszom!!!

Ezek a hulye hormonok is, egyszer ugy erzem eros vagyok es vidam aztan par perc mulva bogok es legszivesebben tornek-zuznek es orditanak!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica!
Abból,hogy pár napra eltüntél gondoltam,hogy baj van,de azt nem,hogy ekkora.Nagyon sajnálom,és nem csodálom,hogy szíved szerint betörnéd valakinek az orrát.Nagyon sok erőt kívánok.És magadat a világért sem hibáztasd.

Angel!
Sajnálom,hogy most nem sikerült,de a következő már biztos fog.

Okr!
Gratulálok!Ez bizony pozitív teszt,és igaza van a többieknek,félre a negatív gondoltakkal.Adának jobbulást.

Majd a többire is reagálok,csak olyan nehéz most írni.

KépKép
takido

Tontica
Ez a hormoningadozás normális ilyenkor!!!
Sztem vegyél barátcserjét tartalmazó készítményt a patikában.Ahhoz nem kell recept,és jó a prolaktinra.Agnus castus az orvosi neve,ezt mindenhol így hívják!
Próbáld meg!A doki pedig sztem eléggé bunkó volt,erre mást nem lehet mondani. :evil: Nyugodtan visszadhatná az ipart. Pedig tudod,én alaptalanul még nem mondtam ilyet egyik orvosra sem. :evil:

Bali
Próbálom összeszedni magam!
Ha ugye apa bíztatna,az is jó lenne,de Ő azt mondja várjuk ki a végét. :roll: Na ,azért nem kesergek,mert visszakerestem ada tesztjét,és hááát,az is ilyesmi volt csíkerősségileg.
Este megpróbálom idevarázsolni,de lassan indulunk a dokihoz,így már nincs időm. :oops: (sokáig tart nekem,nem vagyok egy profi fotós)

U.I:A tickerem bedöglött vmi miatt! :shock:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Már megint ne jó hírekre jöttem.... :(:(

Angel

Nagyon sajnálom,de azért még ne adjuk fel jó?Tudod,van egy csomó olyan nő,akinek szinte végig akár normális vérzése is van....Nem akarok hiú reményeket kelteni,de várjunk még a vizsgálatig.... Kép

Tontica

Köszönöm a köszöntést és a gratulációt :).
Ajándék volt sokféle,mivel a nagyszülők is jöttek.Bulcsú tőlünk LEGO-t kapott,meg kis autós játszószőnyeget,amin mindenféle utak vannak,meg egy két aprósűgot még.Villő kapott egy olyan zenélő elefántot,amibe kockákat kell dobálni,meg egy neki való építőjátékot és természetesen egy kis fülbevalót :).
Nagyon csodállak,nagyon erős vagy,hogy így gondolkozol és igazad is van,előre felé kell nézni.Örülök azért,hogy velünk maradtál,mert segítünk,amiben tudunk és biztos,hogy ilyenkor az embernek az kell,hogy érezze,valaki mindig vele van...És mi itt vagyunk :).
Nagyon megdöbbentem,hogy nem adnak gyógyszert a tejbelövellés ellen.Nekem itt bizony már elszakadt volna a cérna...Szt menj el sima nőgyógyászati rendelésre,hogy írják fel.Mert ez bizony kell.
A másik,Ancsának nagyon igaza van,ez a dolog nem rajtad múlott...
Persze ilyenkor jönnek a mi-lett-volna-ha---k....Tényleg ne vádold magad....
A képek Rateról nagyon jók :).A 3 év korkülönbség pedig nagyon jó,tudnék regélni róla :D:D:D!

Kriszti

A vírus ugyan nem a legjobb ilyenkor,de ne aggódj,minden rendben lesz :).Legalább tudni fogod,hogy stramm kissrácod lesz :D:D:D:D(Megelőlegezem :wink:)!
Adának is jobbulást,remélem,hamar rendbe jön.... :)
1 tized fog meg bakfitty,ezt tudnod kell!!!! :)

Takido

Nálad minden rendben? :)

Athizéknak jó nyaralást :)!

anyapoc

Anyapoc!
Először is gratulálok Villőnek az első lépésekhez.Biztos ez volt az Ő szülinapi ajándéka nektek :)
Köszönöm kérdésed,én jól vagyok,úgy néz ki,hogy használ a gyógyszer.Jövő héten kell mennem terheléses vércukorra,és a 25-26.héten kell visszamennem a dokihoz,és akkor megcsinálja a hüvelykenet vizsgálatot is.

Tontica!
A képeket meg sem dícsértem,pedig nagyon jók.

KépKép
takido

Sziasztok!

Már nagyon régen írtam a hőmérős oldalra.Viszont most a véleményeteket szeretném kérni.
Január óta próbálkozunk,minden hónapban sikerült normális görbét produkálnom.Pontosabban, már nem tudom mi is a normális Eddig minden pé után felment a hőm 37 fok körülire.Igaz,hogy tiszta cikk-cakk volt utána.
A mostani így néz ki:

Kép

Előre is köszönöm:Kriszta

málna2162

Takido :)

Örülök,hogy minden rendben :).Nem felejtettem ám el a keresztszemest (Áfonyának sem :D),csak el voltam/vagyok havazva....De amint tudom,küldöm :)!
Húúú,már a terheléses jön? :shock: Megy ám az idő!!!!
Kérdeztelek M.L.-tól,tudta,kiről van szó :D!Sokat mesélt rólad :wink:!

Málna :)

A hőgörbéd jó most is,az,hogy az eleje cikk-cakkos,szt nem érdekes.
Nem tudom,hogy voltatok-e már valamiféle vizsgálatokon és mikor tervezitek,de szt ilyen görbékkel a hátad mögött érdemes lenne dokit felkeresni....PÉ-d van ezek szt,ezt ő is láthatja,és ugyan lehet,hogy semmi gond nincs nálatok és csak "várat" magára a baba,de talán nem ártana egy-két dolognak utánanézni....Már ha hajlandó rá a doki nem egészen 1 év próbálkozás után.... :roll:

anyapoc

Tontica:
Nagyon sajnalom ami veled tortent, csak veletlenul olvastam at ebbe a homeros topikba, hisz en meg a regibe irogatok, onnan ismerlek.
Nagyon veled erzek. En a 20. heten kellett, hogy megszuljem a kislanyom, de nekem is adtak meg a korhazban bromocriptint. Szerintem mindenkeppen kezdjed el szedni, vagy ahogy irtak valami mast. Nagyon nehez vigaszt talalni egy ilyen tragedia utan, foleg amikor ugy erzi az ember, vannak akik hibaztak es azert tortent ez. Tombolj, sirj, most tenylg csinald azt amit a szived kivan, mert az elszoritott erzeseket kesobb nehezebb lesz feldolgozni.
Teljes szivembol kivanom, hogy minel elobb koltozzon ujbol baba a pocidba, mert biztos vagyok benne, hogy a fajdalmat a szivedben csak ez fogja enyhiteni, meg ha megszuntetni ez sem fogja. Olellek, ha barmiben segithetek, csak irj! :cry: :cry: :cry:

baratodildi

Anyapoc

A "január óta " az úgy néz ki,hogy február 1.-től nem szedem a gyógyszert.Április végén sikerült beújítanom egy lumbagót.Kaptam mindenféle szteroidokat,így a nőgyógyász javaslatára levoltunk tíltva 3 hónapig.Július óta próbálkozunk élesben.
Szerinted milyen gond lehet ?

málna2162

Sziasztok!

Tontica teljesen lesokkoltak a soraid! :cry:
Nem is értem hogy történhetett ez meg.
Kívánok Neked sok lelkierőt!

.......

Angel! Te soraid is sokkoltak. Normálisan jött meg??
Pont időre? Kérlek ne add fel!!!

Nincs is kedvem többet írni, ne haragudjatok. Majd.
Holnap jövök!

Bee
beebeey

Tontica!
Őszinte együttérzésem! Nem találok szavakat! Hatalmas virtuális ölelést küldök neked! És igen, tombolj, ha úgy érzed! A feszültséget ki kell valahogyan adni!

Angel!
Nem találok szavakat! Szorítok a köv.-höz!

Okr!
Gratulálok! A halvány csík is csík! És a görbéd meg szuper! És igen, iylenkor az imunrendszer gyengül! Szóval ne izgulj! 3 nap múlva tesztelj még egyet, ha az megnyugtat!

Áfi!
Gratula a3 tüszőcskéhez! És hajrá! Az egyiket muszáj lesz elcsípnetekt!

Bocsi, hogy másnak nem írok. Mindenkit üdvözlök!

Velünk semmie xtra nincs, még acikl. elején tratok, így görbét sem rakok. Mjad csak pé.-től fogva!

moni

Málna :)

Hát nem vagyok orvos :D,így azért messzemenő következtetétesek nem akarok levonni... :roll:
Igazából akkor olyan 4-5 hónapja próbálkoztok,ami az orvosok szt még nem vészes.... A legtöbb doki 1 év után kezd ugye foglalkozni az emberrel....
Én csak azért gondoltam,hogy léptetek-e már másfelé,mert azt hittem,hogy 8 hónap már élesben ment... :roll:.
Igazából egyáltalán nem biztos,hogy gond van :),csak hát ugye az ember,meg a türelme ilyenkor.... Egyébként csinált már a nőgyógyász vizsgálatokat,vagy ő is türelemere int... :roll:?

anyapoc

Málna
Jó ez a görbe!Még simán lehet baba a végén!

Anyapoc
Na reggelre tuti lesz 38C a hőm!Mindjárt írom az okát!

Takido
Ha jól olvastam a tickeredből,kisfiad lesz?Ha már írtad,bocsika!

Bee,Ildi,Moni
Gyertek gyakrabban!

Angyalka egész nap gondoltam rád,és Tonticára!Bár tudnék segíteni!

Képzeljéztek,hogy jártam! :evil:
Mentünk az orvoshoz Adával(aki egyébként egész hétre kiírta bölcsiből,sőtt még a jövő hét is bizonytalan)A buszra nem bírtam feltenni a babakocsival,mert régi,magslépcsős volt,ráadásul nem is az utpatka mellett állt meg a sofőr.(nem is értem,hogyan kereshetnek annyit,mint a férjem)Aztán már csengetett,hogy zárja az ajtót,mi meg félig kilógtunk még az utcára.Mivel senki sem segített,csak bámultak,így gondoltam inkább leszállunk.Csakhogy vagy a kocsi kereke,vagy az esernyő beakadt,és szépen leestünk.Én a fenekemre,Ada meg htradőlt a kocsival.Szerencsére Ő még csak meg sem ütötte magát! :roll: Persze lett rögtön segítség 10,na meg a söfőr is várt! :twisted: De már nem szálltunk fel!Elmentünk apához panaszkodni,és sebeket nyalogatni.
Aztán irány gyalog az orvoshoz!
Ha lehet mégjobban megfáztam,mert a pulóverem sáros lett,le kellett vegyem. :(

KépKép

KépKép
okr

sziasztok! nekem sajnos a kilencedik héten elhalt a babám, :szeretném megkérdezni, hogy szerintetek meddig kell várni a legközelebbi terhességig? ez az eset 5 hete történt.
timea toszegi

Sziasztok!

Tontica!
Rate most a legnagyobb segitseg neked!Orulok hogy mar tudsz elore nezni,nagyon eros csajszi vagy! :D Drukkolok nektek tovabbra is hogy jol alakuljanak a dolgok!!!

Angel!
Annnyira nagyon sajnalom!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A kovetkezo babak biztos nagyon ugyesek lesznek!!!!

Okriszti!
Jajj,nehogy most legyel beteg!!!!!!!!!!!!!!!!!Vigyazz nagyon magadra!!!!Olyan nagyon szoritok hogy minden rendben legyen!

Afonya!
Hu-ha! :D 3 szep nagy tuszo! :D 'Mozgalmas" hetetek lesz :wink: :lol:
Sok-sok drukk nektek!

Ne haragudjatok hogy nem irtam meg az eredmenyt! :oops: Koszonom hogy aggodtok ertem!!Nagyon jol esik!
Akkor most potolom:
A jobb oldali petevezetom elvan zarodva!A masik 'elvileg"atjarhato,de tul vekony!
Az orvos szerint a csaszar utan osszenovesek alakulhattak ki,amit az akkori lazam is bizonyithat!
Laparoszkopiat javasol!
Ez nem tudom hogy mikor lesz,mert Marci elhelyezeset meg kell oldalni!Megvarjuk amig apanak leall kicsit a munka es majd akkor!Remelem hogy meg iden!
Koszonom megegyszer!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Szia Timea!

Nagyon sajnalom ami tortent! :(
En mar hallottam 3-tol 6 honapig a varakozasi idot!A te orvosod mit mondott?

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Okriszti már a PCO-sba is akartam írni: azért vigyázz ám magatokra! Még jó hogy csak a popód bánta a pottyot,
járhattál volna rosszabbul is.

Ancsa! S ez még csak most derült ki? Mondjuk, ha a pozítiv oldalát
vesszük, akkor VÉGRE kiderült, hogy mi a gond!

Junkó! Oly rég olvastam betűidet. :lol:

Ildi? Ildi? No akkor visszaolvasok rendesen.....

((((((Angel)))))))

Timi! Én Ancsával értek egyet. Orvos függő.

Bee
beebeey

Angel, Tontica
Szomorúan olvastam a történteket, és nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry:

Ancsa az a fontos hogy most már tisztán láttok, nem?

köszönöm egyébként neked és a többieknek is az "apás" dolgokhoz való hozzászólásaitokat.
Azóta volt megint andrológián, és hát nem tudom hogy a rengeteg tojásnak vagy a Csakegy által ajánlott méhpempőnek köszönhetjük, de 15millióról 42 millióra dúsúlt a spermaszám.Viszérnek nyoma sincs, teljesen negatív. :P
Ennek ellenére nincs baba sőt a mostani ciklusom a 6. amiben hőmérőzök és most (először) szerintem pé.-m sem volt :cry:
Hivatalos vagyok HSG-re én is szepemberben.

Ancsa nagyon fájt?Mármint a Hsg?
katica_75

Sziasztok!

OKriszti, vigyázz nagyon magadra most már, és gyógyuljatok meg hamar! Ezért utálok BKV-val közlekedni, és nem is teszem még a mai napig sem Szilivel, amiért anyu mindig furán nézett rám, de nem érdekel! Egyszer anyunak odacsukták a lábát, szerencsére nem lett baja, de leesett a papucsa, a villamos leállt, és megvárták, amíg visszaszáll, de én még kicsi voltam, és igencsak megijedtem. És még sok hasonló rémtörténetet láttam személyesen is, meg hallottam is.

Ancsa, azért remélem, hogy azon az icipici résen mégis átfér majd egy kis zigóta, és spontán sikerül majd egy baba! Drukkolok érte!

Tegnap voltunk andrológusbácsinál, aki megállapította, hogy a kedves párom túlteng kiskatonákból, a normál 20 helyett 40 milla van belőle, nagyon jól mozognak, jó alakúak, stb. Úgyhogy nem is kapott semmit a dokitól, tehát végülis miattam nem lehet könnyen bébink úgy tűnik, és most le vagyok lombozódva! Ennyi. Vasárnap megyünk Balcsira, és 11 napig remélem kikapcsolok majd egy kicsit. Dokibácsi azt is mondta, hogy ugye a túlzott görcsösen akarás sem tesz jót, meg hogy mivel 11 hónapig szoptattam Szilit, várjunk még 1 évet, csak aztán menjünk tovább vizsgálatokra.

Amúgy még tegnap elmentünk a Camponába kaját venni, és Szili beült azokba a mozgó játékokba (autó+helikopter). Egyszercsak az autóba mellépattant egy gyerek (8-10 év körüli). Nem szóltam semmit, már máskor is volt ilyen, csak az az neveletlen kölyök egyszercsak ráordított a gyerekemre, és letépte a kis kezét arról a gombról, ami előtte volt. Aztán eldurrant az agyam, és rászóltam a büdös kölökre, hogy talán nem kéne, mert kiszállítom a járgányból. Csak nézett rám bambán. Szegény Szilikém meg olyan érzékeny, hogy rögtön sírvafakadt, én meg nem tudtam neki megmagyarázni, hogy nem rá haragszom, hanem arra a szemtelen gyerekre meg a szüleire, meg hogy tojnak a kölkükre, azt sem tudják, hol van és mit csinál. És persze kitört belőlem, hogy milyen görény az élet, hogy ezeknek van gyerekük, aki meg szeretne, és jó szülő lenne, azoknak meg nem ad az ég, legfeljebb hosszú évek után.

Puszi mindenkinek, jók legyetek, vasárnapig még lehet, hogy írok, aztán 11 nap pihi!
Vendég

JO Reggelt!

Kriszta milyen lett a mai hod???
Olyan bunkok az emberek, en is tapasztalom nap mint nap. Szerencse hogy Ada nem utotte meg magat!

Anyapoc: en mindig azt hittem ha velem ilyen megtortenne beleorulnek de valahogy most orulok annak hogy mi harman jol vagyunk es minden idomet a "nagy"fiamra akarom szentelni hisz szegenykem az utobbi idoben igencsak hianyolt, nem volt erom foglalkozni Vele. A parom is nagyon szomoru es sajnos vannak ilyen-olyan gondok amik meg ratesznek egy lapattal szoval Vele is kell torodnom mert Isten ments hogy Ovele tortenjen valami!
En mar a kovetkezore gondolok es kihasznalom ezt a par honapot hogy amire a kovetkezo jon minden el legyen intezve, kiszedetem az osszes bolcsessegfogam es betomotetem az osszes rosszat, szedek vitamint es folsavat es pihenek, pihenek sokat!
Raadasul meg kell tanitanom a fiamat egy kicsit onallosodni mert mar itt az ideje!

Gyogyszerert meg nem mentem el de ma megkerdezem a vedonot mert tenyleg nagyon feszulnek a melleim es en mar nem akarok semmit ami arra emlekeztet hogy terhes voltam, mindent ujra akarok kezdeni, fajdalom nelkul!

Meselj kerlek a 3 ev korkulonbsegrol, hogy milyen a kapcsolat a ket gyerek kozott es milyen volt a terhesseg egy 2 es fel evessel.

BIldi: Sajnalom hogy Veled is megtortent ez, beteg volt a kislanyod ha jol emlekszem. Ez mikor tortent? Azota probalkoztok? Mennyit kellett varnod utana?

Malna: semmi gond nincs itt, teljesen normalis hogy varni kell a babara, nem jn mindig ossze elsore, sot masodikra sem, legy turelmes es meglesz az eredmenye. Szerintem majd folmegy a hod ebben a ciklusban is!

Bee: Veled mi van?

Timea: Nekem a doki ket menzeszt mondott!

Ancsa: nagyon sajnalom de legalabb kiderult tenyleg hogy mi a baj. A laparoszkopiat hogy csinaljak?

Katica: Orulok hogy ilyen termekeny apa. :lol:
Most mar csak ki kell varni!

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok.

tontika melyen lesujtott a hir,nagyon sajnalom:(

angel.nagyon szoritottam,kar hogy ez lett a vege.kitartas.

kriszti gratulalok.boldog pocakodast.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Most égettem agyon a számat a forró mákostésztával,még jó,hogy itt írni kell.... :?

Látom,nem csak nekem volt tegnap jó kalandom... :?Azért én is panaszkodok.... :D

Nálunk éppen a ház előtt egy új Eu-s játszótér épül,gyönyörű,bekerítve stb.Még nincs kész,elvileg el is vcan kerítve,nincs még átadva sem,de a környékbeli(egyébként elvileg :? jó környéknek számítunk) nagy lakli kamaszok(15-16 évesek) ide járnak állatkodni.Több van a mi lépcsőházunkból is.Az erkélyünk pont arra néz,így nap mint nap látom,mit művelnek.Vmelyik nap pl a kiskutyájukat vitték be!!!!És cxsúszdáztatták!!!!! :twisted: Akkor kiszóltam,hogy vigyék ki a kuytát,nem itt van a helye(ja,és ez volt az a kölyök,aki múltkor---talán írtam---- bevágtázott előttem az ajtón,amikor ott álltam két gyerekkel babakocsival....).Kivitték,semmi gond.Tegnap látom,hogy az építmény tetejére felmásznak és onnan ugranak másfél métert bele a 10 centis kavicságyba.Ez önmagában is elég veszélyes és még az építményt is tönkreteszik,mert ugye nem erre és nem az ő 60 kilójukra tervezzték.Kikiabáltam nekik,hogy ugye ezt nem gondolják komolyan?Ezt nem nekik készíteték és nem ilyen haználatra.Egy-két gyerek el is takarodott,de a házbeliek,mint akik nem hallanak.Még mérgesebb lettem és kiszóltam,ha nem hallanak jól,vagy nem akarnak hallani,akkor megvárhatják,hogy kihívom a rendőrséget.Erre az apjuk kipattant az erkélyre és odaszól nekem:lehet bemmeni!!!! :twisted: :twisted: Azt hittem,rosszul hallok.Akkor rászólt a fiúkra is,amikor elkedztem mondani,hogy tán nem gondolja,hogy helyénvaló,amit a 16 éves fiai csinálnak??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lányok,nekem a gyomrom is belefájdult az idegességbe,de komolyan.Ráadásul ugye egyedül vagyok itthon,ilyenkor baromira hiányzik a férjem,hogy megvpdjen.... :(
Minden esetre legközelebb találkozok vele,kikérem magamnak,ahogyan hozzám szólt.... :(

Kirszti

Hát nem semmi a BKV.... :( És gondolom,elnézést sem kértek...ugyan miért... :?
Fel kellett volna jegyezni a járat számát és feljelenteni.Vagy beírni a panaszkönyvbe...ilyen taplókat!!!!Azért csak vigyázz magadra és remélem,hogy nem lettél betegebb!!!!!!
Áhhhh,már nem is tudok mit mondani...tök ki vagyok akadva,ez a mai nap ilyen...az ilyenektől meg csak még jobban felbosszantom magam... :(

Tontica

Tényleg nagyon örülök,hogy ilyen erős vagy,de azért ne zárd magadba teljesen és ne fordíts ennek hátat.Mert nem szeretném,ha visszaütne.Tudod Te ,a lélek nagyon bonyolult dolog :wink:.....Emlékezni kell erre is,csak majd másként.És bizony a teljes megnyugvást úgyis a következő baba fogja hozni :).
Ápolgasd is Apa lelkét, a férfiak is nehezen tudnak ilyesmit feldolgozni,de még mindig elterjedt az a nézet,hogy bizony nekik sírni nem szabad,érzelmet kimutatni nem szabad.Pedig az náluk is feszültség oldó és sok pasit megmenthetne az infarktustól,ha nem így nevelik.... :roll:

Szívesen írok neked a korkülönbségről és hogy nálunk hogyan zajlik az élet :).
A terhesség alapjában véve jó volt,csupán az keserítette meg az életemet,hogy volt egy szeméremtáji visszerem,ami baromira fájt... :? Bulcsú jól kezelhető volt,pont Villő születése előtt 2 hónappal hagyta el a pelust(én nem erőltettem neki semmit) és vissza sem tért,sőt bepisilés is csak kétszer volt éjjel,szt azt álmodta,hogy pisil és szegénykém eléggé kikészült tőle,hogy becsurgott a dolog....Tehát nem volt visszafejlődés stb....
Fel lett készítve a kistesóra,sokszor beszéltünk róla,hogy ki lesz,mi lesz,ő mit szeretne(elejétől fogva kislányt mondott....nem azt szeretne,hanem az lesz ...ő már tudta :)).Azt is megbeszéltük,hogy amikor érkezik,akkor én kórházba megyek és majd jönnek látogatni.Ott is nagyon izgatta Villő,minden áron be akart menni hozzá megpuszilni.Ami egy jó ötlet lehet még,egyik jó barátomtól loptam én is,hogy amikor megszületett a kistesó,akkor egy kedves plüsskutyát vittünk Bulcsúnak,hogy azt Villő hozta neki.... :) A mai napig az ágyában van :).
Gondolom,másrészről kíváncsi vagy a testvérféltékenységre is.Nálunk nincs,legalább is csak olyan formában,ami természetes két gyerek között.Ez is csak az utóbbi időben,mióta Villő mászik és persze mindig az a játék kell neki,mei Bulcsúnál van,azt meg a nagyobbiktól sem várhatom el,hogy mindig mindent odadjon,így villőt is rendszabályozom ilyen téren.Így Bulcsú is azt látja,hogy neki is megvan a személyes tere, ő is tiszteletben van tartva és nem kell mindig mindenen osztozni csak azért,mert a másik kisebb.
Egyébként imádják egymást,számtalanszor meg kell állnunk séta közben,mert ő puszit akar adni Villőnek.szeretgetik egymást(most már Villő is ki tudja fejezni),reggel együtt hentergünk az ágyban,összebújnak stb....Olyan is van,hogy Bulcsú odafordul Villőhöz és mondja,"szeretlek Villő".ilyenkor én tolmácsolom Villő szavait,mi szerint ő is szereti Bulcsút...és amikor a kicsi kedvesen odahajtja a fejét a nagyhoz és olyan kis édesen halkan vmit brummog,na arra mondjuk,hogy most azt "mondta",szeretlek :).
Én azon az állásponton vagyok,hogy nem kell semmit túlaggódni,túldramatizálni,csak természetesen.És időben felkészíteni mindenre a nagyot.Hogy a pici ilyen-olyan lesz,ennyit alszik,eszik stb....Amíg Villő kicsi volt és aludt,úgy szereltem le Bulcsú hangoskodását,hogy soha nem azt mondtam neki,hogy mert Villőt felébreszti,hanem magamrakentem az egészet..... :D Hogy én nem szeretem,mert nekem zajos stb...Így nem érezte,hogy a kistesó miatt van korlátozva bmiben....
Én személy szt a 3 évet ideálisnak tartom,ennél kisebbet nem(de ez személyes vélemény :)).Kinek mi jön be.Így oda tudtam figyelni Bulcsúra fejlődése legfontosabb szakaszában,járás,beszéd,tudásának bővülése stb...).Most már megérti,ha várnia kell vmiért,ha vmit nem lehet stb....1-2 évvel ezelőtt ez nehezen ment volna dac nélkül....Így kiteljesedhetett mellettem,önálló személyiséggé fejlődött úgy,hogy nem a másik árnyékában volt.Ez uígy igaza a kisebbre is.Ha Bulcsú kisebb lett volna,többet kellett volna foglalkozni,több lett volna az ellenszegülés,így a kicsi kárára is ment volna...így beállt az egyensúly.Biztosan vannak,akik kis korkülönbséggel uezt elérik,nekünk így jött be :).

Közben eszembe jutott,hogy akartam ajánlani neked egy könyvet,csak közben hazajöttetek Mo-ra....A címe:Gyerekre hangolva.ha gondolod,írok priviben erről többet,mert szt sokat segíthet megértened Rate-t.... :roll:!

Ancsa

Drukk a laparhoz,remélejük,meghozza az eredményt :)!

Athiz

Szegény Szili... :( Annyi bunkó ember van és a gyerekeket sokszor sajnálom,mert nem ők tehetnek róla...Csak rajtuk csattan.... :( Nálunk homokozóban volt hasonló...a kisfiú szó nélkül elhordta a játékainkat,a szülők meg csak nézték...aztán én elkezdtem összepakolni,akkor szóltak neki,hogy vigye vissza...de hogy megkérdezzék,játszhatnak-e vele,vagy nem baj-e,hogy elvitte a gyerek... :?
Na mindegy, a lényeg,hogy mi neveljük tisztességesen a gyereket és kész :wink:!!!!!

anyapoc

Köszi Anyapoc, hát hihetetlen, milyen dolgok esnek meg velünk, szegény gyerekekkel és a szülőkkel! Én is utálom az ilyen langaléta óriásbébiket, akik agyilag nincsenek a topon, és nem tudják felfogni, mit szabad, és mit nem. De milyenek legyenek, ha a szüleik is tirpákok! Na bocs! Szóval valamelyik nap Szilit kivittem arra a játszóra, ahová nem nagyon szoktunk menni, mert messzebb is van, meg inkább picit nagyobbaknak van, és a homokozó mellett tele volt üvegekkel a föld! Szegény babám úgy szeretett volna homokozni, de letiltottam! Inkább, minthogy bármi baja legyen az ilyen undorító rendetlen, tanulatlan emberek miatt, akik még a szemetes szót sem ismerik, pedig ezen a játszón 3 kuka is van!!!

Ne bosszankodj, habár én mondom, tegnap ugye amúgy is rossz kedvem lett estére, és akkor még feldühített az a kölök! :roll:

Szerintetek én hülye vagyok, hogy nem tudok örülni annak, hogy apuci eredményei ilyen jók? Mert az a baj, hogy így egyértelműen én vagyok az oka annak, hogy még nem jött össze a 2. baba, nem?

Na pusza
Vendég

Takido

keresztszemes ment mélen! :)

Áfonya

Dobj meg a mélcímeddel,hogy tudjam küldeni a keresztszemes képeket! :)

Athiz

Most el kell mennem,de ezt az "én vagyok a hibás" dolgot még megbeszéljük :wink:!

Addig is pusza,

anyapoc

Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Tényleg hihetetlen,hogy milyen erős vagy.

Okr!
Nem semmi,ami veletek történt,hogy milyen emberek vannak.Megvárják,amíg baj van,és utána méltóztatnak segíteni.Tényleg felháborító.Remélem nem lettetek betegebbek.
Kérdezted,hogy kisfiú-e.Hát igazándiból még nem tudjuk,ezért van kislány,meg kisfiú tickerem is,csak néha a kislányos nem működik.

Athiz!
Szegény Szili :( érdekesek ezek a mai gyerekek.Persze tisztelet a kivételnek.
Örülök,hogy Apának jók lettek az eredményei,annak viszont kevésbé,hogy így magadat okolod.Ez semmiképp sem tesz jót.Ne aggódj,biztos hogy hamarosan összejön a baba.Lehet,hogy épp csak a kikapcsolódásra van szükségetek,és jót fog tenni ez a majdnem 2 hét pihi.

Anyapoc!
Köszönöm a képet :D
Én nem tudom,az a mai fiatalság mit meg nem enged magának,az pedig még felháborítóbb,hogy a szülők még bátorítják is őket.Biztos,hogy visszavágysz dolgozni? :)
Remélem M.L. nem sok rosszat mesélt rólam.Örülök,hogy még emlékezett rám :)

Ancsa!
A lapar biztos fog segíteni :)

KépKép
takido

Köszönöm Mindekinek a vigasztalást!

Kriszta,
a csereajánlatodon különösen meghatódtam... de úgyse fogadnám el! :wink:

Majd talán októberben a fagyibabák...

Drukkok mennek, akinek szüksége van rá!
angel37

Na,megjöttem!

Villő itt ordibál mellettem,szt fáj a pocija,mert nagyokat pukkant,meg a foga,mert egy nap alatt tört most neki át egy,ami egyébként eddig nála 3 hét volt... :, Lehet,hogy a borostyánkő nyaklánc hatásos? :roll:

Athiz

No,szóval visszatérve rád :wink:...
Először is nagyon örülök,hogy apának jók az eredményei...ami tudom,hogy téged most elszomorított,de fogd fel úgy,hogy egy lépéssel közelebb kerültetek a probléma forrásához,hiszen tudjátok,vele elvileg nincs baj... :roll:
Ami viszont fontos,hogy ne így állj hozzá,bár elhiszem,hogy ennyi sikertelen ciklus után elég elkeserítő a felsimerés,de egyáltalán nem biztos,hogy baj van veled.Ahogy asszem Málnának is írtad,van,hogy a baba várat magára ok nélkül.É bizpny a dokinak nagyon iagaz van,a nagyon akarás sem tesz jót.Így megértem azt,amit priviben írtál erről....
No,beszélek itt össze-vissza... :?. A lényeg,hogy ne úgy indulj ki,hogy veled van a baj,hanem nézd arról az oldalról,hogy bizony a Te szervezeted már kihordott egy babát!!!!!Tudom,ez nem garancia semmire,de előbb-utóbb meglesz az ok(nem baj!!!!).
Nem tudom,érthető-e ,amit írtam.... :? valahogy nem tudom kifejezni,amit akarok.... :(

Takido

Igen,engem is ez szomorít el,hogy a szülők is ilyenek.minden esetre az előbb akkorát köszöntek a fiúk,hogy csak lestem :D:D:D!Nem tudom,minek köszönhetem :D!
De igen,vissza akarok menni,ott legálisan macerálhatom az ifjúságot :lol: !
Ne aggódj,M.L. csupa jót mondott rólad,sőt,azt is tudta,hogy kismama vagy :)!Azt nemtom,honnan... :roll:

Angel

Kérlek,gyere gyakrabban,ne zárkózz magadba.Illetve ha úgy érzed,jobban vagy,szeretettel várunk,nagyon hiányzol !!!!! :)

anyapoc

Takido, Anyapoc, annyira kedvesek vagytok, igyekszem úrrá lenni bánatomon, és szegény kisfiamon töltöm ki összes majomszeretetemet, igaz, már megszokta, hogy imádom, és összevissza ölelgetem meg puszilgatom, meg jól megcsiklandozom. :lol: Mindig mondom, hogy Ő az életem értelme!

Na szóval azért örülök, hogy apuci drágám jól van eleresztve ebihalügyileg, csak picit bántott a dolog, hogy megint én vagyok selejtes árucikk. Pedig már megszokhattam volna. De majd a Balaton, a kacsák és hattyúk etetése eltereli a gondolataimat! :lol:

Ölellek benneteket, és örülök, hogy ilyen kedves emberek vannak még eme sárgolyóbison, mint Ti! Ezért küldök egy nagyon cuki képecskét sünibabákról: Kép
Vendég

Athiz

Édesek a sünibébik :)!
Egyvalamit jegyezz meg!!!!Nem vagy selejt,csak jelen pillanatban a szervezeted nem úgy működik,ahogy kellene,aminek millió oka lehet!Úgyhogy erről többet egy szót sem! :wink:
A bánatod meg inkább add ki magadból,mert ha csak gyűlik,az nem jó az egészségednek sem....
Van egy kedvenc mondatom a Muszika hangja c. filmből:
Ha Isten becsuk egy ajtót,valahol biztosan ablakot nyit.
A lényeget ,gondolom érted :wink:!

Pusza

anyapoc

Naná, nemrég én is ezzel a mondattal vígasztaltam valakit! :wink:

Muszika??? :lol:

Bocsi, látod, már gonoszkodom, akkor nagy baj nem lehet, igaz?
Azt a filmet vagy 200-szor láttam! Ugyanis ha tetszik egy film, sajnos hibám, hogy addig nézem, amíg kívülről nem fújom, vagy még tovább... :lol:

Puszillak
Vendég

Anyapoc,
először is köszönöm.
Másodszor ugyan mondd már meg hány éves vagy, mert ha te ezeket mind megcsináltad, úgy cirka 130 lehetsz... :shock:
Én nem tudok ilyen szépeket... :( én pipaccsal meg cseresznyével bénázok...
Megpróbálom azért, a "havas templom"-ot és a "szélmalomkép"-et küldd el nekem leszámolós kép formában.
Köszönöm!!!
Athiz,
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ kisüniiiiiii :D te találtad? Vagy ez csak egy kép?

Mindenkinek,
szakvélemény kéne. Anyósomnak névnapja lesz, és egy képet dekupázsoltam neki. A mintát ne nézzétek, 67 éves, az ő szemével próbáltam szalvétát választani. A kérdés hogy illik a keret színe a képhez? Én próbálta sötétebb narancsot kikeverni, de nemigen ment. Csúnya így? Fessem át, vagy szódával elmegy?

Kép
Vendég

Sajna nem én találtam a sünbabákat, csak egy kép a netről!

Szerintem nagyon is szép az a kép, meg a keret is megy hozzá. Ügyi vagy, nem vitás! Ha nem örül majd neki anyóska, akkor valszeg rossz az ízlése. Esetleg az én ízlésem rossz, bár eddig még nem kaptam ilyen véleményt róla! :D
Vendég

Tontica:
Decemberben tortent es igen nyitott volt a gerince. :( 2 honap szunet jott es azota probalkozunk, de sajnos meg semmi nincs... Szerintem nem erdemes sokat varni. Nekem anno azt mondtak 3-4 honap, volt aki azt javasolta annyi hetet, ahany a terhesseg volt...
Szerintem annyit varjal, amennyit a lelked kivan.

Okr:
Nem tudok ide jonni, mert meg nincs babam... :roll: Na de hamarosan remelem lesz es akkor ide koltozom, addig meg majd neha olvasgatlak Titeket :lol:

baratodildi

Athiz

Te kis gonosz :twisted: :twisted: :twisted: !Na várj csak! :D
Tudod,gyorsan gépelek és sokszor felcserélem a betűket... :?
Én is letgalább annyiszor láttam és én is kívülről fújom :D!Akkor majd tartunk egy Muzsika hangja(jól írtam? :D:D:D) napot :D!

Áfonya

Dehogy varrtam ki mindet! :D Ezek egy része amúgy egészen kicsi,kb 10X10 cm.Én inkább az un. Minicottaeges sorozatot ajánlanám,mert azok kicsik,kevés szín kell hozzá és nem olyan bonyolultak.A házak széleinek kivarrása pl a MP képeknél amúgy is elég érdekes,ettől lesznek olyan dülöngélők...szóval itt nem lyuktól lyukig kell haladni,hanem keresztül kasul mindenen :D!de majd meglátom.Megpróbálom mindent elküldeni,vagy egyben,vagy részletekben és kedvedre válogathatsz.... :)
Amúgy ezek után érdekel,hány éves vagyok? :lol:
A kép szt is tökéletes,én esetleg repeszteném a keretet.Van egy ún. repesztő lakk,amivel kicsit antik hatásúra (mint anyós...vicc volt :lol: ) tudod csinálni.Valahogy így néz ki egy repesztett keret:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/mes ... /72999.jpg
Erre most rákened a repesztőlakkot,megszárad és rá jöhet a sötétebb naracssárga.És amikor berepedezik a sötét festék, a repdésekben feltűnik alatta a világosabb és antik hatású lesz :).
Na,kikézműveskedtem magam :D!

Barátodildi

A hőmérősök babásai és a többiek Te is benne vagy,ha van kedved ide is írni,szeretettel várunk :)!
Ide bki írhat,csak a másik topikba az egyéb témák már nem fértek bele,azért indította Tontika :)!
Egyébiránt meg hátha jó hatással leszünk Rád és hamar ott fog csücsülni a baba :wink:!

anyapoc

Athiz

Te kis gonosz :twisted: :twisted: :twisted: !Na várj csak! :D
Tudod,gyorsan gépelek és sokszor felcserélem a betűket... :?
Én is letgalább annyiszor láttam és én is kívülről fújom :D!Akkor majd tartunk egy Muzsika hangja(jól írtam? :D:D:D) napot :D!

Áfonya

Dehogy varrtam ki mindet! :D Ezek egy része amúgy egészen kicsi,kb 10X10 cm.Én inkább az un. Minicottaeges sorozatot ajánlanám,mert azok kicsik,kevés szín kell hozzá és nem olyan bonyolultak.A házak széleinek kivarrása pl a MP képeknél amúgy is elég érdekes,ettől lesznek olyan dülöngélők...szóval itt nem lyuktól lyukig kell haladni,hanem keresztül kasul mindenen :D!de majd meglátom.Megpróbálom mindent elküldeni,vagy egyben,vagy részletekben és kedvedre válogathatsz.... :)
Amúgy ezek után érdekel,hány éves vagyok? :lol:
A kép szt is tökéletes,én esetleg repeszteném a keretet.Van egy ún. repesztő lakk,amivel kicsit antik hatásúra (mint anyós...vicc volt :lol: ) tudod csinálni.Valahogy így néz ki egy repesztett keret:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/mes ... /72999.jpg
Erre most rákened a repesztőlakkot,megszárad és rá jöhet a sötétebb naracssárga.És amikor berepedezik a sötét festék, a repdésekben feltűnik alatta a világosabb és antik hatású lesz :).
Na,kikézműveskedtem magam :D!

Barátodildi

A hőmérősök babásai és a többiek Te is benne vagy,ha van kedved ide is írni,szeretettel várunk :)!
Ide bki írhat,csak a másik topikba az egyéb témák már nem fértek bele,azért indította Tontika :)!
Egyébiránt meg hátha jó hatással leszünk Rád és hamar ott fog csücsülni a baba :wink:!

anyapoc

Hát pedig én ugyan nem küldtem el kétszer... :?
anyapoc

Sziasztok!
Mai napon rámszakadt a házimunka -özön! :evil:

Anyapoc
ÁÁÁ,a kamaszok itt is ezt csinálják!Sőtt egy 20 év körüli lány is ott sétáltatja a kutyust a játszin.
Ronda egy világban élünk,de tényleg! :evil:
A szomszéd beszólása gondolom mennyire feldühített!Remélem az unokái révén mindezt visszakapja!

Áfonya
Nagyon szép a kép!a keret is pont jó hozzá!Ügyes vagy!

Angyal
Miért csak október???
Amúgy legalább oroszlán babád lesz,de fiút kérj feltétlen. :D Nem tudom emlékszel-e még,mikor Anyapoccal ezt fejtegettük,onnan az ötelt!(tudod,oroszlán gyerekeink vannak)
A tesztcsere pedig komoly volt ám!Sztem én,így gyerekkel jobban bírom a várakozást.Nincs idő agyalgatni,főleg mostanában.Na,lehet pont ez a nem agyalás kellett! :oops:

Ancsa
Örülök,hogy írtál!
A laparral mit akar csinálni a doki!Megnyitni a petevezetőt?Bocsi,de ezt nem tudom,hogy működik! :oops:
Ne szomorkodj,megoldjátok majd Marci elhelyezését,meglátod!A szüleid tudnak esetleg segíteni benne?

Tontica
Nem mértem már hőt!Úgy döntöttem nem idegelem vele magam!
Egyébként ma 14 DPO,és ennyi még sosem volt,ráadásul ott a teszt is...szó mi szó gyártottam tickert is!!
Anyapoccal abban nagyon egyettértek(másben is),hogy ne fojtsd el a bánatod!Apa is bizotsan gyászol,próbáljátok kibeszélni magatokból,és kisírni ami fáj!!

Athiz
Ne már!Ki mondta,hogy hibás Vagy???
Teljesen egészséges pároknál is egy é a normális próbálkozós időtartam.Mellesleg tök jók a görbéid,csak türelem,és jönni fog könyörtelenül az a gyerek!

BIldi
Írhatsz ide bátran!!!!Sőtt!!!
A nyitott gerinc diagnózisa szörnyű lehetett! :( Nagyon sajnálom! :(
Kokusszal vajon mi van???

KépKép

KépKép
okr

Athiz!
Na légy elkeserdve! Sokkal rosszabb az, ha a férjeddel lenne a baj, mert azzal nem lehet mit kezdeni, nem lehet javítani az eerdményeken!!!!! Én sokkal jobban örültem volna, ha velem van a baj, mert azt lehetne kzelni. Mondjuk a petevezeték átjárhatatlanságnak nem örültem volna, mert azon még az inszem sem segít. Férjemnek "csak" 14 volt a legjobb eredménye, de tavaly 2-3 volt, ahhoz képest én ujjongtam emiatt is.

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?